نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه ذهنمو مشغول کرده , بعد از اینکه گوشیو شناخت و تونستم با استفاده از راهنمایی های این سایت گوشیو Jailbreak کنم اگه به اینترنت وصل بشم گوشیو به عنوان -- شده نمی شناسه و اونو مسدود کنه
خیر مشکلی پیش نمیاد :46::46:
Printable View
نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه ذهنمو مشغول کرده , بعد از اینکه گوشیو شناخت و تونستم با استفاده از راهنمایی های این سایت گوشیو Jailbreak کنم اگه به اینترنت وصل بشم گوشیو به عنوان -- شده نمی شناسه و اونو مسدود کنه
خیر مشکلی پیش نمیاد :46::46:
هاوم....
خوب یه سوالی هس یه مدته ذهن منو به خود مشغول کرده :دی
آی فون 4 چی داره جز قابلیت تماس و اس ام اس ، که ایـــــــــــــــــن همه از حتی iPad 2 گرون تره؟؟؟
مر30
وقتی iPad 2 هنوز نیومده تو ایران نمیشه در مورد قیمتش اظهار نظر کرد... و حالا جواب سوالت :نقل قول:
همیشه به خاطر داشته باش وقتی آیفون نداشته باشی با یه دونه آیپد نمیتونی کل لذت رو از اپل ببری. یا باید هر دو رو داشته باشی یا آیفون
با عرض معذرت پارت نامبر گوشی آیفونی که برای من آمده روی جعبه اون نوشته MC605AE/A ......انلاک فکتوریه؟)ممنون میشم جواب بدید چون هنوز جعبه اونو باز نکردم
سلام دوستان
اينترنت همراه اول رو چطور وارد كنم؟
سیم کارت و با چی کوچک کنم بهتره؟
sim cutter بهترین وسیله است در غیر اینصورت تنها راه حل یوتیوب و قیچی است!نقل قول:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
آنلاک فکتوریهنقل قول:
با سلام
من سیم کارت رو با قیچی و سوهان کوچک کردم ولی متاسفانه گوشی سیم کارت رو نمی شناسه . البته اونو داخل گوشی دیگه میشناسه و کار می کنه . در ضمن گوشیو آیتونز شناخت و منو ها باز شده و گوشیم آنلاک فکتوری است . به نظر شما ایراد از کجاست ؟[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 06:40 AM ---------- Previous post was at 06:40 AM ----------
سلام لطفا اگه میشه آموزش تنظیمات v پی n بگید .ممنون میشم
سلام...نقل قول:
خیلی ممنونم...
راستش من کلا قیمت ایرانو آدم حساب نمی کنم :دی وارد کننده های محترم به قیمت خون باباشون روش می کشن :دی
آخه آیفون که بازم هر کارش کنن مونیتورش کوچیک تر از iPadـــه...
می شه دقیقا لذتش رو توصیف کنین ؟؟؟ :دی آخه نمی تونم بفهمم که چه طور آیفون لذت بخش تر می تونه باشه...
البته ، خود منم یه حس غریبی دارم که دوس دارم به جای iPad 2 ، یه iPhone بگیرم :دی
نیدونم چه حسیه ، ولی حس مزخرفیه :دی
من هر کاری می کنم سیم کارتو نمی شناسه ..... ببخشید یه سوال لبتدایی سیم کارتو از کدام طرف باید داخل گوشی گذاشت ؟؟ عنی اون قسمت فلزیش روش به بالا باشه یا پائین ؟
خب دوست عزيز الان ايپد ٢ خودش و كاورش كلي اهنربا دارهنقل قول:
تو بازار از هر ١٠ كيف ٨ تاشون اهنربا دارن
اگه واقعا خوب نيست چرا توو ايپد و كاورش و كيفها ميزارن ؟!
برای من که اینطور بود و تجربه خوبی باهاش نداشتم چون دقیقا جای آهنربا روی ال سی دی لک افتاده بود .
قسمت فلزیش رو به پایین باید باشه نشناختن سیم کارت دو علت داره یا گوشیت لاک و باید انلاکش کنی یا سیم کارت رو درست نبریدی من دوتا سیمکارت دارم اولی رو دادم بیرون با سیمکاتر بریدن باهاش کار میکنم ولی دومی رو خودم بریدم که وقتی رو گوشی میندازم نمیشناستش و از قرار معلوم درست نبریدم پس بهتر سیمکارتتو با سیمکاتر ببرینقل قول:
سلام .
نمیدونم اینجا درسته اینو بپرسم یا نه ولی فقط لطفا جواب بدید جون هر کی دوست دارید.
من یه آیفون 4 لاک فکتوری که 4.2.1 هست با بیس باند 03.10.01 به دستم رسیده .اینو جیلبریک کردم ولی آنلاک نتونستم بکنم.الان برای این مدل چطوری آنلاک کنم یا اگه نیومده قراره کی بیاد؟
و اگه بخوام روش برنامه بریزم چطوری بریزم؟چون با آیتونز نمیشه میگه اول سیم کارت نصب کن.
اگه یه کم راهنمایی کنین خودم بقیه شو میفهمم چون من خودم آیپاد تاچ دارم.این آشنای ما هم گفت تو با اپل کار کردی بیا کمک کن منم تو رو دروایستی موندم.
لطفا کمک کنید.
پیشاپیش خیلی ممنون.
فعلا برای این بیس باند آنلاک ارائه نشده (البته جئوهات داره یه کارایی میکنه ولی هنوز تاریخ اومدن و نیومدنش مشخص نیست)نقل قول:
اگر به منو دسترسی داری که میتونی از آیفونت مثل آیپاد استفاده بکنی
ای بابا من دو تا سیم کارتو به سمت بالا بریدم . نمی دونم چرا این گوشی دفترچه راهنما داخل جعبه اون نداره , یا مال من نداشته ؟نقل قول:
میشه لطفا بفرمایید این لاک هست یا آنلاک
mc605zp
و لطفا بگید ماله کدوم کشوره
ممنون
اینجا رو خوندین؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=418465
بله فهمیدم هنگ کنگ و آنلاک
مرسی
سلام دوستان چند سوال داشتم.
1-اول اینکه تو پارت نامبر ها مال من نبود دیروز خریدم میگه مال اماراته اینم پارتش : mc603ae/a انلاکه ؟
2-در ضمن من تو خونه مودم وایرلس دارم که اول اونو خاموش کردم و بعد در برنامه weather رفتم بعد شهری رو انتخاب کدم و دما رو با اپدیت جدید نشون داد مگه میشه ؟؟
3-کنار ir-TCI یه دایره کوچیک یا E هست که نمیدونم از کجا اومده ./.
4-با طری رو باید برای اولین بار بزار تا اخرش تمام بشه بعد بزارم شارژ بشه و چند ساعت بزارم شارژ بشه ...
5- راستی چطوری میتونم contacts رو گوشی قبلیم رو توی ایفونم بریزم ؟؟
6-دوستان من اکانت ایتونز رو ساختم و موزیک ریختم.یه سوالی که دارم اینکه برای اینکه موزیک رو بریزم تو گوشی در قسمت library که موزیک رو add کردم جایی برای sync نیشت و باید حتما برم تو قسمت device بعد sync رو بزنم دیگه ؟؟ بعد تازه میپرسه که erse کنم یا نه برای چیه ؟؟
در ضمن موقع لینکه کارم تمام شد برای کشیدن گوشی از usb کاری نباید انجام بدم و همینطوری بکشمش ؟
از منم همين پارت نامبره از دوبي فرستادن.آنلاكهنقل قول:
اگه وايرلست پسورد داره بايد براي دفعه اول تو گوشي وارد كني بعد برو تو تنظيمات wifi ببين ip گرفته گوشي يا نه.
اينترنت همراه اول بالا گوشي دايره ميزنه ايرانسل حرف E مينويسه مشكلي نيست.
به نظرم يه بار بذار خالي خالي شه بعد 3 4 ساعت بذار زير شارژ
اگه contact هات رو سيمكارته توي setting قسمت mail contact calendar يه قسمت داره import contact from sim اونو بزن contact هاي رو سيم رو تو گوشي كپي ميكنه.
دوست من چطوری خاموشش کنم اینترنت همراه اول رو ؟؟نقل قول:
راستی برای اینکه شماره کسی موقع زنگ زدن اسمشو که save کردم بیوفته باید حتما حتما +98 رو بزنیl ؟
در ضمن برای من وقتی اس ام اس میدم 2 بار میره برای طرف و مقابلش علامت اختار میده...و دلیوری نمیاد.
نقل قول:
برای دیلیوری باید از سیدیا برنامه نصب کنید
برای خاموش کردن نت به این مسیر برید :
Settings >General
در همین مسیر Cellular Data رو خاموش کنید :46:
برای درست شدن شماره ها هم این برنامه ( callerId and format fi ) رو از سورس سیدیا نصب کن
اگر جیلبریک کردی بگو سورسش رو بدم
بله دوست من دادم بیرون جل کردم سورس کالر ایدی بدین ممنونم میشم. همینطور سورس دیلیوری رو ..
ممنونم
در ضمن اکانت ایتونز رو هم ایجاد کردم برنامه ها رو دادین بگین چطوری بریزم رو گوشی و نصب کنم.
راستی الان که Cellular Data خاموش کردم ...تو برنامه سیدیا که وارد میشم network eroor و میگه Cellular Data و wifi رو روشن کن..نمیدونم برای چی ؟
نقل قول:
شما الان اگر از وافای استفاده می کنید کافیه فقط وای فای رو روشن کنید و نیازی به روشن بودن Cellular Data نیست :13:
mobile4persian هم برای سورس خوبه
میترسم هواسم نباشه با wifi روشن یک دفعه اپدیت بشه به ورژن 4.3 اونموقع خر بیار و باقلی بار کن.
دوست من در ضمن برنامه ها رو برای دیلیوری و مشکل +_98 میدین بهم ؟؟
در ضمن در برنامه سایدیا رو ایکونش علامت 2 اومده برای چی هست ؟
در ضمن ریبوت کردن گوشی چطوری انجام میشه..
ممنونم
آیفون از طریق wifi آپدیت نمیشهنقل قول:
سورس زیر و اضافه کن در سیدیا و برنامه های iphone delivery و caller id fix و نصب کن
repo.i-os.ir
اون 2 یعنی شما دوتا برنامه دارید که واسشون آپدیت اومده به قسمت change برید میبینیدنقل قول:
ریبوت به صورت عادی نداره باید خاموش کنی و دوباره روشن کنی ولی برنامه ای در سیدیا هست که ریبوت هم به power اضافه میکنه
اپ استور و آیتیونز گوشی هیتلر شده؟
من بدون چیز پی ان نمیتونم بالا بیارمش
دوستان من در اس ام اس مشکل دارم و هر چی میفرستم علامت تعجب میاد چرا ؟
نکنه واسه وسج سنتر باشه کسی شمره مسج سنتر برای ایفون 4 داره ؟
و اینکه دوست عزیزمون فرمودن برنامه دیلیوری از سورس سیدیا بریزم یعنی چجوری ؟
مگخ برنامه رو نباید از کامپیوتر دانلود کنم و بعد بریزم رو گوشی ؟
با سلامنقل قول:
سيم كارتتون احيانا شارژي نيست؟
شايد شارژ خطتون تموم شده و پيام نميفرسته
يا آنتن دهي مشكل داره
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
به نظر ميرسه همينطوره
واسه منم همين مشكل هست
يا فيلــتر شده يا تحريم كردن
موفق باشيد.
نه دوست من همراه اول هست و انتن دارم.نقل قول:
در ضمن ادرسی که دوستمون گفتن رو در سورس سیدیا وارد کردم و داره دانلود میشه دیگه بعدش چیکار کنم ؟
نقل قول:
دانلود بشه نصب هم میشه :13:
بعد برید تو Settings تنظیمات مربوط به دلیوری اضافه شده :18::31:
ممنون حل شد دارم کم کم راه میفتم.نقل قول:
فقط شنیدم ورژن 3.8.10 هم اومده چطوری باید سورشو پیدا کنم ؟؟
در ضمن دوست من همراه اون 2 برنامه که گفتم install بشن دیدم خود سیدیا چندتا برنامه نتونستم جلوشونو بگیرم میگه باید دانلود بشن که شدن... sssh تو این مایه ها بودن..
دوست من راستی چطوری بدون اینکه من تنظیمات رو بزنم داشته از اینترنت همراه اول اسفاده میکرده ؟؟نقل قول:
سلام بازم ببخشید اینقدر سوال میکنم...
این 3G چی هست ؟ چیکار میکنه ؟ خاموش کنم یا نه ؟
در ضمن در لحظه ورورد به سیدیا داره اپگرد میشه و دانلود میکنه یه چیزایی رو باید cancel کنم ؟ نکنه بره به ورژن جدید و قاطی کنه؟
3G مال شبكه هاي نسل 3 هست خاموشش كن مصرف باتري رو بالا ميبره.نقل قول:
اون آپگريد مال پچ هاي جديد و آپديت هاست مشكلي نداره بذار آپديت شه.
تا گوشي رو خودت آپديت نكني به ورژن جديد نميره تازه اونم بايد با itunes آپ كني بعدشم آپديت آيفون 4 نزديك 700 مگابايته
تنظيمات اينترنت برا آيفون اتوماتيك نصب ميشه مثل نوكيا نيست كه تنظيماتشو بگيري فقط cellular data رو خاموش كن چون وقتي قبض موبايلت بياد بيچاره ميشي.
ممنون ار راهنماییتون
راستی هواسم نبود یکی از برنامه ها وقتی که روش مکس کردم لرزون شد ..نمیدونم دستم به علامت * یا کشیدمش رفت تو یه برنامه دیگه...
به هر حال نیستش...ولی اسمش رو که سرچ میکنم میاد. چیکار کنم ؟؟