به نظر میرسه که بارفیکس در افزایش قد موثره ، به طور کلی حرکات کششی برای رشد طولی مناسب هستند.نقل قول:
حرکت خاصی نیست که بگیم مانع رشد قد میشه. اینجور چیزا جزو خرافات غیر علمی هست که در این ورزش مطرح شده.
Printable View
به نظر میرسه که بارفیکس در افزایش قد موثره ، به طور کلی حرکات کششی برای رشد طولی مناسب هستند.نقل قول:
حرکت خاصی نیست که بگیم مانع رشد قد میشه. اینجور چیزا جزو خرافات غیر علمی هست که در این ورزش مطرح شده.
جواب شما رو هم دادیم ولی شما با دقت نمیخونی!نقل قول:
هم پروتئین لازمه برای رشد و هم کربوهیدرات. ببین اگه این دوتا رو از طریق غذا میتونی جذب کنی به اندازه ی کافی که هیچی ، اگه هرکدومو نمیتونی با غذا به اندازه کافی به بدنت برسونی باید مکمل مصرف کنی...
دوست گرامی طبیعیه که با غذا نمیشه!!!نقل قول:
حالا من کدوم مکملو بگیرم ؟چه مارکی؟
نوع مصرفشم نگفتینا
باتشکر
دوستان من یک ماه هست که دنبال جایی میگردم که مکمل ورزشی اصل بفروشه. مثل پروتئین و کراتین و آمینو و... . آیا کسی در تهران جایی را سراغ داره که نمایندگی و یا وارد کننده این محصولات باشه و واقعا مطمئن باشه. در ضمن بشه حضوری خرید کرد. با تضمین. اگه میشه پیغام خصوصی کنید برام.
با تشکر
برای اینکه شکم شش تیکه داشته باشم باید چی عملی رو انجام بدم؟تعداد و زمان اصلا مهم نیست
شما فعلا یه گینر بگیر مصرف کن. کراتین و گلوتامین هم اگر خواستی بگیر.نقل قول:
دستور مصرف گینر هم قبل از تمرین و بعد از تمرین و همراه با هر وعده ی غذایی هستش.
نقل قول:
شما اول باید ببینی پیدا نبودن عضلات شکمت علتش چیه ، ممکنه علتش کوچک بودن عضلات ، تجمع چربی روی عضلات ، تجمع آب زیر پوست یا... باشه. شایع ترین علتهاش همینهاس که گفتم شما ببین کدومیشه تک تک رفعش کن.
تقویت عضلات شکم با دراز نشست و سایر تمرینات شکم و حرکات با دستگاه شکم میشه. از بین بردن چربی زائد هم با رژیم غذایی و ورزش هوازی ممکنه.
سلام رفقا!
حدود دوساله باشگاه میرم،(البته بصورت مقطعی)بالاتنه ی خوبی دارم! کلا استعداد داره بدنم،تو یه ماه میتونم قشنگ بیارمش رو فرم!
فقط روی شکم و پهلوهام کار نکردم و برام مهم نبودن،خلاصه اینکه دوستام گیر دادن که حیفه این بالاتنه که روی این شکمه:دی
حالا میخواستم بپرسم چه راهکاری هست واسه کاهش سایز شکم و کلا محو کردن پهلوها؟ به قول معروف V بشه هیکلم!
و البته رژیم غذایی! چه غذایی نخورم؟ اسم ببرید :دی
از روبرو اینجوریم::دی
(=======)
...=====
...=====
..(=====)
چیزی ک میخوام:
(=======)
...=====
...=====
....====
چـاکـث!
اول بگم که کاهش سایز لگن امکان پذیر نیست و هفتی شدن بدن در گرو کوچکتر بودن لگن از عرض شانه هاست.
ولی کاهش چربی های شکم در یک کلام با رژیم غذایی + ورزش هوازی + صبر امکان پذیره.
تیپ بدنی شما طوری هست که خیلی راحت عضله میارید پس نیازی نیست به فکر حفظ عضلات موجودتون باشید ، اگر یه مقدارشم از بین رفت بعدا با یه دوره حجم برمیگرده.
نوع بر امدگی عضله دور چشکم بصورت بیضی وار مشخصه و فکر کنم همین جمع شدن اب باشه ولی وقتی یک روز فعایت بدنی زیاد دارم این بر امدگی بیشتر میشه.دراز نشت حدود 200 تا میرم ولی تا حالا 6 تیکه نشده بیشتر باعث سفت شدن عضلات میشه تا تفکیک عضلاتنقل قول:
دقیقا مشکل شما چربیهای اضافیهنقل قول:
نقل قول:
اون لگنم نی:دی
(=======) سرشونه
...===== سینه
...=====
..(=====) پهلو و شکم
کلا بالاتنه س!
سلام...........
مربی من برای دوره ی کات بهم مکمل های زیر رو پیشنهاد داده :
آمینو اسید - کراتین ترکیبی - ال آرژنین و قرص استرانازول...................
نظر شما چیه؟!
از هر کدوم چه مارکی بهتر هستش که تهیه کنم؟!
کلا نظرتون در مورد دوره چیه؟!
آمینو اسید از چه نوعش؟ شما برای کات 2222 مصرف کننقل قول:
بعد برای کات معمولا کراتین تجویز نمی کنن، من تا حالا ندیدم
پروتئین مارک Whey خوبه؟
من یه دوره ازش استفاده کردم راضی بودم
اگه مارک بهتری هست معرفی کنید
والا نمیدونم،کراتین ترکیبی سل تچ میگفت خودش...........نقل قول:
والا همکار عزیز ، اینایی که گفتی بیشتر به دوره حجم میخوره تا دوره کات!نقل قول:
کراتین که اصلا اصلا اصلا نباید توی دوره کات مصرف بشه. قرصهای آمینو اسید هم بیشتر برای عضله سازی استفاده میشن و در مواردی مانع چربی سوزی هم میشن (بحثش یکم پیچیده س)
ال آرژنین هم مال کات و هم مال حجمه. از این جهت که هورمون رشد رو زیاد میکنه باعث افزایش چربی سوزی میشه ولی یکم آب میندازه تو بدن و زیر پوست ، بنابر این من برای هفته های اخر دوره ی کات توصیه نمیکنم ولی برای اوایلش بد نیست (برای قسمت چربی سوزی)
استرانازول هم که یک نوع استروئید آنابولیک (هورمون) هست که امیدوارم از عوارضش آگاه باشید....... ضمنا به خاطر عوارض کبدی زیاد فرم خوراکی، من فرم تزریقی اون رو (به شرط اصل بودن) ترجیح میدم به قرصش.
عزیزم Whey مارک تجاری نیست! اسم یه نوع پروتئینه که توی شیر و آب پنیر وجود داره...نقل قول:
برای بدنسازی باید انوع پروتئین ها رو به بدن برسونید ، وی پروتئین خیلی با کیفیتیه ولی بهتره از پروتئین تخم مرغ ، سویا ، ماهی و کازئین هم استفاده کنید (هر کدوم به جای خود و به وقتش)
یعنی چی؟!نقل قول:
من یه ۴ کیلویی دارم که بالاش نوشته SUN زیرش هم نوشته Whey
خب توی یه مارکی پروتئین تخم مرغ و سویا و.. وجود داره؟!
استرانازول رو که کلا بیخیالش شدم حامد جان...............نقل قول:
خودت واسه دوره ی کات دقیقا چه دوره ای رو پیشنهاد میکنی؟!
من 180 قدمه و 74 کیلو هم وزنمه...........
بدنمم خوبه،به جز یه سانت چربی که زیر شکممه دیگه اصلا چربی ندارم.............
الان هم از حجم نسبی عضله هام راضی نیستم البته،میخوام یه خورده بیشتر بشه و یکمم کات تر بشه و بیاد تو چشم...............
اگه کمکم کنی ممنونت میشم حامدی،یا علی..............
راستی حامد جان یه لطفی بکن و یه توضیحی هم در مورد عوارض آندوژنی استروئید ها و عوارض همین استرانازول بهم بده،شرمنده،ممنون./
سلام میخواستم از بی عارضه بودن و معتبر بودن یه محصول که ظاهرا از نوع whey هست و کارخونش توی یزده ... ( شرکت داروسازی و مکمل های غذایی - حیاتی کارن ) مطمئن بشم. شماره ی پروانه از سازمان غذا و دارو هم روش درج شده + quality austria + شماره ی مشاوره تغذیه تهران + ادرس و تلفن کارخانه + HACCP + دو نوع ISO و .... از داروخونه گرفتم دکتر داروخونه گفت عوارض نداره اما به حرف او نا نمیشه اعتماد کرد فقط میخوان جنسشونو بفروشن ... گفت ایران فقط درشو میبنده ! اینجوری که از روی قوطیش مشخصه مثــــــلا تحت لیسانس کاناداس ! اما فکر کنم همچین خبرایی نیس ... فکر میکنید قابل اعتماده؟ مصرف بکنیم / نکنیم؟؟؟ یه توضیحی هم در رابطه با نحوه ی پیدا کردن مکمل فروشی که جنساش اصل باشه بدین .. مثلا من " مکمل اصل از کجا گیر بیارم؟ فکر میکنید داروخونه ها تمام مکمل هایی که ارائه میکنن اصل هستن؟ اصلا سمت داروخونه واسه مکمل بریم یا نه؟ .. و سوال اخرم اینه که کسایی که فقط میخوان با سیب زمینی و تخم مرغ ورزش کنن مکملی برای جایگزین کردنه این موارد وجود داره؟ خودتون میدونید دیگه " سیب زمینی و تخم مرغ رو هر روز بخوای در اون حجم اماده کنی به هیچ کاری نمیرسی صبح تا شب فقط باس بری بخری بیاری درست کنی بخوری و ورزش کنی !!! اگه تمام موادی که لازمه برای بدنسازی توی چندتا مکمل بود و توی این ایران که ماشالله همه ی جنسا قلابیه پیدا میشد عالی بود " چند دقیقه بیشتر وقتو نمیگرفت ... در این مورد هم راهنمایی کنید لطـــفا.. خسته شدیم بسکه با این سیب زمینی / تخم مرغ سروکله زدیم.
دوستان عزیز یک روز صبر کنید الان نمیتونم جوابتون رو کامل بدم.
نقل قول:
خودت واسه دوره ی کات دقیقا چه دوره ای رو پیشنهاد میکنی؟!
من 180 قدمه و 74 کیلو هم وزنمه...........
بدنمم خوبه،به جز یه سانت چربی که زیر شکممه دیگه اصلا چربی ندارم.............
الان هم از حجم نسبی عضله هام راضی نیستم البته،میخوام یه خورده بیشتر بشه و یکمم کات تر بشه و بیاد تو چشم...............
اگه کمکم کنی ممنونت میشم حامدی،یا علی..............
محمد جان فعلا همینو بگم که شما توی دوره ی کات بخوای یا نخوای یه مقدار کمی از حجمت رو هم از دست میدی پس باید اینقدر حجم زیاد کنی که با اون مقداری که توی کات از دست میدی یه چیز قابل قبول تهش بمونه نه اینکه بدنت بعد از دوره کات بشه عین یه ژیمناستیک کار!!
بعدا میام مفصل تر توضیح میدم.
سلام دوستان
ميخوام بدونم من چطور بايد وزنه هايي رو كه ميزنم سنگين تر كنم؟ يعني ميخوام بدونم اصولي براي اين كار هست ؟ مثلا تو هر ست به صورت هرمي سنگين ترش كنم يا يه وزن ثابت بزنم...مثلا وقتي پرس سينه دارم 4 تا ست رو50 بزنم يا از ست اول تا چهارم 35 و40و45 و...بزنم
يا هر چند جلسه(هفته) يكبار وزنه ها رو افزايش بدم؟
یادم رفت اینو بپرسم ... مگه مکمل ها هم دوره دارن؟ توی قسمت توضیحاتش نوشته در دوره ی استفاده از مکمل های پروتئینی ........ ! مگه دوره فقط به بازه ی زمانی استفاده از داروهای ممنوعه اطلاق نمیشه؟ فکر میکردم میشه مثلا همین whey رو مادام العمر مصرف کرد ! نمیشه؟! بلاخره حتی اون 1 گرم پروتئین برای هر کیلو از وزن رو نمیشه بدونه مکمل به بدن رسوند مگه اینکه تمام روز فقط در حال خوردن باشی !
ممنون حامدی،پس به نظرت اول یه دوره ی حجم دیگه بردارم بعد یه دوره ی کات برم؟!نقل قول:
از دوره ی قبلیم 4 و نیم ماه میگذره دقیقا،واسه عروسیم غولی شده بودم:n02:،الان یه چندین کیلویی کم کردم نمیدونم چرا..............
منتظرت هستم دادا.................
منم یه خورده تو کار بزرگان دخالت کنم:n02:
خیر دوست عزیز،شما هر مکملی بخوای استفاده کنی به اون دوره ی زمانی مصرفت میگن دوره............نقل قول:
یه نکته ی دیگه هم اینکه بیشتر مکمل ها رو نمیشه و نباید به تنهایی مصرف کرد،مثلا همین نوع Whey که شما میگید رو من ندیدم ولی چون اسم Whey روش هست یعنی توی دوره ی حجم آوری و دوره ی عضله سازی باید مصرف بشه همراه با مکمل های دیگه،درست همونطور که روش و توی دستور العمل نوشته............
شما هیچ مکملی رو نمیتونید مادام العمر استفاده کنید،جدا از ضررهای خاص خودش که داره،مطمئن سودی هم نداره و نتیجه ای نمیگیرید.................
خوب این برای هرکس و طبق اون برنامه و هدفی که داره فرق میکنه.............نقل قول:
شما اگه بدن بدون چربی دارید و توی دوره ی خاصی هم نیستید به نظر من بهتر هستش که از همین سبک هرمی به قول خودتون استفاده کنید،به صورتی که ست های ابتدایی کمتر از توان،ست های وسط در حد توان و ست های آخر هم در حدی باشه که کمی هم از حریف تمرنی کمک بخواید(البته نه همش رو)
در مورد جمله آخر هم اون دیگه کاملا به خودتون و توان خودتون مربوط میشه،مطمئنا شما هرچقد سابقه ی تمرینی تون بره بالاتر برای فشار آووردن به عضلات باید از وزنه های سنگینتری استفاده کنید............
این مارک وی که آدرس کارخونه ش یزده و تو داروخونه ها دارن رو بچه ها مصرف کردن راضی بودن. این فقط وی نداره ، تقریبا میشه گفت یه جور شیر خشکه!نقل قول:
من خودم تو داروخونه کار میکنم. جنسی که میاد تو داروخونه شدید ترین نظارتها روش انجام میشه و این محصولات انحصاری یک یا دو شرکت پخش دارو هستش. اینا اگه بخوان تقلبی بدن مجوز پخش داروشون باطل میشه بنابر این نمیان همچین ریسکی بکنن. هرگونه تخلفی هم کاملا قابل پیگیری هستش. در واقع این پروتئین رو برای نسخه ها هم میذاریم (نسخه های دکتر غدد و متابولیسم و متخصص تغذیه و...)
تمام موادی که برای یه بدنساز نیازه هم توی یه قوطی هایی هست توی داروخونه بهش میگن Gane up یا Lady meal ، اینا رو بگیری هرچی که نیازه برای رشد عضله توش هست.
هر ست باید نسبت به ست قبلی سنگین ترش کنینقل قول:
مکملهای پروتئینی رو میشه مدت طولانی مصرف کرد ولی مثلا کراتین رو بیشتر از چهار هفته نمیتونید ازش جواب بگیرید...نقل قول:
نمیدونی برای چی کم کردی؟ خودت دلیلشو گفتی که مرد حسابی :دینقل قول:
البته من عکستو ندیدم ولی اینجور که خودت تعریف میکنی ظاهرا یه حجم دیگه حد اقل نیاز داری. البته هدفت رو هم مشخص کن ها! ببین هدفت چیه دقیقا...
نه باوُ،همه زیاد میکنن بعد از ازدواج،ما کم کردیم:n02:...............نقل قول:
واسه دوره ی حجم چیا مصرف کنم به نظرت؟!
پروتئین رو که حتما باید مصرف کنی. دیگه بقیه ش بستگی به نیازت داره ، مثلا کربوهیدرات رو اگه میتونی غذا زیاد بخور اگه نمیتونی مکمل بگیر. اگه نیاز داشتی کراتین یا پمپ و... هم میتونی بگیری ولی فکر نکنم نیاز داشته باشه.
نظرت رو اینا چیه؟!نقل قول:
پروتئین اوپتیموم
کراتین ماسل فارم
آمینو 2222 (اصل:n02:)
+
یه گلوتامین هم بعد از اتمام دوره میخوام مصرف کنم.............
خوبه؟!
حامد؟!
مجید؟!
وِر آر یو؟!
یه بار ما مشاوره خواستیما!!!!
همه خوبای فروم حالا درگیر شدن..............
ای بابا،همیشه دیر رسیدیم :|
آهان ببخشید جواب ندادم عزیزم.
آره ترکیب خوبیه مخصوصا آمینو که وقتی مصرف کنی دیگه نیاز به استروئید نداری...
گلوتامین رو میخوای دوره کات مصرف کنی یعنی؟
سلامنقل قول:
مکملهای پروتئینی رو میشه مدت طولانی مصرف کرد ولی مثلا کراتین رو بیشتر از چهار هفته نمیتونید ازش جواب بگیرید...
واقعا؟یعنی بعد از 4 هفته بی مصرف میشه...من الان 1 ماه و نیمه دارم مصرف میکنم و فکر کنم برای 2 هفته دیگه هم چیزی باشه برای خوردن...:n02:
اوج اثرش چهار هفته س. من یه کراتین رو دو سال پیش گرفتمش هنوز دارمش البته فاسد شده دیگه.... هیچ وقت دوره کامل نرفتم. بعضی وقتها همینجوری یکم میخوردم!
کراتین سیصد گرمی همراه بارگیریش حد اکثر یک ماه میره.
البته کراتین داریم تا کراتین..............نقل قول:
شاید چیزی که شما داری مصرف میکنی کراتین ترکیبی باشه حمید جان................
والا یکی از بچه ها اینجوری مصرف کرده بود جواب گرفته بود،یعنی اول یه دوره حجم رفته بود،بعد از تموم شدن دورش یه گلوتامین هم مصرف کرده بود...............نقل قول:
آره ترکیب خوبیه مخصوصا آمینو که وقتی مصرف کنی دیگه نیاز به استروئید نداری...
گلوتامین رو میخوای دوره کات مصرف کنی یعنی؟
تیپ بدنیش هم خیلی شبیه من هستش...............
نقل قول:
گلوتامین رو بذار برای دوره کات. البته گلوتامین برای دوره حجم هم خیلی خوبه! ولی دوره کات حتما باید باشه
سلام دوستان.دوستان من جدیدا هر چی دمبل و هالتر میزنم اصلا بازو هام از یه حدی بزرگتر نمیشه.میشه یا یه برنامه ای یا یه نکته ای چیزی بگین که راهی پیدا کنم؟
بدنسازی=تغذیه+تمرین
احتمالا شما تغذیه خوبی ندارید
یا اینکه استاپ عضلانی کردید که با یه جلسه ی خیلی سنگین میشه به عضله شوک داد