دوست عزیز در حالت عادی بله ولی نه در حالتی که داخل کیف لپتاپ با زیپ های بسته باشه و فن برای اینکه یه ذره هوا از لای زیپ ها بکشه تو خودشو جر بده برا خنک کردننقل قول:
تو این حالت به نظر من خیلیه !
Printable View
دوست عزیز در حالت عادی بله ولی نه در حالتی که داخل کیف لپتاپ با زیپ های بسته باشه و فن برای اینکه یه ذره هوا از لای زیپ ها بکشه تو خودشو جر بده برا خنک کردننقل قول:
تو این حالت به نظر من خیلیه !
سلام
به نظرتون به 8.1 ارتقا بدم؟
درایورهاش درست کار میکنه؟
برتری 450 نسبت به 4540 چیه؟
450 باریکتر و سبک تر هست ، پردازنده و گرافیک قوی تری نسبت به 4540 داردنقل قول:
گرافیک.فقط همین.4540 خوشگلتره.جنس بدش بهتره .هاردش ساتا 2 هست 450 ساتا معمولی.کیفیت صدا هر دو مثل همن.نقل قول:
آقا من بعید میدونم که 4540 مخصوصا کانفیگ هایی که داخل ایران هستن ساتا2 باشننقل قول:
حتی تو نوت بوک چک هم ننوشته ساتا2
هاردهای 450 و 4540 هردو یکی هستن
اگر کسی 4540 که ساتا2 باشه رو داره لطفا یه اسکرین شات بزاره
نه دادام ساتا2 هست من خودم 4540 داشتم چند ماه پیش با این مشخصاتنقل قول:
cpu core i5 3230m
ram 6
hard 750 sata2
graphic 2 gig7650
با این نرم افزارا تست قطعات سخت افزاری هم نگاه کردم اون موقع ساتا 2 بود:n01:
من الان نه 4540 دارم نه 450 بدون تعصب میگم کیفیت ساخت و زیبایی 4540 از 450 بهتره هاردش سرعتش بیشتره.کیفیت صداشون هم اندازست.از این لحاظ ها 4540 بهتره.اما به نظر من واسه خرید 450 بهتره چون گرافیکش از 4540 خیلی بهتره و گرافیک هم چیزی نیست که بشه ازش چشم پوشی کرد:n01:
آقا این عکس رو اینجا میزارم تا فکر نکنید هارد 450 بدرد نمیخوره این عکس از لپ تاپ 450 خودم که هاردش SATA III هست...
سایت دیجیکالا اومده برای 4540 رو نوشته SATA II برای 450 رو نوشته SATA ملت فکر میکنن هارد 450 ضعیف تره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست من ، مشکل اسلییپ دارهنقل قول:
اگه عملکرد گرافیکی به غیر تز اسلیپ مد نظرته برو نصب کن ولی خوب برای من اسلیپ مهمتر بود
ضمنا با بلوتوس هم مشکل خواهی داشت ، ولی درایور ویندوز 8 رو برای بلوتوسش بریز
چه برنامه هایی درحال اجرا بودن ؟:n01:نقل قول:
دوستان ویندوز 8.1 رو این لپ تاپ مشکل سوییچ گرافیک نداره واسه بازی؟دوستم میخاد نصب کنه ازم سوال پرسید:n13:
سلام
امروز اومدم ویندوز رو ریکاوری کردم
و نسخه جدید درایور amd and intel رو دانلود کردم
درایور اینتل اخرین نسخه و درایور amd نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لینک زیر
+در قسمت ادرس بر دارید
بعد بازی need for speed most wanted رو نصبیدم و خدارو شکر مشکل سوییچ رو نداشت و راحت سوییچ کرد
ولی مشکل اسلیپ بر جا بود
دوستان یه استینی بالا بزنید بگردید ببینید مشکل اسلیپ حل شدنی هست
منم میگردم انشاالله که حل شدنی باشه
من نصب کردم ، مشکل اسلیپ داره سویچ گرافیک رو نمی دونمنقل قول:
اسلیپ مهم نیست زیاد، اگه میشه تست کن ببین سویچ میکنه:n16:نقل قول:
دوستان کسی میتونه درایور اینتل ورژن 9.17.10.2843 رو گیر بیاره
لینک دی ال قرار بدید
ممنون
من پاک کردم وینذوز 8 ریختمنقل قول:
برای من اسلیپ مهمتر بود
گرافیک 4540 روی 8.1 مشکل اساسی داره، حتی فکر امتحان کردنش رو هم نکنید.نقل قول:
سند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی بعیده :n13: بقول یکی از دوستان :نقل قول:
نقل قول:
حاجی با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه ، مگه به این راحتیه که یه یوزر تو کشوری مثل ایران بیاد شرکتی مثل اچ پی رو ببره زیر سوال ؟!!
mosi درست میگه تو فروم ها خارجی هم گفتن این لپ تاپ با ویندوز 8.1 مشکل داره
من الان یه مدته ویندوز 8.1 ریختم .. گرافیک بروز AMD و Intel رو هم از سایت هاشون گرفتم و جداگانه نصب کردم .. مشکل اسلیپ که هست اما در سویچ مشکلی ندارم !نقل قول:
البته با اینکه total memory 6500 شده و نسبت به ویندوز 8 بالاتر رفته ولی فک میکنم که از 75 % از کارایی گرافیک ها داره استفاده میکنه و گرافیک این سیستم راندمان بیتشری داره که رو ویندوز 7 به صورت کامل خودشو نشون میده
منم موافقم من وقتی 4540 داشت رو ویندوز 7 که بازی میکردم دما تا 80 میرفت اما رو ویندوز 8 بازی میکردم به روز تا 65 میرسید.در نتیجه گرافیک این دستگاه رو ویندوز 7 از تمام توانش مثل اینکه استفاده میکنهنقل قول:
بنده خودم محصولات مختلفی از hp رو استفاده کردم و برای دیگران هم خریدم، مجموعا از محصولاتش راضیم اما چیزی که قابل چشم پوشی نیس انکه مسلما hp در پشتیبانی نرمافزاری از 4540s کم کاری کرده، به نوعی یه بی معرفتی نسبت به خیل کثیر خریداران این مدل پر فروش. این رو فقط ما ایرانی ها نمیگیم یه چرخی تو انجمن های خارجی حتی انجمن رسمی اچپی بزنید می بیند حتی اونجا هم هیچکی "در این باره" پاسخگو نیست و اجنبی ها هم صداشون در اومده.نقل قول:
موفقیت شما جای خوشحالی داره. اما همونطور که گفتید هنوز نمیشه اسلیپ رو داشت چون درایور رسمی که hp ارائه کرده و حتی اپدیتش هم کرده کار نمیده و باید متوسل به درایورهای عمومی amd و اینتل شد، و این واسه کاربرایی که انتظار داشتن از محصول سال 2012 ، در سال 2013 درست پشتیبانی بشه یه کابوسه...نقل قول:
از لحاظ دمایی و کارایی هم بنده موافقم، 7 بهتر از 8 و 8 هم بهتر از 8.1 عمل میکنه. 8.1 حتی مشکل زود خالی شدن باتری رو هم داره:n15:
به نظر من 8.1 تنها یه مزیت واسه4540 داره اونم کنترل پنل intelشه که تنظیمات جالبی داره، مثلا پخش فیلم رو شناسایی میکنه و کنتراست و نور و رنگ صفحه رو به میزان دلخواهکاربر یا اتوماتیک تغییر میده.
من یه اشتباهی کردم اومدم گرافیک amd رو از سایت ساف گذر دانلود کردم که مثلا اپدیتش کنم ولی متاسفانه با این کار هم اسلیپ دچار مشکل شده و هم دیگه نمیتونم amd که از خود سایت hp دانلود کرده بودم رو دوباره نصب کنم و سیستم نمیتونه کامل نصبش کنه و خطا میده. کاش حوس اپدیت کردن کارت گرافیک به سرم نمیزد و اینطوری همه چی بهم نمیریخت.
دوست عزیزم MoSi_alfa . اون مزیتی که فرمودین دقیقا متوجه نشدم .
اما واسه بنده روی ویندوز 8.1 تنظیمات پنل intel ( همون Intel HD Graphic Contorl Panel ) همون تنظیماتی هستش که روی ویندوز 8 و 7 داشتم .اینم بگم که حتی درایور اینتل هم بروز از سایتش دانلود کردم اما تفاوتی احساس نمیکنم مثلا تو تنظیمات مربوط به video مثله ویندوز های دیگه به دو بخش basic و advance تقسیم میشه و ... ! الی آخر
با این اوصاف میخوام ویندوز عوض کنم ؟! دوستان نظرشون چیه ؟ ( اسلیپ زیاد واسم مهم نیست ، مهم راندمان گرافیک هاست )
1.ویندوز 7 با درایور گرافیک موجود تو سایت Hp ؟
2.ویندوز 8 با درایور گرافیک موجود تو سایت Hp ؟
3ویندوز 7 با درایورهای گرافیک مجزا AMD وINtel ؟
4.3ویندوز 8 با درایورهای گرافیک مجزا AMD وINtel ؟
من 8.1 ندارم اما اون موقع که داشتم، اینو نصب کردم،
از لحاظ ظاهر، تمش درست مثه ویندوز 8 هست، آیکون های بزرگ مستطیلی
از لحاظ راندمان گرافیک، تجربه شخصیم به ترتیب: 8 با درایورای مجزا- 7 با درایورای مجزا- 7با درایور اصلی- 8 با درایور اصلی.
بسیار مهم
باید به عرض تمامی دوستانی که مشکل با بلوتوث این لپ تاپ نازنین و دوست داشتنی دارند برسون که من به طور اتفاقی برای یه سری کارهای نرم افزار پارتیشن مجیک نسخه بوتیبل رو روی یه سیدی رایت کردم و رو لپ تاپ بوت کردم این نرم افزار یه محیطی مثل ویندوز رو در هنگام بالا آمدن درست میکنه و جالبه بدونید که یکی از گزینهای موجودش ارتباط بلوتوث بود که به سرم زد تست کنم و با تعجب دیدم که بلوتوث به خوبی کار کرد و موبایل خودم رو شناخت و فایل هم جابجا کرد
خلاصه کلام این لپ تاپ عمرا مشکل سخت افزاری داشته باشه برای بلوتوث و 100% مشکل نرم افزاریه دوستان در فکر جاگزینی نرم افزار مدیریت بلوتوث باشند
مگه این لپ تاپ با بلوتوث مشکل داره؟من خودم چند ماه 4540 داشتم اصلا مشکلی با بلوتوث نداشتم خیلی هم خوب کار میکرد
دوست عزیز من هم یکسال میشه این لپ تاپ رو دارم ولی هنوز نتونستم بلوتوثش رو نصب کنمنقل قول:
میشه دقیقا بگید کدوم درایور رو نصب کردید و چجوری تونستید بلوتوث رو نصب کنید؟
دوستان من یه لپ تاپ 4540s دارم که رمش 4 میخواستم رمش رو ارتقا بدم به 8
به نظرتون تاثیر بسزایی داره تو سرعت و خودش رو نشون میده این ارتقا در سرعت سیستم
واقعا یکساله مشکل بلوتوث دارین؟ویندوزتون چیه؟نقل قول:
من خودم همیشه این 4 تا رو با هم نصب میکردم بلوتوثش به بهترین شکل کار میکرد.واسه دوستمم که 4540 داشت اینارو نصب میکردم
تاثیر که داره اما بستگی به نوع استفادتون داره.یکی کارش وب گردی و تماشای فیلم و شنیدن موسیقیه که اگه رمش 4 یا 12 باشه زیاد تفاوتی احساس نمیکنه یکی هم بازی میکنه و کارا گرافیکی و رندر انجام میده که احتیاج به رم بالا داره که واسه اون شخص جواب میده و خوب هست.بستگی به نوع استفادتون دارهنقل قول:
ویندوزم 7 اولتیمیته
ممنون بابت راهنماییتون درایور ها رو دانلود میکنم امیدوارم جواب بده
اگه میخای 7 نصب کنی ویندوز 7 پروفشنال نصب کن.من روز اولی که 4540 خریدم ویندوز 7 اولتیمیت نصب کردم با بعضی درایور ها مشکل داشتم مثل سوییچ گرافیک تو یه سایت خارجی خوندم یکی گفته بود بهترین ویندوز واسه این لپ تاپ ویندوز 7 پروفشنال هست.منم خیلی راهها واسه مشکلات درایورها رفته بودم اما درست نمیشدن اومم ویندوز 7 پروفشنال نصب کردم درایور هایی که سایت اچ پی واسه ویندوز پروفشنال گذاشته بود رو دانلود کردم و نصب کردم تو هیچ درایوری به مشکل برنخوردم.نه بلوتوث نه گرافیک نه وایرلس...دیگه اون مدتی که 4540 داشتم همش ویندوز 7 پروفشنال نصب میکردم و دیگه با درایور ها اصلا به مشکل بر نمیخوردم. اگه بازم درست نشد یه ویندوز 7 پروفشنال نصب کن شاید واسه شما هم درست شد برار:n02:نقل قول:
با سلام من هم یکسال بیشتره که این مدل لپ تاپ رو دارم ولی ظاهرا بلوتوث نداره مال من ،، توو همین انجمن گفتن اوون مدلهایی که کارت وای فای اونها ralink RT5390R هستش انگاری اصلا بلوتوث ندارن ،، درهرحال من که از خیر بلوتوث گذشتم ،، حتی توو قسمت دیوایس منیجر هم اثری ازش نیست از ویندوز 7 بگیر تا 8 تا 8.1نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ویندوز رو تغییر دادم به 7 پروفشنال و درایورهایی رو هم که گفتید نصب کردم ولی بلوتوث نصب نشد.
سلام به دوستان گل من این لپ تاپ رو چند ماهی میشه که گرفتم :n01:. با وجود ایرادهایی که ازش گرفتن اینجا باید بگم عالیه :n12:من یه ویندوز 7 64 بیت ریختم روش و با نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه درایور هاش به درستی نصب شدن . بلوتوسش تست کردم کار کرد بازی بتلفیلد 3 هم روی بالاترین جزییات اجرا شد با مقدار جزیی لگ یعنی من دخالتی نکردم خودش سوییچ کرد. به نظر من این نرم افزار رو پستی بخرین خیال خودتون رو راحت کنین 1 dvd بیشتر نیست همه درایور ها رو هم آفلاین داره یعنی نیازی به دانلود درایور نیست . من از این آدرس
( منتظر بمونین تا بالای صفحه سمت راست skip ad ظاهر بشه روش کلیک کنین )
دانلودش کردم . کسانی هم که دسترسی به نت پر سرعت ندارن میتونن پستی بخرنش 2 روزه تحویلش میدن
فقط هنوز حسگر اثر انگشتش رو فعال نکردم که همین الان دورشم .
از نظر ظاهری عالی .
من i7- ram8 - گرافیک2 - hdd 750 گرفتم راضی ام ازش
این ایمیلمه سوال داشتین ایمیل بزنین اینجا کم میام فقط دیدم زیاد آدم سردرگم اینجا هست گفتم کمکی کرده باشم
یا حق
سلام دوستان . بنده حدود یک ماهیه که بدنبال خرید لپ تاپم. تقریبا ً از همون روزهای اول جستجو چشمم به 4540 و 450 افتاد و باتوجه به رنج قیمتی مد نظرم خیلی مناسب اومد این دو گزینه . با اینحال به شدت بین این دوتا (کانفیگ i5شون) در شک هستم . من استفاده بیشتر برای کار و مقداری بازی از لپتاپ استفاده دارم و اولین باره که لپ تاپ میخرم اگه دوستانی هستن که هم 4540 و هم 450 رو هم امتحان کردن یه 1.راهنمایی بکنید ممنون میشم که کدوم بهتره و بنظرتون کدوم دوام و عمر بیشتری خواهند کرد 2.مزایای هر کدوم ازینها نسبت به هم چیه و 3.معایب شون چیاست 4. کدوم باتری بیشتری نگه میداره 5. درضمن این ایراداتی که از 450 و 4540 مبنی بر صدای زیاد خصوصاً صدای الماسه ی هارد ، صفحه نمایش ضعیف و رنگ خوردگی بسیار بی کیفیت باتری ضعیف که برای معمولی ترین کارها بیشتر از 3 ساعت دوام نمیاره واقعیت داره یا نه؟ ازینکه زیاد پرسیدم معدرت ولی چون هردوی این مدل های عالی ان ولی بینشون که کدوم رو انتخاب کنم بشدت شک دارم و میترسم بخرم و خیلی عمر نکنه یا پشیمون بشم . مرسی از شما منتظر جوابتونم بازم معذرت بخاطر حجم بالای سوال
نقل قول:دوست عزیز من خودم 4540 داشتم 450 هم از نزدیک دیدم.4540 از 450 خیلی خوشگلتره،کیفیت ساختش بهتر و مقاوم تره.قدرت صدا شون مثل همه خوبه.کیفیت صفحه نمایششون راضی کنندست.از لحاظ گرافیک برتری با 450 هست .گرافیک 450 خیلی قوی تره.به نظر من 450 بگیر.اگه میتونی با پردازنده نسل 4 core i7 بگیر .هم گرافیک آن برده 4600ش از 4000 خیلی قوی تره هم قدرت پردازش سی پی یوش .اگه core i5 میخای بگیری که همون نسل 3 بگیر.
سلام به همه دوستان عزیز من تازه تو این سایت عضو شدم و اولین پست من میباشد من حدوده 6 ماه میشه این لپ تاپ رو خریدم و هنوز با بلوتوث این لپ تاپ مشکل دارم تمام درایورهای مربوط به لپ تاپ رو از سایت hp دانلود کردم اما هنوز نتوسنتم بلوتوثش رو فعال کنم و تو این مدت خیلی سرچ کردم و بیشتر افرادی که این لپ تاپ رو دارن با مشکل بلوتوث مواجه هستند اگه کسی میتونه کمک کنه دیگه دارم کلافه میشم.
بجز بلوتوث از این لپ تاپ و خریدش راضید ؟ مشکلاتش رو چی میدونید؟نقل قول: