Emsisoft
دو موتور اسکن
سریع و سبک
زبان فارسی
Emsisoft
دو موتور اسکن
سریع و سبک
زبان فارسی
سلام
چند صفحه اخیر رو خوندم. به نتیجه واحدی نرسیدم (طبیعی هم هست)
برای ویندوز 8 بهترین آنتی ویروس و فایروال چیه؟؟
میخوام در درجه اول امنیت بالا باشه. خیلی. در درجه دوم سرعت خوب باشه. اگه بشه روی ویندوز سرور (2003 و 2008) و ... هم بهش اعتماد کرد که خیلی بهتره.
اگه پک باشه خیلی بهتره ولی نشد هم اشکالی نداره
برای ویندوز 8: Emsisoft Anti-Malware + Emsisoft Online Armor
برای ویندوز سرور: Emsisoft Anti-Malware + فایروال دلخواه
امروز رفتم برای تست جی دیتا دانلود کنم....خودتون حجم فایل خام نصب رو برای دانلود تازه توی نسخه شخصی و نه بیزینس و تجاری ببینید::::n04:
معلوم نیست بعد از نصب چند گیگ فضا میخواد؟؟؟؟:n02::n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام " منم دان کردم ولی هنوز نصب نکردم تا مطمئن شم آفلاینش وجود خارجی داره. خب چطور بود؟ نصبیدین؟نقل قول:
دوستان راسته که میگن امسال آنتیویروس بیت دیفندر بهترین انتخاب شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟(سال 2012)
:n04:نقل قول:
این قضیه فقط یه چیز را نشون میده : کیفیت پایین شاخص های نرم افزاری شرکت GData
خیرنقل قول:
آنتی ویروس برتر سال وجود نداره دوست عزیز
فقط از طرف موسسه AV-C به عنوان بهترین محصول انتخاب شده است
موفق باشید
میشه در مورد جمله بولد شده توضیح بدین ممنون.نقل قول:
سلام به دوست خوبم:نقل قول:
نه عزیز.من مگه کله م خرابه با این اینترنت افتضاح یکماه اخیر و حجم محدود اینو دانلود کنم؟؟؟؟البته اصلا به شما و کسانی که دانلود کردن قصد کم احترامی ندارم و منظورم اینه که اینترنت خراب و حجمیه مال من البته...:n01:
من با نرم افزارهایی رایگان که حجمی کمتر از یک پنجم این نرم افزار دارن میتونم امنیت به مراتب بسیار بیشتری ازین نرم افزار داشته باشم و فقط کنجکاو شدم که روی سیستم مجازیم تستش کنم که سخت پشیمون شدم.....
800 مگابایت برای اینترنت سکوریتی؟؟؟؟؟؟:n21:
سلام محمد جان:نقل قول:
این قضیه فقط یه چیز را نشون میده : کیفیت پایین شاخص های نرم افزاری شرکت GData
++++++++++++++++++++++++++++++++لایک
سلام بله چرا نشه دوست عزیزنقل قول:
ببنید اکثر آنتی ویروس ها اگر آپدیت ها داخل فایل ستاپ خود تزریق کرده باشند حجمی بین 200 تا 300 مگابایت دارند
اگر آپدیت ها نباشه یا کمی از آن باشه بین 50 تا 150 مگابایت حجم دارند
حالا به نظرتون چرا محصولات این شرکت بین 500 تا 800 مگابایت حجم دارند؟؟ میدونید این نشون میده این شرکت روی نرم افزار خود وقت نمیگذاره شاید هم بگذاره ولی متخصصانش قادر به ارتقا ساختار آن نیستند
اکثر شرکت ها رو به کاهش حجم آپدیت ها و سورس نرم افزار هاشون دارند میرند ولی این شرکت همیشه حجم های غیر منطقی داشته است
تازه اگر وب روت را کنارش بگذاریم که نمیدونم جی دیتا اصلا روش میشه بهش نگاه کنه باید از خجالت آب بشه بره توی زمین
Webroot 800 KB
GDATA 800 000 KB
:n02: اتفاقاتحریک شدیم و تا تونستیم کلیک کردیم.نقل قول:
من ک خوندم آویرا بوده.!!
سلام خدمت همه
می خواستم به اون دوستانی که از نرم افزار امنیتی و آنتی ویروس های کرک شده استفاده می کنند هشدار بدم که اولا حتما آسیب ها آنتی ویروس های کرک شده رو جدی بگیرند
دوما اگر اطلاعات کامپیوترتون براتون مهم نیست آنتی ویروس کرک شده نصب نکنین چرا که با این کار راه رو برای نفوذ توسط هکر ها راحت تر می کنین !!!
متاسفانه یا خوش بختانه خیلی از ما از جمله خود من از دادن پول بابت امنیت کامپیوترمون خودداری می کنیم
اینجاست که آنتی ویروس های رایگان به دردمون می خورن
من با نگاه کردن به تست های معتبر av test و av comparatives متوجه شدم که چقدر این آنتی ویروس رایگان avast قدرت منده !!!
شما اگر حتی nod32 اورجینال هم بخرین در برابر avast نسخه رایگانش هیچی نیست !!!
بنابراین اگر به دنبال آنتی ویروس عالی سالم و ایمن می گردین و نمی خواین هزینه ای بایت امنیت بدین بهتره به سراغ avast برین
امیدوارم این مطالب مفید بوده باشه
آواست آنتی ویروس خوبی هست،منم یکی از طرفدارهاش بودم و یادم میاد اولین بار ورژن 4.8 رو نصب کردم
اما متاسفانه کاربران ایرانی رو تحریم کرده و یکم کار آپدیت رو مشکل کرده ...
:n23:
با سلام به دوستان عزیز.امکانش هست از panda cloud در کنار آنتی ویروس دیگه مثلا نورتون استفاده کنم؟ با توجه به اینکه پاندا کلود امکاناتreal time protection & behaviour blocker داره میخواستم ببینم باعث تداخل در کار آنتی ویروس اصلی نمیشه؟ با تشکر فراوان
سلامنقل قول:
شما اگر برای تجریه و تست میخواهید این جور موارد را نصب کنید که اشکالی نیست ولی وقتی خود نورتون برای امنیت شما کفاف میدهد دیگه دلیلی برای نصب سوییت دیگر نیست دوست عزیز
نورتون یه مقدار در شناسایی ویروس های فلش خوب عمل نمیکنه.به همین دلیل خواستم در کنارش از یک مکمل دیگه استفاده کنم.(بیشتر میخوام بدونم آیا در کار هم تداخل ایجاد میکنند یا خیر.)البته امسی سافت حالت free هم که real time فعال نیست هم مد نظرمه.نقل قول:
سلام به همه دوستان عزيز
ضمن تشكر از زحمات كاربران عزيز و فعالان انجمن آنتي ويروس و ناظران محترم به اطلاع مي رساند
نظرسنجي تاپيك ريست شد و نتايج نظرسنجي سال 2012 در پست اول قرار داده شد
ضمنا قابليت رأي گيري مجدد بزودي اضافه خواهد شد
موفق باشين
آیا داشتن یک آنتی ویروس لازم و ضروریه ؟!
بنظر من لازمه که یک انتی ویروس داشته باشید. یعنی هر کامپیوتری باید یک انتی ویروس داشته باشد مگر اینکه اطلاعات داخل کامپیوتر اصلا برات مهم نباشهنقل قول:
نقل قول:
سلام
خب فکر کنم اگر مکمل برای ویروس های فلش نیاز دارید از USB Disk Security استفاده کنید
در غیر اینصورت امسی سافت فری هم خیلی خوبه
سلام
من واقعا خیلی بین انتخاب3 norton 360 v20 & kaspersky pure مونذم نمی دونم کدوم یکی رو انتخاب کنم لطفا کمک کنید
با سلام به دوستان عزيزنقل قول:
قابليت رأي گيري مجدد به تاپيک اضافه شد
موفق باشين
انتخاب بین این دو محصول واقعا سخته و بیشتر بر میگرده به سلیقه شما و جفتشون امنیتو کامل برقرار میکنن.نقل قول:
ولی اگه سیستم قوی دارید به شما کسپر و اگه ضعیفه نورتون پیشنهاد میکنم.
با سلام
نتایج نظرسنجی سال 2012 :
سلام
برای ویندوز ۸ چه آنتی ویروسی میشه نصب کرد؟
کلا راه محافظت تو این وین چیه؟
اکثر بسته های امنیتی روی وین 8 نصب میشن.نقل قول:
شما یه اینترنت سیکوریتی مثل کسبر نصب کنید کاملا محافظت میشید...
پس به چه دلیل به من گفتن هیچ آنتی ویروسی روی وین 8 نصب نمیشه ؟
من الان رو وین 8 نورتون دارم خیلی خوب عمل میکنه
من از اونایی که اطلاع دارم فقط اویراست که ساپورت 8 نداره.نقل قول:
سلام
من مدت زیادی نورتون داشتم. اما مثل اینکه باعث هنگ کردن لپتاپم میشد و مجبور شدم پاکش کنم.
یه مدت هست که کسپر دارم اما جدیدا ارور میده و توی تاپیکش مطرح کردم. داره اذیت میکنه.
احتمالا باید یه آنتی ویروس دیگه انتخاب کنم. لطفا پیشنهاد بدین. کانفیگ لپتاپم هم خوبه.
سپاس
Emsisoft Anti-Malwareنقل قول:
چرا نمیشه افراد شرکت کننده در نظرسنجی رو ببینیم؟:n02:
فکر کنم فقط آخر رای گیری بشه دید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام مسعود فکر کنم شما هم خیلی دوست دارید ببنید :n02:
میشه نظرسنجی رو باز کرد؟یا باید بره مقامات بالاتر؟:n02:
سلام به دوستان
من جدیدن با این سایت بسیار مفید و آموزنده آشنا شدم
ولی تو نظر سنجی هر کی رو میبینم از یه آنتی ویروس طرفتاری میکنه با عث تعجبه واسم ؟
به نظر من هرکی نگاه ظاهره انتی ویروسش میکنه مثلا اگه سرعت کامپیوترشو کم نکرد یعنی بهترین آنتی ویروسه ؟یا اگه منوی برنامه رنگی پنگیو قشنگ بود یعنی این انتی وایروس خوبه ؟؟!!
به نظر من اشتباست .
باید نگاهی به تاریخچه آنتی ویروس کرد .باید قابلیتاشو مورد برسی قرار داد ..
مثلا نورتون به نظر شخصی من یکی از قدیمیترین آنتی وایروس هاست .
و بسیار قوییه .یادمه قبلنا به صورت سیستم داس بود .
و الانم دارم ازش استفاده میکنم و منوی ساده ای هم داره و خیلی هم قدرت منده
ببخشید خیلی حرف زدم نظر شخصیمو گفتم
:n01:
سلام دوستان
لطف میکنید یک ویروس اسکنر (ترجیحا بدون ریل تایم یا قابل یا قابلیت خاموش شدن ریل تایم ! ) با قابلیت اپدیت معرفی کنید ؟
میخام کنار COMODO Internet Security داشته باشم .
ام سی سافت رایگان. مالور بایت
سلامنقل قول:
طی سال های پیش ( 2011 - 2013 ) اکثر آنتی ویروس ها مطرح امکان و قدرت تامین امنیت سیستم ها را دارند و قابلیت ها و سبک برنامه نویسی آنهاست که انتخاب ها را متنوع کرده است
البته شما اگر به نظر سنجی دقت کنید متوجه خواهید شد که باز هم سوییت هایی هستند که مشتری و کاربر بیشتری دارند
موفق باشید
سلام :نقل قول:
خود کومودو هم یه اسکنر بسیار قدرتمند ( comodo cleaning essentiale)داره که احتیاج به نصب هم نداره و از روی فلش مموری هم آپدیت آفلاین و آنلاین میشه و هم اسکن میکنه...
امسی سافت هم مثل همین قابلیتهای بالا رو توی محصول قدرتمند امرژنسی کیت داره...
فقط مال کومودو کم حجم تره و مال امسی حجم خودش و معمولا آپدیتهاش بالاست اما می ارزه...
اما شخصا معتقدم از ویروس توتال یا اسکنرهای آنلاین هم استفاده میتونید بکنید...
هر چند کومودو احتیاج به مکمل بهیچ عنوان نداره اگه بلد باشید باهاش کار کنید...
سلام دوستان،،
من الآن یه فایروال کومودو و یه آنتی ویروس avast free رو لپ تاپم نصبه،
به نظرتون می ارزه جاش یه اینترنت سکوریتی کرک شده نصب کنم؟؟
یا تو همون ترکیب آنتی ویروس + فایروال ، گزینه بهتری هست؟