ممنون نینجا جون از بین اینا ویو خیلی باحال تر بود.می تونی یه چن تا دیگه عکس از ویو و اچ بزاری؟ممنون.:11:
ممنون نینجا جون از بین اینا ویو خیلی باحال تر بود.می تونی یه چن تا دیگه عکس از ویو و اچ بزاری؟ممنون.:11:
آره عزیزمنقل قول:
شما اگه دوس داشته باشی میتونی از تو setting منوهاتو فارسی کنی اگر هم دوس نداشته باشی میتونی همون انگلیسی بذاریش
ولی سایت های فارسی و SMS های فارسی رو برات فارسی نشون میده تو هر دوحالت (چه فارسی چه انگلیسی)
ممنون
سلام دوستان:5:
Samsung Mobile Display اکنون 98% صفحات AMOLED دنیا رو تولید میکند و Samsung Electronics مشتری اصلی این صفحات است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکنون Samsung Electronics اعلام کرده که با کمبود AMOLED مواجه شده و مشغول تهیه ورژن LCD دار گوشیهای Galaxy S and Wave میباشد وجای تعجب ندارد اگر سامسونگ برای این گوشیها همانند Galaxy Tab از Super TFT استفاده نماید که البته باعث پایین امدن قیمت این گوشیها خواهد شد.
سامسونگ تصمیم دارد با راه اندازی یک کارخانه جدید در سال اینده تولید صفحات AMOLED را از مقدار کنونی 3میلیون در ماه به 30 میلیون در ماه برای جبران این کمبود افزایش دهد.
يعني يه legend با گالكسي؟نقل قول:
يا يه ويو با legend
من ميخوام حتما گوشي خودم حتما گالكسي باشه
يكي دو گزينه اچ تي سي هست ولي واقعا با اين پيچاي پشتشون خيلي ضايعن
واقعا به دور از تعصب توي طراحي سامسونگ رو دست نداره
سلام.نقل قول:
منم به جمعتون اضافه شدم.:20:
16گیگ 640
فقط یه نکته رو نگفتین .. میشه منو انگلیسی باشه و اس فارسی زد؟
معلوم نشد ال سی دیش ضد خشه یا نه؟ اصلا با برچسب حال نمی کنم.
دوستان واقعا اينجوري ميشهنقل قول:
مثلا اين سري جديد كي به ايران ميرسه
صفحه سوپر TFT كيفيتش چجوريه
فكر ميكنيد قيمتش چقد مياد پايين
مباركه دوست مننقل قول:
از كجا گرفتي؟
بدون گارانتي ديگه؟
بدون نصب نرم افزار گرفتي؟
مهدی جان مبارک باشه.نقل قول:
با منوی انگلیسی هم میشه هم تو بروزر صفحات فارسی رو دید و هم تو قسمت sms پیامها رو فارسی دید و کلا میشه کیبورد فارسی هم داشت.
در مورد ال سی دی هم جایی اشاره نشده که ال سی دیش ضد خشه ولی در کل محافظ هم نزنی مشکلی پیدا نمیکنه.
ممنون.نقل قول:
طبیعتا بدون گارانتیه دیگه .. با گارانتی که 736 هست.
طبقه ششم علاالدین.
ممنون.نقل قول:
کیبرد رو باید جدا نصب کنم یا خودش داره؟ حالا تا بیام با آندروئید آشنا بشم زمان می بره.
ولی در کل گوشیه خوبیه .. تو این چند ساعت که راضی بودم.
شما کامنتتون رو جواب بدین ممنون می شم:31:
سلام .
مهدی مبارک باشه .
ایشاالله حالشو ببری .
مخلصیم .
سلام دوستان
8 گیگ چند شده؟
ممنون.
کیبرد رو باید جدا نصب کنم یا خودش داره؟ حالا تا بیام با آندروئید آشنا بشم زمان می بره.
ولی در کل گوشیه خوبیه .. تو این چند ساعت که راضی بودم.
شما کامنتتون رو جواب بدین ممنون می شم:31:[/QUOTE]
اون فریمویو رو نصب کنی کیبورد فارسی هم براش اضافه میشه.
در کل با نصب اون فریمویو کارت خیلی راحت میشه.
ميگم 8 گيگشو چند ميدادنقل قول:
نگفتي گير نداد كه نرم افزار نصب كنه؟
من هم فردا می خواهم این گوشی را بخرم البته اگر بتوانم قبل از خرید تست کنم و یک گلاکسی بدون مشکل 3 دکمه یا همان بدون مشکل دانلودینگ پیدا کنم.
مهدی جان مبارکه:40:
منم میخوام بگیرم البته هر وقت قیمتش مناسب شد
عزیزم ال سی دی ضد خش هستنقل قول:
این فیلم رو ببینید
تو این فیلم انواع وسایل تیز رو روی صفحه گلکسی میکشه ولی هیچ کدومشون خط نمیندازهکد:http://---------.ir/Forum/thread2148-4.html#post33625
سلامنقل قول:
مهدی جان مبارکت باشه.انشا.. به پاش پیر شی.:31:مهدی سمپل از عکس دوربینش در شب یادت نره.از نون شب هم برام واجبتره.:31:
سلام دوست عزيز...دستت درد نكنهنقل قول:
چند تا فيلم از كار كردن با اين گوشي رو هم داري؟ ممنون ميشم:11:
اگه کسی خواست i9000 خودشو بفروشه من خریدارم
ممنون امیر جان .. حالشو که می برم:31:نقل قول:
من قیمت کردم 595نقل قول:
قیمت رو که بالا گفتم .. طبقات بالا از این صحبتا خبری نیست .. راستش من یه بار سر این قضیه تو علاالدین درگیر شدم دیگه از همکف گوشی نمی خرم .. یه راست می رم بالا.نقل قول:
مبارکه.نقل قول:
این مشکل سه دکمه چیه یه بنده خدا هم تو پ.خ پرسیده بود .. من که مشکلی حس نکردم.
ممنون.:20:نقل قول:
الان مناسبه دیگه .. برو بگیر:46:
ممنون حمید جان.نقل قول:
والا مامانم گفته شبا بیرون نرم .. اگه اجازه داد حتما:31:
مهدی جان مبارک باشه. hd2 رو هم داری هنوز؟ :دی خداس! آخرشم xt نگرفتی.
منظورشون مشکل رفتن گوشی به حالت downloading هست. این مشکل بیشتر توی مدل های 16 گیگه و فکر نمیکنم هنوز هم راهی واسش پیدا شده باشه.با نگه داشتن کلیدهای home.volume,down شما باید چنین عکسی رو ببینین :نقل قول:
این مشکل سه دکمه چیه یه بنده خدا هم تو پ.خ پرسیده بود .. من که مشکلی حس نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که این بدون مشکل بودن گوشی رو میرسونه.
ممنون.نقل قول:
نه ردش کردم رفت:31: راستش از وقتی آندروئید ریختم رو اچ دی2 عاشق آندروئید شدم .. چون با آندروئید رو اچ دی2 حال نکردم گفتم یه گوشی آندروئیدی بگیرم بهتره .. بهترین گزینه هم به نظرم گلکسی بود.
با گرفتن این دو کلید اتفاقی نیوفتاد .. بیشتر توضیح می دی؟
نقل قول:
1- کلید ولوم را پایین نگه دارید
2- کلید هوم رو نگه دارید
3- یک بار کلید پاور رو فشار بدید و ول کنید .
تو این حالت کلید پاور رو که ول کردید دو تا کلید دیگه رو نگه دارید تا به حالت دانلودینگ بره . اینطوری 100% به حالت دانلودینگ میره
لذت ببرید ......
کلا این حالت مال ریکاوری و این چیزاس که من خیلی نمیدونم چیه چون گوشی دستم نبوده
ولی شما اگه میخوای حسابی متوجه موضوع بشی به فروم زیر یه سری برن
-roid.ir/Forum/forum120.htmlکد:http://and
اون پایینی رو بذار تو بالایی
اگه حوصله نداری این آموزشه {اگه اون دکمه ها کار نکرد}
d-roid.ir/Forum/thread3943.htmlکد:http://an
الان گرفتم موضوع چیه.
متاسفانه گوشی منم مشکل سه دکمه رو داره:41:
خوب شد فریمور 200 مگی رو دانلود نکردم.
حتما یه راهی واسه این مشکل وجود داره.
سلام اقا مهدی خوبی رفیق:5:نقل قول:
خیلی کم پیداییا:11:
والا راجع به این مورد یکی از بچه های موبایلستان گفته:
نقل از golammar :
قابل توجه دوستانی که مشکل شایع 3 کلید رو دارن.این مشکل قابل حل هست.و در نمایندگیهای ماکروتل انجام میشیه.
اون دسته از دوستان که دستگاهشون بریک شده هم میتونن با مراجعه به این نمایندگیها بصورت آزاد گوشیشون رو درست کنن....
در نمایندگیهای سامسونگ با باکس جی تگ .که باکس انحصاری سامسونگ هست.درست میشن.
سلام مرسی شما خوبی؟نقل قول:
من بی گارانتی خریدم .. راجع به هزینش چیزی نگفتن؟ البته من قبل از اینکه اقدام به ریختن رام کنم تحقیق کردم و خوشبختانه به گوشی دست نزدم .. ولی بالاخره باید رام عوض کنم یا نه؟
این ال سی دیه دیزایر اچ دی سیاه و سفیده؟:31:
دوستان توضیح دادن ولی :نقل قول:
بیشتر توضیح می دی؟
Download mode :home + vol down + power is used to flash roms in Odin
Recovery mode :home + vol up + power is used to flash update.zip files
از طریق adb هم میشه گوشی رو به این دو حالت برد.
لطفا حذف شود
دوستان در حال حاظر راهي نداره ..نقل قول:
نه توي نمايندگي نه جاي ديگه ...
اقا كاري نكنيد كه 700 بشه يه تيكه گوشت ...
صبر كنيد اگه چيزي باشه بهتون ميگم ...
در مورد بريك شدن :
اين گوشي بريك نميشه به اين سادگي به خاطر يه فيوز كه تعبيه شده ...
اما اگه چيزي شد بهم خبر بديد يكي از دوستان تعمير ميكنه ..فقط هزينه پست رو بايد بديد ...
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
نقل قول:رام اصلي بريز ...نقل قول:
اونا مشكلي نيست ...
مثلا رام 2.1 فارسي كه همه چي رو فارسي ميكنه حتي وب ...
خيلي توپه ...
تو چكار ديزاير داري ؟؟؟:دي
ممنون.نقل قول:
لینک رام اصلی رو داری؟ + آموزش:31:
در ضمن این سامسونگ کیز رو چه جوری بنصبم؟ اول که نت فریمورک 3.5 رو می خواست نصبیدم الانم که ویندوز مدیا فرمت 11 رو می خواد که رو ویندوز غیر اصل نصب نمیشه.. گوشی به حالت مس استورج هم وصل نمیشه.
ویرایش: حل شد.
گوشی رو روت کردم و بوسیله برنامه ترمینال به دانلودینگ بردم .. فردا رام رو دانلود و تست می کنم.
حذف شود ...
سلام دوستان
من با این گوشی می خوام اعتبار شارژ کنم شارژ نمی کنه و میگه Rejected !
کسی به این مشکل برخورده ؟
خط هم ایرانسل نیست همراه اوله !!
اگه کمک کنید ممنون میشم :20:
خوب شما گوشی دومی ندارید که با اون شارز کنید و بعد دوباره بندازید رو این؟نقل قول:
با اعلام وردو n8 و desire HD در هفته های آینده گالاکسی 20 دلار کاهش یافت.:8:
کد:http://www.plemix.com/phone-samsung-galaxy_s-phone
مهدی جان منظورت با odin که نیست؟ درسته به حالت دانلودینگ میره ولی نمیتونی بازم از odin استفاده کنیا, یه موقع انجام ندی! باید صبر کرد تا سامی یه راه حلی بده.نقل قول:
گوشی رو روت کردم و بوسیله برنامه ترمینال به دانلودینگ بردم .. فردا رام رو دانلود و تست می کنم.
آره با همون odin .نقل قول:
تو فروم همسایه انجام دادن مشکلی پیش نیومده .. سامی که گ ..ه .
مهدی همونجور که توی پروفایلت هم گفتم بعد از lagfix هم اگه ببینی بعضا نیاز به فکتوری ریست هست, اگه از ترمینال استفاده کردن رو مطمئنی که هیچی.نقل قول:
آره با همون odin .
تو فروم همسایه انجام دادن مشکلی پیش نیومده
رقیب گالاکسی desire hd
توی کیفیت صفحه نمایش یه خورده ضعیفتره
و توی توان پردازش گرافیکی حدود 50 میلیون مثلث پایینتره با پردازنده جدید qsd8255 با پردازش 42 میلیون ولی
توی بنچمارکها خیلی نزدیک به گالاکسی بوده در عوض سرعت پردازنده بالاتر گالاکسیه
به نظر من رابط جدید سنس فوق العادست... کیفیت ساخت عالی
هر چند اینجا جاش نبود. ولی شما صفحه نمایش TFT رو با Super AMOLED مقایسه میکنی؟ به این اختلاف میگی یه خورده؟!!نقل قول:
تنها مزیت اچ تی سی دوربین 8 مگاپیکسلی دوال لد، کیفیت ساخت بهتر و رابط کاربری sense هستش. وگرنه برای عرض اندام در برابر این گوشی هیچ حرف دیگه ای برای گفتن نداره.
سلام. بچه ها یکی از این آشنا های ما یه گلکسی اس at&t از امریکا آورده. میشه انلاکش کرد و اینجا ازش استفاده کرد؟ چجوری؟ یه سوال دیگه.این شکلش با گلکسی های اینجا فرق داره.رامهای گلکسی معمولی بهش میخوره؟کلا به جز قیافه همه چیش مثله اونه؟
حل مشکل نرفتن به حالت دانلودینگ در گالکسی :
سامی یه آپدیت واسه ی BELL GT-I9000M ارایه کرده که توی این آپدیت مشکل ۳ دکمه حل شده. برای دیدن این روش به لینک زیر مراجعه کنین :
روش سریعتر :کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=785201
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8191176&postcount=124