مورینیو: مقصر باخت خودم هستم، میپذیرم
مربی تیم رئال مادرید پس باخت چهارشنبه شب تیمش مقابل بارسلونا، اذعان کرد که تمام سرزنش ها را میپذیرد.
وی در مصاحبه با خبرنگاران گفت: " من همیشه میدونم که بین هوادارا چی میگذره، ولی هیچوقت گوش نمیدم، نه قبل از بازی و نه بعدش. "
" مسئولیت با من هست، به خصوص زمانی که میبازیم. برد پدر زیاد داره ولی باخت فقط یکی. من زمان زیادی تو فوتبال بودم و اینو به خوبی میدونم."
" زمانی که جام رو فتح کردیم همه خوشحالی کردیم ولی در باخت من تنها پدر، هستم. "
مورینیو همچنین در مورد حرکته په په، که ظاهرا بطور عمدی پای خود را بر دست مسی گذاشته بود گفت که در این صورت باید محروم شود.
" من ندیدم په په چی کار کرد. باید نگاه کنم. په په واسه تیم فوق العاده بازی کرد، اگه کاری کرده، من ندیدم. "
" اگر چه، اگر عمدی باشه، بدیهی هست که میشه تنبیهش کرد. "
مورینیو همچنین از عملکرد رونالدو در این بازی دفاع کرد: " به نظر من رونالدو بهترین بازیکن تیم بود. "
مربی تیم رئال، هنوز تمام درب ها را به روی تیمش بسته نمیبیند: " نتیجه هنوز مشخص نیست، اگر خیلی سخت نباشه، دشوار هست. "
بارسلونا این هفته میهمان مالاگاه هست در حالی که رئال مادرید در خانه باید با اتلتیک بیلبائو بازی کند.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2012/01/19/2853853/real-madrid-coach-jose-mourinho-after-barcelona-defeat-if
مورینیو با عدم استفاده از اوزیل و کاکا خلاقیت رئال را کاهش داد
خبرگزاری فارس: یک روزنامه فرانسوی نوشت سرمربی رئال مادرید از بازیکنان خلاق در ترکیب تیمش مقابل بارسلونا کمتر استفاده کرد که همین امر یکی از دلایل شکست تیمش بوده است. به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه لیبراسیون در تازهترین شماره خود که روز پنچ شنبه منتشر شد، از خوزه مورینیو، به خاطر عدم استفاده از بازیکنان خلاقی همچون مسعود اوزیل و کاکا در ترکیب اولیه کهکشانیها مقابل بارسلونا در جدال بامداد پنچ شنبه دو تیم انتقاد کرد. این نشریه نوشت نگاهی به ترکیب اولیه رئالیها باعث حیرت فراوان کارشناسان شد . زیرا مورینیو به جای بهره گیری از ستارگانی مثل اوزیل و کاکا که قدرت خلاقیت فراوانی دارند، به سراغ بازیکنانی همچون حمید آلتینتوپ رفت. لیبراسیون ادامه داد: عدم حضور اینگونه بازیکنان باعث طرح سئوال در ذهن همه علاقمندان شد. این نشریه سپس افزود: اگر رئالی ها به جز یک مورد که کریستیانو رونالدو گلزنی کرد در بازی رو به جلو مقابل کاتالان ها موفق نبودند به خاطر کمبود عنصر خلاقیت درتیم سفید پوش میدان بود. در این بازی که در چارچوب بازی رفت ازمرحله یک چهارم نهایی جام پادشاهی اسپانیا انجام شد، بارسلونا 2 بر یک به پیروزی رسید.
بنزما: با توصیه مورینیو به گل رسیدیم
خبرگزاری فارس: مهاجم فرانسوی تیم فوتبال رئال مادرید معتقد است تک گل یارانش در جدال الکلاسیکو تحت تاثیر توصیه خوزه مورینیو سرمربی کهکشانیها برای تصاحب توپ بوده است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه مارکا، کریم بنزما اظهار داشت: این نکته درست که در بازی با بارسلونا نیز همانند چند الکلاسیکو اخیر بازنده شدیم، اما نکته مهم این است که کل تیم تلاش چشمگیری برای کسب نتیجه برابر کاتالانها کرد. گلی که هم زدیم، نتیجه همین سعی و تلاش تیمی بود. او ادامه داد: نیمه اول نه فقط ما بلکه بارسلونا هم خوب نبود. هدف ما تصاحب توپ بود. به توصیه مورینیو، مربیمان میخواستیم برای بیشترین زمان ممکن صاحب توپ باشیم. اتفاقا گلی هم که زدیم تحت ثاثیر تملک و تسلط زیاد بر توپ بود. از این نتیجه نباید دلسرد شویم. زیرا هنوز دیدار برگشت را در پیش داریم. در دیدار بامداد پنجشنبه در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو پس از آنکه کریستیانو رونالدو در دقیقه ۱۱ کهکشانیها را پیش انداخت، کارلوس پویول ۴۹ و اریک آبیدال ۷۷ زننده دو گل برای کاتالانها بودند.
مورینیو: رقابت تمام نشده اما اولویت رئال لالیگا است
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید گفت: هنوز رقابت تمام نشده اما اولویت رئال بازیهای لالیگا است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا، خوزه مورینیو سرمربی رئال شب گذشته بار دیگر شاهد شکست شاگردانش مقابل بارسلونا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو بود. این مربی پرتغالی پس از پایان این بازی با سوالات متعدد خبرنگاران درباره استفاده از ترکیب متفاوت رئال به خصوص استفاده از آلتینتوپ و کاروالیو مواجه شد و به دفاع از ترکیب تیمش پرداخت. وی در اینباره گفت: آلتینتوپ و کاروالیو در این بازی عملکرد مناسبی داشتند و عملکرد خوبی را از خودشان به نمایش گذاشتند. آنها بدون ترس بازی کردند و ما به خاطر حضور این بازیکنان شکست نخوردیم. وی افزود: چیزی که اصلا انتظارش را نداشتم گلخوردن از ضربه ایستگاهی بود و باعث شد تمام تمرکز تیم برهم بریزد. در ادامه گل دوم را خوردیم و بازیکنان کاملاً ناامید شدند. مورینیو خاطرنشان کرد: هنوز رقابت به پایان نرسیده و بازی برگشت باقی است اما به هرحال اولویت اول رئال لالیگا است و باید روی بازی با اتلتیکو مادرید تمرکز کنیم. سرمربی رئال درباره حرکت پپه مدافع پرتغالی تیمش نیز گفت: این برخورد را ندیدم، اگر هم چنین اتفاقاتی رخ دهد باید جلوی آن را گرفت.
یک روز خوب میاد اینو میدونم
من نمیدونم این همه نا امیدی دوستان از کجا نشات میگیره؟آیا اگه ما هزار بار به بارسا ببازیم یعنی بی عرضه ایم؟یا تاکتیک مورینیو به درد نمیخوره؟نه دوستان همونجور که تو صحبتهای قبلی هم گفتم تیم اعتماد به نفسش رو مقابل بارسا از دست داده و در هر بازی ال کلاسیکو نسبت به قبل بهتر شده.بیاید یک کم منطقی باشیم نه اینکه از روی احساسات حرف بزنیم.من قبول دارم اگه یک سری بازیکنها رو نگه داشته بودیم و بعضی ها رو اصلا نخریده بودیم بهتر بود ولی حالا که در این شرایطیم فعلا و با همین مهره ها هم مطمئنم میتونیم بارسا رو شکست بدیم.پس بیاید امیدوارتر باشیم.
یک روز خوب میاد اینو میدونم:40::40::40::40::40::40::40::40::40: