نه متاسفانه فقط vista & 7نقل قول:
Printable View
نه متاسفانه فقط vista & 7نقل قول:
سلام دوستان
بازی من توی اون مرحله ای که دست بند بهش زدن و باید از خیابون بپره روی قطار ، گیر میکنم
space رو که میزنم میپره روی قطار و دیگه بازی هیچ کاری نمیکنه ، صدا شلیک میاد ولی صفحه سیاه میشه و این پائین علامت load بازی میمونه و هی load میکنه !
چه کنم ؟
من فقط برای این بازی 7 ریختم! :دی
منم همینطور اسباب کشی از XP به Seven 64 فقط به خاطر Battlefield 3 .نقل قول:
دوستان مرحله ی Great Destroyer بعد از فرار از اتاق بازجویی ، روی قطار می پرم ولی بعد از پریدن صفحه سیاه میشه و یه مربع چشمک زن پایین نشون داده میشه ولی هیچ اتفاقی دیگه نمیفته و مجبور میشم بازی رو End Task کنم ! مشکل از چی می تونه باشه ؟
نقل قول:
یه راه دیگه برا صداش رو قبلا اینجا دیده بودم پیداش نمیکنم.
رزولوشن من خودش همینطوری باید پایین باشه.
گرافیک 9500 :31:
بچه ها بازی با گرافیک 9500 gt ارور directx میده چی کار باید بکنم ؟؟
اصلا به این گرافیک میخوره یا نه؟؟؟؟؟
چقدر مرحله کم داره خیلی زود تموم میشه در کل اونقدر که جنجال به پا کرده بود بازی قوی نبود !!! فقط مرحله ای که توی جنگنده هستش از همه بهتر بود !!!
نقل قول:
:31: ارور دایرکت ایکس میده خوب اپدیتش کن برو سایت مایکروسافت اخرین نسخشو بگیر شاید توی دی وی دی بازیت هم باشه
منم دقیقا همین مشکل رو دارم!!!نقل قول:
دوستان مرحله ی Great Destroyer بعد از فرار از اتاق بازجویی ، روی قطار می پرم ولی بعد از پریدن صفحه سیاه میشه و یه مربع چشمک زن پایین نشون داده میشه ولی هیچ اتفاقی دیگه نمیفته و مجبور میشم بازی رو End Task کنم ! مشکل از چی می تونه باشه ؟
نقل قول:
خواهشا یکی به ما دونفر کمک کنه ! :31:
من کرک Reloaded هم ریختم و همچنین تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین اوردم ولی باز مشکل حل نشد !
مشکل حل شد بالاخره ! باید یه بار دیگه ماموریت GREAT DESTROYER رو ریپلی کنی تا باز از تو بازداشتگاه شروع بشه ، بعد که به قطار میرسی دیگه مشکلی وجود نخواهد داشت .
البته بعد از پریدن روی قطار عینا مرحله ی اول بازی تکرار میشه ! طوری که من فکر کردم بازی تموم شده و از اول داره تکرار میشه . ولی یه مقدار که پیش بری تفاوت رو در می یابی ! :31:
راهي نيست اين بازيو بشه روي ويندوز ايكس پس نصب كرد ؟
شما بايد اخرين درايور كارت گرافيكتون رو نصب كنيدنقل قول:
موفق باشيد
بازهم نشد و همونطوریهنقل قول:
روي XP نصب ميشه ؟
روي XP نصب ميشه ؟
نه عزیز امکانش وجود ندار xp دایرکت 9 هست و این بازی رو پشتیبانی نمیکنه...
..................................
سام من بزی رو کمصب کردم وی ی روش ک میکنم کجرا بشه این ارور میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چیکار کنم؟؟ آخرین ورژن داکرکت ایکس هم نصب کردم ولی بازم نمیشه...
تورو خدا زود جواب بدین...
دوستان یکی لطف کنه سیو کامل بازی رو بذاره واسه دانلود
سلام دوستان.
من با تنظیم صفحه کلید مشکل پیدا کردم. وقتی میرم تو قسمت keybinding اصلا هیچ چیزی اونجا نیست. فقط کافیه یک کلیک هم بکنم تا بازی قفل بکنه و مجبور بشم ببندمش. ایرادش از کجاست ؟
دوستان خواهش میکنم یکی جواب بده:41::41::41:نقل قول:
این لز دایر ایکستهنقل قول:
یا از آپدیت کارتت!:10:
یعنی چی؟ باید چیکار کنم که بازی اجرا بشه؟نقل قول:
برو دایر ایکس 11نقل قول:
و آپدیت کارت گرافیکتو نصب کن ان شا الله حل میشه!:46:
داکرکس11 رو که نصب کردم ولی آپدیت کارت گرافیکو از کجا بیارم؟نقل قول:
اصلا مدل کارت گرافیکمو بلد نیستم!!
ویندوز xp داری؟نقل قول:
نه ، سون 32 بیتی
متاسفم من نمی دونم تو 7 چه جوری میشه مدل کارت گرافیکو فهمید!:41::13:نقل قول:
خب تو خود عکس که گذاشتی مدلش هست که!نقل قول:
نوشته Gforce 9500 Gt . یا میتونی رو دسکتاپ رایت کلیک بکنی و screen resolution و بعد هم advance setting .
اگر هم شد دوستان این رو جواب بدن . ممنون :
نقل قول:
سلام دوستان.
من با تنظیم صفحه کلید مشکل پیدا کردم. وقتی میرم تو قسمت keybinding اصلا هیچ چیزی اونجا نیست. فقط کافیه یک کلیک هم بکنم تا بازی قفل بکنه و مجبور بشم ببندمش. ایرادش از کجاست؟
رفتم همون آدرسی که گفتین و تب driver رو انتخاب کردم و گزینه ی آپدیتو زدم که یک سوال میپرسه که از اینترنت پیدا کنه یا از خود کامپیوتر ، وقتی گزینه ی اولو میزنم مینویسه windows dterminate..... و فقط دکمه ی کلوز میاد!!!نقل قول:
چطوری آپدیتش کنم؟؟؟
سلام .
پادرا هستم گوشیم5800xmنوکیاسوهرکاری میکنم -- نمیشهشماره سریالش351531040509415 لطفا راهنمایی کنید
برای آپدیت باید از سایت Nvidia اقدام کنی. با هیتلر شکن ! هم باید بری. حتما تو بخشهای مربوطه همین فروم هست اونجا قشنگ راهنمایی میکنن شما رو.
وی پی ان دارم ولی نمیدونم از کجا...نقل قول:
میشه لینکشو بزارید؟
این لینکش برای 7 64 بیتینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه واسه من 32بیتی هست....البته الان پیداش کردم و دارم دانلودش میکنم امیدوارم درست بشه...:13:
دوستان همین الان دانلود تموم شد و آپدیتو نصب کردم و بازی راحت اجرا شد ممنون از همه....
فقط یک سوال واسم پیش اومده ، این درایور انویدیا رو که میخواستم آپدیت کنم یک گزینه ای به اسم لایسنس اومد روی صفحه که اوکی کردم و بعد آپدیت نصب شد.. میخواستم بدونم این مشکلی پیش نمیاره؟
یعنی ماکروسافت یا انویدیا نمیفهمن ویندوزم اصل نیست و بازی هام و ....
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
راستی بازی یکم کند اجرا میشه از کجا میتونم گرافیک بازی رو low کنم آخه هرچی میگردم واسه تنظیمات جایی وجود نداره!!!
آقا تنظیماتشو توی خود بازی پیدا کردم فقط یک مشکل بزرگ:
بالاترین کیفیتی که واسه تصویر انتخاب میکنم با پایینترین تنظیمات تصویر باهم هیچ فرقی نمیکنه!!!
یعنی وقتی تنظیماتو میزارم روی high کیفیت تصویر عالیه ولی بازی کنده....
وقتی هم که روی low میزارم بازم کیفیت عالیه و بازی کنده...
هیچ فرقی نمیکنه و بازی کنده چکار کنم که درست بشه؟
یه سری مفصل:31: سر این قضیه توی تاپیکش بحث کردم میتونید برید ببنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6573585&postcount=1343
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6574304&postcount=1364
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6574386&postcount=1370
+++++++++
ضمنا دوستانی که میخوان درایور مخصوص nvidia رو دانلود کنند میتونند از این سایت اقدام کنند:
محتوای مخفی:
جالب بود ولی من نفهمیدم چطور بازی رو روون اجرا کنم؟!نقل قول:
یعنی راهی وجود نداره؟ آخه پیش نیازاشو دارم...
اگه اینجوریه پس نباید توی پیش نیازای بازی اون اطلاعات غلط رو میدادن که ما 10روز بشینیم پای دانلود بازی چون اصلا با اون سیستم ریکوئرمنتی که توی پک بازی نوشته شده نمیشه بازی رو اجرا کرد:19::grrr: