ارزش خرید ندارننقل قول:
اگه بتونید یه مدل برند بگیرید خیلی خوبه ولی اگه نشد حداقل یه چینی درجه 1 بگیرید بهتره تا یه تبلت ایرانی ساخت چین با درجه کیفیت 2
Printable View
ارزش خرید ندارننقل قول:
اگه بتونید یه مدل برند بگیرید خیلی خوبه ولی اگه نشد حداقل یه چینی درجه 1 بگیرید بهتره تا یه تبلت ایرانی ساخت چین با درجه کیفیت 2
مـــــــرسی که جــواب دادیننقل قول:
نکسوس 7 سیم کــارت هم میخوره؟
بله یه سری مدل داره که سیم هم می خوره ولی نمیدونم قیمتشون چندهنقل قول:
بین گلکسی تب 2 و نکسوس 7 کـــدوم بهتره؟
نظرتون در مورد innovel I971W چی هست ؟ قیمتش 920 تومن ...کیفیت تصویرش حرف نداشت ... کسی باحاشون کار کرده ؟
ویرایش .....
نمی شه اینطوری نطر دادنقل قول:
نکسوس آپدیت رسمی و سریع
کیفیت صفحه خوبی داره
nfc داره ولی دوربین نداره و رم نمی خوره
حالا تب 2
سی پی یو ضعیف تر
آپدیت دیر تر
رابط کاربری قشنگ تر
دوربین
باتری بهتر
حالا خودتون قضاوت کنید . البته سال 2012 نکسوس بهترین تبلت شناخته شد
حقیقتش من تا به حال باهاش کار نکردم ولی مشخصات سخت افزاریش خوب به نظر میرسهنقل قول:
البته می تونی از سایت کیمیا انلاین ارزونتر هم بخری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان نیاز به راهنمایی دارم برای خرید تبلت تا 1300 تا 1400
سیم بخوره
کیفیت صفحه عالی باشه
بازی های سنگین و راحت اجرا کنه !
همین دیگه:n02:
نظرتون درباره galaxy tab 2 چیه یا google nexus 7
بیشتر واسه بازی و وب میخوام!
گزینه بهتری هم هست تو این رنج قیمت ؟
سلام
تو تبلت های سیم کارت خور که قیمت پایینی داشته باشند تبلت Jetway Alfar 706 رو یکی از دوستان به من معرفی کرد
میخواستم بپرسم آیا تبلت خوبی هست و ارزش خریدن رو داره ؟!
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
داشتم مطالب مختلف دوستان رو میخوندم چند تا نکته به ذهنم رسید که گفتم بگم :
اول درباره برند هواوی دقت کنید که گارانتی اون با گارانتی سامسونگ هر دو یک شرکت هستند یعنی وارد کننده سامسونگ داره هواوی وارد میکنه و به نظر من کیفیت خوبی داره
دوم اینکه خیلی دنبال برند نباشید امثال سامسونگ کلی پول بابت برند میگیرند
سوم من خودم چند ماهی میشه تبلت ainol مدل کریستال دارم و خیلی ازش راضی هستم .. گارانتیش هم به نظر معتبره چون مشکل نرم افزاری داشتم بردم کارم رو راه انداختن ... تو فروم های خارجی هم که بگردی میبینی هم خیلی معروفه هم کلی رام های مختلف براش میاد که خودش مزیته ... الان هم سایتشون رو دیدم که گویا مدل venus رو آوردند ... به نظر من که سخت افزاری قوی بود فقط حیف من کریستال رو خریدم و دیگه فعلا پول ندارم :D
سایتشون هم اینه آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکسوس 7 خیلی بهتره فقط رم نمی خوره و باتری ضعیفتر داره و البته دوربین ندارهنقل قول:
ولی پشتیبانی عالی . کیفیت ساخت فوق العاده . سخت افزار برتر رو داره
این مدل که می فرمایید رو ندیدم ولی جت وی شرکت معتبری نیست.نقل قول:
پشتیبانی نداره و کیفیت ساخت جالبی نیست
اولا گارانتی توی ایران معنی نمیدهنقل قول:
دوما من هم موافقم که برند ها اندکی بیشتر میگیرن ولی اون در اصل ضمانت پشتیبانی و کیفیت ساختشونه که مثلا برای مدل های نکسوس واقعا به تفاوتش می ارزه
سوما تبلت شما مال شرکت آینول هست که مثل شرکت اوندا جزو تولیدات درجه 1 چین هستند و جدیدا هواوی و هیوندا هم دارن به رقابت نزدیک میشن ولی هنوز به اوندا و آینول نرسیدند.
مدل ونوس هم شاهکار کم قیمت دیگه ای از آینول هست ولی بی شد مدل spark از آینول یا مدل v982 از اوندا حرف جدیدی برای گفتن دارن و رقابت رو خیلی شدید کردن و حتی در بعضی جنبه ها از مدل نت 10 یا نکسوس 10 هم بهتر هستند.
خب شما تو رنج قیمتی زیر یک میلیون چه تبلتی رو معرفی می کنید که سیم کارت خور باشه ؟!!نقل قول:
آینول اینجا در چین هم خیلی معروفه. البته رقبای چینی قدر دیگه ای داره که واقعا عالین. جدیدا از یکی از این کارخانه ها دیدن کردم. باید بگم وقتی چینی ها میخوان یه چیز درجه اول درست کنند واقعا خوب کار میکنن. میتونید با خیال راحت ainol رو بگیرین.
با سلام بین دو تبلت زیر کدوم یکی رو انتخاب میکنید؟ دلیلتون چیه؟
1799000 ریال Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100 - 16GB
1480000 ریال Asus Google Nexus 7 3G - 32GB
تو این رنج قیمت ...تبلت دیگه ای رو ترجیح میدید؟
nexus ... هماهنگی بیشتر با اندروید و حجم حافظه بیشتر
مدل اوندا v982 که چینی هستنقل قول:
مدل ترنسفورمر tf300 ایسوس . عالیه
شاید بتونید با کمی بیشتر تی اف 700 بگیرید
اون 2 مدل بالا هم خیلی تفاوت دارن . شما 10 اینچ دوست دارید یا 7 اینچ؟
باهم تفاوت زیادی دارن ... Galaxy Tab 2 10.1 P5100 تبلت 10 اینچی هست و Nexus 7 همانطور که از اسمش پیداست 7 اینچی! قاعدتا باید با Nexus 10 مقایسه میکردید.نقل قول:
در مرحله آخر به سلیقه شما بستگی داره ... من با اینکه خاطره خوشی از Nexus 7 ندارم ولی بیشک Nexus 7 رو پیشنهاد میکنم :n02:
با سلام
بین دو تبلت Asus Google Nexus 7 3G و Samsung P6800 Galaxy Tab 7.7 کدوم بیشتر پیشنهاد میشه؟ اگه تبلتی بهتر از این دو تا هست که سیمکارت خور باشه لطفا معرفی کنید.ضمنا میشه به این دو تبلت هارد اکسترنال پاسپورتی متصل کرد؟
با تشکر
من بین Asus Eee Pad Transformer TF300TG - 32GB + Dock و Apple iPad (4th Gen.) Wi-Fi + 4G - 16GB که تقریبا هم قیمت هستند واقعا گیر کردم
مقایسه در دیجی کالا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
میشه خاطره تون از نکسوس رو بفرمایید؟
اولا این 2 تا با هارد مشکلی ندارن البته اگه بتونن مصرف برقشون رو تامین کنننقل قول:
فقط نیاز به روت دارن
دوما اینکه بین اون دو تا هرکدوم تفاوت هایی اصاصی وجود داره که اگه به من باشه نکسوس رو بخاطر آپدیت سریعش میگیرم
سلامنقل قول:
مطمئنید که تی اف 300 هم قیمت با آیپد 4 هستش؟
آیپد در کل خیلی بهتره . البته کار های مورد انتظار شما هم ربط داره
ولی 16 بودنش شاید اذیتتون کنه
دوستان بهترین تبلت اندروید که ساخته شده چیه ؟ قیمتش چقدره ؟ ارزش خرید داره یا نه ؟
+ بهتره تبلت اندروید بگیرم یا منتظر تبلت های بهتر و بیشتری با ویندوز 8 پرو یا rt باشم ؟
کار شما چیه؟نقل قول:
یعنی چه کاری می خواهید باهاش بکنید؟
همه کار - هر کاری که از یک تبلت بر میادنقل قول:
به طور کلی ویندوز ۸ چیز مالی از آب در نیومد. شما اگه میخاین از امکانات ویندوز ۸ بتونید استفاده کنید باید یک لپتاپ با صفحه لمسی بگیرید.نقل قول:
میتونم دلیلتون رو بدونم ؟؟؟؟ چرا گالکسی رو انتخاب نمیکنید ؟؟ صرف نظر از مدل asus رو بر سامسونگ ترجیح می دهید؟نقل قول:
ممنون
لطفا یه تبلت خوب تو همین رنج قیمت معرفی کنید
نظر من هم نکسوسنقل قول:
بدلیل سی پی یو بهتر
حمل و نقل راحت تر
پشتیبانی گوگل
آپدیت سریع
کیفیت ساخت بهتر
کارامد نبودن دوربین ضعیف تب 2 .
کیفیت صفحه بهتر
جذب نکردن اثر انگشت بر روی قاب پشت
همین کافیه؟
غیر از این نکسوس تبلت دیگه ای رو معرفی نمیکنید؟
سلام به همه
امروز یه تبلت ainol novo7 venus 16GB خریدم که برام اومد ... cpu چهار هسته ای ... کیفیت تصویرش عالیه ... سرعت اجرای برنامه هاشم خوبه ... آسفالت 7 رو هم ریهتم خیلی روون اجرا میکرد ... به نظرم با توجه به قیمتش خوبه
الان چیزی به ذهنم نمی رسهنقل قول:
مبارک باشهنقل قول:
سلام
یه Galaxy Tab2 7 برام رسیده
می خواستم بدونم تبلت خوبی هست که استفاده کنم و یا اینکه بهتره عوضش کنم؟! (مشکل مالی برای تعویض ندارم )
پیشنهاد شما چه برندها و مدلی هست ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
شما با تبلت چی کار می کنید؟نقل قول:
تبلت بدی نیست ولی قطعا به پای آیپد یا نت 10 یا ترنسفورمر اینفینیتی نمی رسه
نقل قول:
برای خوندن کتاب و مقاله و ... (پشتیبانی از قرمتهای PDF و نرم افزارهایی که برای این موارد کاربرد دارند),وصل شدن به اینترنت
و بعضی وقتا اگه لازم باشه به جای گوشی ازش استفاده کنم و دوربین خوبی داشته باشه.
در ضمن قدرت CPU هم برام مهمه.
البته برای کارای سنگین نمی خوام,چون لپ تاپ دارم و نیاز چندانی به تبلت ندارم.
مطمئنم که به پای آی پد نمی رسه,ولی چون هم لپ تاپ دارم و هم از گوشی خودم خیلی راضیم نمی خوام برای چیزی که نیاز چندانی بهش ندارم زیاد هزینه کنم.
اگه گزینه ای بهتر از این سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید.
مرسی
اولا سال نو مبارکنقل قول:
دوما اگه بیخیال دوربین بشید همون تب 2 خوبه
درضمن عکس گرفتن یا فیلم گرفتن با تبلت اصلا جالب نیست .
ممنون از وقتی که گذاشتید ...نقل قول:
سال نو شما هم مبارک.
توی این 2تا رنج قیمتی چه مدلهای خوبی پیدا میشه؟
یکی قیمت بین 300تا400تومن
ویکی هم تا حدود 600تومن
سیمکارت بخوره خب بهتره ولی چون خیلی گرونتر میشه نسبت به بدون سیمکارت اگه نباشه هم مهم نیست
ولی بلوتوس و gps داشته باشه، حتما اندروید 4.1 به بالا باشه، چهار هسته ای باشه خب بهتره، رم بالای 1 باشه، دوربین عقب مهم نیست ولی دوربین جلو داشته باشه
توی این رنج قیمتها چه مدلهای خوبی پیدا میشه؟
سلامنقل قول:
توی این رنج قیمت ها با این مشخصات چیزی گیر نمیاد
یا باید افزایش بودجه بدید یا اینکه بیخیال 4 هسته ای و بلوتوث بشید
دوستان به نظر شما تبلت تا 750 یا 800 تومان چی پیشنهاد میکنید که
حدالامکان سیم کارت بخوره 95%
حالا 5% هم اگه سیم نخوره و مشخصات زیر رو داشته باشه ممنون میشم پیشنهاد کنید
سیمکارت بخوره
بلوتوس داشته باشه
اندروید 4.1 به بالا باشه
چهار هسته ای باشه
رم بالای 1 باشه
درگاه میکرو sd
قابلیت پخش فیلم های full hd -hd
پورت usb,..............
قابلیت اجرای بازی hd
دوربین نداشته باشه مهم نیست اصلا /// داشت که چه بهتر
و در کل بین این همه برندی که از تبلت ها هست کدوم ها بهتر هستن و تا الان موفق بودن میخوام به صورت کلی هم آمار بهترین برند ها تا الان دستم بیاد
ممنون
دوستان به نظر شما تبلت تا 750 یا 800 تومان چی پیشنهاد میکنید که
من هیچی از تبلت ها نمیدونم فقط میخوام این خصوصیت هارو داشته باشه
دوستان حدالامکان سیم کارت بخوره 95% نظرم روی این هست که سیم بخوره
ولی اگه مورد خیلی خوبی باشه از همه لحاظی که نوشتم و کمی ارزون تر از قیمت مد نظر من که سیم هم نخورد مشکلی نیست پیشنهاد هاتون رو بگید
سیمکارت بخوره
بلوتوس داشته باشه
اندروید 4.1 به بالا باشه
چهار هسته ای باشه
رم بالای 1 باشه
درگاه میکرو sd
قابلیت پخش فیلم های full hd -hd
پورت usb,..............
قابلیت اجرای بازی hd
دوربین نداشته باشه مهم نیست اصلا /// داشت که چه بهتر
و در کل بین این همه برندی که از تبلت ها هست کدوم ها بهتر هستن و تا الان موفق بودن میخوام به صورت کلی هم آمار بهترین برند ها تا الان دستم بیاد
ممنون
تبلتی که تمام این خصوصیات رو داشته باشه وجود ندارهنقل قول:
اگه سیم کارت خور میخواین 4 هسته ای نیست و ...
اگه سیم کارت براتون مهم نیست بهترین انتخابتون میتونه ainol novo7 venus باشه که تو همین رنج قیمتی هست.برای اینترنت سیم کارتی هم اگه گوشیتون اندروید باشه میتونید از wifi hotspot به گوشیتون وصل بشید.
اگه هم میخواید حتما سیم کارت بخوره و کیفیتش هم بالا باشه باید بیشتر خرج کنید
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]