فکر کنم با حدود 20 تومن پژو206 تیپ 6 اتومات مدل 83 / 84 هم گیر بیاد! نظرتون چیه؟ به خرج نمیفته؟ ارزش خریدن داره یا نه؟ تیپ 2 چطور؟
Printable View
فکر کنم با حدود 20 تومن پژو206 تیپ 6 اتومات مدل 83 / 84 هم گیر بیاد! نظرتون چیه؟ به خرج نمیفته؟ ارزش خریدن داره یا نه؟ تیپ 2 چطور؟
اصلا هیچ مدل 206 تیپ 6 در این رنج ارزش خرید ندارد ، میتونید تیپ 2 مدل 87 رو انتخاب کنید .نقل قول:
من می خواستم از اشنا پراید بخرم به مشخصات ذیل
به نظرتون پیشنهاد مناسب قیمت جیه ؟
صبا صندوقدار
ماه 12 سال 87
43000 تا کارکرد
دورشم در و گلگیر خورده ولی نه چندان بد. (دو طرف)
---------------------------------------------------
مثلا لاستیک یا موتور باید چک بشن؟
یا کجاها لازمه
پراید مدل 87 با تفاسیری که گفتین قیمت حدود 11 میلیون توماننقل قول:
برای بازدید ماشین تاپیک زیر رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان بنده حدود 12 الي 13 تومان پول دارم و ميخوام يه پرايد بخرم با اين پولي كه دارم چه پرايدي با چه مدلي گيرم مياد
پيشنهاد كارشناسان محترم اين انجمن چيه؟؟
بعضيا ميگن الان خريدو فروش نميشه ماشين تكليف چيه الان خريد كنم يا صبر كنم ؟
میتونید 131 مدل 89 SL خرید کنید .نقل قول:
برای مصرف کننده زمان مهم نیست .
با 13 تومن ديگه؟نقل قول:
راستي نظرتون درباره 132 چيه من 132 رو هم خيلي دوس دارم
با اين پول چه مدلش رو ميشه خريد
132 مدل 88 یا شاید به سختی 89 بتونی پیدا کنی.نقل قول:
اما 131 چون اصالت پراید قدیمی رو حفظ کرده طرفدار بیشتری داره.
آقا من امروز رفتم بنگاه چون از قبل بهش سپرده بودم زنگم زد گفت يه پرايد داره مدل 89 به رنگ سبز تيره تقريبا تو مايه هاي نوك مدادي بود يعني خوش قيافه بود ترمز اي بي اس داشت 80هزار كاركرد داشت وقتي توي ماشين نشستم يكمي احساس كردم ماشين زيرو بندش صدا ميداد ديدم دور درا رو هم زه گذاشته بود كه صداش كمتر بياد موتوري به مكانيك نشون داديم گفت سالمه راستي ضبط هم نداشت بيمه هم تا برج 4 داشت لاستيكا 80درصد سالم قيمت رو اول گفت 12.800 بعدش گفت 12.700 آخرش هم گفت 12.650 كه فهميدم خودش خيلي ارزون تر از اين حرفا خريده كه ميخواد انقدر بهم غالب كنه البته خودش ميگفت كه امروز از يكي كه پول لازم بوده خريده 12.450 ولي ميدونم دروغ ميگفت راستي پلاك ماشين هم خوزستان بود كه بنده الان ساكن اصفهان هستم با اين تفاسير ميخوام بدونم قيمت واقعيش همينه؟؟؟؟؟ برم پاي معامله يا نه؟؟؟؟ دوستام ميشه يه توضيحي بدين؟
زیروبند هزینه زیادی نداره و با 150 تومن کاملا نو میشه ، قیمت رو مناسب گفتن ، 131 بوده دیگه ؟نقل قول:
اتاق رو ببرید به صافکار ماهر نشون بدید تا از سلامتیش مطمئن بشید .
آره 131 بود مطمئني مناسب بوده من فكر ميكنم هيچ ارزوني بي علت نيست دوم اينكه 200تومن ضبط ميخواد 150تومن زيرو بند كه ميشه350 تقريبا ماشين 13درمياد بعدشم ازنظر شما غير عادي نيست ماشيني كه سه سال كار ميكنه انقدر اتاق صدا بده؟ زيادي از ماشين كار نكشيده به نظرتون80هزارتا ميشه سالي 20هزارتانقل قول:
گذشته از اين حرفا نميدونم كه ميدونيد يا نه ولي توي اصفهان سخت ماشيناي خوزستان رو ميخرن به خاطر رطوبت زياد محيط خوزستان هميشه تقريبا يه تومن زير في اصلي ميفته اين پلاك توي استان اصفهان از طرف ديگه رنگ ماشين درسته قشنگه ولي ميگن بيشتر رنگ سفيد و نقره اي يا بژ بيشتر تو بورسه براي خريدو فروش راحت
حالا با اين تفاسير بازم نظرتون همينه كه12.600مناسبه؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت این ماشین در بهترین حالت 13.5 است ، میتونید مورد بهتر پیدا کنید که در اصفهان تردد داشته است . اگر SX هیدرولیک هم بخرید که چه بهتر .نقل قول:
سلام
18-19 یا نهایت 20 چی خوبه ؟
405 یا نه ؟
ریو تر و تمیز ( یا رنگ جزئی) این قیمت مدل چند میشه خرید؟
(ریو رو زیاد تعریف میکنند از نظر مصرف کم و کم خرج بودن ... نظرتون چیه کلا در موردش ؟ )
میتونید به ریو مدل 85 فکر کنید .نقل قول:
405 هم مدل 86
ریو مصرفش خیلی کمه ، شتاب موتورش خوبه و کلا ماشین جفت و جوریه . قطعاتش کمی نایاب شدن و هزینه هاش کمی بالاست ( مثل 206 )
405 مدل 86 میشه خرید ؟؟نقل قول:
قیمتها نسبت به چند هفته پیش چقدر افزایش داشته ؟ (همین 2 3 روز گذشته مث اینکه بالا رفته !!! :n28:) پایین میاد ؟
بله میتونید تا مدل 87 هم پیش بروید ، قیمتها بالا نرفته و تغییری نکرده است .نقل قول:
بین پراید 111 و 131 کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید پیش خرید کنیم؟
کدومش بعدا برای فروشش خواهان بیشتری داره؟ و راحت تر میشه فروختش؟
و خرید بصورت سود مشارکتی بهتره یا با تخفیف خریدن؟
پیشاپیش ممنون.
تفاوت پراید 131 و 111 در تیپ فولشون فقط یه صندوق عقب هستنقل قول:
که اونم بستگی به ملاک های شما داره.
هر دو خودرو با این افت تولید الان خواهان دارن بازار فروش خوبی هم دارن
نوع خرید از شرکت هم بستگی به شرایط مالی و اقتصادی خودتون داره
قیمت روا سال مدل1389 لاستیک 75% وبیمه دو ماه مانده و فنی سالم دوگانه سوز کارخانه ودو تیکه رنگ سمت شاگرد وراننده به مقدار کم داره کار کرد معمولی بدون نقص قیمت چنده؟
سلام دوستان :)
پژو 405 مدل 86 کارکرد 90000 بی رنگ وخش دوگانه سوز فنی کاملا سالم نقره ای
لاستیکا 70 درصد 6 ماه بیمه با 7 سال تخفیف چقد میازه ؟؟
ممنون
سلام من 4 ماه پیش یه 206 تیپ 2 89 خریدم که 32 تا کار کرده بود دیاگ هم زدم همونو نشون داد ولی تا الان کلی به مرور روی دستم خرج گذاشته اول به نظرم فقط لاستیک میخواست که 2 تا نو انداختم بعد چند روز باطری نو انداختم بعد از چند روز استارت سوخت و منو تو خیابون گذاشت بعد چند وقت دیدم سر پیچ صدا میده سی بک و یه قطعه دیگه عوض کردم الانم که جدیدا یه مشکل پیدا کرده که وقتی روشن میکنم دور موتور افت میکنه و گاهی خاموش هم میشه بهم گفتن دریچه گاز خرابه خلاصه اصلا دیگه روی دلم نمیشینه هر روز که میام استارت بزنم میگم الان یه مشکل جدید نشون میده خودشو قبلش 6 سال پراید داشتم و این اواخر کمی اذیت کرد ولی این ماشین با اینکه سه ساله کار کرده و اینقدر کم این اتفاقا برام غیر طبیعی هست یه نفر بهم گفت احتمالا خیلی بیشتر کار کرده و از کامپیوتر کم کردن کیلومترشو میشه آیا؟
حالا سوال اصلی من اینه که به نظر شما اینو بفروشم یه تیبا نو بخرم یا دوباره همین 206 تو همین رنج بخرم یا اینکه حالا که اینهمه خرجش کردم نگه اش دارم؟ در ضمن من شهریور اینو 22 و 200 خریدم تا حالا هم 1 میلیون خرجش کردم
206 کلا حالش همین هست ، اگر پاش توی خرج باز بشه صاحبش رو به زمین گرم میزنه صفر و کارکرده هم نداره ، بفروشید جون خودتون رو خلاص کنید ، یک 405 یا سمند خرید کنید هم کم هزینه هست و هم بی دردسر ، تیبا هم بد نیست ، ماشین کم مصرف و کم خرجیه و موتورش هم قدرت مناسبی داره .نقل قول:
نقل قول:
مرسی از راهنمایی تون......وایییی نههه واقعا اینجوریاست 206 نمیدونستم ....خرجش هم بالاست...سمند و 405 رو که اصلا ازشون خوشم نمیاد زیاد هم استفاده ندارم خیلی کم سوار میشم ماشین همسرم هم هست بیشتر اونو سوار میشیم فکر کنم همین تیبا برام خوب باشه پس ولی ظاهر 206 رو خیلی ذوست دارمدر مورد تیبا از پشتش بدم میاد قرار بود یه مدل هاچ بک بزنن خبری ندارید کی میاد بیرون؟ شاید بذارم شب عید بفروشمش الان چقدر میتونم بفروشم قیمتش چقدره حدودا؟
ممنون میشم اساتید دیگه هم اگر نظر متفاوتی دارن راهنمایی کنن:n01:
سری اول مدل هاچ بک قرار است بهمن ماه تحویل مشتری ها بشه ؛ اونوقت میتونید از بازار آزاد بخرید .نقل قول:
سلام و خسته نباشید به همه.
میشه منو کمک کنین تو تصمیم گیری:n28:
باید برای خانواده ماشین تهیه کنم.هم از نظر وقت و هم هزینه میدونم که نمیتونم ماشینو هر مین ببرم تعمیرگاه پس باید ماشینی بگیرم که کمِ کم چند سال برام بی دردسر یا کم دردسر کار کنه.
مصرفم فقط برای داخل شهر هست.کم جمعیتیم.نهایت بین 14 تا 15 میلیون میتونم هزینه کنم.
بین پرایدها 132 رو خیلی دوست دارم ولی با این مبلغی که من در نظر گرفتم دربهترین حالت 37هزار کارکرد و مدل سال 90 پیدا میشه بنظرتون می ارزه؟پیشنهاد دیگه ای دارین؟
صفر این مدلنقل قول:
15300 از کارخانه میتونید تهیه کنید... پراید ماشین کم خرجی هست و واقعا مناسب شهر هست... اگه بهش برسی تا چند سال اذیت کردن تو کارش نیستهزینه نگهداریش هم حداقل 30 40 درصد از بقیه ماشینها کمتره
خیلی ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
بله انتخاب من هم پرایده و قبول دارم که اگه صفر باشه خیلی بهتره ولی مسئله اینه که ماشین صفر تو کارخونه اون قیمتیه که شما فرمودین و تو بازار حدودا 2میلیون گرونتره! کارخونه هم نمیدونم چجوری باید ماشین بگیرم؟
چندتا نمایندگی سر زدم گفتن برای امسال تحویل ماشین نداریم نه فروش نقدی و نه اعتباری! میتونین پیش فروش برای خرداد93 ثبت نام کنین!
خب تا خرداد 93 واقعا نمیشه قیمتهارو پیشبینی کرد اینطور که گفتن تعهد عدم افزایش قیمت فقط تا پایان اسفند امساله و قطعا از فروردین قیمتها دوبره افزایش پیدا میکنه:n28:
میشه راهنمایی بفرمایین چطور میتونم از کارخونه ماشین بگیرم؟
ممکنه مثل سالهای گذشته تو دهه فجر فروش ویژه داشته باشن؟
سلام و ارادت خدمت دوستان و اساتید
یه مشاوره می خواستم برای خرید خودروهای بین 11 الی 13 میلیون.
بنظر شما با این مبلغ پراید 88-89 بهتره یا پژو 82 تا 84 ؟؟ یا پیشنهاد دیگه ؟
لطفا راهنمایی کنین دوستان :45:
رادیو دیروز میگفت شرایط ثبت نام در بهمن ماه اعلام میشه ، اما بعید میدونم با توجه به احتمال زیاد افزایش قیمت خودرو در سال جدید شرایط فروش نقدی با تحویل 30 روزه وجود داشته باشه، احتمالا تحویل خودروها باید از خرداد ماه باشه و ثبت نام امسال با قیمت روز سال 93 انجام شه.نقل قول:
خیلی ممنون از شما.نقل قول:
اگه تو این قسمت اطلاعات خوبی دارین میتونین بگین تا خرداد ماه حدودا چقدر گرون میشه؟یعنی شرایط روز سال93 رو که فرمودین حدودا چقدر با الان فرق خواهد کرد؟
خواهش میکنم، والا من کارشناس نیستم اما به نظر با توجه به انتظارات خودرو سازها بعید نیست که پراید تا سقف 2میلیون گرون شهنقل قول:
هیچی نباشه با شروع سال افزایش دستمزد وزارت کار رو داریم که با یه نگاه منطقی حداقل 15 درصد باید باشه...
آقای hasanoooooooo میشه منو راهنمایی کنین چطور میتونم مستقیم از کارخونه ماشین بگیرم؟اگه منظورتون نمایندگی ها بود من چند نمایندگی سر زدم و گفتن تا خرداد فروش ندارن نه نقدی و نه اعتباری و ثبت نام الانشون برای تحویل خرداد93 هستش متاسفانه.نقل قول:
در اینصورت طبق پیش بینی دوستان موقع تحویل ماشین در خوشبینانه ترین حالت حدودا 2میلیون هم هزینه ی افزایش خودرو رو خواهن گرفت:n28:
بله عزیز.. من متاسفانه این رو نمیدونستم که تحویلشون تا خرداد بسته هست... من خودم ایان نوشتم و تحویل رو زده اسفند... فکر میکردم هنوزم برا اسفند تحویل دارن... بله 100 درصد بعد از عید گرونتر میشه... منم فکر گرونی رو کردم و رفتم اون موقع نوشتم... حقیقت کلا به ماشین های کار کرده داخلی اعتقادی ندارم... بخاطر همین همیشه صفر میگیرم.. فکر میکنم شما اگه صفر بخوای چه الان بنویسی و بخوای خرداد تحویل بگیری چه همین الان بخوای از بازار بخری 2 تومن حدودا باید در هر صورت اظاف تر بدی... من جای شما بودم و میتونستم تا خرداد صبر کنم از نمایندگی مینوشتم برا خرداد... تو این مدت هم سود مشارکت داری هم اینکه ممکنه 2 میلیون هم ماشین گرون نشه....البته همیشه برا 22 بهمن یه طرح هایی میدادن خودرو سازها... امسال هم فکر کنم از این طرحها رو نمایی کنن ولی چیزی که مشخصه اینه که کلا تا خرداد خط تولید پر هست!نقل قول:
سلام دوستان
با 14-15 تومن میشه یه پارس ای ال ایکس تمیز پیدا کرد؟
الان یه پرشیا 80 دارم از وقتی یاتاقاناشو عوض کردم دیگه ب دلم نمیشینه
میخوام حتما پرشیا باشه تا لوازمهای اینو ببندم روی اون
حالا با این پول ای ال ایکس بگیرم بهتره یا پارس معمولیه دو سه سال جوونتر؟
نه دوست من اصلا فکرش رو هم نکن . برای پارس ELX تمیز حداقل باید 20 ملیون تومان به بالا هزینه کنید ، دقت کنید 20 ملیون حداقل است .نقل قول:
سلام
آقا من یه پراید مدل بهمن 89 132sx با هیدرولیک و ای بی اس دارم. می خواستم برم بفروشم.
1. این ماشین رو تقریبا چقدر می خرند ؟ 40 هزارتا کار کرده و دو تا لاستیک نو هم امروز روش انداختم، دو هفته هم از بیمه اش مونده. خوردگی نداره ولی خت وخش داره.
2. چجوری بفروشم که سرم کلاه نره ؟ بنگاه بسپرم یا روزنامه اگهی کنم یا تو اینترنت ؟
میتونی ببری بنگاه یه قیمت بذاری ،معمولا 200-300 بکشی روش میشه تقریبا قیمت روز، البته بستگی به انصاف بنگاه دار هم داره. اما به خود بنگاه دار نده چون مبلغ قابل توجهی رو بابت واسطه گری میگیرن.نقل قول:
اینترنت هم خوبه
روزنامه از همه بهتر و سریع تره
پس با این حساب تعویض موتور کنم بهترهنقل قول:
شما از بین موتورهای زیر کدومو پیشنهاد میدین؟
موتور زانتیا 2000 و 1800 و EW10 و GTI6 و تی یو 5 هم اولویت اخرمه
کدومش قدرتمند و اقتصادی تره؟
خیلییییییییییییییییییییی مچکرم از راهنمایی کاملتون.نقل قول:
پیشاپیش ماشینتون هم مبارکه.موفق باشین.