همونطوری که 7600gs از 7300gt بهترهنقل قول:
7900gs هم از 7600gt بهتره شک نکن
باچه بردی میخوای بگیری؟
Printable View
همونطوری که 7600gs از 7300gt بهترهنقل قول:
7900gs هم از 7600gt بهتره شک نکن
باچه بردی میخوای بگیری؟
aytakhtdvd رايتر من
چند روز قبل خريدم بر مبنای کارکرد رايتر محل کارم چند تا بود و همه همكارها با در نظر گرفتن رايت های بالا راضی بودند
nec با گارنتی سازگار ارقام 40500 تومان پاساژ عالي قيمت پايتخت در همون روز 54000 تومان
سلام بر دوستان عزیز، من می خواستم چند قطعه زیر رو بخرم ولی در مورد کارآیی و قیمتهاشون هیچ اطلاعی ندارم. ممنون می شم اگه در موردشون اطلاعاتی به من بدید.
MB Abit KN9
CPU AMD 3400 Sempron
Ram Kingstone 512 DDR2
VGA 256 Geforce 6600
HDD 120 Maxtor
قیمت مادربرد epox مدل EP-MF570 SLI چقدره ؟
مدل EP-af570 pro چقدره
ماراتون جان ، یا سایرین قیمت تک تک اینهارو به من ممکنه لطفا بدین ؟
تا 24 ساعت دیگر بیشتر وقت نیست ، نیازمند هدایت شما هستم ، لطفا کمک !
--------------------------- (خرید) --------------------------------
دوستان سرنوشت یکی دیگر از دوستان شما ،
(تا حدودی !) دست شماست !
هم اکنون به فریادم برسید !
1:cpu(intel ya AMD /intel Dual Core Smith field
5.6(2.2,8)
2:main board (javab bede)SATA bashe behtare!!
3:RAM ddr 2 ya 3 (2GB be bala)
4:hdd SATA 320 GB be bala
5:dvd writer 2 labe (+,-)
6:VGA PSI Express 512MB be bala
7:power green 500 pain tar nabashad
8:case (salighei,faghat ahani nabashad)
9:lcd (sony,samsung)samsung BF ya N (17")
قیمت اینهارم ندارم ، اگه ممکنه یکی بگه
و بگین آین سیستم خوبه و تا 8 سال دیگه جواب میده (!) ؟؟؟
قیمتشم می خوام کمتر از 900 هزار تومان بشه ،
,dastet dard nakone !!!!
tashakkor
سلام
اطلاعاتی در مورد مانیتور های Lcd فیلیپیس می خوام ، میخوام بدونم مانیتورهای خوبی هستن و ارزش دارن که آدم بالاشون پول بده یا نه ؟؟؟قیمت هاش رو هم می خواستم. و اینکه شنیدم مانیتور Lcd برای کارای گرافیکی خوب نیست ، این درسته؟؟؟
ممنون
آقا لطفا با 800 تومن یه سیستم معرفی کنید. مهمترین کام باهاش گرافیک 2 بعدی هست.
مرسی
من با مانيتور هاي Philips خيلي موافقم - هم طراحي خوبي داره و هم كارآيي مناسب . خ.دم خيلي دنبالش بودم حالا بماند كه سامسونگ گرفتم .
قيمت سامسونگ ار فيليپس كمتر بود و امكانات خوبي ارايه مي داد مثل پورت DVI و Response Time 4 ms .
همين امكانات تو فيليپس حدود 50 تومن افزايش قيمت داشت ..
=======
در مورد معرفي سيستم هم به دوستان بايد بگم كه بخش پردازنده و مادربورد رو ببينن . دوستان راهنمايي هايي كردن
موفق باشيد /.
خیلی ممنون . یعنی شما میگی Samsung از Phillips ارزونتره ؟؟؟ من Lcd رو میگم. قیمت هاش رو ندارید؟؟؟ آخه توی مشهد نمایشگاه EleCit برگزار شده و تا چند روز دیگه هم تموم میشه. من دو تا Phillips دیدم قیمتاش جالب بود. یکی 250 یکی دیگه 295 . فکر میکنید خوبه؟؟؟
مدل هاشو بگو
براي من داشتن Response Time كم و پورت DVI مهم بود كه تو مدل هايي كه از فيليپس در نظر داشتم نبود . مدل هاي بالاترش هم با قيمت مناسب عرضه مي شد . منم يكدفعه جو گير شده سامسونگ گرفتم - هم معتبر هست و هم خدمات خوبي داره .
مدل هايي از فيليپس رو كه در نظر داري به من بگو
يا مي خواي خودم چند مدلي كه آمارشو داشتم بهت بدم /.
خیلی ممنون از بابت راهنمایی هاتون.
من یادم رفت مدل هاش رو یاداشت کنم ولی اونی که 295 بود دورش سیاه بود و خیلی قشنگ بود.
اگه لطف کنید اون مدل هایی که خودتون اطلاعاتش رو دارید رو بزارید ممنون میشم. قیمت Samsung ی که خودتون خرید رو هم اگه میشه بزارید.
راستی یه توضیحی درباره Response Time و DVI میشه بدید؟؟؟
چشم براتون مي نويسم يكم فرصت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون
من زیاد قیمت ندارم ولی این دو تا سایت خوبه هم مدل قطعات هست هم قیافه شون هم مشخصات کاملشوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا .ir
برای amd سوکت am2 بخر اگه خریدی . به نظرم msi خیلی خوبه
رم هم apacer با گارانتی سازگار
گرافیک هم geforce بخر باهمون گارانتی (برد XFX هست)
هارد هم وسترن دیجیتال خیلی خوبه
سلام .
من تقریبا 20 صفحه از این تاپیک رو خوندم . یه چیزایی دستگیرم شد . اینا رو انتخاب کردم . ببینید خوبه :
cpu:Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.8 GHz
mother board:ASUS - P5W DH Deluxe
Ram:TWINMOS - Dual Channel 1GB PC533 (2x512MB
VGA:ASUS - EN7600GT
Hard:MAXTOR-SATA 2 - 250 GB + 16mb buffer - 3.0GB/s
CPU رو صد در صد عوض كن .نقل قول:
اگه پول برات مهم نيست مي توني Core 2 Duo e6600 برداري در غيز اين صورت e6300 بردار با قيمت حدودي 175 تا 180 .
اگه پول داری cpu core2 بنداز حیفه رو این برد pentium d بندازینقل قول:
ممنون از راهنماییتون ;)
خدا این p30world رو از ما نگیره :thumbsup:
جواب من هم بدید ممنون می شمنقل قول:
سلامنقل قول:
من قیمت سی پی یو ومادربرد amd رو ندارم قیمتشونو بگو ببینم چیز بهتری هست یا نه
؟
ram_ kingstone 512 pc533 قیمتش پنجاه خورده ای هست اگه میتونی بکنش 60 تومان ocz ddr2 pc533 وردار که خیلی بهتره
vga : 7300 gt بگیر که قیمتش 90 تومانی باید باشه یه برد خوب و ارزون مثل msi
hdd: maxtor 120 اصلا نیست 160 بگیر 60 تومان
با سلام خدمت دوستان
من میخوام یه سیستم جم کنم با بودجه 400 تومن برای کیس و اسپیکر وکیبرد وموس و جدای از این 400 تومن یه مانیتور 17 lcd ارزون نیز بخرم به نظر من:
Cpu: 3ghz athlon am2
Main bord : نظر شما چیه؟
Ram : 512mb gile ddr2
Hard: 80gb sata2 maxtor
Combo: asus 51216a
Graphic :geforce 7300gs xfx
Modem: amdv92
Speaker:نظر شما چیه؟
Mouse: optical
Floppy: teac
Case : deluxe 450w
Monitor: lcd 17" نظر شما کدوم مارک
در مورد مین بورد میگن چیپهای nforce 4 خوب نیستند و همه چیز رو ساپورت نمیدن درسته یا نه)
به نظر شما چه چیپستی بهترین هستش فقط مینی رو بگید که ddr2 رو ساپورت بده
فقط ممنون میشم قیمتها رو هم بگید (قفط مانیتور بیشتر از 220 تومن نشه و مین هم بیشتر از 75 تومن و اسپیکر هم بیشتر از 15 تومن)
نقل قول:
:blink: :blink: :blink: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز ..نقل قول:
KN9 چندين مدل مختلف داره . كدوم رو دقيقا مي خواي برداري ؟
با سلام من می خوام سیستمم رو به مشخصات زیر تغییر بدم به نظر شما خوبه؟
mother board :ASUS m2n-E
cpu:amd 64 bit 3800+x2 Dual core
RAM:ocz 2*512 DDR2
VGA :7600GS XFX
Hard:250 MAxtor SAta 16mg Baffer
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همه، مخصوصا حرفهاىها! :)
مشاورهى سريع براى خريد يه سيستم تر و فرز مىخوام كه تو زمينهى بازى زياد كم نياره و با ويندوز ويستا هم هماهنگ باشه! و:
ترجيحا CPU: AMD
MAIN: MSI / Asus, SLI Support, & Vista-Compatible
RAM: 1 GB, DDR 2, & Dual Channel
HARD: 160 GB, SATA 2 (High RPM & High Access Time)
VGA: 512 MB, DDR 2, 128 bit, PCI Exp 16, & SLI Support
با اين شرايط كلى، دقيقا چه قطعاتى رو پيشنهاد مىكنيد و چه نظرى داريد؟ راستى، حدود قيمتها رو هم ممنون مىشم كه ذكر كنيد. :blush:
ببین دوست عزیز اون رو خریدم این یکی دیگه هستش حالا لطفا یکی جواب بدهنقل قول:
همچنين دوستان يه سيستم توپ و حسابى پيشنهاد كنند تا سقف 2 ميليون (+ اسكنر و پرينتر)!
پيشنهاد سيستم براي AMD :
پيشنهاد من براي يه سيستم خوب اينه :
====
پردازنده : Athlon 64 X2 4200 با قيمت 180 هزار تومن .
مادربورد : M2n 32 Sli Deluxe با قيمت حول حوش 230 هزار تومن يا Asus Crosshair با قيمت 260 هزار تومن .
رم : Patriot 2*512 DDR2 800 با قيمت 121 هزار تومن .
كارت گرافيك : Asus EN 7600 GT حدودا 200 تومن .
هارد ديسك : Samsung 160 G 8M Buffer Sata2 قيمت 60 هزار تومن .
كيس : پيشنهاد من دو گزينه Green Trio يا Thermaltake Soprano هست كه قيمت اولي 62 و دومي اگه اشتباه نكنم 95 هزار تومن هست
مانيتور : با توجه به اينكه خودم BF 1740 سامسونگ دارم همينو پيشنهاد مي كنم .
==================
يك سري سيستم Mid Range و Low End هم آماده كردم كه وقت كردم حتما مي نويسم .
تكته خيلي مهم :
البته اين نظر من هست اما بيان مي كنم شايد بشه روش بحث كرد .
تا چند وقت پيش هر كس پيشنهاد سيستم مي داد اولين و آخرين گزينه Core 2 Duo بود چراكه قدرتش بي رقيب و خيلي بالا بود .
من هم همين نظر رو داشتم . اما حالا با وجود اينكه AMD ادعا كرده پردازنده سرور جديدش ( Barcelona ) حدودا 40 درصد برتر از Xeon 5300 Series يا همون Clovertown ( يا هخمون 4 هسته اي سرور ) هستش ميشه نتيجه گرفت پردازنده هاي Desktop ش هم از اين قدرت ( حالا يكم كمتر ) برخوردار هستن .
بنابراين براي دوستاني كه همزمان با انتشار Core 2 و Cut Price قيمت هاي AMD تونستن X2 بگيرن آينده خوشي رو پيش بيني مي كنم !! چراكه تا سه ماهه سوم 2007 پردازنده هاي K8L مي اد و به راحتي با آپديت بايوس ساده روي AM2 سوار ميشه .
من از الان پولامو دارم جمع مي كنم كه حدودا 6 ماه ديگه يه Upgrade بكنم !!
نهايتا هر كي AMD خريد به نظر من راحت 1 سال استفادشو برده و احتمالا بدو ن تغيير در سيستم مي تونه به K8L گذر كنه !
به من كه خيلي حال داد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M2n 32 Sli Deluxe انگار ارزون شده خوشبختانه تو تحلیل و نشر 200 تومن دیدم.با ایننقل قول:
قیمت واقعا می ارزه.
اینا چطوریان ؟نقل قول:
تا سه ماهه سوم 2007 پردازنده هاي K8L مي اد و به راحتي با آپديت بايوس ساده روي AM2 سوار ميشه .
چه پیش بینی هایی می شه برای K8L؟
با این حساب K8L هم با رم DDRII کار خواهد کرد نه؟
کدوم چیپست ها Upgradable هستن برای K8L؟نقل قول:
نهايتا هر كي AMD خريد به نظر من راحت 1 سال استفادشو برده و احتمالا بدو ن تغيير در سيستم مي تونه به K8L گذر كنه !
می خوام بگم با توجه به اینکه انویدیا تقریبا AMD رو ول کرد و دیگه باید
SLi رو متعلق به سیستمهای با بیس اینتل دونست و اینکه ATi قراره چیپست ساز اصلی AMD
باشه خریدن برد هایی با چیپ ATi مثل ASUS M2R32MVP یا MSI K9A Platinum
نسبت به NVIDIA 590 MCP آینده نگرانه تر نیست؟
یه نفر جواب ما رو هم بده؟:sad:نقل قول:
سلام
من میخواستم یه سیستم با بودجه 1200000 جمع کنم
چی پیشنهاد میکنین
برای کارهای گرافیکی و رندر و کار با برنامه های ویدیویی مثل پریمیر و کمی هم بازی میخوام
ممنون میشم
CPU: Core 2 Dueبگير مدل E 6600 و گرافيك هم بايد بگذاري دايركتيكس 10 بيايد اگر عجله داري فعلا 50 تومان بده 6200 بگير تا دو سه ماهه ديگه كه سريهاي 8 انويديا مدلهاي مختلفش بيايد
الان هست قيمت 600 تومان هست
سلام
دوستان يك كمك فوري مي خوام سيستمي كه زير مي نويسم رو مي خوام بگيرم حالا نظر بدين خوبه يا نه.
cpu== amd 3500/939
main== 939/abid
ram== app/b400/512*4
hdd== 320sata2
vga== 7300-gt-xfx
cdrom== dvdrom sony
manitor== Samsung -17
case== neet server-600
dvdwriter== sony
دوستان اگه پيشنهاد بهتري دارين خواهشن بگين.
ممنونم.
البته تا سقف 900 تا 950 تومن.
ممنونم.
دوست عزيزنقل قول:
به شدت بهت توصيه مي كنم سوكت 939 نگير چراكه دوران توليدش تقريبا تا يكي دو ماه ديگه تمام ميشه .
با اين پولي هم كه داري خيلي راحت مي توني Core 2 ببندي .
دوستان ديگه سيستم پيشنهاد ميدن ( موفق باشي )
[راجع به اطلاع رساني براي قيمت قطعات سخت افزار] به نظر من بهتره كه لينك سايتهاي معتبر و معروفي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و... رو دوستان ارائه بدهند، تا از سردرگمي جلوگيري شود.
با تشكر
دوست عزيز ممنون از نظر شما ..نقل قول:
اما من اتفاقي كه براي خودم افتاد رو بهتون مي گم . من دنبال مادربورد M2N 32 Sli Deluxe بودم . به يه مغازه سر زدم و ازش قيمت خواستم يه قيمتي داد و منم چون زياد برام مهم نبود گفتم قيمت دلاريش كه فلان قدره ! گفت خب برو دلاريش رو بخر !!
اين حرف شما زماني درسته كه بازار ايران هم مشابه بازار اونور اب باشه . نه اينجا كه هر كي هر قيمتي كه دلش مي خواد مي ده .
بين سه تا بازار علائدين و رضا و ايران من قيمت CPU مي گرفتم با سه قيمت متفاوت . اونم با اختلاف 15 تا 20 هزار تومن !!
به هر حال ممنون و موفق باشي
ُسلامنقل قول:
ممنونم كه جواب داديد .:rolleye:
فقط پس دوستان لطف كنن يك سيستم كار درست تا همون سقف 900 تا 950 معرفي كنن.
بازم ممنونم.:happy:
سلام این پیشنهاد منهنقل قول:
asus p5b
intel core2 e6300
ocz 1gb pc667
ati x1650xt 256 asus
western 200 sata2
dvd rw: sony
zoltrix_ us robotic
samsung mb17870_lg 730 pu flatron ez
case : elegance 2201
power: 530 watt green