بحث ها داره شدیدا به حاشیه میره و کم کم به توهین میرسه
و به دلیل ازدیاد پست ها کنترل تاپیک برای من سخت هست
همه ناراحتن فعلا تاپیک قفل باشه تا آروم بشیم
Printable View
بحث ها داره شدیدا به حاشیه میره و کم کم به توهین میرسه
و به دلیل ازدیاد پست ها کنترل تاپیک برای من سخت هست
همه ناراحتن فعلا تاپیک قفل باشه تا آروم بشیم
دوستان کمی صبر کنید تا نظر سنجی جدید رو بسازم و اضافه کنم تا اونجا نظر بدید و از مباحث بیجا خودداری کنید
این هم نظرسنجی جدید
آمار نظرسنجی قبلی رو هم به صورت عکس پیوست کردم
تاپیک باز شد
دوستان لطفا از مباحث بیمورد و توهین آمیز خودداری فرمایید
فقط من یکم نظرسنجی رو تصحیح می کنم تا دوستان راحت تر نظر بدن: 1- سعیدلو 2- کفاشیان 3- قطبی 4- نکونام & شجاعی
هر چهار گزینه البته اشاره دوستمون به نکونام و شجاعی برای بازیکنان بسیار بجا بود
من یه سوال دارم.لطفاً یکی جواب بده
رئیس فدراسیون فوتبال عربستان یکی دو روز پیش برکنار شد.
پس چرا میگن اگه به کفاشیان دست بزنیم ایران تعلیق میشه؟مثل زمان دادکان؟
باختن ما توش شکی نبود!!
وقتی به خاطر بردن امارات و عراق اونجوری خوشحالی میکرد تیم،مشخص بود که سطح امادگیش کجاس!!
وقتی برای بدن این دو تیم،که اصلا تیم ندارن و اصلا نمیدونن فوتبال چیه!! اونجوری جون میکندن که گل بزنن،مشخص بود که چی میشه...
پیش بینی میشد،و بردن کره ی شمالی هم این پیش بینی ها رو تقویت کرد که جمهوری اسلامی تیم نفرستاده!!
قطبی هم که ظاهرا کف دستش رو خوب نمی شناسه!!
فوتبال ایران هر چی تا حالا ضربه دیده و هر چی ضربه خواهد دید، از دست مدیریت فوتبال است. فدراسیون، سازمان تربیت بدنی که از امروز شد وزارت
خدا جواب اینا رو بده
اینقدر پول بیت المال رو حیف و میل میکنن
چو ایران از قطر امشب برون شد
دلم از غصه همچون کاسه خون شد
ندانم کز چه رو از این کره باخت
چه رفتش بر سر و این گونه چون شد
با تشکر از satttanism ناظر انجمن که تاپیک رو باز کردن و امیدوارم دوباره نبندش :دی
به هر حال دلایل باخت واضحه ! کاش اینجا کره شمالی بود تا مصببین باخت رو محکوم به کار در معدن میکردن :27:
آی گفتی !! حرف دل منو زدی !!!نقل قول:
حیف ... حیف که این مشکلات حالا حالاها دست از سر ما بر نمیدارن
Only TEYMOORIN
تو نظر سنجی نمیشه به بازیکنان رای داد چون همشون بد نبودن که
به نظرم باید گزینه نکونام و شجاعی هم اضافه شه
که نود درصد عامل باختمون نکونام بود:41:
نسل طلایی سالهای پیش فوتبال ما تموم شده.بهتره واقع بین باشیم
نکونام حتی در زمان اوجش،خلعتبری و ...هرگز نمی تونن جای باقری ها،دایی ها،زرینچه ها،عزیزی ها و کریمی ها رو بگیرن
الآن پول تو دست و بال اینها زیاد شده،پول این بازیکنان را داغون کرده.به خاطر...زیاد فوتبالیست ها را از نزدیک می بینم،اکثرشون خیلی خیلی مغرور هستن.خدا را بندگی نمی کنن
اینها بخصوص لژیونرها فوتبال بازی نمی کنن.فقط به فکر حاشیه و مصاحبه و دوربین هستن
با باخت ما عدالت برقرار شد متاسفانه . افتضاح بازی کردیم . فقط شانس آوردیم که تو وقت قانونی و با اختلاف حداقل ۲ تا نباختیم . حیـــــــــــــــــــــــ ــــــــف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
جا داره از همین تریبون تشکر کنم از برادران پخش شبکه ی ۳ که بلافاصله بعد از پایان بازی رفتن برا پخش پیام بازرگانی و یادی کنم از آبا و اجداد تک تک این عزیزان :2:.
.
جالبه نکونام 90 درصد توپ هایی که دستش میامد لو میداد
همون موقع گفتم اینجوری میبازیم که شد
آخه بازیکن بد بخت چیکار کنه! بالاخره یه روز بازیش میگیره، یه روز نمیگیره. خیلی کم هستند بازیکنانی که عمدا" بخواهند تو تیم ملی بد بازی کنند.
اما این مدیریت فوتبال، چون فوتبال دغدغه ی اصلی شون نیست و نگاه ابزاری به فوتبال دارند، به خاطر همین همیشه با سیاست گذاری های اشتباه و ندانم کاری هاشون ضربه هایی به فوتبال این مملکت زده اند که حالا حالا ها وضمون همینی هست که هست.
حیف با غیرتایی مثل تیموریان
دلم واسه خلعتبری سوخت واقعا حق داشت که به لیگ های اورپایی بره ولی..........:41::41:
دیگه فوتبال ایران برای همیشه تموم شد تا وقتی کره وژاپن با برنامه هایی که واسه فوتبال خودشون دارن ایران هیچی نیست.....
یک آه سوزناکی هم میکشیم و ........................
..
.
.
.
.
.
.
.
.
و ....................... پایان
واقعا از نسل طلایی خبری نیست دیگه اون از جوانان و نوجوانان اینم از بزرگسالان
تیم 2007 قلعه نویی خیلی بهتر از این تیم بود باخت اما اینطوری بازی نکرد
حیف شدنقل قول:
قطبی بر خلاف دو بازی قبل تاکتیک تیم رو کاملا اشتباه چیده بود
نوری نباید بازی میکرد , رضای باید تعویض میشد , خلعتبری نیمه دوم میومد و به جای نکونام حدادی فر ثابت قرار میگرفت
چینش این ترکیب عجیب بود از قطبی
اما بازی فوق العاده عقیلی و حسینی رو نمیشه نا دیده گرفت
مدتها بود همچین دفاعی رو از ایران ندیده بودم
وقتی طرف دیپلمشو نگرفته داره سالی حداقل 500-600 میلیون پول مفت میگیره (اندازه حقوق 110 سال من) فکر میکنی براش فرقی میکنه من و تو نشستیم تو خونه تموم امیدمون به اونه ؟ بلانسبت شما مارو چیزش هم حساب نمیکنه ...
تو نظر سنجی یک گزینه نکونام و شجاعی هم بگذار نه بازیکنان
چون فقط همین دو نفر مقصرن
یادم می آد چند سال پیش که ژاپن و کره شاخ شدند و تیمشون رو جوون کردند، وهمون طوری که وضع اقتصادی کشورشون خوب بود، وضع فوتبالشونم سر و سامون دادند، یه نکته ای بود که شدیدا" منو به دلهره انداخت که نکنه فوتبال کشورمون دیگه کلا out بشه، که فعلا" تو این 10 سال اخیر out شده ایم!!!
هنوز بغض تو گلومه با چه شوق و ذوقی نشتسیم به امید برد ایران :45:
ولی از همون دقیقه اول لوله بودیم خیلی ایران بد بازی کرد
کاش قلم پای سعید لو دار و دسته اش با اون قدم نحسشون می شکست ...
من نمی دونم این کفاشیان می خواد چیکار کنه ایا می تونه این پست رو هم تو قبرستون ببره !!!!!!!!
بهترین نسل طلایی فوتبال ایران فقط زمان خاتمی و دادکان بود !
بازم عادت داریم باخت و بندازیم تقصیر یه بازیکن ! این تیم 15 نفره هم با کره بازی میکرد بازم می باخت
قبل از بازی ها خیلی ها فکر میکردن اصلا صعود نکنیم ولی بعدش اکثرا امیدوار شده بودند.
قبل از بازی ها به حذف در 1/4 رای داده بودم ولی بعد واقعا امیدوار شده بودم .
من فقط واسه این ناراحتم که چرا ما نباید یک بار فقط یک بار با فوتبال دل مردم رو شاد کنیم ! ناراحتم واسه غروری که شکسته شده در واقع شکستن!
من در نظر سنجی به سازمان و فدراسیون رای دادم چون عقیده دارم ناکامی فقط در این بازیها نبود.
شجاعی و نکونام .... هیچی . فکر می کردیم لژیونر داریم خدا را شکر می کردیم از اون همه لژیونر حداقل 2 تاش مونده ولی...
ترکیب قطبی به نظرم بد نبود خب یه جور سلیقه هست یک مربی دوست داره هجومی بازی کنه یک مربی هم با 3 هافبک دفاعی !! ولی تعویض ها به جز خسرو که اون هم باید از اول بازی می کرد می شه گفت واقعا بد بود.
نصیر زاده که حرف جالبی زد : " قطبی کره رو خوب شناخت ولی تیم خودش رو نه!"
تنها چیزی که شاید یک مقدار ارومم کنه استعفای دسته جمعی دار و دسته فدارسیونه و امید ناامیدی که به تغییر سازمان به وزارت خونه دارم.
من دلم برای شادی فوتبالی برای غرور ملی فوتبالی تنگ شده....!
از مدیران درخواست دارم گزینه نکونام و شجاعی رو هم اضافه کنند
چون پست ها رو که میخونیم بیشتری ها با این کار موافقن
دلیل اصلی کلی تر از این گزینه هاس! وقتی 32 ساله که قهرمان آسیا نشدیم حساب کار دستمون میاد که گیر کار از کجاس!
در ضمن دوستان دلیل باخت رو نندازن به گردن نکونام و .....وقتی که یه تیمی با 3 تا هافبک دفاعی و بدون بازیکن طراح بازی میکنه خوب طبیعیه که هافبک های دفاعی نمیتونن درست بازی کنن.تفکرات افشین قطبی در این بازی فوق العاده تدافعی بود و هیچ طرحی برای حمله نداشتیم.
بسم الله
ببینید دوستان با این حرفهایی که در این چند صفحه گفته شده به هیچ جا نمیریسیم. سعی کنید که احساسات رو کنترل کنید.
بنده به عنوان کسی که حالا چند روزی توپ زده و حداقل تو سطح استانی و کشوری بازی کردم و... نظرم رو عرض میکنم.
ببینید در بازی های قبلی چه اتفاقی افتاد؟ آیا نکونام اشتباه نکرد؟ آیا دیگر بازیکنان اشتباه نکردند؟
چرا اشتباه کردند ، اما مشخصه که اشتباه تو این بازی بیشتر رو اعصاب ها میرفت.
البته در مورد بازیکنانی مثل رضایی و کارهایی که میکرد و یا نوری، باید گفت که بهترین عبارت اینه که " اینها از لحاظ شخصیت
فوتبالی در حد این بازی و شرایطش نبودند"
توجه داشته باشید که وقتی تیم در این وضعیتی که دیدید 45 دقیقه در فشار مطلق هست، این نتیجه ی اشتباه یه بازیکن یا مفت
خوری دیگری و .... نیست. این یه مساله ی واضحه دوستان.
