نقل قول:
سلام.
قطعاااااا همينطوره كه شما ميگي . من كه گيمر نيستم با ديدن تفاوتا ، ناراحتيه روحي گرفتم . چه برسه به اوناييكه دنبال گيمن و با اين واقعيت مواجه ميشن ، احنمالا اونا روبه روي TV هاراگيري ميكنن:31:
Printable View
نقل قول:
سلام.
قطعاااااا همينطوره كه شما ميگي . من كه گيمر نيستم با ديدن تفاوتا ، ناراحتيه روحي گرفتم . چه برسه به اوناييكه دنبال گيمن و با اين واقعيت مواجه ميشن ، احنمالا اونا روبه روي TV هاراگيري ميكنن:31:
دقیقا همینجوریه منم وقتی بازیای ps3 یا 360 روی چندتا led و lcd کاملا اینطوری شدم :2:نقل قول:
دلیلشم معلومه تصویر lcd خیلی خیلی آور شارپه که حالت طبیعی نداره رنگاش کارتونیه و کنتراست واقعیش پائینه.
به نظر دو ستان تا 1700000 led 42 d25 رو بگیرم بهتره یا plasma 42 v20 لطفا با دلیل بگید قیمت حال حاظر این دو مدل چنده لطفا جواب بدبد مرسی
هر دو در حدود یک میلیون و هفتصد تا هشتصد هزار تومان قیمت دارند توصیه من به شما خرید v20 هست به دلیل کیفیت تصویر برتر تکنولوژی پلاسما.
نقل قول:
سلام.
من خودم يكي از طرفداراي پر و پا قرص D25 هستم و اگه كسي بخواد قطعا LED بگيره اين مدلو بهش پيشنهاد ميكنم. ولي خيالتو راحت كنم برتري قطعي بلا شك با Plasma V20 .
قيمت D25 1.800
قيمت V20 1.700
ممنون از هردو عزیز بعد یک سوال ایا d25 full led هست منظور از full led چیست یک سوال مهم v20 اسپیکر داخلی داره لطفا جواب بدبد برام مهمه
Full LED که اسم اصلیش Direct LED هست LED ـها (دیودهای مخصوص نوردهی) پشت صفحه LCD قرا میگیرن و D25 یک مدل Direct LED نیست و LED ـها در اون در کناره های کابینت پنل قرار دارن که بهش Edge lit میگن.نقل قول:
منظورتونو از اسپیکر داخلی درست متوجه نشدم ولی V20 مثل همه پنلهای دیگه اسپیکر داره که درون کابینت پنل جاسازی شده و قابل جدا کردن نیست.
سلام بهترین tv با این مشخصات چیه:
زیر 800 باشه
بالای 40 اینچ باشه
نوع پنلش مهم نیس
تصویرش روان باشه و درحرکت ، تار نشه
اگه بتونه تصویر رو روی کول دیسک ضبط کنه خیلی خوبه
فول اچدی بودن زیاد مهم نیست برام
نظرتون درباره پلاسما 42pj350 الجی چیه؟
یکی از آشناهامون یه پلاسما پاناسونیک 42 خریده 600 تومن
واقعا کیفیتش از lcd 32 اینچ 1.300 تومن خودمون بهتره!!
تازه ضبط هم میکنه!
اساتید لطفا کمک کنن.. چه مدلی مناسبه؟
ممنون جناب alucard لطف کردید کیفیت صداش چطوره دالبی که هست
پلاسمای 42pj350 انتخاب خوبی هست.نقل قول:
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
دالبی دیجیتال هست کیفیت صدای خوبی داره صدای کاراکترها و گوینده ها واضح و خوب شنیده میشه و تنظیمات صدا هم نسبتا خوب هستن ولی برای موزیک Bass نسبتا ضعیفی داره که برای یک پنل باریک بیشتر از این نمیشه انتظار داشت.نقل قول:
سلام با توجه به این
که یک سری استاندارها از این tv ها حذف کردند میشه گفت hdtv های درجه 2 و3 خرید فروش میشه (نظر شخصی) که با دستگاهای مخصوص می توان پی برد.95 درصد مجبورند همین tv ها بخرند چون دسترسی به جایی که نوع مرغوب وجود داشته باشه رو ندارند. اشاره شد که در امریکا فلان سال فروش پلاسما 30 درصد افزایش داشته نسبت به سال قبل اگر این مشکلات جا ماندن تصویر وصدای اظا فی و............... که درصدیش دوستان در این انجمن خریدند داشتند به هیچ عنوان سال بعد فروش افزایش نخواهد داشت و بر عکس افت فروش پیدا میکرد به این نکته می رسیم که مدلهای آمریکایی و اروپایی اختلاف زیادی دارند با این مدلهایی که توی بازار به خریدار میدهند. فقط میشه به این سایتای خارجی برای سرگرمی رفت آنجا چون مدلی که می خوای بخری با اون مدل اختلاف زیادی داره مگر اینکه کسی بتونه همون مدلو پیدا کنه که 98 درصد غیر ممکنه ممنون
دوستان V20 قابلیت اتصال به اینترنت را دارد((VIERA CAST)) این مورد چه تفاوتی با بروزر در smart ها دارد ایا در V20 می توان در اینترنت گشت وگذار کرد یا نه فقط به سایتی خاص مثل تعین اب و هوا ... میتوان دست رسی داشت اگر امکان دارد کمی بیشتر توضیح دهید اصلا فرق استفاده از اینترنت در V20 با smartها در چیست؟؟؟؟
ضایع شدیم رفت کسی جواب نمیده ولیفکر کنم اکثز این بزرگواران این چند روزه در جشن و عروسی بسر میبرند بس بزن به افتخارشون دست قشنگه رو:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:
چرا دوست عزیز عرضه شدهنقل قول:
سری g به ایران هم اومد و تمووم شد سری vاز اون بالاتره الان در بعضی نقاط کشور وجود داره
قابلیت "گشت و گذار" تو اینترنت رو نداره فقط به یکسری سایتهای خاص دسترسی مثل همون موارد که گفتین دسترسی داره.نقل قول:
البته تا جایی که من میدونم Viera Cast از سری R حذف شده و فقط توی سری S از V20 وجود داره متاسفانه.نقل قول:
g20 هیچوقت تو ایران وارد نشد فقط سری S و V و VT وارد ایران شده.نقل قول:
سلام
آیا امکان آپدیت این تی وی هست؟تا Viera Castاضافه بشه؟
سلام من 9 ماهه قبل قیمت v20 رو از نمایندگی پرسیدم گفتن 1700000 چند روز پیش هم پرسیدم گفتن همین قیمت دلیلش رو پرسیدم گفتن چون این مدل بهترین پلاسما غیر سه بعدی سال 2010 بوده و مدل های 2011 هنوز وارد نشده دلیل گرونی اینه به نظر شما بعد از امدن مدلهای 2011 در ایران قیمت مدلهای 2010 کاهش پیدا میکنه خبری از امدن مدل st30 و s30 g30 نشده از دوستان هر کی اطلاع داره لطفا بگه
st30 حداکثر یکی دو ماه دیگه میاد مطمئن باش ولی vt30 سال 91 به ایران میاد.
مدل جديد تر از v20 كه 3 بعدي نباشه از پاناسونيك چي اومده؟؟؟( v30 يا s30 )؟؟؟؟...چه مزيت هايي نسبت به v20 داره؟؟؟ و كي وارد بازار ايران ميشه؟؟؟
امسال جایگزینی برای V20 نیست.نقل قول:
بالاترین مدل غیر 3D میشه U30 که جایگزین U20 است و پایین تر از V20 است.
مجبورید به فکر 3D باشید مثل VT30 و ST30
ممنون از جواب دوستان من حدود 20 روز اینده قصد خرید v20 سایز 42 را دارم بنظر دوستان همین رو بگیرم یا برای مدل st30 صبر کنم بهتره با قیمت الان v20 میشه st30 رو خریدخبری از امدن s30 نیست من برام 2d مهمتره ولی اگر بشه با حدود همون قیمت st30 خرید خوب بهتره 3d هم هست تو تصاویر دو بعدی v20 بهتره یا st30 ذوستان اهل فن لطفا پاسخ بدهند مرسی
ST30 تو تصاویر دو بعدی بهتره.
کنتراستش Infinit Black Pro است ولی V20 فقط Infinit Black
به نظرم باید قیمتش نزدیک به V20 بشه.
مدل S30 برای آسیا نیست. مخصوص آمریکاست.
این مدل چه سایزایی داره؟
منوی مخفی داره که بشه ساعت کارکرد رو دید؟
کلا برای خریدش به چه نکاتی باید توجه کرد تا خریدموفقی داشته باشیم
تنظیمات خاص تصویر داره برای فیلم و بازی؟
روی مود خاصی باید کار کنه
نقل قول:
42 و 50 داره .
منو مخفي هم براي ساعت كاركرد و هم براي دفعات روشن شدن .
از همه مهمتر يك چسب بودن زير و روي كارتن .
تو همين تاپيك هم فايل عكساي Breakin Image گذاشته شده ميتوني با اوونا هم اگه پيكسل سوخته داشته باشه هم ببيني . من خودمم همينكارو كردم .
تنظيمات هم سليقه ايه . ولي اگه دوست داشتي يه تيريپ 100 ساعت اوليه براي يكسان سازي پيكسلاش ميتوني انجام بدي ( همه چيز زير 50 ست بشه تا 100 ساعتش توتم شه )
v20 ديگه تو جمهوري موجود نيست......هيچ كدوم از نمايندگي ها نداشتن.....به جز يكي كه نصيب من شد....تاريخ خريد 90/5/9
آخ جون :31:نقل قول:
چه عالی!
وقتی موجودی V20 بازار کم بشه ، مجبور میشن زودتر مدلهای ST30 و VT30 (:40:) رو وارد کنند.
نقل قول:
فعلا كه گويا مدل u30 جايگزين v20 شده...نميدونم چرا اينقدر بانيان ضعيف كار ميكنه.....بعد 5-6 ماه تازه مدلهاي جديد رو مياره.
چه جایگزینی مسخره ای! U30 که خیلی ضعیف تر از V20 است.نقل قول:
نمی دونم فقط نمایندگی ایران اینقدر ضعیفه یا بطور کلی پاناسونیک تو خاورمیانه اینطوره. آخه خود بانیان زیر مجموعه شرکت PGF نماینده پاناسونیک خاورمیانه است و مرکزش تو اماراته.
دوست عزیز می خوای پلاسما بگیری؟نقل قول:
با این مشکلات میخوای چیکار کنی؟
1_ آرم شبکه ها که اکثر شبکه ها آرم ثابت دارند.
2_با دستگا هایی که خروجی 50 هرتز دارن پلاسما ها خوب کار نمی کنند.
3_ تصاویر SD که بعضی LCD ها بهتر نشون میدن.
4-حرکت Jerky در موقع Panning
گزینه 1 رو فقط می شه به جون بخری که بگی اگه خراب شد یکی دیگه میخرم بقیه گزینه ها که کاریش نمیشه کنی.
شما خودتون پلاسما داری؟ چه مدلی؟نقل قول:
من رنگهای کارتونی و الکی LCD برام قابل تحمل نیست و رنگ طبیعی و کنتراست خیلی برام مهمه برای همین رفتم تو نخ پلاسما
در ادامه...
1- من بیشتر از دو ساعت یه شبکه رو نگاه نمی کنم که تازه وسطش پیام بازگانی هست و آرم برداشته میشه.
2- میشه خروجی دستگاهها رو روی NTSC تنظیم کرد و Intelligent Frame Creation را روی MAx قرار داد.
3- به گفته بسیاری از سایتها مدل VT30 تصاویر SD را با جزئیات بهتری نمایش میده.
مثلا یک نمونه سایت flatpanelsHD
4- اینو دیگه نمی دونم چیه.؟نقل قول:
SD picture quality is impressive. I can honestly say that Panasonic still manages to squeeze out even small details from the softer SD pictures and I think that Panasonic’s plasma TVs are amongst the best TVs when it comes to SD
فکر نکنم لزومی داشته باشه که بخوام داشته باشم همین که چند نفر مشکلاتشو نو عنوان کنن فکر کنم کافیه. این سایت معتبره؟نقل قول:
مطمعنی که با Intelligent Frame Creation مشکل حل می شه خودت Test زدی؟چون NTSC تا جایی که می دونم مربوط به تصاویر SD می شه؟ و اگه دقت کنی CRT هم داره.
حلا اومدیم پیام بازرگانی گذاشت آرم شبکه هم ور نداشت مطمعنی تا 2 سا عت هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ بطوری دیگه یک خردسال یا یک نفر که با تکنولوژی پلاسما آشنا نبود اومد خونت خودت خونه نبودی یک شبکه نگاه کرد و بیشتر 2 ساعت آرم شبکه هم ورداشته نشد آرم موند بعد چی؟
یک نفر هم که داشته بازی میکرده بود جای تصاویر بازی مونده بود داشت کلافه میشد.
4- هم یعنی سوژه متحرک از روبرو تشنجی یا(غیر واضح) نشون میده
اینجا هم یه نگاهی بنداز.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=474493&page=26
نقل قول:
سلام.
از تمام اين مواردي كه شما گفتي فقط با مورد 2 شما تقريبا موافقم درمورد 50 هرتزي ها . ديگه اين مشكلو بايد با كاليبره كردنش حل كنيم كه البته حل كه نميشه ولي خيلي خيلي كم ميشه طوري كه اصلا شايد به چشت نياد . ( ديگه پانيه ديگه ... ميگه با 50 هرتز حال نميكنه و قديمي شده :5: )
در مورد پرشهاي حركتاي افقي يا همون Panning مورد نظر شما هم بايد بگم من تا حالا با اين مسئله برخورد نكردم و نديدم .
در ضمن من تمام كانالامو از طريق ري.سي.ور كه تازه اونم با كابل " كامپوزيت" به TV وصله ميبينم كه ببيني شايد باورت نشه كه تصاوير SD رو به اين خوبي نشون ميده ( دستگاه ري.سي.وره من مدل قديميه كه فقط خروجيه كامپوزيت داره )
در مورد مشكل آرم شبكه ها هم كه ان موضوع در مورد LED . LCD هم اتفاق ميافته .... خيالت راحت تو NEO PDP ها اين مسئله خيلي نادر شده . بله دوست عزيز اگه با LED .LCD هم 3-4 ساعت بدون وقفه و حتي چند ثانيه استراحت يه آرم يا هر چيز ثابتو نگاه كني اونا هم دچار Image Sticking ميشن . بقول شما اگه يه بچه هم بياداينكارو بكنه تو پلاسما ميشه با چند بار Breakin image حلش كرد يا حداقل كمش كرد ولي تو LED.LCD اگه بمونه رفتي واسه خودت .
يه چيز جالب خوندم تو يكي از اين تاپيكا كه يكي از دوستان LED 46 داشته و يه بچه با تفنگاي اسباب بازي كه تيراي پلاستيكي دارن زده به وسط TV و الان اوون بندهد خدا عكساشم گذاشته ... كه پنل بايد عوض شه .... يكي ديگه هم بچه با توپ شوتيده وسط خال TV و پنلو مرخص كرده ... ولي پلاسما خدا خيرش بدده حداقل يه شيشه محافظم داره واسه اينجور خرابكاريا :31:
با تنظیمات Intelligent Frame Creation کاملا حل نمیشه ولی تا حد خیلی زیادی برطرف میشه. متاسفانه خودم تست نکردم. تو سایتها خوندم.نقل قول:
نوشته شده توسط kambiz11000
مطمعنی که با Intelligent Frame Creation مشکل حل می شه خودت Test زدی؟چون NTSC تا جایی که می دونم مربوط به تصاویر SD می شه؟ و اگه دقت کنی CRT هم داره.
تنظیم خروجی روی NTSC به این خاطره که سیستم NTSC بصورت 60 هرتزه که با پلاسما سازگاره ولی سیستم پال 50 هرتزه.
الان زنگ زدم بانیان یکیشون گفت تا 2 هفته دیگه vt30 میاد بازار بعد یکی دیگه گفت نه الان فقط vt20 داریم خبری از vt30 نیست اصلا معلوم نیست اونجا چه خبره دوستان پیگیری کنن
حتما یارو یه چی می دونسته که گفته دو هفته.نقل قول:
دوستان دیگه اگه خواستید پیگیری کنید این شمارش:
تلفن: 19-88870417 و 88664934 و 88664935
اینم یه شماره بهتر : 88671020 مرکز اطلاع رسانی و پاسخگویی پاناسونیک
من هم پیگیر شدم. گفتند تاریخ دقیقش معلوم نیست. هر موقع وارد شد تبلیغ می کنیم!
آقا اين v20 هارد اكسترنال ساپورت ميكنه؟؟
usb 1 و usb2 با هم تفاوتي دارند ؟
بانيان برگه ضمانتنامه نداره؟
و آخر اينكه اين tv قابليت تصوير در تصوير رو ساپورت نميكنه؟
من امروز جمهوری بودم یک سر رفتم نمایندگی پاناسونیک دیدم مدل42u30 اومده بود قیمتش هم 1300000 بود پرسیدم st30 کی میاد ایران گفت احتمال زیاد 1 ماهه دیگه