من که خیلی راضیمنقل قول:
Printable View
من که خیلی راضیمنقل قول:
سلام دوستان
آیا اینترنتی میشه مثلا طرح الماس رو ثبت نام کرد و اینترنتی پول ریخت ؟ یا حتما باید مخابرات بریم ؟ ضمنا اگر یکساله بگیرم , تخفیف هم داره یا نه ؟
خیلی ممنون .
نه ..........نقل قول:
امــــــــــــــــــــید !!!!!!!!!!!!:n04:نقل قول:
جدی ؟:n04:
وای از تو دیگه بعید بود این حرف رو بزنی.:n22:
میشه قسطی پول رو واریز کرد ؟ یعنی از حقوقم کم کنند ؟ چون دفعه قبل خانومه گفت که باید نقدی واریز کرد و اعصاب هم نداشت . تا گفتم پول ندارم , گفت پس 1 ماهه بگیر . خواستم بگم , من استفاده می کنم , به تو چه !!:n02:
منم راضیم چون روزا نیستم شبا میام چند ساعتی وب گردی میکنم شب هم میزارم 3 گیگ دانلود میکنه.نقل قول:
البته دیشب سرعتش کم شده بود اما در کل خوبه .اینجا ایران است !!!:n13:
الان من 112 تومان دادم 6 ماهه 4 گیگ در ماه ماهی میشه حدود 19 تومن فکر میکنه شرکتای دیگه با این پول چه تعرفه ای میدن که شبانه هم داشته بهشه ؟
بیا بشین پشت سیستم من بعد متوجه میشی من چی میگم.نقل قول:
گوگل رو ۲۰ ثانیه طول میکشه تا لود کنه.
منم جای تو بودم خیییلی خیییلی راضی بودم (گرفتی؟!:n07:)نقل قول:
اره گرفتم:n02:نقل قول:
خب مخابراتم که ترکیده آسیا تکم ک شنیدم پکیده پس از کجا بگیریبم؟فک کنم بازم برگریدم همه به این دزد(مخابرات)
امشب چی بزارم دانلود کنه.دی لیستم خالیه خالیه:n18::n04::n02:
ویرایش.......
سلام شنیدم طرح بعثت برداشته شده!:n27:
کسی خبری داره؟!
شما یه پ ر و ک س ی یوز کن ببین چند ثانیه ای باز میکنه.نقل قول:
اشکال از جای دیگست برادر من.
شما پستای قبل رو ببینی متوجه میشی قبل دادن پست یکم مطالعه کن.نقل قول:
بله برداشته شده.
باز مخابرات یه گند دیگه بالا آورده حجم باقیمانده بعضی کاربرا از سامانه گلد نت پاک شده!
بله منم همین مشکل رو از دیشب ساعت 10 دارم. گزارش اتصالش هم همین مشکل رو داره.نقل قول:
من ندارم این مشکلو حجمو نشون میده بعدش همه چی آرومه :n02:دیشبم با بعثت 2.5 گیگی گرفتم:n20::n02:
لعنت بر این مخابرات دزد دیگه نمیدونم چی بگم به این مخابرات تا دیروز 15 گیگ داشتم الان که رفتم نگاه کردم بعد از اینکه سایت به زور بالا اومد زده 1 گیگ !!!
الان میخوام زنگ بزنم هرچی از دهنم در میاد بهشون بگم اگه هم درست نشد ایندفعه یه شکایت حسابی ازشون میکنم شده پایه مخابراتو مبکشونم به دادگاه.
یعنی چی هر روز هربلایی دلشون خواست سر ما میارن هیچی نگیم از اسفند به اینور نذاشتن یه آب خوش از گلو ما پایین بره هر روز یه جور دزدی
زنگیدم گفتن اگه تا فردا برنگشت زنگ بزنید تا پیگیری کنیم.سایت هم یکی درمیون بالا میاد.مردشور این مخابراتو ببرن.
سرعت طرح طلایی تو روز وتو ساعات رایگان چقدره؟یارو گفت260کیلو بایت در ثانیه ایا راستش گفت یا دروغه میخواد ما طرح بگیریم دهنمون سرویس شه
بالاخره این کمپین نوروزی رو گرفتک یک مگشو
امشب بذارم رو دانلود ببینم سرعت چطوریاس؟
آره جانم....:n26:نقل قول:
اسم این سامانه گلدنت رو باید گذاشت دزد نت.
امروز بعد از به روزرسانی 14 گیگ ازم کم شد ریزکارکردم هم پاک شده که معلوم نشه کجا رفته.
زنگ زدم میگه مسولش فردا صبح میاد.ای لعنت بر این بی شرفهای دزد.
سلام
بچه ها برای من وی پی n به هیچکدوم از پروتکل های pptp و l2tp و sstp وصل نمیشه! برای شما هم اینطوره یا مشکل از طرف منه؟!
از خوشحالی دارم پر درمیارم.
دیشب بعد از مدت ها 1700 مگ دانلود کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود شبانه برگشته به همون 12 یا نه؟
دادا شما مشکل قطعی ساعت 12 نداری یا نداشتی؟ مال من راس 12 تا 12.40 قطع میشه. زنگ زدم میگه مشکل تغییر ساعت داریم.نقل قول:
بخونیددددددددددددد.پیگیری کنید. گفته بودم ب خراسان پیام بدیننننننننننننننن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مودم tp link دارم همچین گزینه هایی نداره. میشه بیشتر راهنمایی کنی؟نقل قول:
سلام
خوش به حال شماها!!!!!!!!!!!!!!!
من بدبخت چی بگم ما تلفنمون از مرکز امیرالمومنین هستش کلا اینترنت ای دی اس ال نداریم وایمکس مبین نت داشتم خوب بود البته واسه من که چاره ای نداشتم! حالا یه شیر پاک خورده ای اومده جلوی خونه ما یه ساختمون برده بالا اونم قطع شده!:n28:
یعنی همساده کلاه قرمزی شدیم اقو!
من که سه سال اینترنت داشتم حالا چیکار کنم؟
یکی یه راه حل بزاره جلوی پای ما!
رایتل میگن پول زیادی میگیره سیم کارتام که سرعتش افتضاحه! از شانس خوب من وایمکس ایرانسلم جای ما انتن نداره! یعنی داغونم اقو!
فکر کنم دیگه باید خانواده رو راضی کنم از اینجا بریم یه جای دیگه مثه افغانستان:n02:
منم دی لینک دارم یک عکس گرفتم دیگه باید بگردید پیداش کنید من نمیدونم!نقل قول:
من با مسئول 2020و2828 که صحبت میکردم میگفتش نرم افزار مدیریتشون رو عوض کردن و این گلد نت رو ریختننقل قول:
واسه همینم هست که شبانه از حجم کم و بعد صبح برش میگردونه و.خیلی چیزای دیگه
کلا همه چیز چی انا قطع شده ولی فک کنم اس اس اچ باید وصل باشهنقل قول:
داشتم کلا تنظیمات مودمنقل قول:
رو پاک کردم و دوباره تنظیمش کردم دی ان اسم رو هم عوض کردم زمان و تاریخ مودم رو هم تنظیم کردم و.اون کاری رو هم که تو عکس اون بالا گزاشتم کردم الان همه چی درسته!سرعتمم خوبه:n06:
شما به دایال آپ فکر کن.دینقل قول:
:n08:
پیش شماره منظقتون چنده؟
خب رایتل من دارم خوبه بد نیست ی سیم دایمی شو بگیر بعدش یک مدرکی چیزی جور کن بورو طرح 1 مگشو فعال کن قیمتشم هرچی نباشه از وایمکس ک گرون تر نیست ولی اینم بگما با این کار فقط میتونی نیاز اینترنتیتو بر طرف کنی زیاد رو دانلود حجم های زیاد فک نکن چون که حجمی نمیمونه واست!
با تشکر از جوابتوننقل قول:
lره مثه اینکه باید به همون دایال اپ بسنده کنم:n28:
پیش شمارمون 7595 و 7520
این طرح بی نهایت رایتل چجوریه؟
البته دانلود سنگین ندارم ولی هر ماه یه 4-5 گیگی مصرف داریم
مودم 3g چقدره الان؟
شما میتونی که ای دی اس ال بگیری! من چک کردم توی سایت آسیا تک!نقل قول:
اگه رو پی سی ام باشی یا از مخابرات بگیر یا ی پولی چیزی بده واست خططتو از رو پی سی ام ورش دارن
اینم مدرک!
با اون پیش شماره 7595 گرفتما
بعذش با این حساب رایتل برات به صرفه نیست چون مثلا طرح میگیری قیمت 3 ماهش 100 تومن در میاد!یا این که طرح نامحدودشو بگیری ماهی50 بدی از 1مگابیتش استقاده کنی برای دایمی هم تازه هست!
بعدش مودم هم دی لینکشو دیدم 70 هست!
راستی الان بعثت دارم تستی رو ک گرفتم با اینی که تو امضام هست ماله زمان 512 ناامحدوده نگاه کنید تفاوت را حس کنید!:n02:
فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه روی عملکرد اقایون ولی شاید پیگیری جواب بده