-
نقل قول:
128 مخابرات بود؟ شاید 128 محدودیت دار بوده باش!!!
نه 128 محدود شهراد بعضی وقتا دانلود فایلش 400 کیلوبایت در ثانیه میرفت (باور نکردنی)
وایمکس من 512 کیلو بیت دانلودش 60 تا 70 کیلوبایت در ثانیس
خوب مخابرات درسته سرعتش پایین تره اما به صرفه تره
من که لپ تاپم روشنه فقط میخوام آپلود کنم
میزارم آپلود شه خودمم میرم به کارام میرسم
پس مخابرات مناسب منه که زیاد سرعت واسم مهم نیست
اما شما اگه سرعت واستون واجبه مخابرات نگیر
-
نقل قول:
مگه بچس که 9 ماه دیگه میخوان برات بیارن :دی
سرعت به دایل آپ میل می کنه!!پینگ بسیار بالاست امکان تست گرفتن فعلا وجود نداره !فردا هم که سالروز نهم دی نیستش :دی
اونجا تو اون منطقه فقط من adsl دارم:دی (اولین نفر خواهم گرفت :دی) چون مشتری کمه 1 مگ میدادن . همین 1 مگ بسه. 9 ماه دیگه تجهیزاتشون رو نصب میکنن. فیبر نوری هم هست :دی
مسئول مخابرات اونجا هم عمو هیدر صداش میکنم :دی . خدا کنه بلد باشه وصل کنه :دی
-
آقا مشکل باز نشدن صفحات قرار نیست حل بشه؟
1 ماهه 50 بار باید رفرش کنی صفحه بیاد
-
نقل قول:
دوستان کسی کیفیت سرویس 128 مخابرات کرج(شهید نصرآبادی) رو میدونه؟
اهــــــــــــــم
-
آپلود 512 کسی می دونه روی چنده؟
-
نقل قول:
معمولا مخابرات یک چهارم می بنده یعنی 128 تست یکی از دوستان هم موید همینه که توی پست زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به نظرم با کمی پیگیری بشه به 256 رسوند البته کسی که می تونه از مخابرات 512 بگیره حتما می تونه آپلود رو هم تا 512 برسونه!!!
-
میخوام سرویسمو از داتک به مخابرات تغییر بدم ارزششو داره؟ البته یه چند صفحه قبل رو خوندم مثه که مخابرات هم زیاد مالی نیست
منطقه مخابراتی هم نبوت هست برا بازی انلاین میخوام...
-
نقل قول:
میخوام سرویسمو از داتک به مخابرات تغییر بدم ارزششو داره؟ البته یه چند صفحه قبل رو خوندم مثه که مخابرات هم زیاد مالی نیست
منطقه مخابراتی هم نبوت هست برا بازی انلاین میخوام...
من 256 دارم و ازش راضی هستم.اهل بازی انلاین نیستم که تجربشو بگم.البته همه اینا به منطقه مخابراتیتون ربط داره که پورتاشون چقدر خالی باشه.من از سرویس خودم نسبت به بقیه شرکتها راضی هستم.خیلی دانلود دارم و به طور معمول افت شدید سرعت نداره.روی 28 29 دانلود داره.شبانش خوبه و یه کله دانلود میکنم که توی این حدود 1 ماه تا الان شبونش قطع نشده برای من.در کل خوبه.من قبلا از داتک میخواستم بگیرم اگه یادت باشه چند تا پست هم اونجا دادم و دیدم مخابرات بهتره.مسافت خونه ما هم خیلی خیلی نزدیکه به مخابرات منطقمون.سرعت خوب و واقعی داره.صفحات خوب لود میشه.من بسته به کارم تو صفحات پر از عکس با کیفیت میرم که خوب لود میشه.در کل تا الان با چیزی که دیدم و شنیدم مخابرات به علت هزینه کمتر و نامحدود بودن و سرعت واقعی تر بهتر بوده.من تا الان از انتخابم متاسف نشدم
-
اتفاقا مرکز به ما هم نزدیکه 5 دقیقه فاصله داره:31: ببینیم چی میشه یکی داره تو منطقمون گفت خوبه یه مدت میگیرم ببینم چی میشه
-
دیگه خیلی سرعاتا داغون شده چی کار دارن می کنن !!!خیلی از سایتهای عادی و بی مشکل اجنبی هم دیگه باز نمیشن! تایم اوت لاست پکت و پینگ ...
نمیشد تست گرفت حدس میزنم 4 رقمی باشه :دی
تو روزایی که سایت سردار چاپندگی رو اول فیلتر و بعد از دسترس خارج می کنن دیگه ما چی بگیم!!!:2:
-
نقل قول:
اتفاقا مرکز به ما هم نزدیکه 5 دقیقه فاصله داره:31: ببینیم چی میشه یکی داره تو منطقمون گفت خوبه یه مدت میگیرم ببینم چی میشه
حالا که مرکز به شما هم نزدیکه میتونی امتحان کنی.از هر شرکتی که بخوای مودم رو که بالاخره باید بگیری.اونا هزینه راه اندازی میگیرن که مخابرات نمیگیره.اسپلیتر روی اکثر مودم ها هست اما از شرکتا باز یه هزینه دیگه ازت میگیرن.مودمهای dlink و tp link به همه شرکتها سازگار هستن و نگران نوشته تو سایت شرکتها نباش که اگه ازشون مودم نخری بهشون نمیخوره و مشکل درست میکنه که اونا میخوان جنسشونو بفروشن و عاشق چشم و ابروی من و شما نیستن.شما میتونی مودم تک پورت بگیری اگه فقط یه سیستم میخوای وصل کنی به نت.یا میتونی وایرلس دار بگیری که با گوشی موبایل یا لپ تاپ هم بتونی استفاده کنی.من خودم مودم to link w8101G گرفتم که داره مثل ساعت کار میکنه.تک پورت هست چون نیازی به چند پورت بودن ندارم و اونا گرونتر هستم.وایرلس هستش که میتونم از wifi گوشی هم استفاده کنم.باز هر چی خودت صلاح میدونی.مخابرات به قیمت و سرعتی که میده بهتره
-
نقل قول:
256 کیلوبیت بر ثانیه نصف سرعت دانلود
-
نقل قول:
دیگه خیلی سرعاتا داغون شده چی کار دارن می کنن !!!خیلی از سایتهای عادی و بی مشکل اجنبی هم دیگه باز نمیشن! تایم اوت لاست پکت و پینگ ...
نمیشد تست گرفت حدس میزنم 4 رقمی باشه :دی
تو روزایی که سایت سردار چاپندگی رو اول فیلتر و بعد از دسترس خارج می کنن دیگه ما چی بگیم!!!:2:
نتیجه تست الان از سرور اجنبی 18:24 256
نمی دونم شاید صبحها وضع خرابتر باشه
-
برای ثبت نام باید کجا بریم؟؟؟؟؟؟؟؟
مرکز تلفن سلمان فارسی
-
ببین حتی عکست برای من بار اول لود نشد! بعد کلا اینترنت کشور مثل همیشه مختل شده حالا برای شما خوبه لذت ببرید!:دی
بعد سرور تست اجنبی تو اسپید تست مهم نیست من یه سری سایتهای مهندسی و خبری و .. بهت میدم که خودم دیگه دسترسی ندارم بهشون یا فیلتر شدن یا باز نمیشن هیچ موردی هم ندارن!!بعد کلا وی پی انم وصل نمیشه همه نوعش با سرورای مختلف یا وصل میشه سرعتش خیلی کمه دیگه چی بگم :27:
حالا که وضعت خوبه یه سر برو این سایت چک کن نتیجه رو بزار اینجا:
منم هر موقع بشه تست میگیرم :دی
بیا اینم فقط برای تو:دی
-
شما up stream ر چند بستن براتون که انقدر بالا میزنه؟
اینجا تاپیک اختصاصی داره:
زودتر به نتیجه میرسید.
-
نقل قول:
شما up stream ر چند بستن براتون که انقدر بالا میزنه؟
آره خیلی بالا هست جات خالی الان یه فیلم بلوری آپلود کردم!:دی
75
-
جواب اینه تفسیرش با شما
WARNING: No Reverse-DNS (PTR) is assigned to IP 2.176.206.207.
Please request your Admin or Provider to fix this.
Result for 2.176.206.207 in LHSBL Blocklists (Alphabetic order):
0spam.fusionzero.com OK
aspews.ext.sorbs.net OK
b.barracudacentral.org Listed!
bl.mailspike.net OK
bl.spameatingmonkey.net OK
bl.spamcop.net OK
bl.spamcannibal.org OK
bl.tiopan.com No Result (No answer)
blackholes.five-ten-sg.com OK
blackholes.intersil.net OK
bogons.cymru.com OK
cbl.abuseat.org OK
combined.njabl.org OK
db.wpbl.info OK
dnsbl.ahbl.org OK
dnsbl.inps.de OK
dnsbl.justspam.org OK
dnsbl.mags.net Listed!
dnsbl.sorbs.net OK
dnsbl.rangers.eu.org OK
dnsbl-0.uceprotect.net OK
dnsbl-1.uceprotect.net OK
dnsbl-2.uceprotect.net Listed!
dnsbl-3.uceprotect.net Listed!
dyna.spamrats.com OK
ip.v4bl.org No Result (SERVFAIL)
ips.backscatterer.org OK
ix.dnsbl.manitu.net No Result (REFUSED)
l2.apews.org Listed!
no-more-funn.moensted.dk OK
noptr.spamrats.com OK
psbl.surriel.com OK
rbl.efnet.org OK
spam.abuse.ch OK
spam.dnsbl.anonmails.de No Result (REFUSED)
spam.spamrats.com No Result (REFUSED)
spamguard.leadmon.net OK
t1.dnsbl.net.au OK
tor.dan.me.uk OK
tor.dnsbl.sectoor.de OK
ubl.unsubscore.com OK
virbl.dnsbl.bit.nl OK
zen.spamhaus.org OK
Result for 2.176.206.207 in LHSBL Whitelists (Alphabetic order):
accredit.habeas.com NOT WHITELISTED
iadb2.isipp.com NOT WHITELISTED
ips.whitelisted.org NOT WHITELISTED
list.dnswl.org NOT WHITELISTED
wl.mailspike.net NOT WHITELISTED
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
البته dns من اینه نمی دونم تاثیر داره یا نه
91.186.192.3
-
نقل قول:
اونجا تو اون منطقه فقط من adsl دارم:دی (اولین نفر خواهم گرفت :دی) چون مشتری کمه 1 مگ میدادن . همین 1 مگ بسه. 9 ماه دیگه تجهیزاتشون رو نصب میکنن. فیبر نوری هم هست :دی
مسئول مخابرات اونجا هم عمو هیدر صداش میکنم :دی . خدا کنه بلد باشه وصل کنه :دی
من رفتم مخابرات كل تهران.
گفتن سرويس 1 مگ رو فقط به شركتهاي دولتي ميديم ، حتي به شركتهاي خصوصي هم نميديم.
گفتم نامه از شركت دولتي بيارم ، بهم ميدين ؟ گفتن حتي با نامه هم نميديم. بايد شركت دولتي داشته باشي !
چطوري بهت 1 مگ ميدن ؟!!!!! :18:
-
سلام،
تست 256 مخابرات فرد اسدی
سرعت لود صفحات خیلی افتضاحه که :41:
دانلود هم رو 20-22 همش تازه لینک مستقیم ، تورنت با سید عالی رو متوسط 14
DNS چی ست کردید شما؟
من 128 داییم رو دیدم امروز دانلودش رو 22-30 بود،
پیج هم بهتر از من باز میکرد.
جفتمونم یه مرکزیم:18:
قلق خاصی نداره؟
-
اول برو تو تنظیم مودمت ببین دان استریم اپ استریم رو چند بستن بعد بیا ببینیم جریا چیه
-
نقل قول:
اول برو تو تنظیم مودمت ببین دان استریم اپ استریم رو چند بستن بعد بیا ببینیم جریا چیه
دیدم
127-256 بستن ! اینم اینفو:
Statistics -- ADSL
نقل قول:
Mode: ADSL2+
Line Coding: Trellis On
Status: No Defect
Link Power State: L0
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 32.5 30.8
Attenuation (dB): 32.5 15.0
Output Power (dBm): 2.1 11.6
Attainable Rate (Kbps): 4376 1211
Rate (Kbps): 256 127
MSGc (number of bytes in overhead channel message): 59 12
B (number of bytes in Mux Data Frame): 8 3
M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 1
T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 4
R (number of check bytes in FEC Data Frame): 0 0
S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 1.0000 0.9412
L (number of bits in PMD Data Frame): 72 34
D (interleaver depth): 1 1
Delay (msec): 0 0
-
نقل قول:
دیدم
Statistics -- ADSL
سرویس 256
سرویس مخابرات ظرف 2 هفته اخیر با مشکلاتی همراه بوده که تنازل کیفیت و سرعت را همزمان بهمراه داشته
آخرین صحبتی که با یکی از مسئولین پشتیبانی داشتم غیر مستقیم تفهیم کرد همینی که هست
نسبت پینگ داخلی بالای 150 میلی ثانیه را هم معمولی میدونست
حالا چه رسد به معقوله پکیج لاست و ...
-
نقل قول:
دیدم
Statistics -- ADSL
سلام
همه چی درسته برا شما
کلا مخابرات یکم قاط زده ولی برا من تو دانلود و بازکردن پیج مشکلی وجود نداره و سریع هستش من 128 دارم و ازش برا فقط سند استفاده میکنم از نت ستلایت استفاده میکنم و وقتی با یه چیزی که برای همونه وصل میشم اصلا پیج نمیزنه ولی دانلود رو میکنه این نشون میده که مشکل پیدا کرده کلا ولی مثل شما حاد نیست
شما با این dns سرورا کار کن اگه تهرانی
217.218.127.127
217.218.155.155
و همچنین با برنامه namebench بهترین دی ان ای پیدا کن
فقط با برنامه ای دی ام دانلود کن تعداد ارتباطاشم بیشتر از 4 نکن
فقط با گوگل کروم وب گردی کن
با cmd از 4.2.2.4 پینگم بگیر بالای 500 نباشه و تایم اوت یا نده یا از هر 10 تا 1 بار بده که باتوجه به خرابی طبیعه
-
دوستان سلام
اینترنت بنده 128 هست و پیش رئیس مرکز رفتم و درخواست 256 کردم
تقریبا یک هفته ای میگذرد و خبری نیست
ِآیا برای تغییر سرعت باید تا سر ماه صبر کنم یا نه برم پیگیری کنم
ممنون میشم از دوستان
-
کسی از منطقه پاسداران-دولت از مخابرات گرفته؟لطفا اگه کسی هست بگه
ممنون
-
نصب 200 هزار پورت دسترسي در استان تهران
-
نقل قول:
دوستان سلام
اینترنت بنده 128 هست و پیش رئیس مرکز رفتم و درخواست 256 کردم
تقریبا یک هفته ای میگذرد و خبری نیست
ِآیا برای تغییر سرعت باید تا سر ماه صبر کنم یا نه برم پیگیری کنم
ممنون میشم از دوستان
به سر ماه ارتباطی نداره. توی هر روزی می تونن وصل کن و فقط به تعداد روزهای باقی مانده حساب می کنن و ملاک زمانیه که یوزر و پس ورد می گیرید
-
نقل قول:
سلام
همه چی درسته برا شما
کلا مخابرات یکم قاط زده ولی برا من تو دانلود و بازکردن پیج مشکلی وجود نداره و سریع هستش من 128 دارم و ازش برا فقط سند استفاده میکنم از نت ستلایت استفاده میکنم و وقتی با یه چیزی که برای همونه وصل میشم اصلا پیج نمیزنه ولی دانلود رو میکنه این نشون میده که مشکل پیدا کرده کلا ولی مثل شما حاد نیست
شما با این dns سرورا کار کن اگه تهرانی
217.218.127.127
217.218.155.155
و همچنین با برنامه namebench بهترین دی ان ای پیدا کن
فقط با برنامه ای دی ام دانلود کن تعداد ارتباطاشم بیشتر از 4 نکن
فقط با گوگل کروم وب گردی کن
با cmd از 4.2.2.4 پینگم بگیر بالای 500 نباشه و تایم اوت یا نده یا از هر 10 تا 1 بار بده که باتوجه به خرابی طبیعه
تغییری نکرد!
خدا لعنتشون کنه با این سرویسای مزخرفشون :19:
گفتیم از محدودیت حجم بیایم بیرون ، به جای 128 ، 256 گرفتیم باز به لعنت خدا نمی ارزه.
نه صفحه درست باز میکنه نه سرعت دانلودش نرماله.
-
نقل قول:
کسی از منطقه پاسداران-دولت از مخابرات گرفته؟لطفا اگه کسی هست بگه
ممنون
سلام
البته ما اینور دولت هستیم(نزدیک به شریعتی) ،که فکر نکنم فرق خاصی بکنن.سرعت 128:2: ،دانلود بین 17-18 معمولا می چرخه.قطعی و کم شدن سرعت هم اگر که همه داشته باشن ،ما هم طبیعتا داریم (مثل 1-2 هفته پیش که اکثرا مشکل سرعت داشتن)
-
نقل قول:
تغییری نکرد!
خدا لعنتشون کنه با این سرویسای مزخرفشون :19:
گفتیم از محدودیت حجم بیایم بیرون ، به جای 128 ، 256 گرفتیم باز به لعنت خدا نمی ارزه.
نه صفحه درست باز میکنه نه سرعت دانلودش نرماله.
والا چی بگم برا من که مشکلی نداره ولی یه پیشنهاد بهت میکنم اگه توانشو داری انجام بده
برو نت ستلایت بگیر نامحدودش هست 1 مگ با سرعت دان 128 ماهی 85 دلار بعد حجمی هم هست مثلا 1 مگ یا 2 مگ با 2 گیگ ترافیک 25 دلار یا مثلا حجمی/ساعتی یعنی مثلا از 12 شب تا 6 صبح 2 گیگ ترافیک ماهی 15 دلار یا اگه بخوای ترافیک بگیری:31::11:
البته این شرکتا ایرانی جماعتو ادم حساب نمیکنن من یکی از فامیلام تو خارج کشور برام جور کردش
در ضمن باید نت مخابراتم برای سند داشته باشی
-
بچه نگران نباشید به زودی اینترانت راه اندازی میشه بعدش سرعت تووپ میشه!:31::31::31::27:
-
دوستان یک سوال دارم ، همه متخصص ها ( آمپول زنم بود اشکال نداره ) حواسا اینجا !
داخل خونمون دو تا خط داریم تلفن ، سرویس من به خط طبقه ی بالامون وصله ، میخواستم ببینم میشه سرویس رو انتقال داد به خط پایین (اختلاف شماره های خط ها یک عدد هست )
چه باید کرد حالا ؟ راه دزدی براش وجود داره ؟
Take Care:40:
-
نقل قول:
دوستان یک سوال دارم ، همه متخصص ها ( آمپول زنم بود اشکال نداره ) حواسا اینجا !
داخل خونمون دو تا خط داریم تلفن ، سرویس من به خط طبقه ی بالامون وصله ، میخواستم ببینم میشه سرویس رو انتقال داد به خط پایین (اختلاف شماره های خط ها یک عدد هست )
چه باید کرد حالا ؟ راه دزدی براش وجود داره ؟
رانژه روی اون خط هست ! باید رانژتون رو عوض کنن ! حالا اختلافش یک شماره باشه یا ده تا محل اونطرف تر !
بجای اینکار یک سیم از خط بالا بکش پایین ! والسلام .
-
نقل قول:
رانژه روی اون خط هست ! باید رانژتون رو عوض کنن ! حالا اختلافش یک شماره باشه یا ده تا محل اونطرف تر !
بجای اینکار یک سیم از خط بالا بکش پایین ! والسلام .
:40:مرسی عزیزم:40:
عوض کردن رانژه مکافات داره، ها ؟
بعد هم این که، من اگه سیم بکشم ، زیادم برام سخت نیست ، چون که کابل تلفن از پایین رد شده بغل کنتور ، میشه راحت درستش کرد ، فقط اینکه کیفیت تاثیری پیدا نمیکنه که با سیم کشی بلند ؟
-
نقل قول:
:40:مرسی عزیزم:40:
عوض کردن رانژه مکافات داره، ها ؟
بعد هم این که، من اگه سیم بکشم ، زیادم برام سخت نیست ، چون که کابل تلفن از پایین رد شده بغل کنتور ، میشه راحت درستش کرد ، فقط اینکه کیفیت تاثیری پیدا نمیکنه که با سیم کشی بلند ؟
امـــــين جــــان اگــــه سيـــم كشــــي اصــــولي باشـــــه و اسپليتـــــر هــــم وصــــل باشـــــه قاعدتاً خيلـــي تفاوت محســـــوس نخــواهــــد بود ولي بايـــــد اصولــــي باشــــه و خوب سيــــم كشــــي هـــرچي كم تــــر بهــــتر.
چــــرا از طريق مودم با وايرلس شير نمي كني طبقه پايين؟
-
نقل قول:
والا چی بگم برا من که مشکلی نداره ولی یه پیشنهاد بهت میکنم اگه توانشو داری انجام بده
برو نت ستلایت بگیر نامحدودش هست 1 مگ با سرعت دان 128 ماهی 85 دلار بعد حجمی هم هست مثلا 1 مگ یا 2 مگ با 2 گیگ ترافیک 25 دلار یا مثلا حجمی/ساعتی یعنی مثلا از 12 شب تا 6 صبح 2 گیگ ترافیک ماهی 15 دلار یا اگه بخوای ترافیک بگیری:31::11:
البته این شرکتا ایرانی جماعتو ادم حساب نمیکنن من یکی از فامیلام تو خارج کشور برام جور کردش
در ضمن باید نت مخابراتم برای سند داشته باشی
با 30 تومن در ماه ، ميشه اكانتهاي بالاتر رو هك كرد ! :31:
-
نقل قول:
امـــــين جــــان اگــــه سيـــم كشــــي اصــــولي باشـــــه و اسپليتـــــر هــــم وصــــل باشـــــه قاعدتاً خيلـــي تفاوت محســـــوس نخــواهــــد بود ولي بايـــــد اصولــــي باشــــه و خوب سيــــم كشــــي هـــرچي كم تــــر بهــــتر.
چــــرا از طريق مودم با وايرلس شير نمي كني طبقه پايين؟
آقا عرفان
خوب میدونی من مودمم ازین ساده هاس ، یعنی باید تقریبا چهل تومن دیگه سر کیسه بشه بابام !
-
نقل قول:
با 30 تومن در ماه ، ميشه اكانتهاي بالاتر رو هك كرد ! :31:
فایده نداره خلاصش کنم چون این جا زیاد جاش نیست این راهو من رفتم در اخر به قانونی روی اوردم
-
نتیجه تست یکی از بچه ها توی یک فروم دیگه . گفتم شاید برای بعضی ها مفید باشه. 512 مخابرات