بچه ها ایا پچ فیفا 13 اومده. اگه اومده از چه سایتی دانلودش کنیم.مرسی
Printable View
بچه ها ایا پچ فیفا 13 اومده. اگه اومده از چه سایتی دانلودش کنیم.مرسی
حواسم نبود پیشنهاد مربی گری تیم Paraguay هم برام اومده :sq_2:
قبول کردم بعد تو بازی بعدی گزارشگر اشاره کرد به این موضوع که همچین کاری کردم !!!
لیگ فرانسه خیلی باهاله
مخصوصا اون یارو که نتایج رو اعلام میکنه با لهجه فرانسوی
حرف ژ تا دلت بخواد کاربرد داره تو این لهجه !
بازی اورجینال داری یا کرکنقل قول:
ای بابا خوش بابا به داد ما هم برسید تا میخوام بازی کنم از بازی میپره بیرون الان جدیدا که همین طوری توش میچرخم هم میپره بیرون بعدش تو پوشه گیم یه پیغام کرش میادش چکار کنم ککککککککممممممممکککککک
من هم خوب میبرم هم بدجوری میبازم شده شش هفت تا از تیمهای درجه دو میخورم تمام بازیهامم پرگل میشه همیشه هم از پشت محوطه گل میزنم البته full assist و با بازیکنای بزرگ که پاور شوت بالایی دارند
البته فکر کنم چون عادت نیستم این اتفاقات میفنه مثل فیفا12 که اوایل بازیهام پرگل بود بعدها بیشتر دفاع میکردم و درنتیجه کمتر گل میخوردم وکمتر گل میزدم
هوش مصنوعی نوع (سبک) بازی سی پی یو رو از الان نمیشه زیاد تشخیص داد اگر زیاد باهاش بازی کردیم و همچنان هیجان انگیز بود و تکراری هم نشد برامون، میشه گفت هوش بالایی داره
البته فعلا قطعا میشه گفت انیمیشن ها به همراه هوش بعضی قسمت ها مثل جایگیری مدافعان و مثل فرار از افسایدهای مهاجمان خیلی باکیفیت و بالا رفته
این حالت حس سبکی و لغزندگی (حالت بی تعادلی) و یه جورایی کنترل نشدن آسون بازیکن همراه توپ به نظر من حتی باید سختتر و نچسب تر هم بشه بالاخره شبیه سازی فوتباله و فوتبال واقعی یعنی یک توپ سنگین و گرد که هرآن امکان داره از دست بره بعلاوه اینها باید تعادل خود همراه با حرکت دادن توپ هم حفظ کنیم، فیفا 12 اینطور نبود توپ مثل چسب بود و بازیکن هم براحتی کنترل میشد آدم حس اون سختی فوتبال رو درک نمیکرد واقعا تیم سازنده فیفا فوتبال رو میفهمه و میدونه چی میخواد....
روی نسخه هایی که بیرون میفروشن هم میشه کرک و پچ جدید نصب کرد؟
فرقی نداره چون دو تا فایل نصب شدشون به یه صورتهنقل قول:
من تو فیفا 13 هم مشکل دروازبان موقع پنالتی و انجام ندادن تکنیک ها رو دارم کسی نمیدونه باید چه کار کرد؟؟؟
ما بودجه مون نميرسه اورجينال بگيريم .كركنقل قول:
خوب اپدیت هم باید کرک بشه که هنوز نشده اگه بشه همه ی سایت ها میزارن ولی تو ایران سافت 98 سریع ترینهنقل قول:
من هنوز فیف 13 رو نصب نکردم ولی احتمالا باید مثل فیفا 12 باشه. برای پنالتی و حرکات تکنیکی باید دکمه شوک سمت راستی رو تعریف کنید. با اون هم مشکل دروازه بان موقع پنالتی برطرف میشه هم باهاش میتونید حرکات تکنیکی رو انجام بدیدنقل قول:
اه اه چقدر توی کریر سخت شده بازی . اومدم چلسی رو برداشتم . 6-1 از اینتر خوردم . 1-0 هم از فیورنتینا . حالم به هم خورد از این نتیجه . بیرون کریر که میزنم با چلسی معمولا میزنم اما توی کریر ... اه اه چه وضعشه .
اصلا به کل بازیکن هام ضعیف شده بودن . یه توپ رو که میگرفتن به هیچ وجه نمیتونستن خوب کنترل کنن . یعنی first touch سخت شده بود . جای گیری هاشون هم که دیگه بدتر از قبل . یه لحظه حس کردم دارم دوباره فیفا 12 بازی میکنم .
در حالی که اصلا توی بازی معمولی و exhibition اینجوری نیست و کاملا کنترل بازی دستمه . بادم رفت بگم یه چند باری هم گل به خودی زدم توی کریر . نمیدونم واسه شما هم همینطوره ؟ سختی بازی توی کریر زمین تا اسمون فرق میکنه ؟
آمار FIFA 13 به نقل از فیس بوک EA SPORTS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میگم گزارشگر عربی برای بازی هست؟؟
یه درخواستی داشتم کسی تنظیمات مخصوص کیبورد را داره؟(همون تنظیمات کلاسیک و قدیمی که مثلا شوت دکمه d پاس s وسانتر a و....) اگه دارین ممنون میشم بدین بهم
دوستان توی اجرای بازی لگ ندارند؟ با اینکه سیستمم برای این بازی نسبتا خوبه ولی کاملا روان اجرا نمیشه. البته آنچنان محسوس نیست ولی موقع اجرای بازی یک مقدار لرزش داره.سیستمم هم اینه:کارت گرافیک:سافایر 7750/رم 4/سی پیو corei2120
کسی مشکل لگ نداره؟این تنظیمات fifaconfig باید چطور باشه؟این msaa option باید off باشه؟ربطی به ویندوز سون یا ایکس پی که نداره؟من روی سون نصب کردم.
خوب چطوری این کار رو کنم برنامه ی خاصیه یا مثل پیس جای خاصی برای این کار هستنقل قول:
(دسته ی سیمی پلی دارم با مبدل وصلش میکنم)
یکی به ن بگه ضربه ایستگاهی چطوری بزنم هر چی میزنم بیرون میره با کلی فاصله!
سلام
بازی فوق العادس اصلا فکر نمی کردم اینهمه تغییر کنه
حدود نیم ساعت بازی کردم بیشتر نمیتونم توضیح بدم ولی خیلی عالیه
سوال منم هست:46:نقل قول:
خیلی ممنون خودم پیداش کردم وای چه باحال شده از نصف امکانات فیفا محروم بودم دوستانی که شک سمت راستشون تکنیک نمیزنه این فایل رو جایگزین کنن تو پوشه ی fifa 13 توی my documentsنقل قول:
http://uploadkon.ir/?file=buttonDataSetup.rar
با سلام خدمت دوستان
فیفا 13 را نصب کردم چند مشکل داشت. کسی میتونه کمکم کنه؟
1) بازی کمی لگ داشت. (مشخصات سیستم: لپ تاپ سونی fw dfb 490 - سی پی یو: core 2 dou 2.8 - کارت گرافیک : atia mobility hd 4650 1g up to 2 g - رم : 4 gig - ویندوز 7 )
2) کیبورد تنظیم نیست.
ضمن اینکه کارت گرافیک هم آپدیت هست.
بالا رو نگه دار بعد شوت بزننقل قول:
msaa برای لگ اف باشه که بهترهنقل قول:
frame rate رو بزار رو 60 نتیجه رو اعلام کن
میخوام ببینم همدردیم یا خیر آخه لگ من بخاطر افت فریم نیست یه لرزش خیلی خیلی ریز هست
سون بهتره
سلام.میخواستم بدونم چرا وقتی تو بازی میرم از بازی میاد بیرون؟ کرکش هم درسته؟
آقا من مثل دمو وقتی میخوام وارد زمین شم بازی میپره بیرون باید حتماً alt+tab بگیرم از بازی بیام بیرون و دوباره برم تو بازی تا بتونم بازی کنم!! چرا؟!!کارت گرافیکم هم آپدیت هست...
کسی این مشکل رو نداره؟
بچه ها فیفا 13 رو کامپیوتر پسر داییم نصب کردم فقط تا ایکون مسی میره دیگه حتی واسه انتخاب کردن زبان هم نمیرسه باید چکارش کنیم. مرسی
آقا جرا وقتی که میخوام بازی کنم میپره بیرون؟
اقا من دو تا سوال داشتم کیبدرد چه جوری مثل قبل میشه مثل قبلنا شوت یا d بود اینا وفیفا conficgمن بالا نمیاد خطا میده چه جوری تنطیم کنم
چرا همه مثل من وقتی میخوان وارد بازی بشن میپره بیرون ؟؟؟ مشکلش چیه؟؟
سلام دوستان
من به تازگی بعد از حدود 10 سال (از زمان wining eleven) از PES به FIFA مهاجرت کردم و واقعا عاشقش شدم...:40:
می تونم بگم که فوق العادست...روانی کرده منو...بخصوص این FIFA 13
من Career Mode بازی میکنم...واقعا محشره...خود خود زندگیه...
وقتی امروز ابروی پویول در برخورد با آرنج مهاجم حریف شکست داشتم دیوونه می شدم...!!! آخه تا این حد طبیعی ؟؟؟؟؟
یا مثلا اینکه بدون سوت داور بازی رو شروع کردم و داور دستور داد دوباره شروع کنم...!!!!!!!!!!!
من عاشق این طبیعی بودنشم...خیلی حال کردم وقتی دیدم کنترل توپ خیلی سخت و غیرقابل پیش بینی شده...کاملا حس میکنی تو زمینی !!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته من چون به دسته PES عادت داشتم دکمه های فیفا رو مثل اون تنظیم کردم و الان چند تا سوال دارم :
من دکمه ها رو اینجوری تنظیم کردم :
دکمه مربع = شوت
دکمه ضربدر = پاس
دایره = تکل و سانت
مثلث=پاس عمقی
RB یا R1 = سرعت
RT یا R2 = کنترل توپ
LT یا L1 = تغییر بازیکن - شوت چیپ
LB یا L2 = کات شوت - دفاع هم تیمی
---------------------------------------------------------
چطوری پنالتی بزنم و بگیرم ؟
چطوری توپ رو بندازم جلو و استارت بزنم ؟
تکنیک ها رو چطوری اجرا کنم ؟
چجوری تاکتیک ها رو اجرا کنم ؟ مثلا پرس شدید یا حمله همه جانبه مثل موقعی که عقبم ؟
چطور دستی آفساید گیری کنم؟
.................................................. ........
مرسی
عزيزم شما همين فيفاي مارو بازي كردي ؟ پاره شدن ابرو ؟؟ شروع بازي بدون سوت داور ؟؟؟
دوستان در جوگيري تخصص دارن !
در مورد بحث 2k هم حرفي نزنم بهتره !فوتبال رو با بسكتبال يا تنيس مقايسه مي كنيد ؟
بچه ها فیفا 13 رو کامپیوتر پسر داییم نصب کردم فقط تا ایکون مسی میره دیگه حتی واسه انتخاب کردن زبان هم نمیرسه باید چکارش کنیم. مرسی
من حتی سیو هم نمیتونم بکنم...توبخش سیوها چندتا فایل از اول که نصبیدم هست...نه میشه روشون سیو کرد ونه هیچی...
این سیو ها کجا ریخته میشه؟تو داکیومنت؟
روی ویندوز XP بازی اصلا لگ نداره. فقط روی 7 هست که مشکل دارهنقل قول:
بچه ها چه خبره اینجا . همه پستها مربوط به اجرای فیفاست . تاپیک نصب و اجرا جداست . خواهشا یکی اینجا رو مرتب کنه . ساعتی چند صفحه به این تاپیک اضافه میشه .
نقل قول:
1.موقع پنالتی زدن اون نوار سمت چپ پایین رو باید روی سبز نگه داری و شوت رو پر کنی . موقع زدن پنالتی یه نشونه مخفی روی دروازه هست . بعدش توی باید سریع با اون نشونه گیری کنی . توی قسمت skill games پنالتی ها رو بازی کن دستت میاد .
2. شوک سمت راست رو فقط یه هر طرف بزنی توپ رو میندازه اونور .
3.همون دکمه کنترل توپ رو بگیر و با شوک سمت راست میتونی تکنیک بزنی . توی help خود فیفا قسمت کنترل داره تکنیک ها رو .
4.دو سری تاکتیک داریم . تاکتیک های تعریف شده و تاکتیک های تیمی . توی پد دسته دکمه پایین رو که بزنی میره واسه انتخاب تاکتیک تعریف شده مثل ضد حمله یا custom tactic و ... که باز با پد دسته اینا رو انتخاب میکنی . اگه بالا رو که بزنی میره واسه انتخاب تاکتیک های تیمی که لحظه ای هستن . مثلا دفاع هم به حمله اضافه بشه یا ...
5.فکر نکنم داشته باشیم توی فیفا . فقط باید با کنترل بازیکنات افساید بگیری . البته این افسایدگیری توی قسمت تاکتیک تیمی هم هست که من یکی تا حالا استفاده نکردم . کلا از تاکتیک های پد بالا استفاده نمیکنم خیلی .
روی 60 گذاشتم حل شد.دمت گرم:sq_25:چه فوتبالی شده قابل قیاس با فیفا 12 نیست.نقل قول:
نقل قول:
چرا. داره. البته باید دسته xbox داشه باشید یا اینکه با آنالوگ بازی کنید و فلش ها رو تنظیم کنید برای این کار ها.
توی بازی می تونید با استفاده از فلش ها ( جهت ها) یا همون D pad تاکتیک پیاده کنید. یکی از تاکتیک ها offside trap هست که به محض اینکه بزنین تمام بازیکنان خط دفاع می کشن عقب. عملا بدرد نمی خوره چون من هیچکسی رو ندیدم که استفاده کنه! چون دفاع کلا یهو وای میسته! در حدی که اگر اشتباه بزنی یهو مهاجم حریف با فاصله 600 کیلومتر میوفته جلو و تک به تک میشه.
کسی جوابه منو نمیده؟نقل قول:
داداش منم همین مشکل کیبورد رو دارم ولی کسی جواب نمیدهنقل قول:
تایپک مشکلات نصب و اجرا رو میخوندی شاید مشکلت حل میشد برای config
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو اینجا یکی از دوستان توضیح داده
دوست من تنظیمات کلیدها داخل خوده بازیه نیازی به config نداره. برو settings-controls و بعد با زدن دکمه e برو رو منوی تغییر دکمه های keyboard. یادت نره سیو کنی!نقل قول:
هنوزم منتظر جواب هستمنقل قول: