اسکولزی هم یک سال بست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اسکولزی هم یک سال بست!
نمیدونم چقدر صحت داره، ولی گویا دو ساله با ریکلمه به توافق رسیدیم. فعلا خبر در حد ویکیپدیاست (دیدمش کپ کردم!:18:)، در کل هنوز قطعی نیست... ولی حتی با وجود سن بالای ریکلمه (34 سال) فکر نکم خرید خیلی بدی باشه. البته شکی نیست بهتره دنبال گزینه های جوون تر باشیم...
حالا در صورت صحت این قضیه، انتقال کاگاوا چطور میشه؟!کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Rom%C3%A1n_Riquelme#Manchester_United
+
ادیت:
با این سوپر گل هایی که این فصل زد، معلومه که باید همه بیفتن دنبالش... به عنوان مهاجم جایگزین برباتوف و اوون، گزینه ایده آلی هست. همونطور اون یکی مهاجمشون دمبا با. ولی کاش گرانت هولت شیش هفت سال جوونتر بود، اون موقع از اون هم میشد به عنوان آلترناتیو نام برد + واقعا هاجسون میتونست دعوتش کنه به تیم ملی، خداییش که از اندی کارول بهتره!!نقل قول:
ادیت 2:
همونطور که توقعش می رفت، جریان ریکلمه فیک بود. از پیج ویکیپدیا هم حذف شد./
روني: کاملا آماده هستم
ستاره منچستريونايتد از همراهي تيمش در دوبازي ابتدايي رقابتهاي يورو2012 محروم است ولي به اين نکته اشاره کرده که آماده است تا به دستور هاجسون در خدمت تيم باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وين روني مهاجم انگليسي باشگاه منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرده که آماده است تا بعد از سپري کردن دو جلسه محروميتش در دو ديدار ابتدايي انگليس در رقابتهاي يورو، در خدمت روي هاجسون و تيمش باشد.
اين ستاره 26 ساله به اردوي سه شيرها ملحق شده و با هم تيمي هايش براي ديدار دوستانه شنبه شب مقابل بلژيک به تمرين مي پردازد؛ هرچند که بعيد به نظر مي رسد که اودراين بازي به ميدان برود.
دراين ميان فوروارد باتجربه شياطين سرخ در صحبتهايي اعلام کرده که به سخت ترين شيوه ممکن به تمرين مي پردازد تا بعد از پشت سرگذاشتن محروميت هايش در خدمت تيم باشد.
روني در صحبتهايي گفت:« من استراحت کردم و قطعا به اين استراحت نياز داشتم. حضور در اردوي تيم حس خوبي است. چند هفته اي است که بازي نکرده ام. پس دوست دارم به خوبي تمرين کنم تا هرزماني که به وجود من نياز بود، آماده باشم.»
روني درادامه گفت:« نمي داني که آيا در برنامه هاي يک مربي جديد جاي داري يا نه ولي اين حس خوبي بود که فهميدم که هاجسون روي من حساب باز کرده. مهم اين است که درحال حاضر به خوبي تمرين کنم. مدتهاست که در مورد غيبت در دو بازي اول تيمم فکر مي کردم. اين نااميد کننده است ولي چيزي است که بايد با آن کنار بيايم و الان درانتظار آن هستم تا درکنار دوستانم اولين بازي را برگزار کنم.»
روني با استيون جرارد موافق است و درمورد گروه تيمش در رقابتهاي مرحله گروهي يورو گفت:« ما در گروه سختي هستيم. پس بايد در تک تک بازيها تمرکز کنيم و به هر بازي ، قبل از آغاز آن فکر کنيم. ما بازيکنان جوان زيادي داريم و اين خيلي خوب است چون تيم ما شاداب و مملو از انرژي خواهد بود.»
اسکولز تا 2013 در اولدترافورد ماندگار شد
تمديد قرارداد "پل اسکولز" و شياطين سرخ قطعي شد تا اين بازيکن کهنهکار همچنان براي يونايتدها به ميدان برود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکولز که در ژانويه گذشته از بازنشستگي دست برداشته و به جمع بازيکنان "سر آلکس فرگوسن" بازگشته بود، چهارشنبه شب قرارداد تازهاي را با منچستريونايتد امضا کرد که بر اساس آن تا سال 2013 با پيراهن اين تيم در رقابتها به ميدان خواهد رفت. او فوتبالش را از سال 1991 و زير نظر پيرمرد اسکاتلندي آغاز کرد.
فرگوسن درباره هافبک 37 ساله خود گفت: "بسيار خوشحال هستم ولي شايد اين آخرين فصل حضور او در کنار ما باشد." وي دو هفته پيش از تمديد قرارداد کهنه سربازش خبر داده بود.
اسکولز در پايان فصل 2011 – 2010 کفش هايش را آويخته و براي هميشه از فوتبال کناره گرفته بود.
اخطار براي باشگاه هاي ليگ برتر انگليس
باشگاه هاي فوتبال ليگ برتر انگليس به دليل بالاتر رفتن دستمزد بازيکنانشان نسبت به رشد سود باشگاه ها، اخطار گرفتند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت حسابرسي دلويت (Deloitte) اعلام کرده است، دستمزد بازيکنان ليگ برتر انگليس در فصل 2010/11 با افزايشي 201 ميليون پوندي به حدود 1.6 ميليارد پوند رسيده است که اين مبلغ 14 درصد افزايش را نشان مي دهد.
اين در حاليست که مجموع سود باشگاه ها با 12 درصد افزايش به 2.27 ميليارد پوند رسيده است.
اين آمار نشان مي دهد دستمزد بازيکنان ليگ برتر با توجه به پرداخت هاي گزاف 20 باشگاه برتر اين ليگ براي رسيدن به موفقيت، در مجموع 70 درصد از سود باشگاه ها را شامل مي شود.
در همين راستا ''آلن شويتزر'' مدير گروه تجاري ورزشي شرکت دلويت به مالکان اين باشگاه ها در مورد ضرورت اعمال نظارت بر روي دستمزد بازيکنان به خصوص به دليل اجراي قوانين جديد مالي اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) اخطار داده است.
وي گفت: به نظر ما دستمزد بازيکنان ليگ برتر انگليس بسيار بالا و هر يک درصد آن معادل 20 تا 25 ميليون پوند است.
البته افزايش دستمزدها در برخي از باشگاه هاي بزرگتر مثل منچستريونايتد، ليورپول و منچسترسيتي با رشد قابل توجه درآمد آنها از تبليغات تجاري همراه بوده است.
آمارهاي فوق مربوط به فصل 2010/11 و آخرين آماري است که قبل از اجرايي شدن قوانين مالي يوفا منتشر شده است. با اجراي قوانين جديد يوفا، برخي از باشگاه هاي اروپا در خطر جريمه يا حتي محروميت از شرکت در مسابقات قرار خواهند گرفت.
به گفته شويتزر، باشگاه منچسترسيتي قهرمان ليگ برتر انگليس به مالکيت ''شيخ منصور'' و باشگاه چلسي قهرمان ليگ قهرمانان اروپا به مالکيت ''رومن آبراموويچ''، با چالش هاي بزرگي در اين زمينه روبرو هستند چراکه اين دو باشگاه رکورد بيشترين ضرر و زيان را داشته اند بنابراين بايد بيشترين کار را هم انجام بدهند.
varzesh3
یونایتد هم به عنوان بیشترین تیمی که از نظر مصدومیت ضرر کرده شناخته شده!!!
چه آمار جالبی بهترین تیت تو مصدومیتها با بدترین تیم هم امتیاز شدن :7:نقل قول:
- دیلی استار امروز جمعه خبر داده است که یونایتد قرارداد کاگاوا را در هفته آینده نهایی و تکمیل خواهد کرد . این قرارداد 5 ساله خواهد بود .
- دیلی اکسپرس نوشته است که لورکوزن خواهان بازگشت برباتوف به این تیم است البته آنها میخواهند این انتقال را با مبلغی پایین انجام دهند .
- به گزارش ترابیال فوتبال ، برایان اویدو مدافع 22 ساله و کاستاریکایی تیم کپنهاگن دانمارک مورد توجه یونایتد قرار گرفته است و خود این مدافع نیز در اظهارنظری گفته است ، که یونایتد برای او یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است و انتخاب اولش منچستر خواهد بود .
- سان گزارش داده است که گویا اشمایکل در حال بازگشت به یونایتد و بدست گرفتن سمت جدیدی در این تیم است . اگرچه هنوز این سمت مشخص نشده است اما سان گمانه زنی این پست را این چنین اعلام کرده است : most likely as an ambassador for the Red Devils
- دیلی میل نیز در گزارشی اعلام کرده است که چلسی به دنبال انتقال ربایی و شکست یونایتد در خرید نیک پاول است .
- یک نشریه ایتالیایی در خبری اعلام کرده است که یونایتد علاقمند به جذب کلودیو مارکیزیو از باشگاه یوونتوس است و در راه این انتقال گویا نانی بخشی از این انتقال را تشکیل خواهد داد.
رونالدینیو از فلامینگو جدا شده اگه بتونن برای 1 فصل بیارنش الترافورد هم ارزش تبلیغاتی بالایی داره هم اینکه میتونه به تیم کمک کنه...من فکر میکنم ارزش اقتصادی اوردن رونالدینیو خیلی بالا باشه
کوژاک هم به عنوان بازیکن ازاد رفتنی شد...
پیغام ویدیویی جسورانه سر آلکس فرگوسن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر آلکس فرگوسن در پیغام ویدیویی جسورانه برای صاحبان بلیط فصلی تصدیق کرد که تیم منچستر یونایتد تمایل دارد در فصل آینده مجدداً جام لیگ برتر انگلستان را به دست آورد.
سر آلکس فرگوسن در پیغام ویدیویی 2 دقیقه ای در این باره تصریح ساخت: هنگامی که شما به فصل گذشته نگاه میکنید، آن به شما داستان تیم منچستر یونایتد را میگوید. باشگاهی در جهان وجود ندارد که بتواند نمایشی اجراء کند که ما در فصل گذشته اجراء کردیم. بسیار خب، روش ما در این زمان کارساز نبود، اما وقتی شما به سالهای گذشته باز میگردید و تعداد دفعاتی که ما در دقایق آخر گلزنی کردیم، این به هیجان و نمایش تیم منچستر یونایتد اضافه میکند. این همیشه در اینجا وجود خواهد داشت، چراکه این نوع و گونه باشگاه ماست.
هنگامی که شما در حال خریدن بلیط فصل آینده خود هستید، شما ضمانتهایی دارید:
1 ) امکان حمله قلبی وجود دارد.
2 ) هیجان فوق العاده در آخرین دقایق مسابقات.
3 ) امیدواریم که قهرمانی گذشته را فتح کنیم.
این امار کریک هست در مقایسه با هافبک های دیگر تیم ها.واقعا باید بهش افرین گفت!
برد انگليس به کمک ستاره هاي جوان منچستر
انگليس ديدارهاي دوستانه آمادگي براي يورو 2012 را با پيروزي به پايان رساند. آنها در آخرين ديدار دوستانه خود در ويمبلي بلژيک را يک بر صفر بردند. البته نمايش انگليسيها متقاعدکننده نبود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دني ولبک که در غياب وين روني محروم احتمالا در 11 ژوئن در خط حمله انگليس قرار ميگيرد تنها گل بازي را در دقيقه 36 زد. او پاسي خوب را از اشلي يانگ گرفت و با ضربهاي دقيق توپ را از بالاي سر سيمون مينيوله به گل تبديل کرد. اين در حالي بود که زاويه هم براي او تنگ شده بود.
اين اولين بازي روي هاجسون در خانه بود.
بلژيک با وجود اين نتيجه در بخش زيادي از بازي کنترل توپ و ميدان را در دست داشت و انگليس ضعفهاي هميشگي را نشان داد.
ناني: شايد از منچستريونايتد جدا شوم
بي نتيجه ماندن مذاکرات هافبک ملي پوش پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد گزينه جدايي او را در ميان مطبوعات انگليسي مطرح کرده است.اني اعلام کرد مذاکرات براي تمديد قرارداد او قطع شده و اين احتمال وجود دارد که او با باشگاههاي ديگري وارد مذاکره شود.
ناني در سال 2007 از اسپورتينگ ليبسون به منچستريونايتد منتقل شد و هنوز دو سال ديگر با تيم انگليسي قرارداد دارد اما اين احتمال وجود دارد که او اولدترافورد را ترک کند.
ناني 25 ساله به شبکه آرتي پي پرتغال گفت : « من پنج سال در منچستريونايتد بوده ام و افتخارات بسياري کسب کردم اما در حال حاضر وضعيت آينده من مشخص نيست و البته فوتبال هم به ليگهاي اسپانيا و انگليس ختم نمي شود. مطمئنا براي من در ليگهاي ديگري هم جا وجود دارد. منتظر عکس العمل منچستريونايتد هستم اما اگر باشگاه اقدامي نکند پيشنهادهاي ديگري را بررسي خواهم کرد.»
وي ابراز اميدواري کرد حضور کريستيانو رونالدو در تيم پرتغال به کسب نتايج خوب براي اين تيم در يورو 2012 کمک کند. وي افزود: «پس از ناکامي در ليگ برتر انگليس، اميدوارم حداقل در يورو 2012 آبرومند ظاهر شويم و در حال حاضر سخت تمرين مي کنيم. همه مي گويند من و رونالدو بهترين بازيکنان کناري جهان هستيم و بايد بتوانيم براي تيم پرتغال هم کاري کنيم.»
ورزش 3
وضع خرابه..رونی ممکنه بره که بعیده.ولی نانی خیلی مصممه(؟} که بره.نکنه میخوان کاگاوا رو جایگزینش کنند؟
ناني: شايد از منچستريونايتد جدا شوم
بي نتيجه ماندن مذاکرات هافبک ملي پوش پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد گزينه جدايي او را در ميان مطبوعات انگليسي مطرح کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناني اعلام کرد مذاکرات براي تمديد قرارداد او قطع شده و اين احتمال وجود دارد که او با باشگاههاي ديگري وارد مذاکره شود.
ناني در سال 2007 از اسپورتينگ ليبسون به منچستريونايتد منتقل شد و هنوز دو سال ديگر با تيم انگليسي قرارداد دارد اما اين احتمال وجود دارد که او اولدترافورد را ترک کند.
ناني 25 ساله به شبکه آرتي پي پرتغال گفت : « من پنج سال در منچستريونايتد بوده ام و افتخارات بسياري کسب کردم اما در حال حاضر وضعيت آينده من مشخص نيست و البته فوتبال هم به ليگهاي اسپانيا و انگليس ختم نمي شود. مطمئنا براي من در ليگهاي ديگري هم جا وجود دارد. منتظر عکس العمل منچستريونايتد هستم اما اگر باشگاه اقدامي نکند پيشنهادهاي ديگري را بررسي خواهم کرد.»
وي ابراز اميدواري کرد حضور کريستيانو رونالدو در تيم پرتغال به کسب نتايج خوب براي اين تيم در يورو 2012 کمک کند. وي افزود: «پس از ناکامي در ليگ برتر انگليس، اميدوارم حداقل در يورو 2012 آبرومند ظاهر شويم و در حال حاضر سخت تمرين مي کنيم. همه مي گويند من و رونالدو بهترين بازيکنان کناري جهان هستيم و بايد بتوانيم براي تيم پرتغال هم کاري کنيم.»
پيشنهاد پاري سن ژرمن براي خريد روني
باشگاه فوتبال پاري سن ژرمن در اقدامي غيرمنتظره براي خريد گلزن تيم فوتبال منچستريونايتد پيشنهاد ارائه کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش3
به گزارش خبرگزاري اسپانيا، روزنامه اسپرت چاپ کاتالان نوشت، مسئولان باشگاه پاريسي اعلام کردند حاضرند در صورت انتقال وين روني به پارک دو پرنس ، 150 ميليون يورو به منچستريونايتد پرداخت کنند.
اين روزنامه نوشت يکي از مسئولان باشگاه فرانسوي نيز با روني 26 ساله ملاقات حضوري داشته است.
اسپرت همچنين فاش کرد مسئولان پاري سن ژرمن خواهان مذاکره با ليونل مسي ستاره آرژانتيني بارسلونا بوده اند اما مسي حتي حاضر به شنيدن پيشنهاد هم نشده است.
بازیکنی که انگلیسی هست و تمام خانوادش و زندگیش و دوستاش توی انگلیس هستند از تیم انگلیسی جدا نخواهد شد این رو من قول میدم!
مخصوصا وین رونی که مصمم شده که برترین گل زن تاریخ باشگاه منچستر بشه!
رونی اگه هم میخواست بره پارسال به رئال میرفت و 5ساله با منچستر تمدید نمیکرد!
این شایعات رو اصلا نخونید چه برسه به اینکه تو تاپیک هم منتقل کنید!
در مورد نانی هم رفتنش بعید نیست....با توجه به حضور والنسیا...اما فکر نکنم فرگوسن حاضر به فروختنش بشه چون تو وینگر ها فقط نانی والنسیا و یانگ رو داریم و حتی هیچ گزینه ی جوونی برای جایگزینیش نیست!
به هر حال همیشه اطراف سوپراستارها شایعات هست....
اما بعید میدونم کسی از تیم اصلی یونایتد این فصل بخواد جدا بشه....
پس از توافق بر سر مبلغ قرارداد
کاگاوا به شياطين سرخ پيوست
سرانجام قرارداد هافبک ژاپني بورسيا دورتموند با شياطين سرخ نهايي شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,varzesh3.com
به نقل از گاردين، باشگاه منچستريونايتد از توافق بر سر جذب شينجي کاگاوا با باشگاه آلماني دورتموند خبر داد.
در بيانيهاي که در سايت باشگاه منتشر شده آمده است: باشگاه منچستريونايتد اعلام ميکند که هم با بورسيا دورتموند و هم با شينجي کاگاوا بر سر انتقال به اين تيم توافق کرده است. کاگاوا پس از شرکت در آزمايش پزشکي باشگاه و دريافت مجوز کار در انگليس ميتواند براي اين باشگاه به ميدان برود. پيش بيني ميشود تمام اين کارها تا پايان ماه جاري ميلادي انجام شده و او به شکل رسمي معرفي شود. جزئيات اين قرارداد در آينده اعلام خواهد شد.
گفتوگو بر سر بستن قرارداد با کاگاوا در چندين هفته انجام شد. در حالي که پيش بيني ميشد انتقال اين بازيکن ژاپني 12 ميليون پوند انجام شود، گفته ميشود در نهايت با 18 ميليون پوند نهايي شده است.
مودریچ در راه منچستر !
سایت tribbal football به نقل از Sun گزارش داده که توافقات بین دو باشگاه برای انتقال مودریچ انجام شده !
مبلغ قرارداد 25 میلیون پوند که با توجه به موفقیت مودریچ در تیم تا 30 میلیون افزایش پیدا میکنه و دستمزد هفتگی 125 هزار پوند !
بقیه کارا هم قرار بعد از یورو انجام بشه!
به نقل از فن پیج فیسبوک یونایتد
سرمربي لهستان: لواندوفسکي به يونايتد مي رود
فرانسيشک اسمودا، سرمربي لهستان، اعلام کرد روبرت لواندوفسکي، مهاجم دورتموند، در اين تابستان راهي منچستريونايتد خواهد شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] varzesh3
در صورتي که اين اتفاق رخ دهد، اين دومين بازيکن دورتموند است که در اين تابستان راهي اولدترافورد مي شود. پيش از اين شينجي کاگاوا با انتقالي 15 ميليون يورويي راهي منچستريونايتد شد و اسمودا معتقد است پيوستن لواندوفسکي به منچستريونايتد، انتقال خوبي خواهد بود. او همچنين اعلام کرد لوکاش پيشچک و جاکوب بلاژکوفسکي، ديگر ستاره هاي لهستاني دورتموند نيز به باشگاه هاي جديدي خواهند رفت.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" لواندوفسکي به منچستريونايتد خواهد رفت، بلاژکوفسکي به انگليس مي رود و پيشچک هم احتمالا راهي رئال مادريد مي شود.
آنها هدف دارند و مي خواهند پيشرفت کنند. من تيم را براساس آنها شکل مي دهم."
لواندوفسکي فصل خوبي را با دورتموند سپري کرد و با به ثمر رساندن 22 گل، يکي از عوامل اصلي قهرماني تيمش بود.
اخبار ترانسفر
- دیلی میرر و دیلی میل اعلام کردند که یونایتد برای عقد قرارداد با آنخلو هنریکوئز مهاجم جوان باشگاه یونیورسیداد به توافق 3 میلیون پوندی رسیده است .
- سان نیز گزارش کرده است که یونایتد در نزدیکی عقد قرارداد با لوکا مودریچ قرار دارد ، به نظر میرسد این قرارداد در حال نهایی شدن است و ارزش اولیه حدود 25 میلیون پوند را نیز داراست.
- فلشفوت گزارش داد که دو باشگاه شهر منچستر به دنبال عقد قرارداد با جوان 17 ساله تیم لازیو ایتالیا ، دانیلو کاتالدی هستند .
باشگاه منچستر یونایتد بر سر خرید 3 میلیون پوندی آنجلو هرینکوئز ( Angelo Henriquez )، مهاجم 18 ساله شیلیایی به توافق رسید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنجلو هرینکوئز بیش از 1 سال در رادار باشگاه منچستر یونایتد بوده، او در کشور خود در 2 گروه سنی ستاره است و برای تیم اول یونیورسیاد دی شیلی ( Universidad de Chile ) بازی میکند، او در 10 دیدار 8 گل به ثمر رسانده است. باشگاه منچستر یونایتد امیدوار به اخذ مجوز کار برای این بازیکن است و باید استعداد ویژه بین المللی او نشان داده شود.
آنجلو هرینکوئز در 13 سالگی و در سال 2007 به بازی فوتبال روی آورد، پس از رها کردن امید خود برای تبدیل شدن به یک ستاره تنیس. پس از آشکار شدن او در تیمهای ملی زیر 15 سال و زیر 17 سال شیلی، در حال حاضر برای قدرت و مهارتش بر روی توپ شهرت چشمگیری در آمریکای جنوبی به دست آورده است.
همچنین گفته میشود در صورت عدم موفقیت در اخذ مجوز کار برای این بازیکن، پس از جذب وب از سوی باشگاه منچستر یونایتد به عنوان بازیکن قرضی به یکی از کشورهای اروپایی منتقل خواهد شد.
پی نوشت 1: به گفته دانشنامه آزاد ویکی پدیا، 2 باشگاه منچستر یونایتد و یونیورسیاد دی شیلی، در سال 2009 بر سر خرید 4 میلیون یورویی این بازیکن توافق کرده بودند.
پی نوشت 2: بی تردید هنوز قرارداد رسمی به امضاء نرسیده است.
یونایتد برای خرید پاول به توافق رسیدسایت باشگاهباشگاه منچستریونایتد مفتخر است که اعلام کند توافقات با باشگاه کرو الکساندرا برای انتقال نیک پاول با مبلغی محرمانه انجام شده است. این ملی پوش هجده سالۀ تیم زیر هجده ساله های انگلیس آزمایشات پزشکی را گذرانده است و قراردادی چهارساله را پذیرفته است که از اول ژولای 2012 (دهم تیر) آغاز می شود. سرالکس از استخدام این نیروی جوان تازه خوشحال است و به ManUtd.com گفته است: "ما ماههاست که نیک را زیر نظر داشته ایم. او استعدادی درخشان است و تا به اینجا نیز به خوبی در کرو تربیت شده است." "من خوشحالم که او انتخاب کرده است که به یونایتد بیاید. او پیشنهادات زیادی داشت و ما به آینده کاریمان با او خوشبینیم." خود پاول نیز پس از قطعی شدن انتقالش به اولدترافورد (از خوشحالی) در آسمانها سیر می کند و به ما گفت: "جدا این انتقال به منچستریونایتد مانند تحقق یک رؤیا بود. من زمانی بسیار خوش در کرو گذراندم و لازم است از تمامی کسانی که به پیشرفت من در 13 سال گذشته کمک کرده اند تشکر کنم." "من از این که ادامۀ مسیر پیشرفتم را زیر نظر سرالکس و کنار بازیکنانی با کلاس جهانی انجام خواهم داد هیجان زده ام. فکر اینکه فصل بعد می توانم در لیگ برتر بازی کنم بسیار عالی است. من برای شروع لحظه شماری می کنم."
دوران بازی نیک پاول تا به امروزسایت باشگاه
کمتر نوجوانانی توانسته اند به اندازۀ نیک پاول توجهات را به خود جلب کنند. اما این هافبک هجومی 18 ساله، سالهاست که جلوتر از هم سن و سالان خودش گام برمی دارد. در مسیرش از پیشرفت از آکادمی کرو الکساندرا، او اولین بازیش برای تیم زیر 18 ساله ها را در حالی که تنها 15 سال داشت انجام داد! و نیز تنها 16 سال داشت وقتی که برای اولین بار در ترکیب تیم بزرگسالان باشگاهش در خانۀ چلتنهام تاون به میدان رفت. در حالی که در ترکیب آکادمی و تیم ذخیره های باشگاهش می درخشید، به صورت تصادفی نیز گاه و بی گاه در فصل 201۰-2011 در ترکیب بزرگسالان باشگاه قرار می گرفت: یک شروع از ابتدا و 18 ورود به عنوان یار تعویضی. اولین فصل کامل رقابتی او، فصل 2011/12 محسوب می شود، جایی که او نقشی کلیدی در صعود مردان راه آهن (لقب کرو) به دسته سه League one ایفا کرد: که در میان آنها می توان به گل خارق العاده ای که همین ماه می در دیدار پلی آف صعود به دسته سه برابر چنتلهام تاون به ثمر رساند اشاره کرد. او در این فصل در 45 حضور برای کرو، 16 گل به ثمر رساند. با بازیهای او برای تیم ملی انگلیس در رده های زیر 16 سال، زیر 17 سال و زیر 18 سال، گزارشات بیشتر و بیشتری برای احتمال پیوستن او به تیمهای لیگهای بالاتر به گوش می رسید. که در بین آنها تعداد قابل توجهی تیم لیگ برتری نیز در ماههای اخیر ظاهر شدند.
سرالکس فرگوسن و مایک فیلان در ماه می شخصا برای تماشای بازی این جوان 18 ساله رفتند، و بازی او را برار آلدرشات تاون Aldershot Town تماشا کردند، و تصمیمی فوری مبنی بر جذب این جوان آینده دار را اتخاذ کردند.
مبارک همۀ یونایتدیها!این هم توئیتر نیک پاول که حسابی حال هازارد رو توش گرفته:نیک پاول در توئیتر: انتخاب من، مقصد من، دلایل من، آیندۀ من!!نیک پاول ده دقیقه بعد مجددا در توئیتر: وااااای! من منظورم اصلا تو این موارد دربارۀ زندگی فوتبالی نبود... من اصلا نمی خوام که شبیه اون یارو هازارد بشم....
Nick Powell @NPowell25
My choice my decision my reasons #myfuture
10 minutes after:
Nick Powell @NPowell25
Oh wow, I wasn't even on about football ... I don't wanna sound like that hazard guy. #awkward
manchester-united.ir
خب...2خرید خوب داشتیم....نیک پاول و کاگاوا....
کاگاوا رو که همه میشناسیم اما در مورد پاول....خیلی ازش تعریف شنیدیم....هافبک حجومی که 2پا هست و علاقه ی زیادی به دریبل زدن داره و اصلا هم عادت نداره که وارد 6 قدم بشه و معمولا با یه ضربه از پشت محوطه کار رو تموم میکنه!
مثل اینکه فرگوسن تز رونالدو رو داره روی نیک پیاده میکنه!
امیدوارم بتونه سریع با شرایط تیم یکی بشه و بتونه تو ترکیب اصلی باشه...
گفته میشه تیم های زیادی برای قرض گرفتن پاول اقدام کردند اما فرگوسن ترجیح داده که از همین فصل بهش بازی بده....
و اما خرید سوم که فکر کنم خرید اخرمون هست....لوانفسکی یا مودریچ؟ شایدم لوکاس مورا یا کریستین اریکسن....
کاش منچستر لوکاس مورا رو بخره!
فوق العادس! در حد رونالدینیو هست!
خوب رافائل هم تا 2016 موندنی شد و بردادرش هم به احتمال خیلی زیاد میره به کیو پی ار به صورت قرضی تا دوقلو ها در سال های اینده دفاع مستکمی تشکیل بدن!
قرعه کشی به نظر خوب میاد!!!!
Man United 2012-13 Premier League Fixtures
August
18 Everton (A)
25 Fulham (H)
September
1 Southampton (A)
15 Wigan (H)
22 Liverpool (A)
29 Tottenham (H)
October
6 Newcastle (A)
20 Stoke (H)
27 Chelsea (A)
November
3 Arsenal (H)
10 Aston Villa (A)
17 Norwich (A)
24 QPR (H)
27 West Ham (H)
December
1 Reading (A)
8 Man City (A)
15 Sunderland (H)
22 Swansea (A)
26 Newcastle (H)
29 West Brom (H)
January
1 Wigan (A)
12 Liverpool (H)
19 Tottenham (A)
29 Southampton (H)
February
2 Fulham (A)
9 Everton (H)
23 QPR (A)
March
2 Norwich (H)
9 West Ham (A)
16 Reading (H)
30 Sunderland (A)
April
6 Man City (H)
13 Stoke (A)
20 Aston Villa (H)
27 Arsenal (A)
May
4 Chelsea (H)
12 Swansea (H)
19 West Brom (A)
منبع:
نمیدونم دیشب بازی کرواسی و اسپانیا رو دیدید یا نه ...
ولی باید بگم مودریچ دقیقا همون بازیکنیه که یونایتد احتیاج داره .
فقط حیف که تیمی مثل رئالم دنبالشه و با این پولهایی که تیمهایی مثل رئال خرج می کنن من شانس اومدنشو کم می بینیم .
فصل پیش هم بازی حساس پشت سر هم داشتیم. الانم داریم. البته فصل پیش 3 تا پست سرهم بود. الان شده 2 تا
October
27 Chelsea (A)
November
3 Arsenal (H)
و
April
6 Man City (H)
...
27 Arsenal (A)
May
4 Chelsea (H)
دوستان منچستری یادتون هست که چند سال پیش یه صحنه گلی بود که رونی از نیمه خودی به نانی پاس میده و با سرعت تا محوطه جریمه میره (فکر کنم 70 متری دویده بود )و بعد پاس نانی رو خودش گل میکنه .
این گل مقابل کدوم تیم بود و کدوم فصل بود ؟
جلو آرسنال بود تو امارات، فکر کنم سه فصل پیش (10-2009)... بی نظیر بود استارت وین!نقل قول:
پ.ن: یادم رفت اشاره کنم که به عنوان گل فصل 10-2009 باشگاه منچستریونایتد نیز! انتخاب شده بود.
کاگاوا هم شماره 7 رو برداشت!
خوش اومدی:
منبع:
بابی چارلتون و المپیک::40:
محتوای مخفی: کلیک کنید
شینجی کاگاوا و منچستر یونایتد:
محتوای مخفی: کلیک کنید
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه شماره 7 رو نمیپوشه...هنوز شمارش معلوم نیست...اگه اندرسون بره یا 8 میپوشه یا 29 شایدم 23...تو سایت باشگاه خوندم من....اما مطمئن هستم 7 نمیپوشه....نقل قول:
کاگاوا هم شماره 7 رو برداشت!
خوب بعد از یک سال مثل این که نمیانجا ویدیچ هم خودشو داره برای تمرینات قبل از فصل اماده میکنه و حالش هم خوبه!
مثل تور آمریکا در سال گذشته، امسال در تور سوئد، چهارشنبه 8 اگوست (18 مرداد) با بارسلونا در شهر گوتنبرگ بازی دوستانه خوهیم داشته که قطعا بازی تدارکاتی عالی برای تیم هست و بین بازی های دوستانه، از اهمیت بالایی برخوردار هستش.
منبع:
چند خط خبر:
- بالاخره فابیو انتقال قرضیش صورت گرفت و به QPR ملحق شد. اونجور که از صحبت هاش نشون میده، رضایت داره از این انتقال و امیدواره تا میتونه تو کوئینز پارک بازی کنه. سر الکس هم اظهار امیدواری کرده که دوری فابیو برای یک سال، میتونه کمک کن بهش که به بازیکن برجسته ای تبدیل بشه.
منبع:
- برادر دو قلوی فابیو یعنی رافئل داسیلوا هم با تمدید قراردادش، تا انتهای فصل 16-2015 در OT خواهد بود.
منبع:
گیگز و کلورلی هم به عنوان دو یونایتدی تیم فوتبال بریتانیا کبیر (GB) حاضر خواهند بود در رقابت های المپیک لندن.
منبع:
فیل جونز و دنی ولبک نیستن ؟نقل قول:
از این فصل والنسیا شماره 7 افسانه ای یونایتد رو به تن خواهد کرد
pogba هم به یوونتوس رفت و به نظر میاد برباتوف هم این فصل موندنیه
تو بعضی سایتا هم گفته شده یونایتد با پیشنهاد 25 میلیون یورویی قصد به خدمت گرفتن Moutinho رو از پورتو داره تا ببینیم چی می شه.
اخبار کوتاه :
- والنسیا شماره 7 منچستر یونایتد را می پوشد
- سر الکس فرگوسن از خروج پوگبا و پیوستن او به یوونتوس نا امید است
- گالاتایرای به دنبال جذب برباتوف
- فرگوسن احتمالا دو خرید دیگر در این فصل دارد که به نظر می رسد بینز و موتینیو باشند .
سلام
با اینکه یکی از طرفدارای سر سخت منچستر هستم ....اما کلن دیگه خبری که میتونه خیلی خوشحالم کنه رفتن فرگوسن از این تیمه
شما فکر میکنید رفتن فرگی چه کمکی میتونه بکنه؟هر کسی بیاد جاش حداقل چند سال طول میکشه تا جای فرگی رو بگیره.مطمئن باشید با رفتن فرگی مشکلات شروع میشه.نقل قول:
با اینکه یکی از طرفدارای سر سخت منچستر هستم ....اما کلن دیگه خبری که میتونه خیلی خوشحالم کنه رفتن فرگوسن از این تیمه
در تکمیل حرف مصطفی، اغراق نیست که بگم بازنشسته شدن ساف نه تنها به یونایتد، بلکه به فوتبال فعلی جهان هم آسیب میزنه که دیگه نمیتونه مربی ای با این معلومات بالا در زمینه های متعدد و گوناگون داشته باشه. حتی اگه سر الکس در سن هفتاد سالگی باشه.نقل قول:
اوضاع مالی منچستر به نظر می رسه خیلی بد شده.. شروع کردن به فروختن سهام ها برای دادن قرض ها. مثل اینکه این مالک های آمریکایی وقتی باشگاه رو خریدن وام گرفته بودن و الان باشگاه باید پول وام رو پس بده. بدهی ها حدود 430 میلیون پوند هست.