جنسش چیه بگو ما هم یه همچین توهمی بزنیم جون داداش...:31:نقل قول:
خیلی وقته صفای درست حسابی نکردم..بگودیگه یالا یالا یالا یالا یالا.....:27:
Printable View
جنسش چیه بگو ما هم یه همچین توهمی بزنیم جون داداش...:31:نقل قول:
خیلی وقته صفای درست حسابی نکردم..بگودیگه یالا یالا یالا یالا یالا.....:27:
Deutschland
آقا بااین همه انرژی مثبت فقط میتونم اینو بگم...
ما قهرمانیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما فهرمانیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما قهرمانیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستون پنچم :22:نقل قول:
چی میکی امشب شب جمعه است دارم برای روح هیتلر وقهرمانی المان دعا میکنم:42:
یک دفعه حاله نو ر بر من ظاهر شد ودیدم فلیپ گل میزنه امیدوارم درست باشد؟:27:
:15:زنده باد المان جاوید اختاپوس پیشگو:12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بند6ی........:31:نقل قول:
100%صنعتی بوده....
اه اه اه نمی خوام.....
همش برای خودت بابا....
بچه ها از این لیاس ( منظورم ....) کحا گیر میاد .... واسه طرف می خوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سارا بردنر دوست دختر شواینی....
تاپیک خوابیده :41:
سارا بردنر دوست دختر شواینی....
حتمن سینا جان....نقل قول:
آدرس رو خصوصی بدم یا همین جا خوبه؟:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
مدافع تيم ملي فوتبال آلمان گفت: اطمينان دارم كه بازيكنان ما به خوبي ميتواند تيم آرژانتين را شكست دهند، اما در هر حال اين تيم براي ما يك حريف خطرناك محسوب ميشود.
هاينر فردريش افزود: آرژانتين يك تيم محبوب است و بازيكنان خيلي خوبي مانند ليونل مسي و كارلوس توز دارد.
وي اضافه كرد: ديه گو مارادونا بزرگترين بازيكن و مربي فوتبال دنيا است و بنا بر اين پيروزي در برابر اين تيم براي ما يك افتخار خواهد بود.
فدريش ادامه داد: در بازيهاي جام جهاني، تيم ما نشان داده كه ميتواند از پس ديگر حريفان بر آيد، بنا بر اين در بازي برابر آرژانتين نيز بايد همين طور خلاق و قدرتي ظاهر شويم.
خوب بیدارش کن.:31:نقل قول:
این که غصه نداره.
بخندبابا.....
شادباش....
بردن آرژانتین انقدر بزرگ وشیرینه که از همین الان باید جشن بگیریم.:27:
من که از همین الان آمادمنقل قول:
:7::7::7::7::headphone:3::36::26::26::26::26::26:: 26::26::32::32::32::32::16::16::28::24::4::4::4::4 5::45::37::37::43::43::39::39::7::7::12::12:
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
بچه ها یه چیز عجیب ... .... ....
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
الان آماده می شه یه لحظه صبر کنین ...
بچه ها...کمی کار دارم باید برم..انشاالله ساعت12-1میام.نقل قول:
یموقعه زیادی نخوری.....حال وحوصله بیمارستان رو نداریم...:31:
شاد باشی وخندان.:20:
شاد باشی
می بینمت ...
××××××
به جادوی ریاضی اعتقادی دارید؟ آخرین قهرمانیهای آلمانیها در جام جهانی فوتبال در سالهای 1990 و 1974 بدست اومد. این دو عدد را با هم جمع کنیم به 3964 میرسیم.
آرژانتین بیش از 20 سال پیش، در سال 1986 توانست جام جهانی را به نام خودش ثبت کند. آنها هشت سال قبل از آن، یعنی در سال 1978 هم قهرمان شدند. 1986+1978=3964 !
برزیلیها هم یکبار در 1970 و بار دیگر در سال 1994 به قهرمانی رسیدند. جمع این دو عدد، عدد معروف 3964 میشود!
حالا اگر 2002 را از این عدد (یعنی 3964) کم کنیم، به عدد 1962 میرسیم. سالی که در آن، برزیل جامجهانی را برده بود! بنابراین قاعدتاً نباید منتظر پایان رقابتهای 2010 بمانیم تا قهرمان معلوم شود. از همین الان هم با یک جمع و تفریق ساده میتوانیم تیم برندهی جام را “حساب” کنیم!
1954=2010 – 3964
قهرمان جهان در سال 1954، آلمانیها بودند.
هنوز به هم به قدرت ریاضیات اعتقادی ندارید؟
بچه ها به سلامتی سکته کردن ماردونا های هیتلر
جاوید المان زمین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :headphone [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 26: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :4 5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بررسی خیال باطل :
مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: براي كسب جام نوزدهم در آفريقاي جنوبي شب و روز تلاش خواهم كرد و به راحتي آن را از دست نخواهم داد.
كارلوس ته وز در گفت و گو با خبرنگاران حاضر در كمپ تيم ملي آرژانتين، افزود: قهرماني در اين جام را خيلي دوست دارم و نخواهم گذاشت كسي آن را از من بگيرد.
وي اظهار داشت: هر شب بالا بردن جام به بالاي سر را در روياهايم ميبينم و دوست دارم اين روياها به تحقق بپيوندد.
ته وز گفت: در نوك حمله بازيكناني داريم كه توانايي رقم زدن نتيجه بازي را دارند و از اين امتياز خود به نحو مطلوب استفاده خواهيم كرد.
وي با بيان اينكه آرژانتين از شانس بيشتري نسبت به تيم آلمان جهت كسب عنوان قهرماني در اين بازي برخوردار است، اضافه كرد: در اين بازي، بازيكنان بزرگ نتيجه بازي را تعيين خواهند كرد و چون تيم ملي آرژانتين تركيبي از بازيكنان بزرگ و مطرح دنياست پس شانس بيشتري براي صعود به دور بعدي و قهرماني در جام دارد.
ااااااا.... واقعاً ؟؟؟؟
بچه ها بذارین خوشحال باشن ... فردا قیافشون دیدنیه !!!!
پر طرفدار ترین تیم در ایران همیشه قهرمانه
رکود 2.5 میلیونی اس ام اس که سایر تیم ها نصف این رکودو دارن :31:
فقط آلمان / افتخار فوتبال اروپا /سرور همهتيمهاي جهان آلمان :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
اینجا بحث شعر و شاعری شد منم زد به سرم در وصف بازی آلمان و انگلیس یه شعر در ورکردم..الکی نیستا داداش..! نیم ساعت روش وقت گذاشتم:31::
بیامد داور و محکم بزد شوت *** ببخشید اشتباه گفتم بزد سوت!
شروع شد بازی از مرکز میدان***هواداران شدند خوشحال و خندان
گذشت از بازی ما لحظاتی***بکرد استیو جرارد حسابی قاطی!
بیامد پاسی از منطقه ی راست***از اون پاسها که اون ژرمنی میخواست
بکرد او جیمز را یکجا تو کوزه***اگه گفتی کی بود؟؟؟ میرو کلوزه
بکرد آن شیرمرد دروازه را باز***قیافیه ی کاپلو شد مث غاز!
نمیشناختیم ز خوشحالی سر از پا***که توپ آمد رو پای مرد چپ پا
بشد کاپلو باز حسابی شاکی***از اون مرد دلیر لوکاس پودولسکی
گذشت از آن زمان چند دقیقه ای***که زد مردی کچل با سر ضربه ای!
بکرد او نیمی از گلها جبران***بشد انگلیس از گل شاد و خندان
میرفتش که بازی مساوی بشه***که داور بگفت اون یه گل بسشه!(:21:)
بگشت آن یه نیمه ز بازی تمام***دو یک آلمان و انگلیس والسلام!
بیامد نیمه ای دگر ز بازی***که زد مولر دوگل بی پارتی بازی!
خلاصه بازی با پنج گل سر اومد***دیگو بزن به چاک که آلمان اومد
خوووب بیییییییییییییید؟:31:
بد نیست یادی از یکی از بهترین دروازبان های طول تاریخ جام های جهانی
بکنیم..
پژمان فوق العاده بودپسر...نقل قول:
چی گفتی....
چی سرودی....
چه نظمی....
چه قافیه ای....
به به به به به به به به صدهزاربه به وچه چه....
باریکلا صدآفرین فرشته روی زمین:31:
جدی قشنگ بود....
حالا بیاید بگید ما آدم اهنی هستیم....
بگید ما احساس نداریم...
بگید ما بی هنریم...
بگید ما رومانتیک نیستیم....
بگید دیگه....تو کدوم تاپیک اینقدر فعالیت می بینید.....
ما انواع بحث ها روداریم...
1- فوتبال(حاشیه)
2-فوتبال(خبر)
3-فوتبال(تحلیل)
4-فوتبال(برسی)
5-فوتبال(کارشناسی)
6-فوتبال(تاریخ)
7-فوتبال(آرشیو)
8-فوتبال(تماشاگران)
8-فوتبال(داوری)
9-فوتبال(نژادشناسی)
10-فوتبال(راز بقا...اختاپوس دیگه)
11-فوتبال(جشن بعدازبازی)
12-فوتبال(غم بعداز باخت)
+
تازه بحث های جانبی هم داریم...:31:
1-خانوم بچه ها(فوتبالی)
2-عکس شناسی(فوتبالی)
3-شعر وادبیات(فوتبالی)
4-فیلم شناسی(فوتبالی)
5-بازیگرسینما شناسی(فوتبالی)
6-آدرس مغازه لباس خا.....شناسی(فوتبالی)
7-داستان وقصه(فوتبالی)
8-همدردی با همدیگه(فوتبالی+بن شدن:31:)
+
تازه جدا از این همه فعالیت وافتخار آفرینی مابهتری آمار ممکن بین تمام تاپیک ها رواز نظر پست وبازدیدکنندگان داریم
+
تازه هنوز مونده....
خداوکیلی بروبچه های آلمانی دارن این انجمن رو روانگشتاشون میبرن جلو....
1-تایپک میزنن...
2-توی تمام تاپیکها حضوری فعال دارن
3-توی بحث ها کم نمیران
4-گرما میدن به جو وباعث تشویق دیگران میشن
.
.
.
تازه هنوز مونده...از کمالات وفرهنگ بالا وغنی شون نگفتم......
می ترسم چشمشون کنید دیگه نمیگم.:31:
اقا المان من قهرمانه من همیشه به این تیم امید دارم:10:
از فوتبال المان باید درس زندگی گرفت :31:
نه مثل بعضیها ترک اعتیاد:27:
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vergottern:40:
deutschlend:40:
weltmeister:40:
یه بشکه از این نوعش رو گذاشتم برای قبل وبعداز بازی آرژانتین....
آقا خوش باشید......
نوش جون...
آقا اگه نبرید بازیرو فردا مدیونید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جام باید حالا حالاها تو اروپا بمونه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید حذف تمام تیمهای آمریکای جنوبی .
عسک من وپسر گلم:31:
برای برد آلمان مقابل آرژانتین لحظه شماری میکنم
البته نه برای دیدن برد آلمان بلکه برای دینن نوع واکنش آرژانتین!!
چرا به امید حذفشون؟نقل قول:
با توجه به امکاناتشون واقعا لیاقت دارن این تیم ها...
از 8 تیم ، 4تاشون مال این منطقه هستن!
اروپایی ها باید تجدید نظر کنن رو کار های تیمیشون! انگلیس،فرانسه،ایتایا...
سلام انصافا شعرتون یه 250 تومنی میارزه اما با یه خورده ویرایش میشه 350 تومننقل قول:
در هر صورت واسه نیم ساعت عالیه
با این اوصاف من با شعر 20 تومنیم بیشتر از 200 تومن به شما بدهکارم
(بی احترامی نباشه به اساتید) سعدی و حافظ و حکیم فردوسی هم از همین زمین خاکیا شروع کردن
دوستان این آمار خیره کننده رو داشته باشید:
آلمان موفق ترین تیم تمام ادوار جام جهانی
آلمان با 17 دوره حضور در جام جهانی و 11 دوره حضور در نیمه نهائی در %64.70 رقابتها به موفقیت رسیده است.
فقط 2 تیم هستن که در جام جهانی از آلمان بیشتر جام کسب کردن
برزیل با 5 قهرمانی و ایتالیا با 4 قهرمانی.
برزیل با 19 دوره حضور صاحب 5 قهرمانی شد آلمان با 17 دوره 3 قهرمانی.تعداد بازی های هر دو تیم 93 بازی هست.که نشون می ده آلمان با دو دوره حضور کمتر به مراتب با ثبات تر از برزیل در جامها حضور داشته:
آمار برزیل:
آلمان :
برزیل:
5 بار قهرمان جام جهانی
2 بار نایب قهرمانی جام جهانی
2 بار سوم
1 بار چهارم
مجموعا 10 بار در 4 تیم برتر جهان از 19 دوره حضور که می شه 52.63% درصد موفقیت در جام جهانی
آلمان:
3 بار قهرمان جهان
4 بار نایب قهرمان جهان
3 بار مقام سوم جهان
1 بار مقام چهارم جهان
مجموعا 11 بار در جمع 4 تیم برتر جهان از 17 دوره حضور که می شه %64.70 درصد موفقیت در جام جهانی
ایتالیا vs. آلمان:
ایتالیا:
آلمان:
ایتالیا:
4 بار قهرمان جام جهانی
2بار مقام نایب قهرمانی
1 بار مقام سومی
1 بار مقام چهارمی
مجموعاً 8 بار در جمع چهار تیم جهان قرار گرفته که این تعداد از 17 دوره حضور حاصل شده که می شه 47/05% موفقیت در 17 دوره
آلمان:
3 بار قهرمان جهان
4 بار نایب قهرمان جهان
3 بار مقام سوم جهان
1 بار مقام چهارم جهان
مجموعا 11 بار در جمع 4 تیم برتر جهان از 17 دوره حضور که می شه %64.70 درصد موفقیت در جام جهانی
در جام ملتهای اروپا هم که آلمان یکه تازه تا حالا هیچ تیمی 3 بار قهرمان اروپا نشده.
ایتالیا vs. آلمان:
ایتالیا:
آلمان:
ایتالیا:
1 بار قهرمان
1 بار نایب قهرمان
2 بار نیمه نهائی
مجموعا 4 دوره در جمع چهار تیم برتر اروپا از 7 دوره حضور که می شه 57.14 درصد موفقیت
آلمان:
3 بار قهرمان
3 بار نایب قهرمان
1 بار نیمه نهائی
مجموعا 7 دوره در جمع چهار تیم برتر اروپا از 10 دوره حضور که می شه 70.00 درصد موفقیت
کمبود تيم ملی آلمان در حال حاضر تبديل به يک برتری شده است
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،اوليور کان،دروازه بان سابق باشگاه بايرن مونيخ و تيم ملی آلمان،در مصاحبه اي اعلام کرد،کمبود تيم ملی آلمان تا قبل از جام جهانی در حال حاضر تبديل به يک برتری برای اين تيم شده است.
او درباره وضعيت تيم ملی آلمان در مصاحبه اي با بيلد گفت:
من تا قبل از شروع جام جهانی فکر ميکردم که تيم ملی فوتبال آلمان،مشکل کمبود تجربه دارد اما در حال حاضر تجربه بالای آلمانی ها در جام جهانی يک برتری بزرگ نسبت به تيمهای ديگر است.
در کل به نظر من،آلمان فعلی بهتر از آلمان سال 2002 که تا فينال رسيد،است.
ميانگين سن بازيکنان تيم ملی فوتبال آلمان 24.9 است.
ایول به لوکا تونی
لوكا توني: آلمان ميتواند قهرمان شود
لوکا توني که فصل چندان موفقي را در بوندسليگا پشت سر نگذاشت در آستانه ديدار حساس آلمان مقابل آرژانتين، ابراز اميدواري کرد ژرمنها با عبور از سد آلبي سلسته به حرکت خود در مسير قهرماني ادامه دهند.
مهاجم 33 ساله ايتاليايي در گفتوگو با نشريه آلماني "بيلد" عنوان کرد: از اينکه آلمان در جام جهاني عملکرد خوبي دارد، بسيار خوشحالم. من آلمان را خيلي دوست دارم زيرا با تعداد زيادي از بازيکنانش همبازي بودهام.
توني در ادامه افزود: زماني که در بايرن بودم با لوکاس پودولسکي رابطه بسيار دوستانهاي داشتم. ميروسلاو کلوزه را هم به خوبي ميشناسم وچندين سال است با او رفاقت دارم. همچنين فيليپ لام و باستين شوآين اشتايگر از دوستان خوب من هستند.
توني با اشاره به حذف زودهنگام تيم ملي ايتاليا از جام جهاني گفت: بعد از حذف ايتاليا طرفدار آلمان بودم. اميدوارم اين تيم جام قهرماني را به خانه ببرد. البته براي انجام اين ديدار کار بسيار دشواري پيش رو دارد اما اگر همانند بازيهاي گذشته با تمرکز وارد ميدان شود، فتح جام نوزدهم براي ژرمنها دور از دسترس نخواهد بود. من خودم چهار سال پيش جام قهرماني را بالاي سر بردم و ميدانم چه لذتي دارد.
مهاجم سابق تيم فيورنتينا و بايرن مونيخ درباره ديدار حساس و سرنوشتساز آلمان مقابل آرژانتين گفت: به نظر من سختترين ديدار آلمان همين بازي است. اگر آنها از سد آرژانتين عبور کنند، به قهرماني بسيار نزديک شدهاند.
توني در پايان دربارهي نمايش ضعيف و دور از انتظار آتزوريها در جام جهاني گفت: بسيار نااميد کننده بود. به عنوان يک ايتاليايي با ديدن نتايج کشورم خجالت کشيدم. اميدوارم اين اتفاق در سالهاي آينده ديگر رخ ندهد. شايد اگر من بودم، نتايج به گونهي ديگري رقم ميخورد.
ايتاليا در گروه ششم جام جهاني با تيمهاي پاراگوئه، اسلواکي و نيوزيلند همگروه بود که با دو تساوي و يک شکست، در مکان چهارم گروه قرار گرفت و از گردونه رقابتها خارج شد.
فقط خدا میدونه بعداز برد آلمان....مارادونا چه عکس العملی از خودش نشون میده.....واقعا صحنه های بدیعی خواهیم دید.:31:نقل قول:
ولی هرچی باشه این بازی فقط به نفع اسپانیاست!