میخواستم بنویسم من دیگه کلافه شدم , ولی بهتره بنویسم من دیگه دیوونه شدم از بس بین مدل های مختلف لپ تاپ دست و پا زدم . هر دفعه میام بخرم یکی یه مدل دیگه رو پیشنهاد میده از طرفی هر چقدر هم میگردم و تحقیق میکنم میبینم هیچی مک پرو نمیشه ! هر چی مدل سونی بود زیر و رو کردم هر چی دل بود زیر و رو کردم هر چی اچ پی بود همینطور و توی همشون چندین مورد نقص پیدا کردم . با اینکه میگن مک هم بنا ب کانفیگی که داره اقلن 400 تومن گرونه ولی اقلن اینش خوبه که بدنش محکمه و داغ نمیکنه و صدا نداره و شارژش زیاده . ولی سونی ها که بالای 50 مدلش رو زده برگشتی به کارخونه برای داغ کردن , اچ پی ها داغ میکنن و کلی خرابی دارن و سنگین هستن . دل ها زشتن و بی قواره و بی کیفیت باقی رو هم که بیخیال . مورچه چیه کله پاجه ش چی باشه ! دیگه نا امید شدم . درسته اینا کانفیگشون خیلی خداس مثلن با یک و 300 که میدی یه هیولا میگیری ولی آخه به چه بهایی ؟ سی پی یو داره کور آی 7 تا 3.3 گیگا هرتز و 6 گیگ رم و هارد 500 و گرافیک 320 خفن تا 2.2 گیگ و کلی امکانات دیگه ولی داغ میکنه . بدنه قلابی و پلاستیکه . صدا داره دی وی دی رامش موقع کار کردن مثل جارو برقی زوزه میکشه . آدابتورش موقع کار کردن به حد مرگ داغ میشه . خداییش یه دستگاه ندیدم عیب نداشته باشه الا مک که تنها ایرادی که روش گذاشتن گرون بودنش بود و اینکه دی وی دی رامش اگه خیلی ازش کار بکشی زود میپکه چون مکشی هست ! بجز این هیچی ازش ندیدم . ولی متاسفانه بودجه من خیلی محدود هست و خودمو به چهار قسمت مساوی هم تقسیم کنم نمیتونم 2 تومن برای MC371LL/A جور کنم و شاید 6 ماه تا یکسال طول بکشه بلکه بیشتر . و بعد هم میشه سال 2011 و باز یه مدل دیکگه میاد که این دفعه جای 2 تومن 3 تومن قیمت داره و خر بیار باقالی بار کن و روز از نو روزی از نو . آخر به این نتیجه رسیدم که برم همون مدل قدیمی مک بوک پرو که سی پی یو کور 2 دو هست رو بخرم و به این در به دری و فلاکت پایان بدم . واقعن دیگه چاره ای ندارم باز میتونم امیدوار باشم با یک و دویست و پنجاه اونو بتونم بگیرم ... ای پدر بی پولی بسوزه :(((((((:41: