گلهای سیدمهدی سیدصالحی در فصل ۹۲-۹۱
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گلهای سیدمهدی سیدصالحی در فصل ۹۲-۹۱
دعوتنامه رسمي روبينکازان براي رويانيان و دايي
باشگاه روبينکازان روسيه به طور رسمي از مدير عامل و سرمربي پرسپوليس براي مذاکرات دو جانبه دعوت کرد.
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، باشگاه روبينکازان روسيه که عليرضا حقيقي دروازهبان سابق پرسپوليس را به خدمت گرفته است در پي مذاکرات انجام شده به منظور همکاريهاي دو جانبه دعوتنامه رسمي براي محمد رويانيان مدير عامل باشگاه پرسپوليس و علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ارسال کرد.
احتمال دارد مدير عامل و سرمربي پرسپوليس اوايل تير در سفري سه روزه عازم روسيه شوند تا ضمن بازديد از باشگاه روبينکازان به منظور مراودات اقتصادي، تجاري و همچنين تعاملات فني دو جانبه بين دو باشگاه مذاکراتي انجام دهند.
احتمال برگزاري ديداري دوستانه بين دو تيم در آينده نيز وجود دارد و در صورت قطعي شدن سفر رويانيان و دايي براي بازي دوستانه نيز در اين سفر مذاکرات لازم انجام خواهد شد.
دورديف، سرمربي تيم فوتبال روبينکازان، ارتباط ديرينهاي با علي دايي دارد و براي وي دعوتنامه شخصي نيز ارسال کرده است.
بهمن دهقان نماينده علي دايي نيز در اين سفر مدير عامل و سرمربي پرسپوليس را همراهي خواهد کرد.
احتمالا منظورشون صادقیانهنقل قول:
دایی: پرسپولیس بازیکن عاشق میخواهد!
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تیم پرسپولیس پس از سرمربیگری علی دایی برای تشکیل اردویی 10 روزه با تیمی نصفه و نیمه عازم اردبیل شد و در دو بازی تدارکاتی مقابل حریفان خود با دو پیروزی زمین را ترک کرد.
خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص این اردو صحبت های زیر را با علی دایی انجام داده است:
فارس: از اردوی اردبیل شروع کنیم.
اردوی خوبی بود و به نظرم برای اول کار بد نبود اما متاسفانه تیم کامل نبود و با یک تیم ناقص به این اردو رفتیم، اگر تیم کامل بود خیلی بهتر بود.
فارس: بالاخره از اردو راضی هستید یا خیر؟
همه چیز خوب بود. ما خوب تمرین کردیم و به یک سری مسائل که خواسته مان بود رسیدیم. طبق برنامهای که داشتیم این اردو را اجرا کردیم. ما طبق برنامههایمان رو به جلو خواهیم رفت تا ببینیم چه اتفاقی میافتد.
فارس: بار دیگر در اردبیل با استقبال خوب هواداران روبرو شدید.
مردم اردبیل همیشه به من لطف دارند. اردبیل برای من چیز دیگری است. آنجا زادگاه من است و من خودم را متعلق به اردبیل و ایران بزرگ میدانم. خدا را شکر میکنم که مردم اردبیل همیشه به من لطف دارند و من از آنها تشکر میکنم. برایم سنگ تمام گذاشتند و خدا را شکر مثل همیشه میزبان خوبی برای پرسپولیس بودند.
فارس: بازیکن جدید می گیرید؟
چند بازیکن را که تازه گرفتیم و سایرین هم باید اول به توافق برسیم و سپس می گوییم.الان حرفی نزنم بهتر است.
فارس: وضعیت کریم باقری چه شد؟
من کریم باقری را دعوت به همکاری کردم و دوست داشتم با ایشان کار کنم. او باید با باشگاه به توافق برسد مثل اینکه هنوز توافقات لازم انجام نشده است که انشاءالله بعدا ما در خدمت آقا کریم باشیم.
فارس: از جذب بازیکنان تا الان راضی هستید؟
بله، در چند روز آینده چند بازیکن دیگر را نیز که مدنظرمان هستند گفتوگوهای لازم انجام میشود تا ببینیم تکلیف چه خواهد شد.
فارس: ظاهرا برخی از بازیکنان به خاطر شما از قراردادهای خیلی خوب خود گذشته اند.
من از همین جا از همه آنها تشکر میکنم که لطف خودشان را به من نشان دادند. دست همهشان درد نکند. انشاءالله بتوانیم همه با هم یک تیم خوب بسازیم که شرمنده مردم نشویم. این موضوع خیلی مهم است.
فارس: از بازیهای تدارکاتی در اردبیل و نتایج آن راضی بودید؟
برای ما نتیجه در دو بازی تدارکاتی مهم نبود. ما دنبال یک سری مسائل دیگر بودیم که خدا را شکر به آن رسیدیم.
فارس: راستی از کریم انصاریفرد چه خبر؟
مدتی میشود که از کریم خبری ندارم.
فارس: اگر بخواهیم انصاری فرد را راهنمایی کنید چون همیشه شما را اسطوره خودش میداند به او چه میگویید؟
کریم انصاریفرد همیشه به من لطف دارد من حدود یک هفته تا 10 روز است که از کریم انصاریفرد خبری ندارم به همین دلیل حرفی هم نمیتوانم بزنم.
فارس: بازیکن خارجی جذب می کنید؟
سعی میکنیم تا آنجایی که میتوانیم دیگر بازیکن خارجی نگیریم. اگر نتوانیم بازیکنان دلخواه را بگیریم به دنبال بازیکنان خارجی خواهیم رفت البته همه چیز به آینده و مذاکراتمان با بازیکنان بستگی دارد.
فارس: ماجرای قاسم دهنوی چه شد؟
من نمیدانم بالاخره همه چیز مشخص است.
فارس: یعنی شما در جریان موضوع دهنوی نیستید؟
قاسم دهنوی در لیستی بود که من برای جذب به باشگاه داده بودم و نمیتوانم نظر دیگری راجع به این موضوع بدهم. باشگاه هم با دهنوی قرارداد بست دیگر بقیه مسائل را من نمیدانم که چه چیزی بود.
فارس: به نظر شما جایگاه چه بازیکنانی در پرسپولیس است؟
مطمئن باشید بازیکنانی باید در پرسپولیس باشند که عاشق پیراهن این تیم باشند به غیر از این هیچ چیز دیگری نیست.
فارس: آقای دایی واقعا به خواستههایتان رسیدهاید؟
استارت خوبی را در اردوی اردبیل زدیم اما من گفتم ما کامل نبودیم که به آن خواستههای خودمان برسیم خیلی ناقص بودیم و نمیتوانستیم به همه خواستههایمان برسیم ولی در کل مطمئنا استارت خوبی بود.
فارس: آیا تیم ملی ایران به جام جهانی صعود میکند؟
برد مقابل لبنان مهم بود اما در مورد سایر بازیها انشاءالله بعدا صحبت میکنم.
ربطش به پست اون دوست گرامی چه بود ؟!نقل قول:
عجب !!!! قاضی از آسمون پرت شد توی تیم ؟! کی خرید فصل قبل رو انجام داد ؟ شعور فوتبالی اون موقع نمیگفت دو تا مهاجم خوب توی یه تیم نمیشه الان شعور گل کرده ؟! زائد رو به خاطر خرید کریم از دست دادیم الان یه بچه ...ی باید تیم رو سر بدوونه !!! ایول به شعور فوتبالیت مدیرنقل قول:
رویانیان همچنین درباره محمد قاضی هم گفت: قاضی یکی از بهترین، منظمترین و با اخلاقترین بازیکنانی است که من در این مدت با او کار کردم او بازیکن ارزشمندی است اما باید قبول کنیم که حضور دو مهاجم خوب در یک تیم سخت است. ما به دنبال انصاریفرد بودیم و به همین خاطر به قاضی گفتیم به خاطر آیندهات به پیشنهادهایت فکر کن. او هر تیمی که برود شایستگیهایش را دارد.
....................
کابوس های پشت هم فصول گذشته رو پشت سر گذاشتیم و به امید اینکه تیم تیم بشه ؛ با تمدید نوری !! و نداشتن یه بازیساز انگاری کابوس ادامه داره ! مث فصل قبل چپ و راست خریدهای لیگی شد نه آسیایی ! با این تیمی که دایی داره میبنده ایشاا... نتیجه بگیریم و سهمیه آسیا رو بگیریم . ایندفعه بهونه ای برای بستن تیم به دست مدیر هم نداشته الحمدالله
ایمون زاید یک مصاحبه ای کرده درباره فوتبال ایران مثل اینکه تو الومینیوم هرمزگان مبلغ قراردادش بهش ندادن بعد بهش گفتن اگه با شرایط ما کنار نیای پاسپورتت نمیدیم از ایران بری اینم قبول کرد گفت به خاطر همین چیزا دیگه به فوتبال ایران برنمیگردم- خیلی بهش ستم شد خدایی حقش این نبود بهترین مهاجم خارجی پرسپولیس تو سالهای اخیر بود:n14:نقل قول:
سیدصالحی: من و انصاریفرد مهم نیستیم، مهم سربلندی پرسپولیس است
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سید مهدی سیدصالحی در گفتوگویی با خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه به دلیل مشکلات خانوادگی که داشتم از حضور در تیم ملی انصراف دادم، به پرسپولیس آمدم چون باید کارم را در تهران دنبال میکردم بعد از صحبتی نیز که با دایی داشتم، احساس میکردم دینی را به علی دایی دارم او برای اولین بار من را به تیم ملی دعوت کرد، به همین دلیل به پرسپولیس آمدم و انشاءالله مقابل دایی و هواداران روسیاه نباشم.
وی افزود: از تمام تراکتوریها تشکر میکنم که من را حمایت کردند ولی همه چیز گذشت و من وارد فصل جدید شدم. انشاءالله با مدد خدای بزرگ آبروداری کنم، جلوی هواداران پرسپولیس روسفید شوم نه روسیاه.
سیدصالحی در پاسخ به این سؤال که آیا آمدن کریم انصاری فرد به پرسپولیس برای تو فرقی دارد یا خیر، گفت: مهم سیدصالحی و کریم انصاریفرد نیستند، مهم سربلندی تیم پرسپولیس است. ما جمع شدهایم که همه به دایی کمک کنیم و پرسپولیس سربلند شود. این به نظر من حاشیهای است که اطرافیان میخواهند درست کنند. من عادت دارم هرجا که میروم با عشق برای پیراهن آن تیم میجنگم و مطمئن باشید با تمام وجود کار میکنم تا خدا این آبرو را به من بدهد و من آبروداری کنم. من فقط به امید شاد کردن دل هواداران پرسپولیس آمدم.
مهاجم قرمزپوشان در پاسخ به سؤال دیگری که آیا به خاطر استقلالی بودنت در آینده دچار مشکل میشوی، یا خیر، یادآور شد: من 12 سال است که در لیگ برتر شرکت میکنم و به مدد حضرت علی حاشیه نداشتهام. امسال هم همه چیز را سپردهام به خدای بزرگ، از او خواستم هرچه قسمت است برای من تدبیر کند. عزت و ذلت بازیکن هرگز دست خودش نیست، دست آن بالاسری است. ما باید بدانیم بین عزت و ذلت فقط یک پلک زدن است و من هم چیزی در این فوتبال نیستم و نخواهم بود. مطمئن باشید اگر اتفاقی هم برای انسان میافتد فقط لطف خداست.
وی افزود: من تمام تلاشم را میکنم برای پرسپولیس مؤثر باشم و امیدوارم که بتوانم سال خوبی را با پرسپولیس داشته باشم، هیچ ترسی ندارم ولی فقط از خدا میخواهم که من را جلوی دایی و هواداران روسیاه نکند.
چراغ سبز دایی به بنفیکا
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، باشگاه بنفیکای پرتغال در نامهای به باشگاه پرسپولیس در راستای تعاملات گذشته خواستار برگزاری یک بازی دوستانه در تهران شد و حتی تعداد نفرات خود را اعلام کرد. مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز اعلام کردند در صورتی که دایی موافقت کند این دیدار برگزار خواهد شد، از همین رو شب گذشته سرپرست بینالملل باشگاه پرسپولیس (مشیری) این پیشنهاد را به علی دایی اعلام کرد که او نیز با برگزاری این دیدار دوستانه موافقت خود را اعلام کرد. قرار است از فردا مکاتبات لازم با پرتغالیها انجام شود.
همچنین کریم انصاریفرد پس از چند روز بی خبری بالاخره با مسئولان باشگاه پرسپولیس دیداری داشت و مقرر شد فردا (شنبه) تکلیف نهایی این بازیکن برای پیوستن به پرسپولیس مشخص شود.
مهدی مهدویکیا سفیر فوتبال پایه آسیا پس از سفر به آلمان و ویتنام به ایران بازگشت
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مهدی مهدویکیا که پس از تماشای فینال لیگ قهرمانان اروپا در لندن و حضور در اردوی بایرن مونیخ و ضیافت دورتموند، 90 دقیقه در بازی خداحافظی میشائیل بالاک در تیم منتخب ستارگان فوتبال جهان به میدان رفته بود با دعوت کنفدراسیون فوتبال آسیا عازم ویتنام شد و در جشنواره فوتبال پایه شرق آسیا شرکت کرد.
مهدویکیا که به ایران بازگشته در گفتوگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس درباره سفرش به ویتنام گفت: پس از انتخاب به عنوان اولین سفیر فوتبال پایه آسیا، هفته گذشته در سفری چهار روزه عازم ویتنام شدم و به عنوان نماینده AFC در جشنواره فوتبال پایه ویتنام و تورنمنتی که با حضور چهار کشور برگزار شده بود شرکت کردم.
کاپیتان سابق پرسپولیس درباره برنامههای این جشنواره و سفرش به ویتنام تصریح کرد: جشنواره فوتبال پایهای در ویتنام برگزار شد که 4 هزار پسر و دختر نونهال و نوجوان در آن شرکت داشتند. ما به مناطق مختلفی رفتیم و از نزدیک این مدارس فوتبال را زیر نظر گرفتیم. نماینده فیفا و نایب رئیس فدراسیون فوتبال ویتنام نیز در این سفرها حضور داشتند و جلساتی به منظور بررسی اقدامات انجام شده برگزار شد.
مهدویکیا در ادامه گفت: تورنمنتی با حضور تیمهایی از ویتنام، تایلند، لائوس و فیلیپین برگزار شد که ما از نزدیک این بازیها را زیر نظر گرفتیم و با نمایندگان کشورهای لائوس، فیلیپین و تایلند هم درباره برنامههای فوتبال پایهشان صحبت کردیم. بنده برحسب ماموریتی که داشتم با نماینده فیفا جلسات متعددی داشتیم و گزارشی از این برنامهها را به AFC ارائه خواهیم کرد.
سفیر ایرانی فوتبال پایه آسیا خاطرنشان کرد: با نکات جالبی در این سفر مواجه شدم. مسئولین با توجه به مینگذاری گسترده در ویتنام که ناشی از جنگ جهانی است، نوجوانان و نونهالانی که در مدارس فوتبال آموزش میبینند، آموزشهایی میدادند تا آنها بدانند در کدام مناطق و کدام زمینها نباید بازی کنند. علاوه بر فوتبال، آموزشهای زیاد دیگری نیز به آنها داده میشد. جشنواره بسیار بزرگی بود که 4 هزار نفر از چهار کشور در آن شرکت داشتند.
مهدویکیا در پایان گفت: کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تحول عظیم در فوتبال پایه آسیا برنامههای زیادی دارد و بنده نیز سعی میکنم به سهم خود در این برنامهریزیها مشارکت داشته و برنامههای لازم را ارائه کرده و با حضور در کشورهای مختلف آسیایی وضعیت فوتبال آن کشورها را پیگیری کنم.
:n12:
پيام علي کريمي براي هواداران پرسپوليس
علي کريمي، ستاره سابق تيم فوتبال پرسپوليس عصر پنجشنبه با قراردادي يک ساله به تراکتورسازي تبريز پيوست. ا
علي کريمي، ستاره سابق تيم فوتبال پرسپوليس عصر پنجشنبه با قراردادي يک ساله به تراکتورسازي تبريز پيوست. او در اولين اظهارنظرش پس از اين قرارداد از علي دايي و تيمهايي که خواهان جذب او بودند تشکر کرد و از هواداران پرسپوليس خواست که هميشه در کنار اين تيم باشند.
ستاره جديد تيم فوتبال تراکتورسازي همچنين درباره تشويق هواداران پرسپوليس و صحبتهاي علي دايي که براي او آرزوي موفقيت کرده بود، گفت: از روز پنجشنبه که با تراکتورسازي قرارداد بستم به خودم قول دادم که فقط به اين تيم فکر کنم. از علي دايي تشکر ميکنم و براي او و پرسپوليس صميمانه آرزوي موفقيت دارم.
کريمي در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس هم گفت: از هواداران ميخواهم که هميشه در کنار پرسپوليس و همراه آن باشند چون همان طور که قبلا هم گفتهام پرسپوليس از من و تمام کساني که در آن بازي کردهاند بزرگتر است.
90
توافق احتمالی پرسپولیس با سپاهان؛ خلیل زاده در اصفهان، دهنوی در جمع قرمزها
پرسپولیسیها : مقدمات حضور قاسم دهنوی در پرسپولیس در حال فراهم شدن است.
پرسپولیس و سپاهان کماکان بر سر جذب برخی بازیکنان با یکدیگر اختلاف دارند.پس از آنکه قاسم دهنوی با قرمزها قرارداد داخلی منعقد کرد، به اصفهان رفت و در تمرینات سپاهان شرکت کند تا صدای مسئولان پرسپولیس در آید و کار به شکایت بکشد.
دهنوی با شکایت پرسپولیس فعلا از هر گونه فعالیت محروم شده است.
از سوی دیگر شجاع خلیل زاده مدافع ملی پوش مس کرمان نیز با پرسپولیس قرارداد داخلی منعقد کرده اما به خاطر ماندن مدافعان قرمزها قصد دارد راهی سپاهان شود.
با توجه به اتفاق های رخ داده گفته می شود احتمالا پرسپولیس و سپاهان با یکدیگر توافق خواهند کرد که خلیل زاده به اصفهان برود به شرطی که دهنوی به قرارداد خود با پرسپولیس پایبند باشد.
خدایی من نمیدونم این نورمحمدی چی داره که باش تمدید کردن شجاع هم جوون تر و هم خیلی بهتر بود
با این وضعیت این دهنوی برای ما بازیکن بشو نیست دلش با ما نیست دلش با اسکن هست
نذاشتن دوروز از شادیمون بگذره : یه خبر اومده که انشاا... شایعه باشه وگرنه باید شاهد احمقانه ترین کار دایی باشیم ! ستاره بازی دیروز رو نمیخوایم . :n21:
...........
با توجه به موافقت تلويحي سيدجلال براي تمديد قرارداد با سرخ ها، حالا پرسپوليس ميان انتخاب حسيني و خليل زاده مردد باقي مانده، اگرچه رويانيان بدش نمي آيد هر دو را با هم داشته باشد تا پرسپوليس پرستاره تري را ببندد.
شجاع خليل زاده مدافع جوان و ملي پوش مس يكي از نخستين بازيكناني بود كه در فصل نقل و انتقالات با پرسپوليس به توافق رسيد تا در فصل جاري پيراهن پرسپوليس را بر تن كند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توافقي كه البته قبل از انتخاب دايي صورت گرفت چرا كه براساس برنامه قبلي محسن بنگر در ليست مازاد قرار داشت و قرار بود تا خليل زاده جانشين او شود تا همراه با سيدجلال حسيني قلب خط دفاعي پرسپوليس را بيمه كنند اما با حضور دايي معادلات كاملا عوض شد.
بنگر كه رابطه گرمي با دايي دارد و يكي از گزينه هاي اصلي او براي حضور در راه آهن بود، با حضور دايي قراردادش را تمديد كرد تا با توجه به ادامه حضور نورمحمدي (كه توسط خود دايي پرسپوليسي شده) و خانزاده جوان، پرسپوليس تنها نياز به يك مدافع وسط ديگر داشته باشد.
با توجه به موافقت تلويحي سيدجلال براي تمديد قرارداد با سرخ ها، حالا پرسپوليس ميان انتخاب حسيني و خليل زاده مردد باقي مانده، اگرچه رويانيان بدش نمي آيد هر دو را با هم داشته باشد تا پرسپوليس پرستاره تري را ببندد. با اين وجود رويانيان در جلسه با دايي اين موضوع را مطرح كرد كه با مخالفت شهريار مواجه شد. دايي اعتقاد داشت كه با جذب اين دو ترافيك در خط دفاعي پرسپوليس به ويژه در دفاع مركزي بالا مي رود و همين اين پست را مستعد حاشيه خواهد ساخت. او به رويانيان تاكيد كرد تا از ميان حسيني و خليل زاده تنها يك نفر را جذب كند و عجيب اينكه وقتي سردار از او درباره اولويت اول ميان اين دو نفر را جويا شد، دايي به شجاع خليل زاده راي داد و جواني و قدرت فيزيكي او را دليل اين انتخاب دانست. انتخابي كه البته تعجب برانگيز است و ريشه آن به گذشته بازمي گردد. ظاهرا دايي هنوز بابت اتفاقات سال آخر حضورش در سايپا از حسيني دل خوشي ندارد و ترجيح مي دهد كه او اين فصل در تيم نباشد و از همين رو خليل زاده را به عنوان اولويت اول خود به رويانيان اعلام كرده است.
سید جلال حسینی: فصل بعد هم در خدمت پرسپولیس هستم
پرسپولیسیها: سید جلال حسینی در شرایطی که داخل اتوبوس حامل تیم ملی ایران به سمت ورزشگاه آزادی بود تا در مراسم جشن صعود به جام جهانی شرکت کند از تمدید قراردادش با پرسپولیس سخن گفت.
واقعا در بازی با کره کولاک کردید. فکر می کردی کره را در خاک این کشور شکست بدهید؟
ما زمانی به برد امیدوار شدیم که حمایت مردم ، رسانه ها و همه و همه را پشت سر بازیکنان و سرمربی تیم ملی ایران دیدیم. از سوی دیگر حرف های چوی سرمربی تیم کره هم انگیزه بازیکنان تیم ملی را بیشتر کرده بود تا کره را شکست بدهیم.
خیلی ها نقش تو و رحمان احمدی را در پیروزی ایران مقابل کره پر رنگ تر از بقیه می دانند ، با این تفکر موافقی؟
بعد از بازی با لبنان همه از هافبک ها و مهاجمین تیم ملی تعریف کردند یا بعد از شکست مقابل لبنان در دور رفت ، خیلی ها به خط دفاعی ایراد گرفتند. اما من صرف نظر از این حرف ها معتقدم در این مسابقات ، به ویژه در سه بازی آخر همه تیم خوب بودند و همه در این پیروزی سهیم هستند. یک ماه در اردو بودیم و وقتی رسانه ها و مردم را در کنار خودمان دیدیم ، مجاب شدیم برای این مردم و خوشحالی آن ها فقط برد بیاوریم و به جام جهانی صعود کنیم. به همین دلیل هم می گویم برد تیم ملی نتیجه کار گروهی بود نه فقط من و رحمان احمدی.
فصل بعد در پرسپولیس می مانی؟
بعد از رسیدن به بزرگترین آرزویم یعنی صعود به جام جهانی حالا فکرم فقط چند روز استراحت است. حضورم در پرسپولیس قطعی است و فصل آینده هم در خدمت تیم محبوبم پرسپولیس خواهم بود.
در مورد مهار مهاجم 2 متری کره جنوبی چه صحبتی داری؟
واقعا شاید 30 بازی کره و عملکرد مهاجم 2 متری این تیم را آنالیز کرده بودیم. با آنالیز دقیق ، تلاش و کوشش مهاجم کره و بقیه نقاط قوت این تیم را کور کردیم.
میثم حسینی گفته تیم ملی مورینیویی بازی کرد و کره را شکست داد! موافقی؟
فوتبال همین است و وقتی کسب نتیجه لازم و ضروری باشد گاهی لازم است با روش های خاصی بازی کنید. حالا هم گفته می شود مورینیویی ، من افتخار می کنم که نهایت تلاشمان را کردیم و با برنامه کره جنوبی را شکست دادیم.
در مورد کی روش چه صحبتی داری؟ برخی ها فکر می کنند او در تیم ملی نمی ماند و یک مربی ایرانی در جام جهانی روی نیمکت تیم ملی خواهد نشست.
همه چیز به نظر خود کی روش بستگی دارد و من نظر کی روش را در مورد تمدید قرارداد با تیم ملی ایران نمی دانم. ولی همه دوست دارند کی روش بماند و ما هم دوست داریم این اتفاق بیفتد و کارلوس کی روش در تیم ملی فوتبال ایران بماند. کی روش مثل یک ایرانی روی پرچم ایران تعصب دارد ، دیدید چطور مقابل سرمربی کره ایستاد ، او دقیقا حس و حال ما را دارد.
برای جام جهانی چه صحبتی داری؟
من می گویم خوشحالی برای مردم است اما ما از این لحظه به بعد نباید حتی یکساعت هم وقت را تلف کنیم. در واقع نباید همه چیز برای مسئولان ما تمام شده باشد ، باید برنامه ریزی کنیم تا در جام جهانی هم موفق باشیم.
+
پن: خدا رو شکر اینم حل شد./:n12: ببینیم مخالفا بعد این چه بهونههایی واسه سرنگونی پرسپولیس و علی دایی دارن!!؟ :exclamati
نقل قول:
نقل قول:
زبان فارسی :
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .
هواپیمای اختصاصی پرسپولیس
پرسپولیسیها: هواپیمای اختصاصی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس هفته آینده به پرواز در میآید.
محمد رویانیان در این باره گفت: براساس قرارداد دو ساله و سه جانبهای که بین باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، شرکت هلدینگ سورینت و هواپیمای قشم ایر منعقد گردید، هواپیمای اختصاصی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس هفته آینده به پرواز در میآید.
این اقدام در راستای درآمدزایی برای باشگاه و ارائه خدمات ویژه به هواداران و همچنین ورزشکاران پرسپولیس انجام شده است. در این هواپیما که به رنگ قرمز در آمده و نام و لوگوی پرسپولیس روی آن درج شده است، خدمات ویژهای به مسافران و بویژه هواداران پرسپولیس داده خواهد شد که از جمله میتوان به ارائه و عرضه پکیج البسه تیم و محصولات باشگاه و همچنین ارائه کارت هواداری پرسپولیس برای مسافران اشاره کرد.
بر اساس توافقات انجام شده، توسط مهماندارانی که یونیفرم مخصوص پرسپولیس را برتن کردهاند خدمات ویژه مسافرتی نیز در هواپیمای اختصاصی پرسپولیس ارائه میشود و در حال برنامهریزی هستیم تا در پی تلاش مدیریت هواپیمایی قشم ایر، هواپیمای پرسپولیس را به یکی از خاصترین و مدرنترین هواپیماها در ایران از نظر ارائه خدمات به مسافرین و بویژه هواداران پرسپولیس تبدیل نموده و لحظات خوشی برای مسافران رقم زده شود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: هواپیمای اختصاصی پرسپولیس به زودی و در فرصتی مناسب میزبان اعضای تیم فوتبال پرسپولیس خواهد بود و سرخپوشان برای سفر زیارتی به مشهد مقدس با این هواپیما مسافرت خواهند کرد. از هواداران پرسپولیس دعوت میکنیم یکبار هم که شده سفر با هواپیمای اختصاصی پرسپولیس را تجربه نمایند.
محمد رویانیان در پایان گفت: برخی از اقداماتی که در سال گذشته و پس از مطالعه و برنامهریزی و به منظور درآمدزایی هر چه بیشتر، استاندارد سازی باشگاه و فراهم کردن بستری مناسب برای خودکفایی پرسپولیس انجام داده بودیم امسال به مرحله اجرا رسیده و خوشحالیم که میتوانیم از این اقدامات ویژه بهرهبرداری کنیم. خوشبختانه براساس تلاشهای فراوان توانستهایم گامهای جدیدی برداریم که اخبار آن به محض قطعی شدن پروژهها از طریق سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اعلام خواهد شد.
مدافع پرسپولیس برای تمدید قرارداد، با مسئولان این باشگاه به توافقات ابتدایی دست یافته است.
به گزارش "ندای انقلاب" به نقل از تسنیم، جلال حسینی در مصاحبه های قبلی خود گفته بود بعد از بازی های مقدماتی جام جهانی در مورد فصل آینده تصمیم خواهد گرفت. وی در این چند هفته درگیر بازی های ملی بود و برادرش با مسئولان باشگاه پرسپولیس مذاکره کرد.
هر چند حسینی از چند تیم دیگر پیشنهاد دارد ولی با پرسپولیس به توافقاتی رسیده و قرار است به زودی مذاکرات مستقیم و نهایی خود را با مسئولان پرسپولیس انجام دهد.
صادقیان و حدادیفر جواب به پرسپولیسو موکول کردن به بعد بازیشون با پاس.
باید تا چهارشنبه منتظر موند ببینیم چی میشه.
صادقیانو نگرفتیمم نگرفتیم (پتروویچو داریم) ولی حدادیفر حتما باید جذب شه و باز هم باید خط هافبکو تقویت کنیم تا باز با مشکل نبود یه بازیکن توپ پخش کن خلاق روبرو نباشیم.
حتما هم که نباید از بازیکنای ایرانی استفاده کنیم، نمیدونم چرا دنبال جنس خارجی نمیرن!
مدیر روابط عمومی پرسپولیس گفت: رنگآمیزی هواپیمای تیم از دو روز پیش آغاز شده و تا هفته آینده به پایان میرسد.
حسین قدوسی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد هواپیمای اختصاصی باشگاه پرسپولیس گفت: طبق قرارداد سه جانبهای که به امضا رسیده است از دو روز گذشته هواپیمای پرسپولیس در حال رنگآمیزی است و تا هفته آینده اقدامات لازم در این ارتباط به پایان میرسد و اولین پرواز این هواپیما انجام میشود.
وی افزود: قرار است در یک فرصت مناسب بازیکنان پرسپولیس با این هواپیما به سفر زیارتی مشهد مقدس بروند.
کار جالبی کرده رویانیان با خرید یا اجاره هواپیما.میتونن از همین موارد ساده برای درآمد زایی استفاده کنن.
با این قیمت دلار نمیصرفه سراغ جنس خارجی برن.نقل قول:
حتما هم که نباید از بازیکنای ایرانی استفاده کنیم، نمیدونم چرا دنبال جنس خارجی نمیرن!
ولی بد نیست برای الترناتیو نوری یه بازیساز خارجی بخرن
به نظر میرسه صادقیان قطعی هست و امیدوارم حدادی فر باید و سید جلال هم بمونه.حالا کریم هم نیومد مهم نیست
چه می کنه این رویانیان !!
سوای همه انتقاداتی که بهش وارده، واقعاً داره به سمت اون شعار "پیش به سوی پرسپولیس جهانی" حرکت میکنه ...
حتی اگه اقداماتش شبیه به کارهایی باشه که رضا شاه بعد از رفتن به ترکیه کرد ...
امیدوارم تأثیرات عملکردش هم مثل تأثیرات اقدامات رضا شاه باشه ...
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت:
شبکه تلویزیونی پرسپولیس در سایه اقدامات مدیر عامل باشگاه پرسپولیس راهاندازی شد.
محمد رویانیان در این باره گفت: از مدتها پیش و با الگوبرداری از باشگاههای مطرح خارجی بویژه تیمهای بزرگ اروپایی و به منظور درآمدزایی، توسعه فعالیتهای اقتصادی و تجارت بینالملل، پوشش اخبار و رویدادهای باشگاه پرسپولیس و ارائه خدمات ویژه به هواداران برای راهاندازی شبکه تلویزیونی پرسپولیس مطالعه و برنامهریزی کرده و اقدامات اجرایی را در دستور کار قرار دادیم و خوشحالم که امروز اعلام نمایم شبکه جهانی و بینالمللی پرسپولیس TVراهاندازی شده و برنامههای آن به زودی پخش میشود.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: شرکت پرسپولیس TVتاسیس شده و به ثبت رسیده است و تمامی اقدامات لازم برای راهاندازی شبکه تلویزیونی اختصاصی پرسپولیس انجام شده است. باشگاه پرسپولیس با مشارکت باشگاه راه آهن و در پی توافقتنامهای که به امضاء رسیده، این اقدام را انجام داده و اگر از مدتها پیش روی هاتبرد جستجو میکردید، میتوانستید از راهاندازی این شبکه تلویزیونی آگاه شوید. برخی اقدامات مربوطه باقی مانده بود که آنها را نیز انجام دادهایم و امروز رسما راهاندازی شبکه پرسپولیس TVرا اعلامی میکنیم.
وی افزود: به هر حال از این طریق میتوان فضایی ایجاد کرد که برنامههای اقتصادی و ویژهای را به سمع و نظر هواداران رساند. پخش گفتگوهای ویژه و اختصاصی از مدیران، مربیان و ورزشکاران پرسپولیس، برنامههای کارشناسی، تصاویر اختصاصی از تمرینات و اردوها، گفتگو با پیشکسوتان و هواداران از جمله برنامههایی است که مسوولان شبکه تلویزیونی پرسپولیس در حال تهیه این برنامهها هستند تا این شبکه با قدرت و جذابیت هر چه تمامتر کارش را آغاز نماید.
محمد رویانیان گفت: مدیر این شبکه نیز انتخاب شده و آقای رضا رشیدپور از مجریان با سابقه سیما ما را در این زمینه همراهی خواهند کرد. میتوانیم از این طریق خدمتی دیگر به هواداران ارائه کرده و برای درآمدزایی نیز تمهیداتی اندیشیدهایم که متعاقبا اعلام خواهد شد.
مدیر عامل پرسپولیس از پخش برنامههای پرسپولیس TVدر آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: در فاز اول روزی دو ساعت برنامه پخش میشود و به زودی طبق قرارداد منعقده برنامههای پرسپولیس TVبه روزی 9 ساعت افزایش خواهد یافت.
رویانیان خاطرنشان کرد: راهاندازی این شبکه تلویزیونی به منظور ارائه خدمات ویژه به ایرانیان مقیم خارج از کشور و دوستداران پرسپولیس که از تیم محبوبشان فرسنگها فاصله دارند، انجام شده و برنامههای این شبکه صرفا ورزشی و مختص پرسپولیس خواهد بود و میتواند در معرفی فرهنگ ایرانیان بویژه مسائل اخلاقی حاکم بر ورزش ایران تاثیرگذار بوده و فواید و خروجیهای بسیاری داشته باشد.
گفتنی است؛ شبکه پرسپولیس TVروی هاتبرد، فرکانس 11137، سیمبل ریت 27500، اف ای سی 4/3 قابل دریافت است و در حال حاضر نشان (لوگو) در این شبکه نمایش داده میشود.
پرسپولیس نیوز : کادر فنی و مسئولان باشگاه پرسپولیس در تماسی از ملیپوشان خود خواستند در تمرینات این تیم در رامسر شرکت کنند. تیم فوتبال پرسپولیس برای تشکیل اردویی 10 روزه راهی رامسر شده است. از همین رو با درخواست کادر فنی مسئولان باشگاه پرسپولیس امروز با ملیپوشان این تیم تماس گرفتند و برای دومین بار خواهان حضور ملیپوشان در اردوی پرسپولیس در رامسر شدند. گفتنی است برخی از بازیکنان هنوز آمادگی خود را برای حضور در این اردو به دلیل برخی مشکلات اعلام نکردهاند. *خبر دیگر از پرسپولیس اینکه با توجه به مذاکرات انجام شده بین کریم انصاریفرد و باشگاه پرسپولیس و توافقاتی که هنوز حاصل نشده، علی دایی شانس تداوم فعالیت این بازیکن در پرسپولیس را بسیار کمرنگتر از قبل اعلام کرد. مسئولان باشگاه پرسپولیس با انصاریفرد چند بار در چند روز گذشته مذاکراتی داشته اند اما با او به توافقات نرسیدند. *سیدجلال حسینی، مدافع ملی پوش نیز که با قرمزپوشان قبل از سفر به کره به توافقات خوبی رسیده بود امروز در تماسی تلفنی به مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کرده که تا 2 روز آینده تکلیف نهاییاش مشخص خواهد شد. گفتنی است حسینی تمایل زیادی برای ماندن در پرسپولیس دارد.
توافق قطعي پرسپوليس با سيد جلال
مدير عامل باشگاه پرسپوليس از توافق قطعي با سيد جلال حسيني، جذب دو بازيکن جديد و پيوستن احتمالي يک ستاره مطرح ديگر به پرسپوليس خبر داد.
محمد رويانيان در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: براساس ليست ارائه شده از سوي سرمربي تيم، نسبت به تمديد قرارداد بازيکنان فصل گذشته و جذب بازيکنان جديد اقدام کرديم و مي توان گفت، نقل و انتقالات پرسپوليس انجام شده است.
وي افزود: با سيد جلال حسيني مدافع ملي پوش پرسپوليس که در بازي ايران و کره جنوبي يکي از تاثيرگذارترين بازيکنان حاضر در ميدان بود به توافق قطعي دست يافته و خوشحاليم که استخوانبندي و اسکلت تيم فصل گذشته و ستارههاي آن را حفظ کرده، همچنين با دو بازيکن جديد که سوابق بسيار خوبي دارند و از جمله بازيکنان مطرح به حساب ميآيند به توافق دست يافتيم.
رويانيان در پايان گفت: نقل و انتقالات پرسپوليس هنوز به پايان نرسيده و احتمال جذب يک ستاره و پيوستن آن به پرسپوليس زياد است که در صورت توافق نهايي نام اين بازيکن را اعلام خواهيم کرد.
هافبک هجومي ذوبآهن گفت: نظر محمود ياوري بود که در بازي با پاس بازي نکنم و من هم به نظر ايشان احترام گذاشتم و اصلا هيچ بحثي با او نکردم.نقل قول:
پيام صادقيان درباره سخنان محمود ياوري در نشست خبري پس از بازي رفت پليآف ليگبرتر ميان تيمهاي ذوبآهن و پاس همدان اظهارکرد: هميشه به بزرگترها احترام گذاشتهام. محمود ياوري در تمرينها به من گفت، به تو احتياجي ندارم و نياز نيست، بازي کني. من هم بدون هيچ بحثي قبول کردم و از روي سکوها بازي را تماشا کردم و به تشويق ذوبآهن پرداختم.
به گزارش ايسنا،وي افزود: اعتقاد دارم چون قصد دارم از ذوبآهن جدا شوم، اينگونه عليه من حرف ميزنند تا صادقيان با وجهه بد از اصفهان برود و من را خراب کنند. ياوري گفته بود که از 8 سالگي به اصفهان آمدهام که اصلا درست نيست؛ چرا که 13 سال داشتم که به اصفهان آمدم و به ذوبآهن ملحق شدم. بارها اعلام کردهام که هر چه دارم، مديون باشگاه ذوبآهن هستم و نيازي نيست که ياوري اين موضوع را متذکر شود. البته به ايشان احترام ميگذارم و جواب خيلي از حرفهاي او را نميدهم.
هافبک هجومي ذوبآهن همچنين گفت: چرا زمان فرهاد کاظمي هيچ کس نميگفت که صادقيان دوست ندارد، براي ذوبآهن بازي کند و اکنون اين صحبتها مطرح ميشود. دليلش اين است که ميخواهند، با خاطرهاي بد در اذهان مردم اصفهان از ذوبآهن جدا شوم اما باز هم ميگويم که ذوبآهن هميشه در قلب من جا دارد و هر کجا که بازي کنم، به ياد تيم محبوبم هستم.
صادقيان يادآور شد: اکنون قصد دارم به به باشگاه بروم و براي گرفتن تسويه حساب خود با خسرو ابراهيمي مذاکره کنم. قراردادم با پرسپوليس نهايي شده است و به زودي به اين تيم ملحق ميشوم. باز هم تاکيد ميکنم که هميشه احترام محمود ياوري را حفظ ميکنم. خودم آمادگي کامل داشتم براي ذوبآهن بازي کنم اما نظر ياوري اين بود که بازي نکنم و من هم به نظر ايشان احترام گذاشتم.
..............
کلا اینایی که گرفتیم و شایعه گرفتنش رو داریم کدومشون توپ پخش کنن ؟
فعلا هم بازار شایعه داغه و هم اخبار زرد . روی خبرها هم نمیشیه زیاد تکیه کرد . مث قضیه جباری . با اینکه میگن سردار سه بار زنگ زده به مجتبی و تیم به امثال جباری نیاز داره برای موفقیت ولی درصد نیومدنش بیشتر از اومدنشه . متاسفانه هنوز ثبت قرارداد نکردیم با ستون تیم ملیمون ! دست دست کردن هم بی معنیه ولی هنوز ثبت قرارداد نکردیم باهاش . از طرفیم اینهمه وقت دادن به انصاریفر !! که بیاد به تیم ملحق شه و بگه میخواد قرارداد ببنده یا نه . یه 10 روز که همه رو بیخبر گذاشت و .... از دایی با اون سبقه ای که ازش دیدم انتظار میره بیشتر از این به کسی که دلش با تیم نیست فرصت بازارگرمی نده . یه فصل بیهوده رو توی تیم گذروند و اکثر بازیایی که به میدون اومد توی فصل قبل یه سایه بود دیگه اینهمه نازخریدن برای چیه ؟
................................
اینکه یکی یه کاری رو شروع کنه و خودش تمومش کنه هدفش رو عالیه ولی توی ایران متاسفانه ثبات مدیریتی پایینه . خیلی از تیما مدیراشون فراتر از تصور کار کردن و نتیجه گرفتن ولی به خاطر سیا سی بازی آقایون عطای مدیریت رو به لقاش دادن . این کارایی که سردار توی تیم داره میکنه نیاز به پروسه زمانی داره . بعد از اتمام فصل قبل اینکه نیروهای مسلح یا حالا ارتش بیان بگن یه سال دیگه به ماموریت سردار اضافه شده یعنی شاید ته این فصل ماموریتش تمو بشه و به کل برش دارن ! کارای خوبی رو انجام داده ولی واسه نبود ثبات شاید مدیر دیگه بیاد و کل هزینه های انجام شده رو از بین ببره . هنوز هوادارایی که کارت هواداری خریدن با این سیستم ورزشگاهها مون نمیتونن بلیط بخرن !! هنوز با وعدههایی که داده شده از اینکه vip باشی به همراه تیم شاید به اردو بری همونم نشده ! هنوز وقتی خرید از سایت میکنی به طور 100 درصد کارش رو درست انجام نمیده و محصولات رو نصفه کاره و بعضی وقتا بی کیفیت و برعکس اونچه توی عکسشه دست میرسونه ! یه سری از کارا استارت زده شده ولی به صددرصد انجام نرسیده هنوز ! کارای شیکی داریم انجام میدیم که جهانی بشیم که خیلی خوبه ولی توی تیم رقیب که مدیر واقعا کارکشته ای داره بدون این کارای جهانی کردن تیمش نتیجه گرفته . هرچه قدرم سطحی بوده باشه ولی واقعیته که چندین دورست نه ثبات مدیریت داشتیم نه مربی . نه پرسپولیس بودیم نه پرسپولیسی بازی کردیم . چه خوب بود به پروسه زمان از دست رفته هم نگاه بندازیم . یه مقایسه کنیم خودمون رو با موفق ترین تیم این چند دوره لیگ سپاهان . کارای زیربنایی و مدیریتی دو تیم قابل قیاس نیست . خرید فصولشون بیشتر از امیدا و تیم ب ناشی میشه بر عکس سایر افکار که به صنعتی بودن این تیم خرده میگیرن ولی از رده سنی پایین تا امید این تیم داره کار میکنه. منکر کارای خوب نمیشه شد ولی قیاس کردن یه سری از کارا عجیبه !! کار رضا شاه و سردار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
چه می کنه این رویانیان !!
سوای همه انتقاداتی که بهش وارده، واقعاً داره به سمت اون شعار "پیش به سوی پرسپولیس جهانی" حرکت میکنه ...
حتی اگه اقداماتش شبیه به کارهایی باشه که رضا شاه بعد از رفتن به ترکیه کرد ...
امیدوارم تأثیرات عملکردش هم مثل تأثیرات اقدامات رضا شاه باشه ...
فوتبال امروز وقت براش خیلی مهمه . به جای انرژی گذاشتن سر رنگ کردن هواپیما یا زدن شبکه یا سایت یا هرچیز دیگه اگه مث تیمای دست چندم اروپا !!! به فکر قویتر کردن پایه تیم میکردیم از بازیکن سازیمون هم درآمد کسب میکردیم و هم توی نقل و انتقالات به مشکل اینهمه نمیخوردیم . باز هم فصل شروع میشه و ما چشمون به بازیکنای تیمای دیگست!! این شکسته متمادی برای یه همچین تیم بزرگ نه افتخار . متاسفانه رنگ و لعاب کارای حاشیه ای انگاری چشمون رو بیشتر میگیره تا کارای پایه ای !
بنظرتون کی میتونه باشه؟نقل قول:
رويانيان در پايان گفت: نقل و انتقالات پرسپوليس هنوز به پايان نرسيده و احتمال جذب يک ستاره و پيوستن آن به پرسپوليس زياد است که در صورت توافق نهايي نام اين بازيکن را اعلام خواهيم کرد.
خدا کنه آندو باشه
اون که استقلالیه بارها گفته پرسپولیس نمیرم.نقل قول:
چند وقت پیش صحبت از خلعتبری هم بود باید موند و دید منظورش کیه.
میگم شبکه پرسپولیس راه افتاده ؟ چی نشون میده ؟ فرکانسش چنده ؟
حدادی فر تو میونهی زمین بازیکن خوبیه اگه جذب بشهنقل قول:
جباری بعید میدونم بیاد، ولی خب اونم اگه باشه بهتر از نوریه مسلماً ...
از بین بازیکنایی که جذب کردیم، فکر میکنم یکی دو تاشون سابقهی بازی تو پست AMF رو هم داشته باشن ... به هر حال یه کم بعیده از دایی که فکری به حال اون پست نکرده باشه ... همون طوری که تقریباً ضعف تیم در جناح چپ رو داره میپوشونه و علاوه بر حمودی، امکان حفظ پروویچ هم هست ...
سید جلال هم که قطعی شد و ایشالا همین روزا قراردادشو میبنده ...
فعلاً چون هنوز هیئت فوتبال کار ثبت قراردادا رو شروع نکرده، همون کسایی که داخلی می بندن هم قطعی نیستن ! در واقع همین خبر قطعی بودن توافق تقریباً اعتبارش در همون حدیه که قرارداد داخلی ببندن ...
مجتبای عزیز ...نقل قول:
اینکه یکی یه کاری رو شروع کنه و خودش تمومش کنه هدفش رو عالیه ولی توی ایران متاسفانه ثبات مدیریتی پایینه . خیلی از تیما مدیراشون فراتر از تصور کار کردن و نتیجه گرفتن ولی به خاطر سیا سی بازی آقایون عطای مدیریت رو به لقاش دادن . این کارایی که سردار توی تیم داره میکنه نیاز به پروسه زمانی داره . بعد از اتمام فصل قبل اینکه نیروهای مسلح یا حالا ارتش بیان بگن یه سال دیگه به ماموریت سردار اضافه شده یعنی شاید ته این فصل ماموریتش تمو بشه و به کل برش دارن ! کارای خوبی رو انجام داده ولی واسه نبود ثبات شاید مدیر دیگه بیاد و کل هزینه های انجام شده رو از بین ببره . هنوز هوادارایی که کارت هواداری خریدن با این سیستم ورزشگاهها مون نمیتونن بلیط بخرن !! هنوز با وعدههایی که داده شده از اینکه vip باشی به همراه تیم شاید به اردو بری همونم نشده ! هنوز وقتی خرید از سایت میکنی به طور 100 درصد کارش رو درست انجام نمیده و محصولات رو نصفه کاره و بعضی وقتا بی کیفیت و برعکس اونچه توی عکسشه دست میرسونه ! یه سری از کارا استارت زده شده ولی به صددرصد انجام نرسیده هنوز ! کارای شیکی داریم انجام میدیم که جهانی بشیم که خیلی خوبه ولی توی تیم رقیب که مدیر واقعا کارکشته ای داره بدون این کارای جهانی کردن تیمش نتیجه گرفته . هرچه قدرم سطحی بوده باشه ولی واقعیته که چندین دورست نه ثبات مدیریت داشتیم نه مربی . نه پرسپولیس بودیم نه پرسپولیسی بازی کردیم . چه خوب بود به پروسه زمان از دست رفته هم نگاه بندازیم . یه مقایسه کنیم خودمون رو با موفق ترین تیم این چند دوره لیگ سپاهان . کارای زیربنایی و مدیریتی دو تیم قابل قیاس نیست . خرید فصولشون بیشتر از امیدا و تیم ب ناشی میشه بر عکس سایر افکار که به صنعتی بودن این تیم خرده میگیرن ولی از رده سنی پایین تا امید این تیم داره کار میکنه. منکر کارای خوب نمیشه شد ولی قیاس کردن یه سری از کارا عجیبه !! کار رضا شاه و سردار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فوتبال امروز وقت براش خیلی مهمه . به جای انرژی گذاشتن سر رنگ کردن هواپیما یا زدن شبکه یا سایت یا هرچیز دیگه اگه مث تیمای دست چندم اروپا !!! به فکر قویتر کردن پایه تیم میکردیم از بازیکن سازیمون هم درآمد کسب میکردیم و هم توی نقل و انتقالات به مشکل اینهمه نمیخوردیم . باز هم فصل شروع میشه و ما چشمون به بازیکنای تیمای دیگست!! این شکسته متمادی برای یه همچین تیم بزرگ نه افتخار . متاسفانه رنگ و لعاب کارای حاشیه ای انگاری چشمون رو بیشتر میگیره تا کارای پایه ای !
اگه اشتباه نکنم شما از ابتدا هم نسبت به کارایی که رویانیان انجام میداد بدبین و منتقد بودید. که خب من احتمال میدم به دلیل تنفر ذاتی اکثر ماها از هممسلکان ایشون باشه ... :n11:
اما انصاف داشته باشیم ...
کدوم یکی از این اقدامات از طرف مدیران عامل قبلی انجام میشد که الان به رویانیان خرده می گیریم ؟!
حرفت کاملاً متینه، سپاهان و فولاد دارن از ثمرات فوتبال پایه خودشون بازیکن میسازن (که البته این مسأله تو سپاهان خیلی کمتره!) ... اما اگه پرسپولیس در حال حاضر هنوز قادر به این کار نیست، به خاطر ضعف مدیران قبلیه ... آکادمی پرسپولیس در دوره رویانیان آغاز به کار کرده و این جور که معلومه داره به خوبی به فعالیتش ادامه میده ... ثمرهی این آکادمی رو سالها بعد باید ببینیم ...
اگه این فعالیتهای خوب به قول شما حاشیهای مثل احداث تلویزیون یا گرفتن هواپیمای اختصاصی بدون انجام فعالیتهای اساسی بود، حق با شما بود ...
ولی کارای مربوط به آکادمی، زیرساخت (گرفتن مالکیت مجموعه خوب درفشی فر) و فعالیتهای اقتصادی به خوبی در حال انجامه ...
تعامل با کشورای دیگه و باشگاه های معروف هم که تا دلت بخواد داره انجام میشه
در مورد مسائلی مثل کارت هواداری و ... که فرمودید هنوز صد در صد موفق نیست ؛ خب همین که استارتش خورده خودش خیلی مهمه. کم کم نواقص برطرف میشه و به اون صد در صد هم میرسه ... هیچ کاری از ابتدا پرفکت انجام نمیشه ...
بحث نتیجهگیری یه بحث کاملاً سواست ...
اگه استقلال داره نتیجه میگیره، نمیشه گفت مدیرعاملش کارایی میکنه که رویانیان از انجامش عاجزه، چه بسا که اسپانسر تیم حریف رو هم ما داریم جور میکنیم
نتیجه گیری به عوامل بسیار زیادی بر می گرده که نقش مدیرعامل این وسط (با کارایی مثل حمایت از سرمربی، خرید بازیکنای مورد نیاز سرمربی و ...) بیشتر حمایتیه ... رویانیان از نظر مدیریتی عملکرد قابل قبولی داشته ... اگه تیم نتیجه نگرفته چوب انتخاب کمیته پیشکسوتانشو خورده ...
شاید فصل قبل یه سری خریدای رویانیان قابل توجیه نبود، ولی الان می بینیم که این فصل همه خریدای مورد نظر دایی رو انجام داده و کاملاً داره اصولی عمل میکنه ..
بعضیا تا ده سال دیگه هم زور بزنن همچنان باید در کارایی مثل احداث دانشگاه، خرید هواپیما، احداث شبکه تلویزیونی، ساخت سرود هواداری، سیستم کارت هواداری، تعامل با باشگاهای اروپایی و ... دنباله روی پرسپولیس باشن ...
اگه نقدی هم به عملکرد رویانیان باشه، من نسبتی باهاش ندارم که ازش چشم پوشی کنم. مسلماً رک و راست بهش اذعان میکنم ...
ولی نباید از عملکرد قابل دفاعش گذشت ...
اون مثال رضا شاه رو هم صرفاً به خاطر اون الگو برداریش از باشگاهای اروپایی گفتم. اقداماتش در اون حد تأثیر گذار نیست، ولی شباهتایی هم میشه پیدا کرد ...
همه چیز تو پست چهارم این صفحه توضیح داده شده ...نقل قول:
فرکانس، تعداد ساعات برنامه و ...
حق با شماست ! ولی نمیشه گفت حمایت کردن از یحیی به نفع تیم تموم شد و پیشکسوتان به خون سردار تشنه باعث نتیجه نگرفتن تیم شدن . توی اکثر بازیا تعویضای بیمورد و نادرست به ضم اکثر هوادارا و کارشناسا فکر کنم از عوامل مهم ناکامیمون بود و از همه مهمتر خریدای به ظاهر عالی و در باطن پول دور ریختن بودش که سردار انجام داد و به تنهایی بهمبها رو یکی پس از دیگری ترکوند و وقتی به نیمه فصل رسیدیم نصف خریدا یا دیپورت شدن ! یا نیمکت یا سکو نشین . ما کم کم نتونستیم بازیکنای خوب رو نگه داریم و ستاره های دیگران رو خریدیم و از همه مهمتر داشتیم خط حمله مریضمون رو که چند فصل بود ناکام مونده بود رو با زائد التیام میبخشیدیم که با نابلدی مدیریتی به جای نتیجه گیری تیم رفتیم به سمت توی دل هوادار جا شدن غافل از اینکه خرید رویایی میشه بلای جون آدم . همه و همه دست به دست هم داد که تیم بازده زمانی رو از دست بده و با اینکه میدیدم اشتباهات صورت گرفته سرمربی از بکارگیری بازیکنا بالاست مدیر عامل هم حمایت میکرد از این اشتباهات ! زمان مدیریت امیر عابدینی به قول شما ما نه آکادمی داشتیم نه هواپیمای اختصاصی نه حمایت های دولتی !!! ولی درخشانترین دوران ترانسفر شدن بازیکنا و داشتن بیش از 60 درصد ترکیب تیم ملی و قهرمانیهای پیاپی روئ داشتیم . زمانی همه چی به هم ریخت که قضیه محلوجی و ماهنامه و بعضتا هفته نامه پرسپولیس و اون ادعاهای واهی باعث جدایی امیر از پرسپولیس شد . به قول شما عابدینی هم با ما صنمی نداره که ازش بخواد دفاع شده ولی وقتی میگیم کدوم مدیر و کدوم کارنامه و کدوم زمان رو روشنتر از این دوره سردار میبینیم واقعا عجیبه که شما به کل دهه هفتاد رو از ذهن بردی بیرون و ....نقل قول:
مدیر آبیها همیشه توی همه موارد مخصوصا ترانسفر بازیکناش از ما عقب تر بوده درست ! ولی اونچه که باعث دلگرمی هوادار میشه تصمیمات درسته یه مدیره . توی 5 سال اخیر و از زمان قطبی به این ور نداشتن ثبات توی مدیرا و سرمربیای ما باعث شده ما به کل از آسیا عقب بمونیم !! ویترین یه باشگاه به آسیایی شدنشه ! همه درآمدزایی تیم سر عصرونه خوری با میلانیها یا فروش پیراهن توی سایت نیست ! ما وقتی سرمایه اصلی تیم که سرمایه انسانی رو در اختیار داشته باشیم و نتونیم از این سرمایه درآمد کسب کنیم ( با پرورش و فروش بازیکن ) باید هم بازیکنای یه میلیاردی بگیریم و فصل بعد برامون ناز کنن و هفته به هفته تحویل نگیرنمون . شما می فرمائین داره کارای اصولی انجام میشه : اصولی ترین کاری که میشه کرد و ابتدایی ترین کاره توی زمینه فوتبالی پرورش بازیکنه نه خرج از جیب مردم ! تیمی که دولتیه باید بیشتر روی هزینه هاش وسواس به خرج داد که متاسفانه بیشتر از نصف هزینه های فصل قبل منکر این قضیه بود . سرمربی جدید تیم هم اگه بخواد رویه قبلیش رو باز هم ادامه بده و حواشی وارد تیم کنه با آشنا باز هم یه فصل کابوس وار دیگه رو داریم . اینقدر اشتباهات اخیر ( مخصوصا قضیه دور باطلی که دوباره داره طی میشه ) زیاد و پررنگه که نمیشه گفت کارنامه فوتبالی شخص رویانیان خوب بوده . همه این کارا باید در خدمت تیم و در جهت پیشرفت تیم باشه ولی توی دوسالی که سردار توی تیم بوده پیشرفت تیم ؟؟؟؟؟ ما برگشتیم دوباره به زمان دایی و پرسولیس که ایشا... از گذشته درس گرفته باشیم
به قول شما چندین سال باید بره بیاد تا نتیجه کارای سردار بشه دید ! مثال خوبیه اینکه غذا میخوایم بخوریم انگاری دور سرمون بچرخونیم ... خوردن خوردنه دیگه ! ما توی زمینه تیم داری داریم فقط به بخش خارجی مستطیل سبز فکر میکنیم و فعلا خبری از تقویت کادر فوتبالی پایه و برنامه مدون برای این قسمت که مهمترین بخش باشگاهی هر تیم توی هر جای دنیاست نداریم و به این ترتیب ما موفق ترین فرد مدیرتی این چند دهه رو توی تیم داریم !
حق با شماست
کسی مریض نیست وقتی پیشرفت تیم محبوبش رو ببینه بیخودی ایراد بگیره ولی کو پیشرفت ؟
دايي ديگر انصاريفرد را نميخواهد
پرسپولیسیها : جدايي كريم انصاريفرد از پرسپوليس تا ديروز فقط يك گمانهزني بود كه حالا بايد آن را جدي گرفت.
مذاكرههاي چند نوبته اين بازيكن با پرسپوليسيها درباره مبلغ و حق ترانسفرش هيچ توافقي نداشته و تنها نتيجهاش، بيميل شدن پرسپوليس به تمديد قرارداد انصاريفرد بوده است.
با آنچه در مسير مذاكرهها گذشته، باشگاه ديگر تمايلي به ادامه همكاري با اين بازيكن ندارد و علي دايي هم از باشگاهنشينها خواسته كه به تلاشهايش براي جلب رضايت كريم انصاريفرد پايان بدهند.
حتي رويانيان در مصاحبه ديروزش انصاريفرد را يكي از خروجيهاي پرسپوليس خواند تا اينگونه جدايي او را به همه اعلام كرده باشد
...............................................
پرسپولیس نیوز : تمرین امروز استقلال با حضور کریم انصاریفرد برگزار شد. نکته جالب در تمرین امروز استقلال حضور کریم انصاری فرد بود که در بین بازیکنان این تیم دیده شد و با آنها به گرمی برخورد کرد. کریم انصاری فرد پس از انجام تمرین خود به سرعت محل آکادمی را ترک کرد. .................................
پرسپولیس نیوز : باشگاه سپاهان اصفهان قرارداد 24 بازیکن این تیم را در هیات فوتبال اصفهان به ثبت رساند که در بین آنها نام قاسم دهنوی هم به چشم میآید ولی از محمدرضا خلعتبری فعلا خبری نیست.
هیات فوتبال استان اصفهان از ثبت قراداد 24 بازیکن تیم فوتبال سپاهان برای فصل سیزدهم لیگ برتر خبر داد. در بین بازیکنانی که قراداد آنها در هیات فوتبال اصفهان به ثبت رسیده نام قاسم دهنوی نیز به چشم میآید. این در حالی است که این بازیکن بر اساس اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تا اطلاع ثانوی محروم بوده و حق ثبت قراداد نداشته است.
همچنین امید ابراهیمی که از او به عنوان جانشین جواد نکونام در استقلال یاد میشد، قراردادش را با سپاهان تمدید کرد و در این تیم ماندنی شد. در فهرستی که هیات فوتبال استان اصفهان منتشر کرده، نام محمدرضا خلعتبری به چشم نمیآید با این حال هادی عقیلی، علی حمودی و یعقوب کریمی قراداد خود را با زردپوشان اصفهان به طور رسمی ثبت کردهاند.
نام بازیکنانی که قرادادشان در هیات فوتبال استان اصفهان به ثبت رسیده به شرح زیر است:
* شهاب گردان، محمد غلامی، اروین بولکو، محسن ایراننژاد، محرم نویدکیا، هادی عقیلی، احسان حاج صفی (یک فصل)
* جواهیر سوکای، محمد علی احمدی، علی حمودی، رحمان احمدی، حسین پاپی، رادومیر جلاویچ، امید ابراهیمی، ابوالقاسم دهنوی، حمید رضا کاظمی، علی غلامی، علی کریمی، علی چوپانی، مهدی امینی (دو فصل)
* امین جهان عالیان، یعقوب کریمی (سه فصل)
* محمد حسین مرادمند (چهارفصل)
* مهدی شریفی (پنج فصل)
بحث درباره تیم حریف ممنوع هست. حالا به هر میزان و اندازه...
اگر تا الان برخودی صورت نگرفته بدلیل نرمشی بود که گویا داره جواب معکوس میده. از الان به بعد برخورد میشه.
مراسم امضا تفاهمنامه ميان باشگاه پرسپوليس و شرکت هواپيمايي فراز قشم برگزار شد..
در اين مراسم محمد رويانيان و رييسي کيا حضور داشتند و تفاهمنامه همکاري امضا کردند. به گزارش خبرگزاری پارس فوتبال و به نقل از اوج نيوز،محمد رويانيان در مراسم امضا تفاهمنامه ميان باشگاه پرسپوليس و شرکت هواپيمايي فراز قشم عنوان کرد: تشکر مي کنم از مديرعامل راه آهن، قشم اير که در کنار همديگر با همفکري و هم انديشي در راستاي تجارت در فوتبال کارهايي را شروع کرده ايم که يکي پس از ديگري انجام مي شود. از رييس و اعضا هيات مديره سورينت تشکر مي کنم. از برادر خوب و مدير خوش فکر،آقاي رييسي کيا تشکر مي کنم که فرصت خوبي را در اختيار ما قرار دادند تا در بحث خصوصي سازي گام برداريم.
وي ادامه داد:من به عنوان نوکر هواداران پرسپوليس برنامه هايي را درباره توسعه همه جانبه باشگاه داشتم و چه باشم و چه نباشم کارهاي زيربنايي يک پس از ديگري انجام و برداشت خواهد شد. زيرساخت و ديتا بيس فروش بخشي از پرسپوليس به هواداران انجام شده است. موافقت اصولي براي حضور پرسپوليس در بورس انجام گرفته است.امروز به لطف قشم اير و سورينت يکي از موارد را اعلام مي کنم. مديرعامل پرسپوليس افزود:طرحي از هواپيمايي پرسپوليس روي سايت ها رفته است و گفتند فتوشاپ است.الان جمع شديم که قرارداد هواپيما را امضا کنيم.من مسائل کلي را گفتم.اميدوارم روزهاي خوبي را در پيش داشته باشيم.
رويانيان گفت: از زنجاني تشکر مي کنم و رييسي کيا. زنجاني حمايت از ورزش را آغاز کرده است. وي افزود:اين هواپيما با لوگوي پرسپوليس در همه جاي ايران پرواز مي کند. قرارداد ما دو سال است. ممکن است تعداد هواپيماهاي ما بيشتر شود. هواداران ما با کارت هواداري از حداقل 5 درصد تخفيف برخوردارند. کليه پروازهاي داخلي ما توسط سورينت به صورت رايگان انجام مي شود. رويانيان تاکيد کرد: اگر هوادار ما به اين پرواز بيايد يک پکيج در اختيارشان قرار مي دهيم. مهمانداران هم با لباس پرسپوليس در خدمت مسافران خواهند بود.
.................................
باشگاه پرسپوليس ميگويد، کميته انضباطي بايد نسبت به رفتارهاي قاسم دهنوي واکنشي قاطع و جدي نشان دهد.
پس از آن که باشگاه سپاهان اعلام کرد، قرارداد قاسم دهنوي با اين باشگاه در هيات فوتبال استان اصفهان به ثبت رسيده است، حسين قدوسي، مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در واکنش به اين اقدام بع ايسنا گفت: طبق قوانين جديد نقلوانتقالات وقتي بازيکن ميتواند قراردادش را در هيات فوتبال به ثبت برساند که برگه خروج از استان و تسويه حساب مالياتي داشته باشد. حال نميدانيم که چطور اين تعداد بازيکن زياد به يک باره قراردادشان را با باشگاه سپاهان ثبت کردهاند. البته به اين مسئله کاري نداريم و تنها مسئله مورد بحث ما درباره دهنوي است و بعيد ميدانيم که دهنوي موقع ثبت قراردادش اين اسناد را ارائه کرده باشد. وي افزود: خارج از اين مباحث اين بازيکن با دو باشگاه پرسپوليس و سپاهان قرارداد بسته و اين دو باشگاه را با مشکلاتي ناخواسته و عميق روبهرو کرده است. دهنوي به تعهداتش پايبند نبوده و کميته انضباطي در حکمي اعلام کرده اين بازيکن حق تمرين ندارد اما در اين شرايط قراردادش را در هيات فوتبال ثبت ميکند. متاسفانه به نظر ميرسد بعضي دوستان از جمله اين بازيکن احترامي براي کميته انضباطي قائل نيستند. هرچند حسنزاده، رييس کميته انضباطي عنوان کرده، دهنوي بايد پاسخگوي ثبت قراردادش باشد اما اين دومين تخلفي است که اين بازيکن مرتکب شده و باشگاه پرسپوليس اميدوار است کميته انضباطي در جلسه چهارم تير به دور از هر گونه مصلحتانديشي تصميمي قاطع درباره دهنوي بگيرد. وي افزود: وقتي باشگاه پرسپوليس با اين بازيکن قرارداد امضا کرد به خاطر اين قرارداد سراغ بازيکن ديگري نرفت اما به يکباره اين بازيکن به اصفهان رفت و اين مسئله به تيم پرسپوليس ضربه زده است. اميدواريم کميته انضباطي با تصميمي قاطع جلوي چنين رفتارهايي را از اين دست بازيکنان بگيرد.
...........................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هواپیمای پرسپولیس هم اکنون درحال رنگ آمیزی است و براساس گفته مسئولان بزودی به پرواز درخواهد آمد.
هواپیمای مسافربری باشگاه پرسپولیس تا یکماه آینده در آسمان های داخل و خارج از کشور پرواز خواهد کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، امروز قراردادی 2 ساله میان باشگاه پرسپولیس و یکی از شرکت های هواپیمایی کشورمان امضا شد که براساس آن یک فروند هواپیما با رنگ قرمز و آرم باشگاه پرسپولیس تا ماه آینده به پرواز درخواهد آمد.
براساس این قرارداد طرفداران پرسپولیس که کارت هواداری دارند برای مسافرت هایشان با این هواپیما از تخفیف 5 تا 15 درصدی برخوردار می شوند و همچنین سفرهای تیم پرسپولیس برای بازی های لیگ و جام حذفی به صورت رایگان با این هواپیما صورت می گیرد.
هواپیمای پرسپولیس هم اکنون درحال رنگ آمیزی است و براساس گفته مسئولان بزودی به پرواز درخواهد آمد.
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هدف از انعقاد این قرارداد را استفاده از برند تجاری پرسپولیس و درآمدزایی برای باشگاه دانست.
.....................................
مدیرعامل پرسپولیس به انتقادها در مورد راه اندازی شبکه پرسپولیس TV واکنش نشان داد.
به گزارش نامه، پس از انتشار خبر راه اندازی شبکه پرسپولیس TV انتقادهایی نسبت به این اتفاق مطرح شد.
یکی از نمایندگان مجلس اعلام کرد پرسپولیس به خاطر دولتی بودن نمی تواند برای خارج از کشور برنامه تلویزیونی پخش کند و برخی دیگر نیز این اقدام را غیرقانونی تلقی کردند.
محمد رویانیان در این خصوص تاکید کرد که باشگاه پرسپولیس تابع مقررات است و اگر راه اندازی این شبکه مغایر قانون باشد، این تصمیم اجرا نخواهد شد.
.....................................
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: قرارداد ماموریتم برای حضور در باشگاه پرسپولیس تمدید نشده است.
محمد رویانیان در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: از 31 فروردین که ماموریتم به پایان رسید نهاد ریاست جمهوری و وزارت ورزش هیچ اقدامی برای تمدید آن نکردند و بنده با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح که از آنجا به پرسپولیس مامور بودم قرار شد در شرایط حساس پرسپولیس به خصوص در فصل نقل و انتقالات همچنان در باشگاه بمانم و به کارم ادامه بدهم تا زمانی که دولت بخواهد تصمیم دیگری بگیرد.
وی ادامه داد: 6 ماهی است که هیچ بودجه ای از وزارت ورزش دریافت نکرده ایم و فقط با درآمدزایی و قرض و بدهکاری امورات باشگاه را جلو بردیم.
رویانیان اظهار داشت: دیروز با وزیر ورزش در این خصوص صحبت کردم و گفتم اگر شخص دیگری مدنظر دارند جایگزین کنند اما من در امور مالی هیات مدیره بمانم و شرایط مالی باشگاه، درآمدزایی و بدهی هایی که وجود دارد را برعهده من باشد تا کارها پیش برود.
..................................
رضا رشیدپور مجری نام آشنای تلویزیون که قرار بود با تلویزیون پرسپولیس TV همکاری کند به دلیل مشغله آموزشی از فعالیت با این شبکه عذرخواهی کرد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از مهر، رشیدپور در بیانیه ای از هواداران و سران باشگاه پرسپولیس برای انتخاب او تشکر و به دلیل فراهم نشدن شرایط همکاری با این باشگاه از همه آنها عذرخواهی کرد. متن بیانیه رشیدپور که در صفحه اجتماعی شخصی اش منتشر شده به این شرح است:
هموطنان بزرگوار ، دوستداران پر نشاط عرصه فوتبال و اهالی محترم رسانه:
ضمن سپاس و تقدیر از لطف و محبت شما در طول 24 ساعت گذشته به استحضار می رساند با توجه به مشغله ی فراوان آموزشی و همچنین نیاز به زمان مناسب برای تکمیل تحصیلات عالیه، توفیق همکاری با شبکه جهانی پرسپولیس به صورت مدیریت و یا مجری گری از اینجانب سلب و امیدوارم در فرصت مناسب تری بتوانم خدمتگزار شما سروران گرانمایه باشم. لازم است از حسن اعتماد و بزرگواری مدیران محترم باشگاه و طرفداران پر شور پرسپولیس قدردانی و تشکر نمایم.
................................
عکس: رونمایی از فرش نفیس پرسپولیس
ریزبافت ترین فرش جهان به نام پرسپولیس امروز در موزه عظیم زاده رونمایی شد.
فرارو: ریزبافت ترین فرش جهان به نام پرسپولیس امروز در موزه عظیم زاده رونمایی شد.
ریزبافت ترین فرش جهان با قیمت تخمینی دو و نیم میلیون پوند در موزه عظیم زاده و توسط احد عظیم زاده رونمایی و به نمایش در آمد.
نام تیممون یکی از افتخارات طرفدارهاش حساب میشه که ریشه در ایران باستان و اصالت ما ایرانی ها داره:n12:نقل قول:
رونمایی از فرش نفیس پرسپولیس
ای بابا ، چرا این جوری شد ؟
نقل قول:
کد خبر : 1010684 زمان ارسال : دوشنبه 1392/04/03 11:29
رويانيان از مديرعاملي پرسپوليس رفتني شد
محمد رويانيان به دليل مشکل ماموريتش از مديرعاملي پرسپوليس رفتني شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس به دليل مشکل عدم تمديد ماموريتش در اين چند وقت با مسائل زيادي در باشگاه دست و پنجه نرم کرد که در نهايت پس از جمعبنديهاي انجام شده مسئولان تصميم به تغيير او گرفتند از همين رو جدايي رويانيان از مديرعاملي پرسپوليس قطعي شده و قرار است تا سه روز آينده در جلسه هيئت مديره درباره سه گزينه عنوان جانشيني او بحث شود.
به گزارش فارس، گفتني است برگزاري جلسه هيئت مديره پرسپوليس تا 2 روز آينده قطعي است و جايگزين رويانيان معرفي ميشود اما او همچنان به عنوان عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس باقي خواهد ماند.
منبع : ورزش 3
نقل قول:
کد خبر : 1010680 زمان ارسال : دوشنبه 1392/04/03 11:10
پرسپوليس صاحب اپراتور ارتباطي ميشود
مديرعامل باشگاه پرسپوليس از جلب موافقت براي راهاندازي اپراتور ارتباطي خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد رويانيان با تاييد درخواست مجوز راهاندازي يک اپراتور ارتباطي و شهري الکترونيک در قشم، اظهار کرد: با اين درخواست موافقت شده است. اين درخواست به منظور کسب درآمد در باشگاه پرسپوليس ارائه شده و اميدواريم که اين مساله بتواند به پرسپوليس جهت درآمدزايي کمک شاياني کند.
به گزارش ايسنا، رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي امروز گفت: از آنجا که مجوزي که ايشان خواسته بود، در بعضي از زمينهها به شبکه دسترسي فيبرنوري مربوط ميشد و اين مجوز قبلا به اپراتور چهارم يعني شرکت ايرانيان نت واگذار شده بود، قرار شد در صورت موافقت اپراتور چهارم بخشي از کار که مربوط به قشم ميشود به ايشان واگذار شود.
منبع : ورزش 3
بابا آخه چرا نمی ذارن آب خوش از گلوی پرسپولیس و هوادارها پایین بره.
یه سال دلمون رو خوش کردیم که داریم مثل یه تیم واقعی شروع می کنیم. اما باز هم این جوری. همونطوری که انصاری فر رو اون سال کنار گذاشتن و کاشانی رو آوردن الان هم سردار رو کنار میذارن و یه نفر دیگه رو میارن.
بابا آخه با چه زبونی بگیم :
ما فوتبال با سیاست و سیاست زده نمی خوایم
سجادي و کامبوزيا گزينههاي جانشيني رويانيان
باشگاه پرسپوليس که بعد از پايان فصل گذشته و انتخاب علي دايي زودتر از همه تيمها کار خود را براي فصل بعد آغاز کرده بود و از اين لحاظ از رقيب ديرينه خود که وضعيت مديريتي مشخصي نداشت، پيش بود، دوباره قرار است تغييراتي را در خود ببيند؛ اتفاقي که فقط و فقط به پرسپوليس ضربه ميزند.
در حالي از چند روز گذشته خبرهايي مبني بر کنار رفتن محمد رويانيان از مدير عاملي پرسپوليس به گوش ميخورد که در دو ماه اخير اتفاقات زيادي در اين زمينه افتاده است.
در 31 فروردين سال جديد ماموريت رويانيان به اتمام رسيد، آن هم با نامهاي که بقايي از سوي نهاد رياست جمهوري به ستاد کل نيروهاي مسلح فرستاد و اعلام کرد که ماموريت رويانيان در دولت تمام شده است. اين اتفاق 15 روز قبل از فينال جام حذفي رخ داد و اخبارش هم به نوعي در رسانهها درج پيدا کرد و بازيکنان پرسپوليس بعد از شنيدن اين خبرها به نوعي نگران آينده و حق و حقوقشان بودند.
با اين وجود رويانيان پيش از فينال جام حذفي به اردوي پرسپوليس رفت و به بازيکنان اعلام کرد که "اين خبرها شايعه است و نبايد به آنها توجه کنيم. من در کنار شما هستم و جايي هيچ گونه نگراني نيست" اما مديرعامل پرسپوليس پس از بازي فينال در گفتوگو با رسانهها اين موضوع را تاييد کرد که دولت ماموريت او را پايان يافته اعلام کرده است و انتقاداتي هم مطرح کرد که چرا اين اتفاق بايد دقيقا قبل از فينال جام حذفي و زماني که پرسپوليس به بيشترين تمرکز نياز داشته، رخ داده است.
از طرفي درست در همان روز 31 فروردين 92 رويانيان نشستي با وزير ورزش و جوانان داشت. حال اين که در آن جلسه چه گذشته و خروجي صحبتهاي دو طرف چه بوده است، را فقط رويانيان و عباسي ميتوانند بگويند، اما در همان جلسه ظاهرا به رويانيان گفته شده که بايد مدير جديدي در پرسپوليس روي کار بيايد. مديرعامل پرسپوليس هم گفته که "حاضرم براي اين که به پرسپوليس کمک کنم کار اقتصادي انجام دهم و بدهي باشگاه را بپردازم."
رويانيان ديروز هم در نشست خبري خود گفته بود که "دو ماه در شرايطي که بلاتکليف بودم، در پرسپوليس ماندم و براي اين که تيم براي فصل با قدرت کار کند و دچار مشکلات سالهاي قبل نشود، سرمربي را خيلي زود انتخاب کردم و مذاکرات خود براي تمديد قرارداد بازيکنان و جذب مهرههاي جديد را هم انجام دادهام. همه اين کارها را براي پرسپوليس انجام دادهام. حال بايد تکليف من را روشن کنند، اگر بمانم که با قدرت به کارم ادامه ميدهم و اگر هم نمانم همچنان به پرسپوليس کمک خواهم کرد."
از باشگاه پرسپوليس خبر ميرسد که جلسه هيات مديره اين باشگاه تا پايان هفته برگزار خواهد شد.
فداحسين مالکي، رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس در حالي رفتن رويانيان را تاييد ميکند که مديرعامل سرخها بامداد روز (دوشنبه) به همراه علي دايي به کازان روسيه رفت و در شرايطي که رويانيان خارج از کشور است خبر برکناري او اعلام ميشود.
رويانيان چهارشنبه شب به ايران باز ميگردد، اما مشخص نيست سرنوشت فرد جايگزين او چگونه خواهد شد. در حال حاضر چند نفر شانس نشستن روي صندلي رويانيان را دارند. حميد سجادي و کامبوزيا (رييس فدراسيون شطرنج) گزينههايي هستند که به احتمال قوي نامشان از سوي هيات مديره بررسي شود. صحبت از حضور منتقمي هم هست اما به نظر ميرسد او شانس کمتري دارد. البته احتمال دارد گزينه ديگري هم از سوي هيات مديره بررسي شود. ضمن اين که از چند وقت پيش صحبتهايي مبني بر حضور سعيدلو در هيات مديره اين باشگاه مطرح ميشد.
به گزارش ايسنا، يکي از مشکلات پرسپوليس در سالهاي گذشته عدم ثبات در مديريت بوده است. اگر رفتن رويانيان قطعي شود، باز هم ماجراي تلخ سالهاي گذشته تکرار ميشود. به گونهاي که به محض اين که مديرعامل غير ورزشي يک باشگاه با فضاي فوتبال آشنا ميشود و کار خود را ياد ميگيرد و از مرحله آزمون و خطا مي گذرد، برکنار ميشود تا فرد ديگري که باز هم بايد همين آزمون و خطاها را پشت سر بگذارد وارد کار ميشود.
در حال حاضر کمتر از دو ماه به پايان دولت دهم باقي مانده است. اگر مسئولان صبر ميکردند که دولتمردان بعدي وزير ورزش و جوانان جديد را معرفي کنند، به احتمال فراوان شاهد تغيير در مديريت پرسپوليس ميبوديم، اما با اين شرايط ممکن است که پرسپوليس در عرض سه ماه سه مديرعامل داشته باشد و اين اتفاق معناي ديگري ندارد جز اين که باشگاه مردمي پرسپوليس بار ديگر گوشت قرباني شده و بازيچه تصميمهاي غير ورزشي قرار ميگيرد.
==================================================
اون از بلایی که وزارت سر استقلال آورده اینم کاری که می خواد با پبرسپولیس بکنه ! تیم وابسته به س پ ا ه این وسط داره نفع می کنه که با توجه به اینکه این نهاد داره فوتبال ما رو می گردونه اصلا عجب نیست ! کریمی رو که گرفتن ، جباری و نکونام هم ممکنه برن اونجا !
اگه سردار بره که .... کوروش خان میبینی عمو ! کسی توی فوتبال آبی و قرمز دنبال هدف نی ؟ مدیر اجرایی به درد تیم نمیخوره !!! کسانی که مسئولیتش رو تشبیه به ماموریت بکنن دیگه معلومه درکشون نسبت به واژه مدیر یعنی چی ! اگه یه سری از هوادارا میگن آقا قعلا با این وضع ( تا خصوصی نشیم ) تیم نمیتونه کار بلندمدت بکنه همینه ! کارای خوبی که به زعم شما انجام شد ولی با رفتن سردار فک میکنین ادامه پیدا میکنه ؟ وقتی ثبات مدیریت نداریم پس نمیتونیم دل ببندیم به آینده ! هزینه زمانی رو که از دست دادیم و خواستیم پرسپولیس رو جهانی کنیم ولی با رفتن سردار و اومدن فکر جدید ( بخور بخوره دیگه ) معلوم نیست که موافق کارای سردار باشه یا نه . وقتی تیم دولتیه همونجوری که قبلا گفتم مدیرش با تعویض دولت با احتمال بالا رفتنی میشه .
انشاا... به تیم لطمه نخوره و آرامش نسبیمون بمونه
عجب !! شایعات بعدی هم در راهند : تعویض حاتمی با قاضی و از طرفی و مهمتر از همه اومدن پروین به عنوان مدیر !!!
خدا کنه جباری رو بیخیال بشیم ! توی استقلال و پرسپولیس همه میدونن پول گرفتن سخته . اینم بازیکنیه که پولکیه . یعنی سر دوروز از موعد چک بگذره همون المشنگه های توی استقلال رو میخواد سر ما در بیاره . درسته بازیکن عالیه برای میانه میدونمون ولی اگه به حاشیه تیم نیاز داره همون کریمی رو با توجه به اختلاف نظر ش با دایی نگه میداشتیم !!!