آره ساپورت مي كنه
Printable View
آره ساپورت مي كنه
با روت و برنامه البته.درست میگم بالایی؟:دی.
درست ميگي بالايي :31:
فقط روت ميخواد(دو دقيقه كار داره)
ولي برنامه نميخواد
يه كپي پيست هست فقط
آفرين :31:
البته 2تا بالاتر گفته که قراره آندروئید فراسی هم بیاد
درسته دوتا بالایی؟:31:
نه بالاييي :31:
مثل اين كه گفته بود خودشون فارسي كنن
ما بسترش رو فراهم ميكنيم
آره بالابالايي؟ ؟ :31:
صدا منو از پایین میشنوید:دی..
گویا در نمایشگاه تله کام برو بچ اس ای یه قولایی دارن.بی شرف بازی در نیارن .تا پایان سال (امیدوارم میلادی)به دستمون میرسه.
تمام:دی
منظروت کدومه که بدستمون میرسه؟!! نکنه ایکس 12؟ یا بحث در مورد 10 فول پک ؟!!!بیشتر کاش توضیح میدادی....
منظورم اینه دوست عزیز:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5662120&postcount=4465
20تا بالایی :31:بالاخره کیشو چیکار کنیم؟تا بندرو میریم از اونجا قایق دربست میگیریم تا مغازه!چقدرم ادرس دادن!
اما فکر نکنم دوستمون ادرسو بدن چون همه میریزیم اونجا بخریم اونجام مثل تهران هوا الوده میشه!:5:من ایکس تن450تومانی فول پک میخوام:19:اک
دوستان عجب گوشی خوبی هست :31:
امروز داشتم می دویدم یدفعه گوشی از دستم افتاد رو زمین باتریش پرت شد گوشی ۲۰ متر روی زمین کشیده شد.گفتم دیگه به درد نمیخوره.ولی برداشتمش دیدم حتی یه خط هم نیفتاده :18:
بله از این لحاظ ها هیچ گوشیی به پاش نمی رسه!!البته این گوشی یه بار رفته زیر اتوبوس و چیزیش نشده!!
پس چی شد قرار بود یه ضخی کلیپی HD که فیلمبرداری کرده بذاره
در مورد بازار کیش هم باید بگم
از دوستم پرسیدم گفته بود بیشتر جاهاش فول پک رو بین 450 تا 470 میدن
خوب به سلامتی 2.2 هم به ایکس 10 میاد.ولی دیررررر.3ماهه دوم 2011
سلام
آقا بعد از روت كردن كيبورد فارسي هم بايد بريزم يا بايد رو همون كيبورد يه زبان فارسي نصب كنيم؟
اصلا فارسي ميشه يا عربي؟
با پ ژ گ چ مشكلي نداره؟
توي تايد اسكيپ، اپرا و ....؟؟؟
X10 Sensius Black full package gheymat shiraz 523000 tomans
full pack yanni ba mw600
لوووول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/
/
ویدئو:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=ZNq4jKNQbzo
البته ظاهرا رام بیشتر از هر چی تا حالا دیده شده باگ داره :دی
ایول به کوکر های محترم!!!
2.3 رو برا جناب نکسوس هم ندیدم هنوز که کسی حرفی ازش بزنه! اونوقت سونی.....
اره خوب! هر رامی یه سری باگ داره....فک میکنم این وظیفه ی دولوپر های اندو هست که نرم افزارهایی شبیه به تایم اسکیپ درست کنن....اونجوری که در نمیتونن بیارن،ولی اگه بتونه در بیاد به هر قیمتی میترکونه!!!!
فقط کسانی که تایم اسکیپ رو تجربه کرده باشن میدونن من چی میگم!!من حاظرم رو 2.1 بمونم ولی تایم اسکیپم رو داشته باشم!
سلام. ميخواستم بپرسم آيا آپديت 2.1 اين گوشي رسمي است؟
ممنون.
آره رسمیه ...نقل قول:
این جاوا که روی گوشی نصب میشه به چه صروت هست؟ منظورم اینه که تمام قابلیتهای جاوا رو روی گوشی پیاده میکنه و آیا به حافظه گوشی دسترسی داره؟
من برای مرور لغات زبان از یک نرم افزار جاوا به اسم mini pauker استفاده میکنم که یه نوع جعبه لایتنر هست و مهمترین نرم افزاریه که روی موبالم ازش استفاده میکنم. از دوستانی که ایکس 10 دارن کسی هست که این نرم افزار رو نصب کرده باشه؟ آیا بدون مشکل روی x10 کار میکنه؟ تنها مانعی که برای خرید این گوشی سر راه من هست، اینه که جواب این سوال رو نمیدونم.
اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم
ده ها دیکشنری موجود هست برای این سیستم عامل،اونوقت شما .....نقل قول:
این جاوا که روی گوشی نصب میشه به چه صروت هست؟ منظورم اینه که تمام قابلیتهای جاوا رو روی گوشی پیاده میکنه و آیا به حافظه گوشی دسترسی داره؟
من برای مرور لغات زبان از یک نرم افزار جاوا به اسم mini pauker استفاده میکنم که یه نوع جعبه لایتنر هست و مهمترین نرم افزاریه که روی موبالم ازش استفاده میکنم. از دوستانی که ایکس 10 دارن کسی هست که این نرم افزار رو نصب کرده باشه؟ آیا بدون مشکل روی x10 کار میکنه؟ تنها مانعی که برای خرید این گوشی سر راه من هست، اینه که جواب این سوال رو نمیدونم.
اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم
راستش جاوا در اندو نصب میشه،ولی همه ی برنامه ها رو نمیشه نصب کرد!!امتحان هم نکردم .....
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من 2 تا سوال راجع به گوشی Xperia x10 داشتم . ممنون میشم جواب بدید
1- در مورد forward کردن sms در این گوشیه ! من هر کاری میکنم ،نمینونم اس ام اسی رو که برام میاد برای شخص
دیگری forward کنم .
2- سوال دومم در مورد اندروید 2.1 هست که تازه اومده برای این گوشی . این که میگن اگز upgrade بشه ، باطریش
زودتر خالی میشه ! میخواستم ببینم درسته ؟؟؟
با تشکر
ماشاالله اینجا فقط در مورد قیمت گوشی صحبت میشه !!!!!!!!!!:31:نقل قول:
عزیز در مورد فوروارد که باید انگشتتو رو sms نگه داری بعد یه پنجره باز میشه فورواردو میزنی . (البته تو 2.1)
آره عزیز تو 2.1 شارژ بیشتر مصرف میکنه و کاملا هم محسوسه این مصرف زیادش . و لی خوب به جاش کیفیت بیشتری داره 2.1 میرزه .
نه دوست عزیز، نرم افزاری که اسمشو برم دیکشنری نیست. یه نوع جعبه لایتنر یا همون جی ۵ هست که خیلی بهش نیاز دارمنقل قول:
در هر حال مثل اینکه با اندروید سازگار نیست. بر خلاف میلم باید برم سراغ نوکیا ان۸
اینم نمونه فیلم برداری HD این گوشی.البته کاش بچه ها به قولشون عمل بکنن و با گوشی خودشون یه فیلمی بگیرن اینجا بذارن.
کد:http://www.youtube.com/watch?v=bB-R8XrIehc
جدی مصرفش بیشتر شده؟برعکسش رو من شنیدم.بهینه تر میشه مصرف که.
تایید میشه:10:نقل قول:
من خودم کار کردم و دیدم که مصرف باطری بهتر شده
مصرف باطری بهتر شده....تایید میشه این نکته....
اقا این گوشی الان دست دومش رو بخوایم بفروشیم،چند بهمون میدن به نظرتون؟!
در واقع دوام باتری بیشتر شده دیگه؟مثلا برای شما چقدر دوام میاره؟
خریداری شد 443.....
آره دوامش بهتر شده و برای من 2روز تا 2.5 کارکرد داشتنقل قول:
اینجا بین 300 تا 350 بستگی داره به نو بودنش ولی شما تا میتونی بزن تو سرمال:31:نقل قول:
مبارکه:10:نقل قول:
محتویات جعبش چیه؟
با برادر تیتان چکش کن که منو مخفیب بلده:31:
مرسی حسین.
همون کیف و محافظ صفحه و استند.
تا 2.1 نشه نمیتونم روش نرم افزار نصب کنم؟
سلام
443 کجای شیراز
چشم فرهوده رو دور دیدی قیمت میدی :31:
سلام فرهوده:دی..
از داریوش.اون پاساژ اولی.نزدیک به چهارراه زند و از یه عمده فروش واقع در طبقه سوم:دی..
تازه 430 هم قیمت دارم بدوم مخلفات
430 قیمت کجا؟
پی ام بزن
مطمئنی اینا کلکی توی کارشون نیست همشون خلاری هستند ها!!!
ارزون ترین گوشی x10 تاریخو من خریدم :31:
نوی نو سفید
دوستم حال نکرد باهاش 250 خریدم ازش.باهم رفته بودیم خریدیم چند وقت قبل
مگه میشه!!؟حتی دزدیشم اینقدر نمیدن!!!شایدم دوستت خیرات میده یا خرپوله:31:
نقل قول:
دوستم حال نکرد باهاش 250 خریدم ازش.باهم رفته بودیم خریدیم چند وقت قبل
سوال این رفیقمون شدیدا تایید میشه! میشه بهش بگی یه دونه دیگه هم بخره؟ من ازش 300 تومن خریدارم...نقل قول:
مگه میشه!!؟حتی دزدیشم اینقدر نمیدن!!!شایدم دوستت خیرات میده یا خرپوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من 2روزه این گوشی رو خریدم موقع خرید از 1.6 به 2.1 آپدیتش کرد مغازه داره اما مولتی تاچ نداره
میخواستم بپرسم اصلا آپدیت 2.1 مولتی تاچ این گوشی رو فعال میکنه یا نه؟