دادا خودم تستش کردم گیر نیمیددنقل قول:
دادا خودم تستش کردم گیر نیمیددنقل قول:
دوستان آیا میشه توسط فایروال کومودو یه سایت مثلا گوگل رو مسدود کرد؟ اگه همچین چیزی ممکن هست لطف کنید توضیح بدید چجوری باید اینکارو انجام بدم
درودنقل قول:
ببین این روش بدردت میخوره... برای گوگل مثال زدم...تست کردم جواب داد... حالا علی آقا بیاد تکمیل میکنه و جواب بهتری به شما میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این کمودو آنتی ویروس رایگانش خوبه
چه جوریاس؟؟
بعد کمودو رو با فایروال زون آلارم بذاریم کنار هم خوب میشه دیگه؟؟
دوست عزیز تست کردم ولی فایده نداشت، منم همین آی پی گوگل رو تست کردم ولی مرورگر بازم گوگل رو باز کردنقل قول:
دستت درست،فایلسو داشتم از متد معرفی به فایل های سالم اوکی شد پیشنهاد میکنم بقیه هم نصب کنن .نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
بجای ای پی قبلی این ای پی رو وارد کن ببین درست میشه؟ 173.194.040.084نقل قول:
نه بازم نشد، من سایت های دیگه رو هم تست کردم و ip شون رو وارد کردم ولی نتونست مسدودشون کنه، دقیقا هم از همین روش شما رفتمنقل قول:
ولی من با همین ip ها تست کردم و گوگل باز نشد.... درحالت عادی باز میشن ولی بعد از این کار و اضافه کردن دستور برام باز نمیشن... امتحان کردم و بلافاصله برات ارسال کردم...شما هم از طریق cmd اول ای پی گوگل رو پیدا کن و بعدش همین مسیر رو طی کن ببین مسدود میشه یا نه؟نقل قول:
برای منم کار نکرد
نمیدونم داستان چیه!!!
در هر صورت یکبار دیگه هم برای نمونه انجام دادم و بصورت ویدئو برای شما آپلود کردم.... خودتون ببنید... برای من که انجام شد..
دوست عزیز متوجه ایراد کار شدم، ببینید شما آی پی رو بلوک میکنی و بعد هم تو مرورگر با آدرس ای پی وارد سایت گوگل میشید و خب با توجه به بلوک شدن آی پی سایت گوگل باز نمیشه، اما اگه شما آدرس سایت گوگل یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وارد کنید به راحتی باز میشه، من میخوام از هر طریق نشه وارد سایت شد، چون مثلا اگه همین گوگل رو بخوام رو سیستم کسی فیلتر کنم طرف که نمیاد با آی پی عددی وارد گوگل شه، با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واردش میشه و در این صورت هم که سایت براحتی باز میشهنقل قول:
آقا این مشکل هم حل شد، به جای اینکه IPv4 Single Address رو انتخاب کنیم میایم گزینه Host Name رو انتخاب میکنیم و آدرس سایت رو اضافه میکنیم و به راحتی سایت مسدود میشهنقل قول:
فقط الان یه مشکلی هست و اونم اینکه وقتی چیلترشکن رو روشن میکنم سایت بلوک شده به راحتی باز میشه، در واقع فقط بدون چیلترشکن سایت بلوک هست، در صورتی که ما تو قسمت قوانین در مورد آی پی مبدا قانون any address رو قرار دادیم و به طبع باید مرورگر از هر آی پی که خواست به اون آدرس host دسترسی پیدا کنه بلوک بشه ولی در عمل همچین اتفاقی نمیفته و به محض تغییر آی پی سایت بلوکش شده باز میشه، کسی راه حلی واسه این موضوع داره؟
واسه من که اصلا جواب نمیده حتی فیلم دیدم و طبق اون انجام دادم ولی بازم نمیشه...
کسی میتونه با TeamViewer بیاد و کمک کنه؟؟؟
دادا کرکشا تو ویروس توتال آپ کردی بیبینی چنتا آنتی ویروس میشناسنش؟نقل قول:
لازم نیست با فایروال زون الارم نصب کنی خودش بهترین فایروال رو دارهنقل قول:
انتی ویروسش هم عالیه خیلی خیلی بهتر از قبل شده الان چیزی کمتر از کاسپر و نورتون و بیت و ... نداره
هوش مصنوعی عالی
کلا همه چیزش خوبه
سلام من کومودو فایروالشو نصب کردم ولی در قسمت سیستم در بخش سرویس ها مینویسهunknowدر کمال تعجب:n13:
جریان چیه؟
سلام
در مورد مسدود کردن یک سایت باید آدرس را در بخش حوزه های شبکه> حوزه های مسدود شده وارد بکنیم (یا بخش قوانین عمومی). میشه از Host Name هم استفاده کرد ولی IP بهتر است.
در مورد سایتهایی نظیر گوگل یک مقدار مسدود مشکل هست و باید یک رنج از آپی را ببندیم/ به دلیل سابدامین هایی که دارند. هرچند که همه اونها در یک host name خلاصه میشن که فعلا به این نمیپردازیم.
به هر حال یه فیلم هم تهیه کردم (3مگ هست) که میتونید ببینید:
علی جان من این مراحل بالا رو میرم ولی وقتی با یه نرم افزار ف.ی.ل.ت.ر شکن به اون سایتی که مسدود شده میرم به راحتی سایت باز میشه ، این مشکل رو چطوری حل کنم؟نقل قول:
اسم اون ابزار!! مورد نظر را از طریق پیغام خصوصی به من بدهید.نقل قول:
پیام خصوصی شد :n02:نقل قول:
سلام
کمودو یه سی دی بوت داره که میشه باهاش سیستمو بوت کرد و ویروس کشی کرد
این سی دیه چیز جالبیه ،ولی دیتابیسش به روز نیست و می خواد آپدیت بشه ( حجم کل سی دی حدود 50 مگ بیشتر نیست)
راهی هست دیتابیس فعلی آنتی ویروسمونو یه طوری به خورد ایمیج این سی دیه بدیم که آپدیت بشه؟
ممنون دوست عزیز :n01: این روش عمل کرد. کم کم داشتم از کومودو نا امید میشدم.نقل قول:
سلامحوزه های شبکه> حوزه های مسدود شده وارد بکنیم (یا بخش قوانین عمومی). میشه از Host Name هم استفاده کرد ولی IP بهتر است.
در مورد مسدود کردن یک سایت باید آدرس را در بخش
در مورد سایتهایی نظیر گوگل یک مقدار مسدود مشکل هست و باید یک رنج از آپی را ببندیم/ به دلیل سابدامین هایی که دارند. هرچند که همه اونها در یک host name خلاصه میشن که فعلا به این نمیپردازیم.
به هر حال یه فیلم هم تهیه کردم (3مگ هست) که میتونید ببینید:
کسی جواب منو بلده؟:n27:
سلام دوستان من چه جوری میتونم یه فایل رو Exclude کنم که کمودو اونو اسکن نکنه؟؟
تنظیمات پیشرفته -تنظیمات امنیتی - آنتی ویروس - استثنائاتنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام خدمت دوستان عزیز
برای این فایل دقیقا باید چه قانونی رو تعریف کرد!
1-فقط خروجی؟
2-بلاک؟
ممنونم
بلاک کنید
به قسمت زیر برین
Task-firewall Task-stealth Port -Block Incoming Connection رو بزنید
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز
اگه اشتباه نکنم SVCHost.exe باید یک فایل امن باشه!
ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدید
با سپاس:n16:
به نظر من یکی از دوستان که به comodo وارد هستند..کلیه تنظیمات پیشنهادی خودشون رو به صورت یک یا چند فیلم اینجا بزارند (مبتدی و حرفه ای و شاید ضدگلوله) تا به دوستان تازه وارد کمک کرده باشند و همینکه مدام نیاز به توضیحات تکراری نشند :n09:
فکر کنم از نوشتن اون کتاب الکترونیکی مفقودالاثر راحت تر باشه :n10:
بله فایلی امن است ولی خیلی وقت ها مخرب ها یا هکرها برای خرابکاری از این فایل استفاده میکنند,اگر به پیغام کمودو توجه کنید نوشته svchost فایلی امن است ولی در هر حال دریافت کانکشن از کامپیوتری دیگر است اگر شما در این مورد این پیغام اطمینان ندارین (یعنی نمیدونید این پیغام برای چی اومده ) باید بلاک کنیدنقل قول:
کلاً پیغام های ورودی رو باید بلاک کنید که البته اگر کاری که بالا گفتم انجام بدین کمودو خودش بلاک میکنه
ممنون دوست عزیز:n16:
برای تشکر فقط از گزینه تشکر از کاربر را که زیر همان پست است اسفاده کنید.نقل قول:
با تشکر :n16:
سلام
جدیدترین Uninstaller کومودو رو لطف میکنید !
اونی که تو پست اول اشاره شده لینک هاش پاک شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته این uninstaller ورژن 5 هست و نمیدونم که روی ورژن 6 هم جواب میده یا نه
اگرsvhost.exe واقعا از فايل هاي سيستمي باشه با توجه به قسمت details مربوط به زمان نصب ويندوز باشه
وبخواد همزمان با وصل شدن به اينترنت تبادل اطلاعات كنه بازم بايد بلوكش كرد مثلا به سرويس هاي ي مثل back ground intelligent-dns client یا حتیcryptographic services....
اصلا به اينا ربط داره؟:n13:
سلامنقل قول:
*) خیر نباید مسدود بشه. هر پروسه امنی اگر از روی سیستم شما به شبکه وصل بشه فی النفسه خطر امنیتی نداره. اما برقراری ارتباط از بیرون، با یک پروسه (حتی امن) روی سیستم شما ذاتاً محل تردید هست و برای یک کاربر خانگی "مسدود" اولویت داره.
چجوری میشه تنظیمات کمودو رو ذخیره کرد که وقتی پاکش کردیم و دوباره نصب کردیم دوباره یک ساعت تنظیمش نکنیم ؟
درودنقل قول:
اگه اشتباه نکنم اینجوری میشه....برای برگرداندن بکاپ هم باید گزینه وارد کردن رو انتخاب کنبد و فایل بکاپ رو وارد کنید.
دوستان یک نرم افزاری بود برای کمودو میشد هر نرم افزاری رو از کامپیوتر پاک کرد بدون خراب کاری جانبی اسمش چی بود ؟:n02: