آخه پکیجاش خریداری شده. اگر می شه پکیجای خریداری شده را روی همچین سیستمی بست شدنی.نقل قول:
راستی پکیجا مدل بنسر پرو
Printable View
آخه پکیجاش خریداری شده. اگر می شه پکیجای خریداری شده را روی همچین سیستمی بست شدنی.نقل قول:
راستی پکیجا مدل بنسر پرو
اگر آب بندی شده دیگه دستکاریش نکنید. وگرنه مجبور میشید کل پوسته پمپ را عوض کنید.پمپ های گراندفوسی که تو بازار است اکثراً چینی اونهم از نوع بی کیفیت هستند . خیلی هاشون اصلاً اب بندی نمیشن. اگر پمپی خواستید بگیرید سعی کنید حتماً شرکتی باشه.نقل قول:
پکیج های را که خریدید باید با هم سری کنید.دقیقاً شبیه یک موتورخونه باید طراحی بشه .یک کلکتور رفت و یک کلکتور برگشت باید درست کنید و لوله های رفت و برگشت پکیج را روی این کلکتور ها سوار کنید. برای آب گرم هم یک کلکتور که لوله های آب داغ پکیج روی آن قرار بگیره.و یکسری ریزه کاریهای دیگه مثل نصب شیر خودکار در مسیرهای آب داغ خروجی پکیج که حتماً باید نصب بشه.معمولاً شرکتها کاتالوگهای برای این چنین کارهای دارند که در صورت نیازدر اختیار سرویسکارها قرار میدن.نقل قول:
با سلام خدمت اقاي
تعمير كارو تشكر از راهنماييهاي مفيدتون.
بين پكيج فرولي و بايكان كدوم رو توصيه ميكنيد.؟
هردو پکیج های خوبی هستند.
تفاوت چندانی در ساختار داخلی ندارند.و از نظر نوع مصرف انرژی ( گاز ،برق ) و راندمان شبیه به هم هستند.به نظر من (نظر کاملاً شخصی خودم ) برد دستگاه فرولی خیلی پیشرفته تر و امکانات بیشتری برای ارتقاع دادن دستگاه داره.فرق بزرگی که دارند در نحوه خدمات دهی شرکت های وارد کننده این دو پکیج است.فرولی فوق العاده خدمات دهی خوبی داره.اما بایکان خدماتش نسبت به فرولی ضعیفتره.نقل قول:
چند سوال داشتم از خدمت دوستان مطلع.
- آیا بستن رادیاتور اتاقی که استفاده نمیشود (و درب آن بسته است) باعث صرفهجویی در مصرف انرژی (گاز) خواهد شد؟ آیا محسوس است؟
- پنجرههای خانه دوجداره هستند، منتها پرت انرژی از دیوارها و کف به نظرم زیاد است، چون دیوارهای مرزی با بیرون کاملا سرد هستند. روشی برای مقابله با این مشکل وجود دارد؟
- پکیج مورد استفاده 24kis بوتان است. در ماه گذشته به علت سرما، درجهی گرمایش رادیاتورها را به حدود 85% رساندم، هزینهی گاز 32هزار تومان شد. طبیعی است؟ البته با این حال خانه کاملا گرم نمیشود با اینکه رادیاتورها داغ هستند :|
متشکرم
اگر اتاق مورد نظر شما اصلاً استفاده نمیشه بله میشه درش را بست و شیرهای رادیاتور اتاق را هم ببندید.ولی یک نکته که خیلی مهمه اینه که تمام راه های تبادل گرما را با این اتاق مسدود کنید.چون گرما همیشه دوست داره به سمت جای سردتر حرکت کنه.در نتیجه بجای صرفه جویی باعث مصرف بیشتر انرژی میشه.
متاسفانه برای دیواره و یا کف که خوب عایق کاری نشده دیگه کاری نمیشه کرد البته اگر بتونید هزینه کنید میشه کف ساختمان را بردارید و کاملاً عایق کنید و یک دیوار عایق روی دیوار فعلی بکشید و دوباره گچ کاریش کنید(که هزینه خیلی بالایی داره.
تو این اوضاع گرونی گاز مبلغ خوبی براتون امده و به نظرم با شرایطی که گفتید مبلغ زیادی نیست.نقل قول:
با سلام
من حدود 3 سال است از پکیج دیواری بوتان استفاده میکنم مدتی 1 صدایی مثل تق تق میده که دنباله داره و چند ثانیه میاد قطع میشه لطفا راهنمییم کنین که هواگیری رادیاتور ها و تمیز کردن صافی جواب میده یا کار دیگه ؟ یا اینکه نه باید سرویس کار بیاد
عزیز جان این کاتولوگی که می رو شما نداری یه نسخه بدی از روش بسازیم؟نقل قول:
شیر خودکار منظورتون شیر اطمینان هست که اگر فشار رفت بالا باز شه؟؟
یه سوال دیگه بعد از نصب این موارد آیا نیازی هست که منبع انبساطی دیگه ای هم نصب شه؟
یه سوال داشتم خدمت دوست عزیز
یه پکیج باکسی داریم ما(مال ایتالیاست)الان تقریبا 1سال 8 ماه هست استفاده میکنیم و فشار آب وقتی مثلا درجه حرارت رو از 40 میبریم به 60 میره بالای 3 و آب چیک چیک میکنه مشکلی پیش اومده؟
2-وقتی میریم حمام بعضی موارد بعد 15-20 دقیقه فشار آب کم میشه و خاموش میشه و آب سرد میشه!راهکاری هست چون از 2-3ماهی میشه اینطوری شده؟
ممنون
مشکل از منبع انبساط پکیج است.باید منبع انبساط را باد بزنید.نقل قول:
متاسفانه ندارم.
شیر خودکار یک شیر یکطرفه است که فقط اجازه حرکت سیال را به یک طرف میده. مثلاً یک آبگرمکن را در نظر بگیرید.روی ورودی آب سرد حتماً شیر خودکار نصب میشه. تا فقط آب سرد وارد آبگرمکن بشه و آب داغ از اونجا خارج نشه.نقل قول:
با سلام جناب تعمير كار عزيز.
ميشه شماره تماستون رو داشته باشم؟
واقعا تخصص شما قابل تقديره.
شما لطف دارید .
اگر سوالی دارید در خدمتم. خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.:n18:نقل قول:
خودم از عهده کار بر میام یا نه؟میشه توضیح بدیدباید چکار کنم؟نقل قول:
مشکل از منبع انبساط پکیج است.باید منبع انبساط را باد بزنید.
جناب تعمیر کار با سلام
نظر شما در مورد پکیج ا.ج.ا چیه؟ خوبه؟ در مقابل فرولی ایمرگاس بوش و آریستون ارزش خریدن داره؟
سلامنقل قول:
باید اب مدار را خالی کنید و با تلمبه باد بزنید و با گیج مقدار باد داخلش رو اندازه بگیرید
باد منبع باید 1 بار باشد
اج ا یک پکیج ترکیه ای است. در مقایسه با پکیج های که گفتید کیفیت پاینتری داره. و اصلاً پیشنهادش نمیکنم..نقل قول:
با عرض سلام وخسته نباشيد اقاي تعميركار.
شما ميدونيد شركت وارد كننده پكيج وايلانت چيه؟
كجاست؟ايا شماره تماسشون رو داريد؟
با سلام و خسته نباشید منم یه سوال داشتم راستش منزل ما آبگرمکن دیواری هست وبخاری داریم میخواستم بپرسم آیا اپ
امکانش هست پکیج بزاریم ؟ آیا خیلی خرابکاری داره ؟ من خودم که نا امید هستم فکر میکنم خیلی سخته یا اصلا امکانش نیست ..
با تشکرررررر
باید با یک شوفاژ کار تماس بگیرید تا از محل بازدید کنه.اگر شرایط را داشته باشید و امکانش باشه حتماً راهنمایتون میکنه.
خیلی نگران نباشید اگر نقشه ساختمان طوری باشه که مسیر لوله ها روی دیوار بیافته و با در یا کمد یا سرویس برخورد نکنه خیلی راحت و بدون ریخت و پاش میتونید لوله کشی کنید.نقل قول:
با درود
چند سوال داشتم.صفحات تاپیک زیاد بود نخواندم .
- پمپ اب پکیج دیواری چند وات یا امپر است.منظورم روی پمپ چه عددی نوشته است . میخواهم ببینم مصرف برق چقدر است.
- اینکه گفته میشود در حالت زمستانه پمپ 24 ساعته یا دائم کار میکند درست است؟ (جهت محاسبه مصرف برق در زمستان)
ممنون از شما
با سلام.
جناب اقاي تعميركار.نظرتون نسبت به پكيج سونيه دوال و وايلانت از لحاظ خدمات و كيفيت چيه؟
فكر كنم هر دو رو يك شركت وارد ميكنه .:n12:
با سلام به اقای تعمیرکار ودیگر دوستان
چند سئوال داشتم که ممنون میشم از پاسختون به انها.
1.ایا در رنج قیمت 1600000 تا 2000000 بهترین گزینه بوتان مدل بنسر پرو 28 هست؟
2.ایا این مدل دارای 2 مبدله؟ واز فن دار بودن ان اطلاعی دارید؟
3.میشه برای 3تا4 سال بدون دقدغه روش حساب کرد؟
متشکرم:n16:
میشه با این قیمت ایستاتیسم خرید
سلامنقل قول:
وایلانت و سونیه دوال هر دو با کیفیتن ولی متاسفانه خدمات خوبی ندارند
در حال حاضر پکیج با خدمات گسترده ارجعیت داره...
