سايت بازی اعلام کرده که نسخه 4 اين بازی را 3 دسامبر پخش ميکنه،در ضمن خبرهايی هم هستش که
ميگن اين بازی را قراره از طريق اينترنت رجيستر کنند که جلوی کرک شدن را بگيرن،حالا تا چه حد صحت داشته باشه،هنوز مشخس نيست.
Printable View
سايت بازی اعلام کرده که نسخه 4 اين بازی را 3 دسامبر پخش ميکنه،در ضمن خبرهايی هم هستش که
ميگن اين بازی را قراره از طريق اينترنت رجيستر کنند که جلوی کرک شدن را بگيرن،حالا تا چه حد صحت داشته باشه،هنوز مشخس نيست.
سلامنقل قول:
بی خیال برادر!
Alone in the Dark 5 , Crysis Warhead هم رجیستر آن لاین میشدند دیدی که چطوری کرک شدند!!
ميدونم،اما خبری بود که خوندم،گفتم بنويسم.نقل قول:
سلام دوست عزیز...نقل قول:
من بحثم سره یه چیز دیگه بود کشوندیش به طرف سخت افزار:20:
من میدونم کارت های خیلی قویتر هست که این 8600 9800 و اینا رو قورت میده...
بحث من سره سیستم دوستمون و این بازی هستش....
شما دیگه دارید واقعاً بازی رو گندش می کنید!!!
باور کنید این سیستمی که اینا تایید کردن فراتر از اون چیزیه که این بازی می خواد...
الان معلوم نمیشه ... 10 روز دیگه که بازی ریلیز شد می فهمین....
در ضمن کل بازی فشرده 8GB هستش که وقتی اون رو نصب می کنید از 14GB بیشتر نمیشه در حالی که Recomended زده 18Gb!
اولین review نسخه ی PC
---------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PC Gamer UK اولین review نسخه ی PC بازی را منتشر کرد و به بازی نمره ی %92 داد.
---------------
منبع:
کد:http://www.videogaming247.com/2008/11/21/pc-gamer-gives-gta-iv-pc-92/
من قبلاً شک داشتم که بتونم اجراش کنم ؛ حالا دیگه...
کد:http://www.yougamers.com/gameometer/10296/?gameId=10296&sysInfoId=1472646
من کاملا به چرت بودنِ اطلاعاتی که شرکت ها راجع به سیستم مورد نیاز بازی می دن ، ایمان دارم!
کاملا حرف مفته ، بازی که سازنده میگن ، گرافیک حداقل 128mb ، ما روی 32 و 64 اجرا می کردیم! معمولا با نصف سیستمی که سازنده اعلام کرده ، می تونی بازی رو (بدون تیک و اختلال) اجرا کنی ، به شرطی که یه خورده قانع باشی! مثلا سیمز2 روی گرافیک 16mb اجرا میشه ، باورتون میشه?!؟ به قول یه بنده خدایی ، این همه گرفتار «مافیای قطعه سازان» هستن!
کاملا درسته !!!!!!!!! من بازی اسپور رو اطلاعات مینیموم سیستمم نمی کشد و اکثر این سایت ها هم منفی زدن من دانلود کردم الان خیلی راحت داره بالا می آد !!!! حتی یه ذره هم مشکل نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!:27::27::18:نقل قول:
سلامنقل قول:
من بازی رو گنده نمی کنم!(از خدامه راحت و روون اجراش کنم!)این سایت و سازنده و ده ها سایت معتبر دیگه این سیستم رو تائید کردن که همون طور که گفتم بخشیش تبلیغتیه و برای فروش قطعات!و قبلا هم بسیاری از این موارد رو دیدیم(DMC4)فقط موقعی که بازی بیاد میشه گفت در چه سطحی هست!
با توجه به ویژگی های بازی رم و کارت گرافیک مورد نیاز نسبتا منطقیه!در مورد حجم بازی اون چهار گیگ رو شما ببخش!!!:46:یادمه نسخه های قبلی گزینه ای داشتن که بازی رو کامل نصب نمی کردی (فایل های صوتی)و موقع اجرا باید سی دی رو می ذاشتی شاید علتش این باشه!؟
من فقط با این قسمتش مشکل دارم!
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
چون واقعا زیاده!!کرایسیس از یه دو هسته ای نمی تونست کامل استفاده کنه!!چهار هسته ای!!!؟؟؟؟:18::13:
نقل قول:
من کاملا به چرت بودنِ اطلاعاتی که شرکت ها راجع به سیستم مورد نیاز بازی می دن ، ایمان دارم!
کاملا حرف مفته ، بازی که سازنده میگن ، گرافیک حداقل 128mb ، ما روی 32 و 64 اجرا می کردیم! معمولا با نصف سیستمی که سازنده اعلام کرده ، می تونی بازی رو (بدون تیک و اختلال) اجرا کنی ، به شرطی که یه خورده قانع باشی! مثلا سیمز2 روی گرافیک 16mb اجرا میشه ، باورتون میشه?!؟ به قول یه بنده خدایی ، این همه گرفتار «مافیای قطعه سازان» هستن!
تا حدودی تائید میشه!
شما درک و مفهومی از دو کلمه ی "حداقل" و "حداکثر" دارید؟
نه!!!:27:(یکم بیشتر توضیح میدی!؟)
اگه منظورت برای سیستم بازی ها هست(البته طبقه بندی های دیگه هم هست):
Minimum
Recommended
Optimal
این سیستم رو ولش کنید!تاپیک میره خاکی!
:11:
سلامنقل قول:
من بازی رو گنده نمی کنم!(از خدامه راحت و روون اجراش کنم!)این سایت و سازنده و ده ها سایت معتبر دیگه این سیستم رو تائید کردن که همون طور که گفتم بخشیش تبلیغتیه و برای فروش قطعات!و قبلا هم بسیاری از این موارد رو دیدیم(DMC4)فقط موقعی که بازی بیاد میشه گفت در چه سطحی هست!
با توجه به ویژگی های بازی رم و کارت گرافیک مورد نیاز نسبتا منطقیه!در مورد حجم بازی اون چهار گیگ رو شما ببخش!!!:46:یادمه نسخه های قبلی گزینه ای داشتن که بازی رو کامل نصب نمی کردی (فایل های صوتی)و موقع اجرا باید سی دی رو می ذاشتی شاید علتش این باشه!؟
من فقط با این قسمتش مشکل دارم!
چون واقعا زیاده!!کرایسیس از یه دو هسته ای نمی تونست کامل استفاده کنه!!چهار هسته ای!!!؟؟؟؟:18::13:
نقل قول:
تا حدودی تائید میشه!
شما درک و مفهومی از دو کلمه ی "حداقل" و "حداکثر" دارید؟
نه!!!:27:(یکم بیشتر توضیح میدی!؟)
اگه منظورت برای سیستم بازی ها هست(البته طبقه بندی های دیگه هم هست):
Minimum
Recommended
Optimal
این سیستم رو ولش کنید!تاپیک میره خاکی!
:11:
دوستانی که می خوان ببینن بازی رو سیستمشون اجرا میشه یا نه به این آدرس برن و بعد از لیست بازی GTA IV را انتخاب کنن.
سایت بشما میگه سیستمتون می تونه بازی را در چه سطحی انجام بده..
کد:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
سلام خدمت بچه های عزیز
ایا این بازی تو تهران امده ؟
چند تا دی وی دی هستش ؟
در ضمن اینقدر به سیستم فکر نکنید چیزی که در سایت ها می نویسند با چیزی که در ریدمی بازی هستش خیلی فرق داره
نه اگه الان اومده بود که من اینجا نبودم :27:نقل قول:
فک کنم باید 2تا دی وی دی باشه.....
نه ما فک نمی کنیم ...
فقط این یه موردش خیلی ستمه!
یا از دستشون در رفته :2:..
نقل قول:
processor: Intel core 2 quad 2.4ghz, amd phenom x3 2.1ghz
سیستم من رو زد مینیموم!!!!!!!در حالی که من با همین سیستم کریسیس وارهد رو رو حالت ethuasiast و رزولوشن 768*1024 با حدود 45 فریم بازی می کنم!بازی های خیلی از این غول تر نمی تونن به صورت بهینه و کامل از دو هسته ای ها استفاده کنن حالا این می خواد همزمان از هر چهار هسته استفاده کنه؟!نقل قول:
دوستانی که می خوان ببینن بازی رو سیستمشون اجرا میشه یا نه به این آدرس برن و بعد از لیست بازی GTA IV را انتخاب کنن.
سایت بشما میگه سیستمتون می تونه بازی را در چه سطحی انجام بده..
بارو کنین این سایت ها همش جنبه ی تبلیغاتی دارن! که مردم برن بی خودی سخت افزار رو ارتفا بدن و اینها هم به یه نون و نوایی برسن!
فکر می کنین که همین سایت system requirtments ها مفتی میان سیستم شما رو اسکن می کنن؟!
این راکستار هم که همش تاریخ بازیو عقب میندازه.الان فک کنم بار دهم هستش که این کارو میکنه.دیگه خودشو گ.. کرده.
دوستان من این سایت هایی که هستن اصلا تخصصی نمیگن .
فقط یه مقایسه انجام میدن . برای مقال اگه بازی مینیموم پیشبینی شدش (که اصلا هیچ وقت هم درست نیست) CPU 2.7 باشه اگه سی پی یو شما 2.6 هم باشه باز قبول نمیکنه . چون یه مقایسه ساده ساده هستش و هیچ اساس منطقی نداره !
مطمئن باشید gta iv روی سیستم های 2.5 GHZ یک هسته ای به بالا جواب میده , لازم نیست 4-5 (!) هسته داشته باشیم !
البته توي سري اينتل نه Amdنقل قول:
مطمئن باشید gta iv روی سیستم های 2.5 GHZ یک هسته ای به بالا جواب میده , لازم نیست 4-5 (!) هسته داشته باشیم !
کلا یه هسته ای اینتل قدرت مند تر از AMD هست .
آخه من نمیدونم این بازی Core 2 Quad میخواد چیکار ؟ مگه خدا دارن میسازن که توی ریکومانند نوشته C2Q !
اصلاً به GamePlay هایی که من دیدم نمی خوره این بازی یه Cpu چهار هسته ای بخواد!نقل قول:
دیگه از Crysis 2 و Dead Space و ......... که بیشتر نیست! هست؟؟؟؟ نیست بابا!!!
به نظر من که همش الکیه :27:!
مقایسه ای با محصول کرایتِک شد؛ از لحاظ نظری عرض کنم که بعضی برنامه ها به پدازنده قویتر نیاز دارند.
اقا واسه منم به cpu گیر داد:41::41::41::41::41:نقل قول:
ولی بقیشو قبول کرد:31::31::31::31::31:
Crysis 2 ای در کار نبوده اون Crysis Warhead هست و یک ادامه برای Crysis اصلی به حساب نمیاد!!!نقل قول:
دیگه از Crysis 2 و Dead Space و ......... که بیشتر نیست
دوست عزیز GTAIV یه بازی FreeRoam هست و یه شهر خیلی بزرگ !نقل قول:
ممکنه Crysis مثل این باشه ولی مطمئن باش محیط گرافیکی GTA خیلی بزرگ تره .
GTA:SA رو تا آخر بردی ؟ اگه برده باشی منظورم رو میفهمی :46:
برای من در حالت recomended فقط از cpu ایراد گرفت که 4 هسته ای نیست ولی بقیه رو قبول کرد
برای حالت requirement هم همش رو قبول کرد
دوستان توروخدا ببینید مال منو به چی گیر داده !
معمولا ویندوز های 64 بیتی با بعضی بازی ها و برنامه ها مشکل دارند.نقل قول:
دوستان توروخدا ببینید مال منو به چی گیر داده !
دوستا جون من این سایت ها رو ول کنین اینها همش جنبه ی تبلیغاتی داره!وقتی بازی اومد بیرون میبینین که با یه دو هسته ای راحت اجرا میشه اون وقت میرسین به حرف من.
بله خوب اینم هست .نقل قول:
میشه مثل Crysis Warhead !
مال من روی Minimum هم ارور داد !
کاملا ناامید شده بودم .
وقتی بازی رو خریدم روی Medium با 2تا AA هم بازی کردم !!!
این سایته که میگین برا من کار نمیکنه . میرم gta iv رو انتخاب میکنم ، یه صفحه میاد دیگه کاری نمیکنه و هیچ لینکی نداره ؟؟؟
مگه بازی منتشر شده ؟:18:
دوست عزیز وقتی صفحه باز میشه ببین اون بالای صفحه یه نوار زرد رنگ نمیاد ؟نقل قول:
این سایته که میگین برا من کار نمیکنه . میرم gta iv رو انتخاب میکنم ، یه صفحه میاد دیگه کاری نمیکنه و هیچ لینکی نداره ؟؟؟
اگه اومد روش کلیک راست کن و Install ActiveX رو بزن .
در چند روز آینده ...نقل قول:
مگه بازی منتشر شده ؟
خوب سروش جان خوبه که خودت هم نتیجه رو دیدی!نقل قول:
بله خوب اینم هست .
میشه مثل crysis warhead !
مال من روی minimum هم ارور داد !
کاملا ناامید شده بودم .
وقتی بازی رو خریدم روی medium با 2تا aa هم بازی کردم !!!
این سایت ها اینجوری میگن تا من و تو بریم بی خودی سخت افزار ارتفا بدیم و اینها هم به یه نون و نوایی برسن!
برای من هم فقط به cpu گیر داد . بقیش ردیفه !!!
نمی دونم بهش Crysis 2 هم میگننقل قول:
Crysis 2 ای در کار نبوده اون Crysis Warhead هست و یک ادامه برای Crysis اصلی به حساب نمیاد!!!
ما هم گفتیم!!
بله تا اخرش رفتم یادش بخیر....نقل قول:
دوست عزیز GTAIV یه بازی FreeRoam هست و یه شهر خیلی بزرگ !
ممکنه Crysis مثل این باشه ولی مطمئن باش محیط گرافیکی GTA خیلی بزرگ تره .
GTA:SA رو تا آخر بردی ؟ اگه برده باشی منظورم رو میفهمی
ولی من بازم میگم هممون خیلی راحت با یه CPU Duo هم می تونیم بازی کنیم....
همش کشکه...
سیستم مورد نیاز برای این بازی
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
ram که فکر کنم فقط 1 gig می خواد ؟
آقايون يکی هم به من بگه که اينجا چه خبره؟
مگه بازی منتشر شده که همه دارين سر اجرا شدنش بحث ميکنين؟
اگه منتشر شده به ما هم بگين
نه تا چند روز ديگه اره ولي متاسفانه ترم اول هم داره شروع ميشه و نمره هاي ما هم 1-4 هستن :27:نقل قول:
آقايون يکی هم به من بگه که اينجا چه خبره؟
مگه بازی منتشر شده که همه دارين سر اجرا شدنش بحث ميکنين؟
اگه منتشر شده به ما هم بگين
نقل قول:
بابا خیالتون راحت یه سی پی یو دو هسته ای و یه گرافیک خوب(نه high end) بازی رو لوله میکنه مطمئن
باشید:20:(حالا دیدن این بازی یه کم طرفدار داره بیخودی خواستند گندش کننددرست مثل assassin که قبل اینکه بیاد چقدر درمورد سیستمش سر و صدا کردند آخرشم که همه میدونید. ) کسانی هم که فکر می کنند این بازی به یه چهار هسته ای احتیاج داره حتی نمی تونند فکرشم بکنند که یه سی پی یو دو هسته ای فرکانس بالا قادره که چه فیزیک خارق العاده ای رو پردازش کنه....یاور کنید!(در ضمن این رو هم متذکر میشم که سی پی یو کار اصلیش پردازش فیزیک بازیه نه گرافیک و اصلا گرافیک بازی دخلی به اون نداره)
در مورداین سایتی هم که سیستم شما رو چک میکنه بعدشم میگه که چطور می تونید بازی رو اجرا کنید این رو بگم که این سایت از روی اطلاعاتی که که کمپانی سازنده به عنوان minimum و recommend بازی اعلام میکنه(و توی همه سایتها پیدا میشه) نظر میده و اصلا چک سیستم اونجوری که خیلی ها فکر می کنند در کار نیست پس بیخودی از سیستمتون ناامید نشید...
سیستم من رو چک کرد و همه چی رو passed کرد
البته من به این سایتا اعتقادی ندارم همش کلکه
شرط میبندم یه سیستم با مشخصات minimum که *r اعلام کرده میتونه روی medium detail بازی رو اجرا کنه