مقايسه دوربين wave با Nokia N8
کد:http://www.mobile-review.com/review/nokia-n8-camera.shtml
مقايسه دوربين wave با Nokia N8
کد:http://www.mobile-review.com/review/nokia-n8-camera.shtml
آقا من این مشکلات رو ندارم. فکر کنم از خط اینترنتتون باشه. چون گوشی مشکلی از این بابت نداره.نقل قول:
سلام دوست عزیز:5:نقل قول:
والا یکی از کاربران خارجی که این اپدیتو انجام داده راجع به تغییراتش نوشته:
Few things in the version I described:
- new photo modes in settings
- XVid fixes (however it still sucks)
- video recording improvements
More are yet to be discovered [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ممنون از شما ولی فعلا مسئله اینجاست که این آپدیت واسه گوشی من نیست فکر کنم بخاطر فریمور قدیمی گوشیم آپدیت جدید دوربینش نمیاد.
در کل حرکت جدید و جالبی بود بازم ممنون.:46:
سلام .
همانطور که الدار گفته بود امروز قرار بود سامسونگ تولید Super AMOLED رو تا سال 2011 به دلیل کمبود این صفحه ها به تعویق بندازه .
S8500 Wave در کل بازار اروپا بزودی تموم میشه و این گوشی دیگه تولید نمیشه . جایگزین این گوشی ، S8530 هستش که با صفحه 3.7 اینچ و S-LCD فروشش 20 روز دیگه شروع میشه .
مخلصیم .
نقل قول:کد:http://www.gsmarena.com/samsung_s8530_wave_ii-3536.php
چه باحاله! فکر ميکنين قيمتش که عادي شه چقدر از ويو گرونتر ميشه؟نقل قول:
حالا کدوم صفحه نمایش بهتره واسه ویو یا ویو2 ؟نقل قول:
اگر کمبود صفحه دلیل توقف تولید باشه اونوقت گالاکسی اس هم باید تولیدش متوقف بشه دیگه؟!
در ضمن توقف تولید که به معنای توقف ساپورت نیست؟ یعنی فریمورش همچنان آپدیت میشه؟ یا اینکه کلا سامسونگ بیخیال این مدل شده رفته رو ویو2؟
نمیدونم گوشی به این خوبی چرا حاشیه دار شد.ما که فروختیم رفت. ولی اگه این 3.7 با super amoled بود میترکوند
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
super amoled واسه خودش هیولاییه. واقعا دفعه اول که میبینید کیفور میشید.نقل قول:
البته این یکی خوب 3.7 هست به جای 3.3 بزرگتره باحالیه خودش رو داره.
اینکه یکدفعه تصویر و صدای کلیپ توی یوتیوب داغون میشه فکر نمیکنم ربطی به اینترنت داشته باشه !!نقل قول:
ممکنه به خاطر این باشه که گوشیو به فیرمور های جدید آپ نکردم ؟ !
فیرمور گوشی من من S8500XXJEE هست که فارسی رو هم ساپورت نمیکنه
هیچ چیزیشون جز اندازه و نوع (و نه رزولوشن) صفحه ی نمایش فرق نمی کنه. قاعدتا فرمویر هاشون باید یکی باشه.نقل قول:
پ.ن. جالبه که Wave 2 یه مدله و Wave II یه مدل دبگه، قحطی اسم بود؟!
آقا mohsen بابت مقایسه دوربین nokia n8 & wave ممنون .
خداییش فیلمبرداریه N8 خیلی وهضح ترو شفاف تر از wave هست .
ولی wave عکساش نسبتا بهتر بود:20:
حالا که من خواستم این گوشی رو بخرم گفتن که خط تولیدش متوقف میشه :grrr: بد شانسی ما رو باش :41:
حالا عکسی از مقایسه ی صفحه ی tft با super tft و بقیه ی صفحه ها نیست که ببینیم خوبه یا نه؟
راستی در مورد قیمتش هم معلوم نیست که از مدلی فعلی گرون تره یا نه؟
حالا چرا دیگه تولید نمیکنه؟؟؟ :18: میتونست مثل HTC Desire بقیه ویو ها رو با صفحه sLCD تولید کنه! آخه ویو 2 هم سایزش بزرگتره و هم ضخامتش!
ما که نفهمیدیم چطور میشه Galaxy هم که Super AMOLED هست تولیدش متوفق نمیشه.یعنی سامسونگ بادای خودش رو فدای اندروید گوگل میکنه ؟؟:41:
ولی این گوشی ویو 2 هم بدک نیست.فکر کنم در عوض کیفیت بالای ویو صفحه نمایش رو بزرگتر کردن.قیمتش که اصولا نباید بیشتر از ویو باشه.بذارین ماه آینده بیاد ببینیم چه طوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ سایز که بهتر شده.
این کارخونه جدید سوپر امولد سامسونگ که راه اندازی بشه تا عید فکر کنم گوشی ویو2 رو هم مجهز به سوپرامولد کنه.
والا شایعه ی توقف تولید برای جفتشون بود، که فعلا یکیش درست دراومده. در ضمن Galaxy Tab هم که اندرویده با S-LCDـه. تولید بادا رو هم که قطع نکرده، صفحه نمایش رو عوض کرده.نقل قول:
قیمت هم که اعلام شده، 430 یورو.
S-LCD (اگه همینی باشه که رو دیزایر و نکسوس هست) کیفیت خیلی خوبی داره، اما خب به خوبی Super Amoled مشکی تولید نمی کنه.
آقا گوشیهای شما با استفاده متوسط باتریش چقدر دوام داره ؟ من وقتی 30 دقیقه با اینترنت کار می کنم حدود 15 تا 20 درصد از شارژ باتریم خالی می شه ... تو کامنتهای جی اس ام ارنا بعضیها حرف از 3 روز یا 4 روز شارژ می زدن !!
سلام
دوستان لطفا 1 سری به این تاپیک زیر بزنید و منو راهنمایی کنید
موضوع خیلی مهم و حیاتیه
مطمئن باشین اطلاعات زیادی هم دستگیر خودتون میشه
لینک:
"کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=5487614#post5487614
ادیتتتتتتتتتتتتتت شددددددددد
سلام:5:
یکی از کاربران لینک فریموری را برای سایت سامسونگ فریمور معرفی کرده که در واقع فریمور S8500XXJID هست که گوشی ویو را به Bada 1.2 اپدیت میکند:
امکانات این اپدیت:
- Swype. (continuos input) aka T9 Trace.
- USB icon.
- Phone seems smoother.
- Browser seems smoother.
زبانهای پشتیبانی شده:
English
Deutch
Francais
Italiano
Español
Nederlands
Polski
Portugees
Türkce
Gaeilge
Chinese
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید:
منبع:کد:http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/4952794-update-your-wave-to-bada-1-2
کد:http://www.samsunghub.com/2010/10/04/leaked-bada-1-2-os-brings-t9-trace-to-wave-s8500/
لطفا کمک
سیم کارتم همراه اوله و با تمام موبایل های قبلیم به راحتی از اینترنت gprs ام استفاهد میکردم اما با این گوشی با اینکه تنظیمات گوشی رو هم از سایت mci با اس ام اس گرفتم باز هم نمیتونم از اینترنت استفاده کنم و این آیکون E و یا G اصلا نشون داده نمیشه که بفهمیم در چه وضعیتی هستیم !!
متاسفانه قبل خرید همه میگفتن استفاده از اینترنتش عالیه اما واقعا درد سر شده !!!!!
تنظیمات رو دقیق از اینجا گرفتم : با وارد کردن سریال گوشی تنظیمات گوشی رو میفرسته
همچنین این لینک که مشخصات گوشی رو میگیره :کد:http://78.38.243.101/wp_mci/mwp.form?_flowExecutionKey=_cC4EE9394-EE13-FCE1-3324-F82D4AC030A6_kD607D1ED-7437-C2B6-1ECA-05FC02E4FEBC
خلاصه هر کاری میکنم نتونستم به اینترنت وصل بشم !!!!کد:http://mci.ir/web/guest/220
فریمور من بعد از آپدیت :
bada 1.0.2
jpjh2
در ضمن حتی دستی هم این تنظیمات رو وارد کردم اما باز نشد :
MCCI Internet:
Set name: MCCI Internet
Access name: mcinet
Auth type: Normal
Protocol: HTTP
Proxy address: 0.0.0.0:80
Linger Time: 300
*
MCCI-GPRS:
Set name: MCCI-GPRS
Access name: mcinet
Auth type: Normal
Protocol: HTTP
Proxy address: 192.168.194.73:8080
Linger Time: 300
لطفا کمک
شما ببینید توی قسمت اتصال یا Connectivity گزینه Use packet data فعال هست یا نه!؟!؟!
البته شرمنده ها گفتم شاید چیزای ساده رو آدم یه وقت فراموش کنه! در غیر اینصورت من چیزی به ذهنم نمیرسه!
با سلام
دوستان من میخوام گوشیمو آپدیت کنم .دقیقا باید چکار کنم چه چیزایی لازم دارم برای فلش کردن ؟؟؟ دوستان دقیقا راهنماییم کنند .من الن ورژن گوشیم فارسی هست میخوام هم آپدیت جدید بشه و هم فارسی داشته باشه .بهترین فریمور کدومش هست
امروز رفتم مرکز موبایل اصفهان آن جا همه قیمت را 480 می دادند نمی دانم چرا این مغازه می ده 380 حالا سعی می کنم بیشتر پی گیر گوشی بشم . بالاخره هر چی باشه یا خودم ورش می دارم یا می فروشمش و سود می کنم. اگر هم شد عمده می خرم و می فروشم شاید هم مغازه زدم و فقط این گوشی را فروختم ممکنه شعبه هم بزنم :31:
plz help me
بچه ها سلام
من میخوام یه گوشیه توپ بگیرم
از طرفی میخوام یه گوشی باشه که فیلم رو با کیفیت نشون بده
اصلا بذارین از اینجا بگم
من میخوام واسه یه مدت برم یه جا که واسه کنکور درس بخونم و یه سری فیلم آموزشی ببینم
از طرفی هم امکان بردن پی سی رو ندارم.پس باید اون گوشیه خیلی خوب باشه
حالا میگم اینو بخرم یا نه؟میگم چون میخوام هم گوشی بگیرم هم دی وی دی پلیر یا مینی لپ تاپ به جاش یه گوشی بگیرم که بتونم اون فیلمارم باش ببینم
حالا شما میگین من چه کنم؟راستی هنوزم ویو تو مغازه ها هست یا تموم شد رفت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اگر موقعی که گوشی در حال آپدیت به فریمور جدید باشه ، اینترنت یا برق قطع بشه آیا برای گوشی مشکلی پیش میاد یا نه ؟
با تشکر
عليکم سلام.نقل قول:
فراموش نکنيد ابعاد صفحه نمايش ويو از 3.3 اينچ بيشتر نيستا! بعدش هم من فکر ميکنم شما نيازتون لزوما به ديدن فيلم شايد منتهي نشه. محاسبه و جستجو تو اينترنتو ويو ميتونه انجام بده، ولي شايد اين همه اون چيزي که شما نياز دارين براي درس خوندنتون نباشه.
ضمن اينکه قراره تو نوامبر، گوشي Wave II بياد که 3.7 اينچ صفحه نمايششه و خب قطعا براي ديدن فيلم مناسبتره. (البته اگر عجله نداشته باشيد.)
:46:
اول از همه بگم که تجربه شخیصم میگه که برای کنکور خوندن کتاب و جزوه کافیه!نقل قول:
ولی اگه صرفا میخوای فیلم ببینی من پیشنهاد میکنم به جای گوشی یه آیپد یا یه ام پی 4 پلیر بگیری. که ارزونتر هم در میاد. گالاکسی هم هست که 630 تومنه.
نقل قول:نقل قول:
:10:درست میگین دوستان
ممنونم از راهنماییتون:11:
دوستان سلام
ویو با گارانتی پارسه پشت جای باطری نوشته made in chaina by samsung:44::sad::sad:
حالا به نظرتون این چه جوریه؟:exclamati
میشه روش حساب کرد؟
مشکلاتی که دوستان داشتند به نوع ساخت چینی یا کره ای برمیگرده یا نه؟
خلاصه کلام میرزه با گارانتی پارسه بگیرم یا نه؟
ممنون از راهنماییتون!!!!!!!!!!!
نقل قول:
به نظر من گارانتی اصلی یعنی پارس مایکروتل بگیری خیلی بهتره.اگه مشکلی پیش بیاد واسه گوشیت میتونی درستش کنی بی دردسر :11:
نقل قول:
من که بدون گارانتی گرفتم ، با کیف و فارسی
پشتش نوشته made by samsung
2 هفته پیش گرفتم ، خیلی هم راضیم
نقل قول:
شما چند خریدی؟
440 از علاالدین گرفتمنقل قول:
سلام مقایسه صفحه نمایش wave و نوکیا N8 ::5::8:
بالا نوکیا پایین سامسونگ
همین!:31:
سلام.
ميگم خبري از هـک بازيهاش نشد؟ بابا سيمبين 3 هنوز نيومده حدود 10 تا بازي کيفيت HD براش کـرک شده!
سلام
یه ویدیو از ویو با ورژن بادا 1.2 و t9 trace::5:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=vAjIA0HSWVA
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات:
runs on the latest bada 1.2
3G
1GHz Hummingbird CPU
3.7-inch WVGA TFT LCD display
TouchWiz UI 3.0
5MP camera with flash and 720p HD video recording
Samsung Apps support
GPS
Wi-Fi 802.11n
Bluetooth 3.0
FM Radio with RDS