اینا نسخه pc که نبود درسته؟نقل قول:
Printable View
اینا نسخه pc که نبود درسته؟نقل قول:
نقل قول:
به نظر من به شدت لازمه. بازی مافیا 2 که نسخه ی کنسول با PC تفاوتی نداشت , دو تاپیکش کردند. فیفا که کلی فرق داره به نظرم باید جدا بشه. چون بحث هایی که در مورد نسخه ی کنسول میشه فرق داره
:11:
باشه من الان یک پیغام در مورد دو تاپیک مجزا برای هومان میذارم .
من پارسال با یکی از بچه ها روی PC تست کردم ...نقل قول:
سرعت اینترنت 256 بود...
پینگ رو تست نکردیم...
تنظیمات بازی سرعتش خوب بود ...توی بازی به زور رفت و به سرعت ارتباط قطع شد...:13:
توی تنظیمات FIFA 11 demo دیدم که برای انلاین اینترنت 512 توصیه کرده بود....
بهتری بره بازی با دوستان ایرانی بازی کنین . چون سرعت ما قد نمیده که با خارجیا با پینگ زیر 200 بازی کنیم . با سرعت 512 می تونین پینگ 90-150 بگیرین .نقل قول:
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
به شدت موافقم . وقتی میای میگی چمن مثه موکته فکر می کنن دارم نسخه کنسول و میگم 3-4 تا بار آدم می کنن که شما برو دنبال تیله بازی .نقل قول:
من PC رو نمیدونم اما در مورد ایکس باکس از چند نفر که با سرعت 128 و پینگ حدود 200 تا 250 بازی کرده بودن سوال کردم متفق القول میگفتن هیچ مشکلی نداشتن .نقل قول:
علت این مساله اینه که ایکس باکس بر خلاف PC و PS3 یک بخش بنام لایو داره که درست و حسابی از بخش آنلاین حمایت میکنن و البته برای این حمایتهاشون در سال چیزی حدود 60 هزار تومن از کاربران میگیرن اما توی PC و PS3 کاربران بدون پرداخت هیچ هزینه ای آنلاین بازی میکنن اما در عوض کیفیتش همونطوریکه شما گفتی پایین تره .
نقل قول:
درسته من تو لایو ایکس باکس fifa بازی کردم ....خیلی خیلی روونه و هیچ نوع مشکلی نداره........ .
مثه اینکه بله ماله کنسول هستن... .نقل قول:
به نظر من تنها مشکلی که با فیفا مونده هنوز برطرف نکردن مشکل کرنرا و سانتراس ! اصلا به هیچ عنوان نمیشه ازشون استفاده کرد برای گل زدن ! حداقل من که تا حالا نتونستم !
آقا ما کلا نفهمیدیم چی شد ... یه زمانی (همین چند صفحه/پست قبل تر) مگر قرار نشد که حداقل چهره های نسخه کنسولی با PC یکی باشه ؟ گفتن ما پرسونالیتی و قد و هیکل رو اضافه نکردیم به Pc ولی فقط سر بازیکنا (head درواقع) بین کنسول و PC یکی هست .. آیا به نظر شما در محصول نهایی به این قضیه عمل خواهند کرد یا خیر ؟ نسخه دمو یکی بود ؟!
- عنوان بنفش هم جالب به نظر میرسه , تازه به فروم اضافه شده ؟
:8:تمامی اون چهره ها در نسخه کامپیتور هم وجود داره.من خودم بازی میکنم تایید میکنم:46:نقل قول:
دوست عزیز هم روی کرنر میشه گل زد و هم از روی سانترهای از جناحیننقل قول:
شما موقعی که میخواین از جناحین سانتر بکشین خیلی به سمت داخل نرین و یک زمان بندی مناسب با حرکت مهاجمتون انجام بدین که توپ رو تقریبا باید کجا بفرستین.
بسته به فاصله مهاجمتون با بازیکنی که میخواد سانتر بکشه شما پاور رو پر کنید و سانتر کنید.
فقط کمی دقت و زمان بندی لازمه تا بتونین از این حرکات استفاده کنین.
برای کرنر هم بیشتر توپ رو به سمت بیرون بفرستین...چون که تجمع دفاعی بیشتر نردیک دروازه و محوطه شش قدمه و سانترهایی که به دروازه نزدیک باشه رو دروازه بان میتونه دور کنه یا مهارش کنه.
یکی دیگه از مواردی که به نسخه کنسولی امسال اضافه شده فردیت گرایی در رفتار داورانه توی نسخه کنسولی داورا با هم فرق میکنن بعضی سخت گیر ترن و بعضیا کمتر کارت میدن و کمتر سوت میزنن. جالبه همون اول بازی گزارشگر بازی بعد از معرفی داور بازی اشاره میکنه که این داور توی کارش چقدر سخت گیری میکنه .
چرا دیگه خود کارگردان نسخه pc اومد گفت سر بازیکنان ( چهره و کلا سر بازیکن ) توی هر دو نسخه یکیه .نقل قول:
علاوه بر اینها شما در زمان کرنر و یا سانتر روی دروازه حتما به توپ کات بدین تا مسیر منحنی شکل توپ سبب بشه مدافعین و دروازه بان نتونن به خوبی توپو دفع کنن . علاوه بر اینکه این مساله موجب اشتباه خط دفاعی میشه توپ میتونه با قوس و کاتی مناسب روی سر مهاجمین جفت و جور بشه .نقل قول:
درسته من اینجور احساس میکنم.نقل قول:
یعنی شما میگی سرعت زیاد بازی این حسو به آدم القاء میکنه که زمین کوچیکه ؟
بیشتر نشده ولی در نسخه قبل هم پرسینگ شدید بود+ الان مدافعان فضای خالی رو به خوبی پر میکنن که این خیلی خوبهنقل قول:
پرسینگ بازی که نسبت به نسخه قبل زیادتر نشده !
مشکل من تنها سرعت بالای بازیه که این باعث میشه فردیت گرایی و تفاوت بازیکنا به چشم نیاد چون همه چیز به سرعت اتفاق می افته.تازه امسال در pes سرعت بازی طبیعی تر شده
خب امین جان این یک احساسه دیگه خودت که داری میگی احساس میکنی واقعیت که نیست :20: واقعیت اینه که اندازه زمین تغییری نکرده .نقل قول:
این مساله برای من خیلی بغرنج شده که چرا سرعت بازی توی تلویزیون ها و مانیتورهای مختلف متفاوته .
مثلا دیشب با دو تا از بچه ها رفته بودیم کلوپ , فیفا 11 رو روی یک تلویزیون 32 اینچ hd سونی بازی کردیم جالبه اینقدر سرعت بازی کم بود که من پیشنهاد دادم سرعت بازی رو روی نرمال و یا حتی روی fast بازی کنیم چون واقعا سرعت بازی شدیدا کم بود . باز امشب رفتیم یک کلوپ دیگه اونجا هم دقیقا همین تلویزونو داشتن اما سرعت بازی خیلی زیاد بود سوال اینجاست که چرا باید سرعت بازی توی دو تا تلویزیون دقیقا مثل هم اینقدر متفاوت باشه از اینجا میشه نتیجه گرفت که با تنظیم مانیتور و تلویزیون و یا تنظیمات کنسول سرعت بازیو میشه کم یا زیاد کرد اما چطوری من تا الان نفهمیدم . از هر کسی هم که میپرسم علت دقیقشو نمیدونه حتی اینو توی تالار گفتگوی پر جمعیت EA هم پرسیدم اونا هم نمیدونن .
به نظر میرسه اینو باید از یک متخصص سخت افزار و آشنا به مانیتور و تلویزیون سوال کنیم .
من تصمیم دارم اینبار رفتم کلوپ اولیه تنظیمات تلوزیونشو یادداشت کنم و اونو توی تلویزیون کلوپ دوم پیاده کنم اگه سرعت بازی توی تلویزیون دوم هم کم شد جواب سوالمونو گرفتیم و راه کم کردن سرعت بازیو بدست آوردیم .
در ضمن من امشب با دستکاری تنظیمات کنسول این کلوپی که رفته بودیم متوجه یک مساله شدم و اونم اینه که اگه شما وضوح تصویر رو تغییر بدی تغییراتی در گیم پلی بوجود میاد مثلا کات سانترها متفاوت میشه یا میزان فشار دادن دکمه پاس و شوت متفاوت میشه علاوه بر اینها من جواب یکی از سوالاتمو گرفتم , با تغییر وضوح تصویر حتی بعضی از آیتمهای بازی هم عوض میشن مثلا در حالت 1360*720 و بالاتر از اون توی رادار بازی بازیکنی که صاحب توپه به شکل بعلاوه نشون داده میشه .
تو بازی گزینه ای به نام Anti aliasing هست ؟ اگه هست کجاست ؟
بعضی وقتها وسط بازی یهو بازی به تیک میفته بعضی وقتها هم هنگ میکنه ، برای شما هم اتفاق افتاده ؟
حسین جان حتما پیگیرش باش منم سعی میکنم علتش رو بفهمم.نقل قول:
سوال اینجاست که چرا باید سرعت بازی توی دو تا تلویزیون دقیقا مثل هم اینقدر متفاوت باشه از اینجا میشه نتیجه گرفت که با تنظیم مانیتور و تلویزیون و یا تنظیمات کنسول سرعت بازیو میشه کم یا زیاد کرد اما چطوری من تا الان نفهمیدم . از هر کسی هم که میپرسم علت دقیقشو نمیدونه حتی اینو توی تالار گفتگوی پر جمعیت EA هم پرسیدم اونا هم نمیدونن .
در فیفا 10 هم سرعت بازی در مودهای مختلف متفاوت بود.در بازیهای دوستانه من همیشه بازی رو روی slow میذارم ولی در منیجر مود سرعت بازی رو روی normal و حتی بعضی مواقع روی fast میذاشتم.اینو چندبار امتحان کردم شما هم امتحان کن
چند روز پیش یکی از بچه ها گفته بود موقع نصب این ارور ظاهر میشه : Insert CD / DVD” error message
اینم جوابش که مربوط میشه به بد UNZIP شدن فایل دمو :
This demo is delivered in a way that is different from the main game in the sense that it forces users to unpack / unzip files themselves. Some people have reported seeing “Insert CD / DVD” error messages and this is related to not unzipping the files properly first. What you want to do is unzip them to a temp folder (not on your desktop). This will not place an extra 1.16GB of files on your desktop which could slow things down for you. Once you’ve unzipped the files to a folder, select the Autorun.exe file and go from there. As mentioned, for the full game, you won’t have to worry about manually unzipping files.
و اینم جواب این ارور E0001 error message :
If you receive this message it means that the shader modder that your card has does not meet the min spec. To run FIFA 11 PC you will need at least Shader Model 3.0
مهدی جان من که چند صفحه قبل نوشتم کارگردان بازی گفته برای این تیکها anti-aliasing رو به 0x کاهش بدین .نقل قول:
نقل قول:
باشه امین جان توی پست بالا توی ویرایش نوشتم که به نظر میرسه باید ستینگ تلویزیونهای مختلفو بدست بیارم .
نقل قول:
حسین جان این سوالم زیاد بی ربط نیست
میشه بگی بهترین تنظیمات کنسول واسه ای بازی چیه ( تو display sitting کنسول 360 ) تا بهترین خروجی تصویر رو داشته باشیم ؟
من با کابل hd به مانیتور 23 اینچ asus m236h وصلیدمش
[QUOTE=4039;5455224]
مهدی جان من که چند صفحه قبل نوشتم کارگردان بازی گفته برای این تیکها anti-aliasing رو به 0x کاهش بدین .
QUOTE]
درسته حسین جان من نخوندم
مشکل اینه که anti-aliasing رو off کردم ، بازهم اینجوریه
مگه داخل بازی هم anti-aliasing داره
پویا جان این سوالو باید از بچه های انجمن کنسول بپرسی مسلما اونا بهتر میتونن جوابتو بدن اما توی اسکرین ستینگ 360 توی بخش رزولوشن یک قسمت داره که میشه وضوح تصویر رو تعیین کرد همونجا اولین گزینش مربوط میشه به تنظیم اتوماتیک بهترین حالت , دقیق عنوانش یادم نیست یک چیزی مثل OPTIMAL OPTION یا OPTIMAL RESOLUTION هستش اونو انتخاب کنی بهترین حالتو برات تنظیم میکنه .نقل قول:
[QUOTE=gholi110;5455237]نقل قول:
راستش مهدی جان من دموی PC رو دانلود نکردم اینو باید بقیه بچه ها بگن که این گزینه هست یا نه .
[QUOTE=gholi110;5455237]بله Anti Aliasing هم دارهنقل قول:
H:\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup
شما این مسیر رو دنبال کن و فایل فیفا کانفیگ رو اجرا کن توی و به قسمت ستینگ برین و از تب Display Configuration میتونین Anti Aliasing رو فعال یا غیر فعال کنین
[QUOTE=x_fashist_x;5455274]منظورت اینه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو که من آف کردم ولی بازم همونجوره
آره منظورم همین بود...
کارت گرافیکت چیه؟! یکی از دوستان فکر کنم جناب امیر موسر یک سری درایور معرفی کرده بود و لینک داده بود تا درایور گرافیک ها رو آپدیت کنید
از اونا استفاده کردی؟!
کلا خیلی گیر میکنه یا این که بعضی مواقع برای یک لحظه گیر میکنه؟!
اگه مدتش خیلی کمه مثلا بعضی وقت ها 2 یا 3 ثانیه بازی اسلوموشن میشه که من هم این مشکل رو دارم و از هر 20 تا بازی ممکنه یکی از اونا همچین مشکلی داشته باشه.
ولی فکر کنم مشکلیه که توی نسخه دمو وجود داره و توی نسخه اصلی برطرف بشه
ولی اگه بیشتر گیر میکنه بگو شاید تونستیم کمکی بکنیم
[QUOTE=gholi110;5455281]تیک wait for Vysnc رو بردار فک کنم درست بشه ...نقل قول:
لطفا در مورد carrerMode بازي توضيح بدبد (من زياد فيفا باز نيستم)
دوستان متخصص میشه یه توضیحی در مورد این گزینه Rendering Quality بدن؟ من حتی بین حالت های High و Very Low تغییر چندانی در بازی نمی بینم، جز اینکه این مشکل افت فریم حل میشه.
اصلا این برای چی هست؟ با روی Very Low بودنش چی در بازی کم میشه؟
[QUOTE=4039;5455224]چند روز پیش یکی از بچه ها گفته بود موقع نصب این ارور ظاهر میشه : Insert CD / DVD” error message
اینم جوابش که مربوط میشه به بد UNZIP شدن فایل دمو :
This demo is delivered in a way that is different from the main game in the sense that it forces users to unpack / unzip files themselves. Some people have reported seeing “Insert CD / DVD” error messages and this is related to not unzipping the files properly first. What you want to do is unzip them to a temp folder (not on your desktop). This will not place an extra 1.16GB of files on your desktop which could slow things down for you. Once you’ve unzipped the files to a folder, select the Autorun.exe file and go from there. As mentioned, for the full game, you won’t have to worry about manually unzipping files.
ميشه بيشتر توضيح بدي،ممنون
با توجه به شرایط و قراین و گفته دوستان فکر وکنم که 3 شنبه یا 4 شنبه بازی دستمون برسهههههههههه.yeeeeeeeeeeeeessssssssssss:27::8:
اول بگم که این مطالب رو کارگردان بازی نوشته و من از ایشون نقل قول کردم .نقل قول:
ایشون میگه این دمو به شکلی متفاوت از نسخه اصلی بازی عرضه شده توی این دمو شما مجبورید فایلها رو unzip کنید . بعضی از کاربرا گزارش دادن که موقع نصب بازی با ارور “Insert CD / DVD” مواجه شدن که این مساله بخاطر اینه که ابتدا فایل دمو رو درست unzip نکردن . شما باید اون فایلها رو توی یک پوشه موقت ( البته نه توی دسکتاپ کامپیوتر چون اینکار احتمالا سرعت بعضی چیزا رو کاهش میده ) unzip کنید و از حالت فشرده خارجشون کنید . وقتی فایلها رو توی یک پوشه unzip کردین فایل Autorun.exe رو اجرا کنید .
همونطوریکه اول صحبتم اشاره کردم توی بازی اصلی نگران unzip کردن دستی فایلها نباشید .
دوستان شرمنده ازین پست
ولی واقعا به حرف وین رونی کاربر رسیدم که تاپیک کنسول و PC باید جدا بشه مثلا توی همین صفحه بعضی از پستها رو من واقعا متوجه نشدم که مربوط به کنسوله یا PC ؟
خدا وکیلی بازی رو حالت دستی خبیلی حال میده ولی شوتها انقدر تمرین کردم نیمشه من دستم یه دسته اصل سونی همراه با مبدیل هست حالم گرفته شد
آقا کسی با کیبورد بازی نمیکنه اینجا؟
اصلا این skill move modifier که توی فیفا 10 بود کجاست؟
چجوری دستی میکنید با کیبورد شوت و سانترو
کی میتونه دقیقا این تنظیماتو واسم درست کنه؟
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://s9.aks98.com/download.php?file=74025060990822057353.jpg
با اجازه بزرگترا،اولین کسی هستم که فیفا 11 رو خرید و الان داره بازی میکنه ! البته نسخه ی ps3 ش منظورمه !
WE ARE 11
3
2
1
....
START !
مبارک باشه !نقل قول:
شهروز جان میگفتن نسخه ای که برای ps3 منتشر شده زبانهایی غیر از انگلیسی داره .
ببین توی درجه سختی legendary سی پی یو مثل نسخه دمو فشار کمی روی دروازت میاره یا نه مثل نسخه 10 فشار حملات cpu زیاده .
هر دیسک ps3 رو چقدر میدن؟نقل قول:
یعنی قیمتش چنده؟
من منظوره شمارو نگرفتم .یه سوال دارم برای حالت دستی از آنالوگ ها استفاده کرد نمیشه از 4 جهت استفاده کرد؟برای حالت دستی گیم پد خاصی باید داشت؟؟؟؟نقل قول:
بسته به بازی های مختلف تغییر می کنه ایشون حتما یه 70 - 80 تومنی مایه تیله کردهنقل قول:
ایول مبارکت باشه ایشالا برا ایکس باکس هم میاد ماهم ازش فیض می بریم:10: We Are 11نقل قول:
بهتر........واقعا خرید یه بازی مولتی پلتفرم واسه ps3 ارزش نداره......خودشم چون یه روز اومده حتما 60...70...پیاده شده ایشون.نقل قول:
فقط وقتی دوربین حرکت می کنه اینجوری میشه ، حتی وقتی بازی رو روی low هم میزارم درست نمیشهنقل قول:
با هیچ بازی مشکل ندارم فقط همین فیفا
سی پی یو 4 دوهسته ای
گرافیک gts 250
رم 2 تا یک گیگ
آخرین آپدیتی هم که نصب کردم PhysX_9.10.0129 هست
QUOTE=Google Spider;5455319]این کارو هم کردم باز هم درست نمیشهنقل قول:
75 تومان خريده منم دارم ميرم پيشش بازی کنيم و اينکه انگليسی هم هست