سلام
از سمت left لب تاب من صدایی مثل تیک تیک میاد بعد خودش قطع میشه دوباره شروع میشه.2 روزه خریدیمش.جریان چیه؟
Printable View
سلام
از سمت left لب تاب من صدایی مثل تیک تیک میاد بعد خودش قطع میشه دوباره شروع میشه.2 روزه خریدیمش.جریان چیه؟
فكر كنم پيچش شلهنقل قول:
آچار كشي اوليه ببرش تا گارانتيش تموم نشده :31:
چيزه خاصي نيست بهش عادت ميكني :10:
سلام دوستان نازنینم من dv5 1070 دارم چند روزه پیش به من گفت که باید Bios من رو اپ دیت کنی منم کردم و فن های لپ تاپ شروع کرد برای یک دقیقه به سریع چرخیدن وبعد خاموش شد من این کار رو چند ماه پیشم کرده بودم واسه اپدیته بایوسم ولی یکی از دوستانم گفت امکان داره با این کارم لپتاپ بسوزه نمی دونم حالا چی کار کنم چون من بی هیچ ملاحظه ای و فقط با دیدنه کلمه ی اپدیت این کار رو کردم دوستان لطف کنید و من رو راهنمایی کنید ممنونم؟
دقیقا همون مدل رو آپدیت کردی ؟نقل قول:
من هم وقتی جدیدترین اپدیت لپ تاپ HP dv6650 ام اومد امسال ، این کار رو کردم و این مشکل دیده شد
دوباره ریورژن کردم درست نشد ! ولی وقتی یک بار دیگر فلش ریختم ،کاکرد فن ها و همچنین مشکل فلش زدن اسکرین هنگام بوت رفع شد
مشکلی نیست و حساس نباشید اگر فن ها دائما روشن نیستند :46:
سلام
راستش من اومدم با paragon partition manager 9 تو ویندوز ویستا پارتیشن های d و c رو resize کنم یعنی 20 gb از پارتیشنی که xp روش نصبه کم کردم و به پارتیشنی که ویستا روش نصبه اضافه کردم که دیدم اسم هر درایوی که ریسایز می شه به * تبدیل می شه برا همین شک کردم که نکنه مشکلی وجود داره.البته همه رو undo کردم که مطمئن بشم.
مثلا درایو c و d که هر دو resize شدن به جای c و d می نویسه * .این کار رو برای e و f هم انجام بدم همینطوره.اسم e و f می شه * .(منظورم از اسم درایو letter درایوها هست نه label اونها )حالا نمی دونم بعد از apply کردن هم همینطوره یا نه.
حالا این یه مشکل هست یا نه؟چه کار کنم؟
(لپ تاپم dell 1510 هستش)
نه دوسته نازنینم به نظرم که همون مدل نبودنقل قول:
یه سوال دیگه هم از دوستان گلم دارم واون اینکه من برای اینکه هفته ای یک بار از باطری لپ تاپم استفاده کنم برق لپ تاپ رو در حالتی که روشن هست ازش جدا میکنم و لپ تاپ با باطری کار میکنه ایا این کار من درست هست؟
من خودم هم این کارو می کنم البته میزارم تا حد خالی شدن برسه و بعد دوباره به برق میزنم تا فول شارژ بشه
در هفته چند بار
خوب شد بحثش پيش اومد
از كجا ميشه فهميد كه همه ي سلول هاي باطري سالمن و صدمه نديده...؟
من احساس ميكنم باطريم زود خالي ميكنه
قبلا" با باطريم يه فيلم 90 دقيقه اي رو ميتونستم ببينم ولي الان يك ساعت تا يك ساعت ده دقيقه بيشتر جواب نميده.....!!!!
شنيدم باطري ليتيوم رو ميذارن تو فريزر سلول هاش مثله روز اول ميشن يا اينم حرف بازارياست .... تو پرانتز عكس آدمكي كه ميخنده
دوستان مدل لپ تاپ من ایسر e520 روش ویندوز ویستا نصبه میشه روش ویندوز xp بریزم مشکلی براش پیش نمیاد
منظورتون از مشکل چیه؟
در کل اگه درایور هاشو پیدا کنید مشکل خاصی پیش نمیاد.
ببخشید دوستان میشه بگین چه جوری میشه hibernate لب تاب رو دوباره برگردوند چون چند وقتی هست که این گزینه رو ندارم؟
نقل قول:
ببخشید دوستان میشه بگین چه جوری میشه hibernate لب تاب رو دوباره برگردوند چون چند وقتی هست که این گزینه رو ندارم؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2256518&postcount=2276
بستگی داره ، نصبش که ضرر نداره اما :نقل قول:
× ممکنه درایورها و فانکشن ها به طور کامل نصب و اجرا نشوند
× بعضی اوقات باگ ها و ناهماهنگی هایی باشه که باعث مشکل آوردن و ریست شدن سیستم بشه
× سرعتش بشدت کند باشه !
مشکلم حل شد:31:نقل قول:
البته با Acronis Disl Director
هر 2 تا ویندوزم هم بدون مشکل بوت می شه.:27:
اما آخرش من نفهمیدم علت * شدن letter پارتیشن ها تو نرم افزار paragon چیه.
با هیچ نرم افزار دیگری این مشکل ایجاد نمی شد.
سلام.
dell inspiron 1520 دارم.
وقتی هایبرنیت میکنم، انجام نمیشه و به جاش پیغام زیر میاد. دو روز هم هست ویندوز عوض کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قبل از عوض کردن ویندوزهم، وقتی هایبرنیت رو میزدم یک پیغام خطا می داد و میگفت درایوی که الان تو عکس نشون دادم،
نمی گذاره هایبرنیت انجام شه، باید آپدیت بشه. ( البته بعد از تعویض ویندوز، درست شد و دو سه بار هایبرنیت کردم ولی امروز مشکلی که بالا گفتم به وجود اومد.
چه کنم ؟
نقل قول:موقع خرید فروشنده گفت ویندوزو عوض نکن ممکنه سرعت بیاد پائین کارایی کم بشه از این حرفا پش اگه درایو های xp رو داشته باشم فکر نکنم مشکل پیش بیادنقل قول:
سلام دوستان ...
امیدوارم خوش و سلامت باشین ..
من یه مشکل برام پیش اومده .. اگه راهنماییم کنین ممنون میشم ..
لبتاپ من DELL XPS 1210 هست با سی پی یو 2000 دوال کور و 4گیگ رم ..
چند وقتیه به نظرم اومد سیستم یه کم داغ میکنه ! دما رو که چک کردم !
دیدم در حالت پاور سیور با قدرت سی پی یو 1000mhz .. و ویندوز ویستا .. دما سی پی یو به 50 تا 52 میرسه !
در حالت کار هم ( فایرفاکس 2 عدد باز + Winamp + یاهو مسنجر ) دما به 55 تا 58 میرسه !
فن از ابتدای روشن شدن لبتاپ تا 60 درجه خاموش هست و وقتی هم روشن میشه دما رو به 55 میرسونه !
با برنامه هم که دورفن رو زیاد میکنم .. نهایت 1 درجه کم میشه دما !
در حالت High Performance و کار زیاد هم دما به 75 تا 80 میرسه !
میشه یه کم راهنماییم کنین .. دوستایی که ازین مدل دارن میشه بگن دما در چه حدی باید باشه ؟
اکثر کارت صداهای PC ها یه گزینه داره به اسم Mono Out یا Mono Mix که با این گزینه میشه صدایی که تو خود کامپیوتر پخش میشه رو رکورد کرد یا از طریق میکروفون پخش کرد
اما کارت صدای لپ تاپ من (Dell xps 1530) این گزینه ها رو نداره.منم خیلی بهش احتیاج دارم.آیا برنامه ای هست که این گزینه ها رو داشته باشه.یعنی مشکلم رو حل کنه؟؟؟
ممنون
تنظیمات کارت گرافیکت رو نمیدونم والا ....نقل قول:
ولی بعضی نرم افزار ها این کارو برات میکنن که دم دست ترینشون jetAudio هستش
اگه خود کارت اگه گزینه مونو میکس یا مونو اوت رو نداشته باشه Jet Audio هم نداره.یعنی Jet Audio فقط گزینه هایی رو میزاره که کارت صدا داره
اگه شما مثلا میخوای صدای یک موسیقی یا فیلم که داره پخش میشه رو ضبط کنی ... جت آودیو اونو واست رکورد میکنهنقل قول:
با پاک کردن برنامه rollback rx مشکل حل شد.نقل قول:
فقط این سوال رو دارم در حالت هایبرنت، مثل استند بای اجزای فعالی هم در سیستم هستند یا درست مثل
حالتی است که shut down انجام شده؟ یعنی اشکالی ندارد به جای shut down کلا همیشه هایبرنیت کرد؟
موقع هایبرنت هم هارد خاموش میشه ...
فقط اطلاعات رم کپی میشه تا قابل استفاده باقی بمونه
لب تاپت رو میتونی هایبرنت کنی و حتی جابجاش کنی ... مدت چندین ساعت هم مشکلی ایجاد نمیکنه ...
ولی برای استفاده ی دائمی این کار نشه بهتره
نقل قول:
میدونم.ولی الان جت یدیو من اون گزینه رو نداره.اینم عکسش
این قابلیته که انگار باید کارت صدا داشته باشه نه برنامه
ممنون. با این حساب، در طول روز رو هایبرنیت می کنم و آخر شب shut down میکنم.نقل قول:
اینکه هر 1 ساعت، 2 ساعت یک بار هی روشن و خاموش کنم، اعصاب خورد کنه دیگه، به جاش هایبرنیت چیز نازیه
کلا.
استند بای هم که چیز مزخرفیه، وقتی بازم قسمت های از سیستم رو فعال نگه میداره دیگه به درد نمیخوره.
سلام. دوستان و اساتید بنده به یک مشکل مسخره برخوردم. مشکل اینه که یه hp pavilion zv5000 وجود داره که یک DVD ROM داره. این dvd rom همه ی CD ها رو میخونه. اما هیچ DVD رو نمیخونه! یعنی انگار یه دیسک خالی گذاشتیم توش. کسی راه چاره ای سراغ داره؟
ناگفته نماند dvd rom از نوع TEAC است.
ویندوز هم XP Home SP1 می باشد.
ممنون.
من عکسی که گذاشتی رو نمیبینم ...نقل قول:
میدونم.ولی الان جت یدیو من اون گزینه رو نداره.اینم عکسش
این قابلیته که انگار باید کارت صدا داشته باشه نه برنامه
یه بار دیگه با سان فورژ چک کن ...
راحت تره اگه صدای فیلم یا کلیپ هم لازم داری کانورت کنی
یا از میکروفون ضبط کنی
باید ساخت ...نقل قول:
ممنون. با این حساب، در طول روز رو هایبرنیت می کنم و آخر شب shut down میکنم.
اینکه هر 1 ساعت، 2 ساعت یک بار هی روشن و خاموش کنم، اعصاب خورد کنه دیگه، به جاش هایبرنیت چیز نازیه
کلا.
استند بای هم که چیز مزخرفیه، وقتی بازم قسمت های از سیستم رو فعال نگه میداره دیگه به درد نمیخوره.
در طول روز که باهاش کار نداری در لب تاپ رو ببند و بزار رو دو ناتینگز که خاموش یا هایبر نشه
از خونه برای مدت کم بیرون میری هایبر کن
شب هم که میخوابی خاموش کن
نقل قول:
شرمنده متوجه منظور نشدم. چه چیزی رو باید ساخت ؟ یعنی منظور اینه وقتی در رو میبندم روشن باقی بمونه؟
ضمنا استفاده چندانی بیرون از منزل ندارم و باتری هم معمولا بیرون است.
دوست عزیزم هیچ فکر کردی که اگه برق بره و این چندین بار تکرار بشه دیگه به جای خراب شدن باتری لپ تاپ خراب میشه تازه من از همه ی اساتید شنیدم بهتره باتری روی لپ تاپ باشهنقل قول:
آخه یکی دیگر از اساتید اطراف ما ، بمون گفت خب وقتی لپ تاپ خاموش میشه و سیستم هم وصله به برق ، خبنقل قول:
خراب میشه باتری. منم حال و حوصله قطع و وصل نداشتم، باتری رو دراوردم. ولی به قول شما بله، لپتاپ مهمتره
دوست گلم ادابتور لپ تاپ سیستمه سویچینگ داره شما بزار روش باشه این حرف من نیست حرف شرکت های سازندشه اگه بگردی گفتوگوهای جالبی در باره ی حرف من پیدا میکنی که درستی اون رو تایید میکنه حالا خود دانی:20:نقل قول:
خب معلومه که اساتید و دوستان p30worldy برای من ارجحیت دارند. همون طور که گفتی عمل میکنم ، اون آقا رونقل قول:
هم از درجه استادی ساقط گردانده و کلیه راهنمایی های قبلیش رو هم به حالت تعلیق در میارم.
خب این طوری که روشن میمونه، هایبر بشه بهتر نیست؟ منظورم مثلا حداقل 30 دقیقه کار نداشتن با لپتاپهنقل قول:
در طول روز که باهاش کار نداری در لب تاپ رو ببند و بزار رو دو ناتینگز که خاموش یا هایبر نشه
خواهش میکنم واسه 15 دقیقه معمولا sleep و بیشتر هایبر و یک روز معمولا خاموش کردن بهترین کارهنقل قول:
شرمنده کم سوادی به خرج میدیم، حالت sleep چه جور حالتیه و چه طور به وجود میاد؟ همون استند بای که نیست؟نقل قول:
چرا یه جور استند بای هم به شمار میره چون برق به سیستم میره و قطع نشده به وجود اومدنش هم کنار کلمه ی خاموش رو نگاه کنی و بزنی به وجود می اد:31:نقل قول:
log off منظورته؟ اگر آره یعنی بهتره به جای استندبای log off کرد ؟نقل قول:
ویرایش : نه فکر کنم منظورت دگمه خاموش رو کیبورد بود. اونجا یک دگمه هست با عکس یک خونه، تا حالا نمیدونستم
چیه، وقتی میزنمش اتفاقی نمی افته. اونجا رو هم که مربوط به پرسیدن نوع عمل دگمه هاست چک کردم.
نه ما داریم درباره ی کلمه ی sleep بحث میکنیمنقل قول:
دوستان یکم مراعات کنید ... این تاپیک چت روم نشه ....
مرسی
..............
اره بذار روشن بمونه ... کار لب تاپ اینه .. نگرانش نباش .... اگه مثلا یک ساعت باهاش کار نداری درش رو ببند و بذار همونجوری روشن بمونهنقل قول:
یعنی منظور اینه وقتی در رو میبندم روشن باقی بمونه؟
ضمنا استفاده چندانی بیرون از منزل ندارم و باتری هم معمولا بیرون است.
باتری هم همون که بیرونه خوبه ...
ولی سعی کن مثلا هفته ای یک بار از باتری استفاده کنی ... بذار شارژش خالی بشه ... بعد دوباره شارژش کن و حدود 80% درش بیار و بذار تا هفته ی بعد
البته اونجوری ها هم نیست ...نقل قول:
دوست عزیزم هیچ فکر کردی که اگه برق بره و این چندین بار تکرار بشه دیگه به جای خراب شدن باتری لپ تاپ خراب میشه تازه من از همه ی اساتید شنیدم بهتره باتری روی لپ تاپ باشه
ولی اگه خیلی نگرانی یه محافظ بگیر خوب
........................
اسلیپ هم معمولا خیلی پیشنهاد نمیشه
دوست عزیزم ممنون از تذکرت ولی من که نفهمیدم چی رو گفتی چون بالاخره باید جواب کاربر رو داد و اگه یه بار دیگه متن تایپ شده رو بخونی متوجه میشی که من چی گفتم من گفتم اگه رو سیستم باتری نباشه و برق بره اونوقت لپ تاپ یه دفعه خاموش میشه و به هزارو یک جاش اسیب میرسه این در حالی که اگه باتری روش باشه خوب از اون استفاده میکنه واسیبی بهش نمی رسه:11:نقل قول: