يزد گل مركوري
هم نرم هم كم صدا
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
Printable View
يزد گل مركوري
هم نرم هم كم صدا
بله صد در صدی وجود نداره در کل ی چیزی بت بگم همه ایرانی ها تقریبا در یه حدن یکی یکمی زودتر صاف میشه یکی یکمی دیرتر البته ب شرایط رانندگی و سالم بودن ماشین هم بستگی دارهنقل قول:
فک میکنید گل لاستیک (آج) تو نرمی تاثیر داره با مواد همه یکی فقط شکلشون واسه قشنگی فرق میکنه چون من خودم همچین تصوری دارم نمیاد واسه هر مدلی یه مواد بسازن.نقل قول:
در هر صورت بین کویر ویزد وایران کدوم بازم بهتر میشه از دوستان کسی هم که داره نظربده ممنون میشم
لاستیک های ایرانی از کیفیت خوبی الان برخوردارننقل قول:
در حال یزد تایر و کویر تایر و بارز به ترتیب حرف اول رو میزنن
ینی به ترتیب از نظر نرم بودن دیگه ؟؟نقل قول:
از نظر کیفیت و دوام و کارایینقل قول:
نرم بودن همشون تقریبا در یک سطح هست
ok بریم ببینم کدومش گیرمون میاد مرسینقل قول:
کی گفته لاستیکهای ایران از کیفیت خوبی برخوردارن؟کیفیت لاستیکای ایرانی در حد متوسط جهانی هم نیست ما به هر کی لاستیک خارجی فروختیم رفته دیگه تا مدت ها نیومده ولی ایرانی هرکس خریده دوباره یک سال نشده اومده خواهشا قبل نظر دادن حداقل خودت برو ترید ویر لاستیکها رو نگاه کن مال لاستیک ایرانی به زور برسه به 200 ولی لاستیک های خارجی مثل جی تی ترید ویر 500 دارن,در مورد کیفیت برند های ایرانی هم کاملا حرفت اشتباهه هیچ آمار رسمی که ندازیم کدوم برند بهتره بیشتر انتخاب لاستیک در ایران سلیقه ایه همون بارز که گذاشتی رتبه سوم برای ماشینهای رینگ 14 و 15 پرفروش ترینه ولی در مورد پراید بدفروش ترینهنقل قول:
بله شکل گل و همچنین مواد اولیه تو کیفیت و نرمی تاثیر داره انتخاب لاستیک ایرانی هم سلیقه ایه و هیچ کس نمیتونه بگه کدوم بهترهنقل قول:
شما سعی کنید با دقت بیشتری مطالب رو دنبال کنیدنقل قول:
مقایسه ای بین لاستیک ایرانی و خارجی در مطالب بنده مشاهده کردید ؟
در مورد کیفیت بهتر لاستیک های کره ای و اروپایی نسبت به ایرانی شکی نیست.
اما امروزه دیگه قدرت خرید اکثر مردم نسبت به قبل فرق کرده و به راحتی مشخص هست
که در حال حاضر فروش لاستیک ایرانی نسبت به خارجی بهتر شده و این فقط به خاطر گرون شدن لاستیک خارجی هست.
شما نوشتی لاستیک ایرانی از کیفیت خوبی برخورداره ننوشتی فروشش بیشتر شده بله فروشش بیشتر شده ولی کیفیت همونه تازه اگه بخاطر مواد اولیه بدتر نشهنقل قول:
همین الان به نسبت پول پرداختی لاستیک های برند ایرانی مثل کویر یا بارز از کیفیت خوبی برخودارهنقل قول:
و کاملا رضایت بخشه
از نظر شما رضایت بخشه ولی از نظر حداقل رنکینگ جهانی خیر اولا که به جز دو سه تا کشور دب و داغون به هیچ جا صادر نمیشه دوما قیمت یک برند خوب مثل هانکوک برای سایز پراید در میاد 33 دلار حالا اگه دلارو 14 تومنی هم حساب کنی قیمت جهانی که دست مصرف کننده میرسه درمیاد 462 هزار تومن همین الان قیمت یزد 400 تومنه ولی در ایران همین لاستیک بالای 800 تومن فروخته میشه پس به نسبت قیمت جهانی ما پولی که میدیم آشغال تحویل میگیریم. اون موقع که هیچکس بارز نمیخرید فقط میگفتن خارجی ,الان به خاطر ارزون تر بودن پر مصرف شدن نه کیفیت و پول پرداختینقل قول:
دوست عزیز اینجا ایرانه و شرایط رو به نسبت اینجا بسنجنقل قول:
اگر اینجوری که شما حساب کردی , قیمت خودرو ایرانی با قیمت جهانی و قیمت آکورد ژاپن میشه مقایسه کرد
ولی قابل قیاس نیست
پس اگه خودت میدونی نگو نسبت به پول پرداختی کیفیت خوبی داره نسبت به پول پرداختی شما داری اشغال تحویل میگیری بله بندازی زیر ماشین یکسال کار میکنهنقل قول:
دوستان کسی قیمت لاستیک به روز داره ایرانی وخارجی پرایدی
یه آشنا دارم تو امیر کبیر گفت ایرانی برندار همه آشغالن چهارتا ایرانی میشه 700تومن گفت من 4تاکومهو 2017بهت میدم 1تومن
ایرانی ها میگه همشون عیب دارن نظرتون چیه چه قیمتیه بازار لاستسک پرایدی؟
توی ایرانی فقط بارز پیشنهاد میدمنقل قول:
اگر کومهو نو اکبنده باشه بله قیمتش کمتر از قیمت بازاری هستش تاریخش هم مشکلی نداره بگیرید البته سایز 175
لاستیک یزد و بارز فعلا از همه توی ایرانی ها بهترن کویر رو به هیچ کس پیشنهاد نمیدم دوست عزیز کویر هامشکل پخت دارن بعضی هاشون که ترک از بقل میخوره به اسم ترک ساید باید خسارتی کویر زیاد دارمنقل قول:
اتفاقا پرفروش ترین 175 یزد طرح مارسه این همه هم کویر فروختم داره کار میکنه مرجوعی نداشتمنقل قول:
شما قیمت به روز یزد وکومهو دارید ؟میخوام ببینم کدوم به صرف تره اگه اختلاف قیمت کمتر باشه طبیعاتا خارجی بهتره تو خارجی ها ارزون ترین 165کدومه البته نه چینینقل قول:
یزد 165 حدود 360 هستش خارجی ها هم من 175 کره ای دارم جفتی 580 قیمت 165 هم حدود 30 تا 50 تومن ارزون ترهنقل قول:
نکته : لاستیک های چینی از کلیه لاستیک های ایرانی بهتره
تو خارجی ها رودستون ارزون تره یا کومهو یانکسن ...نقل قول:
فک کنم فالکن ژاپن ارزون تراز همه باشه؟
سلام لاستیک خوب ایرانی برا پراید چه بگیرم؟؟؟
یزد تایر گرفتم گل ونوس 3 ماه نشده 20 تا ترک خورده ریده بهم تعریفش زیاد میکردن قبلا کویر داشتم راضی بودم:n01::n03:
فرقی خیلی نداره از نطر قیمت حساس نباشید همشون خوبننقل قول:
سلام اساتید
واسه خودرو ساینا چی پیشنهاد میکنین؟
سایز کارخونه رینگ 14 185/60 هست که راحت پیدا نمیشه تو بازار
سایز 185 چه فاقی بهتره؟
واسه خانواده تیبا سایز13 بهتر نیست؟ مشکل abs پیش نمیاد؟
ارادتمند
سلامنقل قول:
سعی کنید سایز پیشنهادی شرکت رو تهیه کنید
پیدا میشه باید جستجو کنید
فاق هم یا 55 یا 60 مناسبه
تشکرنقل قول:
دیشب اینترنت و سایت تولید کننده لاستیک روگشتم
واسه سایز ۱۸۵/۶۰/۱۴
از برند لاسا هانکوک و ۲ برند چینی پیدا کردم
لاسا جفتی ۸۰۰ تومان خیلی قیمتشه
برند یزد تایر هم داره جفتی ۴۰۰ که بنظرم نمیارزه
دوستان قیمت روز هانکوک 205/60/14 رو میدونین ؟
جفتی حدود 1250000 توماننقل قول:
سلام دوستان
اقا من ماشينم سمند اي اف 7 مدل 93 هستش و لاستيكم 205/60/15 هندي ! امروز رفتم يه جايي كه جاده سراشيبي با شيب حدود 50 درجه داشت يه قسمت هايي از جاده يخ زده بود موقع پايين رفتم كمي ماشين با سر خوردن رفت پايين ولي رفتم با خودم گفتم موقع برگشت عمرا ماشين اون قسمت يخي رو رد كنه و همينطور هم شد من موقع برگشت سر همون قسمت يخي ماشين وايستاد هر چي گاز دادم نميرفت با بدختي و بعد هزار جور ماجرا بالاخره رفتيم عقب و با سرعت اومديم گذشتيم از اون قسمت ! اينجا بود كه لعنت كردم سازنده لاستيك رو !
حالا دوستان يه لاستيك معرفي كنيد برا سرما و زمستون و يخ جوابشو پس داده باشه و حداقل تو چنين مواقعي دستمون رو تو پوست گردو نذاره !
دوست من رفتار ماشین و لاستیک طبیعی بودهنقل قول:
شما هر لاستیکی غیر از زمستانِ و یخ شکن داشته باشی وضع همین
برای این موارد یا باید لاستیک زمستان ِ و یخ شکن زیر ماشین بسته باشی یا زنجیر همراهت باشه
لاستیک زمستان و یخ شکن هم صدا تولید میکنند و هم عمر کوتاه دارن برای حالت بدون یخ و برف یعنی نمیشه کلا زیر ماشین باشند روی آسفالت خشک
برای همین بهتر همیشه زنجیر همراهت باشه
یا اگر خیلی روی یخ و برف میری به فکر لاستیک یخ شکن و زمستان ِ باشی
اگر در نواحی کوهستانی زندگی میکنید و در فصل سرما دائما با برف و یخ سروکارنقل قول:
دارین لاستیک های ژاپنی خوب جواب دادن
اما اگر چهارفصل بخواید که لاستیک های کره ای مثل هانکوک مناسب هستن
قیمت ها رو که دیگه در جریان هستید که فضایی شده
کسی از لاستیک تعاونی چیزی میدونه ؟
امروز یکی میگفت هانکوک برای سپند رو مبدن ۵۸۰ !! کارت ماشین و سند اینا میخواد.
بدرد میخوره ؟ ساختش چدیده یا اینا قدیمی هستن ؟
چون قیمت هانکوک ۱۲۰۰ هستش !!!
Sent from Galaxy s8
تا اونجایی که اطلاع دارم لاستیک ها از برند معتبر نیستننقل قول:
برندچینی و تایوانی هستن و یا لاستیک ایرانی
هر فروشنده ای یه برند و مدل داره و همه یکسان نیستن
ولی توایناوضاع اشفته بازار بنظرمبد نیست
لاستیکرو کامل از نزدیک بررسی کنید
تاریخ ساخت و همچنین داخل لاستیک رو کامل ببینید و دست بکشید
از ایرانی اشغال بهتره
من یکسال پیش بارز انداختم لاستیک چاک خورد از روی فاق و کامل ترکید
شانس اوردم سرعت نداشتم
پست اشتباهیی. پاک شود
ابرانب نیست. گفتن هانکوک هستش..نقل قول:
ابرانب که یزد خیلی تپخوبه ولی کره ای عالیه..
لاستیکم یزد بود. اشتباه کردم دوجفت هانکوک نگرفتم. الان چلو هانکوکه عقب یزد.. عقب جلو نمیشه کرد..
یزد و بارز ۵۰۰ تومنه ولی بازم فکر کنم این بصرفه.
چند روز پیش همکارم تعاونی هانکوک گرفت ۸۰۰.
Sent from Galaxy s8
سلام
واسه پژو پارس با رینگ 15 میخوام لاستیک یزد 185 بگیرم
فقط تو انتخاب نوع گل لاستیک موندم
از مدل اورانوس تعریف زیاد شنیدم
اما تو سایت یزد زده مناسب تابستون
4 فصل و زده بود ونوس
و فروشنده هم میگفت مرکوری جدیدتره و کیفیت خوبی داره
البته پوریا تو پست 5 سال پیش واسه ال نود مقایسه کرده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه 405 بین فالکن و نکسن و دانلوپ کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
سلام به همه دوستان
من میخوام رینگای ماشینم رو عوض کنم. سمند موتور ملی 94، تکسوز
الان رینگای فولادی فابریک روشه.
رینگ 16 رو توصیه میکنید؟ یا همون 15 بندازم؟
فقط 15نقل قول:
سایز 16 به سیستم تعلیق ماشین بعد از مدتی آسیب میزنه