اوه عجب سوتی دادم :31:نقل قول:
1400 فکر کردم دو هسته ایه :31:
Printable View
اوه عجب سوتی دادم :31:نقل قول:
1400 فکر کردم دو هسته ایه :31:
به احتمال 99% میگه نه و ... . ببین اگه راضی نشد ، بدون اینکه فقط واسه ترسوندن باشه ، زنگ بزن 110 و بگو اینجا طرف 200 تومن سرم کلاه گذاشته...نقل قول:
تیتی تو رو خدا ولمون کن :(( به جان خودم من :ایکسِ آرکم (بهراد شهادت میده : دی توی تاپیکای مشاوره هم رد پام هست : دی) ، و تا الان هم فک میکردم که صفحه آرک خیلی خوبه و صفحه سنسیشن معمولیه ، بعد بهراد این مقایسه رو گذاشت نظرم عوض شد... همون عکسی که موتوری گذاشته رو برو ببین ، معلوم میشه دیگه :|نقل قول:
باز اين ياماها سرو كلش پيدا شد
برو عمو خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه مردم كه كور نيستن دارن ميبينن چشماي خوشكلتو اذيت نكن...
همینارو به خودت بگو ... ادم کور رنگم باشه میتونه تشخیص بده صفحه سنسیشن بهتره :46:نقل قول:
برای اولین بارم منو پارسا توافق نظر داریم :27:
فعلاً بچسب به قضیه این دوستمون که 200 تومن سرش کلاه گزاشتن ... بعد طرف میاد میگه کشورای دیگه باید بیان از ما فرهنگ بیاموزن ... تو روز روشن 200 تومن دزدی میکنه کجای دنیا همچین چیزی ممکنه ؟ عمق فاجعه خیلی وسیعتر از ایناست معلوم نیست روزی چندتا 200 تومن از مردم بی خبر میدزن ... وقتی یه ماشین 16 تومنیو میدن 76 تومن همه سودش میره تو جیب طرف اینا هم حق دارن یه 200 تومنی بخورن
سپاس دوستان گرامی.کارایی که گفتین انجام دادم،دیگه از کلید پاور استفاده نمیکنم،مگه اینکه بخام گوشیو خاموش کنم.حالا یعنی با این کارا احتمال داره ترک بر نداره؟
از نظر طراحی و جنس بدنه دقیقا مثل آرک هست؟ مشکل ترک خوردن رو هم هم داره؟
سلام دوستان
- مشکل ترک فقط تو رنگ سیاه هست؟ رنگ نقره ای ترک نمیخوره؟ مشکل ترک خوردن بدنش تو ذوق میزنه و آدم رو دو دل میکنه :41:
- با یه استفاده معمولی (مثلا یاهو مسنجر چند ساعت آنلاین باشه، نیم ساعت مکالمه در روز و 1-2 ساعت کار کردن با گوشی و وب بروسینگ) چند روز میشه رو باطریش حساب کرد؟
ممنون
سلام.
اصلا" نمیخواد بگید پلیس و 110 و اینحرفها فقط بگو میرم صنفتون شکایت میکنم اونا هم از ترس پلمب مغازه کارت رو راه میندازن اگر هم گوش نکرد برو صنف شکایت کن خیلی سریع به شکایتت رسیدگی میکنن.:11:
دوستای عزیز اگه توجه کنین صفحه آرک بیش از حد روشنه ! دلیلش هم نور پس زمینه (Light) بیشترش نسبت به سنسیشن هست !
دوربین هم روی سنسیشن فوکوس شده ! پس سنسیشن میشه منبع نور ! چون نورش کمتره دوربین اونرو متعادل میکنه و چون آرک بیشتر براییتنس داره نور بیشتر سفید کرده عکسو ! این یعنی اینکه اگه من روی آرک بجای سنسیشن فوکوس میکردم صفحه آرک درست نشون داده میشد و سنسیشن تاریکتر میشد !
متاسفانه من عکسا رو توی ال سی دی خود دوربین دیدم و فرداش که سنسیشن دستم نبود ریختمشون روی کامپیوتر ! بهمین دلیل عکسا اینطوری شدن و من نتونستم دوباره عکس بگیرم !
چشمای من که درست میبینه و میگه آرک بهتره ! اگرم بدتر بود (با توجه به این عکسایی که خودم گرفتم هیچ وقت اونارو اینجا نمیذاشتم :)) !!!)
حالا بازم فردا یه سنسیشن دیگه میرسه دستم ! حتماً دوباره عکس میگیرم !
مقایسه دوربین هم میذارم براتون :دی
پارسا اگه شد صدات میکنم بیا با هم عکس مکس بگیریم ! خودتم ببین صفحه کدوم بهتره :)) ! آتریکستم بیار مقایسه بزنیم :دی (خبرت میکنم :پی)
به نظر منم صفحه آرک کیفیت بیشتری داشت تو عکسها. نسبنت به سنسیشن شارپ تر بود به نظرم.
خب جریان اینطور شد که رفتم مغازه اش حاضر نشد پولو بده و یه درگیری هم پیش اومد بعد رفتم با مغازه دارای پاساژ بزرگمهر صحبت کردم گفتن برو سازمان تعزیرات حکومتی یه شکایت بکن اونجا کلاً حق رو می دن به تو سر یک هفته پولتو بهت برنگردونه هم مغازه اش پلمپ می شه هم دادگاهی می شه و چندین برابر اون پول رو باید جریمه بده، به عبارتی پاره اش می کنن بعد دوباره رفتم مغازه ی یارو چندتا فحش رد و بدل کردیم ... اگه با قوانین انجمن سنخیتی نداره آدرس اون مرتیکه رو هم بذارم اینجا که بچه ها دستشون بیاد کیه یا اگرم مشکل داره هرکی می خواد بگه بهش مسیج می دم باید همچین مال حروم خورایی مشخص بشن
ببين حالا كه اين كار كرده قرار رو بر اين بذار كه پدرشو در بياري!
آدرسو هم بذار همين جا همه ببينن آبروش بره...
از همه تهروني ها درخواست ميكنم بريد پدرشو در بياريد مرتيكه بي وجدان مال حروم خور!!!!!!
به صنفشون و دفتر شکایات خود علاالدین هم شکایت می کنمنقل قول:
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
پاساژ علاالدین طبقه همکف پلاک 48/1 فروشگاه 110 ... رو تابلوش هم نوشته HTC 110نقل قول:
کلا گفتم این تو ارزوهای برو بچه سونیه اخه براویا براویا میکردین دیدیم چیز شاخی ام نیست یعنی کاملنم معمولیه : دی نه زاویه دید داره نه کیفیت انچنانینقل قول:
تو که همهچیو گفتی که : دینقل قول:
میدونم در این طرح اولیه هست ولی کلا گفتنم که ارزوشونه اینجوری کیفیت داشته باشه این براویا انجین
عزیزم هنوز که نیومده ببینیم مثل ارک ترک میخوره یا نه شما صبر کن بیاد دست چند نفر بعد معلوم میشه که جنس بدنش همونه یا بهترش کردن : دینقل قول:
بارها و بارها گفتم از علاالدین خرید نکنید:31:
دوست عزیز من همیشه از علاالدین گوشی می خرم ولی طبقات بالا
وقتی یارو 5-6 میلیون حتی بیشتر اجاره میده بایدم کلاه بذاره سر مردم
همیشه از طبقات پنجم ششم خرید کنید.
خدا کنه زاویه دیدش درست بشه تا دهن بعضی ها بسته شه .
دیگه هر چی باشه صفحه نمایشش بعد از مدتی مشکل دار نمی شه ، ( قابل توجه بعضی ها ) :31:
همه تهروني ها بريد جلو مغازش بگيد ما اعتراض داريم ... تعطيلي نياز داريم :31:
يا مثلا بگيد نيروي انتظامي تشكر تشكر :31:
بعدشم كه پيروز شديد بگيد ما برديمو ما برديم چلو كبابو ما خورديم :31:
تایید میشه حرف مهدی !
یه نکته هم میگم براتون واسه خرید از طبقه 5 و 6 علاالدین !
روی برچسب جعبه گوشی نگاه کنید ! حتماً یدونه تاریخ خورده باشه ! اگه دوتا خورده باشه یعنی یبار رفته و برگشته و دوباره داره فروش میره ! اینو یکی از خود علاالدینی ها که آشنام بود بهم گفت !
خود من ایکس10 رو طبقات پایین زیر 480 قیمت نداشتم ! تازه واسه خرید باید برنامه هم نصب میکردی :دی منم رفتم طبقه 6 یدونه خریدم 430 ! هیچ مشکلی هم نداره !
میذاشتین فرهوده براتون از شیراز گوشی بخره بفرسته
بنده خدا پول یهم نمیگیره
محل کارش توی موسسه خیرات
عزیزم دقیقا از قافله عقبی چون اون مشکلم نرم افزاریه با اپ حل شده و میشهنقل قول:
دهن بعضیا خیلی وقته باز مونده چون چیز شاخی ازتون ندیدم بزارید یکیم دیگه نکم بپاشم رو زخمتون : دی این مسائله وقتی بیشتر جلوه میکنه که شما هنوز دوال کور ندارید درحالی که همه شرکتا خیلی وقته دارن دوال کور میفروشن : دی حالا اشکال نداره منتظر باشید خدا بزرگه : دی
اخه با 4 تا عکس که نمیشه چیزی رو ثابت کرد کهنقل قول:
کلا گفتم این تو ارزوهای برو بچه سونیه اخه براویا براویا میکردین دیدیم چیز شاخی ام نیست یعنی کاملنم معمولیه : دی نه زاویه دید داره نه کیفیت انچنانی
شما مثل اینکه زیاد از اون زاویه دید استفاده می کنید واسه استفاده از گوشیتون :27:
بازم این بحث دوال کور شروع شد
نداریم که نداریم واسه چی طرف بیاد که پول دوال کور بده وقتی میبینه استفاده ای نداره؟
شما که دوال کور داری بگو از دوال کور چه استفاده ای می کنی؟؟؟؟ که توی گوشی سینگل کور نمیشه انجام داد؟
تو کلوپ خودتون (arc) با اون عکسا همه چیز مشخص شد دیگه : دینقل قول:
بحث این نیست که چه استفاده ای داره که خیلی هم استفاده داره نمونش پخش 1080 که سینگلا نمیتونن : دی
بحث اینه که سونی از بقیه عقب مونده اینش خیلی درد ناکه : دی البت نه واسه من واسه برو بچه عشق سونی : دی
نقل قول:
بهراد هم که اومد توضیح داد:20:
یعنی 1080 شما تو یه وجب جا باهاش حال می کنی؟ اگه 720 هم بریزی شما میتونی تشخیص بدی که کیفیت 720 با 1080 چقد تفاوت داره؟
اون دیگه سیاست کاری خودشه که دوال کوز نمیزنه مثلا اینایی که دوال کور زدن چه گلی زدن به سرشون :31:
من یه نقره ایشو دارم چهاردهم خریدم هر کس خواست پ.خ بده
چند مهدی ؟؟؟
راستی الان دوباره سنسیشن دستمه ! دارم دوباره عکس میگیرم :دی
تا چند دقیقه دیگه دوباره مقایسه رو میذارم !!
متاسفانه ویندوز پروندم ! الانم با گوشیم
میشه واسه فردا :دی فعلاً
راستینقل قول:
Sony Ericsson is really doing well this year. All of its latest Xperia phones - arc, neo, PLAY, mini and mini pro turned out to be really great devices, with even more coming soon up - ray, active and arc S.
All the latest Xperia are based on Android 2.3 Gingerbread and as we found out have quite good performance. Recently, Sony Ericsson announced it will update all of them with Android 2.3.4, which brings tons of new features - USB on-the-go, Sony 3D sweep panorama for the camera, even better Facebook integration, Swype-like text input (T9 Trace), integrated screen capture, video chats via Google Talk and more.
And today the company confirmed that all those Xperia phones will be updated to Android 4.0 Ice Cream Sandwich, when that becomes available. The Android best-of-both-worlds edition should come out this October or November, so early next year is when the Xperia updates can realistically be expected.
The Ice Cream Sandwich is the Honeycomb version for smartphones and will include the 3.0 major features plus lots of new ones - various NFC options, Xbox Kinect-like feature called Virtual Camera Operator, USB hub support, etc.
Sony Ericsson isn't exactly known for its timely updates, but the company is obviously set to change its ways and fix its reputation in the process.
اقا به یکی از مدیرا بگید بیاد اسم تایپیک رو عوض کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
^^
حاجي اين خبر تكذيب شد
تو پروفایل بپرس دیگه مرتیکه :31:نقل قول:
مدیر دیدی سلام ما رو هم برسون:31:نقل قول:
پیشنهاد خوبیه مثلا بذاره مقایسه ال سی دی آرک و سنسیشن .. خرید و فروش آرک و فی بازار .. اخبار آرک :31:
این تاپیک فروشش:نقل قول:
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=2298881#post2298881
یعنی هیچ وقت اندروید 4 واسه ارک عرضه نمیشه؟نقل قول:
هنوز مشخص نیست.از لحاظ سخت افزاری وقتی نکسوسS میتونه پس آرک هم میتونه.این دیگه بستگی به سیاست شرکت داره که این آپدیت رو ارائه بده یا نه.نقل قول:
یعنی هیچ وقت اندروید 4 واسه ارک عرضه نمیشه؟
ببين احتمال اين كه آرك بشه خيلي زياده
ولي اون خبر گفته بود همه گوشي هاي 2011
كه كار سختيه! احتمالا هم همين كارو بكنن! ولي براي اين كه توقع مردم بياد پايين و هر روز منتظر نباشن فعلا خبر تكذيب شده
یه گوشی درست و حسابی با usb on the go بالاخره اومد ولی با این طراحی ضایع عمرا من نمیخرمش
همه محبوبیت این گوشی به طراحیش هست ! حالت خوبه شما ؟نقل قول:
ولی با این طراحی ضایع عمرا من نمیخرمش
دوستان من یه سوال داشتم خواهش میکنم به من جواب بدین...
منم میخوام arc بخرم ولی واقعا موندم که وایسم arc s بیاد اونا بخرم یا نه.عجله ای ندارم ولی میترسم پای arc s صبر کنم ولی مجبور بشم برم arc را بخرم که با گذشت زمان از کیفیتش کاسته میشه و مثل سری های جدید نیست.
لطفا کمک کنین...
آرک اس فقط کلاک سی پی یوش بالاتره و رنگ سفید هم دارهنقل قول:
سی پی یو رو میشه اور کرد .. اگر رنگ برات مهمه صبر کن :46:
سلام دوستان . من چند روز پیش به یکی از دوستا پیشنهاد کردم که نئو بگیره که با قیمت 445 با گارانتی گرفت و کلی از پیشنهادم پشیمون شدم. از نظر صفحه نمایش که واقعاً افتضاحه . شبیه سوپر آمولد سامسونگه اما با این تفاوت که برایتنسش خیلی کمه (خیلی کم) و حسابی صفحه تاریکه . وقتی با صفحه آرک مقایسه کردم واقعاً حال بهم زن بود . با وجود اینکه براتنس آرک کمتر از 50% بود اما نور صفحش از 100% نئو بیشتر بود . همه چیشون عین همه . سرعت اجرای برنامه و ... . اما فرق اساسی اینه که صدای نئو حدود 40% بیشتر از آرکه
با تشکر
عکس هایی که با دوربین ارک قرار بود بگیرم رو اینجا میذارم
عکس زیر خونه مادربزگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آثار باستانی
عکاسی در شب
نقل قول: