Transfer Rate:مقدار اطلاعاتی که در واحد زمان(ثانیه ) منتقل می شود!:27:نقل قول:
Printable View
Transfer Rate:مقدار اطلاعاتی که در واحد زمان(ثانیه ) منتقل می شود!:27:نقل قول:
من نمی دونم چرا این طوری می کنن . مثل اینکه برا اصفهانیا خوب شده ولی برا بقیه نه . اگه یکیشون می یومد توضیح می داد که چی شده خیلی خوب می شد . من سرویسم زیر مجموعه ی اصفهانه . و چند روزیه شبها خیلی خوب شده . مخصوصا با تورنت هایی که از سرورهای خصوصی می گیرم سرعت دانلودم خیلی عالیه به شبی 2 گیگ هم رسیده . می تونید خودتون چند تایی فایل از هوربل سابز بگیرید تست بزنید . تو دانشگاه دو مگ هم دانلود می داد . البته پینگم اونقدر پایینه که دیگه نمی تونم دوتا بازی کنم . اما من برای بیشتر کارام غیر از بازی سرعت زیاد احتیاج ندارم . قطعی هم دیگه هیچی ندارم . سرعت دانلود روزانه فقط دور و برساعت 6 بعد از ظهر از دیل آپ هم کمتر می شه . دل شما هم آب همین دیشب آینه ی 2 رودانلود کردم دارم می بینم . البته تا قبل 1 آبان از روز و شب هر دو راضی بودم .
راستی خدا وکیلی از هر کی که می گیرید از مخابرات نگیرید . اگه اینترنت بیفته دست دولت فاتحه ی نت خوندس .
خوب اینو از کجا باید بفهمم؟؟ :31:نقل قول:
نقل قول:کد:www.speedtest.net
تو یک پسر عقده دانلود هستی منم اصفهانم اما این طور که میگی نیست.سرعت در روز 60 در شب 2کیلو بایت.نقل قول:
خوب ... من همیشه واسه تست سرعت اینجا میرم.نقل قول:
ولی چیزی به اسم Transfer Rate نمیبینم ...؟
منظور که اون ستارها نیست ؟؟؟؟
دوستان قمی الان کدوم isp رو پیشنهاد می کنید؟ من داره اکانتم تموم میشه موندم برم سراغ کدوم یکی
من 2 تا چیز برام خیلی مهمه
یکی دانلود شبانه که حداقل شبی 1 گیگ بگیره و اون یکی هم پینگ 200 الی 300 چون برای انلاین بازی کردن لازم دارم
در ضمن من منطقه توحید هستم
اگه فقط بخوای دانلود کنی پارس آنلاین.نقل قول:
ولی پینگش خیلی بالاست. در بهترین حالت حدود 500 میشه.
یعنی برای بازی آنلاین همون صبانت بهتره.
آقا راهی نیست برای خانگی بالاتر از 128 گرفت ؟
آسیا تک کسی تست نکرده؟نقل قول:
اگه فقط بخوای دانلود کنی پارس آنلاین.
ولی پینگش خیلی بالاست. در بهترین حالت حدود 500 میشه.
یعنی برای بازی آنلاین همون صبانت بهتره. __________________
راه که زیاده.ولی به درد نمیخوره.چون تو صبی 128 هیچ تفوتی با بالاترش نداره حتی 1%نقل قول:
میتونی از یکی کارت دانشجوییشو بگیری کپیشو بفرستی واسشون.
صبا نت چرا ترافیک اضافی نمیده؟؟
کل سایتشونو گشتم همچین چیزی ننوشته!
از من چند شب پیش 2گیگ گرفت اما از اون شب تا حالا کمتر از 200 مگ دانلود میکنه میخواد جبران کنه.:31:
منظور اون آقا از ترسنفر ریت همین سرعتت بوده دیگه!
منظورم این بود!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
هنوز سرعت شبانه افتضاحه ؟
واقعا كسي يه جاي درست و حسابي پيدا نكرده ؟!!!!!!
بچه های قمی کسی آسیا تک رو امتحان کرده؟
هم پینگش برای بازی هم دانلود شبانش
صبانت سرعت شبانش چطوره؟سرویس 128
سلام
من سرویس 128 صبانت دارم چند ساله راضیم ولی یه مدت هستش که وقتی تلفن خونه زنگ میخره اینترنت قطع میشه ولی چراغ adsl روشنه و با قطع کردن تلفن دوباره اینترنت وصل میشه....
کسی میدونه مشکل از کجاست...!!!؟
بین 20 تا 30 متغیرهنقل قول:
بچه ها من دیگه واسه سارژ این ماه میخوام سرعت 1 mb رو به 128 تغییر بدم.چی کار باید بکنم؟؟
سلام
کسی میدونه صبانت شبانه Log میگیره از ترافیکی که دانلود میشه و.... یا نه ؟!
برای من هم چند وقت پیش این مشکل پیش اومده بود.نقل قول:
مشکل از Splitter بود . عوضش کردم درست شد.
البته اینترنت من در ظاهر وصل بود ولی کار نمیکرد (وقطی تلفن زنگ میخورد) . باید ارتباطو قطع میکردم و دوباره وصل میشدم.
اسپلیتر رو عوض کردم فرقی نمی کنه ....نقل قول:
امکان داره از سیم کشی ساختمون باشه...!!؟
چند ماه پیش یه دسکاری تو سیم کشی تلفن ساخمون انجام شده.
بگید از مخابرات port رو بررسی کنن حل میشه ...نقل قول:
سلام
من يه سوال داشتم
من 3 ماهه 9 گيگ گرفته بودم كه تا اخر اين ماه يعني 30 م ابان تموم ميشد ، امروز زودتر رفتم واسه 3 ماه بعدي رو 9 گيگ تمديد كردم و 2 گيگ اضافي هم گرفتم . خونه كه اومدم ديدم 2 گيگ اضافه شده ، فكر كنم اون مسئول گفت هر موقع اين 2 گيگ اضافه شده تموم بشه اون 9 گيگ هم اضافه ميشه . حالا نگراني من اينه كه بعد از 30 ام اين ماه اين 2 گيگ باطل بشه و 9 گيگ بياد جاش .
حالا سوالم ازتون اينه كه ايا هر موقع اين 2 گيگ تموم شه اون 9 گيگ اضافه ميشه يا نه بعد از پايان اين ماه و شروع دوره 3 ماهه هر چي از قبل داشتم باطل ميشه و اون 9 گيگ مياد جاش ؟
ممنون ميشم جواب بديد
یکی از دوستانم بهش لقب آفریقا تک رو داده بود.بهترین پینگ رو توی قم صبانت داره.نقل قول:
من توی گرنا با پینگ 70 بازی می کردم.
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
توی شارژ مجدد اصلا سرعت بالای 128 نداره!شاید اگه بری توی قسمت شارژ مجدد خود سایت بشه سرعتشو کم کنی!البته احتمال میدم.نقل قول:
زباله گستر صبا که امروز کلا قطع شده. اصلا حال نمی کنه سرویس بده.شنیدم می خواد قیمت ها رو هم ببره بالا. دوستانی که تو صف زباله گستر هستن لطفا صف رو رعایت کنن.
كسي جواب منو نميده؟!
دیروز برای من همش ارور یوزر و پس اشتباه داد و اصلا وصل نشد کس دیگه هم این مشکل را داره؟
سلام مسعود خان ( اگر اشتباه گفتم ببخشيد )نقل قول:
من هم همين مشكل رو داشتم
واقعآ لقب زباله گستر كه دوستمون گفتن برازندشه...:2:
سلامنقل قول:
من فکر کردم مشکل از من هست
منم همین مشکل رو داشتم ظهر وصل بودم و از خونه زدم بیرون شب که اومدم دیگه وصل نشد
الان که میبینم شبانه ام هم دانلودی نداشتم
سلام
من هم دیشب از 3تا4فقط 56m دان داشتم فکر کنم ساعت 3:56یا4:10شبانه قطع شد
اقا يكي جواب بده تو رو خدا ، مورد من فوريه !نقل قول:
سلام
من يه سوال داشتم
من 3 ماهه 9 گيگ گرفته بودم كه تا اخر اين ماه يعني 30 م ابان تموم ميشد ، امروز زودتر رفتم واسه 3 ماه بعدي رو 9 گيگ تمديد كردم و 2 گيگ اضافي هم گرفتم . خونه كه اومدم ديدم 2 گيگ اضافه شده ، فكر كنم اون مسئول گفت هر موقع اين 2 گيگ اضافه شده تموم بشه اون 9 گيگ هم اضافه ميشه . حالا نگراني من اينه كه بعد از 30 ام اين ماه اين 2 گيگ باطل بشه و 9 گيگ بياد جاش .
حالا سوالم ازتون اينه كه ايا هر موقع اين 2 گيگ تموم شه اون 9 گيگ اضافه ميشه يا نه بعد از پايان اين ماه و شروع دوره 3 ماهه هر چي از قبل داشتم باطل ميشه و اون 9 گيگ مياد جاش ؟
ممنون ميشم جواب بديد
ميخوام بدونم اگه باطل ميشه بشينم دانلود كنمممممممم
بابا تاریخ شروع استفاده و همچنین تعداد روزهای اکانتت رو نگاه کن.نقل قول:
از هم کمشون کن تعداد روزای باقیمانده به دست میاد.
و من فکر میکنم که (گر نکوبی شیشه غم را به سنگ....:31:)
دور از شوخی فکر میکنم تا پایان اعتبار اکانت فعلیت یعنی تا چند روز دیگه مهلت استفاده از 2 گیگت رو داشته باشی. برای اینکه مطمئن هم بشی میتونی با پشتیبانی تماس بگیری داداشی!
من که جمع کردم رفت
تازه جمع هم نمیکرد با کلی بد بختی و برو و بیا و معطلی بعد 2 هفته جمع شدم
حالا وقتی شارژت تموم میشه شلوار آدمو میکشن رو سرش که اگه تا 24 ساعت شارژ نکنی جمع میشی اما وقتی خودت درخواست میدی میگن چه مشکلی با شرکت داری که میخوای جمع کنی
کلا مرگ بر صبانت
خب اين الان يعني چي ؟ يعني بعد از 30 ام 1.7 گيگ باطل ميشه ؟نقل قول:
چون من براي 3 ماه بعد رو هم 9 گيگ تمديد كردم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست خوبم Ehsan PCbase عزيز
شما اين 1.7 گيگ رو بايد تا 30 ام مصرف كنيد، در غير اينصورت باطل ميشه .
من فكر ميكنم شما وقتي سه ماه تمديد كردين، اون 2 گيگ رو براي سه ماه بعد ميخواستين
اما فروشنده به اين سه ماهه تون اضافه كرده كه بايد به دفتر فروش برين و براشون توضيح بدين
كه اون 2 گيگ رو براي سه ماه آينده ميخواستين ( يعني 11 گيگ ميخواستين )
موفق باشيد:40:
سلام .
دوستان رپیدشیر واستون بالا میاد ؟ واسه من با V.P.N هم نمیاد !
مخلصیم .
البته تا سی ام نیست. با توجه به اینکه مهر 30 روزه تا اول آذر فرصت داری(هرچند یه روز خیلی تفاوت نمیکنه:31:)نقل قول: