چند دقیقه پیش داشت نشون میداد... مدیرعامل رئال درمورد بچگی اش صحبت میکرد که پدرش دوستدار رئال بوده ... و از اونجا عاشق رئال شدهنقل قول:
همین قدر بیشتر نتوستم ببینم ...
Printable View
چند دقیقه پیش داشت نشون میداد... مدیرعامل رئال درمورد بچگی اش صحبت میکرد که پدرش دوستدار رئال بوده ... و از اونجا عاشق رئال شدهنقل قول:
همین قدر بیشتر نتوستم ببینم ...
یعنی رو همین ماهواره ای هست که شبکه های تی وی رو داره؟نقل قول:
نه! منظورم همون دستگاه پخش دیجیتال بود که چند ماهه توزیع کردن بین مردم که فقط شبکه های داخلی رو میگیره ...نقل قول:
وگرنه اگه با ماهواره میخواید بگیرید باید رسیورتون HD باشه ... یه نگاه به این بندازید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مستندی که پخش شد واسه حدود 10 سال پیش بود....زمان فیگو و بکام و زیدان....
پرز می گفت سانتیاگو برنابئو رو وسط جنگ جهانی که اصلا سیمان و آهن و ایناهم پیدا نمی شد ساختن.... آفرین... !:n02:
اگر اشتباه نکنم گفت اکتبر 1944 ...حیف نتوستم زیاد نگاه کنم ... اینجا به تازگی دیجتال اومدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مستند تکرار هم داره ؟؟؟
راموس: مورينيو ايده آل ترين مربي براي رئال است
سرخيو راموس، مدافع رئال مادريد، تاکيد کرد که ژوزه مورينيو يک مربي عالي براي رئال مادريد است.
در چند ماه اخير شايعاتي در مورد اختلاف مورينيو با بازيکنان باتجربه رئال از جمله راموس منتشر شد و همين مسئله ابهام هاي زيادي را در مورد آينده آقاي خاص به وجود آورد اما راموس تاکيد کرد که اميدوار است مورينيو براي چند فصل آينده هم در سانتياگو برنابئو بماند.
او در گفتگو با مارکا گفت:" ايده آل ترين مربي براي رئال در اين فصل و براي چند فصل آينده ژوزه مورينيو است.هر دو ما براي يک هدف مي جنگيم؛ ترديدي نيست که او از بالاتري احترام در بين بازيکنان تيم برخوردار است. او سرمربي است و تصميم گيري برعهده اوست."
راموس در ديدار شب گذشته به رکورد 100 بازي ملي رسيد و به جوان ترين بازيکن اروپايي تبديل شد که توانست به چنين رکوردي برسد اما او در چنين شبي هم مجبور شد در مورد شايعه اختلاف بين بازيکنان بارسا و رئال در رختکن تيم ملي و همچنين درگيري اش با جرارد پيکه صحبت کند: " مدتي پيش هم گفتم که من با پيکه دوستي خاصي ندارم اما رابطه ما حرفه اي است و هيچ مشکلي بين ما وجود ندارد. اگر قرار باشد روزي با هم براي خوردن يک نوشيدني بيرون برويم، من مشکلي ندارم.من با بازيکنان ساير تيم ها رابطه خوبي دارم؛ از جمله بازيکنان بارسا. من يک رئالي ها دو آتشه هستم و از پيراهن باشگاه دفاع مي کنم اما اين به معناي مشکل داشتن با بازيکنان ساير تيم ها نيست."
خلاصه کل بازی
========================
به گزارش خبرنگارورزشی باشگاه خبرنگاران رئال مادرید را دیگر نمی توان صرفا یک تیم فوتبال به
حساب آورد رئال مادرید یک پدیده اقتصادی است. رئال برندی است که صاحبانش از هر آنچه در
حول و حوش این باشگاه واین تیم و بازیکنانش است پول در می آورند. نگاهی انداخته ایم به کسب و کار اقتصادی
مدیران این باشگاه و پول هایی که در این میان رد و بدل می شود.
۱ - رئال مادرید ثروتمندترین باشگاه دنیاست. باشگاهی که در سال ۱۹۰۲ تاسیس شد و در دهه ۵۰
میلادی خودش را به عنوان یکی از قدرت های فوتبال دنیا تثبیت کرد. مادریدی ها که تا امروز ۳۲
بار قهرمان لالیگا و ۹ بار قهرمان جام باشگاه ها و لیگ قهرمانان اروپا شده اند، به عنوان
کهکشانی ها هم در زمین فوتبال تیم موفقی هستند هم در بیرون آن. بهترین باشگاه فوتبال قرن
بیستم دنیا به انتخاب فیفا برندی است که ۲۶۴ میلیون دلار می ارزد.
۲ - فلورنتینو پرز که از سال ۲۰۰۰ مدیرعامل رئال شده ثروتی معادل ۹/۱ میلیارد دلار دارد و از
زمانی که پشت میز مدیریت رئال نشسته تا امروز با ۳۰ بازیکن قرارداد بسته که گرانترین
شانکریستیانو رونالدو بوده پرز برای به خدمت گرفتن ستاره پرتغالی منچستر یونایتد ۹۴ میلیون یورو
به فرگوسن پرداخت کرد و هر سال ۱۲ میلیون یورو به بازیکن مغرور تیمش حقوق می دهد – و
ارزان ترین آنها توماس گراوسن دانمارکی بود که در سال ۲۰۰۵ با ۶/۳ میلیون یورو از اورتون به
مادرید آمد. پرز یک تاجر و مدیر اقتصادی است و با وعده تبدیل رئال به تیمی ثروتمند، جایگزین
لورنزو سانز، مدیر پیشین رئال شد. او به وعده اش عمل کرده است. پرز در تازه ترین خریدش لوکا
مودریچ کروات را با رقمی نزدیک به ۳۰ میلیون پوند از تاتنهام به مادرید آورده و اسین غنایی هم با
قیمتی که فاش نشده این فصل پیراهن رئال را بر تن خواهد کرد.
۳ - گروه تجارت ورزش اروپا در فوریه سال ۲۰۱۲ گزارشی از وضعیت اقتصادی باشگاه های اروپایی
را بر اساس درآمدهای آنها در فصول گذشته منتشر کرد. بر مبنای این گزارش رئال در فصل ۲۰۱۰، ۵/۴۷۹
میلیون یورو درآمد داشته تا با ۹ درصد سود نسبت به فصل ۲۰۰۹، برای هفتمین فصل متوالی در
صدر جدول ثروتمندترین باشگاه های اروپایی قرار گیرد. خوزه مورینیو در این درآمدزایی سهم موثری
داشته چرا که عملکرد رئالی ها در زمین مسابقه باعث افزایش درآمدشان شده است. رئال در
زمینه کاهش بدهی هایش هم تیم موفقی بوده و میزان بدهی هایش از ۲۴۴ میلیون یورو در فصل ۲۰۰۹
را به ۷/۱۶۹ میلیون یورو رسانده است.
۴ - درآمد سالانه کهکشانی ها طی ۵ سال گذشته ۲۰۰ میلیون یورو بیشتر شده. این تیم در
فصل ۲۰۱۰، ۵/۱۸۳ میلیون پوند از حق پخش بازی هایش به دست آورده که ۱۶ درصد نسبت به
فصل قبل بیشتر شده و دلیل آن صعود این تیم به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بود. بیشتر
درآمد رئال از حق پخش مسابقاتش بابت قراردادی است که آنها با شرکت مدیا پرو امضا کرده اند
و تا پایان فصل آینده اعتبار دارد.
۵ - مادریدی ها در زمینه قراردادهای تبلیغاتی و اسپانسر هم موفق عمل کرده اند. آنطوری که
گزارش مالی سالانه این باشگاه نشان می دهد، شاگردان خوزه مورینیو در فصل ۲۰۱۱، ۴/۱۷۲
میلیون یورو وبابت تبلیغ روی لباسشان و سایر موارد اسپانسرینگ دریافت کرده اند که ۶/۲۱ میلیون
یورو نسبت به فصل قبل بیشتر شده. در این زمینه فقط بایرن مونیخ جلوتر از رئال استع. اگر به
سایت رئال مادرید سر می زنیدن متوجه تعدد اسپانسرهای این تیم می شوید که آدیداس و bwin
اسپانسرهای اصلی رئال محسوب می شوندو آئودی، کوکاکولا، هواپیمایی امارات و شرکت
اتصالات عربستان هم حامی مالی رئال هستند. این اسپانسرها تنها شامل فوتبال رئال می شوند
و بسکتبال رئال اسپانسرهای مخصوص به خودش را دارد. مادرید از قراردادش با bwin که فصل
بعد تمام می شود سالی ۲۰ میلیون دلار درآمد داشته و حالا با هواپیمایی امارات قرارداد بسته تا
خیالش از این بابت راحت باشد. آنطور که رسانه های اسپانیایی گزارش داده اند، عرب ها سالی
۲۲ میلیون یورو به فلورنتینو پرز می دهند تا نام هواپیمایی شان روی پیراهن کهکشانی ها بخورد.
۶ - ورزشگاه ۸۵ هزار نفری سانتیاگو برنابئو یکی از منابع درآمدزایی رئال محسوب می شود و آنها
از فروش بلیت های مسابقاتشان به پول قابل توجهی رسیده اند. میانگین تماشاچیان بازی های
خانگی رئال در فصل ۲۰۱۰، ۶۶ هزار نفر بود که درآمد این باشگاه از بازی های خانگی اش را به ۱۲۳ میلیون
یورو رساند. در سایت این باشگاه قیمت بلیت های این فصل لالیگا برای تمام بازی ها از ۶۷۰ یورو تا ۱۹۳۲ یورو
تعیین شده که اعضای باشگاه تخفیف خواهند گرفت اما اگر به کانون
هواداردان رئال بپیوندید و با پرداخت تنها ۲۰ یورو کارت هواداری این باشگاه را بگیرید صاحب تخفیف
ویژه ای خواهید شد و برای دیدن لالیگا بین ۶۰۳ تا ۱۷۳۹ یورو پرداخت خواهید کرد. پکیج لالیگا،
جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا به مراتب قیمت بالاتری دارد و یک فرد عادی باید حداقل ۹۰۳ یورو
برای نشستن روی صندلی های سانتیاگو برنابئو پرداخت کند اگر هم بخواهید که از بهترین نقطه
استادیوم بازی را ببینید باید ۲۶۴۰ یورو بپردازید. همینطور قیمت تورهای بازدید از استادیوم بین
۱۱ تا ۱۶ یورو اعلام شده است.
۷ - رئال مادرید آنقدر در سراسر دنیا هوادار دارد که رویدرآمد حاصل از فروش پیراهن هایش هم
حساب کند. لباس های خانگی رئال در دو قیمت ۸۹ و ۹۶ یورو عرضه می شود که این تفاوت
قیمت به خاطر نوع آستین آن است و آنهایی که عشق ایکر کاسیاس هستند باید ۹۶ یورو برای
لباس او بدهند. این قیمت فقط برای لباس است و شورت رئال ۴۱ یورو و جوراب این تیم ۷۴/۱۳ یورو
به فروش می رسد. رئال به هوادارانش پیشنهاد داده که می توانند لباس رونالدو، کاکا و بنزما –
که روی آن امضای این سه بازیکن وجود دارد – را با ۱۰۳ یورو خریداری کنند ضمن آنکه رئالی ها
تخفیف ویژه ای برای آنهایی که دنبال پیراهن فصل قبل این تیم هستند در نظر گرفته اند و می توان
با پرداخت تنها ۴۵ یورو صاحب پیراهن اورجینال این تیم شد. احتمالا خیلی ها سراغ این کار بروند
چون پیراهن جدید رئال تفاوت آنچنانی با فصل قبل ندارد.
۸ - گزارش سایت scribd در مورد درآمدزایی باشگاه رئال حاوی نکات جالبی است، به نوشته این
سایت در جولای سال ۲۰۰۳ رئال با داشتن نزدیک به ۱۰۰ میلیون هوادار در سراسر دنیا دیوید بکام
۲۸ ساله را از منچستر به خدمت گرفت تا از جدیدترین ستاره کهکشانی های مادرید رونمایی
شود. پخش مراسم حضور بکام در رئال بعد از مراسم تدفین پرنسس دایانا تبدیل به پرمخاطب ترین
برنامه زنده دنیا شده بود و یک روزنامه نگار اسپانیایی انتقال ۳۵ میلیون پوندی بکام به رئال را یکی
از مهمترین اتفاقات اسپانیا طی ۱۰ سال گذشته عنوان کرد. در روز معرفی بکام به عنوان بازیکن
جدید رئال، ۸ هزار پیراهن این تیم با نام بکام به قیمت ۶۲ تا ۷۸ یورو به فروش رسید. یک ماه بعد از
این ماجرا مدیران رئال مادرید که از محبوبیت وحشتناک بکام در قاره آسیا خبر داشتند تور ۱۷ روزه ای
را برای تیمشان در نظر گرفتند تا رئال بازی هایی در چین، ژاپن، هنگ کنگ و تایلند انجام دهد. این تور
۸ میلیون یورو برای رئال درآمد داشت.
۹ - کریستیانو رونالدو که شایعات زیادی در مورد جدایی اش از رئال مطرح شده تا پایان سال ۲۰۱۵ با این
تیم قرارداد دارد و رئالی ها اگر قصد حفظ او در مادرید را داشته باشند باید حقوق سالانه ۱۲ میلیون
یورویی او را به ۱۶ میلیون یورو برسانند. پرز مشکلی با این پرداخت ندارد اما رونالدوی بیچاره اگر چنین
حقوقی هم دریافت کند باز تبدیل به گرانترین بازیکن فوتبال دنیا – به لحاظ حقوق دریافتی نمی شود
چرا که ساموئل اتوئو بازیکن سابق بارسلونا سالی ۲۰ میلیون یورو از باشگاه آنژی روسیه می گیرد.
به جز اتوئو، زلاتان ابراهیموویچ هم پول بیشتری از رونالدو می گیرد و شاید این دلیل اصلی ناراحتی
او بعد از پیروزی ۳ صفر هفته قبل تیمش مقابل گرانادا بود.
۱۰ - رئال مادرید آنقدر ثروتمند است که می خواهد در امارات جزیره ای یک میلیارد دلاری بسازد. قرار است
در این جزیره انواع و اقسام مراکز تفریحی ساخته شود. ضمن آنکه در نقشه اولیه آن یک هتل بزرگ و استادیوم
۱۰ هزار نفری هم دیده می شود.
قرار است این جزیره ژانویه ۲۰۱۵ آماده بهره برداری شود و پیش بینی شده که در اولین سالش بیش از یک میلیون
بازدیدکننده داشته باشد. هدف اقتصادی رئال از ساخت چنین جزیره ای کاملا مشخص است. آنها ۳۰۰ میلیون
هوادار دارند که نیمی از آنها آسیایی هستند و امارات به عنوان محلی بین اروپا و آسیای دور می تواند جای خوبی
برای گذراندن تعطیلات باشد. این مجموعه اولین مجموعه توریستی تحت برند رئال خواهد بود که عرب ها هم در آن
سرمایه گذاری خواهند کرد. رئالی ها اصلا نگران بودجه آن نیستند چون هنوز کار ساخت جزیره به پایان نرسیده
خیلیها برای خرید آن اعلام آمادگی کرده اند.
ورود مورينيو به لندن بازار شايعات را داغ تر کرد
ورود سرمربي پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد به لندن شايعات در مورد احتمال مذاکره او براي بازگشت به تيم چلسي را جدي تر کرد.
ژوزه مورينيو و خانواده اش با توجه به خالي بودن برنامه مسابقات براي تعطيلات به لندن سفر کرد و اين در شرايطي است که برخي نشريات از احتمال قبول مربيگري چلسي در فصل آينده خبر دادند.او قرار است دوشنبه به مادريد بازگردد و بار دگر تمرينات رئال را زير نظر بگيرد.
مورينيو در جشن تولد 50 سالگيش که آخر هفته در شهر ستوبال پرتغال برگزار شد ، گفت :«برخي اتفاق ها هستند که در لحظه وقوع درست برعکس اتفاق مي افتند.»
مورينيو همچنين تلويحا گفت بعضي وقت ها به جدايي از رئال مادريد و بازگشت به يکي از تيم هاي سابقش فکر کرده است.
روزنامه سان از قول مورينيو نوشت :« همه مي دانند که من روحي ستيزه جويي دارم اما گوش دادن به نداي دروني ام با توجه به داشتن خانواده هميشه براي من آسان نبوده است.بعد از مربيگري در ليگ هاي پرتغال ، انگليس ، ايتاليا و اسپانيا پذيرفتن فضاي جديد براي من آسان نيست.»
رافائل بنيتس سرمربي اسپانيايي و موقت تيم چلسي در پايان فصل از اين تيم جدا خواهد شد.
مطبوعات انگليسي نوشتند مورينيو اذعان کرده که مذاکراتي ابتدايي را با رومن آبراموويچ مالک روس چلسي انجام داده اما تا کنون به هيچ توافقي با او نرسيده است.
اين در حاليست که باشگاه اينتر مايل است مورينيو را به اين تيم بازگردانده و جانشين آندره آ استراماچوني کند.از طرفي گفته مي شود مالکان قطري باشگاه پاري سن ژرمن نيز به فکر انتصاب وي به جاي کارلو آنچلوتي هستند.
پ.ن:
من خودم به نظرم ژوزه میمونه تو رئال این فصل رو هم...
این کاراش واسه سرگرم کردم رسانه هاست...هر چی باشه آقای خاصه دیگه!!! :n07::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:
پاندف: آن امضا، امضاي من نبوده است!
کاپيتان تيم ملي مقدونيه همچنان از گفتههاي ژوزه مورينيو درباره تقلب در مراسم بهترينهاي سال فوتبال جهان حمايت ميکند.
چندي پيش ژوزه مورينيو سرمربي تيم رئال مادريد اعلام کرد: در انتخاب بهترين مربي فوتبال جهان در سال 2012 تقلب صورت گرفته است.
اظهارنظري که با واکنشهاي بسيار زيادي از سوي مسوولان فيفا روبرو گشت. پس ا زاين اظهار نظر گوران پاندف، کاپيتان تيم ملي مقدونيه با حمايت از گفتههاي ژوزه مورينيو اعلام کرد: من در انتخابات بهترين مربي فوتبال جهان در سال 2012 به ژوزه مورينيو راي دادم اما نمي دانم چرا راي من به نام ويسنته دلبوسکه ثبت شده است.
به گزارش ايسنا(منبع!)، در پي اين گفتهها فيفا با انتشار فايلي نشان داد که کاپيتان تيم ملي مقدونيه به ويسنته دل بوسکه راي داده است نه ژوزيه مورينيو. دراين فايل نام و امضاي گوران پاندف ديده ميشود.
گوران پاندف در واکنش به انتشار فايل ريز آراي خود گفت: آن امضا، امضاي من نبوده است و همچنان معتقدم که من به ژوزه مورينيو راي دادهام نه دلبوسکه.
پاندف ادامه داد: نمي خواهم بيانيه رسمي در اين باره منتشر کنم زيرا اکنون سرگرم بازيهاي ملي هستم. فقط مي توانم اين را بگويم که آن امضايي که فيفا آن را نشان داده است امضاي من نبوده است.مورينيو مربي مورد علاقه من است و همه اين موضوع را مي دانند.
قرار است فدراسيون فوتبال مقدونيه به زودي بيانيهاي دراين باره صادر کند.
منبع اصلی:ایسنا
منبع فرعی:ورزش 3
نفر اول از سمت چپ تونی الیویرا نیست ؟؟؟:n02:نقل قول:
سلام دوستان عید همتون مبارک
کاسیاس از کی قراره بازی کنه؟
بابا دلمون براش تنگ شده
احتمالا بازی با رئال زاراگوزا کاسیاس فیکس هستش :n12:نقل قول:
اینو یه جای دیگه دیدم!
دیگه نمیدونم واقعیه یا نه!:n10:
به صورت خیلی واضحی معلومه که فوتوشاپه ، به قسمت جلویی ساق پای چپش که نگاه کنی معلومه که ابزار خورده ، یه خورده محو هستش ،نقل قول:
گفتیم بلند می پره نگفتیم که 4 متر:n19:
ادیت: اونی که با فوتوشاپ ادیتش کرده یه اشتباه دیگه هم داشته که بعد از دیدن عکس اصلی بش پی بردم:n10:
Cristiano Ronaldo of Real Madrid jumps for a header during the Real Madrid pre-season training camp at Carton House Hotel on July 14, 2009 in Kildare, Ireland
+نقل قول:
ادیت: اونی که با فوتوشاپ ادیتش کرده یه اشتباه دیگه هم داشته که بعد از دیدن عکس اصلی بش پی بردم
چشمای رونالدو :n02:
مارسلو و کاکا تو بازی دوستانه امشب برزیل چقدر خوب بازی کردند! مخصوصا مارسلو فوق العاده بود و پاس گل تیمش رو داد ... چیزی از مارسلو اول فصل کم نداشت.
واقعا این نیمار رو کی اینقدر گندش کرده...این در حد و اندازه های بازیکنان نیمکت نشین رئال و بارسا هم نیست چه برسه در حد رونالدو و مسی.....!حتی به اندازه اسکار و کاکا هم تو این دوتا بازی اخیر نتونست کار کنه !
فیسبوک پیج های غیر رئالی از رفتن مورینیو به چلسی با قرارداد 3 ساله حرف زدن........درسته؟
شایعات زیاده :n02:نقل قول:
خبر رسمی هنوز هیچی منتشر نشده
این رسانه های انگلیسی با اسپانیایی تا دلت بخواد جو میدن :n02:
آخ چه حالی میده تو رئال بمونه [حذف شد]:n08::n08:
به نظرم اگه مورینیو امسال لیگ قهرمانان اروپا رو با رئال بگیره میرهنقل قول:
و رئال یه مربی خوبه دیگه میخواد خدا کنه دل بوسکه رو راضی کنن بیاد
منم همین نظر رو دارم اگه قهرمان بشه احتمالا میره ، چون همیشه همین طور بوده ، مورینیو هر جا بوده بعد از این که قهرمان شده رفته یه تیم دیگهنقل قول:
کلیپ نقاشی صورت رونالدو با توپ
بد نیست ببینید
ملیپوش اسپانیایی از سه بازیکن رئال مادرید نام برده که دوست داشته در بارسلونا باشند.
سایت گل – جرارد پیکه در پاسخ به این پرسش که اگر میتوانست کدام بازیکن رئال را میخرید گفته دوست داشته از بین پهپه، سرخیو راموس یا رافائل واران یکی در بارسا باشد.
سرخیو بوسکتس، هافبک بارسلونا اخیرا گفته راموس انتخاب خوبی برای تیمش است و پیکه هم در گفتگو با مارکا گفته با او موافق است: «از بین پهپه، راموس و واران یکی را برای بارسلونا میخریدم.
با تمام مصدومیتهایی که در دفاع داریم باید در این منطقه بیشترین تقویت را داشته باشیم. ایکر هم البته بود!»
این ملیپوش اسپانیایی گفته بازیکنان بارسا و رئال در تیم ملی مشکلی با هم ندارند: «ما همه از حیثیت تیمهایمان دفاع میکنیم. اما در تیم ملی متحد هستیم.
زمانی بود که رابطه بازیکنان بارسلونا و مادرید ایدهآل نبود. اما از آن دوران زمان زیادی گذشته. اکنون همه یک هدف داریم.»
وقتی رونالدو حاضر به تعویض پیراهنش با بازیکن اسرائیل نشد
کلیپ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایعات پیرامون کریستیانو رونالدو؛ آیا او از تعویض پیراهن با بازیکن رژیم صهیونیستی سر باز زد؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - در پی بازی دیروز رژیم صهیونیستی و پرتغال، خبری در شبکه های اجتماعی مبنی بر خودداری کریستیانو رونالدو از تعویض پیراهنش با بازیکن رژیم صهیونیستی نشان دادند، این خبر به منظور نشان دادن حمایت رونالدو از فلسطین منتشر شده است.
متن انتشار شده در شبکه های اجتماعی اینگونه بوده است: "در پايان بازى امشب پرتغال - اسرايیل رونالدو، حاضر به تعويض پيراهنش با بازيكن اسرايلى نشد خبرنگار الجزیره ورزشی آقای طولکرم از رونالدو می پرسه: شما در خاک اسرائیل هستی یا فلسطین؟
رونالدو در جواب میگه من در خاک فلسطینم!
درپایان بازی هم بازی کن تیم اسرائیل برای تعویض لباس
به رونالدو نزدیک میشه که کیریس بهش اهمیتی نمیده
این پست رئالی بارسایی نداره .."
منبع آنها ویدئوی زیر است:
همانطور که می بینید بازیکنی که در ویدئو به رونالدو نزدیک میشود و با او دست میدهد اصلاً بازیکن رژیم صهیونیستی نیست، او João Moutinho بازیکن دیگر تیم پرتغال است که خودش پیراهنش را با یک بازیکن صهیونیستی عوض کرده است، کافیست به رنگ شورت ورزشی و جوراب بازیکنان دقت کنید:
در شایعات ادعا شده که خبرنگار الجزیره آقای طولکرم از رونالدو سوال کرده که در خاک فلسطین است یا رژیم صهیونیستی که او پاسخ داده: فلسطین!
اما الجزیره خبرنگاری با این نام ندارد و چنین خبری در الجزیره منتشر نشده است. جستجو سایت الجزیره با کلید واژه کریس رونالدو و سورت شده به ترتیب زمان را ببینید:
جالب اینجاست که رونالدو چند روز پیش با انتشار تصویری با عنوان Great morning in Israel with my colleagues در صفحهی رسمی فیسبوک خود خشم هواداران ضد رژیم صهیونیستی خود را برانگیخته بود:
مطلبی در اینباره در اورشلیم پست چاپ رژیم صهیونیستی:
حتی اگر این داستان صحت هم داشت، نمیشد آن را به ضد رژیم صهیونیستی بودن رونالدو ربط داد. قبلاً هم آندره آرشاوین، کاپیتان تیم ملی روسیه گفته بود که رونالدو حاضر به تعویض پیراهن خود با او نشده است، شاید این هم یکی از اخلاق های خاص این ستاره فوتبال است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتار بالا کوششی بود از نویسندگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر چه در سایت طرفداری نیز تصویری از رونالدو با شالی که پرچم فلسطین روی آن نقش بسته بود در یک خبر قرار داده
شده بود. لینک خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضاوت به عهده شما، نظر شما چیست؟
تو رو خدا این فلسطین رو به فوتبال دیگه ربط ندین. رونالدو می تونه هر دیدگاهی برای خودش داشته باشه که می تونه درست یا غلط باشه.
فکر میکنم هدف اصلی شون از جذب په په برای بارسا کمتر مصدوم شدن بازیکنای بارسا باشه :n08::n02:نقل قول:
استقبال ايوانويچ از بازگشت مورينيو به چلسي
ايوانويچ در گفت و گو با اسکاي اسپورتس عنوان کرد که کار کردن با خوزه مورينيو لذت بخش خواهد بود، ولي زمان را براي دامن زني شايعات مناسب ندانست.
اين روز ها خبر بازگشت قريب الوقوع مورينيو به چلسي تيتر تمام روزنامه ها و سايت هاي معتبر شده است.
گفته مي شود که مورينيو در تابستان به جاي رافائل بنيتز هدايت چلسي را بر عهده خواهد گرفت. مورينيو در سال هاي حضور خود رد استمفوردبريج روزهاي فوق العاده موفقي داشت و رکوردهاي بسياري را جا به جا کرد.
ايوانويچ که يک سال پس از جدايي مورينيو به چلسي پيوست، از شانس کار کردن با مورينيو استقبال خواهد کرد.
به گزارش کانون هواداران چلسي در ايران، مدافع با تجربه چلسي گفت: "من فکر مي کنم که براي باشگاهي در حد و انداره هاي چلسي ما به بهترين بازيکنان و همينطور بهترين مربي ها نياز داريم و شايد يک روز لذت کار کردن با مورينيو را بچشيم."
ايوانويچ ادامه داد: "خواهيم ديد که چه اتفاقي مي افتد، شما نمي توانيد آينده را پيش بيني کنيد و اين زمان مناسبي براي صحبت کردن در اين مورد نمي باشد."
کاپيتان تيم ملي صربستان در پايان گفت: "او يک موفقيت بزرگ در استمفوردبريج بوده است و علاوه بر اين او بارها عنوان کرده که چلسي خانه اوست و اين بدين معناست که او عاشق باشگاه است. اين چيز مثبتيست و با اين اتمسفر شما مي توانيد به موفقيت برسيد."
پاندف گفته: «آنچه میتوانم بگویم این است که امضایی که روی فکس است متعلق به من نیست. ژوزه مورینیو انتخاب من بود و همه این را میدانند
سایت گل – ژوزه مورینیو از گوران پاندف حمایت کرده و گفته او صداقت و قدرت خود را نشان داده است.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، این مربی 50ساله هفته گذشته گفت که در رایگیری برای انتخاب بهترین مربی سال فیفا تقلب شده است. او به گوران پاندف اشاره کرد و گفت که کاپیتان تیم ملی مقدونیه گفته به مورینیو رای داده اما رایش را به نام دلبوسکه ثبت کردهاند. فیفا تصویر رای پاندف را منتشر کرد که در آن دلبوسکه را انتخاب کرده بود.
مورینیو گفته: «پاندف یکی از آنهایی بود که به من زنگ زد. بقیه ترجیح دادند نامشان فاش نشود و من باید به این احترام بگذارم. من صداقت و قدرت گوران را میستایم.
هدف من این بود که توضیح دهم چرا در گالا حضور نیافتم، نه این که بگویم چرا پیروز نشدم. البته در کل احتمالا من برنده هم نمیشدم، اما اکنون همه چیز برایم شفاف شده و هیچ کسی نمیتواند از من انتقاد کند. نقطه، تمام!»
پاندف گفته: «آنچه میتوانم بگویم این است که امضایی که روی فکس است متعلق به من نیست. ژوزه مورینیو انتخاب من بود و همه این را میدانند. ما همه میدانیم که اتفاقات عجیبی میافتد، اما نمیتوانیم روش روی دادن آنها را عوض کنیم. نه من و نه مورینیو.»
فیفا بیانیهای رسمی منتشر کرده و اعلام کرده که پاندف باید از اتحادیه فوتبال مقدونیه توضیح بخواهد: «اگر پاندف رایش را قبول ندارد باید فدراسیون فوتبال کشورش را مقصر بداند، نه ما را!»
دوستان رئالی
ورزش 3 تور ورزشیش رو قراره ببره ترکیه برای بازی رئال گالا
اگه خواستید برین:n02:
پسر زین الدین زیدان ، انزو زیدان در تمرینات Real Madrid B
چطوره؟ صبر کنید تا لود بشه. (980KB)
دوستان یه خبر جالب!
ایول کریس همینجوری پیش بری که محبوب ترین بازیکنی!:n12::n12:
دوستان فردا ساعت 23:30 هم بازی ساراگوسا - رئال مادرید
شبکه ورزش به صورت زنده!
اقدام ضد صهیونیستی؟نقل قول:
این کجاش چنین چیزی بود؟ اون که موتینیو بازیکن پرتغال هستش ، یکی از بهترین بازیکنانشون هم هست ...
قبلا در موردش صحبت کردیم و مسئله حل شد...
محسن جان دقت نکردی!نقل قول:
برو بادقت فیلمو ببین!