جدا نصب میشه رفیق. بعد از نصب هم باید یه چند ثانیه به اونترنت وصل بشی تا نصب تمام بشه.نقل قول:
Printable View
جدا نصب میشه رفیق. بعد از نصب هم باید یه چند ثانیه به اونترنت وصل بشی تا نصب تمام بشه.نقل قول:
وارهد كه بازي جديدي هست كه پارسال اومد در واقع دومين بازي كريسيس هست خيلي هم باحاله بگير بازي كن خيلي بهتر از كريسيس هست به نظر من
کرایسیس وارهد رنک 9 گرفت
کرایسیس رنک 9.5
ولی به نظر من هم وارهد جالب تر بود.
ممنونمنقل قول:
یعنی ارتباط داستانی و از این حرف ها ندارن ؟
که اگه اون رو تمام نکنی اون یکی رو نفهمی ؟ :31:
ارتباط داستانی که دارن ولی نه به صورت دنباله... داستان Crysis Warhead به موازات Crysis هست و شما کنترل شخصیت دیگری رو در سوی دیگر جزیره بر عهده دارین. پس لازم هست که بازی اصلی رو اول شروع کنین.نقل قول:
خوبه كه كريسيس رو بازي كني و بعدش وارهد رو ولي واجب هم نيست چون به تنهايي داستان وارهد كامل هست و مي فهمي موضوع از چه قراره ولي واقعا براي يك گيمر حيف هست اين دو بازي رو انجام نده. كريسيس حسابش از بقيه گيم هاي اول شخص واقعا جداست. چون شما در نقش يك كاماندو يكه تاز و شجاع و بسيار با روحيه جريان رو پيش مي بريد و اين واقعا حس خوشايندي رو به آدم ميده البته من كلا با سايكو بيشتر از نومد حال كردم. نومد اصلا قيافه اش رو نمي بينيم ولي سايكو رو از دوربين سوم شخص زياد نشون ميده
والا به نظر من واقعا حیفه که آدم گیمر باشه ولی بی رقیب ترین بازی گرافیکی دنیا ر از سال 2007 تا احتمالا 2011(زمانی که نسل بعد کنسولها بیاند)رو بازی نکرده باشه:20: چون این بازی حالت medium هم بسیاری از بازیهای خوب کنسولها رو هم پشت سرمیگزاره از نظر گیم پلی و داستان هم که به نظر من هر دو قسمتش خوب بود و واقعا ارزش بازی کردن رو داره...
كاملا تائيد ميشه من هم هميشه به گيمر ها توصيه مي كنم حتما وارهد رو بازي كنن واقعا بي رقيب ترين بازي اول شخص از لحاظ گرافيك هست و واقعا يك قدرت نمايي از سوي كراي تك هستنقل قول:
حالا هی برین کنسول بخرین
من حالا كه فكر مي كنم ها مي بينم اگه فيفا هم بخواد بعد اين ديگه واسه PC نكست بزنه ديگه كنسول ها بايد جور و پلاسشون رو جمع كنن برن بايد به فكر خلق كنسول جديد باشن چون الان اكثر بازيهاي PC ديگه نكست هستند اون جذابها و خوباش مثل همين كريسيس كال آف و ... پس ديگه با يه سيستم بالا مي توني بازيها رو انجام بدي الان ديگه فقط EA با فيفاش تونسته كنسول ها رو سرپا نگه داره ديگه اگه قرار باشه حتي بشه فوتبال رو هم روي PC نكست بازي كرد ديگه داستان XBox , PS3 خاتمه پيدا ميكنه. و پيشگامان اين مسئله يكي كراي تك هست كه از سال 2007 براي PC كريسيس رو نكست داد واقعا دمش گرم حال مي كنم فقط با اين كراي تكنقل قول:
خب cry engine 3 برای کنسول هم زده میشه تنها فیفا نیست که کنسول رو نگه داشته بازی های اختصاصی زیادی هست.
Gears of war
Mgs
Halo
من خودم pc gammer هستم ولی به نظر من کنسول توی بازی های اختصاصی داره خوب کار میکنه.
البته هیچ وقت توی گرافیک به pc نمیرسه.
وای اگه nia برای pc زودتر release بشه چی میشه؟
مي دوني سر حرفم بيشتر رو اين هست اگه تعداد بازي هايي كه براي PC نكست داده مي شه بيشتر بشه شديدا قيمت كنسول ها افت مي كنه و اون محبوبيت رو هم نخواهند داشت. تنها بهانه اي كه براي خريد XBOX دارم فيا هست يعني شايد اگه فيفا 10 امسال واسه PC نكست نباشه بي برو برگرد XBox مي گيرم ولي اگه نكست باشه نه من خيليا ديگه دور كنسول رو خط مي كشن و ميرن PC شون رو ارتقا ميدن اينجوري مي تونن همين كريسيس رو هم روي كيفيت هاي بالا تر بازي كنن من با همين سيستمي هم كه دارم روي نرمال كه ميذارم يه نمه كندتر ميشه سرعت واسه همين واسه هرچه روانتر بودن چه كريسيس چه وارهد چه فاركراي چه CoD MW يا WaW و GTA IV ميذارم روي مينيمم كيفيت تا روان بشه
البته Cry Engine 3 همینطور که میدونید از نسخه ی 2ش سبک تر شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی اینکه برای جواب دادن توی کنسول سبک ترش کردن.
درسته. من که گفتم توی گرافیک pc خیلی سره.
من از کنسول طرفداری نمیکنم ولی pc توی بازی اختصاصی کم اورده.
کلا بازی اختصاصی برای pc کمه...
چون بیشتر سرمایه گذاری ها رو کنسول هاست و درآمد خوبی هم توشون هست
ولی به نظر من pc های مدرن امروزی از کنسول ها قوی تر هستن
کراسیس هم روی pc با تمام جزئیات یک چیز خدا میشه
بله دقيقا واقعا با داشتن يك سيتم بالا شما قادر هستيد بازي رو روي حداكثر كيفيت بازي كنيد در حاليكه كه روي كنسول اين امكان وجود ندارهنقل قول:
مثل این که قسمت نیست من این بازی رو بازی کنم
بازی رو بردم خونه پسر خالم که این مین رو داره :
gigabyte GA-945P-S3
کارت صدای اون هم realtek هست onboard
اونجا هم دقیقا همین مشکل بود
حتی رفتم یک بازی دیگه Crysis هم از یک شرکت دیگه با یک autorun دیگه خریدم
باز هم همون مسخره بازی
واقعا عجيبه تو وارهد رو هم يه امتحانب بكن ببين همين مشكل رو داره؟نقل قول:
من Warhead رو امتحان نکردم ولی همین پسر خالم نصب کرده بود صدا داشتنقل قول:
یکی دیگه از دوستانش هم همین مین رو داره
اون crysis رو با صدا یازی کزده
یک سالی میشد از این bug های اسف بار pc دور بودیم
یکی نیست به من بگه مشکل داشتی که دوباره up کردی
من فقط واسه این بازی up کردم
بازی های دیگه رو عمرا رو pc برم
15 ساله gamer هستم
که 4 سالش با این platform حروم شد
موفق باشید
این بازی واسه من صداش اجرا نشد که نشد
خدا میدونه چه درگیری هایی داشتم این چند روزه
حالا صدا به کنار
تنها بازی هست که :
وقتی f12 که واسه گرفتن screenshot تو بازی هست رو میزنم
هیچی نمیشه
وقتی console رو میارم بالا میبینم جلوی دستورش نوشته unknow command
وقتی subtitle رو برای دیدن زیر نویس میزنم
زیر نویس نداره !!!
به ازای هر 10 دقیقه که بازی میکنم
یهو مانیتور میره حالت standby و باید حتما با case سیستم رو restart کنم !
تو این فروم هم عضو شدم و دارن کمکم میکنن ولی هیچی :
[html]
www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=13195&p=19
[/html]
پدرام برام موضوع تو با كريسيس كم كم داره جالب ميشه عجيبه كه واسه يه كريسيس اين همه دنگ و فنگ مي كشي ببين اشكال از بازيته يه بالايي سر دي وي دي آوردن
نمیدونم والانقل قول:
تازه 8 روزه سیستم عوض کردم
تمام 8 روز رو با این مکفات دارم میگذرونم
همه دغدغم گرفتن frame از این بازی بود که تا 42 رفتم رو ultra high اما حالا ...
نه از بازی نیست
یکی دیگه هم خریدم از یک شرکت دیگه با یک autorun دیگه باز هم همینه
از وست بگیر یه امتحانی بکن اگه خیلی مشتاقی.نقل قول:
البت من نمی دونم شما استان تهران هستی یا نه.
من بدون هیچ مشکلی اجرا کردم جان خودت خیلی تعجب کردم این همه مشکلات داشتی رفیق.
من یکی دیگه خسته گشتم اساسینقل قول:
2 تاش رو خریدم حدود 3 تومان
6 تومانی فعلا پیاده شدیم واسه یک بازی دوباره بخرم ؟ :31:
اخه از بازی نیست
مساله این است
رفتم یک کرک دیگه به حجم 10 مگ دانلود کردم
اخرین dx رو دانلود کردم
اخرین open al رو دانلود کردم
اخرین x86 رو دانلود کردم
اخرین درایور کارت صدا رو دانلود کردم
:31:
پس با این اوصاف بهتره بیخیال بشی...
چون ممکنه خرجت بیشتر بشه
کلا توی سیستم صدا داره یعنی باهاش میتونی اهنگ گوش کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من sp3 رو نصب کردم صدا نداشت هرکاری کردم صدا نصب نمیشد!!!
باید حتما اپدیت پک 3 رو کپی کنم
از تو منوهای بازی ها هم فکر کنم برای تنظیمات صدا یه منویی داشت که انتخاب میکردی 2 بانده باشه یا 5 بانده البته اینشو مطمئن نیستم
نه دوست من این شکل sp3 کلی بود که درایورهای قدیمی realteck رو نمی تونست تشخیص بده تا اونجا که من می دونم اگه شما آخرین درایور realteck رو نصب میکردی درست میشد...نقل قول:
این مشکل دوستمون رو هم من اولین باره که می شنوم چون من یکی جایی نشنیدم کسی باصدای این بازی مشکل داشته باشه!
شما منظورتون از خرج چی بود ؟نقل قول:
اره تو سیستم و تو تمام بازی های دیگه صدا داره کیفیتش هم فوق العادس فقط این بازیهنقل قول:مساله اینه که جای دیگه هم بردم اینجوری بودروی مادربرد gigabyte که کارت صداش realtek بودنقل قول:
ماله من که via hd هست
برام جالبه که تو فروم های فارسی کسی مشکلی نداشته
اما تو فرو های خارجی تا دلتون بخواد بودن کسانی که bug صدا داشتن
چرا این بازی رو 9400GT 1 GB هم روی High خیلی کند اجرا میشه؟مگه چه سیستم نجومی میخاد ؟
این بازی سیستم خدا میخواد توی بحرش نرو.
البته من خودم دیدم که با 8800 gtx این بازی رو روی ultra high بازی می کردن ولی با anti alaising صفر
به هر کی میگم میگه دروغ میگی!
من خودم با 8800 gt روی high خیلی راحت بازی کردم.
دوستان
امروز ویندوز رو عوض کردم
و یک نسخه sp2 ریختم
به طز عجیب و خارق العاده ای سرعت سیستم 4 یا 5 برابر بیشتر شد
و تازه معنی خریدم رو فهمیدم
بازی هم صداش درست شد
و حالا زیر نویس ها هم کار میکنه
ببخشید دوست عزیز میشه بگید چند فریم سرعت گرفتید ؟ ( سرعت فریم ریت ) مشخصات کامل سیستمتونو میشه بنویسید ؟نقل قول:
این بازی سیستم خدا میخواد توی بحرش نرو.
البته من خودم دیدم که با 8800 gtx این بازی رو روی ultra high بازی می کردن ولی با anti alaising صفر
به هر کی میگم میگه دروغ میگی!
من خودم با 8800 gt روی high خیلی راحت بازی کردم.
ممنون
والا frame rate رو یادم نیست مال خیلی وقت پیشه.
Cpu 3.00 core 2 duo
Vga 8800gt
Ram 4gig 800
Mb asus p5e
من تازه این مادر بورد رو خریده بودم فکر مکیردم اخرشهنقل قول:
نه دوست من این شکل sp3 کلی بود که درایورهای قدیمی realteck رو نمی تونست تشخیص بده تا اونجا که من می دونم اگه شما آخرین درایور realteck رو نصب میکردی درست میشد...
این مشکل دوستمون رو هم من اولین باره که می شنوم چون من یکی جایی نشنیدم کسی باصدای این بازی مشکل داشته باشه!
حالا شما میتونی لینک مستقیم اخرین درایور ریل تک رو بدی؟؟؟؟؟؟؟/
چون تو تاپیک sp3 هم عنوان کردم ولی هیچکی جوابمو نداد
شرمنده یه کم دیر شد متوجه پستت نشده بودم:نقل قول:
کد:http://www.realtek.com.tw/downloads/
ویندوز قبلی شما چی بود ؟نقل قول:
احتمال زیاد خیلی وقت بوده که ویندوز عوض نکردی ، یه مشکلی واسش پیش اومده و سرعتش اومده پایین .
تازه این که چیزی نیست !
اگه سیستمت میکشه Vista Sp1 نصب کن با Crysis پرواز میکنه !
البته بگم واسه ویستا رم 2 گیگ به بالا میخواد . :46:
اره...اون موقع میتونی از directx 10 هم استفاده کنی و بیشتر با بازی و ویستا حال می کنی
من که همه بازی ها رو بدون هیچ مشکلی باهاش اجرا می کنم
من شماره 1 این بازی رو روی ایکس پی با آنتی 8 ایکس با آخرین گرافیک و رزولیشن 1280 در 1024 حدود 30 فریم بازی میکردم !
ولی شماره 2 رو بدون آنتی بازی میکردم . گیر میکردم !
چطوري تيرها عوض ميشن؟؟
اگه منظورتون اسلحه ها هست تا اونجایی که یادمه با دکمه ی 1 ، 2 ، 3 روی کیبورد .نقل قول: