سلام
به نظر شما بین سه مدل زیر کدوم بهتره ؟
Galaxy Mini
Galaxy Fit
Galaxy Gio
به غیر از این سه گوشی تو رنج قیمت 250 -350 چه مدلی پیشنهاد میکنید ( سیستم عامل اندروید - پردازنده قوی )
Printable View
سلام
به نظر شما بین سه مدل زیر کدوم بهتره ؟
Galaxy Mini
Galaxy Fit
Galaxy Gio
به غیر از این سه گوشی تو رنج قیمت 250 -350 چه مدلی پیشنهاد میکنید ( سیستم عامل اندروید - پردازنده قوی )
به نظر من sony ericsson live with walkman خیلی از این 3 تا بهتره
چه امکاناتی داره ؟نقل قول:
سی پی یو 1 گیگ.رم و حافظه ی داخلی بیشتر.اسپیکر استریو.صفحه 3.2 اینچی.led notification هم داره و غیرهنقل قول:
امکاناتش رو دیدم خیلی خوب بود !!!نقل قول:
فقط اگه میشه بگید بین اون سه تا گوشی کدوم بهتره چون هر سه اونارو خریدم الان میخوام دوتاشو بفروشم و یکیشو واسه خودم نگه دارم ممنون میشم راهنمایی کنید :27:
گلکسی جیو از همه لحاظ بهتره فقط فیت دوربینش 5 هست.
من جیو رو پیشنهاد میکنم.
بچه ها نظرتون درباره Xperia Mini چیه ؟
اینجور که من دیدم ، تو رنج قیمت خودش ، یه سر و گردن بالاتر از بقیست .
گوشی خیلی خوبیه و تو این رنج قیمت رقیبی نداره و بهترین سخت افزار بین رقیب هاش داره تو این رنج این بهترین گزینه هست
به نظرم اگه بتونید یه ذره روش پول بزارین رو live with walkman سونی اریکسون بگیرین بهتره.نقل قول:
چون بعضی از مینی ها شنیدم دکمه لمسی هاش مشکل دارن.
در ضمن لایو صفحش بزرگ تره.
صداش هم استریو هست:27:
قیمت این گوشی چنده ؟نقل قول:
مشخصاتش چیه ؟
سلام
1- نکسوس اس 3 تا مدل داره دقیقا مثل هم :
Nexus S
Nexus S I9020A
Nexus S I9023
این ها چه فرقی با هم دارن؟
2- توی xperia p چیپست استفاده شده NovaThor U8500 هستش
میشه با سی پی یو های کوالکام و انویدیا تگرا3 مقایسه شون کنید؟
3- هامینگبرد (Hummingbird) ارزش خرید داره؟ چطوره؟
جی پی یو PowerVR SGX540 چطور؟ ارزش داره یا نه ؟
ممنون
1- مدلی که توی ایرانه نسخه اینترنشناله، بقیه نسخه اپراتوری هستندنقل قول:
2-از تگرا 3 ضعیف تره چون اون 4 هسته ایه . از کوالکوم های S3 قوی تره .
3-هامینگبرد خوبه. همینطور پاور وی آر. ولی قدیمی شده
یه سوال :
بین دو تا گوشی که یکی ios هست (حتماً iphone ـه دیگه) و یه گوشی Android کدوم بهتره؟
بدون در نظر گرفتن دوربین و جنس بدنه و ...
میخوام بدونم کدومش نرم افزار بیشتر براش پیدا میشه و کاراییش بهتره.
اگه این گوشی رو انتخاب کرده باشید و قصد داشته باشید اونو بخرید، به چه نکاتی اعم از موارد زیر توجه می کنید:
- محل خرید
- گارانتی
- محل ساخت (کره، ویتنام، چین)
- نوع رام (خاورمیانه یا اروپا)
- مقدار رم (16 یا 32: با در نظر گرفتن اختلاف قیمت و رعایت قانون بهترین خرید با کمترین هزینه!)
- نوع و مقایسه لیبل های الصاقی به جعبه، پشت گوشی و مندرج بر روی باتری
- پلمپ جعبه (پک یا آن پک بودن باکس؛ و اینکه آیا پلمپ جعبه می تونه غیر کارخونه ای باشه!)
- باتری (اینکه چه جور میشه فهمید باتری اصلی یا تعویضیه)
- سایر محتویات جعبه (نحوه تشخیص اصل و یا تعویضی بودن آن ها)
- نحوه تست گوشی در فروشگاه و مواردی که هنگام تست باید مد نظر داشت (از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و اینکه آیا میشه فهمید قبلا گوشی کار کرده یا نه و همچنین کدهایی را که باید وارد کرد و تنظیماتی را که باید بهشون توجه کرد و ...)
- بهترین مموری کارت ها از لحاظ مارک، کلاس، ظرفیت برای این گوشی (به ترتیب و با رعایت اختلاف قیمت و با در نظر گرفتن فراوانی و قابل یافت بودن در بازار)
- بهترین محافظ های صفحه نمایش موجود در بازار (به ترتیب و با رعایت اختلاف قیمت و با در نظر گرفتن فراوانی و قابل یافت بودن در بازار)
- مقایسه کیف با قاب محافظ گوشی (مزایا و معایب)
- بهترین کیف ها و قاب های محافظ گوشی موجود در بازار (به ترتیب و با رعایت اختلاف قیمت و با در نظر گرفتن فراوانی و قابل یافت بودن در بازار) {با توجه به اینکه این مورد می تونه سلیقه ای و بسیار متنوع باشه، هدف اصلی از ذکر اون، نوع کیف و قاب می باشد مثلا در مورد کیف: بازشو بود از بغل یا پایین، نحوه جاگیری گوشی در کیف، دکمه ای، بندی، آهنربایی یا چسبی بودن در کیف - در مورد قاب: پلاستیکی بودن یا فلزی بودن قاب و ...}
- بهترین روش برای تبدیل سیم کارت به میکرو (با استفاده از کاتر یا به صورت رسمی و از طریق نمایندگی: بررسی مزایا و معایب و مقایسه دو روش از لحاظ زمانی، هزینه و ... و انتخاب بهترین روش جهت استفاده از دو حالت سیم کارت به صورت میکرو و معمولی)
- نحوه شارژ (شارژ اول و دفعات بعد)
- اولین کارهایی که بعد از خرید باید انجام داد
- بهترین برنامه ها برای بک آپ گیری از رام اصلی گوشی قبل از نصب برنامه و ایجاد هرگونه تغییر (لینوکس - ویندوز)
- مهمترین تنظیماتی که باید در اولین اقدام اعمال نمود و ضروری ترین برنامه هایی که باید بلافاصله حذف و یا نصب کرد (موارد بسیار مهم و ضروری)
- بهترین روش برای آپدیت و یا تغییر رام اصلی در ایران
- بهترین سایت ها و برنامه ها برای دانلود رام و برنامه
- نکات مهم در تغییر رام، روت شدن، نصب برنامه و ...
- و ...
لطفا:
- نیازی نیست به همش جواب بدید (هر کی هر چی میدونه)
- اگه چیزی از قلم افتاده و به ذهنتون اومد، مطرح کنید
- بحث های طولانی و بی مورد نفرمایید! هر کس دلایل،اطلاعات معتبر با منبع، سلیقه و نظرشو بگه، با رعایت احترام به سایرین
- اگه موردی سلیقه ای یا وابسته به مقدار بودجه و ... بود، تنها نظرات و سلایق خودتون را با ذکر دلیل بنویسید و یا اگه دوست داشتید به تمام حالات ممکن جواب بدید چون میتونه باعث کاهش حجم سوالات و همچنین کمک به سایر کاربرانی بشه که در این تاپیک نظر نمیدن و فقط مطالعه میکنن
Ios بهتره.نقل قول:
ولی سعی کنید 4s بگیرید
-علائدین طبقه 6نقل قول:
-نیازی نیست.
-فرقی نداره
-به نظرم حتی اگه گوشیتون نسخه 32 گیگ باشه. بازم 32 گیگ کلاس 10 پاتریوت بگیرید
-هم؟ جعبه نرمال سامسونگه دیگه.
-پلمپ کاغذی داره.
-از علائدین بخرید طبقه6،همه عمده فروشند. همچین کارایی نمیکنند. اما باطری چینیه.
-هیچ محتویاتی نداره،شارژر و هندز فری و کابل وصل شدن به پی سی
-این که بفهمی گوشی کار کرده نه نمیشه، اما روشن کنید. ببینید پیکسل سوخته توی صفحه نمایش هست ؟ فیلم برداری و عکس برداری انجام بدید.همون فیلمی که ضبط کردید رو پخش کنید. یک فایل ویدئویی رو پخش کنید و با هندز فری و خود گوشی گوش بدید. یک تماس بگیرید . دیگه مشکلی نیست
-32گیگ کلاس 10 پاتریوت
-محافظ صفحه فرقی نداره .همشون یک جنسند
-حتما براش محافظ بگیرید. چه این کیف هایی که گوشی توش چفت میشه، چه محافظ ژله ای
-جواب دادم
-برید یکی از مغازه ها سیم رو بدید ،پانچ میکنند
-نیازی به شارژ اولیه نداره. سعی کنید به 5درصد رسید شارژ کنید همیشه
-بک آپ از رام ؟ چه نیازی دارید؟
-تنظیمی نیاز نیست که . هیچ مشکلی نداره
-دانلود رام و فلش کردن از طریق ادین
-خیلی زیاده . خیلی خیلی زیاده
-اون رو توی کلوپش بپرسید
این چیزایی که پرسیدید . بنز هم میتونید باهاش بخرید:دی
سلام
واقعاْ iOS نرم افزار بیشتری براش پیدا میشه؟ یعنی نسبته به آندروید؟ باور کردنش سخته.
نرم افزار های کاربردی درست حسابی بله ، ولی اندروید نرم افزار های درب و داغون درپیت خیلی زیادی هم داره. :دینقل قول:
در نهایت مساله ای نیست که اندروید خیلی کم بیاره ، اصلا حس کمبود نخواهید کرد.
سلام
بین galaxy r و galaxy s advance کدم پیشنهاد میکنین . اصلا تفاوتشون چقدره و تو چیاس خیلی فرق دارن
برام کمبود پول هست به نظرتون کدوم از این 2 تا را بگیرم میدونم s بهتره ولی اگه تفاوتشون زیاد نیست چرا 100 تومن بیشتر پول بدم
من اگر جای شما بودم هیچکدوم رو نمیگرفتم.نقل قول:
xperia p
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزی دور گالکسی R یه خط قرمز بکش سخت افزار قدیمی داره و تگرا 2 عملکرد خیلی خوبی نداره و ادنروید 4 هم معلوم نیست واسش بیاد
ادونس گزینه خیلی مناسبی هست ولی بازم اندروید 4 رو هوا هست و فعلا سامسونگ حرفی نزده که واسش اندروید 4 میاد یا نه
ولی به قول این دوستمون اکسپریا پی گزینه خیلی مناسبی هست فقط حافظه داخلی 16 گیگ داره و قابلیت افزایش نداره اگه مهم واستون حافظه هست ادونس در غیر این صورت پی راستی قابلیت OTG هم ساپورت می کنه و میشه بهش فلش وصل کرد
:20: منم بازی!!!
میخوام تا وسطای شهریور یه گوشی بگیرم (میخوان واسم بگیرن- تولدمه):42:
کلا بین اکسپریا و گلکسی موندم، یکی میگه گلکسی شصتا دلیل میاره که من هیچ کدومو سردرنمیارم، اونیکی میگه نه اکسپریا باز یه سری دلیل میاره که باز من سردرنمیارم!!!
رنج قیمت 500تومنه، حالا 50بالا و پایین عیب نداره، ولی بالاغیرتاً نیاید بگید 200 بزار روش اینو بگیر، 93.500 بزار روش اونو بگیر... میخوام پُره پُرِش با نصب فارسی وبرنامه و... زیر 600دربیاد...
خوب، حالا انتظاراتم از گوشی:
صفحه ش متوسط باشه، نه خیلییییییی بزرگ، نه کوچیک، دورو بر 4 فکر کنم خوب باشه،
دیگه اینکه دوربین خوبی داشته باشه، ب
اطری هم نمیگم عااالی،ولی قابل تحمل باشه دیگه، مجبور نشم هی باخودم شارژر اینور و اونور ببرم،
با وای فای مشکل نداشته باشه
دوربین دوم داشته باشه که یه موقع اپراتور سوم اومد نشینم غصه بخورم
فقط یکی دوتا نکته که لطفا حتما بهش توجه کنید: اکسپریا ها رو میگن باطریش درنمیاد... یه فروشنده اینو بزرگترین ایراد میدونست و میگفت کلا بیخیال اکسپریا شو، یکی دیگه میگفت اصلااااااا مشکلی نیست...! خوب تکلیف من چیه بالاخره؟
دیگه اینکه میخوام حتما رمش دربیاد! خوب پس فردا یه ایرادی پیدا کرد خواستم بدم بیرون نمیتونم همه ی اطلاعات شخصیمو دودستی بدم به کسی که! واسه همین اینایی که فقط رم داخلی دارنو دوس ندارم
نکته ی دیگه اینکه من از Ace2 خوشم اومده بود، بیشتر بخاطر اینکه تو این رنج قیمت تنها دوهسته ای بود که به دلم نشست، اما اینور و اونور خوندم و یه مغازه دار هم بهم گفت که بااینکه دوهسته ایه ولی ضعیفه! گلکسی دبلیو از اون قویتره!
هدفم از اینکه میخواستم برم دنبال دو هسته ای هم این بود که تا چندییییییییییین سال آینده نمیخوام گوشی بخرم،میخواستم یه گوشیه تکمیل بگیرم، اما از اونجایی که خیلی هم اهل بازیهای خفن و سنگین نیستم، به نظر شما تک هسته ای کارمو راه میندازه که دیگه الکی یه فاکتور دوهسته ای بودن رو هم اضافه نکنم؟
ببخشید دیگه خیلی حرف زدم، فقط لطفا علما یه جوری باهم توافق کنید و یه جواب نهایی به من بدید که باز رفتم بخرم سرم گول نمالن...
مرسیییی:10:
سلام، همون Ace2 بهترین گزینهاست نمایشگر عالی LED-backlit PLS، پردازنده خوب، در ضمن اون فروشنده هم چرند گفته! پردازنده Ace2 به خاطر پردازنده گرافیکی عالی Mali-400MP از W که پردازنده گرافیکی ضعیف Adreno 205 داره (یعنی همون گرافیکی که تو گوشیهای قدیمیای مثل HTC Desire HD استفاده شده) فرکانس پردازنده زیاد مهم نیست هر چند Ace2 در اصل اندازه یک تکهستهای 1.6 گیگاهرتزی قویه (2هستهای 800 که میشه همون 1600 در حالت تکهستهای) در حالی که دبلیو 1.4 گیگاهرتز هست از اون هم بگذریم مهم پردازنده گرافیکیه که Ace2 تو رنج قیمتش کمنظیره. Sony Xperia U هم خوبه ولی به همون دلایلی که گفتی (باتری ضعیف و ...) و بهعلاوه حافظه کم زیاد توصیه نمیشه پس بهترین گزینه همون Ace2 هست.نقل قول:
Ace 2 بهترین گزینس ، ضمنا تحت هیچ شرایطی موافقت برای نصب برنامه و فعال سازی و توهمات و ... نکنین ، اینا ابزار های نوینی برای چاپیدن من و شماست. :) :دی
شما wi8150 o,fi
lg optimus black p970
من خودم lg رو پیشنهاد میدم حدودا 500
همون طوری که دوستان گفتن به هیچ وجه پول این برنامه هارو ندین
این lg خودش همه چیزش فارسیه در ضمن تو کار معمولی هم من معمولا اگه مدتی که استفاده ای از بلوتوث و وای فای ندارم اونا رو خاموش کنم 2 روزی می بره
نقل قول:پردازنده گرافیکی MALI 400MP1 که روی ACE2 هست، پردازنده گرافیکی قویی نیست! یک پردازنده میان رده هست!(با پردازنده S2, S3 , NOTE فرق داره)نقل قول:
ولی هر چی باشه از Samsung Galaxy W I8150 قویتر هست.
تو این رنج قیمت خرید گوشی تک هسته ای کار جالبی نیست! حالا حدود 14 15 ماه هست که گوشی های 2 هسته ای وارد بازار شدند! و بیشتر از 5 6 ماه هم هست که چهار هسته ها اومدن! دیگه تک هسته ای ها مال زمان ماموتا هستند:27:
دوست عزیز هدف ما در این فروم ضایع کردن دیگران نیست! من خودم فرق Mali-400 های چهارهستهای به کار رفته شده در Exynos با Mali-400 های تکهستهای و البته با فرکانس کمتر به کار رفتهشده در NovaThor (یعنی همون Ace2 و Xperia U و ...) رو به خوبی میدونم... ناسلامتی 4 تا 5 ساله که گوشیبازیم!! یادش بخیر که زمانی رو مراسم معرفی N96 در کنگره جهانی موبایل 2008 رو در اینترنت انعکاس میدادیم... موندم اون موقع این دوستان به اصطلاح آخرفرومباز کجا بودند....! :31:در ضمن این دوستمون تقاضای مشاوره برای یک گوشی 500 تا 550 هزار رو داده و نه S2 یا Note که هر جفتشون بالای 800 هزار هستن... لطفاً دوستمون رو سردرگم نکنید. همه مون به خوبی میدونیم Mali-400 تکهستهای هم (یعنی همون Ace2) بالاخره هر چه باشد از Adreno 205 (در Galaxy W) خیلی بهتره.نقل قول:
یکی بگه اونایی که گفتم خوبن یا بد
کی ضایع شده؟ شما؟نقل قول:
وقتی شما دارید پردازنده گرافیکی ACE 2 رو "پردازنده گرافیکی عالی" معرفی مکنید، چکار باید بکنم؟ طبیعی هست که باید بگم غلط هست!
ace 2 قویتر از w هست، ولی برتر مطلق نیست! در بعضی موارد w از نظر قدرت پردازش گرافیکی سرتر هست!
همین که فرکانس هسته ها رو جمع کردید، نشان از تخصص شما داره!
درضمن فرکانس MALI400 MP1 که در ناواتور U8500 بکار رفته با فرکانس MALI400 MP4 که در چیپ های Exynos به کار رفته برابر هست ( بنا به اعلام خود ARM هر 2 فرکانس 400Mhz دارند)
و کلام آخر اینکه:
شما 4 5 ساله گوشی باز هستید، من 6 ساله کارشناس Information technology و 2 ساله هم مهندسی تکنولوژِی سیستم های رایانه ای هستم! فکر کنم حرف هام منطقی تر از یک گوشی باز ساده باشه! اینطور نیست؟
سلام
دوستان میخوام در عرض یه ماه (حداقل تا بعد بحران زلزله و پس لرزه های تبریز) یه گوشی بخرم و نمیدونم چی ولی سیستم عامل اندروید خیلی جالبه برام
ولی قبلا یه گوشی سامسونگ گالاکسی جیو خریدیم که کلا افتضاحه و با این که انواع سایوژنهارو روش امتحان کردم نتیجه مطلوبی از سرعت اتصالش به وایرلس و جی پی اس(این که کلا وصل نمیشه<یه چند بار شده!>)نگرفتم
و هیچوقت نتونست نیاز منی که با نوکیا ان 73 که خوشدست ترین گوشی هست با اون دوربین عکاسی شفافش رو برآورده کنه.
من حتی گوشی فعلیم نوکیا 5530رو هم حاظر به تعویض با جیو نیستم چون با این که صفحه نمایش بزرگی داره ریزولیشن افتضاحی داره!
و با این توصیفات میخوام راهنماییم کنید که واقعا یه گوشی اندروید بخرم که مث نوکیا بی منت واسه امکانات سطحی با مشتریهاش رفتار کنه و با هذینه اندکی بتونه نیاز من از یه گوشی رو براورده کنه!
(شاید حدود سیصد چارصد تومن بتونم خرجش کنم)
سلام
من يه گوشي مي خوام ، تا 500 تومان ، كه اينارو داشته باشه:
اول اينكه باتريش و انتن دهيش دردسر نشه
با دوام باشه
سرعتش خوب باشه ، و هنگ نكنه ، خيلي كم حوصله ام نسبت به سرعت پايين گوشي يا كامپيوتر.
استفاده پيچيده اي هم ندارم از گوشي:
امكان نگهداري و دسته بندي فايل هاي پي دي اف و نوت و صوتي و تصويري و استفاده راحت از اونها رو داشته باشم.( صفحش كوچيك نباشه)
وبگردي قابل قبولي هم داشته باشه ، طبيعتا واي فاي هم ساپورت كنه.واگه امكانش هست skype.
يه ديكشنري خوب ، نقشه ، ماشين حساب هم روش نصب مي كنم.
ايا با اين قيمت گوشي هست كه به خوبي اندرويد جواب بده روش؟ با سرعت مناسب و بدون هنگ؟ نسخه هاي پايين اندرويد مشكل خاصي ندارن؟
من تا حالا با اندرويد كار نكردم، برام مهمه كه روون و خوش دست باشه ، و نمي خوام خيلي درگير گوشي بشم.
قديم كه اندرويد نبود، من منوهاي نوكيا و اچ تي سي رو بيشتر از سامسونگ و سوني اريكسون مي پسنديدم ، احساس مي كردم روون ترن و خوش دست تر!
اصلا با اين شرايط اندرويد گزينه مناسبيه براي من؟
بهترین انتخاب برای شما Sony Ericsson Xperia ray هست که سرعت پردازش 1 گیگاهرتزی رو هم داره به علاوه امکانات مناسب و ظاهر خوب قیمتش هم حدود 380 هزار هست. البته اگه بتونید کمی بودجهتون رو افزایش بدید میتونید Sony Xperia U بگیرید با قیمتی حدود 450 هزار که پردازنده دوهستهای هم داره ولی مشکل بزرگ Xperia U اینه که حافظه داخلی 8 گیگ (که 6 گیگش قابل استفادهاس) داره و مموری کارت هم نمیخوره! ولی Xperia ray مموری کارت هم میخوره. این دو گوشی که گفتم رزولیشن بالای صفحه (854x480 پیکسل) رو دارند و آپدیت اندروید 4 هم براشون اومده (برای Xperia ray اومده و برای U هم بزودی میآد)نقل قول:
شما اگر بتونید 40 تا 50 تومن بودجهتون رو افزایش بدید میتونید سامسونگ Galaxy Ace2 بگیرید که پردازنده دوهستهای هم داره و تمام چیزهایی رو که گفتید هم داره صفحه نمایشش هم با کیفیت از نوع PLS (نوعی پنل IPS) هست (آپدیت اندروید 4 هم قراره براش بیاد) اما گزینه دیگری هم هست و اون هم Sony Xperia U هست که پردازنده دوهستهای هم داره و آپدیت اندروید 4 هم بزودی براش میآد اما مشکل بزرگی که Xperia U داره اینه که حافظه داخلی 8 گیگ (6 گیگ قابل استفاده) داره و مموری کارت نمیخوره، قیمت Xperia U حدود 450 - 460 هزاره اگه 6 گیگ حافظه براتون کافیه یکی از بهترین گزینه هاست اما اگر کافی نیست با کمی افزایش بودجه میتونید Ace2 سامسونگ رو بگیرید که صفحهاش هم کمی بزرگتره و مموری کارت هم میخوره.نقل قول:
خیلیییییی ممنون دوستای خوبم :11:نقل قول:
خوب به سلامتی علما به توافق رسیدند که من چی باید بگیرم بالاخره؟
آخرش این ایس2 خوبه یا بده؟ :41:
یه جواب درست درمون بدین من برم به زندگیم برسم، خدا از برادری کمتون نکنه:40:
راستی دوتا سوال!
1- ایس2 همون ایس پلاسه یا باهم فرق دارن؟؟؟
2- گوشی گرون شده؟؟؟ یکی از آشناها که تو کار گوشیه گفت ایس پلاس 650 تومن!
دو هفته پیش که ایس2 رو علاالدین قیمت کردم گفتن 540!
بعد یه سوال دیگه از دوستانی که گفتن پول به برنامه نده، من که کلا با برنامه هایی که اینا میریزن حال نمیکنم، خودم میرم چیزایی که دوست دارم رو دانلود میکنم، اما مشکل فارسی کردنشه، چون میخوام حتما قابلیت تایپ فارسی رو داشته باشم.
یک دنیااااااا تشکر از جواباتون
1- ایس پلاس وجود خارجی نداره :دی ، اس پلاس هست که اون هم بسیار ضعیف تر از ایس 2 هست.نقل قول:
2- یه مقدار ، ولی ایس 2 هنوز همون حدودای 550ــه.
در رابطه با فارسی هم خیالتون راحت باشه ، بعد از خرید اگه مشکلی بود همینجا مطرح کنین دوستان راهنمایی میکنن.
موفق باشید.
مچچچکرم Par3a عزیز
پس به نظر شما همون ایس2 بگیرم؟ این قیمتی که دادین با گارانیته؟ نرم طبقه های بالا یدونه بدون گارانتی بگیرم ولی مدل بهتر؟
پس فقط گوشی رو بگیرم و سلامتشو چک کنم، بعد بیام اینجا خودم فارسی بریزم روش؟ اینکه میگن خودمون با نمیدونم چی چی (فکر کنم میگن باکس،یا فلش و...) فارسی روش میریزیم حرفه ای، بهش توجه نکنم و بدوبدو بیام بیرون از مغازه؟؟؟ :20:
قیمت بدون گارانتیه ، کلا پول برای گارانتی ندید تحت هیچ شرایطی.نقل قول:
توصیه میکنم برای خرید هم برید طبقه 5 و 6 علاالدین ، اونا خودشون اون قضیه های نمیدونم چی چی رو ندارن کلا. :دی قبل از باز کردن هم با طرف هماهنگ کنین که هیچ گونه پول اضافه تری از خود گوشی نمیدین که اینا سابقه دعوا درست کردن تو این موارد و دارن. :دی
موفق باشید.
بله همون ایس2 عالی هست (نسبت به قیمتش)، گوشی رو هم به نظر من بدون گارانتی (البته از یک جای مطمئن) بگیرید بهتره چون در ایران شرکتهای ضمانتکننده آنچنان پاسخگو نیستند و نمیارزه پول بیشتر برای گارانتیای که کاراییای نداره بدید.نقل قول:
سلام.
دوستانی که LG Optimus Black P970 را دارند، ازش راضی هستند؟
من یه mini pro داشتم که یکم لغی داشت و بی کیفیت بود و یه چندتا خط و خش و یه ترکم داشت. دیروز دادمش رفت (219 تومان، خوبه؟)
دنبال یه گوشی بزرگ و باکیفیت هستم. قیمت LG Optimus Black P970 تا قبل گرونی تابستانه حدود 410 تا 420 بود. نظرتون چیه یکم صبر کنیم ببینیم ارزون میشه؟ (صبر عیوب!)
ساخت کره هست، نه؟
یه 3D زده بود این LG من وقتی دیدمش عاشق LG شدم. خلیی باکیفیت بود. تمیز و خوش قیافه!
در هر صورت من از این گوشی خوشم اومده. حتی حاضر بیام تهران بخرمش (توی شهر ما از اینا خیلی کم هست و خیلی گرون!) ولی از اینترنت خرید نمی کنم. در حال حاضر کسی قیمت این گوشی را در علائدین (اصولاً تهران) داره؟ (پایین ترین قیمت - نمیدونم طبقه بالا، یا پایینش باید رفت)
سلام بچه ها
من بین nexus و xperia s موندم کدومو بگیرم. میشه یه خورده راهنمایی کنید؟
سلام
دوستان تو رنج قیمت 800 یا900 تومن چی پیشنهاد میدید که زود در پیت نشه و تا 3 یا 4 سال آپدیت بشه؟؟
galaxy SII چطوره ؟؟ مشکلی نداره
به نظرتون چی بخرم که پشیمون نشم؟؟؟
با تشکر:20: