به همه استقلالی ها تبریک میگم :40:
پرسپولیسی ها هم امیدوارم زودتر از شوک دبل شدن بیان بیرون! :38:
Printable View
به همه استقلالی ها تبریک میگم :40:
پرسپولیسی ها هم امیدوارم زودتر از شوک دبل شدن بیان بیرون! :38:
اینکه کل بازی یکطرفه قضاوت باشه.نقل قول:
تو هر بازی داور اشتباهاتی داره اینجا هم یه پنالتی نگرفت فوتباله دیگه واسه همه تیمها پیش میاد
اینکه 2 بازی حق پرسپولیس فقط خورده بشه.
اینکه بازیکن استقلال اخراج نشه
اینکه.....
اینکه...
واقعا این اتفاقه؟
پرسپولیس انصافا بهتر بود ! ولی خیلی برد شیرینی بود !
ما که رفتیم استادیوم خستگی به تنمون نموند !
دوستان سلام:
با مقدمه ی تبریک به استقلالی ها بابت تاریخ سازی در شهرآورد تهران :
1- متاسفانه ادبیات نوشتاری برخی دوستان من رو یاد گذشته و تاپیکهای طرفداران پرسپولیس و استقلال انداخت ( خاطراتی که امیدوار بودم تکرار نشه که نشد ، "و نمیخوام هم بگم که تقصیر کی بود که نشد ولی نشد" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2- دایی گویا عهد کرده انواع و اقسام رکوردها (منفی) رو از خودش به جا بگذاره در پرسپولیس ،
+
فروردین لعنتی دایی .
3- در مورد صحنه ی مشکوک پنالتی ؛ در کل نظرم اینه که وقتی تیمی با 4 مهاجم درون زمین قادر به گل زدن نیست مشکل از جاهای دیگه ای باید باشه و تیم باید به قدری خوب باشه که مسائل این چنینی داوری تاثیری در کارش نداشته باشه و داور رو دستاویز توجیه شکست قرار نده .
+
تا کی اوت دستی ؟؟؟ چند بار در طول این 3-4 فصلی که سپهر در پرسپولیس هست تیم از روی پرتاب های بلند به گل رسیده ؟ تا کی اصرار به درب بسته کوبیدن ؟ تا کی ارسالهای بی هدف طولی از نیمه ی زمین به نقطه ی پنالتی ؟
4- شخصا از دبل شدن پرسپولیس چندان مغموم نیستم ، چون معتقدم شهرآورد تهران حالا حالاها بابت سریال 1-1 ها به ما تماشاگران بدهکار هست .
5- به نظر دوستان اگر که بر فرض دایی از کار برکنار بشه گزینه ی مناسب داخلی موجود هست برای هدایت تیم ؟ ( گزینه ی خارجی مناسب که تصور نمیکنم در این مقطع بی کار باشه و در صورت وجود هم به نظرم نمیتونه تاثیری داشته باشه برای ادامه ی لیگ)
با تشکر.
آره تو راس میگی!!نقل قول:
3- در مورد صحنه ی مشکوک پنالتی ؛ در کل نظرم اینه که وقتی تیمی با 4 مهاجم درون زمین قادر به گل زدن نیست مشکل از جاهای دیگه ای باید باشه و تیم باید به قدری خوب باشه که مسائل این چنینی داوری تاثیری در کارش نداشته باشه و داور رو دستاویز توجیه شکست قرار نده .
بازی رفت گل سالم آفساید میشه!!!!
بازی برگشت پنالتی 100% گرفته نمیشه!!!
خب عزیز من همینا نتایج فوتبالو رقم میزنه دیگه..///
خوش باشید:10:
من استقلالی ام:31:
سام علیک ممنوننقل قول:
1....این نشد های شمام داشت منو یاد یه شاعر موج سومی می انداخت که ننداخت...!!!
2.مشکل دایی غرور خیلی زیاد از حدشه...چیزی که قلعه نویی یا امال پروین هم داشتن ولی دائی از بقیه بیشتر داره...و در کل به نظر شخص... خودم زیاد مربی خوبی نمی شه...
3.کاملا موافقم باهات ....البته به نظر خودمم اوصحنه کاملا مشکوک بود
4.البته خوشحالم که مغموم نشدی...ولی من به شخصه خیلی خوشحال شدم....: دی
5.واسه این دو تا تیم مربی نباید خیلی با دانش و این حرفا باشه...کلا یه مربی ای که مدیرتش خوب باشه بهتر جواب میده...با کمک مربیه با دانش....حالا دیگه خودتون پیدا کنید پرتقال فروش رو....!!!
با شوما هم به عنوان یه پرسپولیس با منطق بسی حال نمودیم....موفق باشید
نقل قول:
سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال قضاوت شهرآورد هفتادم بین تیم های پرسپولیس و استقلال را بدون نقص توصیف کرد. تیم فوتبال استقلال چهارشنبه موفق شد در هفتادمین شهرآورد پایتخت مقابل پرسپولیس به برتری یک بر صفر برسد. قضاوت این دیدار بر عهده محسن ترکی بود.حسین عسکری در خصوص قضاوت داور مسابقه اظهار داشت: به نظر من قضاوت ترکی هیچ نقصی نداشت و عملکرد بسیار خوبی را از این داور شاهد بودیم. سرپرست کمیته داوران در خصوص صحنه مشکوک خطای پنالتی محمد محمدی بر روی غلامرضا رضایی افزود: این صحنه از نظر من به هیچ وجه پنالتی نبود
خوشحالم که خیلی منطقی هستی. کاش بقیه هم یه ذره یاد بگیرن : دینقل قول:
دوستان سلام:
با مقدمه ی تبریک به استقلالی ها بابت تاریخ سازی در شهرآورد تهران :
1- متاسفانه ادبیات نوشتاری برخی دوستان من رو یاد گذشته و تاپیکهای طرفداران پرسپولیس و استقلال انداخت ( خاطراتی که امیدوار بودم تکرار نشه که نشد ، "و نمیخوام هم بگم که تقصیر کی بود که نشد ولی نشد" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2- دایی گویا عهد کرده انواع و اقسام رکوردها (منفی) رو از خودش به جا بگذاره در پرسپولیس ،
+
فروردین لعنتی دایی .
+
تا کی اوت دستی ؟؟؟ چند بار در طول این 3-4 فصلی که سپهر در پرسپولیس هست تیم از روی پرتاب های بلند به گل رسیده ؟ تا کی اصرار به درب بسته کوبیدن ؟ تا کی ارسالهای بی هدف طولی از نیمه ی زمین به نقطه ی پنالتی ؟
4- شخصا از دبل شدن پرسپولیس چندان مغموم نیستم ، چون معتقدم شهرآورد تهران حالا حالاها بابت سریال 1-1 ها به ما تماشاگران بدهکار هست .
5- به نظر دوستان اگر که بر فرض دایی از کار برکنار بشه گزینه ی مناسب داخلی موجود هست برای هدایت تیم ؟ ( گزینه ی خارجی مناسب که تصور نمیکنم در این مقطع بی کار باشه و در صورت وجود هم به نظرم نمیتونه تاثیری داشته باشه برای ادامه ی لیگ)
با تشکر.
البته این رسم شده که کلا بعد از باخت در این دربی هر کسی بهونه های مختلفی میاره تا در مقابل طرفدارای تیم رقیب در امان باشه و خلاصه الکی یه چیزی برای گفتن داشته باشه! : دی
اینجوری که شما پیش میری چنذوقت میگی باید تمامم بازی کنان اخراج می شدننقل قول:
دوست عزیز خطاهای امیر آبادی 2 تاشون کارت زدر می گرفت وضع فرق میکرد.
اگر محمدی اخطار میگرفت ....
اگر داور یکطرفه سوت نمی زد !
حرف روی کل بازیه نه یک صحنه.
این که نمیشه در هر بازی حق پرسپولیس در عین وضوح نادیده گرفته بشه.
دوست من رعایت کن چرا همش تیکه میپرونی؟!؟!!؟نقل قول:
خوشحالم که خیلی منطقی هستی. کاش بقیه هم یه ذره یاد بگیرن : دی
البته این رسم شده که کلا بعد از باخت در این دربی هر کسی بهونه های مختلفی میاره تا در مقابل طرفدارای تیم رقیب در امان باشه و خلاصه الکی یه چیزی برای گفتن داشته باشه! : دی
منم مثل شما استقلالیم :31:ولی اصلا از این برد و برد بازی رفت خوشحال نشدم چون حق تیم حریف خورده شد تو هردو بازی .... همونطور که تو پست قبلیم گفتم:
نقل قول:
بازی رفت گل سالم آفساید میشه!!!!
بازی برگشت پنالتی 100% گرفته نمیشه!!!
خب عزیز من همینا نتایج فوتبالو رقم میزنه دیگه..///
من به هیچ وجه از بردای اینجوری استقبال نمیکنم چون ما تو 2تا بازی قبلی با کمک داور بردیم و این واسه من غیر قابل تحمله!!:41:
دوستان عکس زیر رو بیبینید
بدون شرح:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محصص: پرسپوليس بازنده سربلند بود
کارشناس فوتبال کشورمان عملکرد پرسپوليس مقابل استقلال را ستود و اين تيم را بازنده سربلند مقابل حريف آبي پوش خود خواند.
تیم فوتبال پرسپولیس چهارشنبه در هفتادمین شهرآورد پایتخت با نتیجه یک بر صفر مقابل استقلال تن به شکست داد.
مرتضی محصص در ارزیابی خود نسبت به این بازی اظهار داشت: پرسپولیس از نظر من بازی خوبی را انجام داد و حریف آبی پوش خود را تحت فشار قرار داد اما نتوانست از موقعیت های خود به گل دست پیدا کند. با این حال اعتقاد دارم پرسپولیس بازنده ای سربلند بود.
وی افزود: هر دو تیم تاکتیک خوبی در این بازی داشتند البته بعضی مشکلات باید در فوتبال ما حل شود. به عنوان مثال وقتی تیمی صاحب توپ است بازیکنان بسادگی توپ را از دست می دهند که این مشکل باید برطرف شود.
محصص در پایان در خصوص تعویض های مربیان گفت: به نظر من اگر وحید هاشمیان از پرسپولیس زودتر به بازی فراخوانده می شد شاید نتیجه ای غیر از این رقم می خورد ضمن اینکه در تیم استقلال هم سید صالحی می توانست زودتر به زمین بیاید.
varzesh3.ir
این برداشت شمائه و به نظرم این لفظی که به کار می برین خوب نیست ;)نقل قول:
دوست من رعایت کن چرا همش تیکه میپرونی؟!؟!!؟
منم مثل شما استقلالیم :31:ولی اصلا از این برد و برد بازی رفت خوشحال نشدم چون حق تیم حریف خورده شد تو هردو بازی .... همونطور که تو پست قبلیم گفتم:
من به هیچ وجه از بردای اینجوری استقبال نمیکنم چون ما تو 2تا بازی قبلی با کمک داور بردیم و این واسه من غیر قابل تحمله!!
البته اگه فرضا یه نفره تیکه هم انداخته باشه یه استقلالی نباید ناراحت بشه! : دی
بعدشم من کاری ندارم که کی استقلالیه کی نیست اینی که شما میگی هم نظر شخصیتونه و دلیل نمیشه هر کی قبول کنه!....
بارسلونا هم میاد با ناداوری بازی با چلسی یه سال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا میشه باید طرفدارانش به خاطر این ناراضی باشن نه؟! : دی
نه!!نقل قول:
این برداشت شمائه و به نظرم این لفظی که به کار می برین خوب نیست ;)
البته اگه فرضا یه نفره تیکه هم انداخته باشه یه استقلالی نباید ناراحت بشه! : دی
بعدشم من کاری ندارم که کی استقلالیه کی نیست اینی که شما میگی هم نظر شخصیتونه و دلیل نمیشه هر کی قبول کنه!....
بارسلونا هم میاد با ناداوری بازی با چلسی یه سال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا میشه باید طرفدارانش به خاطر این ناراضی باشن نه؟! : دی
من میگم دیگه دوران کل کل و ... تموم شده بیاییم یکم منطقی باشیم بهتر نیست؟؟
پرسپولیس تو 2بازی قبل کاملا حقش خورده شده!!!؟!؟!؟
ما جلوی پرپولیس یه تیم کاملا دست و پا بسته بودیم و من از برد به هیچ وجه خوشحال نیستم//
ای کاش با فوتبال میبردیم پرسپولیس رو نه با داور و شانس و فقط یک حمله!!:2:
شما مطمئنی استقلالی هستی؟ : دینقل قول:
نه!!
من میگم دیگه دوران کل کل و ... تموم شده بیاییم یکم منطقی باشیم بهتر نیست؟؟
پرسپولیس تو 2بازی قبل کاملا حقش خورده شده!!!؟!؟!؟
ما جلوی پرپولیس یه تیم کاملا دست و پا بسته بودیم و من از برد به هیچ وجه خوشحال نیستم//
ای کاش با فوتبال میبردیم پرسپولیس رو نه با داور و شانس و فقط یک حمله!!:2:
کل کل رو تیمی که برده مطمئنا شروع نمی کنه....
تیم دست و پا بسته؟ :18: منظورتون بازی دیگه ای که نیست؟!
پرسپولیس هم توی این دو تا بازی برتری خاصی نداشته و همون طور که دوستمون گفت تیمی که با 4 تا مهاجم نمی تونه کلا گل بزنه بهتره به فکر بر طرف کردن ضعف های خودش باشه تا بهونه های الکی گرفتن!
الانم ظاهرا این پستای شمائه که کل کل رو شروع می کنه....
من عذر میخوام حق با شماست:46:نقل قول:
شما مطمئنی استقلالی هستی؟ : دی
کل کل رو تیمی که برده مطمئنا شروع نمی کنه....
تیم دست و پا بسته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورتون بازی دیگه ای که نیست؟!
پرسپولیس هم توی این دو تا بازی برتری خاصی نداشته و همون طور که دوستمون گفت تیمی که با 4 تا مهاجم نمی تونه کلا گل بزنه بهتره به فکر بر طرف کردن ضعف های خودش باشه تا بهونه های الکی گرفتن!
الانم ظاهرا این پستای شمائه که کل کل رو شروع می کنه....
بریم نود ببینیم تا دیر نشده:31:
ممنون:11:
دوستان پرسپوليسي درسته كه شما بهتر بازي كرديد و موقعيتاي بيشتري داشتيد اما توي فوتبال به تيمي كه بيشتر موقعيت داشته باشه امتياز نميدن اما در مورد داوري به جز اون صحنه مشكوك داوري انصافا سوتهاي داور بازي يه جورايي تحت تاثير جو ورزشگاه و هواداراي پرسپوليس بود كه بعد از گل استقلال به وجود اومده بود و داور داشت به نفع پرسپوليس سوت ميزد...
ضمنا بهتره يكي اين سپهر حيدري رو گير بياره بهش بگه قبل از اين كه دهن گشاتتو رو باز كني و در مورد تيم بزرگي مثل استقلال و بازيكني مثل فرهاد مجيدي اين طوري صحبت كنه بهتره قبل از از اين كه بياد كري بخونه بگه 4 تا 4 تا ميزنيم يه فكري به حال فوتبال بازي كردن خودت بكني.. انگار درس عبرت نميشه واستون يادش رفته بازي رفت رو مازيار زارع هم خيلي از اين حرفا ميزد...
تيمي كه بازيكناش بلد نباشن از 4 قدمي گل بزنن همون بهتر كه ببازن ضمنا اين اولين باختتون نبوده كه داريد خودتون رو ميكشيدو زمين و زمان رو داريد مقصر ميدونيد قبل از اين باختاي بدتر از اين رو هم داشتيد...
در اخر هم بگم امروز ما برديم يه روز شما ميبريد امروز داور واسه شما اشتباه سوت ميزنه فردا واسه ما پس زياد ناراحت نباشيد ما استقلالي ها هم نبايد بيش از حد غرور برمون داره
اصلاتا حالا استقلال پرسپوليس شده با هم بازي كنن ولي داور يه پنالتي نگيره يا اشتباهي بگيره ؟!!
من استقلالي هستم و به نظرم پنالتي هم بود
ولي بازم اي ول استقلال
با اينكه بد بازي كرد ولي بالاخره برد
ببينيم نود چي ميگه :دي
سلام دوستان
من اول بگم كه استقلالي هستم (دوستان ميدونن ... همين وحيد: Vahidgame)
چند تا نكته مي خواستم بگم:
1_ از برد امروز كمي خوشحال شدم
2_ اون خطا پنالتي بود
3_ زياد با هم كل كل نكنيد دوستان ... فوتبال ما ارزش اين رو نداره كه با عث دلخوري همديگه بشيد:.دليل:
فوتبالي كه هيچ نتيجه و هيچ ثمري نداره پس ارزش نداره ...شما ببينيد تو اين فوتبال سالانه ميليارد ها تومن پول خرج ميشه اما همه ميره تو جيب يك سري بازيكن آماتور ! و هيچ سودي براي سرمايه گذار نداره ...
اين فوتبال بايد درش تخته بشه ... يا اگه نميشه اين پول ها ازش حذف بشه ... ثمر اين ليگ چيه؟! جز انتخاب يه تيم ملي؟! پس اين همه پول خرج كردن همه زياديه ...
يكم به اين چند خط فكر كنيد... مطمئنا ديگه با هم بحث نميكنيم ... من كسي بودم كه براي استقلال زار زار گريه ميكردم ... اما اين فوتبال كثيفه ...
موفق باشيد
خداييش هم همينطور بودنقل قول:
در مورد داوري به جز اون صحنه مشكوك داوري انصافا سوتهاي داور بازي يه جورايي تحت تاثير جو ورزشگاه و هواداراي پرسپوليس بود كه بعد از گل استقلال به وجود اومده بود و داور داشت به نفع پرسپوليس سوت ميزد...
تركي فهميد اشتباه كرده، تا آخر بازي ميخواست جبران كنه همش
منظورم این نیستنقل قول:
نه استقلال قدرت بیشتری داشت نه پرسپولیس استقلال از همون تک موقعیتش استفاده کرد پرسپولیس از چندین موقعیت نتونست
بحث رو کش ندیم بهتره
یعنی دوست داری اسمش رو بزاریم سیاست که از قبل قرار بوده این اتفاق ها بیفتهنقل قول:
من استقلالیم ولی والله از فوتبال ایران بدم میاد شورش رو در اوردن به نظر من بریم سر رئال و بارسا بحث کنیم خیلی بهتره
بقول دوستمون فوتبال ایران ارزش نداره با هم اینجا کل بندازیم
درست که استقلالنیم دوم بد بازی کرداما دست بست نبود از گلش دفاع کردنقل قول:
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
حمله عجیب سایت استقلال به منقدان داوری
نقل قول:
کد:http://inn.ir/newsdetail.aspx?id=72508
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
سیار: ترکی پنالتی مسلم روی رضایی را ندید
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
ولي كلا پرسپوليسي ها ياد گرفتند خودشون رو تو محوطه جريمه بندازند تا پنالتي بگيرند . اين كار رو چند بار انجام دادند . يك بار بادامكي و يك بار نيمه اول همين رضايي و در حين بازي هم چندين بار ديگه . عادت كردند كه بعدش هم دايي رو مجبور كنند بياد از داوري ايراد بگيره . اخطار هم كه در كار نبود ! اون مورد پنالتي روي رضايي هم واقعا چطوري ميگن پنالتي . رضايي خودش افتاده بود بعد با محمدي برخورد كرد . چطوري اين پنالتيه ؟!! تو عكس هم معلومه .
برخورد با بازیکن اگر مانع از حرکت وی شود خطاست.یعنی شما نمی تونی احتمال بدی که شاید رضایی با اون قدرت بدنی بالاش ممکن بود بلند بشه و توپ را بگیره؟!این حرکت محمدی باعث شد همون احتمال از بین برهنقل قول:
ولی خدایی تو این عکس که دارم میبینم میگم رضایی چه شانسی آورد یا بهتر بگم قدرت بدنیش مانع شد تا پاش از زانو در نره!
من که دیروز نتونستم بازی رو ببینم، اما توی اخبار ورزشی اون چیزی که من دیدم پنالتی که بود هیچی، دروازبان استقلال هم باید اخراج میشد. چون وقتی اون رو رد کرده بود با دروازه خالی تک به تک میشد و توپ هم خیلی از روبروی چارچوب اونورتر نبود.
به هر حال با اینکه ظاهرا پرسپولیس خوب بازی کرده، اما باخت دیگه. عیب نداره ایشالا تو جام حذفی خوردیم به هم تلافی میکنیم.
ولی فکر کنم رضایی قبل از برخورد با محمدی تعادلشو از دست داد
هر چقدر هم قدرت بدنی داشته باشه که دوباره بلند شه, فایده ای نداشت
چون اولا توپو خیلی جلو انداخت ثانیا یکی دو مدافع دیگه هم بودن که قبل از زضایی به توپ میرسیدند.
طرفداران محترم و گل استقلالی نمی دونم چرا دوست دارند کتمان کنند که داور کمک کرد که استقلال برنده بشه ولی من به خدا اپر پرسپولیس مثل ببعضی از بازیهاش(اکثرا)موقعیت نداشت،خوب بازی نمی کرد یا حدا اقل تیم مقابلش خوب بازی میکرد حرفی نداشتم.
ولی الان موقعیت بسیار
داوری علیه پرسپولیس
موقعیت بسیار کم استقلال و دفاع مطلق استقلال
وقت کشی استقلال
و...
و
این هاست که اعصاب خورد می کنه
این اعصاب رو خورد می کنه که 2بازی داور تاثیر بزاره در نتیجه
ولی در دربی 68 گل کریم هیچ حرفی رو باقی نذاشت که....
نمی دونم چی بگم !
من هوز هم از دایی حمایت می کنم.
چون بازیکن ستاره نداره که تمام کننده باشه ولی این بازی واقعا حقش باخت نبود.
بازوندنش !
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
دوست عزیز اون صحنه به گفته ی کارشناسان داوری که حتی روزنامه استقلال همیشه از نظراتشون استفاده می کنه و رو سرشون قسم میخوره هم تایید کردند که پنالتی بوده و ترکی میتونست اخراج کنه حدا اقل یک بازیکن رو و نکرد !نقل قول:
ولی فکر کنم رضایی قبل از برخورد با محمدی تعادلشو از دست داد
هر چقدر هم قدرت بدنی داشته باشه که دوباره بلند شه, فایده ای نداشت
چون اولا توپو خیلی جلو انداخت ثانیا یکی دو مدافع دیگه هم بودن که قبل از زضایی به توپ میرسیدند.
غلامرضا رضایی تابلو بود خودش را پرت کرد روی زمین و به هیچ وجه پنالتی نبود.
من طرفدار هیچکدامشان نیستم،اما قبول کنین فوتبال ایران به شدت افت کرده و بازیکنان حتی نتونستن 4 تا شوت محکم بزنند !!!
همه جای دنیا سرعت توپ در یک شوت را بر حسب km/h مینویسند،در بازی دیروز باید سرعت توپ در شوت را بر حسب m/h ثبت میکردند.
اين رو كسي توجه نكرد . در همون صحنه بعد از برخورد رضايي با محمدي رضايي با كف پاش به صورت محمدي زد كه حداقل جريمه اخطار داشت . البته تو فيلم خوب معلومه ولي اين عكس هم بد نيست ...
دوست عزیز بعد از ضربه شدید محمدی و خطای وب روی رضایی،رضایی کنترلش رو از دست داد !نقل قول:
اين رو كسي توجه نكرد . در همون صحنه بعد از برخورد رضايي با محمدي رضايي با كف پاش به صورت محمدي زد كه حداقل جريمه اخطار داشت . البته تو فيلم خوب معلومه ولي اين عكس هم بد نيست ...
چرا فرافکنی می کنید !
حرف ما سر قبل از این اتفاق هست !
دوست من!!!!این دیگه از اون حرکات تاریخی شما بودا....بعد اون برخورد تو اون شرایط رصایی دمر خوابیده باید پشتش رو نگاه کنه که ببینه ایا پاش به کسی میخوره یا نه؟؟!!!دیگه تو اون شرایط قدرت تصمیم گیری که نیست...یه برخورد خشن از سوی دروازه بان باعث شد که کله پا شه رضایی....حالا یه نگاه به جفت پاهای محمدی بنداز...قشنگ رضایی رو قیچی کرده!!!واقعا انقدر سخته که بگین این پنالتی درست بوده؟!نقل قول:
تازه 1 دروازه خالی رضایی و 1دونه هم ارفی نزدن....بردید تبریک میگم....اما بازی استقلال منطقی نبود...دفاع از 1گل هیچوقت منطقی نیست....میتونید خیلی دوستانه بیاید بگید درسته این پنالتی بود و پرسپولیس بهتر بازی کرد...ما هم میگیم اقا تبریک که بردین...ولی واقعیت ها رو زیر سوال نبرید....
حالا خداییش این بازی بود استقلال کرد؟؟؟همش دفاع کوچکترین فرصت هم محمدی مصدوم میشد....
ولی به هر حال....همش دنیا همونطوری که میخوایم نیست....من به عنوان یه پرسپولیسی بهتون تبریک میگم:11:
نقل قول:
پس با این حساب داور می تونه در مواردی که روی بازیکن صاحب توپ در محوطه جریمه خطا شد اعلام خطا نکنه به شرطی که توپ از بازیکن خیلی فاصله گرفته باشه یا صاحب توپ نباشه؟!!!
اگه ما هم یه بازیکن تعصبی عین مجیدی داشتیم که بعد از گل داشت رگ گردنش از زیر پوستش میزد بیرون(از فرط خوشحالی و فریاد)اوضاع خیلی فرق می کرد.فعلاً که پرسپولیس شده محله برو بیا مخصوصاً تو دروازه.اگه عابدزاده بود دیروز روی همون صحنه ای که گل شد یه خروج از اون خروجهای مخصوصش داشت احتمال گل شدن توپ خیلی کمتر بود
من خودم شخصا میخوام سر به تن فوتبال ایران نباشه, ولی چون این دربی استقلال و پرسپولیس رفته تو خون ما ایرانیهانقل قول:
دوست عزیز اون صحنه به گفته ی کارشناسان داوری که حتی روزنامه استقلال همیشه از نظراتشون استفاده می کنه و رو سرشون قسم میخوره هم تایید کردند که پنالتی بوده و ترکی میتونست اخراج کنه حدا اقل یک بازیکن رو و نکرد
مجبور میشم در موردش پست بدم.
اون حرکت به نظر من پنالتی نمیتونست باشه چون رضایی قبل از برخورد کنترلشو از دست داد, حالا اگه کارشناسا میگن
پنالتی بوده حتما بوده دیگه!!
ولی دوستان اینقدر تعصب روی این فوتبال مسخره خرج نکنید, فوتبالی که برای رفتن به جام جهانی باید یه دوره حذفی با
مالدیو بازی کنه اصلا ارزش مگاه کردن داره؟!!
تعجب ميكنم از دوستاني كه ميگن رضايي تعادلش رو از دست داه
دوستان عزيز
يه پي دي اف روي سايت فيفاست مربوط به قوانين داوريه پر از عكس آموزشيه ببينيد بعد اظهار نظر كنيد
خيال همه رو راحت كنم طبق قوانين داوري اگه مهاجم از قبل تعادلش رو از دست بده و كاملا روي زمين افتاده باشه و مدافع به همين صورت شبيه تكل محمدي روي پاي مهاجم بره يكي از خطاهاي 9 گانه اتفاق افتاده و پنالتيه
بعد هم قانون داوري بازيكني كه تعادلش رو از دست داده از بازي خارج نميدونه
يه بازيكن ميتونه در برخورد با حريف بيفته و دوباره بلند بشه اگه در همين حين بازيكن مدافع پاشو بگيره يا پيرهنشو بكشه يا مانع ادامه حركتش بشه بازم خطا اعلام ميشه
يه استقلاليه منطقي البته اگه پيدا بشه لطف كنه و بگه محمدي براي چي تكل رفت اصلا محمد توي اون صحنه چيكار ميكرد؟
حركت محمدي و نوع تكلش صرفا باعث شد حركت رضايي به طور كامل متوقف بشه يعني رضايي امكان بازگشت به بازي رو از دست داد
انصاف هم خوب چيزيه
آخه با اون حالت بري توي سينه مهاجم و باهاش گره بخوري ولي سرپرست كميته داوران بدون توجه به قوانين داوري و بدون توجه به نظر اكثر كارشناساي داوري حتي استقلالياشون ميگه اين صحنه پنالتي نيست و بهترين لحظه رو براي تمرين منطق از حدود 40 درصد جامعه كه استقلالي هستن رو ميگيره
دوستان باسابقه انجمن نظرات من رو در مورد فوتبال ميدونن
فوتبال به عقيده بسياري از جامعه شناسا بهترين فضا براي تربيت جمعيه مردمه
توي فوتبال حرفه اي از هرلحظه ويژه اي در فوتبال و حواشيه اون براي تربيت جامعه استفاده ميشه
يه مثال به عنوان يه طرفدار بارسا
در ديدار معروف بارسا با چلسي در نيمه نهاي CL اشتباهات داوري به ضرر چلسي بود بعد از بازي دروگبا كه خيلي عصباني بود به سمت داور رفت و....
فكر كنم همه طرفداراي چلسي يادشون باشه فرداي اون روز دروگبا اومد و از جامعه فوتبال عذرخواهي كرد
دليلش واقعا براي من به يادموندني بود
دروگبا گفت اون حركات من براي كودكان و نوجوانان بدآموزي داشت
اين عذرخواهي يعني يه كلاس درس چندصد ميليوني كه به اندازه ده ها سال فرهنگ سازي جامعه رو جلو ميبره
يعني تربيت جمعيه يك جامعه كه جزء ماندگارترين و ثابت ترين نوع يادگيريهاست
اما توي جامعه ما بهترين لحضه هارو براي بالا بردن فرهنگ جامعه كه فردا سودش توي كوچه و خيابون و مدرسه و دانشگاه به خودمون ميرسه از دست ميديم
نگيد اونا حرفه اي هستن و ما جهان سومي نه
اونا با از دست ندادن همين لحظه ها به اين جامعه متمدن رسيدن
جهش تربيتي جامعه چيز كاملا ساده ايه و كاملا علمي و ثابت شده
با يه حركت ميشه ره صد ساله رو يك شبه طي كرد
ميشد با قبول خيلي از مسائل و منطقي برخورد كردن پيامهاي آموزنده اي به سمت جامعه فرستاد
البته اين حرفا فقط شامل استقلاليا نميشه اكثر تيمهاي ما و در مجموع جامعه ما دچار اين فرصت سوزيهاست
ويرايش: اگه اينجوري ميشد ديشب در برنامه نود 38 درصد حدود 600 هزار آدم بي منطق نداشتيم
البته مثل اینکه هواداران پرسپولیس اعتقاد دارن خوب بازی کرد و استقلال بحرین نامیده شد.نقل قول:
بارسا-چلسی که چلسی با ناداوری و سبک ... رفت امتیاز گرفت شما (هوادار چلسی) ناراحت شدید که بدون گل خورده نیو کمپ رو ترک کرد؟ ترجیح می دادید داوری به نفع چلسی نبود یا متفاوت بازی می کرد؟! : دی
..........
عسگري: قضاوت ترکي عالي بود و نمرهاش 9 است/ کارشناسان قانون را تفسير نکنند// سرپرست کميته داوران فدراسيون فوتبال با تعريف و تمجيد از عملکرد محسن ترکي در قضاوت هفتادمين شهرآورد تهران بار ديگر تاکيد کرد، دروازه بان استقلال روي مهاجم پرسپوليس مرتکب خطاي پنالتي نشده و در آن صحنه داور به درستي راي به ادامه بازي داده است. حسین عسگری ضمن بیان این مطلب افزود: قضاوت محسن ترکی در هفتادمین شهرآورد تهران فوق العاده بود. در این بازی ترکی مسلط و عالی قضاوت کرد به ویژه در سه صحنه مشکوک به پنالتی که در هر دو نیمه رخ داد. در این بازی تصمیم گیریهای ترکی درست و به موقع بود و وظایفش را به نحواحسن انجام داد. وی در ادامه افزود: پرسپولیس در شهرآورد تهران نمایشی تهاجمی داشت و بارها صاحب موقعیت گلزنی شد. شاید اینکه تیم پرسپولیس نتوانست از شانسهای متعدد خود برای گلزنی استفاده کند، باعث شده تا هواداران، بازیکنان و مربیان این تیم نسبت به داوری جبهه گیری کرده و متعرض به این باشند که محسن ترکی برای تیم آنها یک پنالتی نگرفته است. سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: در نیمه اول دو مورد در محوطه جریمه استقلال رخ داد که در هر دو مورد برخوردی که خطا باشد بین مدافعان استقلال با حسین بادامکی و غلامرضا رضایی دیده نشد. عسگری در خصوص صحنه برخورد محمد محمدی با غلامرضا رضایی نیز گفت: در مورد این صحنه برخی کارشناسان اظهارنظر کردهاند که لازم است نکتهای را به آنها گوشزد کنم. این کارشناسان با اصلاحاتی غلط تاکید کردهاند که دروازه بان استقلال روی مهاجم پرسپولیس مرتکب خطای پنالتی شده است، در حالیکه به هیچ عنوان در قانون نکاتی که آنها بدان اشاره دارند، ذکر نشده است. وی افزود: از سوی این کارشناسان عنوان شده است، دروازه بان استقلال با بی احتیاطی مهاجم پرسپولیس را متوقف کرده است. من باید به این کارشناسان بگویم، کجای قانون از بی احتیاطی یاد شده است؟! در قانون به صراحت عنوان شده 10 مورد خطا وجود دارد که اگر در محوطه جریمه رخ دهد، براساس قانون داور باید رای به پنالتی به سود تیم مهاجم دهد. خطاهایی چون لگد زدن، گرفتن، هل دادن، تکل خشن و ... . در بازی روز چهارشنبه کدام یک از این 10 مورد خطا را دروازه بان استقلال روی مهاجم پرسپولیس انجام داد؟ سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال با تاکید براینکه بی احتیاطی و بی پروایی برای تعیین جرایم شخصی از سوی داور در نظر گرفته می شود، تصریح کرد: آنهایی که معتقدند دروازه بان استقلال خطای پنالتی کرده است، بگویند کدام یک از 10 مورد خطایی که قانون به صراحت از آن یاد کرده را مرتکب شده است. هر دو بازیکن یک عمل را انجام دادند، در حالت بی تعادلی هر دو تکل رفتند و بهم برخورد کردند. در آن صحنه مهاجم پرسپولیس تعادل نداشت و روی زمین لیز خورد و دروازه بان استقلال هم تکل رفت که منجر به برخوردی سهوی بین دو بازیکن شد. آیا این برخورد بی احتیاطی است؟ این برخورد خطاست؟ من که چنین اعتقادی ندارم. عسگری عملکرد کمک داوران هفتادمین دیدار پرسپولیس - استقلال را نیز مطلوب ارزیابی کرد و گفت: کمکهای ترکی نیز خیلی خوب پرچم زدند، به ویژه حیدر شکور که با عملکرد خوبش باعث شد تا گل استقلال به درستی وارد درواه تیم پرسپولیس شود. در آن صحنه مهاجم استقلال در آفساید نبود و کمک داور به خوبی رای به ادامه بازی داد. سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال که ناظر داوری بازی هفتادم پرسپولیس و استقلال بود در خصوص نمره محسن ترکی در این بازی گفت: صحیح نیست من نمره ترکی را اعلام کنم اما زمانی که می گویم قضاوت او عالی و فوق العاده بود، قطعا نمره این داور از 10 کمتر از 9 نیست. هفتادمین شهرآورد تیمهای تهرانی استقلال و پرسپولیس با برتری یک برصفر آبی پوشان به اتمام رسید. منبع»ورزش3 دات کام پ.ن:عجب>>>(!) فقط شما درست میگید جناب عسکری جان(!)iهمه کارشناسا اشتباه میکنن فقط شما درستی(!)