این همه سرویس دهنده بهتر هست اصلا توصیه نمیکنم... به عکسی که تو پست بعد میزارم نیگا کن.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
این همه سرویس دهنده بهتر هست اصلا توصیه نمیکنم... به عکسی که تو پست بعد میزارم نیگا کن.نقل قول:
بچه ها همونطور تو عکس زیر میبینین بیشترین ترافیک خارجی رو پیشگامان داره با فن آوا.. خیلی به صرفه تر هست اگر کیفیت خوبی هم داشته باشه.. کسی تا حالا داشته از هیچ کدوم از این 2 سرویس دهنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان از طرح غزال مخابرات کسی توی کرمان گرفته؟ توی صفحه اش فقط سرویس های قدیمی رو داره
آغاز عملیات اجرایی فیبر نوری شهر کرمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبر گزاری صدا و سیمای مرکز کرمان ، عالم زاده افزود : این طرح با اعتبار 15 میلیارد تومان در مدت یکسال اجرایی میشود که در فاز اول آ ن 4 کیلومتر از امروز آغاز شد.
مدیرکل آمار و فناوری اطلاعات استان هم گفت: ایجاد شبکه فیبر نوری گام نخست در اجرای پروژه شهر هوشمند و شهر الکترونیک است
اقای الهام افزود : با اجرای این شبکه اجرای طرح های دولت الکترونیک و شهر هوشمند سرعت پیدا خواهد کرد.
توضیحات بیشتر شهردار کرمان در اینباره :
مخابرات از زمانی سایتو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر دادن 10 برابر از شما ترافیک کم میکنن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید شکایت ارسال کنید و اطلاع رسانی کنید 90گیگ من 10 روزه تموم شد با 10 گیگ مصرف
با سلام و احترام ،
دوستان کرمانی عزیز ، من به علت درگیری با شاتل و رفع نکردن مشکل من ، اشتراکمو کنسل کردم.
به ترتیب شرکت های عالی رو پیشنهاد بدید تا ازشون اشتراک بگیرم و ببینم کیفیت کدامشون عالی تره.
ممنونم.
با سلام و احترام ،
اقا دوستی داریم کرمان است و میخواد این سرویس تانوما مخابرات که فیبر نوری است رو بگیره !
کسی از کرمان این سرویس رو گرفته ؟
فوری به من پیام بدهید و اینجا هم اعلام کنید.
ممنونم.
نقل قول:
کرمان کلا به اندازه سه تا کوچه پست نوری و کافو vdsl راه انداختن به صورت تست ولی کسی درخواست نداده . نزدیک فرودگاه مرکز صدوقی 2 . تجهیزات وی دی اس ال هم چند بار دزدیدن . دوست شما اگه اینترنت فیبر نوری میخواد باید اولای اون سه تا کوچه خونه اجاره کنه .
پارس آنلاین .. مخابرات .. adsl تو کل کشور تعطیله نه فقط کرماننقل قول:
با سلام ،نقل قول:
پیشنهادی برای اینترنت با سرعت بسیار بالا ندارید ؟
ممنونم.
نقل قول:
بالاترین سرعت را در کرمان اینترنت همراه اول میدهد بستگی به cat مودم
به فیبر نوری فعلا امیدی نیست مگر اینکه کشوری یه حرکت جهادی بزنن و همه جا فیبر بکشن
کرمان حتی یکی دو تا مجتمع مسکونی که کافوی نوری خودشون را دارن فقط adsl اراعه میدن و اصلا نمیدونن vdsl چی هست ..
دوست شما اگه اینترنت با سرعت بالا میخواد یا باید تی دی استفاده کنه یا وایرلس پوینت تو پوینت
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان به استفاده از به روزترین تجهیزات سرمایشی و گرمایشی در این واحدها اشاره کرد و ادامه داد: کلیه زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی ساختمان (ftth) و اتصال به فیبر نوری نیز در این واحدها انجام شده است.
سیدرهام حسینی شامگاه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فاز نخست پروژه از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شده که تاکنون امکان استفاده از تجهیزات مخابراتی برای یکهزار و ۵۰۰ خانوار در این منطقه فراهم شده است.وی ادامه داد: درصورت استقبال همشهریان از این طرح امکان بهرهمندی یکهزار و ۵۰۰ خانوار دیگر از زیرساختها، راهاندازی تلفن و اینترنت پرسرعت FTTH رایگان در شهرک اللهآباد کرمان فراهم میشود.مدیر مخابرات منطقه کرمان گفت: مردم ساکن شهرک حاشیهای اللهآباد کرمان میتوانند با مراجعه و ثبتنام در یکی از دفاتر مخابراتی یا پیشخوان دولت یک دستگاه مودم و کابلکشی فیبر نوری داخل منزل را بهصورت کامل رایگان دریافت کنند.
یعنی الان دو جای کرمان اینترنت فیبر نوری داره . یکی شهرک کارکنان قوه قضائییه .. یکی زاغه نشین الله آباد . الله آباد یه جای خلافی هست که بعضی انشعاب های برق اونجا غیر قانونی کشیدن . یه چیزی مثل محله سابق خاک سفید تهران که با بولدوزر ریختن صافش کردن .
جالبه الله آباد با اون همه وضعیت خرابش( نمیخوام توهین کنم ولی اونجا حلبی آباد هست ) واسه اونجا FTTH گذاشتن ولی من یک ماهه هر روز دارم میرم مخابرات میگن تجهیزات نداریم و هنوز برنامه ای برای منطقه شما نیست. حتی رفتم مخابرات آبنوس جایی که زراحی شبکه میکنن گفتن فعلا تو برنامه نیست . یعنی واقعا مسئولین استانی چطوری فکر میکنن ؟
سلام و عرض ادب
من از تهران اومدم کرمان برای زندگی
مدتی هست از شرکت آسیاتک اینترنت گرفتم ولی اصلاااا راضی نیستم
منطقه هم بلوار شفا هست
ممنون میشم اگر کسی نظری برای تعویض شرکت داره بهم بده
از نظر حجم هم خیلی برام فرقی نداره
سلام بچه ها کسی با پیش شماره ی 324 کرمان اینجا اینترنت داره؟