نقل قول:
من تقریبا یک سال هست lf51 دارم!
بهتر نخواهد شد عزیز! من اصلا راضی نیستم! از چند ماه اول لذت ببر چون به مرور بدتر هم میشه.
Printable View
نقل قول:
من تقریبا یک سال هست lf51 دارم!
بهتر نخواهد شد عزیز! من اصلا راضی نیستم! از چند ماه اول لذت ببر چون به مرور بدتر هم میشه.
شاید حق با شما باشه بعد یه مدتی جفتمون بیایم با هم از خجالت lf51 در بیایم :n24:..اما منطقی نیست ، حتما تیغ یا توریش یه تغیری چیزی کرده که بدتر شده... متوجه منظورتون نمیشم ؛خوب این یه موتور داره با تیغه با توری تیغه و توری مصرفی هستن... پس تیغه یا توری رو باید عوض کنی .. موتورش ضعیف شده؟ پرش گرفته ؟ چشه خوب؟اگه یه دوران خوبی داشته باید ببینی چش شده...بعد شما دستتو بکشی با همون فشار رو پوست صورتتون ، یه واکنشی پوستت نشون میده ، دیگه بی انصافیه ما انتضار داشته باشیم حس نکنیم چیزی رو ... من الان میگن به جرات از بهترین تیغ ها این بهتره فاصله اصلاح منو کم کرده...بدون التهابنقل قول:
سلام
ببخشید استفاده دائم از ریش تراش یا تیغ های مانند ژیلت فیوژن کدوم برای افتادگی صورت و پیری پوست مضرتره ؟
آیا ریش تراشهای جدید که صورت و هم در حد تیغ میزنند باز مانند همون تیغ حساب میشند یا فتواشون مانند همون ماشین ریشتراشی هست ؟
ممنون
دوستان تا 350 تومن چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
نظر خودم AT890 Philips هست .
دوست عزیز، تو این رنج قیمت میشه گفت: بهترین گزینهس.نقل قول:
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
درودنقل قول:
دومی را بگیرین که باطری نمیخوره اما حتما اگه پک 4 تایی تیغشم جدا میفروشن بااش بگیر به شرطی که اصل باشه
بین 300 تا 400 چی پیشنهاد میکنید ؟
این چطوره ؟
BRAUN 390CC
فرق این ماشین با مدلهای زیر چیه ؟
Cruzer4
و
PT890
من خیلی دیر به دیر با اینجور ماشینا ریش میزنم و بیشتر ته ریش میزارم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
ماشین زیر فک کنم مناسب شما باشه یه نیگا به مشخصاتش بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Panasonic ES-GA20-S Shaver
تکنولوژی اصلاح: برش مستقیم -دارای خط زن - دارای قابلیت ضد آب - دارای سر قابل شستشو - استفاده به صورت خشک و مرطوب -منبع تغذیه: برق خانگی ، باتری قابل شارژ -دارای استند شارژ - مدت شارژ کامل: 60 دقیقه - مدت زمان استفاده پس از شارژ: 45 دقیقه -ویژگی ها: - دارای سر انعطاف پذیر - دارای دور موتور 13000 در دقیقه - دارای صفحه ی LED برای نمایش زمان شارژ
نقل قول:
سلام دوست گرامی
بنظر مدل خوبی هست .
میشه لطفا دو مدل براون و فیلیپس همرده و هم قیمت این ریش تراش رو هم معرفی کنید .
ظاهرا پاناسونیک هم گران هست و هم پر سر و صدا .
ممنون
سلام
دوستان بین مدل at890 و 1190xd (نورلکو) فیلیپس کدوم بهتره ؟
و اگر قرار به خرید at890 بشه گارانتی دار و یا بدون گارانتی ؟:n13:
ممنون میشم جواب بدین
میخوام فردا برم دنبالش
واسه فیلیپس این مدل رو پیدا کردم.نقل قول:
Philips QS6140 Trimmer
یه 40 تومن ارزون تر از Panasonic ES-GA20-S Shaver هس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان گارانتی اصلی شکوفا برا فیلیپس قیمت رو 20 تا 30 درصد میبره بالا! منطقی و بجا هست این هزینه ی اضافی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
لطفا یه ریش تراش معرفی کنید تا سقف قیمت 350 تومن که واسه من که شاید چند روز در میون بخوام ریشم رو بزنم کارایی داشته باشه
البته لازم بذکر ـه که ربش من یه چیز توی مایه های مثه برس سیمی ـه
با تشکر
برس سیمی:n02:نقل قول:
مدل Philips QS6140 Trimmer واسه شما عالیه دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکنولوژی اصلاح: برش مستقیم -دارای خط زن - دارای قابلیت ضد آب - دارای سر قابل شستشو -منبع تغذیه: برق خانگی ، باتری قابل شارژ - مدت شارژ کامل: 240 دقیقه - مدت زمان استفاده پس از شارژ: 50 دقیقه -ویژگی ها: - ماشین اصلاح دو طرفه - اصلاح فویل با پیرایشگر متوسط - دارای تیغه بزرگ 32 میلی متری برای پیرایش سبیل و ریش با 12 درجه تنظیم متفاوت از 0.5 میلی متر تا 10 میلی متر - دارای 2 شیور مجزا برای اصلاح صورت و گردن - دارای چراغ نشانگر شارژ باتری
نقل قول:
ممنون از پاسخگویی دوست من
اما این مدل که معرفی کردید انگار ماشین اصلاح موی سر ـه یه چیز توی مایه ها موزر !
این ریش تراش دو تا سر داره یه سرش که مثل بقیه ماشین های اصلاح صورت عمل میکنه و صورت رو از ته اصلاح میکنه، با سر دیگه اون هم میشه شونه روش گذاشت و ریش رو با نمره های بالاتر کوتاه کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
یکی از دوستانم که ریش تراش فیلیپس داره ( مدلش رو نمیدونم اما فکر کنم از همون500- 600 تومنی ها ) بهم گفت اصلا ریش تراش برقی نگیر که به درد اونهایی که ریش های پر پشت و ضخیم دارند اصلا نمیخوره و اون اصلا راضی نیست
میخواستم بپرسم از دوستان کسی هست که این نظر اونو تایید می کنه و یا شاید دستگاه اون مشکل داره ؟
با تشکر
دوست عزیز اصلا وقتی ریش تراش داری نباید ریش هات بلند باشه زیادنقل قول:
ریش تراش هایی هم که حاللت 3 تیغ میزنند برای کسی هست که مثلن 2-3 روز ریششو نزده باشه
ریش تراش باید 2-3 روز یه بار ریشتو بزنی
دوست عزیز، من AT890 با گارانتی دارم و خیلیم راضیم.نقل قول:
درمورد گارانتی هم بستگی به اختلاف قیمت گارانتی دار و بدون گارانتی هستش، اگه در ۲۰تومن هست، که گارانتیدار بگیر.
در کل گارانتی تو ایران، زیاد جالب نیست و جواب نمیده.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
دقیقا همینطوره دوست عزیزنقل قول:
با این ریش تراش ها باید هر 2-3 روز یک بار حتما اصلاح کنید، مخصوصا واسه اونایی که ریش پر پشتی دارن
سلام
دوستان من دنبال ی ریش تراش بودم تا حدودای 200 250 ک مثه تیغ صورتو سفید کنه بعد از مدتها تحقیق ب ریش تراشای فویلی رمینگتون رسیدم!
دنبال مدل 7790 بودم ک اخرین مدل سریای قدیمیش بود گفتم اگه پیدا بشه زیر قیمت میشه گرفت!
رفتیم پونزده خرداد راسته کویتیا و کوچه مروی اما امان از ی ریش تراش رمینگتون!!!!!! همه فیلیپس پانا براون مکس و مارکای چینی هم داشتن ولی رمینگتون نداشتن پرسیدم چرا نمیارید گفتن قیمتش بالاس صرف نمیکنه در صورتی ک قیمتش از بقیه پایینتره و برای خریدار ب صرفه تر ه!
خلاصه دست از پا درازتر برگشتیم حالا کسی میدونه تو تهران مرکز ریش تراش فروشا کجاس؟!
نمایندگی از این شیک و پیکا نباشه ها قیمت مسخره بده مرکزش باشه رمینگتون هم داشته باشه ها دوباره نریم الاف شیم!!!!
تو این رنج قیمت میشه از مارکای دگ چیزی گرفت ک صورو سفید کنه؟!!!!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید :)
توپخونه اول فردوسی مغازه زیاد هست برای ریش تراشنقل قول:
تو خیابان حافظ هم هستن اما نمیدونم قیمتها نسبت به کویتی ها کمتره یا بیشتر
رمینگتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خوبه یه نیگا به مشخصاتش بنداز :n18:نقل قول:
ممنون فردا ی سر میرم نتیجشو همین جا میزارم :)نقل قول:
100% مساله پولشه!!!! :(نقل قول:
دوستان تو این رنج قیمت چیز دگ ای بدرد بخور پیدا نمیشه تا همین 250!!!!
قیمت At890 فیلیپس چند ـه الان ؟نقل قول:
دوستان ریش تراش R5150 چجوریه ؟ کسی مشخصاتش رو داره اینجا بذاره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- برق مصرفی: 240-100 ولت
- نوع دستگاه: شارژی – برقی
- وزن: 400 گرم
- رنگ: ترکیب مشکی و نقره ای
- جنس بدنه: پلاستیک
- جنس تیغه ها: تیتانیوم
- تعداد سرعت: 1
- سری قابل شستشو: دارد
- قابل استفاده زیر دوش: ندارد
- نشانگر شارژ: دارد
- سیستم شارژ سریع: دارد
- قابلیت استفاده هم با کابل هم با شارژ: دارد
- مدت زمان شارژ: 90 دقیقه
- مدت زمان استفاده : 30 دقیقه
- خط زن دقیق: دارد
- قابلیت زدن کوتاه ترین موهای صورت و گردن: دارد
- تیغه هایی قابل تعویض: دارد
- دستگیره ضد لغزش: دارد
- درجه تنظیم بلندی مو: دارد
- کلیدها : معمولی
خب من امروز رفتم چند فروشگاه واسه خرید ریش تراش اکثر اونها متفق القول بودند که ماشین ریش تراش پانسونیک بخرم خیلی بهتر از فیلیپس هست !
حتی یکی دو نفر رمینگتون رو هم بهتر از فیلیپس دونستند
و این مسئله ایی شد که الان یه سری اطلاعات در مورد ماشین های ریش تراش پانسونیک جمع کنم و نظر دوستان رو هم در این مورد جویا بشم
با تشکر
صحبت های اکثر فروشنده ها بر اساس انبار و موجودیشون هست.نقل قول:
خب مسئله این ـه همه برند ها رو داشتند
بطور مثال یکی از فروشنده گفت فیلیپس دیگه اون کیفیت قبل رو نداره و خودش رمینگتون F7800 رو پیشنهاد داد و از نظر او نسبت به قیمتش کارایی خیلی بیشتری داره تا فیلیپس
به هر حال ما رو در دنیایی از شک و تردید قرار دادند
سلام مجدد
دوستان امروز تو سرمای منفی 6 از توپخونه راه افتادم سمت فردوسی و منوچهری و کل ریش تراش فروشیای اوجا رو زیر و رو کردم ک فقط دو تا مغازه رمینگتون داشتن!!!!!!!
اونم با قیمتای فضایی :(
خلاصه همین جور ک داشم تو خیابون جمهوری میرفتم نگاهم افتاد ب ی ساختمون ک طبقه دومش مرکز خدمات رمینگنتون بود
پشت شیشه اش پر ه خاک بود ی جورایی از بیرون ک نگاه میکردی انگار متروکه بود!
خلاصه با توجه ب در دسترس نبودن مدلای رمینگتون و اینکه ی شرکت درست و حسابی ساپورتش نمیکنه از خریدش پشیمون شدم!
حالا بیشتر نظرم روی ریش تراشای پاناسونیک هست فیلیپس هم بد نی!!!
الان بین مدلای sl41 و lt20 و و rt30 و at890 کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید تو رنج زیر 300 اگر مدل دگ ای میشناسید معرفی کنید!
فقط میخوام اصلاحش نزدیک ب تیغ باشه
و ی سوال مدلsl41 با 8 ساعت شارژ فقط 20 مین میشه باهاش کار کرد با سیم هم کار میکنه؟!
ممنون میشم جواب بدید!
رفیق رمینگتون ماشینای خوبی داره ولی ی برند ناشناختس تو ایران!نقل قول:
مدل 7800 هم اخرین مدلشه تو فویلیا!!!!
چند بهت قیمت دادن؟!
اینجا که به من گفتند 410 تومن اما الان که سرچ کردم توی یکی از سایت های فروش ( تهران کالا ) زده 359 تومن
فقط مسئله این ـه آیا لوازمش هست بعدا اگه دچار مشکل بشه ؟
زنگ بزن فردا با شرکتش صحبت کننقل قول:
من خودمم دنبال رمینگتون بودم ولی با این قیمتا ب نظرم ارزش نداره!
نظرم عوض شد
الان رفتم توی سایتش دیدم واسه مازندران اصلا نمایندگی خدمات نداره
پس احتمالا باید همون فیلیپس AT890 رو بگیرم و یا توی پاناسونیک دنبال یه مدل با قیمت 300 تا 400 باشم
آقا سجاد شما که همه جارو زیرو کردی،بهترین قیمتها برای فیلیپس و پاناسونیک رو کدوم مغازه ها میدادن؟ترجیحا با گارانتینقل قول:
سلام دوستان عزیز تا 300 تومن چه مدلی پیشنهاد میدید؟
خودم بین فیلیپس PT860 و AT750 میخواستم یکیش رو انتخاب کنم
فقط نمیدونم مزیت اصلاح زیر آب چیه؟ چون ریش تراش مثل تیغ نیست که در حالت خشک , صورت رو زخم کنه
به نظر من که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر، دو کارس هم واسه اصلاح صورت بکار میره هم سرنقل قول:
ممنون ولی خدا رو شکر موزر دارم و فقط برای اصلاح صورت میخوامنقل قول:
رفیق من پانا و فیلیپس رو قیمت نکردم ولی با توجه ب قیمتایی ک برای رمینگتون 3800 میدادن چون همه جا داشتن قیمت پانزده خرداد بهتر بود!نقل قول:
دوستان منتظر نظرات شما هستمنقل قول:
بیشتر نظر خودم روی sl41 هست! ولی این قضیه ک 8 ساعت باید بزنی تو شارژ برای 20 مین کارکرد خیلی رو مخ ه با سیم هم ک کار نمیکنه!