امیدوارم مشکلت حل بشهنقل قول:
http:// a n d - r o i d . i r /Forum/thread175783.html
اسپیسارو پاک کن
Printable View
امیدوارم مشکلت حل بشهنقل قول:
http:// a n d - r o i d . i r /Forum/thread175783.html
اسپیسارو پاک کن
همون مارکت اصلی اندروید هست، منتها تو کشور ما بعضی آیتم ها رو نمیاره طبق معمول. شما یه مارکت داخلی مثل بازار یا ایران اپس نصب کنید کارتون راه میفتهنقل قول:
سلام دوستان من دو روزه که الجی جی 3 خریدم /بعد از شارز اولیه که وقتی به 10 در صد رسید 8 ساعت به شارز زدم , تا الان دو بار شارزش کردم و هر دوبار گوشی روی 20 در صد شارز باطری و یک بار هم روی 15 در صد شارز باطری خاموش شد و روشن هم نمیشد و باید به شارز میزدم/یعنی شارز که به 20 یا 15 در صد میرسه گوشی خاموش میشه و باید بزنم به شارز/خواهش میکنم بگین مشکلش چیه/ممنون
برا چی هشت ساعت به شارژ زدی؟؟نقل قول:
این شارژ اولیه برای گوشی های 30 سال پیش بود عزیز من
نه گوشی فوق العاده G3
اینها نسل جدید باتری رو دارند و نیازی به شارژ اولیه هشت ساعته ندارند
اصلا شما نباید بذاری اینها شارژشون از 20 درصد کم شه
از اون طرف هم وقتی شارژ شد باید از باتری درش بیاری
نباید زیاد تو شارژ بمونه
چون به باتری اسیب میزنه
ممنونم دوست عزیز آخه بازار خیلی کامل نیست مثلا بازی های سنگینو من داخلش پیدا نکردمنقل قول:
یعنی تنها راه موجود نصب برنامه های کرک هستش؟ بعد اگه تنها راه همینه پس دیگه نمیشه با اونها انلاین بازی کرد و آپدیت های برنامه ها و ... میپرهدرسته؟
چرا، میشه اوریجینال هم نصب کرد، منتها باید مارکت رو گول بزنی که نفهمه از ایرانی.نقل قول:
مثلا استفاده از قند شکن، یا استفاده از market unlocker که البته دومی نیاز به روت بودن گوشی داره
بازم ممنونم خب فکر میکنم با این همه الافی برم سمت برنامه های کرک بهتر باشه :D فقط سوالی که مطرحه اینه که برای ریختن برنامه های کرک که نیاز به کار خاصی مثل روت کردن گوشی نیست یا هست؟نقل قول:
نه نیازی نیست که روت باشی... برای بعضی برنامه که که خیلی سریش باشن و لایسنس از گوگل پلی چک می کنن ممکنه نیاز باشه.. ولی.99% لازم نیست
سلام
بچه ها برادر من یک گوشی هواوی y511 داره که الان چند روزی هست یک پیغام میاد که گوشی 10 ثانیه بعد خاموش میشه و بعد خاموش میشه و باید کلید پاور رو نگه داشت تا بوت بشه.
سلامنقل قول:
لطفا پیغام رو بنویسید.
راستش فروشنده گفت/من گوشی های قبلیمو هم 8 ساعت واسه شارز اولیه انجام میدادم ولی همچین مشکلی پیش نیومده بود/قبل از این جی تری هم ایفون 5c داشتم واسه اونم طبق گفته ی فروشنده همین کارو کردم ولی مشکلی پیش نیومد/حالا به نظرت گوشی خراب شده باید چکار کنم/البته هنوز بار سوم شارزش نرسیده باید ببینم این دفعه هم روی 20 در صد خاموش میشه/یک سوال دیگه اینکه من روزی 7 تا 8 ساعت با اینترنتش کار میکنم و با این شرایط حدودا یک روز شارز نگه میداره میخواستم ببینم طبیعیه؟ یک دنیا ممنونم که سریع جواب میدی
حالا لازمه ببرم نمایندگی /چون گارانتی داره/گوشی رو هم از خود نمایندگی الجی خریدم/ممنون
دوست عزیز شارژ اولیه هیچ مفهومی نداره برای باتری های جدید، ولی اینطوری هم نیست که اگر این کار رو انجام بدی، چیزی خراب میشه.
اینکه 20% شارژ نشون میده و خاموش میشه یکم عجیبه.
شما یکی دو روز دیگه کار کن، شاید بخاطر نو بودن باتری باشه!
مصرف یک روز هم با استفاده شما خوبه.. جی3 باتری خوبی داره البته سخت افزارش هم مصرف بالایی داره.
فعلا از اسمارتفون ها بیش از یه روز نباید انتظار داشت.
باشه چشم/واقعا نمیدونم با چه زبونی تشکر کنم/یک دنیا ممنون
مرسی:n16:نقل قول:
سلام
لطفا پیغام رو بنویسید.
اقا متن فقط همین بود : "گوشی شما تا 10 ثانیه دیگر خاموش میشود" یک گزینه تایید داشته و یکی رد کردن.
حالا مساله اینجاست که این پیغام اکثرا زمانی میاد که گوشی رو کار نمیکند (استند بای هست) چون برادرم که میره سراغ گوشیش تا قفلش رو بزنه که کار میبینه که خاموشه و باید گوشی رو روشن کنه.
تنظیماتی چیزی بهم نریخته ؟
سلام . باتریش درمیاد ؟ شاید باتریش رو عوض کرده اند و یه باتری قلابی روش باشه . درضمن اینجا اگر گوشی بخرین از نمایندگی , تا 3 روز حق دارین عوضش کنین اگر مشکل داشته باشه . شاید ایران هم همینجوری باشهنقل قول:
این گوشی هنوز به صورت عمده وارد کشور نشده و لوازم جانبی آن کم است چطور به این سرعت باتری تقلبی آن جایگرین شده ؟ دلیلی نداشت این دوست ما گوشی را 8 ساعت به شارژ بزند...نقل قول:
دوستان نگید توروخدا منم میترسم :n02:
منم که جی3 رو اولین یا دومین شارژش بود که خوابم برده بود و گوشی نزدیک 7 ساعت تو شارژ مونده بود البته مشکلاتی که دوستمون گفت برای گوشی من پیش نیومد و تاحالا شارژش تا کمتر از 10 درصد هم رسیده ولی خب خاموش نشده
بچه ها ریست فکتوری چه جوریه ؟ برای هر مدل گوشی متفاوته ؟ بعدش برنامه ها و دیتاهای بکاپ گرفته شده برمیگردند ؟
:n16:
با سلام/برنامه وایبر وقتی میخوام عضو بشم برام کد رو اس ام اس نمیکنه و صوتی هم نمیفرسته؟علتش چیه؟و سوال دوم اینکه وقتی در وایبر برای یک شمارع تلفن یک کد فرستاده میشه اون کد همیشه مال اون شمارست/چون من در وایبر عضو بودم چند روز بعد نرم افزار وایبرو پاک کردم و دوباره ریختم و الان برام کد نمیفرسته و متاسفانه کد قبلیمو که وارد کرده بودم یادم نیست/باید چکار کنم/ممنون
سلام و عرض ادب
یه desire s هست که با فشردن کلید پاور و ولوم - به حالت بوت نمیره ....
رامش مشکل پیدا کرده و گوشی بعد از روشن شدن و نشون دادن لوگوhtc صفحش مشکی میشه ....
ممنون میشم راهنمایی کنید .
من هم مشکل شما رو داشتم فکر کنم 6 بار کد رو دادم تا بار اخر تماس تلفنی برقرار کرد و 4 رقم رو خواند.اس ام اس که اصلا جدیدا نمیفرسته.نقل قول:
با سلام/برنامه وایبر وقتی میخوام عضو بشم برام کد رو اس ام اس نمیکنه و صوتی هم نمیفرسته؟علتش چیه؟و سوال دوم اینکه وقتی در وایبر برای یک شمارع تلفن یک کد فرستاده میشه اون کد همیشه مال اون شمارست/چون من در وایبر عضو بودم چند روز بعد نرم افزار وایبرو پاک کردم و دوباره ریختم و الان برام کد نمیفرسته و متاسفانه کد قبلیمو که وارد کرده بودم یادم نیست/باید چکار کنم/ممنون
بچه ها اگر تو کار روت و ریست فکتوری هستید ما رو هم راهنمایی بفرمایید:
نقل قول:
بچه ها ریست فکتوری چه جوریه ؟ برای هر مدل گوشی متفاوته ؟ بعدش برنامه ها و دیتاهای بکاپ گرفته شده برمیگردند ؟
:n16:
سلام من sony sp دارم
جدیدا و قتی میخام زوم کنم
وقتی دو تا انگشتمو با هم رو صفحه میکشم که زوم بشه از 10 بار 5 بارش کار نمیکنه
یعنی زوم نمیکنه و میکشه به یه سمته دیگه
مشکلش از کجاست ؟
آیا واسه صفحش مشکلی پیش اومده؟؟؟؟
فقط تو دوربین اینجوریه؟ یا مثلا عکس هم زوم می کنی همین میشه؟نقل قول:
شاید از برچسب هم باشه...برچسب داری؟
از تنظیمات گوشی وارد تهیه نسخه پشتیبان و بازیابی بشونقل قول:
و از اونجا بازگشت به تنظیمات کارخانه رو بزن
یا اینکه گوشی رو خاموش کن و دکمه پاور و زیاد کردن صدا
یا دکمه پاور و کم کردن صدا
رو بگیر تا وارد منوی ریکاوری بشی
یا اینکه وارد فست بوت بشی و از اونجا گزینه ریکاوری رو انتخاب کنی
بعد از منوی ریکاوری وارد قسمت وایپ بشی
و بعد wipe data/reset factory رو انتخاب کنی و همه چی رو پاک کنی
حاجی توی بازی و عکس دیدن هم اینجوری میشهنقل قول:
در اصل موقع بازی کردن منو کلافه کرده
برچسب هم دارم ولی برچسبمو خودم چسبوندم خیلی خوب چسبیده
کسی راه حلی بلد نیست ؟؟؟؟؟؟:n28:نقل قول:
من دوتا کار به نظرم میاد.نقل قول:
اول اینکه برچسب رو جدا کن کامل...ببین خوب میشه؟
اگه نشد فکتوری ریست کن
اگر بازم نشد دیگه لابد مشکل سخت افزاریه
سلام/الان چند روزه وایبر رمزو برام میخونه ولی رمزو وارد که میکنم قبول نمیکنه/علتش چیه؟
سلام خوهشا یکی جواب بده
من وقتی گوشیمو با کابل به رایانه وصل میکنم درایو رو شناسایی نمیکنه بعد یک پنجره باز میشه MTB DEVICE نصب نشده یا پیدا نمیشه
همش میگه MTB
مشکل از کجاست ؟!!
اینکه رو دو گوشی یا یه خط در یک روز بیش از سه بار جایگزین شماره کردید.دقیقت 24 ساعت کارش نگیرید.درست میشه 24 ساعت .حتما فولدر وایبرو از حافظه حذف کنید و دوباره نصب کنید وایبرو بعد 24 ساعت.نقل قول:
سلامنقل قول:
اول مدل گوشی تون ذکر کنید و دوم اینکه تز تنظیمات usb گزینه های متفاوت رو چک کنید و یک دفعه هم در حالت usb debug تست کنید .از اتصال کابل و درگاه مطمئن بشید
چند تا سئوال مبتدی داشتم :
1. چطور برنامهایی را که در گوشی نصب شده حذف کنیم؟
2. من فایل apk یک برنامه را در پوشه دانلود گوشیام دارم (با کامپیوتر دانلود کردم و با رم دیدر روی کارت حافظه گوشی ریختهام) اما نمیتوانم به آن پوشه دسترسی پیدا کنم تا بتوانم آنرا برای دیگری بلوتوث کنم! چطور این کار را کنم؟
برای گوشی HTC
سلام
چطوری میشه فایل های دیتا دارو توی گوشی های آندرویدی رخت؟
uuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppp
1. Setting --> App Managerنقل قول:
دنبال این گزینه باید بگردین گوشی بنده سامسونگ هست ممکنه تو HTC یه تغییرات ظاهری باشه ولی با کمی گشتن تو تنظیمات همین گزینرو پیدا میکنین و از اونجا میتونین برنامه هاتونو پاک کنین
روش دیگه هم استفاده از گوشی منیجر های اندروید هست که میتونین رو کامپیوتر نصب کنین و با اتصال گوشی به کامپیوتر از طریق کامپیوتر اقدام به نصب و حذف برنامه کنین برنامه SnapPea هست برنامه زیاده
2. شما بهتره برا راحتی یه فایل منیجر رو گوشیتون داشته باشین من بتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو معرفی میکنم با فایل منیجر فابریک گوشی نمیتونین برنامه هارو ارسال کنین
یا از این برنامه برای ارسال برنامه و فایل استفاده کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته برای استفاده از این نرم افزار باید این برنامه روی هردو گوشی که تبادل بینشون میخواد انجام بشه نصب داشته باشن
شما باید فایل نرم افزار و دیتای نرم افزار رو دانلود کنیننقل قول:
باید توجه کنین اصلا اون برنامه دیتاش قرار داده شده یا نه!؟
galaxy grand 2
سلام خسته نباشید
گوشی من Xperia Spـه،اط طریق Update Center خودِ گوشی میخواستم آندرویدشو آپدیت کنم به 4.3 (آخرین آپدیتی که اومده واسش) بعد 400مگابایت رو دانلود کردم گوشیم خاموش و روشن و شد و یک نوار پر شد و بعد گوشی دوباره روشن شد،داخل تسک مسنجر نوشت کهcould't inestall ، به نظرتون مشکل از کجاس؟
من خودم 2 تا احتمال میدم
اول اینکه گوشیم روت شده ، چون این آپدیت سنتر اصله با گوشی روت شدم مشکل داشته
دوم اینکه وسطای دانلود روی 9 گیر کرد،من چندبار کنسل زدم ولی کنسلش کارنمیکرد،دیگه گوشیو خاموش روشن کردم دیدم دانلود شده 18 دیگه گذاشتم ادامش بره
دوست عزیز شما فقط تو حالت استوک کامل می تونید از آپدیتOTA استفاده کنید. روت کردید نمیشه
شما یه ریست فکتور بکن و آپدیت رو از سر بگیرنقل قول:
قبل از ریست کردن پشتیبان گیری از اطلاعات فراموش نشه!