متراژ و منطقتون و همچنین شرایط دودکش و سختی اب منطقتون رو بگید تا بیشتر راهنمایی بشید!نقل قول:
بنسره پرو دستگاه بسیار خوبیه و گزینه ی مناسبیه.
سلامنقل قول:
متراژ 115 متر طبقه سوم از 5 طبقه اب مصرفی دارای گچ فراوان وضعیت دودکش هم سایز 10لوله سیمانی
ممنون
پمپ های روی پکیج دیواری220 ولت .
در پکیج های تک مبدله پمپ فقط در فصل زمستان روشن میشه.و در تابستان کلاً خاموش است.(در پکیج های که مجهز به سیستم ضد گیرپاژ پمپ هستند در فصل تابستان هر 24 ساعت یک بار پمپ برای چند ثانیه روشن میشه تا گیر پاژ نکنه).
در پکیج های دو مبدله پمپ دائماً کار میکنه، هم در حالت آبگرم فعال است و هم در حالت شوفاژ.نقل قول:
پكيج وايلانت کیفیت خوبی داره و یک پکیج آلمانی که در حال حاظر در ترکیه مونتاژ میشه.پکیج سونيه دوال هم پکیج خوبیه.
اما نکته مهم گرون بودن این پکیج ها است و اینکه خیلی ها بودجه خرید این پکیج ها را ندارند و با توجه به اینکه از نظر فروش خیلی نمیتونند پیشرفت کنند هر لحظه احتمال داره که وارد کنندگان این پکیج جا بزنن و از ارائه خدمات و قطعات به مشتری باز بمونن. پس در خرید این پکیج ها خیلی باید دقت کنید.نقل قول:
پکیج بدون فن 28 هزار بنسر پرو قیمتش در حدود 2100000 ، در صورتی که پکیج فن دار 30 هزار بنسرپرو در حدود 2700000 هزار تومان قیمت داره . همونطور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت اول باید شرایط دودکش و متراژ خانه را بگید تا بیشتر راهنمایتون کنیم و بگیم که به کدوم پکیج احتیاج دارید.نقل قول:
سایز لوله دودکش شما استاندارد نیست وبرای همین باید پکیج فن دار بگیرید.
سایز 24 هزار مناسبه.نقل قول:
سلام اشتباه کردم سایز لوله دودکش 15 است و می خواستم بدونم بهترین انتخاب در بین همه مدلهای بازار تا 2000000 همین مدل بنسر هست یا نه ؟متشکرم از شما ودوستاننقل قول:
کل سیستم حدود 1 امپر جریان میکشه البته دستگاه بدون فن! فندارا یک مقدار بیشتره...نقل قول:
اگه دودکشتون استاندارده میتونید از مدل های بدون فن استفاده کنید!نقل قول:
همان طور که جناب تعمیر گفتن با توجه به متراژتون 24kwبرای شما کافیه و چون بنسره در ظرفیت های 28kw و 30kw تولید میشه پس بنسره از گزینه هاتون خط میخوره
همچنین چون رسوب زیادی دارید باید علاوه بر دستگاه دو مبدله یه سختیگیر هم تهیه کنید
پیشنهاد من به شما بوتان مدل اوپتیما 24 kw بدون فن هست
موفق باشید
با سپاس به اقا مرتضی و اقا تعمیرکارنقل قول:
اگر کل سیستم 1 امپر میکشد و پمپ هم در زمستان 24 ساعته روشن است پس مصرف برق تقریبا 220 وا ت در ساعت میشود.پس چرا
مصرف برق پکیجها را در کاتالوگها تقریبا 100 تا 130 وا ت مینویسند. ایا برای گول زدن مشتری است؟
ممنون از شما به خاطر پاسخگویی
1 آمپر ؟ چه خبره بابا 200 وات بیشتر برق نمیکنه .نقل قول:
سلام 4یا5 قطعه از دستگاه 220 ولت هستندنقل قول:
مثل پمپ و فن و شیر گاز و شیر سه طرفه و ترانس جرقه زن
با ساس به شمانقل قول:
220 ولت هستند درست ولی چند وا ت هستند؟چه مقدار امپر میکشد.؟مخصوصا پمپ اب؟
این چندتا روی هم بیشتر از 200 وات برق نمیکشن.اون پمپ سیرکولاتور فکر نمیکنم بیشتر از 150 وات برق بکشه چون توانش نیم اسب هم نیست.شیر برقی و اینا هم که مصرفی ندارن.نقل قول: