سلام دوستان عزیز راجع به سءو سایت کجا میتونم راهنمایی بگیرم
با تشکر
Pooshesh.asia
Printable View
با تشکر
Pooshesh.asia
کجا برم درخواست بدم نام کاربریم عوض شه؟
:n20:
به بخش زیر مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکانت جیمیل من هک شده و شماره ریکاوری و جیمیل پشتیبانی رو دارم ولی ریکاوری نمیشه کسی میتونه کمک کنه
اینکه پستهای من تایید نمیشه رو دقیقا کجا باید اطلاع بدم؟چرا رسیدگی نمیشه من نمیتونم از فروم استفاده کنم.
اقا درست شد مشکل من فک کنمنقل قول:
با تشکر
باید به تیم مدیریت اطلاع بدیننقل قول:
میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک بزنید.نقل قول:
با تشکر
Pooshesh.asia
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.نقل قول:
اکانت جیمیل من هک شده و شماره ریکاوری و جیمیل پشتیبانی رو دارم ولی ریکاوری نمیشه کسی میتونه کمک کنه
در برخی انجمن ها مثل متفرقه فکر کنم باید حتما ۱۰ یا ۲۰ پست قبلا داده باشید تا پستتون تایید شه. در قسمت های دیگر که امکان دادن پست دارید فعالیت مفید کنید تا پست هاتون به حد نصاب برسد. موفق باشید.نقل قول:
اینکه پستهای من تایید نمیشه رو دقیقا کجا باید اطلاع بدم؟چرا رسیدگی نمیشه من نمیتونم از فروم استفاده کنم.
در برخی انجمن ها مثل متفرقه فکر کنم باید حتما ۱۰ یا ۲۰ پست قبلا داده باشید تا پستتون تایید شه. در قسمت های دیگر که امکان دادن پست دارید فعالیت مفید کنید تا پست هاتون به حد نصاب برسد. موفق باشید.[/QUOTE]
مرسی
منتهی در همه انجمنها نمیتونم پیام بدم
هی مینویسه باید تایید بشه در حالی که من سوالات فوری دارم.
سلام
من ویندوز 7 رو نصب کردم اما روی دسکتاپ که راست کلید میکنم گزینه یproperties وجود نداره که بتونم بک گراند عوض کنم و نور و رنگ نوار ابزار و پنجره هارو تغییر بدم...چیکار کنم؟؟؟؟ ممنون
میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک جدید ایجاد کنید.نقل قول:
سلام ممنون ازسایتتون خیلی عالیه .میخواستم این کدوی ای ان برام دیکد کنین وبه ایمیلم جوابش بفرستین KMHSU81BDHU732546
دوستان اگر پستم خلاف قانون نیست میشه لطفا بگین اون کدی که میزدیم در گوگل و بعد اسم فیلم داخل گیومه میزاشتیم تا دانلود کنیم چی هست. با نوشتنش چند لینک دانلود میومد منظورم فیلمهای خارجی هست.
من در مورد قطع و وصل شدن وایرلس لپتابم سوال دارم. کجا باید مطرح کنم؟
ممنون
اگر فکر میکنید که مشکل نرم افزاری باشه، در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید. و اگر سخت افزاری هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان اگر پستم خلاف قانون نیست میشه لطفا بگین اون کدی که میزدیم در گوگل و بعد اسم فیلم داخل گیومه میزاشتیم تا دانلود کنیم چی هست. با نوشتنش چند لینک دانلود میومد منظورم فیلمهای خارجی هست.
راستش خودمم نمیدونم ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید. :n06:
سلام منم یه توسان ۲۰۱۷ گرفتم خاستم ببینم اپشنای فابریکش کدومن
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بررسی کنید. اگر تاپیک مرتبط با سوالتون موجود نبود تاپیک جدید بزنید.نقل قول:
سلام علیکم به همه برادران عزیز لطفا اگر توانستید این مشکل بنده را حل کنید بنده به دنبال نرم افزاری میگردم که بتوانم با ان فایلهای pdfیا وورد یا دیکر فایلهای متنی کتاب را به فرمت bok تبدیل کنم خواهشا هر چه گشتم پیدا نشد با تشکر وضمنا حتما بعنوان تشکر مژدگانی در خور زحمت پرداخت میکنم
سلام علیکم به همه برادران عزیز لطفا اگر توانستید این مشکل بنده را حل کنید بنده به دنبال نرم افزاری میگردم که بتوانم با ان فایلهای pdfیا وورد یا دیکر فایلهای متنی کتاب را به فرمت bok تبدیل کنم خواهشا هر چه گشتم پیدا نشد با تشکر وضمنا حتما بعنوان تشکر مژدگانی در خور زحمت پرداخت میکنم
سلام.مشکل من نرم افزای.کجا باید مطرحش کنم؟با تشکر
سلام دوستان عزیز
من قبلا با یولید 8 کار کردم ولی الان یولید 11 و 10 را نصب کردم ام در اد کردن فیلم از گوشی و کاپیوتر و اد کردن عکس مشکل دارم و در کل یادم رفته چه جور بود؟
و ارور میده
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام میخواستم بدونم چطوری می تونم با حاج آقا شیخ نصر بروجردی ارتباط برقرار کنم.؟از محل سکونتشون اطلاع دارید؟
سلام. تلوزبون ال ای دی سامسونگ دارم قسمت پایین صفحه نمایش هاله خاکستری پیدا شده کجا میتونم سوالم رو بپرسم
لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه کنید. در صورتی که تاپیک جدیدی در مورد مشکلتان نبود یک تاپیک جدید ایجاد کنید.نقل قول:
سلام میخواستم بدونم چجوری باید بایدحاج آقا نصر بروجردی ارتباط برقرار کنم؟ سوالمو کجادباید مطرح کنم؟
سلام میخواستم بدونم چجوری باید بایدحاج آقا نصر بروجردی ارتباط برقرار کنم؟ سوالمو کجادباید مطرح کنم؟
سلام
چرا وقتی کامنت می ذارم میگه باید توسط مذیریت تایید بشه
سلام
من دو سه ماه بیشتره که عضو شدم
هر بار میام و لینک یا تورنت میدم تا برام مستقیم بشه هی سیستم بم میگه شما تازه واردین
ببخشید نمیدونستم کجا سوالمو مطرح کنم
اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم:n12:
سلام
من لپتاپم به مودم وایرلس وصله،مشکلی هم نداره،چون از توی idm اگه چیزی رو دوباره دانلود کنم اینترنت میده،ولی دوتا بروزر دارم که اینا حتی به آی پی مودم هم وصل نمیشن،اصن دیتا نمیگیرن،اینترنت اکسپلورر و موزیلا،ویندوزمم 7، لپتاپ هم ماله 8 سال پیشه، مشکلش چیه؟ چیکار کنم حل شه؟
سلام
من لپتاپم به مودم وایرلس وصله،مشکلی هم نداره،چون از توی idm اگه چیزی رو دوباره دانلود کنم اینترنت میده،ولی دوتا بروزر دارم که اینا حتی به آی پی مودم هم وصل نمیشن،اصن دیتا نمیگیرن،اینترنت اکسپلورر و موزیلا،ویندوزمم 7، لپتاپ هم ماله 8 سال پیشه، مشکلش چیه؟ چیکار کنم حل شه؟
سلام
من لپتاپم به مودم وایرلس وصله،مشکلی هم نداره،چون از توی idm اگه چیزی رو دوباره دانلود کنم اینترنت میده،ولی دوتا بروزر دارم که اینا حتی به آی پی مودم هم وصل نمیشن،اصن دیتا نمیگیرن،اینترنت اکسپلورر و موزیلا،ویندوزمم 7، لپتاپ هم ماله 8 سال پیشه،مشکلش چیه؟چیکار کنم؟
سلام
من لپتاپم به مودم وایرلس وصله،مشکلی هم نداره،چون از توی idm اگه چیزی رو دوباره دانلود کنم اینترنت میده،ولی دوتا بروزر دارم که اینا حتی به آی پی مودم هم وصل نمیشن،اصن دیتا نمیگیرن،اینترنت اکسپلورر و موزیلا،ویندوزمم 7، لپتاپ هم ماله 8 سال پیشه،مشکلش چیه؟چیکار کنم؟
شرمنده چند دفعه فرستادم، همین دیگه لپ تاپ کارنمیده،گوشیم هم آبرومو میبره،بلد هم نیستم پیامای تکراریمو با گوشی پاک کنم،بازم شرمنده
سلام و اقا من یه مشکلی تو league of legends برام پیش اومده میخواستم ببینم راه حلی براش دارید یا نه .
تو بازی که میرم همیشه 1 یا 2 بار از بازی به مدت 1 2 دقیقه دیسکانکت میشم و مشکل از نت نیست وقتی این اتفاق میفته نتم وصله . نمیدونید چیکار میتونم بکنم ؟؟
دوستان کسی کمکی نمیکنه؟؟:n16:
در مورد این سوال:n12:نقل قول:
بعضی تاپیک ها مثل تاپیکی که گفتین، در صورتی برای شما فعال میشن که حداقل ۲۰ پست ارسال کرده باشید (ستاره اول رو بگیرید)نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام و اقا من یه مشکلی تو league of legends برام پیش اومده میخواستم ببینم راه حلی براش دارید یا نه .
تو بازی که میرم همیشه 1 یا 2 بار از بازی به مدت 1 2 دقیقه دیسکانکت میشم و مشکل از نت نیست وقتی این اتفاق میفته نتم وصله . نمیدونید چیکار میتونم بکنم ؟؟
فکر کنم باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالتون رو بپرسید.
سلام مشترک ADSLخانگی هستم قطعی و سرعت دانلودم نوسان داره کجا می تونم مشکل مو مطرح کنم ؟
بسته به اینکه isp تون کدوم شرکته در لینک زیر تاپیک مربوط رو پیدا و سوالتون رو مطرح کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]