نقل قول:
نه داداش گرفتم ازش
اول مشکل نداشت وقتی باهاش از پی سی سویت با کامپیوتر رفتم اینترنت بعد دیگه نشد!
دیروز ریستش کردم ولی بازم درست نشد!
در مورد جکش هم مطمئنم البته هندسدفری پخش میکنه دکمه هاش کار نمیکنه!
Printable View
نقل قول:
نه داداش گرفتم ازش
اول مشکل نداشت وقتی باهاش از پی سی سویت با کامپیوتر رفتم اینترنت بعد دیگه نشد!
دیروز ریستش کردم ولی بازم درست نشد!
در مورد جکش هم مطمئنم البته هندسدفری پخش میکنه دکمه هاش کار نمیکنه!
منم همین مشکل رو با هدفونش داشتم.نقل قول:
هندفریش رو خودش کار نمیکنه!(در حالی که هندفری گوشی n95 روش کار میکنه مال خودشم رو n95!)
در ضمن اگه ممکنه کلید سه دکمه ریستش رو لطف کنید بگید چیه؟!
محکم فشار بده تا جا بیفته. یه صدایی میده وقتی جا میفته فکر میکنی شکست!
اگر یک روزی هنگ کرد یا نیاز داشتی ریست کنی گوشی رو کلید Power رو از بالا 12 ثانیه نگه دار تا حالت درآدورن باطری و گذاشتن مجددش انجام بشه.
هندسفری ت اصلیه ؟نقل قول:
چون من زیاد دیدم این مشکلو
باید گووشی و هندسفری همدیگه رو دیتکت کنن که بشه باهاش کار کرد :46:
به نظرم سامسنگ گوگل نکسوس از این خیلی سرتر است
معمولا یه کمرا فون ( ان 8 ) رو با یه اسمارت فون مقایسه نمی کنند !نقل قول:
دوست عزیز N8 خودش گوشی هوشمند تمام عیار ولی با سیستم عامل سیمبیان. فقط بخاطر سنسور و لنز حرفه ای و بزرگی که در اون استفاده شده لقب کمرافون بهش داده شدهم و به این معنی نیست که در اسمارت فون بودنش تردیدیه.نقل قول:
از چه لحاظ؟؟نقل قول:
نمایشگر؟؟ بله. چون بزرگتره با رزولوشن بیشتر.
سیستم عامل؟؟ شاید. چون ویندوز موبایل و اندروید و iOS هم ضعفها و دردسرهایی دارند که سیمبیان نداره. نمیشه نظر قطعی داد.
امکانات؟؟ خیر. نسکوس فعلاً باید بره بوق بزنه:
[HTML]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3069&idPhone2=3252[/HTML]
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
من بقدری با N8 و سیمبیان 3 روی اون و امکانات چشمگیرش راحتم که ابداً سراغ اندروید و..... نمیرم. مشکلی که در گوشی های نوکیا داریم فعلاً تحریم بودن و به تبع اون کار نکردن بعضی کامپوننتهای گوشی هستش که برای اونها هم جایگزینهای بهتر و راه حل های ساده ای وجود داره.:46:
به هر حال بیشتر ان 8 یه کمرا فون هست تا اسمارت فون . حتی اگه به عنوان یه اسمارت فون هم در نظر بگیریمش نمی تونیم با گوشی های آندروید مقایسش کنیم !نقل قول:
اسمارت فون باید ساپورت بشه اما نوکیا اونقدر ها ان 8 رو ساپورت نمی کنه و از سیمبین یه Os فرعی در گوشیاش استفاده میکنه !
دوشتان نمیدونید اسن سیمبین آنا کی میاد تا N8 خودمون رو آپگرید کنیم ؟
نقل قول:
از کجا بفهمم اصله؟ در ضمن از نظر کیفیت پخش واقعا عالیه ولی دکمه هاش کار نمیکنه!
این اینترنتش اذیتم میکنه از وقتی به کامپیوتر وصل کردم رفتم باهاش اینترنت دیگه نمیره یه بارم ریستش کردم ولی نشد!
نقل قول:بعیده از اصل بودن هندزفری باشهنقل قول:
من هم اول که گوشیم رو گرفته بودم همین مشکل رو داشت یعنی دکمه هاش کار نمیکردن و مرتبا سیستم فرمان صوتی فعال میشد و دو نفر دیگه رو هم دیدم که وقتی گوشی رو گرفته بودن همین مشکل رو داشتن
ولی مشکل بعد از یه مدت خود به خود از بین میره (البته از درست جا نرفتن جک هم میتونه باشه)
شما یه مدت بدون کلید استفاده کنین بعدش کم کم درست میشه :31:
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان
این اینترنتش درست نمیشه
اول میرفت ولی وقتی باهاش از کامپیوتر رفتم اینترنت دیگه نرفت!
یه بارم ریست سه دکمه کردم بازم نشد!
همش میگه ادرس وب را بررسی کنید!:41:
سلام
نمیدونم این سوال باید اینجا مطرح بشه یا نه
ولی مخواستم بپرسم که چطور میتونم از gps موبایلم برای دیدن نقشه ها و خیابونا استفاده کنم
منظورم مسیریابی وغیره هستش
آخه وقتی تو نقشه ها میرم فقط مختصات رو بهم میده و از نقشه وجاده ها و خیابونا خبری نیست
چیکار کنم ؟ چیزی باید دانلود کنم؟
لطفا راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم
نقل قول:
سلام دوست عزیز
آقا شما باید نقشه های گوشیو دانلود کنی
آخرین ورژن نرم افزارشم دانلود کنی
بعد با نرم افزار کار کنی
منم یدونه میخوام:19:
قیمتش الان 505 با گارانتی نوکیا هستش
سلام
فکر کنم به زودی آنا با زبان فارسی میاد!
الان یدونه اومده ولی برای چین هست! البته زبونه انگلیسی هم داره !
من فلش کردم فریم ور خوبیه! سرعتش خیلی خوبه!
سلامنقل قول:
مرسی دوست عزیز
ولی میتونی بیشتر راهنماییم کنی که از کجا وچه جوری وچه چیزی رو باید دانلود کنم؟
اگه راهنماییم کنی ممنون میشم
میشه یه خورده از تغییرات آپدیت جدید برامون بگی :46:نقل قول:
سرعت تو اکثر جاها بالاتر رفته! یجورایی حس میکنی لمس گوشی مخصوصا جاهایی که اسکرول میکنی نرمتر رو روونتر شده!نقل قول:
لمس تویه قسمت مسیجینگ تو حالت کیبورد پهن بهتر شده!
تم گوشی و آیکوناش عوض شده!
تویه دوربین یه چنتا آیکن خوض شده!
سرعت باز کردن منو بالاتر رفته!
تعویض هوم اسکرین ها نرم تر شده!
باز کردن گالری کمی سریعتر شده و همچنین اسکرول توش نرمتر شده!
وب بروزر تغییر کرده و خیلیس بهتر شده!
و...
نقل قول:
سلامنقل قول:
این مشکل اینترنتش با فلش کردن حل میشه؟
اصلا این فلش کردن چطوریه؟
چطوری اپدیت میکنن؟
اینترنت پر سرعت میخواد؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید!:46:
مشکل اینترنت؟ ماله من هیچ وقت نداشته!
اما در کل ممکنه با با فلش به فریم ور جدید برطرف بشه!
بله اینترنت پرسرعت میخواد!
فقط خود فریم ور چیزی حدود 160 مگابایت هست!
میتونین از برنامه پیشفرض استفاده کنین که همه شهرهای ایران رو نداره باید نقشه ها رو دانلود کنین(Nokia mapsنقل قول:
و میتونین از نرم افزار های جانبی مثل گارمین استفاده کنین (که البته راه اندازیش یه ذره دردسر داره ولی بعدش دیگه راحت میشین)
برای اطلاعات بیشتر میتونین برین اینجا
و برای garminکد:http://www.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=327
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=71617
wowنقل قول:
چه تغییرات شگرفی تو قسمت دوربین ایجاد شده:27:
پس بهبود نرم افزار دوربین ، فوکوس دستی فیلمبرداری و بهبود سیستم زوم چی شد؟؟؟
تا جایی که من یادمه گفته شده بود بعد از آنا یه فایله نصبی میاد داخل softwear آپدیت که هنو نیومده!نقل قول:
پس بهبود نرم افزار دوربین ، فوکوس دستی فیلمبرداری و بهبود سیستم زوم چی شد؟؟؟
راستی اینی هم که من زدم احتمالا با ورژنی که میاد برای ما فرق داره! این یه فریمور خاص برایه یه منطقه! مثله همون ورژن 22
که برای سی7 هم اومده بود اما اون rm متفاوت داشت:46:
سلام
گوشی وی پی ان داخلی هم داره؟؟ چجوری میشه بدون ف ی ل تر از اینترنت وایرلسش استفاده کرد؟
آقا من چند تا سوال دارم
من اول میخواستم سونی اریکسون x10 بگیرم، ولی الان که n8 داره افت قیمت میکنه، تقریبا پشیمون شدم
ببینید با خصوصیاتی که من میخوام n8 بهترین گزینه برا منه؟
1- دوربین عالی(اول عکاسی و بعد فیلم برداری) مهمترین گزینه
2- صفحه نمایش بزرگ و باکیفیت، امکانات خوب و راحتی استفاده
3- نرم افزار بدرد بخور و زیاد (البته تو این قضیه فکر کنم x10 بهتره)
4- صدای خوب
یه چند تا سوال متفرقه هم دارم
آیا تا اواخر تابستون بازم n8 افت قیمت خواهد داشت؟ مثلا برسه به 400؟
symbian ^3 نسبت به s60 v5 پیشرفت های خوبی داره یا نا امید کنندس؟
با توجه به وجود آندروید روی x10 و توقعات من، آیا symbian ^3 جوابگوی نیازهام هست؟
آیا n8 قابل -- هست؟
من راستش قبلا 6220c داشتم، در حد خودش دوربین و صدای خوبی داره، ولی از سیستم عاملش که s60 v3 هست خسته شدم
منتظر پاسختون هستم
ان 8 از نظر دوربین بهترینه (البته در بین گوشی هایی که به ایران وارد میشن) و فیلمبرداری خیلی خوبی هم داره و تنها نقطه ضعفش فوکوس فیلمبرداری هستنقل قول:
صفحه نمایش هم کیفیت خوبی داره و از نظر تاچ هم خیلی روون هست و از نظر صدا هم از خیلی از گوشی ها بهتره و حداکثر صدای پخش موزیک حدود 80 دسیبل هست
در مورد قیمت هم احتمالا از 450 پایینتر نمیاد (ولی خب هرچیزی ممکنه:46:)
^3 از خیلی جنبه ها پیشرفت کرده اما نمیتونین ازش انتظار آندروید رو داشته باشین و هر نرم افزاری که براش میاد،6 ماه قبل برای آندروید آمده:31:
بازم اگه دوسان نظری دارن ممنون میشم بدن
گفته های جناب BBNHFAK تایید میشه.نقل قول:
البته حدود 1 ماه و خورده ای دیگه سیستم عامل آنا از سیمبیان 3 منتشر میشه برای این گوشی که یک سری از مشکلات رو برطرف کرده.
نقل قول:
کسی کمکی نمیتونه بگنه؟؟؟
خیر.وی پی ....ان داخلی نداره.....نقل قول:
اما واسه عبور از فـی ل ترینگ می تونید از اپرا مینی استتفاده کنید.
تا اونجا که یادمه اپرا مینی فنت فارسی ساپورت نمی کرد، تئ ورژن های جدیدش درست شده؟؟نقل قول:
میشه لینک دانلودش بدید
ممنون
بچه ها من یه مشکلی دارم قبل از اینکه گوشیمو ریست کنم نقشه ها رو با ovi map خیلی عالی دیده می شد ولی الان سیاه نشون می ده نمی دونم مشکلش چیه هم دیگه نمی توندارم
یه مشکلی دیگه وارد اینترنت بشم هر صفحه ای که باز می کنم پیغام page not found میده ولی با کامپیوتر راحت وارد میشم
در ضمن اپرا مین هم واسه من کار نمی کنه
سلام من گوشی n8دارم ولی جای که من زنگی میکنم داخل اتاق انتن ضعیف است نمدانم چه باید کنم میشه راهنمایم کنید یا د ر تنظیمات خود گوشی یا برنامه برای تقویت آنتن معرفی کنید ممنون میشم باتشکر تروخدا زوتر اگه میشه برام ایمیل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی n8 میشه symbian anna ریخت؟ چجوری؟
نقل قول:
سلام...
به زودی ریلیز میشه و برای n8 هم میاد:20:
در پناه حق
بروبچز بهتون بر نخوره !!!
ولی جالبه برام من هر چی نقد گوشی نوکیا خوندم مال وقتی که این مدل گوشی داشت می اومد یا اوایل اومدنش همش n8 رو در حد تیم ملی آرژانتین تو سال 86 معرفی کرده بودن !!!
اما بچه های اینجا رو که میبینم هر کی میاد یه ناله ای گوشی داره. من دقیقا متوجه نمیشم تا این حد اشکال برای یه گوشی زیاد نیست ؟
من چند وقتیه که دارم مطالعه میکنم تایپیک های گوشی رو الان مثلا برای ویواز میان بحث میکنن تم رو چجور عوض کنیم وی پی ان چطور بگیریم
اما اینجا توی بیس سی صفحه ی اخیرش اکثرا اومدن گفتن باطری ضعیفه؛ آنتن نمیده؛ هندزفری وصل نمیشه ؛ زیر نویس نمیخونه ؛دوربین چشم نواز نیست و ....
کلا این گوشی برخلاف تمام مدلای دیگه عجیب مشکل سخت افزاری داره
الان هر چی نقد هم در مورد این گوشی میخونم واقعا بدو بیراه میگن بهش .
ولی خب من به خاطر usb خاصی که داره و هم چنین دوربین فوق العادش عجیب پا گیرش شدم . میخوام بخرمش .خوبیش اینه که برای من برنامه خور بودن گوشی زیاد مهم نیست.به هیچ وجه هم اهل بازی با گوشی نیستم خدارو شکر .
بزرگترین ایرادش از نظر من صفحه نمایش و رزولوشن کمشه نسبت به هم ریشاش !!!
حالا بحث من اینه 1 ماه پیش قیمتش بود 520 تومن .الان تقریبا 470 تومن هم گیر میاد.
قیمتش با کله داره میاد پایین.دیگه عملا روزانه داره افت پیدا میکنه . به نظرتون تا 420 می رسه یک ماه دیگه ؟
بعد خبر ندارین ماه رمضون گوشی ها افت قیمت پیدا میکنه یا نه ؟
آها یه مورد دیگه اینکه من گوشی رو بخرم بعد میشه سیمبینشو آنا کرد یا نه باید صبر کنم خود symbian anna بیاد روی گوشی ؟کار منه تغییر سیمبیان یا دنگ و فنگ خاص خودشو داره تغییر سیستم عامل ؟
این سیمبین Anna چی هست؟ چه تفاوتهایی با ورژن قبلیش داره؟نقل قول:
هسته همون S^3 هست ولی با پوسته و رابط کاربری یک مقدار ویرایش شده!! البته شخصً از قیافه ی ایکونهاش خوشم نمیاد. امکانات جزئی هم بهش اضافه شده. یه ذره سرعت اجرای دستورات و رابط لمسی هم بهبود پیدا کرده.نقل قول:
به احتمال زیادی با آپدیت جدیدی که برای S^3 در راهه اون جزئی امکانات و تغییرات به خود S^3 اضافه شه و نیازی به رفتن بطرف آنا نداشته باشی. توی عکس زیر تفاوت ایکونها را میتونی در دو تا N8 ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نحول و حوش 7 الی 8 ماهه این گوشی رو خریدم. تنها مشکلی که باهاش داشتم این بود که همون اوائل در اثر ناشی گری خودم کاسپر9 را از یه سایت فله ای ریختم رو گوشی و دچار ریست دائم کردمش و بردم Nokia Care تا فلشش کنند. در حالیکه کاسپر9 Ovi Store که نصب کردم هیچ مشکلی نداشت جز نبودن کرک واسش!!نقل قول:
مشکل دیگه ای نداشتم. توقعاتم هم از یه گوشی معقوله نه نامعقول. آخه بعضیها گوشی خریدن انتظار دارن مثل pc یا لپتاپ بتونن همه جور بازی روش بریزن و همه جور برنامه های عجیب غریب هم براش پیدا کنن. یه بخشیش توقعات الکیه. متأسفانه بعضیها همینجوری نق میزنن. مثلاً یه آقایی بی توجهی کرده گوشیشو انداخته توی اب و نمیدونسته سریع باید گوشی را خاموش کنه. حالا که گوشیش به مشکل خورده هی توی این فروم و موبایلستان میاد به نوکیا و N8 فحش میده!!! مقایسه با اندروید و گالاکسی هم باعث شده یه عده هی بیان غر بزنن که اندروید فلان امکانات رو داره چرا S3 نداره. خبر ندارن که همون اندروید چقدر اذیتها و پیچیدگیها در جای خودش داره یا همون گالاکسیS2 چقدر صدای صاحبانش رو دراورده چه از لحاظ کیفیت ساخت و چه حرارت در حد بخاری برقی!!!
آقا توقع از گوشی باید معقول و بجا باشه و با شناخت کامل از انتظاراتی که از گوشی دارین باید برین خرید. مثل اینکه یه کسی میخواد بار زیاد جابجا کنه بره سوپر اسپرت بنز SLR بخره!!! خودش مقصره باید همون اول میرفت وانت یا کامیون(شایدم درشکه!!!) همون اول میخرید نه یه سوپراسپرت!!
نقل قول:نقل قول:
حرفت درسته ولی خب از حق هم نگذریم که در تالار های دیگه هم ممکنه اچ تی سی یکی بره تو آب !!! همین ان ایت بیشترین تلفات رو داره. باز نسبت بگیریم از همه چی میبینیم غر های ان ایت بالاتر از حد نرماله . در واقع ضمن تایید بحثات و حرفات بازم نظرم اینه که اینجا ایراد بیشتر میبینیم .
حالا این بحثو کردی من یه نکته ی خیلی جالبی رو بگم در حیرتم از بچه ها به خدا. بچه های اینجا نه حالا بهشون بر میخوره !!دوستای خودمو مثال میزنم
یه سری ببو گلابی هایی هستن که معیار با کیفیت بودن عکس رو دیدن از تو گوشی میدونن !!!طرف از یه اچ تی سی عکس گرفته تو گوشی عکس خیلی خوشکل نشون میده میگه پنج این عین دوازده نوکیائه !!!! دیروز یکی بم داشت همینو میگفت. گفتم چطور فهمیدی میگه عکسو تو گوشی دیدم !!!!!
به خدا بعضی از افرادو میبینم که اطلاعاتی میدن که آدم شاخ در میاره. طرف میاد میگه عکس توی گوشی خیلی زنده بود !!!!! اصلا نمیدونه همین زنده بودن عکس یعنی دستکاری کردن توی تنیمات اصلی دوربین و همین یعنی گند زدن به کیفیت عکس و تخدیش جزئیات و واقعیت در عکس
از اینا مثلا یک عده باکلاس تر اونایی هستن که میگن ما تو کامپیوتر عکسو باز کردیم خوب بود !!!!
این حرفا جوکه. ما خودمون تو خونمون یه دوربین 2 داریم یه دوربین 3 یه دوربین 5 . شغل منم طوریه که با دو تا دوربین 14 و 12 دیجیتالی کار کردم .
حتی کار توی فتوشاپ هم به نظر من برای میزان کیفیت عکسی که دوربین میگیره کافی نیست .
دوربین دوی من عکسا رو یه جوری میگرفت که پنج کم می آوورد . یعنی تو کامپیوتر هم باز ایرادات فهم کیفیت داریم
تا عکسه پرینت نشه ؛ اونم در قطع بزرگ هیچ چی نیمتونیم اظهار نظر کنیم در مورد کیفیت.
من توی این صفحات فقط یه دوستمون رو دیدم که در مورد کیفیت دوربین ان ایت بحث درست و حسابی کرد . بقیه ی بچه ها همین جوری فله ای یه نظری دادن
توی پرینت یه عکس اونم در قطع های a3 و بالاتر تازه میفهیم دوربین چقده کار کرد داره و کجا می لنگه. در مورد پیکسل پیکسلش میتونیم نظر بدیم
یا راه ساده تر اینه که عکس رو با پینت باز کنیم و پیکسل هاشو دقیق نگاه کنیم .
طرف میاد شکمی میگه این عکس رو تو شب گرفتم نیگا چقده خوب شده !!!!!برای من در تمام طول عمرم دو سه بار پیش اومده که بخوام تو تاریکی شب عکس بگیرم فقط !!!! حساب کنید با این اطلاعات میایم نظر یک نفر رو عوض میکنیم
ضمن اینکه اصلا مگا پیکسل هم ملاک نیست تازه. خودش یک جوک بزرگیه که به خورد ما دادن
بدتراز همه ی اینا اینه که بعضی از دوستان ملاک عکس خوب ان ایت یا مثلا ساتیو عکسیه که تو سایت رسمی خود گوشی گذاشته هستش !!!!
طرف هزار تا عکس میگیره پنج تای خوبشو سوا میکنه میذاره تو سایت. ما که بناید گل اینا رو بخوریم
حالا فیلم برداری که یه داستان دیگه ای داره. من با چند تا دوربین فیلم گرفتم. یه گوشی 3.2 سامسونگ بود که توی تبدیل خراب نشد. اکثر گوشی ها و دوربینای دیجیتال وقتی فیلمشونو میخوای تبدیل کنی به cd یا dvd یا dvix تازه می فهمید چه کلاهی سرتون رفته .
علی ای حال میخوام بگم بیشتر بچه ها در مورد نرم افزار و سخت افزار گوشی خیلی مطلع هستن و استادی هستن برای خودشون . منتها در تشخیص دوربین من یکی دو سه نفرو کار درست دیدیم. اما در همین مورد اظهار نظر بیشتر از هر چیز دیگه ای بوده !!!!
نوشتی ان ایت!!! تعجب کردم! بار اول بود دیدم کسی اینجوری تلفظ کرد البته بعد از اون آقای فروشنده:46: که گوشی رو ازش خریدم! میگم شما مثلاً ویندوز 98 رو هم ویندوز ناینتی ایت تلفظ میکنی؟؟:31:
دیگه عدد رو که میشه فارسی خوند که!
به هر حال....
ببین عزیزم من خودم با پاناسونیک FZ38 که تا همین اواخر بهترین سوپرزوم SLR Like بازار بود مدت زیادیه دارم کار میکنم و بیشتر هم raw میگیرم تا توی فوتوشاپ روی اون کار کنم.... با اطمینان بشما میگم در کارایی دوربین ان هشت نباید اصلاً شک کرد. صرف رزولوشن حسگر یا بقول شما مگاپیکسل رو هم میدونیم که ارزشمند بودن دوربین رو نمیتونه ثابت کنه. ولی در N8 ما با حسگر بزرگ, عدسی بسیار با کیفیت و بزرگ و در کنارش رزولوشن بالا طرفیم نه اینکه پیسکلهای زیادی رو در یک فضای کوچک جا داده باشند(عیب بقیه ی گوشیهای 12MP).نقل قول:
ضمن اینکه اصلا مگا پیکسل هم ملاک نیست تازه. خودش یک جوک بزرگیه که به خورد ما دادن
بحث دوربین رو در اینجا فعلاً مطرح نکردم چون به اندازه ی کافی بحثهای فنی زیادی توی موبایلستان داشتیم و دیگه حالش نیست اینجا هم ادامه بدم.