اولی میگه تو خط اول باید اینو بنویسی
خط 17 یه } اضافی گذاشتی ... همینکد:#pragma strict
Printable View
اولی میگه تو خط اول باید اینو بنویسی
خط 17 یه } اضافی گذاشتی ... همینکد:#pragma strict
بازم نشد راستی من تو اصلا خط 17 } نداشتم که اضافه باشه و بعد تو خط اول pragam stric# گزاشتم و مشکلش حل شد خواهشن کمک کنید بازم مشکل داره یونیتی من 3.5.1 اف 2 کمک
اینم لینک دانلود پروژه اگر ممکن است این را درست کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل برادر ، جاوا کیس سنسیتیو هست ( حال ندارم کیبرد رو انگلیسی کنم ) یعنی چی ؟ یعنی این که نمیتونی bullet تعریف کنی ولی بعد از Bullet استفاده کنی.
و من الله توفیق اجمعین
کد:#pragma strict
var bullet : GameObject;
function Update ()
{
if(Input.GetButtonDown("Fire1"))
{
Instantiate (bullet,transform.position,Quaternion.identity);
}
}
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی بفهمم چوم تازه کارم
اول از همه دیگه نبینم 2 تا اسکریپت یکسان رو به یه آبجکت بدی ، حرام است.
دوم ، واسه جاوا اسکریپت B با b فرق میکنه ، شما تو تعریف متغییر از bullet استفاده کردی ، ولی برای ایجاد توسطInstantiate ازBullet استفاده کرده بودی.
شتسک نسفی میکنی ، تازه کار چـــی نـــــــی
حل شد مشکلم ولی وقتی داخل بازی میره خودش تیر میزنه و تممو هم نمیشه یعنی تیر میزنه و همراه میشه چه کنم؟؟
الان انتظار داری که بنده متوجه بشم شما چی گفتی؟ عزیزم کدی که واسط گذاشتم با هر بار کلیک یه دونه بولت میسازه و هیچ اتفاق دیگه ای هم قرار نیست بیوفته
دوستان یک کار فوری :31: کسی میتونه یک رفرنسی چیزی یا یک در رابطه با استراتژیک در یونیتی به ما بده ؟
یک سوال من دارم می خواستم که بعد از اینکه به قسمتی از بازی رسید بازی تمام شود و من یک مپ جدید درست کنم کسی به من کمک کنه اگر کسی هم فیلم از youtube داشت بزاره ممنون
سلام بر تو
عزیزم این مباحث کاملا قبلا در موردش صحبت شده ، خواهشا یه سرچ بزنید و بعد سوال کنید ( هرچی هم میگیم تاپیک ها مجزا بشه ، کو گوگوش با آکادمیش )
در حالت ساده ، شما باید از تریگر استفاده کنید برای تشخیص به اونجای خاص رسیدن ، و از Application.LoadLevel برای لود کردن مرحله ی بعد.
اینا بحث نیست ، فقط تکنیکه
سلام دوستان یه سوال داشتم چطور میتونم مختصات 2D موس رو تبدیل به 3D کنم؟ مثلا ما یه پلن داریم و روش کلیک میکنم باید دقیقا اون نقطه که روش کلیک کردیم مختصاتش بدست بیاد.
ممنون
اصولا دوست ندارم کد بذارم ، ولی خوب شاید توضیحش سخت تر از کدش باشه.نقل قول:
M0hsen3D
سلام دوستان یه سوال داشتم چطور میتونم مختصات 2D موس رو تبدیل به 3D کنم؟ مثلا ما یه پلن داریم و روش کلیک میکنم باید دقیقا اون نقطه که روش کلیک کردیم مختصاتش بدست بیاد.
ممنون
کد:public Camera _Cam1;
RaycastHit _hit;
Ray ray;
ray = _Cam1.ScreenPointToRay(Input.mousePosition); // 2D To 3D
if (Physics.Raycast(ray, out _hit, 1000.0f))
if (_hit.collider.tag == "Plane")
transform.position = new Vector3(_hit.point.x, _hit.point.y, transform.position.z); // Translate Cube In X And Y Direction
سلام
من 4 تا مربع دارم. مربع1 - مربع2 - مربع3 - مربع4
میخوام مربع 1 تو محور x از positon 15 حرکت کنه به سمت چپ و وقتی به position -15 رسید بایسته و رندوم بین مربع 1 تا 4 یکیش انتخاب بشه و از position 15 دوباره مریع انتخاب شده جرکت کنه و بره تا -15 و چرخه ی قبل همینجور ادامه داشته باشه.
نزدیک به 3 ساعت رو این قضیه کار کردم و ور رفتم آخرش هم نشد :(
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام
دقیقا این کار واسه چیه ؟
یعنی 4 تا مربع یه جا هستن ، بعد رندوم یکی یکی برن یه جای دیگه ؟
خوب تا حالا چی نوشتین؟ بذارید تا بصحبتیم
برات آپلودش کردم. الان مشکل داره و ارور میده. بعضی موقعها به نتایج خوبی میرسیدم که بهش دست میزدم خراب میشد و یادم میرفت چکار کردم. آخرشم تقریبا خراب شد که دیگه خسته شدم :
کلا ممکنه روشی که انتخاب کردم اشتباه باشه.
بازی canabalt رو دیدید ؟ میخوام بدونم چه جوری اون ساختمون ها میان و میرن و ... تو سایتشون نسخه فلاشش هست برید بازی کنید.
canabalt.com
بازم ممنون !
والا من که از کد شما سر در نیوردم ، ولی چیزی که هست اینه که خودتو خیلی درگیر کردی و پیچوندی.
من واسط نوشتم و آپ کردم ، سولی داشتی در خدمتم.
سلام.
خیلی ممنون که انجام دادی برام.
به خاطر اینه که خیلی وارد نیستم برای همین خیلی پیچوندمو گیج شدم.
ولی یه چیزی ، اون مربع ها بعد از حرکت که می ایستند ، چه جوری میشه رندوم بین یکیشون انتخاب بشه و برگرده عقب و مسیر قبلی رو دوباره طی کنه تا وایسه. بعدش دوباره یه مربع دیگه رندوم انتخاب بشه و همین چرخه ادامه داشته باشه.
این قسمت در واقع خیلی بیشتر از همه منو درگیر کرده.
اگه وقت داشتید بگو اگه نه هم بازم خیلی ممنون تا همین جاش ! :40:
ادیت :
البته فکر کنم گذاشتید بذارید برم دقیق تر کد رو ببینمش
سلام من چرا نمیتونم از کلا Hashtable ها در اسکریپتم استفاده کنم! خطا هم اینه که میگه نمونه نگرفتی از شی!! کلا یونیتی نمیدونم چه مشکلی با این قضیه داره.
مثلا در قسمت بالای اسکریپت مینویسم:
Hashtabel List;
در قسمت update مینویسم lList = new Hashtabel() بازم میگه نمونه نگرفتی همون نال رفرنس.
سلام به دوستان عزیز من یک بازی کوچ ساختم به طوری که کاکتر به هر طرف میره و با تفنگ تیر میزنه ولی یک مشکلم وقتی یک مدل 3 بعدی وارد بازی می کنم و داخل محیط میزارم کارکتر از مدل رد میشه انگار نه انگار که جسم میشه بگید باید چه کار کنم پیشا پیش متشکرم
Damn Question
شما بیا و لطف کن بازی نساز ، UbiSoft بمیره بیخیال شو.
یه مباحثی هست به اسم collider ، یه تاب بزن ببین چی میگه
داداش چرا عصبانی میشی هرکسی این دوره گذروندهنقل قول:
Damn Question
شما بیا و لطف کن بازی نساز ، UbiSoft بمیره بیخیال شو.
یه مباحثی هست به اسم collider ، یه تاب بزن ببین چی میگه
به اون جسمت انتخاب کن بعد تو منوی بالانقل قول:
سلام به دوستان عزیز من یک بازی کوچ ساختم به طوری که کاکتر به هر طرف میره و با تفنگ تیر میزنه ولی یک مشکلم وقتی یک مدل 3 بعدی وارد بازی می کنم و داخل محیط میزارم کارکتر از مدل رد میشه انگار نه انگار که جسم میشه بگید باید چه کار کنم پیشا پیش متشکرم
Component/Physics/ Box collider
بزن . از این به بعد قبل سوال پرسیدن لطفا یه سرچی بزن
گلی به خدا به این میگن کاربر نمونه
Page = 183
چند تا بحث برخورد اینجا باشه خوبه؟
تو رفرنس چقدر در مورد برخورد توضیح داده باشه خوبه ؟
تو PD یکی از دوستان خوب گفته بود ، برنامه نویسی و بازی سازی هم شده مثله خوانندگی ، بحث قهر از مامی جون
من طبق اولین اموزش تیر اندازی کد نویسی عملکرد اسلحه و گلوله در یونیتی پیش رفتم ولی و کار کردن ولی یک مشکل دارم من یک تیر مسخره انتخاب کردم و به عنوان مثال حالا می خواهم یک مدل واقعی تیر بزارم نمی دونم باید تیر قلی را چگونه پاک کنم و این تیر جدید بزارم لطفا راهنماییم کنید
الگوریتمش :
1- again and again reed the tutorial until you can understand Prefab and create this
1.1 - create new prefab with new bullet that you want
2 - add bullet scripts if it needed
3 - add bullet prefab to shoot script
یا این که اگه اون تیر مسخره که گفتین آبجکت هست ( یعنی fbx یا obj یا هر چیزی ) کافیه دقیقا به همون اسم تیر جدید رو جایگزین کنی و اجرا کنی. ( Create MUD )
سلام
من میخوام بین دو وکتور a , b یک پلین ایجاد کنم این شکل نگاه کنید.
دقیقا میخوام همون x , y روی شکل رو بدست بیارم که بین دو وکتور هست تا بتونم این کار رو انجام بدم ,ممنون میشم بگین با چه متودی میشه فاصله بین دو محور دو وکتو رو بدست اورد.
هندسه کلاس دوم دبیرستان.
طول بردار که یک رادیکال هست.
البته حالا نمیدونم منظورتون Point هست یا Vertex ، چون اینجا بحث فاصله Vector به گمانم نیست.
امـــــــــــــــــــا، اگر ابتدای بردار x رو A بگیریم و انتهای اون رو 'A و ابندای بردار Y رو B ، پس در نتیجه انتهای بردار Y میشه همون 'A.
حالا اگه A باشه ( 5 و 7 ) و B باشه ( 2 و 4 ) => A پریم ( 5 و 4 ) و B پریم ( 2 و 7 )
برای به دست آوردن فاصله از تابع Vector3.Distance یا Vector2.Distance میتونید استفاده کنید.
نمیدونم چیزی که گفتم جواب سوالتون بود یا نه ، یه مقدار گنگ بود
من رشته ریاضی نبودم دوست عزیز :دی.
مرسی , حالا باید یک پلین ( (GameObject.CreatePrimitive(PrimitiveType.Plane) ) معمولی ایجاد کنیم و سپس اون رو Scale کنیم به مختصات بدست اومده ؟
دوستان یه سوال دارم لطف میکنید بهم جواب بدید.
من یه محیط بسته دارم که یه توپ درونش هس و پلایر میتونه این توپ رو تکون بده.
حالا میخوام دوربین رو جوری تنظیم کنم که از دیوار اون فضای بسته رد نشده.
باید چیکار کنم ؟
ممنون میشم کمک کنید .
2 راه دارید
یا این که از Plane استفاده کنید ئ نرمال یک طرفه ، که دوربین بیرون بره اتفاق خاصی نمیفته و همه چیز درست رندر میشه . . .
یا باید از دوربین به توپ LineCats بفرستی ، اگه چیزی ( دیوار ) بینشون قرار گرفت ، دوربین رو انقدر به توپ نزدیک کنی تا جسمی که مابین اینا بوده برداشته بشه.
مثل تمام بازی های سوم شخص.
مرسی حامد جون.
من که چیزی نفهمیدم. نمیشه مثال کدی بزنی ؟
:31:
جان؟ خوب اینجوری که خیلی جالب شد.
من الان دسترسی به یونیتی ندارم ، کد نیمتونم بنویسم ولی سعس میکنم روند کار رو به توابع مورد نیاز توضیح بدم.
دوربین همواره یه فاصله ای با اکتورش داره ، حالا مشکل زمانی پیش میاد که یه جسم مابین این 2 تا قرار بگیره.
برای این که متوجه بشیم جسمی بین این 2 تا هست یا نه ، تابع Physics.Linecast به شما کمک میکنه.
حالا داستان اینه که زمانی که جسمی بین transform.position و Target.position قرار بگیره ، تابع Linecast مقداره True برمیگردونه و if برقرار میشه.کد:
if (Physics.Linecast(transform.position, Target.position))
{
DoSome();
}
حالا باید داخل شرط شما دوربین رو به سمت اکتور اونقدر نزدیک کنید که جسم "فی مابین":31: رو رد کنه .
ممنون حامد جون.
الان از این کد استفاده کردم و تشخیص میده که دیوار بین دوربین و اکتور هست اما همیشه True عه ... یعنی وقتی دوربین رو میبرم توی فضای بسته بازم False نمیشه نیدونم چرا :31:
حالا از همه مهمتر واسه اینکه فاصله ی دوربین رو نزدیک اکتور کنم چه راهی رو پیشنهاد میکنی ؟
من از اسکریپت Mouse Orbit استفاده کردم و توی این کد تشخیص دیوار بین دوربین و اکتور رو نوشتم و خودم distanceش رو برابر 1 میکنم که حسابی بره نزدیک توپ.
الان همه چی عالیه منم خیلی خوشالم :31:ولی مشکلم اینه که همیشه distance 1 میمونه و در واقع شرط همیشه true هست ولی من میخوام وقتی توی فضای بسته س دوربین شرط false شه و دوباره بیاد سر جاش دوربین. :31:
عرض کنم که :
1- برای نزدیک کردن ( همین چیزی که استفاده کردی ) فاصله فعلیه دوربین و توپ رو بگیر و به صورت کاهشی ازش کم کن تا شرط False بشه ، نه این که به صورت ناگهانی فاصله رو 1 کنی.
2- قطعا مشکل از تابع نیست ، یه جایی سوتی دادی و کالیدری که فراموش کردی بین این 2 تا مونده ، یا این که بیرون از شرط مقدار رو به مقدار اولیه برگردوندی؟ ( بیرون از شرط منظور NOT شرط هست )
3- اگه با Mouse Orbit مشکلی نداری ، روشی که انتخاب کردی روش خوبیه ، ولی میتونی از توابع Vector3.Lerp , Vector.MoveTowards هم استفاده کنی ( اگر Mouse Orbit برات مشکلی ایجاد میکنه )
سلام ميشه بگيد demo ها و Assets هاشو از کجا گير بيارم
حامد جون باور کن نمیشه :31:
نمیتونی یه مثال با یونیتی درست کنی بخدا ثواب داره ها :31:
با سلام!
من یک کارکتر به بازی اوردم و تمام انیمشین ها را دارد ولی من می خواهم در بازی حرکت راه رفتن را انجام دهد می خواستم کسی کد جاوا یا c++ را دارد و همون کد را برای من توضیح دهد خیلی نیاز دارم ممنون ئمیشم...
نقل قول:
عرض کنم که :
1- برای نزدیک کردن ( همین چیزی که استفاده کردی ) فاصله فعلیه دوربین و توپ رو بگیر و به صورت کاهشی ازش کم کن تا شرط False بشه ، نه این که به صورت ناگهانی فاصله رو 1 کنی.
2- قطعا مشکل از تابع نیست ، یه جایی سوتی دادی و کالیدری که فراموش کردی بین این 2 تا مونده ، یا این که بیرون از شرط مقدار رو به مقدار اولیه برگردوندی؟ ( بیرون از شرط منظور NOT شرط هست )
3- اگه با Mouse Orbit مشکلی نداری ، روشی که انتخاب کردی روش خوبیه ، ولی میتونی از توابع Vector3.Lerp , Vector.MoveTowards هم استفاده کنی ( اگر Mouse Orbit برات مشکلی ایجاد میکنه )
کجاش مشکل داری؟:3:نقل قول:
حامد جون باور کن نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیتونی یه مثال با یونیتی درست کنی بخدا ثواب داره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این واسه فاصله دوربین و توپ
البته باید قبلش از نوع Transform متغیر Ball و Camera تعریف کنی و تگ هر کدوم رو بهشون نسبت بدیکد:distanceToBall = Vector3.Distance(Ball.position , Camera.position);
بعد آقاحامد میگه باید بصورت کاهشی کم کنی فاصله رو
مثلا
بعد بگیکد:distanceToBall - = 10;
2,3 هم که هیچیکد:if(distanceToBall<=0)
}
Do something
{
اینجانقل قول:
سلام ميشه بگيد demo ها و Assets هاشو از کجا گير بيارم
نقل قول:
من یک کارکتر به بازی اوردم و تمام انیمشین ها را دارد ولی من می خواهم در بازی حرکت راه رفتن را انجام دهد می خواستم کسی کد جاوا یا c++ را دارد و همون کد را برای من توضیح دهد خیلی نیاز دارم ممنون ئمیشم...
Player رو باید قبلش تعریف کنی و تگ پلیر رو بهش بدی:12:کد:Player.animation.Play("Walk");
میشه کل کد بدید ممنونت میشمنقل قول:
Player رو باید قبلش تعریف کنی و تگ پلیر رو بهش بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
میشه کل کد بدید ممنونت میشم
قبلش تو ادیتور یونیتی باید پلیر رو انتخاب کنی و بالا سمت راست قسمت Tag ها تگ Player رو به آبجکت پلیر بدی!کد:
private var Player : GameObject;
function Start () {
Player = GameObject.FindWithTag("Player");
}
حالا هر جا بخوای چه تو انیمیشن چه تغییرمکان(ترنسفورم) میتونی از Player استفاده کنی