[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
بچه ها نظرتون راجع به عطرای Giorgio Monti چیه من از مدل Menphis اش خوشم اومد یه عطر خوشمزه گرم شیرین دلچسب بود...اما کلا دیدم که مدل Shiny همه جا پره و بیشتر معروفه اما نتونستم هنوز تستش کنم...کسی تستش نکرده؟؟
راستی یه برند خیلی عالی دیگه که کارای بسیار با کیفیتی ارئه میده هم بگم که اسمش GeParlys هستش..بهترین عطرش اسمش Johan B ئه.....یکی از عطرای زیر مجموعه اش که فکر کنم اکثرا دیده باشید دسته Karen Low هستش که عطرای فوق العاده با کیفیتی ارائه میده...یکی از بهترین عطرای این دسته هم Code 37 اسمشه.
به توره من که نخورده.لینکی چیزی نداری؟نقل قول:
اینجا کسی Chastity For Men Rasasi استفاده کرده ؟ بوش به نظرتون چطوره ؟
من دارمش.نسبت به قیمتش پخش کنندگی خوبی داره.بویه ملایم.اکثره خانم ها هم خوششون میاد.بوش شبیه ژاک ساف وری هست.نقل قول:
.................................................. ....
اینجا خیلی سوت و کور شده ها؟؟؟!!!!!دوستان فعالیت کنید.روزی 50 دفعه میام اینجا هیچ تکونی نخورده.از ادکلنایه
جدیدتون.قدیمتون صحبت کنید.:31:
دوستان یه ادکلنی رو من چند وقت پیش یکی از آشنایانمون داشت اسمش رو نمیدونم
یادمه یک ظرف شیشه ای استوانه 10-15 داشت.(تقریبا شبیه نوشابه های شیشه ای قدیمی در سایز کوچکتر ) که کلا سیاه بود و داخلش دیده نمیشد
اینجور که یادمه یه بوی خاص قهوه یا شکلات مانند میداد و یادمه بعد از گذشت چند ماه هنوز بوش مونده بود
کسی اسم این ادکلن رو میدونه؟
نکنه Brut رو میگی؟؟؟ آخه اونم شیشه اش شبیه شیشه نوشابه استنقل قول:
نقل قول:
عالیه...منم دارمش...کاملا بوی دانهیل قرمز رو میدهه.یکی از بهترین ادکلنای قیمتن مناسبه که بویی خیلی بیشتر از قیمتش داره.....راستی بیایید یه بحثی درباره ادکلنای ارزونی بکنیم که بویی فرا تر از قیمتشون دارن...
به نظر شما کدوم ادکنای ارزون اینجوری هستند؟؟؟
چند تا که خودم میتونم نام ببرم Chastity Viceو Presidente la;d
قیمتش؟نقل قول:
خب نمیشه بپرسی ازش و ما را نیز مسفیض کنی؟:31:
امروز یه ادکلن گرلن تست کردم هوش از سرم پروند عجب بوی توپی داشت
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
امروز برای بار دوم وان ملیون رو تست کردم به نظر من واقعا مزخرفه این چیه اخه مثل این روغن های بادوم میمونه که تو داروخونه ها میدن مدتی هست به نظرم این لالیک مشکی هم دیگه دلمو زده اصلا ازش استفاده نمیکنم اما بولگاری اکوا بد جور با پوست من سازگاره دوامش هم بالاست رو پوستم هر دفعه هم میزنم همه میگن چی زدی
نه بابا:18:نقل قول:
این قضیه برای فکر کنم مال 10 سال پیش بود:31:
ولی هنوز بوش از یادم نرفته
من الان هم دانهیل قرمز دارم و هم چستیتی!بویه دانهیل قرمز نمیده ها؟!:46:نقل قول:
والا من که چیزی به ذهنم نمیاد که همچین بویی بده و شیشه اش این شکلی باشه.نقل قول:
کدوم عطر گرلن؟نقل قول:
با نظرتون در مورد وان میلیون شدیداً موافقم
نقل قول:
من که به نظرم بوی دانهیل دیزایر رد میده...
اگه قبول نداری یه نفر دیگه هم تو این صفحه همین نظر رو راجع به چستیتی داره که بوش شبیه دانهیل قرمزه
کد:http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CBwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.fragrantica.com%2Fperfume%2FRasasi%2FChastity-Men-8632.html&rct=j&q=chastity%20rasasi%20dunhill&ei=pRWOTv-NE5S68gPIh5AK&usg=AFQjCNEloYbbDCxEj1bSK1_K8w4Fjw6QRQ&cad=rja
منم نظرم در مورد وان میلیون همینه.وان ریال هم نمی ارزه!:20:بچه ها بحث ادکلنهایی که بوشون ادمو مست میکنه رو راه بندازیم.هر کی یه ادکلن بگه که وقتی بوش کرد واقعا دیوونه شد! که هوش از سرش برد!من خودم برای شروع udv و chanel egoist platinum
کسی دوست داره تو این بحث شرکت کنه؟؟
سوال اینه که تا حالا چه ادکلنهای قیمت مناسبی رو استفاده کردید که ازشون اندازه یه ادکلن گرون قیمت و حتی بیشتر از اون لذت بردید و یا این که بوی اون رو خیلی گرونتر از قیمت واقعیش میدانسته اید؟؟
مثلا من خودم میتونم از MenPhis شرکت Giorgio Monti به عنوان نمونه نام ببرم...
بستگی به سلیقه داره.من اولایه تاپیک ادکلنایی که دوست داشتم رو گفتم ولی بازم میگم ثواب داره:31:این قیمت بالاترها
1-فارنهایت دیور
2-شنل آلور
3-بوس المنتس
4-ck one کلوین
5-آرامیس لایف
5-شنل اگوییست
6-آکوآ بولگاری
7-باربری لاندن
8-شنل آنتایوس
9-هوگو
10-دانهیل دیزایر قرمز
11-هی وود-راکی مینتین
12-کول واتر دیویدوف
13-بیژن بلک
14-هپی کلینیک
15-جوپ قرمز قدیمی
16-گیونچی پلی
17-ورساچه آبی
18-ال-هوم سنت لورن
19-بلک آنتینیو باندراس
20-شاید زیرآیکون:31:
21-کلوین اترنتی
خیلی چیزایه دیگه هم بوده ولی الان حضوره ذهن ندارم.این دنیایه ادکلن ته نداره.:11:
واسه من اول از همه Texas، چی چی و فوتوریتی هم بد نبودند :8:نقل قول:
اینم قیمت پاینتر ها:
1-فوتوریتی
2-best
3-دلار
4-چی چی
5-nice آبی
6-nice مشکی
7-نتورک
8-chemistry اجمل
9-ممورایز امپر
10-chastity
11-UDY مشکی و سفید
12-derrick
13-سیلور سنت بوگارت
14-عطر بیک
توضیح اینکه اونایی که سبز هستن هم خودت لذت میبری و هم دیگران ولی اونایی که مشکی هستن بیشتر ملت
فیض میبرن.چون بویه خودشون یا تنده یا خودت بدت بیاد.
علی آقا کولاک کردی بابا:33:
ولی انصافا از اون چیزایی که معرفی کردی، بعضی هاشو که بو کردم یا داشتم منم خوشم اومده
این راکی مونتین رو تست کردم عالی بود
البته ocean wet ش هم عالی بود
یکی از این دوتا رو می خرم سر فرصت
کلا کارهایه وود رو خوشم اومده.ولی این یکی بیشتر به دلم نشست.:31:نقل قول:
نقل قول:
با هیچ کدوم از عطرای Bestو Photority و Dollar حال نمیکنم....دیگه به نسبت عطرای الان واقعا یا بوی صابون میدن یا بوی گازوییل و نفت و ترکیبات شیمیایی..چی چی اما بد نیست ولی خب فراموش نشه که سوال من این بود که کدوم عطرا با وجود قیمت پایین بوی خیلی با کیفیت تر ارائه میدن....نه این که از چه عطرای ارزون قیمتی خوشمون میاد...
در این لیستی که شما دادید موارد 1 تا 7 رو به هیچ وجه مصداق این مورد نمیدونم اما همه موارد 8 تا 14 رو قبول دارم و تایید میکنم و به نظرم با قیمت پایین بوی با کیفیت ارائه میدن....اما خیلی موارد شناخته نشده هم هست که هیچ کدوم ما ها نمیدونیم و فقط اکتفا به اسم معروف و برند میکنیم و نمیریم اون قیمتای پایین رو تست کنیم ببینیم چی ارائه میدن...در صورتی که خیلیاشونو اگه تست کنید شاید از همه عطرای گرون قیمتتون بیشتر ازش خوشتون بیاد...کما این که خودم یکی از کارای اجمل به اسم Vice رو هم اندازه وشاید بیشتر از عطرای گرون قیمتم دوستش دارم و باهاش حال میکنم
بهترین کاره ارزون قیمت فوتوریتیه به نظر من که با 3200 (قبلا 2.5 بود)بویی در حد 30-40 تومن داره.که شما کلا زدینقل قول:
تو سرش.:31:
یکی دیگه هم اضافه کنم.solid .ماله sapil هست.
یکی دیگه هم pure black هست که بویه خوبی داره ولی موندگاری پایینه.
برای باره هزارم میگم ادکلن سلیقه ایه.مثله لباس.ممکنه دوست داشته باشم یه چیزی رو بقیه بپوشن ولی خودم
هیچ وقت نمیپوشم.شاید هم یه چیزی رو دوست داشته باشم ولی بقیه دوست نداشته باشن پس تو خونه
میپوشم.:10:
به نظره من کارهایه عربی اکثرا بویه موندگی میدن.بویه صابون حسه تمیزی به آدم میده ولی شاید به قوله شما خیلی برای استفاده بیرون جالب نباشه.
Futurity کجا بوی نفت و گازوئیل و اینارو میده؟ :18:نقل قول:
در کل شرکت های Sapil و Ajmal و تا حد کمتر Lomani کارهای باکیفیتی
به نسبت قیمتشون ارائه میدن ولی خوب ممکنه من و شما با بوی اونا
حال نکنیم ... حتی همون Rio که می گفتم جالب نیست به این خاطر بود
که به نظرم می شد با اون قیمت کار بهتری خرید نه این که بوی نفت بده !
ضایع گفتی این جوری که...
به هر حال برای قیمت کم باید سطح توقع رو پایین تر آورد
Tabac original کار 1959 که متاسفانه ایران نیست . یک made in germany اصیل که برند قرن لقب گرفته .زمان خودش ادکلن گرانی بوده.نقل قول:
نقل قول:
منظورت رو از بوی موندگی متوجه نمیشم...منظورت بوی کهنگی و قدیمی بودنه یا این که بویی که در حال فاسد شدنه؟؟
من فوتوریتی رو امتحان نکردم اما بست رو امتحان کردم که بوی صابون میداد و نتورک و دلار رو هم امتحان میکردم که بوی ترکیبات نفتی میدن خوشم نمیاد....البته خب بحث سطح سلیقه هم هست....شاید 8 سال پیش عمرا یه همچین حرفی درباره این عطرا نمیزدم اما الن که این همه ادکلن ریخته تو بازار مسلمه در مقایسه با اونا آدم دیگه توقعش بالا میره....مثلا وقتی چستیتی با اون قیمت یه همچون بوی خوبی میده من عمرا دیگه دست و دلم نمیره که برم بست و نتورک و دلار بخرم...چون دیگه اگه حتی بوشون هم خوب باشه همه میدونن چقد بوشون قدیمیه و براشون اصلا جذابیت نداره...بالاخره ادکلن باید تا حدی جذابیت بیرونی هم داشته باشه دیگه...اگه قرار باشه فقط به خاطر خودت بزنی که باید همه مواقعی که تو خونه یا اتاقتی صرف این که خودت حال کنی به خودت ادکلن بزنی اما خب مسلما همه ما موقعی که بیرون میریم به خودمون ادکلن میزنیم و نباید انکار کنیم که باز خورد بیرونی ادکلن هم برامون مهمه..حالا یه جاهاهیی خیلی بیشتر یه جاهاهیی خیلی کمتر...ممکنه جاهایی عمومی برامون مهم نباشه کی چی فکر میکنه و اونجا ها بخواهیم صرف اعمال سلیقه خودمون ادکلن بزنیم...اونجا میشه اما جاهای شخصی تر که هی ممکنه به تدریج اهمیت موقعیتشون بالا بره مثلا از دانشگاه بگیر و بعد سر کار و مهمتر از همه مهمونی دیگه نمیتونیم بو های چیپ استفاده کنیم...بالاخره اینجا ها هی ممکنه وجهه ای که نزد دیگرون پیدا میکنیم برامون هی مهمتر و مهمتر بشه..
نقل قول:
گفتم فقط فوتوریتی رو امتحان نکردم حالا شاید امتحان کنم خوشم بیاد...ولی مثلا قبول کن یه کاری مثل ال پاسو یا نتورک یا حتی Do Itکاملا بوی گازوییل میدن و من فقط یادمه که قدیما همه متفق القول قبول داشتن که بیشتر از 3 تا پاف بزنیم یه سر درد درست حسابی بعدش مهمون هستیم...اما خب بعضی کارا خب از همون اول هم کیفیتشون بهتر بود و سر درد نمی آوردن و فقط بوشون ارزون میزنه...نمونه اش مثلا درک و بست که خب اصلا سر درد نمی آوردن و بوی خوبی میدادن اما الان که دیگه مایع دستشویی هی اکتیو و اوه هم بوی ادکلن میدن و روون گنده نوشته Floral Fragrance قبول کنید که اینا هنوز بوی صابون گلنار میدن.sapilکاراش به نظرم بوش خوبه اما اولا زیاد همه استفاده میکنن و دوم این که واقعا ساده هستن و تکراری.مثلا در مقام مقایسه وقتی آدیداس رو بو میکنم به کارای Sapil ترجیح میدم چون بو هاشون خب حداقل یه کوچولو پیچیدگی در حد خودشون دارن و خیلی هم ساده نیستن.اما کارای سپیل یه جور مثلا خنکی پیش پا افتاده وساده دارن که با وجود خوب بودن اما چندان جلب توجه نمیکنه...
از بین اون 3 تا به شخصه کارای اجمل رو ترجیح میدم و اصلا هم فکر نمیکنم که بوی موندگی میدن..به نظرم کارای اجمل بعضی هاشون واقعا قوی هستن.مثلا Shadow علی الخصوص ورژن جدیدش که جعبه اش مشکیه و بوی دیور هوم اینتنس میده .و همینطور Vice و Entice و Carbonو Utopia ش واقعا بویی خیلی فراتر از قیمتشون و با کیفیت خیلی تمیز و سنگین رنگین ارائه میدن..شاید تک و توک بو هاشون چیپ تر باشن مثل کار Visionو Sacrifice مردونه اما Sacrifice زنونه اش که وحشتناک خوب در اومده و هیچ خانمی رو ندیدم که بوشو تایید نکنه.
کارای این شرکت جدید امپر هم تقریبا اکثرشون خوب هستن اما به نظرم به جز 2 3 تا کارش به پای اجمل نمیرسن...ادکلنای اجمل رو اکثرشون مجلسی هستن و میشه تو مهمونی استفاده کرد اما خب کارای امپر بیشتر حالت اسپرت دارن.
امروز اتفاقی یه عطر بوییییییدم به اسم Kenneth Cole Black بویه باکلاسی داشت یه جورایی هم جدید بود برای بار اول که بو کردم حال کردم خیلی نسبت بهش دقت نکردم قیمتش رو 50 میداد که فکر کنم گرون میداد چون تو سایت ها پایین تره دوستان در مورد این عطر نظری دارن مثل موندگاریش ، خود رایحش و ...
منم تعریف اینو شنیدم ... به نظر چیز جالبی می یاد ولی بو نکردمش :31:نقل قول:
دوستان با اجازه
من یه عطر سوئیسی x77 خریدم نمیدونم اصله یا نه ولی بوش خیلی عالیه کسی تا حالا استفاده کرده؟
کدوم یکی از اینا بود ؟نقل قول:
کد:http://www.atrafshan.com/index.php?page=product&cmd=view&id=1373
کد:http://www.perfumeshoping.com/index.php?productID=834
اتفاقا من تو خونه همیشه عطر میزنم. شب موقع خواب هم میزنم. پریشب موقع خواب بیژن مردانه زدم. دیشب قبل از خواب jovan musk زدم. شب وقتی میام خونه 4711 میزنم. بازخورد بیرونی هم برام مهم نیست. حالا اگر طرفم از بوش تعریف کنه خوب خیلی خوشم میاد.نقل قول:
x77 مارکه مدله چیه ؟ بوش سرده یا گرمه ؟ من همچین چیزیو ندیدمنقل قول:
اولی vintage هست کهنقل قول:
دومی black هست ... با آدرس 50 تومنی که گفتن باید دومی باشه
------------------------------------------------------------------------------
راستی به نظر من تو ادوکلن های ارزون جای rage از کمپانی sapil خالیه ... بوش جالبه اونم (از نظر من)
بوش که سرده ولی مارک رو نمی دونم والا من زیاد وارد نیستم به این بحث هانقل قول:
طرف بهم گفت سوئیسی داره با ایتالیایی ولی سوئیسیش خیلی بهتره ادکلنشم 45 یا 75 یا 95 (از بس گفت قاطی کردم) تومنه منم گفتم فعلا یه عطرشو بده ببینم چطوره ولی کارش خیلی درسته :18: شاید چون دفعه اوله یه عطر درست گیرم اومده اینطوری فکر میکنم...
باز الان یه سرچ میزنم ببینم در موردش اطلاعاتی پیدا میکنم یا نه؛ و چیزی که میگم اینه که از کجا بدونم اون ادکلن-اسپری اصل هست و از لحاظ کیفیتی خراب نیست؟؟
اینجا کسی John Varvatos ( جان وارواتوس ) استفاده کرده ؟ شنیدم بوی خوبی میده و حتی بهترین ادکلن سال 2010 شده ! ولی اینجا کسی ازش چیزی نگفته !
قیمتش هم فکر کنم حدود 45 باشه
اگه کسی استفاده کرده درباره بوش بگه
دومی بود همونی که 38 تومن زدهنقل قول:
[از برند گرلن این بود که تست کردم
guerlain l,instant extreme
من وینتیج اش رو فقط بو کردم.خوب بود به نظره من.در حده 40 تومن راضی کننده بود.دقیق یادم نیست بوشنقل قول:
چجوری بود ولی فکر کنم یه ته بویه شیرین داشت اگه اشتباه نکنم.اینو به پیشنهاد دوسته گلم mhak که
اسمشون رو نمیدونم تست کردم.البته اون موقع تو موده خریده وود بودم اگه نبودم شاید میگرفتمش.
اینو من تست کردم.بوش بد نبود ولی نه در حده این قیمت.فروشنده میگفت خیلی موندگاره ولی به نظرم نبایدنقل قول:
باشه.