کلن دیجیتال نسبت به آنالوگ یه 2-4 ثانیه تاخیر داره.نقل قول:
اگه می تونی از ویندوز مدیا سنتر استفاده کن از همه برنامه ها بهتره.
Printable View
کلن دیجیتال نسبت به آنالوگ یه 2-4 ثانیه تاخیر داره.نقل قول:
اگه می تونی از ویندوز مدیا سنتر استفاده کن از همه برنامه ها بهتره.
همین جوری گفتم دوره هم باشیم.:31:نقل قول:
اخه هر چی بگیم میگن یارو داره تبلیغ میکنه و...(بالا خره شمام دستت تو کاره دیگه میدونی که هیچ توفیقی نمیکنه. هر جنسی تو مغازه باشه از نظر کیفیت تو الویته:46:)
لپ کلام اینه که 99% اینا جنس های درجه 3 چینه تازه اگه شانس بیاری:27:
سلام
آقا اين USB - --- هايي كه اومده فقط بايد رو pc باشه.
يعني تلوزيون هايي كه USB ميخورن ، با اين USB ها كار نميكنن؟؟؟
من يه usb --- مارك XVISION خريدم روي لپ تاپم خيلي خوبه . ولي رو tv كار نميكنه...
يعني بايد ويندوز داشته باشه حتما دستگاه؟؟؟؟؟:31::31: چرا واقعا من اينقد باهوشم...
لينكش اينه: و 30 تومنه
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/DTVCDetails.asp?Height=1050&ID=4
دوست عزيز
اينا فقط مخصوص كامپيوتر ولپ تاپه!
نه به تلوييزون نمي خوره - نياز به نصب درايور دارهنقل قول:
چند ميده ماديران اينارو؟
با سلام.دیروز خبری شنیدم مبنی بر راه اندازی تلویزیون دیجیتال در اصفهان که تا آخر این ماه(تیر 89)صورت می گیره.اینم خبر و منبع موثق:{تلویزیون دیجیتال در صدا و سیمای مراکز استان ها ؛ نخستین بار در اصفهان راه اندازی می شود. به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیرکل صدا و سیمای مرکز اصفهان گفت: با تبدیل سامانه صدا و تصویر تلویزیونی آنالوگ به دیجیتال ، تلویزیونهای موجود در شهر اصفهان ، توانایی دریافت تصاویر دیجیتال را خواهند داشت.علی کلباسی با بیان اینکه این سامانه قادر است تصاویر 8 شبکه صداوسیمای جمهوری اسلامی را با پوششی مناسب و با کیفیت عالی ارائه دهد افزود: برای راه اندازی فرستنده دیجیتال در ایستگاه پرقدرت رادیوئی اف ام و تلویزیونی مارشینان بیش از20میلیارد ریال هزینه شده است.وی گفت: شهروندان اصفهانی تا پایان این ماه می توانند با تهیه دستگاه گیرنده دیجیتال ( اس تی بی ) با همان تلویزیونهای آنالوگ و آنتن معمولی ، شبکه های مختلف را با کیفیت خوب (MPEG-4) دریافت کنند. }لینک خبر:چندتا سوال دارم.چرا با توجه به اینکه در تهران که فکر می کنم حدودا 13 تا شبکه قابل دریافت هست گفتند در اصفهان 8 تا شبکه قابل دریافت هست؟تفاوتش چیه که در تهران 13 تا شبکه را می شه گرفت ولی در اصفهان 8 تا؟یه سوال دیگه اینکه با توجه به راه اندازی این سیستم در اولین استان بعد از تهران که اصفهان هست آیا میشه در اصفهان با این سیستم شبکه تهران را هم که دیجیتالی شده را گرفت؟ و همچنین در تهران شبکه اصفهان را گرفتکد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=106242حالا
بعد از 180 صفحه تاپيك ، عجب خبر دست اولي دادي به ما :46:نقل قول:
اصفهان خيلي وقته راه افتاده ، البته اولش يك فرستنده كوچيك بود كه فقط مناطق اطراف صداوسيما (چهارباغ خواجو) رو ساپورت ميكرد اما الان فرستنده هاي جديد نصب شده و كل اصفهان پخش ميشه.
اينكه تعداد شبكه ها در شهرهاي مختلف فرق ميكنه ، فقط به خاطر آزمايشي بودن اين طرح هستش و بعد از اعلام رسمي راه اندازي در كل كشور ، مخصوصا بعد از فرستادن ماهواره صداوسيما به فضا جهت ساپورت فرستنده ها ، كل كشور به يك تعداد كانال ميگيرن.
البته الان تمام مراكز استانها فرستنده ديجيتال نصب شده ، اما روشن كردنش رو گذاشتن به عهده رئيس اون مركز !!!! حالا من نمي دونم اين چه سياستيه!!!!!!!!!!!!!!!!
این ماهواره صداوسیما که قرار بود بفرستند فضا را قبل از عید اعلام کردند که تا آخر اردیبهشت به فضا می فرستند ولی الان تیر هم داره تموم میشه و خبری از ماهواره صداوسیما نیست؟بعد من همون زمان که ضرغامی با خبرگزاری فارس مصاحبه کرد مصاحبش را خوندم که در آخر مصاحبش نوشته بود بعد از اینکه ماهواره را فرستادیم فضا به مردم یه دیش با آرم صداوسیما می دیم که بتونند 70 تا شبکه را باهاش ببینند.من که نفهمیدم چه طور شد؟اگه می خوان کاری کنند که با آنتن معمولی و ست تاپ باکس مردم شبکه ها را بگیرند پس چرا ضرغامی گفت می خواهیم یه دیش هم به مردم بدیم؟این جریانش از چه قراره؟اینم لینک خبرگزاری فارس درباره صحبت های ضرغامی:نقل قول:کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812020282
یکسری از پستها از تاپیک حذف شد...
بعضی دوستان این تاپیک رو محلی برای بحثهای سیاسی و مطالب خارج از موضوع کردن در صورتی که یکبار دیگه پستی در این رابطه زده بشه دسترسی شخص خاطی به انجمن قطع میشه.
با با کشور های دیگه برای این کار به توافق نرسیدین و اون کاملا لغوشد:41:نقل قول:
نقل قول:
علي كه گفته
30 تومنه
تو وبلاگشون هم هست تبليغاتش maadiran.mihanblog.com
قيافش كه مثل همين 25-30 تومنياس . مخصوصا كنترلش .البته ديگه همه كنترلا اين تيپي شدن، نكردن يه عكس با كيفيت ازش بگيرن !!!!نقل قول:
يه عكس با كيفيت و خوب ، ميتونه كالا رو بهتر از اون چيزي كه هست نشون بده
من درست منظورتون را متوجه نشدم.سر چی به توافق نرسیدن؟چی کاملا" لغو شد؟نقل قول:
راه اندازی ماهواره صداوسیما لغو شد؟این چی کار به کشورهای دیگه داره؟ایران می خواد خودش مستقل ماهواره بفرسته فضا
دوستان من يك مشكلي با پلير پروويژن دارم اين كه تمامي فيلمها و كليپ هاي wide رو به صورت فول اسكرين نمايش ميده يعني
قسمتهاي سياه بالا و پايين تصوير رو حذف ميكنه و تصوير رو ميكشه راهي براي حل اين مشكل هست ؟يا بايد با آپديت هاي بعدي درست بشه .
غير از مشكل بالا در حد قيمت اين دستگاه من از قابليت پليرش راضي هستم.
شما هم كه به همه چي گير ميدي...نقل قول:
مگه ميخواي چي ببيني كه با كيفيت باشه؟؟؟؟
ديگه از اوني كه هست ، بزرگتر ميخواي چي كار؟
نسبت تصویر یا Aspect ratio رو 16:9 بزار درست میشه.نقل قول:
من قصد خرید یک MONITOR-TV دارم و می خوام 22 اینچ باشه که در سایت مادیران دو مدل
LG-M228WA و AOC-V22T را پیدا کردم.ولی این دو مدل سیستم ----T را ساپورت نمی کنند.البته مدل هایی را هم دیدم که سیستم ----T را دارند ولی برای من بزرگ بود مثلا" 27 اینچ بود.در نهایت می خوام بدونم اگر MONITOR-TV هست که بین 19 تا 22 اینچ باشه و سیستم ----T جهت گرفتن کانال های دیجیتال را داشته باشه به من معرفی کنید همراه با قیمت و مشخصات.
یک سوال دیگر اینکه می خواستم بدونم این گیرنده دیجیتالی که مخصوص کامپیوتر و لپ تاپ هست و بصورت فلش مانند می مونه را آیا میشه به تلویزیون های LCD که فلش خور هستند هم وصل کرد؟
و همین طور آیا میشه به دو مدل مانیتور-تی وی LG-M228WA و AOC-V22T هم وصل کرد؟
ممنون می شم به سوالاتم پاسخ دهید.
اين انتقادا سازندس !!! :31:نقل قول:
عكس بزرگ مطرح نيست . عكس با كيفيت و به نوعي عكس صنعتي منظورم بود . البته مشكل از ايكس ويژن و امثال اون نيست ، كلا واحد هاي تبليغات توي شركت ها به درد تراكت چاپ كردن ميخورن تا معرفي يه كالا :20:
الان اين محصول يه رنگي بين زرشكي و قهوه اي پر رنگ نشون ميده ، اما غكن نمي كنم هيچكدوم از اينا باشه !
البته اين بحث هيچ ربطي به تاپيك نداره و قول ميدم ادامه ندم :11:
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
اگه نگن تبليغه !!
پروويژن داره با قيمت 90 تومن عرضه ميكنه ، فقط تا 11 تير
مي تونيد از نمايندگي زير بگيريد
کد:www.--------
نقل قول:
دوست عزيز. من هم دنبال m228 گشتم ولي گفتن كه تو بازار نيست
الان دو تا گزينه داري . يكي v22 و يكي 2394 . البته 2794 كه خودت گفتي بزرگه. اين دو مدل هيچكدوم گيرنده ديجيتال ندارن
اون فلش رو نميشه به LCD وصل كردم. من از بچه ها پرسيدم و خودم هم امتحان كردم. ولي ميشه به اين دو مدل وصلش كرد.
2394 هم اينه لينكش:
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=150
يعني شما مشكلي نداريد ؟ چون من چند بار نسبت تصوير رو همون 16:9 گذاشتم تغييري نميكنه يكبار ديگه امتحان ميكنم نتيجه رو ميگم.نقل قول:
ممنون از راهنمایی.من شنیدم مدل v22 aoc تله تکست نداره؟درسته؟نقل قول:
چون می خوام حتما" تله تکست داشته باشه و همین طور ریموت.مدل 2394 را هم که شما می گی یکمی برای من گرون هست.می خوام دیگه نهایت 260 تومن بیشتر نشه.
بعد یه سوال دیگه.من اگه مثلا" v22 را بگیرم و فلشی که شبکه های دیجیتال را می گیره بهش وصل کنم آیا اون فلش تله تکست هم داره؟
البته بیشتر مد نظرم m228 هست که شما می گی تو بازار نیست.ولی من قصد دارم حدود یک ماه دیگه بگیرم.یعنی ممکنه دوباره تا یک ماه دیگه m228 را تو بازار وارد کنند؟
نه نه اشتباه نکنید،نقل قول:
من اون دستگاه رو ندارم
از روی تجربه گفتم :31:
الان ديگه تمام تلويزيونها قابليت تغيير نسبت تصوير را دارند... اين کار را روي خود تلويزيون بکنيد...نقل قول:
من خودم پروويژن دارم و موقع ديدن فيلمهاي عريض، نسبت تصوير تلويزيون را ميگذارم روي 16:9 .
ok ممنون از راهنماییتون متاسفانه تلویزیون ما پاناسونیک فلترون است این قابلیت رو نداره :41:نقل قول:
به نظر من توي فريمور جديدش نسبت تصوير رو كه عوض مي كني هيچ فرقي نمي كنه!نقل قول:
الان ديگه تمام تلويزيونها قابليت تغيير نسبت تصوير را دارند... اين کار را روي خود تلويزيون بکنيد...
من خودم پروويژن دارم و موقع ديدن فيلمهاي عريض، نسبت تصوير تلويزيون را ميگذارم روي 16:9 .
دقیقا ،من به محض این که دستگاه رو گرفتم به ورژن 3 آپگرید کردم نمیدونم ورژن قبلی این مشکل رو داشته یا نه؟نقل قول:
من چندین بارا نسبت تصویر رو تغییر دادم هیچ تاثیری نداشت . یکی از مشکلاتی که این عدم تغییر نسبت تصویر
داره وقتی اندازه فونت زیرنویس رو بزرگ میکنی فقط خط اول نمایش داده میشه و خط دوم مستتر میشه!!:41:
اگر فونت زیرنویس رو معمولی هم بگذاری که اینقدر ریزه که اصلا از فاصله دور خونده نمیشه .
چه جوری میشه مشکلات این چنینی ( عدم تغییر نسبت تصویر، ساپورت زیرنویس فارسی ، اضافه کردن قابلیت پرش به زمان مشخصی از فیلم و ... ) رو به دوستان وارد کننده پروویژن منتقل کرد تا در آپدیت های بعدی مد نظر قرار بدن؟
دوستان يه چندتا سوال داشتم خواهشا پاسخ بدهيد .
1. مگر نبايد براي استفاده از همين دستگاه هایDVB-T يک انتن هوايي معمولي رو هم نصب کنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2. در بعضي جاها نوشته " بدون انتن هوايي " - خوب اين چگونه هست ايا همچين چيزي واقعيت دارد يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا توضيح کامل بدهيد .
3. و در بعضي جاها هم نوشته " تبديل انتن هوايي " ايا همچين چيزي قابليت دريافت کانال ها را با کيفيت عالي دارد يا نه ؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا توضيح کامل بدهيد .
4. راه حلي هستش که بتوان شبکه هاي ديجيتالي صدا و سيما رو بدون انتن هوايي و با کيفيت خوب و عالي ديد ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر .
با سلامنقل قول:
1- در بعضی مناطق تهران مخصوصا مناطق نزدیک به فرستنده می توان با آنتن رومیزی نیز شبکه ها را بخوبی دریافت کرد.
2- پاسخ 1
3- با آنتن هوایی معمولی در بیشتر مناطق قابل دریافت است.
4- اگر فاصله محل اقامتتان با محل فرستنده نزدیک باشد با آنتن رومیزی نیز قابل دریافت است .
این دستگاها فرمت wmv رو از روی usb پخش میکنه؟
از روی usb تا چه رزولیشنی پخش میکنه؟
با سلام
به تازگی یک مدل دستگاه بنام Blu sens -T14 در بازار عرضه شده که همه امکانات پروویژن را دارد به اضافه اینکه امکان پخش 1080P را نیز دارا می باشد ، دوستان اگر کسی تجربه کار با این مدل را دارد لطف کرده و دوستان را مطلع نماید با تشکر
يكي از دوستام رفته خريده بود!بهش مستند 1080pدادم امتحان كرد بصورت خيلي روون اجرا كرد!البته ماركش استرانگ بود!نقل قول:
با سلام
به تازگی یک مدل دستگاه بنام Blu sens -T14 در بازار عرضه شده که همه امکانات پروویژن را دارد به اضافه اینکه امکان پخش 1080P را نیز دارا می باشد ، دوستان اگر کسی تجربه کار با این مدل را دارد لطف کرده و دوستان را مطلع نماید با تشکر
از نزديك من نديدمش !امروز مي خوام برم توپ خونه!يه آمار ميگيرم ببينم قيمت ها ومدل ها چجورياست!
اینم سایتش :
کد:http://www.blusens.com/en/products/digital-home/T14/
نقل قول:نقل قول:
حالا شما يه چرخي بزن تو بازار . شايد 228m داشته باشن تو بازار
usb---- تلتكست نداره و مانيتور v22 هم تلتكست نداره
در مورد m228 اگر تو بازار بود بي زحمت آمارشو به من هم بده و لطفا بگو كجا داره. من هم ميخوام اگر جايي داره
با اdن راه ها نميتوني تلتكست داشته باشي.
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
البته m228 تلتكست فارسي داره هاااا
امروز كه رفتم توپ خونه مدل هاي زير بود!
استرانگ 90تومن
ايكس ويژن79
پرو ويژن100
سيماران
جم
ويه برند ديگه كه ماركش خاطر نيست!
من پيشنهاد ميكنم دوستاني كه مي خواهند ستاپ باكس بخرندحتما استرانگ بگيرند!
دوستان گرامی سلام شب همگی بخیر امیدوارم از حذف تیم محبوبتون ناراحت نشید (( زنده باد آلمان)) من برای گیرندم از آنتن سیماران که یک دستگاه داره که بهش وصل میشه استفاده میکنم از این آنتن کنترلی ها فقط بدون کنترل مشکلم اینه که امروز خیلی فریز داشتم و سیگنالم 31 به 41 بود الان که داشتم فوتبال میدیم شانسی رفت رو 56 درصد ببینم چرا نمیشه مثلا رو 80 درصد گرفت و آیا من باید آنتنو عوض کنم آحه وقتی اون دستگاهشو که بهش وصله خاموش کردم و سیم آنتن مستقیم از آنتن به دستگاه زدم سرچ کردم شبکه ها رو پیدا نکرد مشکل چیه >
استرانگ تله تکست داره ؟ چجوری فعال میشه؟
سلام
من یه مقدار رو اینترنت در باره Blusens T14 گشتم این چیزی بود که پیدا کردم.
و تو همین فروم ( یه تاپیک دیگه ) خوندم که این دستگاه هم تلتکس فارسی و هم زیر نویس فارسی رو به راحتی نشون می ده.کد:http://www.blusens.com/en/products/digital-home/T14/
قمیتی هم که طرف خرید بود 105 هزار بود .
تو محتویات جعبه اش هم یه کابل HDMI با AV هست.
تو بانه یه مغازه بزرگ بود که محصولاتی با مارک BLUsens میفروخت . من اونجا دیدم ولی چون تو نخش نبودم نرفتم ببینم .
دقیقا کجا؟نقل قول:
می تونی یه آمار بگیری؟
اصلا یادم نیست ولی اگر اشتباه نکنم پاساژ شافعی بود یا همون حوالیش ... ولی یادمه که طبقه زیر همکف بود و سر نبش یکی از راهرو ها .