لطفاً همه فایل های دامپ رو آپلود کن . با ESET sysInspector هم یه گزارش آپلود کن .نقل قول:
لطفاً همه فایل های دامپ رو آپلود کن . با ESET sysInspector هم یه گزارش آپلود کن .نقل قول:
فریز شدن ناگهانی توی بیشتر موارد ناشی از درایور کارت گرافیکه . ولی این فقط یه حدسه . برای بهتر و دقیقتر نظر دادن همه فایل های دامپ رو آپلود کن ونقل قول:با ESET sysInspector هم یه گزارش آپلود کن .
شرمنده این نرم افزار را دانلود کردم ولی چی جوری کار میکندنقل قول:
نمیدونم این فایل گزارش است یا خیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تمامی فایل های دامپ :
بازم ممنون ازت :n16:
بعد از اینکه نرم افزار بالا اومد از منوی File گزینه save log رو انتخاب کن و با فرمت zip فایل رو دخیره و بعد هم آپلود کن .نقل قول:
نقل قول:
1- آنتی ویروستو عوض کن و با یه آنتی ویروس دیگه ترجیحا آوست یا آویرا (آپدیت شده) سیستم رو موقع بوت اسکن کن .
(یه نرم افزاری بنام DirectDrawEx توی لیست نرم افزاری نصب شده روی ویندوزت هست که احتمال زیاد تروجانه و موجب مشکلات گرافیکی میشه. آوست و آویرا و بیت دیفندر میشناسندش. )
2- درایور گرافیک رو چطور آپدیت میکنی؟
درایور گرافیک رو از سایت رسمی آپدیت کن :
3- دایرکتس (Directx) رو هم حتماً آپدیت کن :
4- درایور صدا رو هم آپدیت کن :
5- اگر اورکلاک کردی ، سیستم رو از اورکلاک در بیار .
6- اگه با موارد بالا مشکل حل نشد بایوس(مادربرد) رو هم آپدیت کن .
7- اگه بازم مشکل حل نشد مشکل سخت افزاری گرافیکه . میتونی اسلات گرافیک روی مادربرد رو هم تغییر بدی شاید مشکل از اون باشه و گرنه خود کارت گرافیک مشکل داره .
:n16:ممنووووننننننننننننننن نننننننننننننقل قول:
سلام اینم فایل دامپ و برنامه فقط سیستم من یه فایل دامپ بیشتر نداشت با تشکر از وقتی که میزارید
فایل دامپ
فایل برنامه
مرسی
سلام...
من چند روزه با کابل lanکانکت میشم... و مشکلم رفع شده...
به احتمال زیاد فرستنده wi-fi دستگام مشکل پیدا کرده...
چیزی نیستش که بشه باهاش مودم یا واس فای رو باهاش تست کنم..
خیر فرستنده مشکل نداره . مشکل شما درایورهای وای فای یا وایرلستون هست که احتمال زیاد با آپدیت این درایورها مشکل حل میشه .آپدیت هایی که داخل سایت اسوس هستند خیلی قدیمی هستند.نقل قول:
مدل وایرلست چیه؟ احتمالا یا Intel هست یا Azurewave . از سایت رسمیشون درایورهاتو آپدیت کن احتمال زیاد مشکل حل میشه :
نقل قول:
سلام . خواهش می کنم.
1- آنتی ویروس Comodo (و نود 32 ! )رو پاک کن و از با آنتی ویروس های آویرا یا آوست آپدیت شده سیستم رو موقع بوت اسکن کن .
2- اگه نرم افزارهای VMware Workstation و Connection manager روی سیستم نصبه به طور کامل پاکشون کن .
3 - با برنامه ccleaner رجیستری رو تمیز کن .
4- درایورهای گرافیک، شبکه، وایرلس ، مادربرد و صدا رو هم آپدیت کن .
مرسی عزیز از پاسخت این comodo مرورگره فکر نمیکنم مشکلی داشته باشهنقل قول:
نرم افزار ورک استیشن هم قبلا نصب کرده بودم الان پاک کردم از کجا باید پاکشون کنم؟
در مورد اپدیت درایورها من از driver pack 13 استفاده کردم ایا این برنامه اپدیت هاش مشکلی داره؟
و یه سوال ایا هارد من مشکلی داره ؟
به نظرتون با این کارها درست میشه سیستم ؟
مرسی از پاسخت
سلام دوستان
روی لپ تاپ یه ویندوز سون نصب بود حدودا نه ماه بود که عوض نشده بود و این اواخر به دلایل مخنلف و نصب و حذف برنامه های متعدد صفحه مرگ ظاهر میشد که با تعویض ویندوز فعلا خوب شده اما مشکل جدیدی که داره اینه که وفتی ریستارت میکنم دستگاه خاموش میشه روشن میشه چند ثانیه نمیکشه که دوباره خاموش میشه و دفعه سوم ویندوز کامل لود میشه
این مشکل از کجاست و یه سوال دیگه ایا نرم افزاری ترفندی سخت افزاری برای تست سلامت تمامی قطعات هست؟
ممنون از اینکه خوندید...
خواهش میکنم.نقل قول:
Comodo مرورگره . مشکلی نداره .
این ورک استیشن یه درایور توی لیست درایورها داره که مشکل سازه . فکر کنم ccleaner پاکش می کنه . با ESET sysInspector توی لیست درایورها حتما چک کن که پاک شده باشه .
اگه درایورها رو از سایت رسمی آپدیت کنی بهتره .
با یه نرم افزار تست هاردت رو تست کن مثله : Hard drive inspector
بله درست میشه . اگه با اینکارها درست نشه پس با چه کاری قراره درست بشه؟؟!!!
مشکل شما چند تا دلیل داره مهمترینش : ویروس، مشکل سخت افزاری هارد ، مشکل سخت افزاری رم ، فایل های هسته ویندوز خراب شدن و ... هست .نقل قول:
1- آنتی ویروستو عوض کن و با یه آنتی ویروس دیگه ترجیجاً آویرا یا آوست آپدیت شده سیستم رو موقع بوت اسکن کن.
2- با نرم افزار Hard drive inspector هاردت رو تست کن .
3- با نرم افزار memtest رم هاتو تست کن . طریقه کار با نرم افزار memtest هم به این صورت هست که :
نسخه usb رو دانلود کنید از :
memtest.org
فلشتون رو فرمت فت 32 کنید که توی خود برنامه داره گرینش رو و بعدش روی فلش نصبش کنید و سیستمتون رو بزارید رو حالت بوت فلش و ریستارت کنید برنامش میاد بالا شروع میکنه به چک کردن رم ها.
حداقل بزار 7 پاس چک بشه تا مظمئین بشی ارور نداری . ممکنه 6 الی 7 ساعت طول بکشه .نتیجه رو پست کن .
لینک کمکی :
در صورتی که با نرم افزار memtest ارور مشاهده کردی اول اسلات رم ها رو عوض کن و یا تمیز کن و اگه این کار بی اثر بود کلاً دیگه رم ها رو عوض کن
4- با دی وی دی ویندوز ، ویندوزت رو Repair کن .
بعضی نرم افزار ها هم واسه تست کلی سیستم هستند مثلهSiSoftware Sandraولی اگه جدا جدا تست کنی بهتره .
ویندوز 7 نصب کردم. قدرت تخریبش از قبل هم بیشتر شده. لا مصب هر 2 دقیقه، یکبار صفحه آبی میاد! الانم سریع مشکلمو مینویسم تا دوباره نشده !
اینم لینک گزارش های General Report + Eset SysInspector + فایل های دامب
فقط فایل MEMORY.DMP به دلیل حجم بالاش نتونستم آپلود کنم.
ممنون. منتظرم ...:n16:
راستی همه چیمم آپدیت کردم (درایور های مادر بورد و گرافیک و ... + همه ی نرم افزار ها مثل Net Framework ، directx و ...) ولی بازم همونطوریه
فعلاً نود 32 رو کامل پاک کننقل قول:
تا من یه افطاری بزنم الان مخم اصلاً کار نمیده ! بعد افطار در مورد مشکلت یه جستجوی اساسی می کنم . ساعتای 10 دوباره یه سر بزن همین پست رو دوباره ویرایش می کنم.
=======
سلام . من رفتم یه سوخت گیری کردم اومدم! :n02: خیلی تشنم بود!
چی شد نود رو پاک کردی بهتر نشد؟
اگه با پاک کردن نود وضع بهتر نشد:
از start ویندوز توی قسمت سرچش تایپ کن regedit و برنامه رو باز کن. بعد از اینکه وارد رجیستری شدی برو به مسیر زیر:
HKEY_LOCAL_MACHINE\system\CurrentControlSet\Services\VGPU>
سپس روی start کلیک راست کن و گزینه Modify رو انتخاب و مقدار رو روی 4 بزار.
شما با اینکار درایوری که باعث ایجاد مشکل شده رو غیر فعال کردی. ویندوز رو ری استارت کن اگه ویندوز بالا اومد که هیچ (احتمالا مشکل بلو حل شده ) وگرنه از safe mode دوباره مقدار این پارامتر رو روی 3 قرار بده.
(ممکنه با اینکار ویندوز دیگه بالا نیاد که در این صورت مشکل از همین درایوره و شما باید درایور گرافیک رو از سایت رسمی دانلود کنی و دوباره ویندوز رو نصب کنی! )
ولی اگه ویندوز بالا اومد و باز بلواسکرین داشتی با برنامه ccleaner رجیستری رو تمیز کن و ببین درست میشه.
ویرایش :
از مسیرهای زیر هم این درایور رو غیر فعال کن :
HKEY_LOCAL_MACHINE\system\ControlSet001\Services\VGPU>
HKEY_LOCAL_MACHINE\system\ControlSet002\Services\VGPU>
نتیجه رو همین الان پست کن.
نود رو پاک کردم و کل کارایی که گفتی رو انجام دادم. فعلا هنوز بلو پیج نیومده و ظاهرا مشکل حل شده. ولی من بازم یه مقدار مشکوکم. چون این بلو یکنواخت نیست. مثلا یک ماه هینچ اتفاقی نمیفته و یا ممکنه تو یه روز 20 بار بشه. میخوام کلا این ارور رو ریشه کن کنم !نقل قول:
در هر صورت بازم اومد خبر میدم. مرسی :n12:
راستی به سیستم من دوتا رم 2 گیگ وصله که از نظر فیزیکی باهم فرق دارن. یکیش دارازه و یکیش هم عریض. مشکل از اونا نیست؟ چون من هیچ جا اینجوری ندیدم.
چرا از رم ها هم میتونه باشه . چون نود32 هم در استفاده از رم با بعضی نرم افزارها و درایورها تصادم (conflict )داره و اتفاقاً توی ارورهایی که زده بود هم ارور فایل Ntfs.sys بود که بیشتر مربوط به رم میشه (و هارد). شما با memtest هم رم هاتو چک کن :نقل قول:
طریقه کار با نرم افزار memtest هم به این صورت هست که :
memtest.org
فلشتون رو فرمت فت 32 کنید که توی خود برنامه داره گرینش رو و بعدش روی فلش نصبش کنید و سیستمتون رو بزارید رو حالت بوت فلش و ریستارت کنید برنامش میاد بالا شروع میکنه به چک کردن رم ها.
حداقل بزار 7 پاس چک بشه تا مظمئین بشی ارور نداری . ممکنه 6 الی 7 ساعت طول بکشه .نتیجه رو پست کن .
لینک کمکی :
در ضمن ارور بلو اسکرین هیچ وقت ریشه کن نمیشه چون مثلاً ممکنه شما چند ماهه دیگه یه درایور جدید یا یه نرم افزار جدید روی سیستم نصب کنی و همین باعث بلواسکرین بشه. بلو اسکرین مثه زلزله می مونه که نمیشه متوقفش کرد فقط میشه خسارتهاشو کمتر کرد . مثلاً اگه ماهی یه بار بلواسکرین داشته باشی دیگه خیلی حالت ایده آلیه!
سیستمو چجوری بذارم رو حالت بوت ؟ اون صفحه ی آبی که گذاشتی رو از کجا بیارم ؟؟
شما تا حالا ویندوز نصب کردی؟نقل قول:
موقع بالا اومدن ویندوز delete رو بزنید و گزینه Advanced Bios Features رو انتخاب و بعد هم First Boot Device رو روی Flash memory ( یا USB یا یه همچین چیزی .بستگی به مادربردتون داره ) بزارید . بعد هم ری استارت کنید و موقع بالا اومدن Enter رو بزنید تا وارد این محیط بشید .
(توجه کنید که Second Boot Device رو روی Hard Drive بزارید )
first boot device رو روی همه ی گزینه ها امتحان کردم ولی به جاش ویندوز بالا میاد. چیکار کنم ؟
شما قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد و اون موقع که پیغام :نقل قول:
Press any key to boot from ...
میاد دکمه Enter رو میزنی؟
مطمئنی برنامه درست روی فلش نصب شده؟ فلش کاملاً باید قبلش فرمت FAT32 شده باشه ها !
همین نسخه رو دانلود میکنی:
؟؟
بله دقیقا همین نسخه رو دانلو کردم و از طریق همین برنامه فلشم با موفقیت فرمت FAT32 شد و چند تا فایل هم توش ریخت. قبل از بالا اومدن ویندوز هم هزار بار اینتر میزدم ولی تاثیری نداشت.
چی بگم والا!!!نقل قول:
همه کسایی که تا حالا از این نرم افزار استفاده کردند تا حالا یه همچین مشکلی نداشتند!
اینم دیگه یه مشکل عجیب غریبه که کامپیوتر شما از فلش بوت نمیشه! اگه مادربرد یه همچین قابلیتی داره ( USB flash drive boot)باید بوت بشه، دلیل خاصی واسه این مشکل به ذهنم نمی رسه! توی فروم memtest هم چیزی در اینباره ننوشته.
شما با ابزار خود ویندوز7 رم هاتو تست کن:
Windows Memory Diagnostic Tool
توی سرچ استارت تایپ کنی میاد.
اینم لینک آموزشش :
سلام دوستانمن بازی maxpayne3 رو تازه دانلود کردم ولی یه مشکلی دارموقتی میخوام وارد پوشه بازی ( منظورم محل نصب بازیه ) بشم صفحه کاملا ابی میشه و ویندوزم هم ریست میشه..........بازیم نسخه بلک باکسه و مطمئنم از انتی ویروس نیست........حتی وقتی خواستم با انتی ویروس اعتمادسازیش کنم و از اون طریق وارد فایل بازی بشم نشد و دوباره ریست شد ( نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه) انتی ویروسم هم اویرا فری هستش که هرروز اپدیت میشه..............
این مشکل هم دقیقا وقتی شروع شد که بازی رو نصب کردم و وقتی نصب بازی تموم شد قبل اینکه بتونم finish رو بزنم یکدفعه صفحه ابی شد و........
حتی یک جا خوندم که باید ویندوز رو از طیق سیف مود اجرا کنی و بعد بری اسم پوشه رو عوض کنی
اما حتی روی حالت سیف مود هم وقتی وارد پوشه شدم بازم صفحه ابی و......
اینم مشخصات سیستمم:
processor: pentium(r) dual-core cpu E5300|@2.60GHz 1.60GHz
Ram:2gig
Graphic:1gig
Windows: 7 ultimate 32bit
لینک فایل خواسته شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریع کمکم کنید.......
نقل قول:نقل قول:سلام مهندس حیدرینقل قول:
یه هفت هم نصب کردم چند روزی ب.د مشکلی نداشت اما باز الان یه دفعه ابی شد خستم کرده به خدا دامپ رو اپلود میکنم لطفا بررسی کنید ممنون
جناب حیدری ببخشید توسط این نرم افزارESET sysInspector چطور براتو گزارش بگیرم میشه مراحلش رو بگید ممنون
=============================================
اگه منظورتون لوگش هست بفرمایید
سلام داداشم.نقل قول:
شما :
1-Pandora Service رو کلاً از روی سیستم پاک کن.
2- درایور کارت شبکه ت رو از اینجا دانلود و آپدیت کن:
مدل کارت شبکه ت (وایرلس؟! ) رو نمیدونم ولی مطمئنم سازندش همینه: Atheros
3- آنتی ویروستو کلاً عوض کن و با آویرا یا آوست آپدیت شده سیستم رو موقع بوت اسکن کن.
4- IDM رو هم کلا پاک کن و از IDM 6.17 که سافت گذر گذاشته استفاده کن.
5- با نرم افزار memtest رم هاتو چک کن :
طریقه کار با نرم افزار memtest هم به این صورت هست که :
memtest.org
لینک کمکی :
1- این دو پکیج رو نصب کن (اگه 2010 و 2008 روی سیستمت نصبه repair کن ):نقل قول:
2- اگه درست نشد آویرا رو کامل پاک کن(از نرم افزار ccleaner هم استفاده کن ) و از آوست آپدیت شده استفاده کن .
3- اگه نمیخوای آویرا رو پاک کنی میتونی یه گزارش با ESET sysInspector بگیری شاید راه حل بهتری پیدا شد.
سلام دوستان.
من لپ تاپم الان شروع کرده به آوردن صفحه آبی.(ویندوز 7) هیچیش نبودا، 2 ساعت پیش روشن بود داشتم باهاش کار میکردم. 2 ساعت خاموشش کردم الان که برگشتم پاش همین که دسکتاپ بالا میاد بعد از 1 دقیقه بدون اینکه بتونم مای کامپیوتر یا جای خاصی رو باز کنم صفحه آبی میاد و فکر می کنم ارور فیزیکال مموری میده(اینقدر سریع میره که مطمئن نیستم.)
یادم هست یک ماه پیش هم چنین مشکلی پیش اومد که بعد سیستم ری استور اومد و درستش کرد. الانم سیستم ریستور رو گذاشتم اشکال رو جستجو کنه اما چیزی پیدا نکرد و مشکل همچنان باقی هست.
حتی در سیف مود هم بعد یک دقیقه صفحه آبی میاد.
سلام دوستان
مشکل قبلیم حل شد (بازی رو روی درایو ویندوز نصب کردم*\................حالا یه مشکل دیگه دارم....اونم اینه که وقتی دکمه افلاین مود رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته....بازیمم نسخه بلک باکسه....................................
ایا بازم لازمه که اون پکیج رو نصب کنم یا نه؟؟اگه کسی جواب سوالم از مکس رو داشت پ.خ بزنه............
سلام . لطفا فایهای دامپ رو آپلود کننقل قول:
داداش به اون آدرسی که در صفحه اول برای فایل دامپ ذکر شده رفتم اما فولدری به اسم Minidump پیدا نکردم که فایلش رو بذارم. در بخش ویندوز سرچ که کردم این فولدر رو پیدا کردم که نمی دونم فولدر مورد نظر شما هست یا نه.نقل قول:
من دیروز زدم ویندوز رو عوض کردم و وضعیت بهتر شد و دیگه هنگ نکرد اما الان باز همون اتفاق افتاد و یک بار دوباره صفحه آبی اومد. دفعه پیش کلا همین که ویندوز بالا می اومد هنگ میکرد و صفحه آبی می اومد اما اینبار فعلا فقط همین یک بار اومده.
سلام دوست عزیز میخواستم از شما تشکر کنم مشکل من تا اینجا حل شده خدا خیرت بده:n12:نقل قول:
نه فایلهایی که شما آپلود کردین اونهایی که ما میخوایم نیستند . شما :نقل قول:
1- از control panel گزینه system واز قسمت سمت چپ گزینه Advanced system setting رو انتخاب کن .
2- از پنجره باز شده system properties و از سربرگ Advancedقسمتی وجود داره بنام
Startup And Recovery
که با انتخاب دکمه setting پنجره ایی باز میشه .
3- از پنجره باز شده از قسمت
Write Debugging Information گزینه
Small memory dump رو انتخاب کن و دکمه OK رو بزن تا تغییرات ذخیره بشه.شکل زیر :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- به این ترتیب فایلهای دامپ در BSOD بعدی در پوشه مربوطه بوجود میان . فایلهای دامپ رو آپلود کن تا به مشکلت رسیدگی بشه.
در ضمن با با ESET sysInspector هم یه گزارش آپلود کن. لینک دانلودش :
(گزارش های ASTRA32 v.3.00 هم خوبه(ممنون که آپلود کردی) ولی به دقت و صحت sysInspector نیست و بیشتر هم سخت افزاریه در صورتی که ما توی این تاپیک راه حلهای نرم افزاری میدیم)
خواهش میکنم . اگه بازم مشکلی بود در خدمتیم. شما خودت هم همیشه بانقل قول:ESET sysInspector وضعیت فایلها و درایورها و... رو چک کن .
ممنون داداش. همونطور که گفتی تنظیم کردم تا دفعه بعد.نقل قول:
ابنم sysInspector خدمت شما.
فعلاً درایور بلوتوثت رو از اینجا آپدیت کن تا اگه باز بلواسکرین داشتی فایلهای دامپ رو هم بررسی کنم :نقل قول:
(مدلشو نمیدونم .خودت از Device manager پیدا کن )
درایور رم ریدرت رو هم از سایت رسمی لپ تاپت آپدیت کن (Alcor micro usb card reader )
داداش من طبق دستوری که برای دامپ دادی عمل کردم اما بازم فایلی بعد از اومدن صفحه آبی ثبت نشد.
از این روش هم که در همین تاپیک پیدا کردم رفتم اما باز فایل دامپی بعد از صفحه آبی نیومد.