دوستان می دانید شرکت scania تو کدوم شهره
Printable View
دوستان می دانید شرکت scania تو کدوم شهره
خب برو تو یک شهر دیگه انجا هست
بعضی موقع ؟ هست
داش کاش از آلمان شروع میکردی چون شهر ها تو آلمان نزدیک به همدیگه هستن و بهتر میتونی درآمد داشته باشی مثل فرانکفورت یا کلن:sq_25:نقل قول:
تو شهر hannover نمایشگاه ماشین های اسکانیا هست:sq_24:نقل قول:
من از هلند شروع کردم و می خواهم یک scania بخرم که نمیدونم شرکتش کجاست
لطفا کمکم کنید
نقل قول:تو شهر hannover (از شهر های آلمان) نمایشگاه ماشین های اسکانیا هستنقل قول:
من یاد گرفتم اینم روش اضافه کردن پول
اول بازیو اجرا کنید بعدش برید و یه زنگ به 911 بزنید بعدش بیاید و پولتونو دقیقا توی نرم افزار وارد کنید و first scan رو بزنید
بعدش از منوی سمت چپ اولی رو انتخاب کنید بعدش از اون پایین یه علامت فلش کوچیک هست اونو بزنید
بعدش اونی که انتخاب کردید پایین نرم افزار ظاهر میشه روش دابل کلیک کنید
بعدش عدد رو به هر چی دوست دارید تغییر بدید
و وارد بازی بشید یک دور مپ رو باز کنید و دوباره برگردید صفحه اصلی
میبینید که پولتون اضافه شده
اگه مفید بود تشکر یادت نره:46:
آخه تو هيچكدوم از شهراي ايتاليا بنگاه كاريابي نيست.. :(
ماشينم بيكار خوابيده تو گاراژ
کسی نبود جواب بدهنقل قول:
نقل قول:داش لولتو چجوری آپ کردی فعلا لول مهم تره تا پول :sq_25:اگه یاد داری یه حالی به ما بده:46:نقل قول:
داش اینجور چیزی نداریم شاید اون کامیون آماده بوده:sq_6:نقل قول:
اینم سالار جدید ما امروز حال کردم خریدمش:sq_25:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشین باحالی در اومد:sq_9:
تو منوی اصلی Recruitment Agency رو اون پایین سمت راست بزن بعد Hire a driverنقل قول:
سلام
من بازی رو نصب کردم سرعت بازی کمه و وقتی چراغهای ماشین رو روشن میکنم بازی فریم فریم میشه روی سیستم هم directX10 نصبه
مشخصات سیستم:سی پی یو:Intel(R Core(TM i3 CPU M350 @2.27GHz 2.26GHz
رم:4.00GB 2.99GB usable
کارت گرافیک:ATI Mobility Radeon HD 5000 Series 1GB
ویندوز 7 32bit
ممنون میشم راهنماییم کنید. این سوال رو تو قسمت مشکلات مطرح کردم ولی کسی نبود که جواب بده.
اسکیدرو قرار بود 5 روز پیش کرک بذاره.گذاشت؟
اون جا موبایلی مال کامیونهای MAN هستش
سلام
چطور ميشه موقع بازي با موس ، دوربين رو حركت داد؟
از ویندوز 64 بیت استفاده کنیدنقل قول:
تو منوی Setting قسمت گرافیک چند تا Level داره که رو High تنظیم کنید رو Ultra تیک میزنه
بچه ها یه سیو از بازی با مقداری پول امیدوارم کیف شو ببرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ، بالا بردن لول هم دقیقاً مثل پوله !نقل قول:
شما شماره لول خودتون رو میدین تو برنامه و اسکن میکنین .. مثلاً 1.500 Xp رو مینویسین 1500 و سرچ میکنین !
بعدش چنتا چیز میز میاره (متغیر های بازی) .. فقط مشکلی ک هست شما باید دونه دونه امتحان کنین ببینین کدومش برای level هستش !
چون عدد های مشابه بسیار زیاد هستند .. فقط توجه داشته باشین اگر چیزی رو اشتباهاً ویرایش کردید دوباره ب حالت اول برگردونین تا ب مشکل برخورد نکنین ..
دوستان توجه کنن عدد های اون فیلم آموزشی با عدد های توی بازی شما تفاوت داره !
مثلاً پول اون طرف 160000 هستش ولی پول شما 25000 هستش شما باید همین 25000 رو سرچ کنین ..
فک میکنم کامل توضیح داده باشم !
نه به اون هم نیستنقل قول:
من ویندوزم 64 بیت هست
همه مشخصاتم همینه فقط سی پی یوم CORE I5 هست روی HIGH هم تنظیم کردم ولی بازم همونطوری که ایشون گفتن میشه
یه کمکی به ما برسونید:41:
دوستان سلام
من بازی رو نصب کردم ولی نمی شه با موس کنترلش کرد تو قسمت تنظیمات گزینه mouse+keyboard رو انتخاب کردم ولی نشد که نشد . چطوری می شه مشکل رو حل کرد ؟
نظر من در مورد بازی
بازی خیلی عالی تو سبک خودش هست و فرمون واقعا عالی و خیلی طبیعی داره
محیط های بازی و مخصوصا هوای بارونی و شب هاش واقعا قشنگه
تو شب تو جاده های بیرون شهری کل کابین تریلی تاریک و مشکی میشه و خیلی شبیه به واقعیت میشه اتمسفر و نور پردازی بازی
اما نکته منفی بازی اینه که آدمو از کار و زندگی میندازه
============
یه سوال
حداکثر سرعت همه تریلی ها روی 90 هست یا تریلی های بهتر سرعت هاشون هم بهتره ؟
چون سرعت 90 تو بعضی جاده ها خیلی کمه
ماد خوشم نمیاد نصب کنم اگه تریلی های جدید و قوی تر سرعتشون بهتره فعلا با همین سرعت 90 هم میشه سر کرد
آره داش دستت درد نکنه تا یه جاهایی شو متوجه شدم باز اگه مشکلی بود ازت می پرسم .نقل قول:
بازم دستت درد نکنه:sq_9:
من لولمو بردم 622936 ولی چطوری گاراج دوم رو هم بخرم؟:31:
این بازی که همه سایت ها زدن جدید اومده پس چه جوری شماها خیلی وقته دارین دربارش بحث میکنید !!!؟ ( شما زدین 2011 اومده ولی سایت ها دیگه زدن 10 2012 اومده !!! )
تو این بازی محدود کننده سرعت وجود داره و همیشه سرعت کمتر از 90 یا 90 هستش.نقل قول:
مدل های بالاتر هم با همون 90 تا سرعت میرن ولی تفاوتشون تو قدرتشون هست.
به عنوان مثال شما با اسکانیا r360 بیست ثانیه طول میکشه که به 50 تا سرعت برسه ولی r730 تو هفت ثانیه به 50 تا سرعت میرسه شما میتونی از مد ها استفاده کنی که سرعتت رو تا 120 تا باز کنه.:sq_25:
داش با این لول تو خرید گاراژ موندی؟؟!!!!:sq_2:نقل قول:
تو هر شهری که بری یک گاراژ هست که میتونی با پرداخت مقداری پول اون رو بخری ، بعد خریدن باید به روزش کنی تا بتونی توش راننده استخدام کنی:sq_25:
این تایپیک اوایل فقط برای معرفی بازی زده شد ولی بازی هنوز یک هفته نمیشه که اومده :sq_24:نقل قول:
داش با این لول تو خرید گاراژ موندی؟؟!!!!:sq_2: تو هر شهری که بری یک گاراژ هست که میتونی با پرداخت مقداری پول اون رو بخری ، بعد خریدن باید به روزش کنی تا بتونی توش راننده استخدام کنی:sq_25:نقل قول:این تایپیک اوایل فقط برای معرفی بازی زده شد ولی بازی هنوز یک هفته نمیشه که اومده :sq_24:نقل قول:
من تو Level 9 موندم ازم Active Code میخواد.
این دوتا هم جواب نمیدن :
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
کد جدید هست ؟ اگر هست بدین لطفا.
چن سال صبر کردن ارزششو داشت ...
خیلی خوب شده بازی واقعا حال کردم ! تبریک ب سازنده ها! :sq_15:
+
یه با مرام لطف میکنه این مد محدودیت سرعت رو برامون بزاره ؟
دوست عزیز منم تو 7 نصب کردم خیلی صحنه اهسته بود خیلی افتضاح بود شاخ در اورده بودم....شانسی رو ویندوز هشتم نصب کردم الان با گرافیک توپ بازی میکنم
نقل قول:
دوست عزیز منم تو 7 نصب کردم خیلی صحنه اهسته بود خیلی افتضاح بود شاخ در اورده بودم....شانسی رو ویندوز هشتم نصب کردم الان با گرافیک توپ بازی میکنم
دوستانی که لول 21 رفتن نسخه ی دمو رو باز میکن یا کد یا کرک دارن؟(منظورم اونای هست که بازی کردن و لول اپ کردن)کرک اسکیدرو کار میکنه؟
ای بابا شما دیگه شورشو در اوردید این دیگه چه وزعشه .هی لول هی پول .اخه تورو خدا اینچوری بازی میچسبه. من که عمرا ازش استفاده کنم و مطمعنم که تا سه چهار روزه دیگه از بازی خسته میشید.:sq_11:
دوستان غیر از این 3 کد برای اکتیو کردن دیگه کد یا کرکی نیست برای بازی؟
بیا داش :sq_8:
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
نقل قول:
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
راهی هست که بشه یه میانبر برای تعویض دنده از اتوماتیک به دستی و بالعکس گذاشت؟
نقل قول:
آقا منم مشکلم همینه ، یه 32 بیتی داشتم که عوض کردم الان 64 بتی شد ولی بازم تیک داره ، 8 بزنم درست میشه یعنی صد در صد ؟ سی پی یو و گرافیکمم از واسه این دوستان بالاتره ؟؟؟؟؟؟؟ ماشالا 2 روزم هس هیشکی جوابمو نداده :sq_3:؟؟؟؟