کسی نیست مرا یاری کند ........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:n23:نقل قول:
Printable View
کسی نیست مرا یاری کند ........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:n23:نقل قول:
با دمتان گرم دیگه جواب نمیدین ماشاا.. سه تا تاپیک عوض کردین حالا جواب پست مارو نمیدین!ایول دمتان گرم:n22::n22:نقل قول:
این هدفون هدفون خیلی خوبیهنقل قول:
ولی صدای دارکی داره که بیشتر به درد الکترونیک میخوره تا سبک مورد نظر شما
hd598
و
beyerdaynamic dt 880
هدفون اولی دارای صدای نزدیکی نسبت به hd600 هستش
صدایی که ممکنه برای برخی خسته کننده باشه
صدای کاملا فلت که وقتی شما بیس m50 رو مناسب میدونید
پس بیس این هدفون به نظرتون نسبتا ضعیف میاد.
beyer صدای دلنشین تر و نرم تری داره
ولی بازم بیسش به اندازه ی m50 نیست.
اگر صدای monitor رو بیشتر می پسندید hd598 رو انتخاب کنید.
ضمن اینکه توصیه می کنم m50 رو دوباره یه امتحانی بکنید
چون هر هدفونی در لحظه ی اول ممکنه صداش برای ما خیلی خوب نباشه
اما با گذر زمان و عادت کردن مغز ما به صداش صداش خیلی دلنشینتر خواهد شد و تفکیک جزئیات برای ما راحت تر میشه.
بنده هم تایید می کنم صدای خوبی داره M50 و تفکیک عالی بعد از یه مدت بهتر میشهنقل قول:
نقل قول:تشکرنقل قول:
خوب من اگر بخوام از برند Audio-tecnica هدفون بگیرم از M50 بالاتر چه مدل هایی ارزش خرید داره؟
دوستان هدفون های یاماها وارد میشن؟!ازنمایندگی یاماها پرسیدم نداشت:n29:
سلامنقل قول:
نوکیا چند مدل هدفون بلوتوسی داره .از جمله مدلهاش bh-503 و bh-505 که با توجه به نوع استفادتون میتونین تهیه کنین.
سلامنقل قول:
متاسفانه مدل zx300 رو ندیدم ولی فعلا با توجه به موجودی بازار و با توجه به قیمتهای موجود بهترین انتخاب هدفونهای مانیتور همین مانیتورهای akg هست.مدل k44 و k77 , k99 هست.
دوستان تا 200 هزار تومان بهترین گزینه برای گوش دادن به موسیقی چیه ؟ سورسم کوان i9 هست ...
الان یه ایر باد سنهایزر دارم ک صدای سردی داره که خوب دوستش دارم اما به دلیل یه مشکل مادر زادی ک یکی از گوشام داره صداهای سرد یه مقدار ازاردهنده میشه برام توی خیلی از مواقع و این قضیه داره لذت بردنم رو از موسیقی کم مبکنه....
و اینکه چون اون مدل رو ایر باد خریدم میخوام ایندفعه یا فول سایز باشه یا inear..صدا گرم باشه و البته با جزییات خوب...عجه ای ندارم توی خرید اما میخوام یه هدفون خوب با صدای گرم تهیه کنم :)
همه جور اهنگ هم گوش میدم اما راک از همه بیشتر ... و بعدش پاپ...و در نهایت کلاسیک و سنتی...
مدل مورد نظر بهتره ک توی کشور پیدا بشه (تهران) . t-jays یا klipsch گزینه های مناسب با این قیمت دارن که راحت پیدا شه؟ و کیفیت خوبی رو ارایه بده؟
سلامنقل قول:
فکر کنم audio technica m30 گزینه مناسبی باشه.
سلام:نقل قول:
ممنون...اره دیروز یکمی راجبش خوندم...فقط اینکه قیمتی که من توی یک سایتی دیدم 325 بود...همینه قیمتش؟ و اینکه با امپدانس 65 اهم میتونه با i9 درایو شه؟ من همهی هدفونهایی ک تا حالا استفاده کردم 32 اهم بودن...
جایی رو سراغ دارید که بتونم تستش کنم؟
خدا رو شکر بالاخره یکی جواب مارو داد.... اقا ممنون از راهنمایت ولی چه سود که اینقدر دیر شد که دیگه Jabra Street 2 گرفتم و نتونستم از راهنمایت استفاده کنم .... به هر حال بازم ممنون الهی پیر شی جووووننقل قول:
سلام.. من قصد خرید یه هدفوم InEar دارم .. لطفا راهنماییم کنید تا انتخاب خوبی داشته باشم..
همه سبک موسیقی گوش میدم ولی بیس بالا چندان برام مهم نیست میخوام صدای گرمی داشته باشه و جزییات موزیک و با کیفیت پخش کنه
تا حدود 100 تومن هم بودجه دارم..
