نصب برنامه و گيم جاوا براي Z530i
كسي مي دونه چطور مي شه برنامه ها و گيم هاي جاوا رو در Z530i
نصب كرد؟ فوريه
در مورد k310i راهنمايي مي خوام
نقل قول:
نصب کردن برنامه روی K310 با بقیه نسخه های جاوای سونی اریکسون تفاوتی نداره.شما باید فایل برنامه یا بازی خود با پسوند Jar یا Jad خودتونو بوسیله کامپیوتر در فولدر Other گوشی بریزید سپس با استفاده از فایل منیجر گوشی برنامه را نصب کنید.یعنی به فولدر Other رفته و نصب کردن را میزنیم تا برنامه در فولدر Application نصب شه.فقط یادت باشه برنامه هایی که دانلود میکنی با سایز صفحه نمایش گوشیت یکی باشه وگرنه درست نمایش داده نمیشه.فکر می کنم 128*160 باشه.
آقايون يا خانوماي صاحب نظر در زمينه سوني اريكسون(انواعو اقسامش) سلام عرض مي كنم
من يه k310i دارم
مي خوام نرم افزارايي كه الان در موردشون حرف مي زنمو توش نصب كنم خواهش مي كنم منو در مورد چگونگي نصب راهنمايي كنيد
ليست نرم افزارا از اين قراره:
1-Battery desharj كه تو پوشه اين نرم افزار يه پوشه ديگه هست به نامMeta-inf و چند تا هم فايل ديگه از نوع class و چند تا هم فايل ديگه كه گوشي اونارو نشناخته و كنارشون يه لوزي آبي گذاشته
2-KD.player كه تو پوشه اين نرم افزار 2تا پوشه هست يكي پوشه images و يه پوشه ديگه با نام Meta-inf و يه سري فايل ديگه دقيقا مثل نرم افزار شماره 1
3-MS Word تو پوشه اين نرم افزار 2تا پوشه هست mobiword وMeta-inf و بقيه داستانم مثل مثال 1
حالا اصل داستان اينجاست كه اصلا اين نرم افزارا رو اين گوشي نصب مي شه يا نه چون يكي شون به طور خاص مال k310 طراحي شده و اينكه اگه نصب مي شه چطوري بايد نصبشون كرد هر كسي لطف كنه شيوه نصبو ريز به ريز برام بگه خيلي خيلي در حقم لطف مي كنه چون من طبق گفته اين دوست خوبمون كه تو نقل قول هست عمل كردم (البته فكر مي كنم) ولي جوابي نگرفتم
لطف كنيد منو راهنمايي كنيد