وینس مدتی هست که دچار مشکلات زیادی شده و هر کدوم مربوط به یه چیز میشه . او آدمی هست که همیشه سرش شلوغ بوده . در حال حاضر موضوعاتی که فکر او رو مشغول کرده به شرح زیر هست :
1) مایکل هیز و داستان های اسمکدان :
وینس مدت هاست که با داستان های الکی و بی هیجان مایکل هیز درگیر هست . داستان های در هم و بی سر و ته هیز باعث شده خیلی از برنامه های وینس به هم بریزه و وینس واقعا از این بابت عصبانی هست . جدید ترین جر و بحث وینس و هیز هم برمیگرده به پونصدمین اسمکدان که مدتی پیش انجام شد و ریتینگ ضعیف 1.9 رو بدست آورد که این عصبانیت و نگرانی وینس رو دو چندان کرد . به این ترتیب وینس با هیز در بک استیج بحث کرد و او رو به مرخصی [استراحت] اجباری فرستاد . باید ببینیم در پایان وینس ، هیز رو از کار بر کنار میکنه یا خیر .
2) جک سوئگر و کمربند ای سی دابلیو :
ای سی دابلیو ، بی برنامه ترین برند دابلیو دابلیو ای در این مدت بوده . کمربند ای سی دابلیو چند ماه پیش به دست سوئگر افتاد و هر چلنجری هم که جلوی سوئگر اومد ، نا موفق بود . وینس علاقه ی بسیار زیادی به سوئگر داره و دوست داره هر جور شده او رو در آینده وورلد چمپین کنه و [قبل از اون] در رسلمینیا امسال شرکت بده ، اما با صحبت های نزدیکان وینس و نمایش نچندان جالب سوئگر در نو وی اوت ، نظر وینس کاملا تغییر کرده . حالا کمربند ای سی دابلیو چلنجر خاصی نداره و اصلا برنامه ای برای این کمربند ریخته نشده . باید ببینیم وینس چه تدبیری خواهد اندیشید . گفته میشه که امکان داره در رسلمینیای امسال اصلا مسابقه ای سر کمربند ای سی دابلیو انجام نشه ، اما وینس دوست داره امسال در رسلمینیا سوئگر با کمربند ای سی دابلیو حضور پیدا کنه و از کمربندش دفاع کنه .
3) کریسچن و سران کمپانی :
مشکلات وینس و کریسچن تبدیل به یک سریال شده . هر چه قدر سران دابلیو دابلیو ای با وینس صحبت میکنن تا رابطه اش رو با کریسچن بهبود ببخشه و نگاهی به مسابقات و پیشرفت او بکنه ، وینس اصلا توجهی نمیکنه و حرف خودش رو میزنه . گفته میشه نویسنده های راء و اسمکدان همه در تلاش هستن تا کریسچن رو به یکی از این دو برند منتقل کنن [در درفت] چون برنامه های زیادی برای او دارن ، اما بعید بنظر میرسه با ذهنیتی که وینس نسبت به کریسچن داره ، او در آینده جایی در برنامه های کمپانی داشته باشه . حتی گفته میشه که سران دابلیو دابلیو ای کلّی با وینس صحبت کردن تا تونستن او رو راضی کنن که کریسچن رو در مانی اینده بنک راه بده ، و گرنه کریسچن امسال در رسلمینیا هم حضور پیدا نمیکرد !
4) اینترنت و لو رفتن استوری لاین ها :
پایان اکثر استوری لاین ها رو میشه به راحتی در سایت های معتبر خوند . به همین دلیل وینس مجبور میشه انتهای تمام داستان هاش رو تغییر بده و یا استار های حاضر در اون رایولری رو عوض کنه . آخرین داستان لو رفته ی دابلیو دابلیو ای [مهمترینش] بر میگرده به داستان جف هاردی که قرار بود با بازگشت کریسچن همراه باشه اما این داستان هم خیلی راحت لو رفت و در اینترنت پخش شد . وینس هنوز هم از این بابت ناراحت هست . او جدیدا تصمیم گرفته برای لو نرفتن داستان ها و از بین نرفتن جذابیت مسابقات ، یه سری خبر کاملا دروغ و شایعه رو در اینترنت پخش کنه تا همه فکر کنن قرار هست اون اتفاق بیفته [در حالی که در برنامه ، انتهای داستان چیز دیگه ای هست] . شاید این راه حل مناسب و زیرکانه ای باشه .
البته این تنها مشکلات وینس مک من نیست و میدونیم که فردی مثل وینس - قطعا - مشکلات بسیار زیادی داره ، اما مهم ترین موضوعاتی که ذهن وینس رو درگیر کرده بود ؛ همین چند موردی بودن که گفتیم . باید ببینیم وینس میتونه بر این همه مشکل غلبه کنه یا نه [امیدواریم بتونه] .
-----------------------------------
در چندین مصاحبه ی اخیر پانک ، از او سوالات زیادی درباره ی حضورش در هالیوود پرسیدن اما پانک هر دفعه یه جوری از جواب دادن به این سوال فرار میکرد [احتمالا دلیلی داشته] . اما در آخرین مصاحبه ای که انجام داد - یکی دو روز پیش - باز هم چنین سوالی از او پرسیده شد که پانک در جواب گفت :
" بله ، پیشنهاد هایی بوده اما ... . احتمالا هنوز وقتش نرسیده . فکر نمیکنم خیلی بدرد هالیوود بخورم . اگه پیشنهاد خوبی بشه ، قطعا ولش نمیکنم ! یعنی ، دربارش فکر میکنم ولی اگه قبول کردم بازیگری کار همیشگی و دائمی من نخواهد شد . من واسه کشتی گرفتن ساخته شدم . البته ، راک هم برای کشتی گرفتن زاده شده بود ولی ... . بله ، من کشتی گیرم ولی اگه یه پیشنهاد خوب و یه فیلم رمانتیک/کمدی بهم پیشنهاد بشه ، شاید قبولش کنم . "
باید ببینیم پانک هم در آینده مثل خیلی ها همچون : کین ، راک ، استون کلد ، جان سینا و ... به هالیوود راه پیدا خواهد کرد یا خیر . بنظر میرسه استعدادش رو داشته باشه [طبق ویدئوهایی که در بک استیج از او دیدیم] .
- استوری لاین مت و جف هاردی :
به گفته ی یکی از نویسندگان کمپانی دابلیو دابلیو ای - که بنظر از دهنش در رفته - ، رایولری جف و مت چندان طولانی نخواهد بود . او در صحبت هاش گفته :
" داستان کوتاهی خواهد بود . اون نوع مسابقه ای که براشون در نظر گرفته شده - در رسلمینیا 25 - این رو بهم میگه . قطعا مثل درگیری اوون هارت و برت هارت ، کار به سامراسلم نخواهد کشید ! "
همچنین یه سری از منابع خبری معتبر اعلام کردن که جف و مت در پایان مسابقشون در WM 25 ، با هم دست میدن و با هم آشتی میکنن [میتونه صحنه ی مهم رسلمینیای امسال باشه] . در ادامه هم دیگه با هم درگیر نخواهند شد و احتمال میره که تیم هاردیز بار دیگه شکل بگیره .
قبل از این ها هم سران کمپانی WWE ، نگرانی خودشون رو از این رایولری نشون داده بودن چون اصلا قرار نبوده مت هاردی طرف مقابل جف باشه . بخاطره همین تصمیم گرفته شده که سریعا این داستان رو تموم کنن [ماست مالی کنن] و این اتفاق قرار هست در رسلمینیا بیفته .
- اخبار کوتاه از استار ها و کمپانی های کشتی حرفه ای :
- قرار شده که در مراسم هال آو فیم امسال ، [بعد از کشمکش های فراوان] وینس مک من ؛ استون کلد رو معرفی کنه . قبل از این افرادی چون : جیم راس ، ریک فلیر ، اکرلند و ... کاندیدای انجام این کار بودن .
- جای دو پی پی وی بطور رسمی تغییر کرد . طبق برنامه ی جدید بعد از وان نایت استند ، پی پی ویِ گریت امریکن بش انجام خواهد شد و بعد از انجام این دو پی پر ویو ؛ در تاریخ 26 جولای نایت آو چمپینز انجام میشه .
- طبق خبر هایی که بدستمون رسیده ، کریس جریکو و کلی کلی رابطه ی بسیار نزدیکی با هم پیدا کردن و این خانواده ی جریکو رو کمی نگران کرده . گفته میشه [همانند آندرتیکر و مک کول] ، جریکو و کلی کلی هم در تمام ایونت ها با هم هستن ، کنار هم میشینن و ... .
- همونطور که در پست های قبلی حدس زده بودیم ، مسابقه ی استینگ برابر میک فولی سر کمربند قهرمانی تی ان ای و مسابقه ی تیم تری دی برابر بیر مانی ، در پی پی ویِ Lockdown ثبت شد .