تالیا هنوز GPRS نداره :))))
Printable View
تالیا هنوز GPRS نداره :))))
سلامنقل قول:
به نظرم دلیل شما
دلیل خوبی برای اینکه نتونه 4G ارائه کنه نیست
بنظرم رایتل باید با یک شرکت خارجی مثل وودافون ادغام بشه تا بتونه رقابت کنه وگرنه به سرنوشت تالیا دچار خواهد شد.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
یعنی برای شما 128 روی 1 مگ بسته شده؟؟ برای من همچنان روی 256 هستنقل قول:
دوستان تست سرعت 1 مگابیت در تهران رو بزارین؟
نه!نقل قول:
128 روی 256 بستن
و منظورم بعدی چیزی دیگه بود ... طرح های اینترنت قبلی رایتل تو 512 و 1024 داشت و الان فقط 1024 ارائه میشود
سرعت 1مگ رایتل امتحان نکردم وقت کنم اجازه استفاده از سرعت بالا 128 براشون آپ کنم تو شهر ها مختلف تست بگیرم ببینم چه جوریه!!!:n13:
خیلی وقت قبل رایتل 2 مگ و 3 مگ ارائه می داد که بخاظر هزینه خیلی بالا و حجم بسیار کم هیچکس استقبال نکرد
مجوز 3g , 4g برای همراه اول و ایرانسل صادر شد حالاباید ببینیم این دوتا چیکار میکنن . رایتل هم دیگه فکر نکنم بتونه خودشو نجات بده
منبع؟؟؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مجوز ارائه خدمات نسل سوم موبايل را صادر کرد که براساس اين مصوبه شرکت مخابرات ايران و شرکت خدمات ارتباطي ايرانسل ملزم به اجرايي کردن رومينگ ملي و طرح ترابردپذيري موبايل به عنوان پيش نياز ارائه سرويس هاي باندپهن موبايل - 3G و 4G - شدند.۱۳۹۳/۳/۱۳ - ۱۰ : ۲۴
سلام
منم امروز این خبر خوندم
یک مگ رایتل....
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
پینگ چرا خراب شده؟
700-800 چه خبره.آخرین باز که چک کردم 2 ماه پیش پینگ 300 بود(سرور CA)
این که کدام بهتر است کاملا به منطقه زندگی شما بستگی داره!نقل قول:
مثلا در روستای ورسک(جاده فیروزکوه)که رایتل وجود نداره و سرعت اینترنت همراه اول 2kb/s هست سرعت ایرانسل به بالای 35kb/s میرسه!(معادل adsl با سرعت 256 مخابرات)
در حوالی میدون انقلاب تهران سرعت دانلود همراه اول بالای 20kb/s هست و پینگ زیره 150(2تا دیگه رو تست نکردم)
حوالی میدون سپاه تهران ایرانسل و همراه اول تعطیلند!(همراه اول در حد 5kb/s و ایرانسل 3kb/s) ولی اینترنت عادی رایتل سرعت بالای 30 میده!
من این پست رو تایید می کنمنقل قول:
به نظر من هم به منطقه بستگی داره
100 درصد !! چون تعداد کاربر و پهنای هر منطقه خیلی باهم فرق میکنه!! معلومه که وسط شهر خیلی کاربر زیادی از یه BTS استفاده میکنن تا حومه شهر ، از این طرف هم چون پهنای BTS تو مناطق شهر ها فرق میکنه سرعت نهایی کاربر هم فرق خواهد کردنقل قول:
با اجرای رومینگ ملی آنتن های اوپراتورها همدیگه رو تقویت میکنن بنابراین وضعیت اینترنت موبایل هم بهتر میشه . همراه اول و ایرانسل موظف شدن که برای اجرای 3g ,4g اول باید رومینگ ملی رو فعال کنن . ضمن اینکه با احرای این طرح امکان تغییر اوپراتور بدون تغییر شماره هست .
آره منم این رو خوندم !! خیلی طرح عالی بود!! البته اگر درست اجراش بکنننقل قول:
به نظرتون اگر 4G و 3G به خوبی ارائه بشه می تونه رقیب ADSL بشه؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
فکر نمیکنم یک همچین اتفاقی بیفته (رقابت بین 3g و 4g با adsl) بخاطر اینکه شرکتهای adsl پهنای باندشون رو باز گذاشتن(واسه اینکه حجم زودتر تموم بشه و شما مجبور به شارژ مجدد بشید) و مثلا همین الان من با سرعت 512 اسمی با سرعتی نزدیک به 5 مگ رسمی میتونم دانلود کنم در صورتی که شرکتهای اوپراتور موبایل همون سرعت استاندارد رو هم بدن شاهکار کردن. :11:
Sent From My SM-G900H
:n08::n08::n08::n08:نقل قول:
یعنی بدجور با این جملت موافقم
=====
همه اپراتور های موبایل همه جای دنیا اون سرعت اسمی رو که میگن ارائه میدن !! جون ارائه سرعت های بالا به صورت نسل 3 یا 4 خیلی هزینه بر تر هست تا ADSL
به نظر من در طول زمان آره میتونه جایگزین adsl هم بشه. وقتی adsl اومد به دلیل عدم رقابت و تعداد کم isp ها سرعت ها مثل الان نبود و مثلا 128 همون 128 بود . با زیاد شدن شرکتها رقابت ایجاد شد تا جایی که الان شرکتها دارن 128 میدن ولی مثلا رو 5 مگ بستن . در مورد 3g ,4g هم همینطوره الان که فقط رایتله وضعیت اینجوریه قیمتها هم بالاست ولی با وارد شدن همراه اول و ایرانسل و در آینده اوپراتورهای دیگر توی این زمینه هم رقابت ایجاد میشه و رقابت هم باعث تحول مثبت توی سرعت و قیمتها میشه تا جایی که ممکنه جایگزین مناسبی هم واسه adsl بشن
البته جای این بحث ها اینجا نیست ولی به نظر من اصلا نمیتونه جایگزین ADSL بشه !!نقل قول:
شاید در کنار ADSL کار آیی زیادی داشته باشه ولی نمیتونه جای اون رو بگیره!! ولی خیلی راحت وایمکس رو فلج میکنه مخصوصا مبین نت رو
برای این میگم چون در کنار پیشرفت نسل های ارتباطی مسلما ADSL هم پیشرفت خواهد کرد و چون ارائه نسل های ارتباطی مستلزم واردات پهنای باند زیادی به کشور هست شرکتهای ارائه دهنده ADSL هم متقاضی پهنای باند بیشتر خواهد بود و پیشرفت خواهند کرد
سلام.نقل قول:
یکی از مسایلی که باعث میشه اینطور باشه خدمات مبتنی بر وایرلسش هست که با تغییر شرایط آب و هوایی تغییر کیفیت داره (مثل وایمکس) در صورتی که adsl در شرایط مختلف آب و هوا تغییری در کیفتش ایجاد نمیشه. :11:
Sent From My SM-G900H
هیچوقت جایگیزین ای دی اس ال نمیشه چون هزینه هاش خیلی بیشتره
اینم در نظر داشته باشید که اجرای طرح رومینگ ملی توی تعدیل قیمتها حتما موثره . وقتی اوپراتورها بتونن از تجهیزات و آنتن های همدیگه استفاده کنن صدردرصد توی قیمتها هم اثرشو میذاره
سلام.نقل قول:
درست میفرمایید توی قیمتها تاثیر میزاره ولی توی کیفیت نه،ضمن اینکه این قضیه (کیفیت )همه جای دنیا هم صدق میکنه و مربوط به اینجا نیست.از طرفی حتما برای بقای شرکتهای ارایه کننده ads و وایمکس هم طرحی اندیشیده میشه چون میدونیم که این شرکتها شخصی هستن !!! :11:
Sent From My SM-G900H
شبکه های موبایل توی دنیا هیچ وقت جای انواع دیگه مثل ADSL و فیبرنوری رو نگرفتن اینجا هم نمی تونن جایگزین ADSL بشن ولی حتما وایمکس رو کنار میزنه. ایرانسل که مشکلی نداره چون خودش قراره این شبکه های موبایلی رو راه بندازه.
احتمالا به مبین نت هم این اجازه رو میدن. حالا که همه دارن ارایه میدن چرا مبین نت نده
مهم نابودی رایتل هست که انشاء الله محقق میشه
سلام.نقل قول:
مبین نت هم که مال همراه اوله پس مشکلی نداره(از زیر مجموعه های همراه اوله) در مورد رایتل هم یقین داشته باش با توجه به شرط رومینگ ملی باعث پیشرفتش میشه و اتفاقا شرکتی که از این طرح سود هنگفتی نصیبش میشه رایتل هست چون به راحتی از تجهیزات آماده شرکتهای دیگه استفاده میکنه.:11:
Sent From My SM-G900H
لینک بالا تست سرعت من از gprs همرا اول هست.مکان:میرزای شیرازی-تهران.امروز 15خرداد93
جالبه بعضی جاها سرعتش به 2kb/s و پینگ بالای 1000 است
اینکه بین 3اپراتور کدوم خوبه فقط و فقط به مکان کار و زندگی شما بستگی داره
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
اگه طرح رومینگ اجرا بشه بعید می دونم که بدون هزینه جابجایی بین اپراتورها باشه که در این صورت رایتل ضرر می کنهنقل قول:
همینطوریش هم کسی نمیره سیم کارت رایتل بگیره چه برسه وقتی که بقیه اپراتورها هم 3G ارائه بدن
سلام.نقل قول:
دوست عزیز قطعا همینطوره که میفرمایید و باید هزینه بدن،اما هزینه اجاره همیشه کمتر از هزینه ساخته.پس ضرر نمیده و سالها هم توی سراسری شدن جلو میفته و این به نفع رایتله ضمن اینکه اتفاقا رایتل فروش خوبی داشته که الان با مشکل سرعت مواجه شده.:11:
Sent From My SM-G900H
رایتل زیاد نفروخته دکل هاش کمهنقل قول:
فکر نکنم حتی باندازه ۱-۲ درصد اپراتورهای دیگه کاربر داشته باشه
من الان این پست رو می نویسم با سرعت 100 تا تو همت دارم میرم سرعت دانلودم هم 60 تاست....
به نظر من ک رایتل تو شهر عالیه
به نظر من بستگی به منطقه دارهنقل قول:
+
دوستان کسی یه آمار رسمی می تونه بگیره که تو دنیا درصد تکلونوژی هایی مثل ADSL , 4G چه قده؟
امیدوارم اپراتورهای دیگه رو همین سیم کارت ها و شماره ها به درخواست مشتری یا سراسری 3g یا 4g فعال کنند نه اینکه بریم شماره جدید بگیریم اینطوری باید یه کیسه سیمکارت با خودمون اینور و اونور ببریم یا چندتا گوشی داشته باشیم.
لطفا فقط در مورد رایتل در این تاپیک بحث کنید.نقل قول:
دوستان تعرفه های به روز اینترنت کجای سایت رایتل هست ؟ هر چی گشتم نبود.
من فعلا رایتل ندارم، میخوام تعرفه های سیم کارت دیتا رو ببینم و فعلا بررسی کنم.
اگر لینک مربوطه در سایتش رو قرار بدید ممنون میشم.
دوست عزیز به هیچ وجه سراغ دیتا نرو ک بدرد نمیخورهنقل قول:
خب حالا همون دایمی، تعرفه های اینترنتش کجای سایتش هست ؟نقل قول:
ویرایش : البته تاپیک رو که ورق میزدم گویا دوستان در کل ناراضی هستند و گویا صلاح در این هست که صبر کرد تا اپراتور های دیگه هم وارد عمل بشند.