آقا دمت گرم همه رو اد کردم.hosein آن بود باهاش دو دست pvp زدیم چه حالی داد.دو دست هم بردیم.
Printable View
آقا دمت گرم همه رو اد کردم.hosein آن بود باهاش دو دست pvp زدیم چه حالی داد.دو دست هم بردیم.
ایول خوب این هست
74mpire
sylvanasqueen
tyrael26
Emlak
Khofe
ChoChlOve IR
MASTER FROM IRAN
perfect WK IR
seedkhatar
Yojix
Farvahar
xForthx
mOrY0098
mehdi monji
Mehdi saeed
MehrdadRexxar
بازم هست میزارم
...
ها ... اد کردین من :20:نقل قول:
ایدی منم azaramir تو east هستم لول 21
یوزرتون تون چی بود منم اد کن من شب تو بازی میخوابم :31: احمد میدونه :31:نقل قول:
وااااااااا دو ساعت تو بازی باهم حرف زدیم تازه میگی یوزرت چی بود؟نقل قول:
یوزرتون تون چی بود منم اد کن من شب تو بازی میخوابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احمد میدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hadius هستم دیگه.
اهان پس شما بودی .............نگفتی یوزر اینجایی اخه :sq_3: من اون موقع با سه نفر چت میکردم ... :دینقل قول:
وااااااااا دو ساعت تو بازی باهم حرف زدیم تازه میگی یوزرت چی بود؟
hadius هستم دیگه.
امشب که نشد فردا با هم چند دست میریم ............
راستی یه یوزر هست میخواستم اضافه کنم ولی واقعا......... روم نمیشه بزار اسمش ......... بزارم ؟! :sq_24:
دوستان من تو lolking میخوام این جدید contest کنم نمیشه اینه میده چه مرگش ؟!
None of your verified summoners meet the contest requirements. Please make sure at least one of your verified summoners has met the requirements in the rules below.
درود..........
gj riot
قرار HUD تغییر بکنه و سیستم ایتم ............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در عکس یک ایتم مشاهده میشه به نام Crystalline_Flask
ایتم مثل پوزیبل خون مانا ولی این هر دو میده با هم
Consumes a charge to restore 100 health and 40 mana over 10 seconds.
-------------------
یه چیز برام عجیب بعد اپدیت موقع لودینگ اون قاب که دور چمپ هست یا یوزر هست تغییر میکنه که تقریبا سطح بازیکن این ربطی Hord داره ؟!
اقا این چه وضعشه ؟ همین الان ارم بلی می کنم 10 دقیقه گزشته مرده 70 % کامل شده :|
الان سه روزه این قابه ذهن من رو مختلف کرده :دی چی هست اون کسی میدونه؟نقل قول:
من واقعا سر در نمیارم چی جریان بعضی امتیازات کمتر از من دارن مقدار وین مقدار hord حتی rank ولی قاب برجسته تر ؟!!!!!!! من وضعیت خوبی دارم ولی رو حالت کلاسیک ؟!
جریان چی ؟!
خوب اینطور که به نظر میاد تو جستجو دیدم به این شکل :
اون برچست بالا که قرمز زرد ... برای Hord ...
و اون بردرها مربوط به رانک که به این شکل
Bronze (<= 1100 in solo, or <= 1200 in team): no trim.
Silver (<= 1450 in solo, or <= 1400 in team): silver trim.
Gold (<= 1800 in solo, or <= 1600 in team): golden trim.
Platinum (<= 2150 in solo, or <= 1800 in team): turquoise trim.
Diamond (> 2150 in solo, or > 1800 in team): light blue trim with diamonds in the upper corners.
کسی نمیدونه چطوری میشه قاپتو ارتقاع داد ؟
بچه ها تو east پینگ بهتره یا west
من اونجا شعر ننوشتم ............ توضیح دادم .......نقل قول:
کسی نمیدونه چطوری میشه قاپتو ارتقاع داد ؟
کلایت هر دو یکی این من قبلا گفتم دیتا یا فایل که میگیرد یکی فقط در هر دو اکانت ایجاد کنید برید تست کنید تمام ....نقل قول:
بچه ها تو east پینگ بهتره یا west
زیر پیش دبستانی حرف بزن من بفهممنقل قول:
کلایت هر دو یکی این من قبلا گفتم دیتا یا فایل که میگیرد یکی فقط در هر دو اکانت ایجاد کنید برید تست کنید تمام ....
ای کاش لطفا هم قبل جملت میذاشتی خیلی بهتر میشد نه؟نقل قول:
شما هر دوتا سرور ثبت نام کن تست کن ببین کدوم بهتره همونجا برو
ببخشید حواسم نبود معلومه که بهتر میشدنقل قول:
ای کاش لطفا هم قبل جملت میذاشتی خیلی بهتر میشد نه؟
ممنون بخاطر اینکه به من تازه کار فهموندی
نه رفیق جسارت نباشه ولی اینطوری که شما گفتی انگار دستوری بودهنقل قول:
یکمی بد جلوه داده شد ولی خب :دی
لطفا میشه یه نفر برای من ثبت نام کنه تو WEST؟
اخه هربار میخوام ثبت نام کنم FAILD میشه ارورشم نمیگه
خوب یک یوزرنیم و ایمیل بده که واست ثبت نام کنیم . بده من خودم ثبت نام میکنم واست اگه باز نمیشه .نقل قول:
من همین امروز یه اکانت دیگه ساختم . میخوام توش فقط ساپورت بازی کنم . اسمش رو گذاشتم PeinHealer . باحاله نه ؟:sq_22:
ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوزر ReZalone
این ایمیل و یورز رو چک کردم با همون ایمیل همونی اکانت ساخته شده ... یا امشب یکی ساخته یا ساخته شده تو نمی دونی!
-----
یه مدت نبودم ولی از فردا یه سری میزنم ...
کسی می خواد چیزی یاد بگیره ، بازی کنه هستم.
EUNE : Hunters Hunter:sq_20:
-----
Trinty بیا ببینم چی یاد گرفتی این همه تو فروم حرف می زنی :sq_22:
سلام لطفن بهم کمک کن در این بازی shaiyaبخدا دیونه شدم تو رو خدا کمک کن بزار درستش کن من دیونه این سبک بازیا هستم حداقل اینهمه زحمت کشیدم درست بشه اینم یاهو ادد کن لطفن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس آپدیتش کی میاد اینایی که لول کینگ نوشته؟
سلام اکانت من توی westاین هست خواستید اد کنید
اکانت:ReZalone
من از شماها خیلی نوب ترم ببخشید دیگه:sq_13:
سلام.امروز برام یه پیغام اومد تو بازی که نمیدونم چی چی لول 1 شدم به خاطر leave کردن تو بازی.حالا ممکنه بن بشم؟برای چند روز بن میکنن به خاطر afk بودن؟
اولین بار فکر کنم فقط 24 ساعت این حدود باشه تا پنجمی یا بیشتر برسه دیگه 1 هفته یا ماه میرسه ..........نقل قول:
سلام.امروز برام یه پیغام اومد تو بازی که نمیدونم چی چی لول 1 شدم به خاطر leave کردن تو بازی.حالا ممکنه بن بشم؟برای چند روز بن میکنن به خاطر afk بودن؟
سپهر چش شده :(((((
سپهر نباشه من میمیرما :(((((
سپهر تورو خدا زود بیا :sq_3:
یه مدتی اگه حس بشه داری اکثر بازی ها رو لیو میدی یا dc میشی یا afk میشی خود بازی یه سیستم اتومات داره (leaveBuster) که هر بار بهت یک لول توی لیو کردن اضافه میکنه . مثلا یه جورایی میشه مجرم سابقه دار :sq_25:نقل قول:
بعد هر چی لولت بره بالاتر مدت زمانی که نمیتونی بازی کنی یا همون بن شدنت بیشتر میشه . اگه برای یه مدتی بشه عین ادم بازی کرد و لیو ندی اون لولت پایین میاد . من تا لول سه رفتم تا حالا و باز برگشتم به لول صفر .
من از بس به این خارجی ها ی فیدر فوش دادم ریوت امیل زد که برام پرونده درست کردنو از این حرفا چت بازی هایی که فوش داده بودم هم اونجا بود :31:.اخطار داده بودن خلاصه هرچی هانر هم داشم گرفتن ازم :sq_10:
از این به بعد هرکی رو میبینم فید میده میگم gj :sq_11:
wukong عجب چیزیه خیلی حال میده بازی باهاش مخصوصا Ult فکر کنم همین ult رو کل بازی تاثیر میذاره!
دوستانی که سال پیش بودن سال نو چه برنامه ای داشتن ؟! به نظرتون امسال چه خبر ؟ احمد تو باید بدونی ؟ یا شهریار؟ دیگه گونده های EAST :31:
سال پیش 520 تا RP دادن با چند تا اسکین Limited Time :sq_8:
دو سال پیش هم فقط 520 تا RP دادن :sq_22:
می خوای سال قبلشم بگم :دی
دمش گرم همون اولی امسال بدن فوق العادس، On sale چی؟ یعنی باندل چمپ یا.... ران پیچ ...نقل قول:
سال پیش 520 تا RP دادن با چند تا اسکین Limited Time
دو سال پیش هم فقط 520 تا RP دادن
می خوای سال قبلشم بگم
دوستان شما هم با چیز پی ان بازی میکنید ؟ چون من بدون اون Dly دارم ...
( اگه آره و راضی هستید ازش لینک خریدش رو هم برای من پیغام خصوصی کنید .
من به این نتیجه رسیدم که هیچ به طرف نگی بهتره .نقل قول:
چون اولا ممکنه گزارشت کنن عوضی ها و از یه طرف ممکنه یارو خوب ناوارد باشه که kill میده . وقتی تو هم بری روی اعصابش بدتر kill میده . خودت وقتی هنوز نوب بودی یادت رفته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اون لینکش خرابه که گذاشتین اگر اره بگین من کل نکنم از یه جا دیگه دانلود کنم لطفن یعنی اینجا همه ایرانیا شبیه همن یکدومتون مرد نیستین کمک کنین؟ یه اصیل مثله ما باشه با این ابهتو قدرت که داریم باز به همه کمک میکنیم بگیرینم ادد کنین کمکم کنین دیگه تو همین بازیایدی یباهو هم میدم 5دقیقه که بیشتر نمیشه انقدر دارین اینجوری میکنین اوناییم که میبیننو نمیان یه یزی هست که نمیش اینجا گفت ولی لطفن ادد کنین parmidapapi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا !!! اسپم نکن دوست عزیز!!!نقل قول:
هرکی خواست کمک میکنه هر کی نخواست کمک نمیکنه!!!
زوری که نیست!
اخه مشکله من بازی نورمال نیست .نورمال که مهم نیست اصلا .اما رفتم رنک یاره akali ورداشته رفته mid بعد دقیقه 15 بازی state رو میبینم زده akali 0/16 باورت میشه؟؟؟؟؟0/16 خوب الان چی باید بگه به این ادم ..والا من lvl 5 هم بودم اینطوری فید نمیدادم. چه برسه به رنک.نقل قول:
shaiya که به این تاپیک مربوط نیستش اینجا پست میدید اخه:sq_8:نقل قول:
محتوای مخفی: shaiya!
===================================
من گذاشتم اپدیت شه با ایرانسل client حداقل اپدیت جدیدش رو ببینم .همه چی برا درسته فقط صفحه لوگین که باید یه عکسی چیزی باشه مثل اینکه فایلش خراب دانلود شده.اگر پچ بعدی بیاد به نظرتون درست میشه یا باید repair کنم بعدا؟مثل اینکه champion بعدی support هستش خیلی خبر خوبیه!:sq_15:
مردن تا یه ساپورت اضافه کردن!!! خودمونو جررررر دادیم تو پیجشون آقا ساپورتم بیارین بجای Jungler
ultش خیللللللللللی باحالیه این Nami .... حتما ببینین :دی
راستی TF رو خریدم عجب چمپ خوبیه خوشم اومد
راستی Ctrl + 3 بزنین Gangnam Style میرقصه :دی