راحت ترین کار در این شرایط اینه که سریع قضاوت کنیم و بگیم فلانی مفت خوره و دیگری فلانه. اما آیا درسته؟ البته حق دارید که
اینگونه برخورد کنید. چون به هر حال دلبسته هستید به این تیم کشورمون. حالا....
دوستانی هم که میان میگن کفاشیان و سعید لو و ... بازهم چندان درست رفتار نکردند.
خوب این تیم در بازی های قبلی اش، فوق العاده بود، عراقی رو که ما با راحتی بردیم و کاملا سر بودیم، دیدیم که استرالیا به سختی برد و در بخشی از بازی کاملا عراق غالب بر بازی بود.
پس این حرف دوستان هم غلطه که بگن کره جنوبی عراق و ... نیست. مگه عراق کم تیمی بود؟ مگه بد بازی کرد؟ نخیر. عراق در
حد خیلی خوبی درخشید و با این وجود ما بردیمش.
حالا پس مقصر کیست؟
(این نظر منه)
برای کسانی که چند سالی در عرصه ی فوتبال بوده باشند، و یا چیزی از متون کلاسیک مربیگری فوتبال خونده باشند، مشخصه که
اشتباه سرنوشت ساز رو کسی کرد که تیم رو چید. یعنی شخص آقای قطبی. ایشون تیم رو به شکلی چید که منجر به اون 45 دقیقه فشار شد که واقعا تحقیر آمیز و ویران کننده بود برای ما.
توجه کنید در این شرایط که تیم نود درصد تایمش زیر فشار، کسی نباید از نکونام که نقش کلیدی رو در بازیسازی داره ، گله کنه،
چرا که بازی دست ما نبود که بخواد ساخته بشه. از طرفی حتی اگر قبول کنیم که اشتباهاتش زیاد بوده، باز هم در مقابل فشاری که اونها روشون هست، ناچیزه.
دوستان بهتره انقدر سریع قضاوت نکنند، توجه کنید بر اساس تجربه میگم که وقتی می بینید بازیکنی مثل نوری هنوز توپ رو
استوپ نکرده، خودش رو به سمت توپ دراز میکنه و اون شوت بی حاصل رو میزنه، از روی مفت خوری و بی غیرتی نیست دوستان. این از روی استرس زیاد و عدم تسلط کافی بر روی بازی هست( در کل تیم عرض میکنم)
قطبی اشتباه بزرگ رو کرد. اگر قراره بر سر کفاشیان حرفی بزنیم ( که باید بزنیم اما دستمون بستس، چون اگر تربیت بدنی بخواد کاریش بکنه، کلا تحریم شدیم رفته) باید بر سر انتخاب و پافشاری اش روی فردی مثل قطبی حرف بزنیم.
چرا که قطبی در حد این بازی ها نبود.
وقتی که اسمی مثل کره وسط میاد، اونجاست که مربی هزاران شک و تردید در ذهنش جاری میشه و فردی مثل قطبی که بیشتر همون شومن هست، نمیتونه اون تصمیمی رو بگیره که درسته.
تیم ما میتونست کره رو ببره، هم پتانسیلش رو داشت ، و هم توانایی فنی اش رو. اما مربی تیم در حدش نبود.
بر عکس دوستان بنده معتقدم اگر ما بر کره پیروز میشدیم، 70 درصد راه قهرمانی رو رفته بودیم و ژاپن و استرالیا بسیار برامون راحت تر بودند.
این رو بازی های آینده مشخص میکنه که کره در چه سطحی هست و ژاپن و استرالیا در چه سطحی .
علی ای حال .
توجه کنید که گاهی یه اشتباه مربی میتونه، تمام توانایی های فنی بازیکنان ما رو حبس کنه..
در بازی های گذشته ایران عالی درخشید، چون قطبی تونست همون چیزی که تنها در همون هم تبهر داره، و اون انرژِی دادنه، رو برای تیم داشته باشه و با یه چیدمان مشخصا، هجومی که باز هم تو اون بازی ها ما نون بازیکنانمون رو خوردیم، بتونه توانایی های تیم رو بروز بده.
اما جایی که ما حریفی مثل کره جنوبی داریم ، مشخصه که تا یه استراتژِی و تفکر با تیم نباشه، نمیشه موفق شد . این رو هم بدونید که ترس کره ای ها خیلی بیشتر از ما بود.
به هر حال اینها نظرات شخصی منه. و به نظرات همه دوستان احترام میذارم.
من حذف ایران رو خیلی بدتر از این پیش بینی می کردم ولی اگه منطقی باشیم باید خوشحال هم باشیم که تونستیم عراق و امارات رو ببریم و آبرومندانه در برابر کره حذف بشیم . واقعیت فوتبال ما همینه به خاطر ژنتیک خدادادی می تونیم خودمونو نشون بدیم ولی به دلیل نداشتن خیلی چیزها نمی تونیم بهترین باشیم.
من خیلی خوشحال با این بازیکنان(بیزینش من ها) و این سرمربی (دلال) و این مدیریت (!) آبرومندانه حذف شدیم !
شما چطور ؟
چاغال جان این جملتو باید با طلا نوشتنقل قول:
فقط خوشم اومد پارک جی سونگ به نکونام نشون داد فوتبال کری خوندن نیست.همینه که سرآلکس فیکس تیمش میذاره.یه دونه توپ لو نداد(البته با اندکی اغماض)
نمدونستم تو رنکینگ فیفا 65 هستیم !! الان دیدم ...
یکم دیگه اینجوری کار کنیم ایشالا به ترینیداد و توباگو میرسیم :دی
*(@%&(@*%^*@&% رو ببین ها :2:
كفاشيان: استعفا نميكنم؛ براي جامجهاني به دنبال يك مربي خارجي هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي كفاشيان پس از شكست يك بر صفر برابر كره جنوبي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من از رياست فدراسيون فوتبال استعفا نميكنم و يك سال ديگر در فوتبال ميمانم. رئيس فدراسيون بر اساس انتخابات مجمع تعيين ميشود.
وي در مورد وضعيت افشين قطبي گفت: او از امروز ديگر سرمربي تيم ملي ايران نيست و با ما خداحافظي كرد و از فوتبال ايران جدا شد. از فردا به دنبال جذب يك مربي بزرگ خارجي براي حضور در جام جهاني آينده هستيم.
كفاشيان در مورد ديدار امروز برابر كره جنوبي گفت: تيم ملي خوب بازي كرد و در دقايقي تيم برتر ميدان بود. در لحظاتي نيز كره جنوبي برتر از ما بود. در مجموع بازي پاياپاي انجام شد ولي اين كرهايها بودند كه توانستند پيروز ميدان شوند.
دیدین گفتم؟؟باز می خوان بازی با اسمها رو شروع کنن که ضعف خودشون مشخص نشه پشت مساله انتخاب مربی قایم شدن تا کی؟فرافکنی از این تابلو تر؟!؟!؟؟!
بیچاره مردم ...
دوستان باز هم دارید میرید توی خاکی
مراعات لطفا
من یکی دیگه نه فوتبال تیم ملی ، داخلی حتی تیم شهرمون مس کرمان رو هم بکشن نگاه نمی کنننقل قول:
حیف وقتی رو که صرف این مفت خورها بکنیم !!!!!!!!!!
امروز هر چهار گزینه مقصر بودند
اما در کل مقصر مدیریت فوتبال است
جان من یکی جواب بدهنقل قول:
كفاشيان: استعفا نميكنم؛ براي جامجهاني به دنبال يك مربي خارجي هستم
چطور رئیس فدراسیون عربستان عوض میشه اما اگه برای ما عوض بشه تعلیق میشیم؟
از هر چی شرط ببندی هستمنقل قول:
چون فوتبالشون رو مطمئنم خواهی دید :31: