عجب پشت كنكوري !!!!!!نقل قول:
آره عزيز
عجب پشت كنكوري !!!!!!نقل قول:
آره عزيز
:31:نقل قول:
اینکه عالیه مخصوصا برای من که سال سوم رو با معدل 15 گند زدم:11:
برای هر درس نیست ! برای کل درسها هست ! یعنی اگر کل درسها در کل معدل تاثیرش مثیبت بشه تاثییر میدن اگه نشه تاثیر نمیدند (تراز کل رو باید افزایش بده)
حالا واقعا ساعت 2 میاد؟؟
من که از دیشب درست نخوابیدم.
ایشالا که همه به اون چیزی که لایقش هستن و براش زحمت کشیدن برسن.:40:
مگه امسال بر خلاف پارسال نمی خوان درسی معدل رو تاثیر بدن ؟ یعنی هر درس جدا ؟نقل قول:
پس این عدم تاثیر رو باید درسی باشه دیگه
وی افزود: از آنجا که تاثیر سوابق مثبت بوده است، یعنی در صورتی که موجب کمک به داوطلب شود، از آنها استفاده می شود، برای کسانی که این سابقه مثبت بوده، علامت ستاره در جلوی نمره کل آنها زده شده است.
تو تابناک نوشته
اینم خبر امروز و چند دقیقه پیش فارس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتايج كنكور 90 امروز اعلام ميشود
خبرگزاري فارس: نتايج اوليه كنكور 90 امروز اعلام ميشود، در اين آزمون بيش از 90 درصد از داوطلبان حاضر در جلسه كنكور مجاز به انتخاب رشته ميشوند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، كنكور 90 در روزهاي 9، 10 و 11 تيرماه امسال برگزار شد، آزمون داوطلبان گروه آزمايشي رياضي و فني صبح پنجشنبه 9 تير، آزمون گروه آزمايشي هنر بعد از ظهر پنجشنبه 9 تير ماه، آزمون گروه آزمايشي علوم تجربي صبح جمعه 10 تير ماه، آزمون گروه آزمايشي زبانهاي خارجي بعد از ظهر جمعه 10 تير ماه و آزمون گروه آزمايشي علوم انساني صبح شنبه 11 تير ماه در 295 شهرستان و بخش مختلف كشور برگزار شد.
امسال ضمن لحاظ تأثير 25درصدي سوابق تحصيلي، اين سوابق در صورتي لحاظ ميشوند كه تأثير مثبت داشته باشند، يعني اگر سوابق تحصيلي داوطلبان در پذيرش آنها تأثير مثبت نداشته باشد، لحاظ نميشود.
يك ميليون و 132 هزار داوطلب در كنكور 90 ثبتنام كردند و 995 هزار و 691 داوطلب كنكور 90 در جلسه حضور داشتند.
انتخاب رشته داوطلبان مجاز كنكور 90 از روز دوشنبه 17 مرداد ماه آغاز ميشود و تا روز يكشنبه 23 مرداد ماه ادامه دارد.
بدبخت شديم رفت :31: ميخوان ستاره دارمونم بكنننقل قول:
ما همچنان منتظريم
كاش مي شد سال 91 هم تاثير معدل مثبت باشه.....
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا امام باقر :دی
50 تا بازدید کننده چه خبره بابا ! :دی
ولی میدونم اونایی که خوب دادن این لحظات جز بهترین لحظات عمرشون میشه
برای همه آرزو میکنم که حاصل تلاششونو ببینن :11:
ادیت : یه رفرش زدم 50 تا شدن 35 تا !:27: بازم رفرش بزنم ؟ بزنم ؟ :دی
شاید مثبت باشه.ولی حداقل 35 % میشهنقل قول:
احساس میکنم از الان سایت داره یه خرده کند Respond میده ... ! احتمالا تا ساعت 2 خیلی کند بشه ! ...
همه کنکوریا ... همه منتظرا :دی همه اون 39 نفری که دارن میبینن و حرف نمیزنن :دی
آقا عرضی نیس :دی
خواستم بگم اینو ببینید به درد بخوره
کد:http://www.leitnerbox.ir/1388/04/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%85%D8%9F/
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
نقل قول:
به احتمال زیاد سال بعد هم همینجوری میمونه ...
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
نقل قول:
آقا بحثو صیاصی نکن :دی
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
نقل قول:
ایشالله که نمیشه ... بابا نریزید سرش بنده خدا هول میشه کند respond میده :دی
آقایون اسپم ندین خواهشا ، باعث میشین تاپیک قفل بشه !
گمون نكنم من رفرش رو نزدم سايت رفرش ميشه(سرعتو ...:31:)(و البته كوكيا رو هم حذفيدم از رو سرور رفرش ميشه !!!)نقل قول:
خواهشا اسپم ندين در صورت اسپم دادن تاپيكو مي قفلن !!
22 كليد طلايي در انتخاب رشته
کد:http://www.irandabir.org/user_news_readings/page.aspx
اول سلام به سی و اندی نفر ...نقل قول:
این دو تا خبر مشکل شما رو حل میکنن :
براساس مصوبه جلسه شانزدهم كارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو، سوابق تحصیلی موجود داوطلبان به میزان حداكثر 25% و به صورت تأثیر مثبت در آزمون سراسری سال 1390 لحاظ میشود. به این ترتیب كه برای داوطلبان مشمول دو نمره كل یكی صرفاً باتوجه به نمره آزمون سراسری و دیگری با تركیب نمره آزمون سراسری و سوابق تحصیلی با تأثیر 25درصد ساخته می شود و نمره كل بالاتر ملاك گزینش داوطلب قرار میگیرد. این یک ...
رئیس سازمان سنجش آموزش كشور افزود: امسال با توجه به اینكه برای نخستین بار سوابق تحصیلی داوطلبان اعمال میشود این سوابق بر اساس تأثیر مثبت در نظر گرفته میشود یعنی اگر نمره آزمون داوطلبی بیشتر از نمره كسب شده از طریق سوابق تحصیلی باشد و سوابق تحصیلی میانگین نمره آزمون وی را كاهش دهد، این سوابق در آزمون داوطلب لحاظ نمیشود. اینم دو ... چطور بود ؟!
استرس من خیلی زیاده ، چون من دانش آموزی بودم که موسسات میگفتن مجانی بیاین امتحان بدین ، شب کنکور سر یک چیزی
(استرس نه ) مریض شدم و 4 تا آمپول خوردم و 1.5 ساعت خوابیدم رفتم سر جلسه ، اصلا حوصله ندارم یکسال دیگه بمونم من که
رتبم انتظار میرفت زیر 200 باشه الان زیر 1000 ام تو شبهه هست .خدا خودش رحم کنه .
هنگام انتخاب رشته از كدام رتبه كارنامه استفاده كنيم؟
کد:http://www.entekhabyar.com/pages/articles.php?id=10
اینا رو بخونید جای استرس گرفتن و دادن ( استرس ) !! :دی
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
نقل قول:
come honey !!! :31::27::27:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
نقل قول:
نفوس بد نزنید ... به خودتونم استرس ندید ... ایشالله که خوب میشه و همونی میشه که میخواستید :10:
دارم واقع بینی میکنم :46:نقل قول:
نفوس بد نزنید ... به خودتونم استرس ندید ... ایشالله که خوب میشه و همونی میشه که میخواستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب یک سوال کسایی که اینجا هستن دوست دارن چه رشته ای و کدوم شهر برن ؟
من دیروز یکی از دوستان اشنا داشت رتبه اش را از سازمان سنجش گرفت ولی متاسفانه در کمال ناباوری 15200 شده بود حالا منتظره نتیجه ها باید درصداش رو ببینه
نقل قول:
اینا جزو اسپم حساب نمیشه ؟! :دی
من هر رشته ای بزنم تهران میمونم ... قبلا امید داشتم به IT اما الان خیلی امیدی ندارم :دی
سلام به همگی;
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند:
felainy, ahamid555, ahmad72, alireza15, alishadabmehr, amir.diba, azimzade, djnima, farid0485, farshidshd, fmpr, fmps, GENERAL_RAAAM, gomnam23, Haniiii, hbokayi, howhow, Immunology, juventuss, MASTERSELITE, mghaffari49, mineworld, NikYar, pedram_hen, pour-homme, reza71_teh, s.w.a.t, sajad, samar2, Samba, shima17, Untouchable, نادر1368, veritaaa
خودش انتظار داشت چند بیاره؟نقل قول:
آخ بدم میاد از اینایی که واسه شیرین کاری میان میگن نتایج اومد بعد میگن شوخی کردیم.......:2:
مطمئنم همچین پارتی بازی هایی بعید نیست.نقل قول:
من دیروز یکی از دوستان اشنا داشت رتبه اش را از سازمان سنجش گرفت ولی متاسفانه در کمال ناباوری 15200 شده بود حالا منتظره نتیجه ها باید درصداش رو ببینه
چند سال پیش نمونشو دیدم ...
==========================================
حالا همین امسال سازمان سنجش اومده خوش قول شده!اه!
حتما این جمعه می آید،حتما!
---------------
راست ميگه جون مادرتون اين لحظه هاي آخر بامزه بازي رو بزارين كنار .نقل قول:
منم اگه 5 يا 6 هزار شم خوشحال اگه 7 يا 8 هزار شم معمولي اگه 9 يا 10 هزار گريان و بالاي 10 هزار سكته و مرگ!
این وسط من نگرانم نکنه با مداد نوعی 9دهم زدم دستگاه نخونه. خودم هم درصد نگرفتم. اَه!
حس کسی رو دارم که منتظره بگیرن ببرنش بالای چوبه دار : دی همه تکلیف پیچوندنا و غیره الان مث پتک داره میخوره تو سرم : دی
از رو بیکاری هی دارم نفرات برتر رو دید میزنم : دی
تایید میشه ... خیلی کار لووووووووووووسیه ...نقل قول:
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
نقل قول:
خودش فک میکرد چند میشه ؟!
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
نقل قول:
مرسی از اطلاع رسانی ... :دی
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
نقل قول:
به چشم خواهر برادری نگاه کنیا :دی
دوستان
dont worry be happy
دوستان اسپم ندین تاپیک قفل میشه !!!!!!
هیچ بحث جدی که نمیشه ... !
بجاش برین این تاپیک رو بخونین !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505582
ایشاالله زودتر نتایج میاد همتون موفق میشید
بذارید احساسم رو بگم ... واقعا از یه بابت خیلی خوشحالم ... این انتظار دسته جمعی یکی از خاطره انگیزترین لحظات امسال بود برای من . میدونید چیه اخه دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه ... این تنها ترین و اخرین جاییه که همزمان توش farshidshd , samba , vahid-p , veritaaa , milla.online , Haniiii , fmps و اون دوستانی که میشناسم و نمیشناسم همه با همن ... وای که چقد احساس خوبیه ... شاید دلیلش اینه که من زیاد منتظر جواب نیستم درست نمیدونم ... در اخر میگم خواهشا این لحظات یادتون نره .
دوستان صاحاب این تایپیک زود زود به اینجا سر میزنه.اسپم ندید بیرونمون میکنه:دی
توصیه های سازمان سنجش برای انتخاب رشته
در این کارنامه افراد به سه دسته مشمولی که سابقه تحصیلی وی دریافت شده، مشمولی که نمراتش هنوز از آموزش و پرورش دریافت نشده و باید فرستاده شود و کسانی که مشمول نیستند مشخص شده است.
واحد مرکزی خبر: سازمان سنجش آموزش کشور، توجه به میزان توانایی ها و استعداد، علاقه به رشته مورد نظر و محل تحصیل را از جمله عوامل مهم در تعیین رشته برشمرد.
در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما، آقای خدایی، معاون سازمان سنجش آموزش کشور کارنامه داوطلبان آزمون سراسری را شامل اطلاعات مختلفی از جمله تاثیر سوابق تحصیلی برشمرد و گفت: در این کارنامه افراد به سه دسته مشمولی که سابقه تحصیلی وی دریافت شده، مشمولی که نمراتش هنوز از آموزش و پرورش دریافت نشده و باید فرستاده شود و کسانی که مشمول نیستند مشخص شده است.
وی افزود: از آنجا که تاثیر سوابق مثبت بوده است، یعنی در صورتی که موجب کمک به داوطلب شود، از آنها استفاده می شود، برای کسانی که این سابقه مثبت بوده، علامت ستاره در جلوی نمره کل آنها زده شده است.
آقای خدایی با اشاره به امکان انتخاب صد رشته محل گفت: انتخاب رشته از 17 تا 23 مرداد انجام می شود ولی معمولا داوطلبان روزهای آخر یا روز آخر را برای ثبت رشته های مورد نظر در پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش انجام می دهند، این در حالی است که برخی کنترل های کمکی به داوطلبان به علت حجم مراجعه کنندگان در این روزها کمتر اعمال می شود.
وی افزود: این کنترل ها از قبیل نشان دادن رشته های ناهماهنگ مانند انتخاب مقطع کارشناسی بین رشته های مقطع دکتری یا کاردانی در بین کارشناسی ارشد است که با رنگ متفاوت نشان داده می شود.
خدایی تصریح کرد: نگرانی ما در انتخاب رشته برای کسانیست که غیرواقع گرایانه رشته انتخاب می کنند و به این ترتیب انتخاب های خود را می سوزانند.
وی گفت: انتخاب باید بر مبنای شناسایی شخص از جایگاه خود و پس از آن علاقه و استعداد باشد تا فرد دچار سرخوردگی و ناتوانی در ادامه تحصیل نشود.
معاون سازمان سنجش افزود: فرضا اگر کسی به فضای بیمارستانی علاقه ندارد و حتی امکان انتخاب رشته پزشکی را هم دارد، باید به رشته های نظری تر توجه کند.
وی در ادامه درباره استفاده از مشاوره گفت: مشاور باید خوب راهنمایی کند، فرد، رشته و دانشگاه را هم بشناسد و امین باشد.
خدایی با تاکید دوباره بر اهمیت علاقه به رشته، توجه به محل را هم دارای اهمیت دانست و افزود: با توجه به مشکل تامین خوابگاه دانشگاهی و از طرف دیگر افت تحصیلی در خوابگاه، ادامه تحصیل در شهر محل اقامت اهمیت پیدا می کند، از این رو داوطلب پیش از مراجعه به مراکز مشاوره یا انتخاب رشته، خودش به مجموعه ای از تصمیم ها برسد و به مشاور اعلام کند تا بر آن اساس راهنمایی انجام شود.
وی تصریح کرد: تضمین قبولی قابل پذیرش نیست چرا که ممکن است داوطلبی دارای رتبه برای قبولی در رشته ای خوب باشد ولی برای آن که تضمین کننده به هدف خود برسد، انتخاب رشته در محل و مقطع مناسب انجام نشود.
معاون سازمان سنجش در پایان اعلام کرد: هیچ تغییری در سهمیه های مناطق و بومی گزینی صورت نگرفته است و فقط در 13 رشته پر متقاضی از جمله برق، کامپیوتر، مکانیک، پزشکی و دندان پزشکی و داروسازی، حقوق ، روانشناسی و حسابداری بومی گزینی کمرنگ تر است.
وی افزود: نتایج آزمون سراسری نیمه دوم شهریور اعلام خواهد شد.
منبع:کد:http://www.fardanews.com
به به همه منتظریم....من که 1 ساعته از خواب پا شدم هنوز گیجم D:
میگم هیچکی نمیدونه تهران مهندسی شبانه داره یا نه؟
آره متاسفانه :41: - البته برای خیلیا خوشبختانه.:19:نقل قول:
در حال حاضر : کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 55 (40 کاربران و 15 مهمان)
vahid-p, ahamid555, ahmad72, ahzo, alireza15, amir.diba, Aryana_b, Ashkking, baron.1992, felainy, fmpr, fmps, Haniiii, Homayun Khan, Immunology, lohrasbi+, M A H 3 A, mahmud.k, MASTERSELITE, mehdim12, METACORTEX, milla.online, mineworld+, MOHAMMAD2010, mohandes e ekhraji, mohmrg, NikYar, sajad, samar2, Samba+, shabeashegha, shima17, unknow_bu, veritaaa+, س-م, ساش
تقلب ها درکنکور 90:
سرورالدين درباره معدود تخلفاتي كه صورت پذيرفته بود، گفت: تقلب و تخلف در حد انگشتان دست بود تعدادي از داوطلبان بهرغم ممنوعيت ورود موبايل به حوزههاي امتحاني موبايل را در لباسهايشان جاسازي كرده بودند يا اينكه 2 تا موبايل آورده بودند و در زمان ورود يكي از موبايلها را تحويل دادند يا اينكه گوشي موبايل را در دستشويي پنهان كرده بودند و در زمان برگزاري آزمون به بهانه دستشويي ميخواستند با افراد بيرون از آزمون ارتباط برقرار كنند.
وي با بيان اينكه گزارش نهايي تخلفات آزمون طي روزهاي آينده به سازمان سنجش ميرسد، گفت: يك مورد نيز فردي بود كه ميخواست جاي داوطلبي آزمون بدهد يعني داوطلبي به جاي خود كس ديگري را به حوزه امتحاني فرستاده بود.
حالا نحوه ی تاثیر دادن معدل چه جوریه ؟!؟! فرمولش ؟؟
عکس/ چهل و یکمین کنکور:
به لینک زیر برید:
کد:http://www.fardanews.com/fa/news/153268/عکس-چهل-و-یکمین-کنکور