تو نمایندگی سونی پایتخت مدلهای Ex10 و Ex60 داشت ولی نمیدونم صداشون چجوریه و تست هم نداشتن.. کسی تستشون کرده؟
صدای هدفونهای سنهایزر cx280 , cx281 چطور هستش؟
ممنون از راهنماییتون
دوستان عزیز میخوام واسه گوشیم هندزفری بخرم . بیشتر پاپ گوش میدم . میخوام صدای شفافی داشته باشه . یعنی از هندزفری خود گوشی بهتر باشه . گوشیم Arc s هست .
ممنون میشم راهنماییم کنید چه مدلی بگیرم .
بودجه هم تا 50 تومن .
ممنونم ازتون .
تو این قیمت مدل mh1 واسه سونی اریکسون هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببیننقل قول:
سلام ب اساتید عزیز خودمون
مامیخوایم یه هدفون بگیریم تا 130 تومن پول داریم
این مدلو خیلی چشمم گرفته Creative Wireless CB8100 خواستم بدونم وسیله ای که میخواد بهش وصل بشه حتما باید بلوتوث داشته باشه؟ یابدون بلوتوثم کار میکنه؟
:n13:
کسی نیست؟؟نقل قول:
توروخدا یکی جواب مارو بده
لطفا دیگه پست تکراری ندید کسی پاسخی داشته باشه میده از این به بعد پست های این چنینی پاک میشه...
سلام دوستان
من دنبال یک هدفون in-ear Earbu هستم (مثل مال آیپاد ) که کیفیتی به مراتب بهتر از مال آیپاد داشته باشه و جنس عالی یعنی بعد از خرید احساس بشه بهتر از مال اپل هست البته اینم بگم که من همه نوع موسیقی گوش میدم ولی بیشتر پاپ و اکثر مواقع هم با صدای کم گوش میدم در حد 50 تا 60 درصد. سورسم هم آیپاد و آی ریور هست.
:n13::n13::n13::n13:نقل قول:
سلام به شمانقل قول:
بله قابل استفاده هست و شما می تونی بدون استفاده از آادپتور بلوتوث ش ازش به عنوان هدفون بی سیم بلوتوث استفاده کنید
شما هم موفق باشید.
1. اگه به درصد مقایسه کنیم و مدل 77 رو 100 درصد فرض کنیم مدل 44 میشه 70 درصدنقل قول:
نوشته شده توسط Kamyar_AnathemA;7396683[RIGHT
2. پیشنهاد حداقل شیشتم میشه هر پلیری که بتونه حداقل 100 میلی وات توان خروجی داشته باشه و پلیر کاملا مناسب هم میشه هر پلیری که بتونه 300 میلی وات توان داشته باشه
3. چون پایونیر رو به شخصه تست نکردم نمیتونم درست پیشنهاد بدم ولی فک میکنم برای کابرد شما مدل AKG بهتر باشه چون پایونیر تاکید بر بیس قوی داشته که مناسب سبکهای الکترونیک هست در حالیکه AKG هدفون مانیتور هست
شما هم موفق باشید.
خوب اینطور ک پیداست کاملا میشه با پلیر پرتابل درایوش کرد...فقط میمونه قیمتش...تا حدود 200 تومان هست یا همون 325 هزار تومان که گفتم؟نقل قول:
و اینکه برای inear چه پیشنهادی دارید؟
ممنون از پاسخگویی.نقل قول:
سوال من اینه که mp3 player من بلوتوث نداره و بااین هدفون کارمیکنه آیا؟
بازهم متشکر.:n16:
سلام دوستاننقل قول:
میشه منم راهنمایی کنید.........:n11:
بهترین چیزی که میتونم پیشنهاد بدم که اینجا هم گیر بیارید akg k319 هست اگه نبود k318 و k311 هم خوبه از ادیو تکنیکا cm700 عالیه ولی فکر نمیکنم اینجا پیدا بشهنقل قول:
akg k319 واقعا کیفیتش از هدفون اپل بهتره ؟؟/ الکی نرم بخرم بعد فرقی نداشته باشه یا کمتر باشه کیفیتش ... قیمتش چنده ؟؟؟نقل قول:
سایتی یا جایی که k319 رو داشته باشه میشناسید ؟؟
سلام.بجه ها يه هدفون ميخوام تا ٩٠تومن،سورسم اصليم pc هست.ميخوام فركانس هاي بايين رو باكيفيت و قوي بخش كنه(بيس هاي سرحال و كيك هارو خوب بكوبونه)،البته صداهاي ريز رو هم خوب بخش كنه.اين مدل energy sistem dj 700 porta edition بدجوري جشمم رو كرفته.هدفون خوبيه؟بيزحمت جندتا مدل ديكه هم بم معرفي كنيد.خيلي خيلي ممنون
قیمتش رو ندارم باید از نمایندگیش سوال کنید سایتی هم ندیدم که این مدل رو بفرشندنقل قول:
سلام
لطفا حدودی قیمت های هدفون های زیر رو تو ایران لطف کنین:
AKGK99 PERCEPTION
AKGK 121 Studio
AKGK77 PERCEPTION
مرسی
بله مسلما خیلی بهتر هست بشرطی که اورجینالش رو تهیه کنید.البته بستگی به نوع صدایی که میپسندین داره چون این مدلهای akg بیس متوسطی دارن.پیشنهاد میکنم از هدفونهای jays هم تستی داشته باشین که جدیدا تمامی مدلهاش رو تو مجتمع پایتخت موجود کردن.نقل قول:
فکر کنم k319 رو نمایندگی اواسان موجود داشته باشه.
دوستات عزیزم یکی جواب ما رو هم بده : بهترین ایرفون تا 150 هزار تومن چیه ؟
من میخوام صداش واضح و شفاف باشه و بیس عالی داشته باشه و بیسش عمیق باشه + صداش میدش هم بالا باشه یعنی برای اهنگ راک هم خوب باشه
بهترین تو این قیمت چیه ؟
من سنهایزر cx 175 به قیمت 120 هزار تومان سفارش دادم تا هفته دیگه که بیاد نظرم رو اینجا میگم.(تو سایت چاره 135 تومانه)نقل قول:
با توجه به رویو ها و قیمتش خیلی خوب به نظر میاد.
نقل قول:
:n29: جایی میشه تستشون کرد؟
این سایت ر و ببین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چقدر میشه روی قیمتهاش اطمینان داشت...
سلام دوستان
akg k319 تا چقدر باشه می ارزه خریدنش ؟
با توجه به پست قبلیم :
من دنبال یک هدفونin-ear Earbu هستم (مثل مال آیپاد ) که کیفیتی به مراتب بهتر از مال آیپاد داشته باشه و جنس عالی یعنی بعد از خرید احساس بشه بهتر از مال اپل هست البته اینم بگم که من همه نوع موسیقی گوش میدم ولی بیشتر پاپ و اکثر مواقع هم با صدای کم گوش میدم در حد 50 تا 60 درصد. سورسم هم آیپاد و آی ریور هست.
از این مدل ها که چاره داره کدام رو پیشنهاد میدین ؟؟به نسبت کیفیت به قیمت:n02:
تا 50 تومان میشه ی ایرفون سنهایزر گرفت؟!!
نقل قول:
2 ماه پیش نامداران یک ایر باد داشت 40 و خورده ای تومان بود ...مدلش رو نمیدونم دقیق اما فکر کنم mx 270 بود ...یه مدل هم داره mx-80 که 5 هزار هم زیاده براش اما اونجا میدن 18.... یعنی افتضاحه ها.....!
یه تماس بگیر بببین موجودی دارن هنوز یا نه چون من جدیدا رفتم مدل 270 رو ندیدم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:
این مدل mx 80 واقعا کار سنهایزره؟ من توی سایت سنهایزر اثری ازش ندیدم....
این ایرفون هایی که داخل گوش میره دورش ی پلاستیک داره میخوام!(نمیدونم چطور منظورمو برسونم!)
اونها قشنگ صدای محیط رو قطع میکنه و باعث میشه صدای موسیقی هم بیرون نره!هم هی از گوش تا تکون بخوری در نمیاد!
اگه بهترین مدل تا 50 تومان رو بگید و بهترین مارک باشه ممنون میشم خودم تعریف سنهایزر رو خیلی شنیدم
سایتی جایی هم برای خرید معرفی کنید(تهران)
سپاسگذارم
نقل قول:
منظورتون in ear هست فکر میکنم...سنهایزر زیر 120 هزار تومان محصولی با این مشخصات نداره...(حد اقل توی نامداران ک اینطور بود)
میتونید حضوری برید به بازار موبایل و از فروشگاه نامداران دیدن کنید مدلها رو هم ببینید و در صورت امکان تست کنید...
دوستان حتما میان و بیشتر راهنماییتون میکنن :n01: اما به نظر من تا 50 هزار تومان بهتیرن گزینه ep-630 کریتیو هست به نسبت قیمتش و اینکه in ear هم هست قیمتش هم 40 تا 45 با گارانتی شاب تهیه کنید چون تقلبی زیاد داره... البته صدای هدفون خیلی صلیقه ایه اما با این بودجه نمیدونم گزینه ی بهتری هم پیدا میشه یا نه... ep630 بیس قوی داره ب و اهنگ رو با جزییات متوسط پخش میکنه....
متوجه نشدم دقیقا کجا رو برای خرید معرفی کردید!
حالا در کل ep630 بهتره یا mx270 , 271 ؟؟
از سایت چاره داشتم نگاه میکردم که این مدل رو دیدم mx 375 !قیمتش یکم بیشتره ولی اگه خیلی بهتر از مدلهای قبلی باشه میخرمش
درضمن چطور باید پی به اصل بودن و نبودن محصول برد؟!