راستی اقا یه سوال بچه گانه وکمی عجیب قریب!
بنظرتون این رو اسمارت تی وی ها جواب میده؟
کد:http://www.ubuntu.com/devices/tv
Printable View
راستی اقا یه سوال بچه گانه وکمی عجیب قریب!
بنظرتون این رو اسمارت تی وی ها جواب میده؟
کد:http://www.ubuntu.com/devices/tv
نقل قول:
خیر این مخصوص اروپا و امریکا ست اونم از طریق ماهواره tv
دوست عزیزنقل قول:
اول بگویید مدل تلویزیونتان بطور کامل چیست و چه کار می خواهید بکنید
UA40D6960MWنقل قول:
میخوام زیر نویس رو به فیلم بچسبونم با mkv merge هم نشد!
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
دوست عزیزنقل قول:
من متعجبم که همه از آن روشی که در صفحه قبل گفتم استفاده کرداند و جواب گرفتن مطمعن هستید که تمام راه ها را بطور صحیح انجام دادید .چون سامسونگ از لحاظ محتوای کار با زیر نویس همه مثل هم هستند.نمی شود که برای یکی انجام شود و برای دیگری نشود. شما حتی با نرم افزار هم نتوانستید .ببینید مشگل از کجاست . با این وجود یک نرم افزار دیگر را هم به شما معرفی می کنم.
AVIAddXSubs 9.11 و نرم افزارهای دیگری نیز هست که با جستجو در اینترنت می توانید پیدا کنید.ولی به نظر من اصلانیازی به اینها نیست .ببینید مشکل از کجاست
سلام ...
بهترین تنظیمات واسه دیدن کانال های تلویزیون داخل کدومه. منظورم از لحاظ hd و fhd هست و تغییرات هرتز که تلویزیون من زده 120 هرتز ... اصولا چطور می شه این تغییرات رو تو خود تلویزیون ایجاد کرد.
دوست عزیزنقل قول:
Clear Motion Rate (HZ) یا اندازه وضوع حرکت که بر مبنای هرتز اندازه گیری می شود میزان سرعت پر دازش تصویر را انجام می دهد که هرچه اندازه این میزان بیشتر باشد اثرات لرزش وپرش و کشش تصویر کمتر و کیفیت پر دازش تصویر بهتر می شود که حتی برای دیدن تصاویر 3Dمعمولا از 200 هرتز به بالا دیدن تصاویر قابل میسر است و این را در سیستم سخت افزاری تلویزیون قرار دادن و قابل تغییر نمی باشد.مگر در شرایط که بطور کلی در برنامه وسیستم آن دستکار بشود که احتمال صدمه زدن به سیستم زیاد می شود .که توصییح نمی شود.
از این مسیر بروید
منو------> تصویر -------> گزینهای تصویری
Motion Plus● ●
كشش تصوير را از صحنه هايی كه جنبش زياد دارند حذف كرده تا تصوير واضح تری را ارائه كند.
اگر روی صفحه نویز ایجاد می شود، لطفاً Motion Plus را روی خاموش تنظیم کنید. اگر Motion Plus روی تنظیم دلخواه تنظیم شده باشد، می توانید كاهش تاری تصویر و كاهش لرزش تصویر را به طور دستی کنترل کرده و از تنظیم مجدد برای تنظیم مجدد هر دو به تنظیمات پیش فرضشان استفاده کنید.
فیلتر نویز دیجیتال ● ●
اگر سيگنالی كه توسط تلويزيون دريافت می شود ضعيف است، می توانيد ويژگی فیلتر نویز دیجیتال را برای كاهش هرگونه برفك ويا شبحی كه بر روی صفحه نمايش ممكن است ظاهر شود فعال كنيد.
MPEG فیلتر نویز ● ●
را کاهش داده تا کیفیت تصویر بهبود پیدا کند.
دوستان عزیز سلام
لطفا خیلی خیلی سریع یه راه حل توپ بدین تا بتونم ساعات کارکرد ua46d6960 رو ببینم
فردا میخوام پنل رو عوض کنم
میخوام بفهمم پنل نو میدن یا کارکرده
چند تا راه که آقای متین پور معرفی کردن رو امتحان کردم اما نشد
خواهشاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا خیلی خیلی زود
09359797649
توروخدا اگه میتونین اس ام اس کنین
ساعت كاركردنقل قول:
منوی مخفی که باز شد
به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
یا
Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
یا
کد:Service Menu >> SVC >> Panel Display TimeService Menu >> SVC >>SVC INFO >>OK
یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.
جناب آقای متین پور از این که تماس گرفتین و اینقدر دقیق راهنمایی می فرمائین واقعا نهایت تشکر رو دارمنقل قول:
ای کاش این دفتر اصلی سامسونگ هم انسان های باشعوری همچون شما داشت تا اینهمه من باهاشون جر و بحث نکنم
واقعا سپاس
سلام
es8880 دارم و دوتا سوال :
1- چي كار كنم تا ساعتش اتوماتيك درست بشه ؟
رو اتوماتيك گذاشتم ولي درست نيست ؟
يعني لوكال زون رو بايد تغيير بدم ؟
2- كاليبره رنگ ؟
من قبلا سوني داشتم و همه چي ميزون بود و متعادل
اما الان همش دارم با هر برنامه اي تغيير رنگ و ... انجام ميدم آخرشم باز اون رنگ طبيعي سوني رو نتونستم بدست بيارم
فوتبال داخلي يه تنظيم ميخواهد خارجي يه تنظيم و ....
تنظیم ساعت و تاریخ تلویزیون دیجیتال سامسونگنقل قول:
دوست عزیز
هیچگاه ساعت تلویزیونتان را روی خودکار نگذارید .بدلیل اینکه دیجیتال تلویزیون شما نسبت به مکانهای جغرافیایی و ایستگاه های پخش دیجیتال ساعتهای متفاوتی دارد و وقتی که روی زمان یا ساعت خودکار باشد بر اساس همان دیجیتال تنظیم می شود . برای جلوگیری از این اشکال این مسیر را دنبال کنید.
منو ← سیستم ← زمان و سپس روی زمان ( ساعت ) را کلیک کرده و آن را از خودکار به دستی تغییر داده تاریخ و زمان را به طور دستی تنظیم کنید. می توانید تاریخ و وقت کنونی را با استفاده از کنترل از راه دور تنظیم کنید. لازم به ذکر است که هر وقت تلویزیونتان را از پریز برق جدا کنید تنظیمات ساعت به حالت اول در می آید و باید دوباره تنظیم کنید. در غیر اینصورت تنظیمات تغییر نمی کند. و همچنین اگر به منوی سرویس یا همان منوی مخفی بروید تنظیمات به حالت اول یعنی خودکار درمی آید که باید مجدد ساعت را تنظیم کنید.
و در موردکالیبره رنگ تلویزیون سامسونگ بطور پیشفرض چهار طریق برای دیدن تصاویر ارایه داده است پویا - طبیعی - سینمایی - استاندارد و یک راه کار صرفه جویی که اگر حسگر آن را فعال کنید بسته به محیط میزان نور تغییر می کند. و اینکه اگر خواسته باشید می توانید از آدرس زیر فایل عکسها را در فلش کپی کرده و از دستور العمل کنتراست استفاده کنید و میزان نور و رنگ را بدون رفتن در منوی مخفی میزان کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
منظور شما از نوشتن آدرس ایمیلتان چیست اگر سوالی دارید مطرح کنید.
ببخشید دوستان من چند تا سوال داشتم .
من دوسال پیش یک تلویزیون ال ای دی سامسونگ سری 5 به مدل UA40C5550 QR از نمایندگی سام سرویس خریدم . ولی نمیدونم که این مدل تیونر دیجیتال داره یا نه؟
منوی مخفی برای چیه ؟ و چه کار خاصی میشه انجام داد ؟
پورت لن برای چیه؟ تلویزیون من که مرورگر اینترنتی نداره پورت شبکه پس برای چیه؟
سیستم ALL SHARE چه کاربردی داره وقتی که من سرچ کردم مودم وایرلس و تبلت منو پیدا نکر د . یعنی فقط روی تبلت های سامسونگ کار میکنه؟؟
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما دیجیتال ندارد.منوی مخفی در بعضی از موارد برای اصلاح سیستم که دچار نقص شده است کاربرد دارد یا فعال سازی موارد خاص . پورت لن در تلویزیون شما کاربرد اتصال به شبکه کامپیوتر را دارد . و AllShare Play
فایل های عکس، موسیقی و فیلم که روی دستگاهUSB) Mass Storage Class MSC) کامپیوتر یا دستگاه ،DLNA برای مثال، (تلفن موبایل) قرار دارد را روی تلویزیون تماشا یا پخش کنید.
برای پخش محتوایی که بر روی کامپیوتر یا تلفن همراه سازگار باDLNA قرار دارد، باید تلویزیون و کامپیوتر را به یک شبکه وصل کنید و نرم افزار شبکهAllShare را بر روی کامپیوتر دانلود کنید. به علاوه، برای پخش محتوایی که بر روی دستگاه سازگار باDLNA قرا دارد، باید شبکه بی سیم داشته باشید.
و اینترنت tv در تلویزیون شما دارای اپلکیشنهای خاصی است که شما می توانید در حد محدود از اینترنت استفاده کنید. و می توانید با مودم از آن استفاده کنید. و برای استفاده از لب تاب باید از برنامهWIDI سامسونگ استفاده کنید در صورتی که لب تاب شما هسته اینتل داشته باشد. اونم با WIFI تلویزیون تان
اولا چیپست لب تاب باید اینتل باشه(اکثر لب تاب ها هست) و از wifi direct پشتیبانی کنه,از ویندوز 7 استفاده کنید و ویندوزتون حتما آپدیت باشه!!چون این تکنولوژیسال 2012 ارائه شده است و ویندوز 7 که من و شما استفاده میکنیم قدیمی هست وباید حتما آپدیت باشه. جدیدترین درایور های چیپست و وایرلس لب تابتونو پیدا کرده و نصب کنید(فقط بخاطر اینکه به مشکل برنخورید)
بعد به این صفحه برید:
برنامه intel widi از اینجا دانلود کنید:
روی لب تابتونون نصب کنید.
اینم آموزشش هست:
به قسنت smart share تلوزیون برید و گزینه wifi - direct روشن کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت همه دوستان
من یک سامسونگ 40ES6950 دارم برای تنظیمات اینترنت وارد منوی مخفی شدم و یک سری آیتم های دیگر را به هم ریختم مثل TYPE” and “FRONT COLOR حالا تلویزیون غیر قابل استفاده شده کسی هست راهنمایی کنه.
ممنون میشم:n03::n03::n03:
با سلام خدمت همه دوستان
من یک سامسونگ 40ES6950 دارم برای تنظیمات اینترنت وارد منوی مخفی شدم و یک سری آیتم های دیگر را به هم ریختم مثل TYPE” and “FRONT COLOR حالا تلویزیون غیر قابل استفاده شده کسی هست راهنمایی کنه.
ممنون میشم:n03::n03::n03:
دوست عزیزنقل قول:
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
type A1AF0E یا 40A1AF6Eو FRONT U-T-CL -M67 یا U-T-CG-M61 این را بر اساس مشخصات مدل تان محاسبه کردم و فریم ورتان را از این سایت دانلود ونصب کنید مدل نام گزاری ایران 40ES6950 و خارجی آن 40ES6200 میباشد.اینم آدرس سایت
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعل نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
سلام.مدل تلویزیون من ua46d5500rr هست.آیا گیرنده دیجیتال داره؟
اگر داره نحوه فعال کردن آن چگونه است؟
ایا internet TV داره؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما گیرنده دیجیتال تدارد. و اینترنت tv شما مرورگر اینترنت ندارد و فقط می توانید از اپلکیشنهای محدودی استفاده کنید
اینم سایت مدل تلویزیون شما برای دانلود فریمور و اطلاعات تلویزیونتان
ضمن تشکر از راهنمایی خوبتوننقل قول:
تمام تنظیمات را به حالت اول برگردوندم ولی حالا تصویرش از حالت کالیبره خارج شده و رنگهاش به هم ریخته طبق دستورات کالیبره هم که فرموده بودید پیش رفتم ولی فایده نداشت فکر کنم قبل از کالیبره کردن نیاز به انجام تنظیمات خاصی داره اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
دوست عزیزنقل قول:
با تبریک سال نو
به این مسیر بروید
منو مخفی SVC ------>TEST PATTERN------> PATTERN SEL در آن الگوهای مختلفی از صفحهای تست موجود است رنگهای سیاه - سفید - قرمز- سبز - و دیگر صفحه ها بوسیله کنترول روی هر کدام از الگو ها بروید وببینید که رنگ هر کدام در سیستم شما درست است یا نه و میزان کم یا زیادی نور ورنگ را اگر طبیعی نبود با ذکر صفحه مورد نظر و عیب مربوط به آن را بنویسید و اعلام کنید تا بگویم چه بکنید
سلام ... مدل تلویزیون من ua40d6940um است. برای تنظیم کردن گیرنده دیجیتال وارد منوی مخفی شدم و آیتم دیگری ( ADC > Av calibration ) فکر کنم از حالت success به Failure تبدیل شد.... بعد که برگشتم به اولش کیفیت تصویر سیاه شده ... ریست فکتوری هم کردم درست نشد ... از تنظیمات خود تی وی هم دستکاری کردم ( مثل حالت پویا یا استاندارد یا درخشندگی رو بالا و پایین کن ) بازم نشد . تصویر رو با کیفیت سیاه پخش میکنه . برای تنظیمات گیرنده دیجیتال هم در منوی مخفی auto میکردم ولی save نمیشد وقتی خاموش می کردم به حالت قبلی بر میگشت. الان نمیدونم چی کار کنم ممنون میشم کمک کنید .
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک بروید و تا آخر صفحه را مطالعه کنید
ببخشید کدوم تایپیک ...
سلام ... به اون تایپیکی که شما گفته بودید رفتم ولی هر کاری که می کردمAV Calibration تبدیل به Success نمی شد. آیا با آپدیت کردن فریمور درست میشه . مدل سامسونگ من ua40d6940um . چه فریموری باید بندازم فقط ایرانی باشه ... البته توی منوی مخفی صفحه اول اسم مدل این بود ua46d6400 . آیا همینه ...
سلام دوستان کمکم کنید :(
مدل تلویزیون ما ue40d5500rr است بعد توی منوهاش پیدا کردن دیجیتالو اینا داره یعنی به نظر میرسه تو تلویزیون کارت دیجیتال هست که دیجیتالو بگیره بعد من طبق راهنمایی هاتون رفتم تو منوی مخفی همین local set و tuner رو عوض کردم ولی درست نشد بعدشم این front color رو دستکاری کردم یادم نمیاد چی بود :(
حالا هر چی آنالوگم سرچ میکنم نمیگیره کمکم کنید
بعد ریستم کردم درست نشده
type:40a6uf0e
localset: ed_iran
model:ud5500
front color:?
دوست عزیز این راه را امتحان کنیدنقل قول:
یک روش برای سری D
گاهی برای حل مشکل کالیبره در تلویزیون های سری D که تلویزیون می تواند الگوهای آزمون را برای شما تولید کند.
در رفتن به منو سرویس
SVC -> Test Pattern -> HDMI WBPattern (تغییر این ON)
SVC -> Test Pattern -> HDMIPatternSEL (تغییر این به 7)
سپس برگردید به کالیبراسیون خود را به HDMI
ADC / WB -> ADC -> HDMI کالیبراسیون
و دوباره آن را اجرا کنید. شما یک موفقیت دریافت می کنید هنگامی که به پایان رسید کالیبراسیون برگردید
SVC -> Test Pattern -> HDMI WB Pattern(تغییر این OFF) این کار می کندبرای سامسونگ 6400 سری D
اینم سایت فریمورتان
نقل قول:
دوست عزیز
تلویزیون شما مدل اروپایی است اگر در ایران زندگی می کنید طریقه فعال سازی زیر را انجام دهید و
لطفا از دستکاری ورفتن به جاهای که کفته نشده اکیدا خودداری کنید
Front Color: U-T-C-BK مدل تلویزیونتان این است
این طریقه دیجیتال
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
اینم سایت دانلود فریمورتان
با سلام ...
مشکل من av هست . من از hdmi استفاده نمی کنم ... من از ----- ماهواره کانالها رو میبینم . اگه بتونی راه حل برای av یا اعدادی که باید در قسمت acd target - acd result - white balance بدی ممنون میشم.... بعد این فریممور رو دانلود کردم و داخل فلش اینیستال هم کردم و به قسمت بروز رسانی برنامه هم رفتم ولی آپ نشد .
آقا متین ممنووون ممنوون مشکل آنالوگ رو حل کردم tuner رو عوض کردم گذاشتم رو sec_atv اومد ولی میذارم رو auto وقتی خاموش میکنم تلویزیونو تا این منو پنهان بره و تنظیمات اعمال بشه بعد دوباره میرم تو منو پنهان tuner میره رو sec_tc یعنی خودش عوض میکنه بعد تو این حالت نه آنالوگا رو میشناسه نه دیجیتال ولی تو یه تلویزیون دیجیتال دیگه دیدم تنظیماتش tuner رو sec_tc بود هم دیجیتال میگرفت هم آنالوگ
بعد نوشتید ch table اصلا چنین گزینه ای نیست بعد suboption هم اون گزینه ها که گفتید نداره ولی راستی این منوش فارسیم میشه فکر نکنم suboption رو نیاز داشته باشه بعد عکس منوشو میذارم ببینید لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
دوست عزیزنقل قول:
در بهترین حالت white balance تمامی اعداد آن 128 می باشد . و acd result عدد اول آن 257 و باقی آیتمهای روشن سه تای اول 138 و سه تای بعدی 68 می باشد و معمولا acd target هیچ تغییری نمی کند
دوست عزیزنقل قول:
اینطور که می بینم منوهای شما بطور کامل باز نشده است یعنی شما کنترول مخصوص را ندارید. و اگر هم دارید واستفاده کردید منوهای شما محدوداست . tuner را بجای auto ببینید این کزینه را دارد SI-ATC2 روی آن بگذارید و اگر منوهایتان بطور کامل باز شود (با کنترول مخصوص) باقی مسایل نیز حل می شود
ممنون از راهنمایت :n01::n01::n01: تصویر تلویزیون بهتر شد . فقط یه سئوال دیگه داشتم . با این کنترل سرویس ( مادر ) سامسونگ میشه این گیرنده دیجیتال رو تبدیل به auto کرد.نقل قول:
سلام
دوستان امكان تغيير رنگ زير نويس تو اين تلويزوينها وجود داره يا فقط بايد از همون رنگ سفيد استفاده كرد؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر از تلویزیون نمی شود تغییر داد باید به وسیله کامپیوتر این کار را انجام دهید
دوست عزیزنقل قول:
tuner را بجای auto ببینید این کزینه را دارد SI-ATC2 روی آن بگذارید
چنین گزینه ای نداره ............ گزینه های دیگرش همنقل قول:
AUTO
SEC_---_TC
SEC_TC
SEC_TC3
SEC_TC2
SEC_T2T
SEC_ISDB